Új privát üzeneted érkezett!

Helloka!

Csak egy gyors bejelentkezes reszemrol, ma voltam dokinal, megvizsgalt (eloszor a 9 honap alatt!!!), mondjuk majdnem leugrottam az asztalrol, total zart a mehszaj :cry: Penteken megyek ctg-re, meg uh-ra (ez is rendkivuli, ilyen meg nem volt!), es keddig kaptam haladekot, ha eddig nem jon Benedek, akkor este mennem kell, zsele es inditas, szerdan szulunk. A szulinapja jo lesz, mert 08.10.08 :wink: Persze azert remelem, hogy nem huzzuk ki addig.

(Ha jol emlekszem, itt vegul senkinek nem volt iditott szulese, ugye???)

Pusz mindenkinek, most rohanok tovabb

KépKép
Kép
humanka

Csatlakozom en is a tesos kepekhez. teszek fel en is egyet. Kép a tesok
A keztartas nalunk is modos
Kép :D

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés!!

Hatalmas gratula minden újdonsült anyukának és babájának!!

Nálunk egyenlőre káoszos a helyzet! Kornéliával sokszor nem könnyű! Semmire nincs időm!! Az éjszakák változóak! Most éjszaka Ramóna gyönyörűen aludt de Kornélia sajnos nem :( Úgyhogy vele virrasztottam a változatosság kedvéért!! Annyi sok mindenhez szeretnék mindig hozzászólni de képtelenség ide jutnom!! Ne haragudjatok!!

Minden baba gyönyörű és nagyon édesek a tesóképek!!

Még annyit szeretnék Én is szeretnék csatlakozni a csomagküldéshez úgyhogy Én is szeretnék egy privit!! Előre köszönöm!!!

Még a végére pár kép: Kép

Kép

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Hát akkor újra belekezdek! Az előbb már az utolsó sort írtam, mikor minden elszállt! :evil:

Bejci! Nostawen!
Gratulálok a babócákhoz! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak és a fentieket olvasva nyugodt éjszakákat!

Bejci!
Látod, itt az "alagút vége"! Ez is eljött és már te is kezedben foghatod a kislánykádat!

Bejci férje!
Köszönjük a jelentkezést! Örülök, hogy a lányok jól vannak! Bejcit várjuk mihamarabb vissza! Csodás kis hercegnőtök van!!! :D

Csibe!
Jázmin olyan gyönyörűséges, hogy percekig csak bámultam a képeket! :D

Márti!
Nekünk is van olyan összecipzározható-patentolható plüsstakarónk! Tényleg nagyon klassz! Mindenhonnan melegíti és észre sem veszi, ha mozgatom alvás közben. :D

Eszike!
Noncsi a pólyácskában olyan, mint egy játékbaba! Nagyon szééép!!! :D

Minyu!
Csongi-mosoly :D :D :D

Sziszi!
Csodás gyerkőceid vannak!!!

Én az éjszakákra nem panaszkodhatom. Most éjjel is csak egyszer kelt fel Anna szopizni. Nálunk a kritikus időpont du. 5-8-ig tart. Akkor aztán csinálhatok bármit, semmi nem tetszik Őnagyságának. Ilyenkor még ha billegtetem a fenekét, az sem hat! Vígasztalhatatlanul sír, remeg a szája, kifeszíti magát és egyszerűen tehetetlen érzem magam. Fél 8 körül fürdés, aztán kaja és utána alszik mint a bunda. Szerintem azt a kis időt is azért üvölti végig, hogy nehogy már anya olyan jól érezze magát...! De olyankor is imádom és úgy szeretnék neki segíteni valamivel, de hát mivel???
Ma megint megyek a dokibácsihoz, hogy ránézzen a sebemre, de most tudom, hogy nem fog engedni még mindig rendesen zuhanyozni, mert szerintem csúnyább az a kis rész, mint volt. Még mindig nem akar gyógyulni. Kiváncsi vagyok mit mond?!
Ja! És ma már 4 hetesek lettünk! :D
Na megyek, mert már ébredezik Pöttöm Pannám és ha ébredés, akkor biz' KAJAAAA kell neki!!!

