Új privát üzeneted érkezett!

Estike!
Ismerős,nálunk is hajtépés van csomagolásnál.én még két napra is annyi mindent pakolok :lol: ...és egész úton azon töröm a fejem,hogy mit is hagytam otthon,annak ellenére,hogy listáról pakolok :lol: Érezzétek nagyon jól magatokat!
Ja,Cirist is néztem...lehet tényleg priviben kéne...
Tücsi!
Sajnos úgy tudom,hogy a dokimnál van így is várólista,mivel full tele van,és ha egy nap mondjuk 20 punkciót tud megcsinálni,akkor hiába fizetem ki,a 21.-nek nem tudja megcsinálni,nem fér már bele.De ma kiderül.
Vendég

Nyulasz,
a Cirisben a Dr. Kósa Zsolt intézetvezető- helyettes, szülész-nőgyógyász szakorvos az akihez jártam meddőségi kezelésre is. Már több éve hozzá járok.
Zsunak is ő a dokija.
Haláli jófej doki. Közvetlen és értünk nőkért van elsősorban ... és persze a babákért.
Anno úgy közölte velem, hogy nem lehetséges a spontán babásodás (spermaöés miatt ), hogy ' nekünk az ágyban, párnák közt való együttlét másra nem jó csak arra, hogy szeressük egymást") :D
Akkor is jófej volt, mikor közöltem vele, hogyspontán babás vagyok, mástól. Erre ő: 'Na, végre valami eredmény." Vagy valami ilyesmi volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok

Újra itt.
Nyuszi:az ebéd egyszerű lett:krumplistarhonya.
Nem tudom hogy most ez töllem kérdezted-e de a beülti után 3 hónapot kell itt várni.Tehát 2beülti között meg kell lennie a 3 hónapnak.De persze ha zsebbe nyúlos a dolog akkor nem tudom.
Tényleg akkor mennyibe kerül a kezelés?????

Kép
Kép
melánia

Melani,
ez konkrétan a cirisé.
http://www.ciris.hu/arlista.php

hajnoca
Dunakeszi

Egyébként olyan szomorú vagyok.Valahogy kezdünk ellaposodni.Hogyan kéne felráznom a házasságom? Mindig olyan szomorú a párom meg én is.Tanácstalan vagyok.

Kép
Kép
melánia

Megvisel bennünket ez a lombik.

Kép
Kép
melánia

nyuszi:maradsz az eddigi dokidnál?

Kép
Kép
melánia

Na mindenki eltünt?
hajnoca,nyuszi?

Kép
Kép
melánia

Melani!
valami elutazós kikapcsolódós második nászút? :roll: :?:
dezsina

Szia dezsi.

Hát nemrég voltunk.Lombik elött Hajdúszoboszlón.

Kép
Kép
melánia

Hogy vagy? Felfázás?

Kép
Kép
melánia

Meli,
menjetek kikapcsolódni, lepd meg őt valami figyelmességgel, csináljatok együtt valamit házon kívül. Pl. mozi, kiállítás, séta, vagy egy hosszú 7vége valahol,
Kényeztesd egy kicsit. masszírozd meg pl.
Szórakozzatok.
Vegyetek egy társasjátékot. Hívjátok meg a barátaitokat játszani. Lehet ez akár minden 2. péntek este pl. felváltva. Hol nálatok, hol náluk.

A lényeg, hogy együtt legyetek, egymással foglalkozzatok, egymásra figyeljetek.

Hol laktok?

hajnoca
Dunakeszi

tényleg volt már valaki ilyen phszihómókusnál?

Kép
Kép
melánia

Hajnoca!
Köszi.
Meli!
De most nem kell a három hónapot megvárnod,nem?
És tényleg,szervezzetek sok közös programot,beszélgessetek nagyon sokat,társasjátékozzatok,kártyázzatok,menjetek csak úgy el vacsizni,vegyetek ki egy jó dvd filmet,csináljatok hozzá bundáskenyeret teával :D
Vendég

Hjanoca!
Milyen egyre gondoltunk :D
Vendég

hajnoca:Szegeden.

Kép
Kép
melánia

Nyuszi:ja nekem,nem kell várnom.Szedem a fogigátlót.Jövőhét szerdán megyek uh-ra.Longom lesz.
Arik vagytok hogy segítetek!