Kép
Kép
konan

Holka! Én is szeretnék csatlakozni, várom a címed! (és nagyon szép Tőled, hogy vállaltad)

Sziszi! Ha valaki pénzt is szeretne küldeni, milyen formában tegye? Forinttal tud a család valamit kezdeni?

Éjszakázós társaim, kitartás! Ma nekünk is nagyon rosszul ment! Vettem infacolt, hátha segít. Valamennyivel jobb a helyzet: nem sír olyan nagyon elkeseredetten, de azért sír. háromtól hétig fent volt, utána amikor aludt, akkor is végig nyöszörgött, tekergett... Most aludt el csak jó mélyen, viszont nemsokára mennénk sétálni, lehet, hogy nem lesz szívem felkelteni.

A.M., Minyu, Eszike, Lanta, Sziszi, Netti! Nagyon jók a képek! Nem lehet betelni velük. Minyu! Csongi egyre jobban hasonlít Rád, édes, ahogy mosolyog! Eszike! Amennyire így a képekről meg lehet mondani a Te picilányod viszont tiszta apukája!

Kép
blúmi

(mindig elfelejtem levenni az aláírást.)
blúmi

Blumi, LAnta ment privi

szisziKép
sziszi7

LAnyok lehet egy nagyn - nagyin idiota kerdesem???

Lehet tudnom kellene, de sajnos nem tudom, viszont gonodolom van koztetek aki lefeji a tejcsit es elteszi, nos en nem eltenni akarom, hanem holnap kellene etessen apa delutan, amig en temetesen leszek (a masik varosban). Kerdesem az, hogy eleg ha lefejem es beteszem a huttobe? vagy fel kell fozni, mit a rendes tejet? vagy mit kell csinalni vele? felek hogy megromlik aztan baj lesz, vinni Rekat meg nem akarom, 1 nem hianyzik oda, ketto hosszu az ut odaig, harom hideg van... igy etetni kellene, tapot meg meg nem kapott igy azt sem merek egybol adatni neki. kerlek segitsetek legysziii

szisziKép
sziszi7

sziszi!!!
en ugy tudom: hutoben elall 24 oran keresztul, lefagyasztva meg jo sokaig, azt nemtom pontosan, de neked a hutos megoldas pont jo lenne akkor! :)

most olvasok, mar napok ota nem jutok ide....fraNYA nettelenseg, elegem van mar ebbol...

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziszi!

Mennyire kiterjeszthető ez a mi kis akciónk? Van egy másik topic, ahol, ha gondolod, szívesen leírom röviden a történteket, hátha többen tudnának segíteni!

Holka!

Ha Sziszi igent mond, privi-ben küldhetem a címedet azoknak, akik szeretnének segíteni?

Márti
borossné becz márta

sziszi :)
hütöben 24 órát eláll a tejcsi, ha melegited, akkor forró vizes fürdöbe tedd, ne mikrózd. Fagyóban fél évig tarthatod, felolvasztásnál szintén nem mikrózható.

bagz :)
még mndig nincs net??? :evil:

Kép
Kép
Kép
minyu

Lanta!
Ramóna nagyon édi kislány! Kis hajasbaba! :D :wink:

Minyu! Szeder!
Csatlakozom az "idiótasághoz"! Nekem is élesre van állítva mindig a fényképezőm! Alig vártam egy mosolyt, amit elkaphatok!
Minyu! Kaja után nekem is nagyobb esélyem volt: :wink:

Kép Az én mosolygósom!

Kép
Kép
konan

Marti termeszetesen kiterjesztheto az akcio! Minden segitseg jol jon! Koszonom neked. Holka ha igent mond akkor mehet a dolog, ha nem akkor irhatod az en cimemet is.

A tejcsis tanacsokat koszonom

szisziKép
sziszi7

Hello!
Én is csatlakozom-csatlakoznék az idiótákhoz... :lol:
Próbálok elkapni egy mosolyt, de egyelőre nem megy. Bár Noncsi kb. 2 napja kezd el mosolyogni ha beszélek hozzá. Igyexem képet készíteni, mert zabálni való olyankor.

Sziszi7, Netti: én rengeteg cikket, könyvet, akármit elolvastam a baba hasfájásáról. Mert ugye nálunk is rendszeres a dolog. Egy dolgot megjegyeznék, ami szerintem fontos ilyenkor. Szerintem ne rakjátok mellre fél óránkén, óránként, mert pihenni kell a pici pocinak egy kicsit. Ha nagyon sír, az egyáltalán nem biztos, hogy azért, mert éhes. Lehet, hogy a pocak fáj, és ilyenkor kifejezetten nem jó, ha még tömjük neki. Ez csak egy ötlet! Én 3 óránként etetek, utána kb. fél óra múlva kezdődik a hasfájás, és kb. egy fél órát, vagy órát eltart. Az elején én is úgy gondoltam, hogy éhes, mert állandóan a kezét tömködi a szájába, és szopja erőteljesen. De ilyenkor nagyon görcsöl, és ezzel vezeti le. (már rájöttünk)

Sziszi7: a tejet én is állandóan elraktározom, mert rengeteg van. Jól mondják a többiek: hűtőben max 24 óráig áll el. Ne ijedj meg ha szétválik pár óra múlva. Elég undorító kinézete tud lenni. Alul teljesen világos, vízszerű, felül meg szinte túrós-darabos. És tényleg ne mikrózd!

Minyu: Csongi baba nagyon szép, édes a mosolya!

Lanta: Ramóna gyönyörű kislány. És ez a bunda!!! Ilyen nekem is kell! Hol szerezted?

Blúmi: szerintem is apja-lánya. Rakok fel egy apás képet, majd meglátjátok.

Konan: ez a mosoly elbűvölő!

Na lépek, mert kisasszony megint rázendített. Lejárt az etetés utáni fél óra. Jön a hasfájás!

Holka: mikor adjátok fel a csomagot? mert én szerintem elég lassan fogom tudni összeszedni az adományt. Mondjuk 2 héten belül talán.
Köszönöm a címet, megkaptam.
Vendég

Egy pár kép rólunk is:
Kép
Útra készen:
Kép

Kép
Kép
noni78

Istenem, annyira édes minden baba.. hihetetlen minden topikban ilyen gyönyörűek a babák???

humanka!
nekem volt indítás!
Nekem ugye van mostmár 3 gyermekem.. mindegyik indított szülés volt.. én nem tudom, hogy milyen az, amikor természet indít..
Nekem nincs semmi bajom vele.. de szerintem ez alkati kérdés.. és nekem már bő két újnyi volt a méhszáj amikor indítottak. Úgyhogy semmi fájásról indultam ugye 2 újnyival.. és burokrepesztéstől számított 2 órán belül megszületett Adél.
Ne félj az indítástól.
Deeee nagyon-nagyon szorítok, hogy ne legyen indítás!!!!

szeder74

Sziszi!

A másik topic is megmozdult! Kéne a címed! Légyszi küldd el privi-ben!

Márti
borossné becz márta

Márti!
Holka intézi, és úgy lesz feladva majd a buszra.. és Sziszi meg leveszi.

szeder74

Márti!!!
Köszönöm, hogy a másik topiknak is említetted!! Puszi!!!

szeder74

Szeder!

Tudom, Holkával egyeztettünk privi-ben!
És ne köszönd, tényleg! Mindannyian azzal segítünk, amivel tudunk!

Márti
borossné becz márta

sziasztok!

bocsi,hogy mostanában nem nagyon jelentkezek.Nálunk minden rendben van,Luca szépen növöget:) Imádni való kiscsaj:)

sziszi: olvastam,hogy mi történt a szobatársaddal,nagyon sajnálom,ment a privi.Szeretnénk segíteni.

Kép

Kép
csehi77

Sziasztok!