Kép
Kép
melánia

Melani!
ide járok pszihora :lol: :lol: :lol: ez ingyen van :lol: :lol: :lol:
jobban vagyok, köszi, vettem áfonyás Cran-c-t...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezsina 2008.10.01 13:33-kor.
dezsina

nyuszi:mikor mész dokihoz?

Kép
Kép
melánia

Melánia, mint írtam a párom a lombik miatt került padlóra és szerencsére egy idős hölgy dokihoz került (ez év elején én is szerettem volna elmenni hozzá, de sajnos nem tudtuk már elérni, mert nyugdíjba ment) Egyébként meg a válás előtt sokszor kérdezték, hogy mi a titkunk és én mindig azt mondtam, hogy a játék! Imádunk játszani: társas, kártyázás, és ami a nagy kedvencem a stratégia játékok! Most ami még nagyon feldobja a mindennapjainkat az a kutyusunk egy Beagle...Jaj, és tényleg a baráti vacsorák/grillpartik is nagyon jók, az a lényeg hogy kiszakadjatok a mindennapok szürkeségéből!
Vendég

Szóval,hogy is mondjam.Inkább én érzem magam "elhanyagoltnak".Tudom hogy nincs senkije meg szeret csak valahogy én minden megteszek neki de ő..... Nem tudom.Nehéz ez.

Kép
Kép
melánia

Nyulasz,
sajna nekem ebben már tapasztalatom van.
Milyen érdekes, hogy csak akkor tudott működni amikor már szétfele voltunk.

Meli,
akkor például menjetek a Balcsihoz vagy valahova az ország másik végébe. Győrbe, Sopronba, Kőszegre, ..... Annyi látnivaló van idehaza. amit fel lehet fedezni.
Mi pl. nyaralni Miskolcra mentünk. Onnan jártuk be a környéket.

A dvdzés is jó. Én is azért vagyok sok torrent oldalon fent, hogy legyen mit néznünk. :wink: Igaz nekünk inkább időnk nincs mozizni mostanában.
Nem is tudom mikor voltunk 2-esben moziban. ..... Nem is voltunk. :? Akkor már 3an voltunk. :lol: de az is rég volt.

hajnoca
Dunakeszi

tücsi:érdekes,sosem szoktunk játszani.Csak mindig ez a komoly élet.

Kép
Kép
melánia

Most nagyon szeretné megnézni a kiállítást Budapesten.Ezt a Bodyzt v. mit.Engem is érdekel csak ugye ezek piszkos anyagiak.

Kép
Kép
melánia

Melani, pedig az élet egy nagy játék! Na, de komolyan: mondtad már neki, hogy hogyan érzel? Jobb esetben ezt ugye nem kell mondani, de könyörgöm szóból ért az ember! Beszélj vele, lehet hogy őt is nyomasztja ez az egész! Egyébként, mi most azt csináltuk, hogy nyár elején elővettem a Magyarország csodái című könyvet és megpróbálunk elmenni mindenhová ami a könyvben szerepel, a Balaton környékét már kimerítettük! ;-)
Vendég

Valaki esetleg megnézte már? Tudjátok ezek az emberi preparátumok.

Kép
Kép
melánia

Meli,
sajna ez is ismerős.
A férfiak szavakból értenek CSAK!!!
Mondd el neki mi a helyzet.

ha belegondolsz, akkor csak azt látja, hogy valami nem jó és nem tudja hogyan is segítsen. Itt ülsz a gép elött és beszélgetsz vadidegenekkel arról amiről a közvetlen rokonsággal nem. Olyan dolgokat elmondunk egymásnak ami a legbensőségesebb dolgunk, gondunk.
Mondd le neki, hogy mit szeretnél.
Nekem sajna pont ez volt az elsővel.
Én nem mondtam, ő nem mondta. Lefoglalt minket a hétköznap, őt még a 7vége is.
Én meg csak voltam.
Megtanultam saját bőrön, hogy ki kell mondani ami bánt.
Még sokszor van, hogy visszafolytom, de azzal csak Ricsit húzom fel ...oszt olyankor b@hatom. :(

hajnoca
Dunakeszi

Hát igen, anyagilag mi sem állunk jól de szerintem van olyan program amihez nem kell pénz! És mint mondtam: beszélni-beszélni-beszélni!;-)
Vendég