Én még élek. Ma este tizenegyig tudtam aludni (kb. fél órát), hasfájás. Mire hajnalban kidől a Pici, a Nagy felébred. Se éjjel, se nappal nem alszom, ezért nem jelentkezem nagyon, élni sincs kedvem, nemhogy írogatni. Espumisan semmit nem használ. Hasmasszázs nem használ. Ringatás nem használ. Homeopátiás cucc nem használ. Én nem eszem semmi puffasztót, lassan már csak kenyéren és vízen élek. Én lennék a legboldogabb ember, ha csak pl. kétóránként kellene éjjel felkelnem, de nem, egyszer felkelek, onnanól nincs alvás.

Na, ennyit bírt a karomban, most majd próbálom sétálva ringatni. Majd még időnként jelentkezem, puszi mindenkinek! Meg majd vissza is olvasok..

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!

Szeder: koszi a valaszt az inditasrol, kicsit megnyugtattal :wink: Te miert nem ittal babakoktelt? Csak azert kivancsiskodom, mert nekem kedd este inditananak, most ugy tervezem, hogy ha eljutunk odaig, akkor hatfon este benyomok egyet. De erdekel a velemenyed!

Mindenki baboja csodaszep, most nem irom le egyesevel, en meg persze rettenetesen irigy vagyok, hogy ti mar szeretgethetitek oket, en meg meg mindig csak itt sovargok :oops: Azert jol vagyok, semmi gondom tovabbra sem, valtozatlanul a turelem szobrat testesitem meg. Csak jo lenne mar kivulrol ismerkedni a Manoval, mert a rugasait mar nagyon jol ismerem :lol:

Kepzeljetek, most kaptam a hirt, hogy meghalt Nagyapam :cry: . Igazabol mar eleg rosszul volt, es fel is voltam keszulve, hogy ezt a hirt fogom kapni, de azert megrazott :cry: 97 eves volt, szep elete volt, bar az utolso nehany eve mar csak vegetalas, szoval jobb igy neki is ... egyszeruen csak elaludt, nem volt semmi komoly baja, csak eloregedett a teste. Valojaban ilyen "szep" halalt szeretnek en is, meg hat ez az elet rendje, de megis. :cry: Az utolso nagyszulo volt, aki a csaladban volt, es ezzel kicsit az ember a gyokereit is elvesziti. Majd penteken, amikor a temetese lesz, gyujtok erte egy gyertyat :cry:

KépKép
Kép
humanka

Humanka
Részvétem Nagyapád miatt. Tényleg nagyon szép kort ért meg.
Sajna akkor nem jött be a szavazásom….én megszavaztam volna neked korábbra Benit…de ő még jól érzi magát…
Áginak is indítás volt.

Sarkantyúka
Ha magad mellé veszed ugyse alszik a Pici? Most letudtam tenni a reggel 6-os szopi után,de van,hogy 8-kor arra ébredek még mindig a kezemben tartom Emmát…
Infacolt is próbáld ki.

Csehi
Luca írtó cuki!! :D Mindjárt a szemébe lóg a frufruja…

Noni
Nagyon édes Misike. Fanni,hogy fogadta?

Eszike
Nem tudom mikor adjuk fel….ez attól függ,hogy érkeznek a csomagok.
Én kaja után fél vagy egy órával is cicire teszem mert Emma ilyenkor nem eszik,kb 2 percig nyammogja a cicit,nem nyel aztán beájulva elalszik….

Lanta
Ismerős,hogy váltják egymást.
Amikor Emma nem kell éjszaka,100%,hogy Heni legalább 2x ébred(pedig ő amúgy csak ritkán ébred éjjel)
Ramóna egyszerűen gyönyörű formás baba!

Sziszi
Neked 2 nagyfiad van,nem jól emlékszem? :shock: Hogyhogy hosszú hajú az egyik picúr?

Sziszi,Netti
Tesós képek nagyon jók!
A mosolygós képek meg olyan viccesek...én mindig elröhögöm magam ha Emma nevet mert olyan mókás fejet vág ilyenkor.... :D

Akkor mindenki megkapta a címet aki kérte,ugye?

ÉÉÉÉÉÉSSSSSSS tegnap láttam Biust! Kimondottan szép baba, formás és nyugodt!
Bejci,örülök,hogy találkoztunk! :D Bejci puszil mindenkit!!!
holka

Szép napot!

Humanka!
Indítás volt, de azért, mert toxémia gyanús volt az állapotom.. szóval nekem nem volt még annyira napirenden a babakoktél.. hát nem tudom, én egyáltalán nem olvastam erről a babakoktélról, az a helyzet, hogy csak hallottam róla.. de mivel nem volt aktuális nem foglalkoztam vele.
Olvass utána.. hátha vannak tapasztalatok. (halkan megjegyzem nekem az volt a megnyugtató, hogy nagyon jó kórházban voltam, és nekem nem volt félelmem az indítással kapcsolatban.. tudtam, hogy minden rendben lesz. Még úgy is, hogy külső hatásra indul meg a szülésem.. és nem a természet indítja be.
Nem tudom, hogy van-e kockázata ennek a babakoktélnak.. amennyiben nincs, akkor miért ne próbálnád meg.. hátha kíváncsi lenne a pöttömöd a kinti Világra :wink: :wink: -én mára -csütörtökre- szavaztam.. nagyon szurkolok!!!!! PUSZIKA!!!!!

szeder74

Humanka!
Fogadd részvétem a nagypapád miatt!!! +++++++

szeder74

Sziasztok!
Jelentem, egész jó éjszakánk volt (kop-kop). Remélem a többieknek is. Állítólag tegnapelőtt éjszaka sok felnőtt sem aludt, mert valami front volt... legalábbis engem ezzel nyugtattak.

Holka, ha tényleg annyian küldenek csomagot neked, ahányan jelezték, szerintem akár 2 részletben is továbbíthatnád.... én megpróbálom holnap v. hétfőn feladni az enyémet.

Sziszi, nagyon édes a tesós kép! :D
És ezek a mosolyok! CSajok, én is alig várom, hogy Alíz mosolyogjon! Most még csak álmában húzza el a száját...

Csehi, Luca haja vetekszik Alízéval!!! :lol: Gondolom neked is mondták már, hogy majd hajcsatot kap ajándékba! :D

Humanka, sajnálom a nagypapádat... igazán szép kor ért meg!

Ma megyünk mérésre, kíváncsi vagyok, hogy a kis zabagép mennyi lehet.... itthon sima digitális mérlegen 4,5 kg-ot mértünk (szopi előtt). Kíváncsi vagyok, mint mondanak a köldökére... baromi csúnya. Valami vadhús nőtt a közepébe. :shock:

Kép
Kép
netti77

jóreg csajszik!
gratu minden új babának!!!!!!sok boldogságot nekik és szüleinek!!!
jelentem leesett a köldökcsonk, naggyon szép lett!
mostanában úgy fáj a mellem h. a könnyem kicsordul szopinál!!!nektek is van ilyen???eddig is kicsit fájt...de tegnap óta....meghalok!!!!!mit csináljak????várok valami jó ötletet!
eddig lekopogom egyszer kel fel szopizni éjjel!azaz későn megetetem, meg kora reggel is kér....de olyan négy órákat alszik éjszaka......nagoyn jó kiscsaj, jah és éjszaka semmi ringatás beájul a kajcsitól, kiságy és már alszik is!!!!oda vagyok tőle :D

Kép
winona

Halihó!

Elnézést kérek mindenkitől az éjjeli kiborulásom miatt.

MInden újdonsült Anyukának és Babának gartulálok!
A Sziszi-féle küldéshez én is igyekszem majd hozzájárulni, még végig kell gondolnom, mivel tudnék segíteni.

Humanka, részvétem a Nagypapád miatt.

A Pici végül úgy aludt el éjjel, hogy stepperen mentem jó sokat, és ő a vállamon lógott. Összességében vagy 4 órát is aludtam (igaz, több részletben), tökjó! Most egész kipihentnek érzem magam.

Holka!
KÖszönöm a tippet, megpróbálom az Infacolt is. Én mindig megpróbálom magam mellett elaltatni, de ilyenkor esélytelen. Masszírozom, simogatom, kólikás tartásban tartom, semmi. Ma este pl. a stepper bevált, még jó, hogy átjöttem a nappaliba :) Nem bírom, ha sír, tehetetlen vagyok, és persze másnapra fáradt is.