Meli!
Na,pont erre voltam kiváncsi,hogy nem mondták,hogy tisztulni kell a szervezetnek?Mert ettől félek,hogy majd ezért tlogatják a lombikot,mert nem akarnak rástimulálni a mostanira...pedig aztán én nem vagyok hajlamos a hiperstimura.
Fél5-re megyek.
Vendég

Meli a párom is megakarta nézni, de aztán eszébe jutott, hogy majdnem elájultam mikor megláttam a vérhólyagot az ujjamon, ezért inkább lemondott róla!;-)
Vendég

Tücsi:hát nem,nem mondtam neki.De érik a dolog.Persze azt is tudom hogy én sem vagyok túl jól érzelmileg.Már a lombik sikertelenségre gondolok.

Kép
Kép
melánia

A Bodiesra mi is szeretnénk elmenni.
Hát igen, ... az anyagiak ... nekünk még Bogyit is el kellene akkorra passzolni.

Most azt tervezem, hogy fősilis tantárgy miatt elmegyek az osztállyal az Ability parkba. abilitypark.hu

Ez is jobb a semminél és még jópont is a vizsgához. Meg amúgyis meg kell tapasztalni ezeket a dolgokat, hogy az ember tudja miről beszél vizsgán.

hajnoca
Dunakeszi

Melani!
mi olyan viccesen csináljuk azt az egész lombikot, hogy csak na :lol: Sosem beszélünk róla halálkomolyan. Természetesen nekem is vannak nagyon szar napjaim, és akkor vigasztalásra szorulok, de csak poénosan szabad mindent felfogni... :lol:
dezsina

nyuszi:én olyan kicsi hormont kaptam hogymég 450gonalF sem fogyott el.Erre azt mondta hogy simán jöhet a következő de lustítani kell a petefészkem.

Kép
Kép
melánia

Melani, mi láttuk.

babaimádó
Kép
babaimado

Meli, akkor mondd el minnél előbb! Hajrá, én drukkolok!;-)
Vendég

dezsi:az tök jó ha így álltok hozzá! Neke hiányzik a vigasztalás,mert ha kiborulok akkor elvonul és ő is szomorú.De ez nem segít.
Egyébként meg nincs itthon.Dolgozik.

Kép
Kép
melánia

Mi megyünk a body-ra! Már majdnem elmentem egyszer Svájcban 99-ben, de akkor még olyan nagyszám volt, hogy éjjel-nappal nyitva volt a kiállítás és még akkor is nagyon sokat kellett sorba állni... De most megyünk! Valószínüleg november.

és Nyulasz!
szerintem kéne várnod legalább 2 hónapot, ha nem 3mat.
de nem tudom, hogy hogy is vagy a munkanélkülivel. Tán Neked most sürgetős, nem?
dezsina

babaimado:és tetszet? Milyen volt?

Kép
Kép
melánia

Szóval,lenne még valami de azt ide nem merem megírni.

Kép
Kép
melánia

Melani!
azonnal ird meg :!:
dezsina

Illetve merem csak félek,hogy a párom esetleg elolvassa és én nem akarom megbántani.De neki ehhez semmi köze.

Kép
Kép
melánia

Meli,
mi lenne az?
rég voltatok együtt?

hajnoca
Dunakeszi

akkor pü,
arra találták ki. :D

hajnoca
Dunakeszi

dezsinek elküldtem.

Kép
Kép
melánia

dezsi tovább tudod küldeni mert én nem vagyok egy számítógép zseni.

Kép
Kép
melánia

dezsi:na miujs? Olvastad?

Kép
Kép
melánia

Meli,
a SOTE-n van egy állandó kiállítás, ha nem csak a látványosságra vagytok kíváncsiak, hanem az anatómia érdekel, közel azonos a Bodies-zal, és ingyenes.
Csatlakozva a többiekhez: beszélgessetek. És ne várd meg, amíg valami apró hülyeségen robban ki belőled a feszültség, az nagyon ártalmas tud lenni.
Kezdjetek el randizni megint...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Melani!
ment a pü
dezsina

dezsi:köszi.
Írok még én is.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X