Hú, megint mennem kell, majd folytatom! Igyekszem továbbra is visszaolvasni!

Kép
Kép
sarkantyúka

sarkantyúka :)
ne kérj elnézést, mindenkinek vannak jobb-rosszabb napjai, az pedig ha kialvatlan vagy, még rátesz egy lapáttal. :wink:

humanka :)
sajnálom a nagypapádat, bár leginkább azt, hogy nem lehetsz ott a temetésén. Tényleg szép kort megélt!

Nem tudom, emlékeztek-e, de anno voltak félelmeim, vagy aggodalmaim inkább, mert eddig minden terhességemnél elment valaki a nagyszülök közül (Nándi születése elött 2 nappal Csabim nagymamája, a nyári Babácskánál az én nagymamám húnyt el) és most is aggódtam, hogy mi lesz, ha megszületik Csongor, de "megtört az átok" vagy inkább csak én kombináltam túl a dolgokat! :oops:

winona :)
A cicid hol fáj? Csak a bimbó, vagy a mell másik része?
Ha "csak" a bimbó, lehet, hogy nem jól harap rá. Próbáld meg másféle tartásban szoptatni, nekem pl a jobb oldali cicimnél csak úgy nem fáj, ha hónaljtartásban szoptatom. Vagy próbáld meg úgy, hogy fekve szoptatod, de nem a "közelebbi" cicit adod neki, hanem ami fentebb van. Igy egy kicsit rá kell borulni a babára, viszont máshogy kapja be a bimbót, és igy az oldalsó csatornákat is kiszivja.
Ha kirepedezett a bimbó, akkor szopi után kend be anyatejjel, kicsit szellöztesd, a cicit, kenhetsz rá garmastant vagy bepanthent is.
Ha a mell más rész fáj, akkor nézd meg, nem-e pirosodik, nincs-e csomó, nehogy begyulladjon.

holka :)
én is valszeg holnap elkocogok a postára, gondolom, hétföre lesz ott a csomi.

Kép
Kép
Kép
minyu

winona!

Garmastan kenőcs! Belül vagy kívűl fáj? Én 1. héten láttam a csillagokat! Berepedt, vérzett a mellbimbóm, aznap, mikor hazajöttünk, akkor volt a csúcs, nagyon vérzett! Érdemes 1 csepp anyatejet szétkenni rajta, a baba nyála ezzel együtt gyógyítja, csak hagyd levegőzni! És kizárólag nagyon kényelmes szopis melltartót hordj!
Nálam meg kezdődő mellgyulladás-gyanúja van! Kamilla tegnap még az átlagosnál is többet aludt, eközben annyi te termelődött, hogy kiszívni nem bírta és egész csomós lett helyenként a mellem. Ha ez így megy, elő kell vennem a mellszívót! De egyenlőre próbálom különböző testtartásokban szopiztatni a babát, hogy minél több helyről ürüljön a tej, meg masszírozom a meleg zuhany alatt: Lázas nem vagyok, csak eléggé fáj!

Márti
borossné becz márta

jaj köszi csajok! a bimbó fáj veszettül!!kenem aventes krémmel, meg ma elkezdtem garmastannal. de eddig is így harapott rá....ahelyett h. enyülne erősödik a fájás!nektek is érzékeny még????

Kép
winona

A Bejci családnak szívből gratulálok gyönyörűséges kislányukhoz!

Eszike!
Igen jól látod sokat fogytam :D Köszi az észrevételt. A kb.18-ból még 4 kg meg van,de az úgyis szépen lemegy majd.
Hú nem semmi,hogy te már -2 kg-nál jársz. Azért szakíts időt az evésre is,mert nagyon fontos a tej meg a saját egészséged miatt is.
Hát igen letelet a 6 hét és szabad a papás-mamás :oops: Végre :wink:

Holka!
Köszi a címet.

Minyu!
Nagyon helyesen kerekedik Csongi.Én sem tudtam még elkapni egy mosolyt sem,pedig napok óta lesem. Ma meg a párom elvitte a gépet pedig vagy 10 másodpercig mosolygott rám a Kishercegem :D :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Csak gyors bekukk.
Ma szuper ejszakank volt Reka ataludta. Mar rank fert egy kiados alvas. Egesz jo kedvem lenne, ha nem ma lenne a temetes. AAAAAAAAAA nem lesz egy konnyu dolog vegigcsinalni. De megyek utana Abigelezni. Kicsit megszeretgetem a nevetekben is.

Humanka reszvetem a nagyapad miatt. Sok erot neked.

Winona nekem is faj a cicim, de belulrolmikor kezdi szivni par percig csillagokat latok. Bizom benne elmulik.

szisziKép
sziszi7

winona :)
akár 1 szopizásnál is "szétmehet" a bimbó, és aztán a folyamatos igénybevétel miatt csak romlik, ha nem kezelgeted. Nekem hol jobb, hol rosszabb a helyzet bimbi ügyben, a hónaljtartás segit, viszont nekem kényelmetlen, igy "normál" bölcső tartásban is szopiztatom néha.

sziszi :)
sok eröt a temetéshez.
ha csak a szopi elején fáj belülröl, akkor az azért van, mert beindul a tejtermelés. sztem legalábbis, mert nekem akkor kezd el fájni néhány másodpercre, mikor beindul a tejcsi.

Kép
Kép
Kép
minyu

pocifájósoknak:
nekünk Nándinál az is bejött anno, ha a hordozóba tettük kicsit, ettöl környed és nem feszit annyira a poci. Söt, olyan is volt, hogy este Csabi elment autókázni Nándival, hogy én tudjak aludni 1 órát. (persze ez éjjel nem annyira kivitelezhetö, de este 8-kor még simán)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Keurus vagyok!

Mondja Lanta, hogy gyűjtés van egy erdélyi kislánynak,Abigél?
Szeretném kérdezni tőletek, hogy esetleg nem próbáljuk e bevonni ebbe az akcióba valamilyen médiát, mert szerintem akkor sokkal nagyobb, több lehetőség/ támogatás állan a kislány előtt..
Nem tudom mennyire/ mire van szüksége a családnak, de már ez a történet is megrendítő amit az ellátással kapcsolatban irt Sziszi7.
Nem tudom, hogy az apukának milyen segítsége van emellett a nagy trauma mellett.
Várom a véleményeket,
Üdv: Keurus

Kép
Kép
lanta

MAr uton is vagyok de erre reagalok. Keurus jott mar javaslat, hogy vonjunk be mediat. A velemenyem azonban az hogy a csalad igy is akkora trauman van tul, hogy nem szivesen tennem ki oket egy forgatasnak. Ez az otlet igy idezojelben ismeretlen baratoktol indult es szeretnem ha a hatar megmaradna. Pusztan jo szandekbol.
A masik oldala meg az hogy itt ERrdelyben meg nem igazan divat a media. Zarkozottak az emberek. MA bemegyek Abigelhez korulnezek mi az amire tenyleg szukseg van a ruhakon, kellekeken es penzen kivul. Mikor hazaertem jelentkezek.

szisziKép
sziszi7

Humanka!

Az iwiw-en megnéztem Druska oldalát, szept. 13-án született meg a kis Botond. Nem tudom, hogy miért nem jelentkezik.
Druska jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!

Csajok!
Én most pakolászom össze a csomagba valót ( ruhákat, kiscipőt, sapit, törlőkendőt, kiskabátot, mosóport). A Fanniról maradtak rózsaszín ruhák, amit a Misikére nem adok fel, azokat mind elküldöm.
De még körbenézek.

Holka!
A Fanni nagyon sokat segít a Misike körül, nagyon szereti. Eddig nem jelentkezett nála a féltékenység.
Kép
Kép

Kép
Kép
noni78

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá

Elszállt minden, amit irtam... :?

Újrairom tömöritve...

Szerintem is a végén lehet, hogy praktikusabb lenne nem egy csomagban küldeni mindent, már csak a mérete miatt is... Holka, birni fogod? Annyira szép tőled, hogy vállaltad igy is. Köszönöm a magam nevében.

Ha nem lenne gond, én is megadnám a cimed egy másik topicban (ahol Lola születése óta tartom a kapcsolatot kismamikkal), ott biztosan több felesleges dolgot össze tudnak dobni még. Megadhatom?

Humanka!
Részvétem nagypapád miatt, és azért annak örülök, hogy szép kor után, szépen ment el. +++ Ez titeket is biztosan megnyugtat kicsit.

A babák tüneményesek, nekem személy szerint iszonyú jó érzés nézegetni a fotókat!!! Tegyen fel mindenki minél többet!!!!

Sarkantyúka!
Csatlakozom Minyuhoz, szerintem is tökkéletesen érthető, ha ki vagy bukva, és itt olyan fülekre találsz, akik megértenek, szüval nyugodtan gyere gondokkal is, a gyereknevelés, babavállalás nem csak és kizárólag rózsaszin álom, ezt mindenki tudja. ;)

Most először nekünk is olyan éjszakánk volt, hogy végre sikerült 5 órát aludni két részletben... már ennek is örülök...
Szóval most energiától duzzadva rendbetettem a teraszt, a konyhát, és mosok, mint Masa... :)
Azért vicces, hogy a kicsi szabadidőmben el kell döntenem, hogy eszek, alszom, vagy csinálom a dolgom...
Két picivel nehéz... ha az egyik alszik, a másik tuti ébren van. A csúcs mégis az, amikor egyszerre éhesek, vagy nyűgösek...
Bizony néha én is sirok a kicsivel együtt... de majdcsak túlleszünk ezen is. ;)

Most mennem kell, a nagy veri a tamtamot. :?

Puszi

Kép
Kép
lolababa

Sarkantyúka!

Lehet, hogy raktál fel képet már csak elkerülte a figyelmem, megtennéd, hogy teszel fel újra? Nagyon kíváncsi vagyok a Picúrra.

Kép
Kép
noni78

Lányok!

és lolababa különösen :)

Én is imádom nézegetni a babákat.. mindig eszembe jutott, hogy milyen volt, amikor az elején voltunk a terhességnek..és vártuk, hogy mozogjon végre a pociban a baba.. és most.. itt vannak.. és MINDEN baba egészséges!!!!

Noni!
DE jó, hogy tudsz ennyi ruhácskát küldeni!!! Úgy örülök! Pusz

szeder74

HUMANKA?

szeder74

holka!!!
szemelyesen is elvihetem hozzad a csomagot??? lehet h nekem most ugy jobb lenne...
hmm?

KépKép

KépKép
bagzerka

Lanta
privi ment.

Bagzerka
persze, irok privit.
holka

Noni
gyönyörű kislány Fanni és annyira édes ahogy pelenkázza Tesót! :lol: :lol: Nagyon komolyan csinálja....
holka

Lantának nem ment privi hanem LOLABABÁNAK küldtem!! :oops:
holka

Noni!
Nézem a képet és olyan nagyon-nagyon szép a kislányod!!! Bár tudom, hogy most a képen nem Ő a főszereplő :) De annyira meg akadt a szemem rajta :) Persze Misike is nagyon édes.. de ez a kis hölgy :D gyönyörű!

szeder74

http://www.bioszallito.hu/Motherlove-me ... rmek-45539

Nézze meg, akinek a mellbimbójával gond van .
Egyéb jó , és hasznos termékeket is találhattok, mint:
-tejserkentő...
-gát -ra krém..
-aranyér..
állítólag jó kis termékek!!

szeder74

Szeder, Holka!

Köszi szépen, azt hiszem, majd a fiúkat úgy kell levakarnunk róla.

Holka!
Most voltam a postán, feladtam a csomit. Azt mondták, hogy holnapra nem biztos, de hétfőre már ott lesz a doboz.
Nem tudom, hogy kibontogatod-e a csomagokat, de lehet, hogy jobb lenne valahogy egy dobozba rakni az összes felajánlást, hogy könnyebb legyen a sofőrnek.

Kép
Kép
noni78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?