Új privát üzeneted érkezett!

Hát kérlek,én még egyetemre járok,szóval nem dologzom mióta babát szeretnénk.Amúgy suli mellett dolgoztam.
Így sokat tudok pihenni,arra a pár órára amire muszáj bemenni arra bemegyek,a többire meg ha tudok csak akkor :wink:

annus11
 
 


és mit tanulsz?

hány éves vagy?
Vendég
 


:lol:
Anna vagyok,25 éves.Szolnokon születtem,de évek óta Pesten élek.1 éve boldog házasságban :wink: És műszakira járok,közlekedésmérnökire :lol:

annus11
 
 

 
 

Köszi :lol: , ahogy írtad, hogy tanulsz, ezt hittem fiatalabb :oops: , mert ugye aki tanul ált. 19 és 24 év között lehet.
És a sulit tudod csinálni a baba mellett? Vagy levelezőre mész, vagy felfüggeszted? Gondoltál már rá?

Én is 26 évesen akartam szülni. Csak nekem nem jött be, mert közbeszólt a betegség.
Sebaj, ami késik, az csak később jön el :wink: .

Én 27 éves vagyok, dolgozok, 5 éve vagyok együtt a férjemmel, két éve házasodtunk.

Mindenkinek szép napot!
Vendég
 


Puszedli!
Hát alapból szalajtottam,meg 1 évvel később is kezdtem az egyetemet stb.Levelező sajna nincs...a köv félévet nem kezdem el,mert nem tudnék vizsgázni...meg itt muszáj ám bemenni pár órára...szóval valószínű h passzív,de majd még kutatom hogy is a legjobb nekem :wink: Szóval megoldom vhogy,hiszen mindent meg lehet csak akarni kell :wink:

annus11
 
 


Annus milyen szépen bemutatkoztál.

timejka
 
 


Mi van veletek? Hol vagytok?

timejka
 
 


:lol:
Én vagyok,csak sűrű napom volt tegnap....

annus11
 
 


Én is vagyok..Csak én tegnap egész nap voltam olyan álmos :shock: , és 9-kor aludtam tegnap is, mint tegnapelőtt. 7végén meg 3 napig nem. Ki érti ezt?
Vendég
 


Ti a ciklus hanyadig napjától akcióztok?És hanyadik napig?

Kép

Kép
syl100
 
 


Szia, mi szoktunk a mensi előtt, utána. aztán amikor jól esik, a középidős hétben oan 3 naponta próbálunk együtt lenni. Ill., hogy a pé előtt mindenféleképpen legyen legalább egy alkalom.
Vendég
 


Hát kérlek....nálunk pár hete semmi :wink: De ha jövőhéten a doki mindent rendben talál,akkor talán vmi lightosat alakítunk.Csak ugye a kúpdugosás mellett :roll: nekem nem vmi nagy élmény :lol:

De pl mikor fogant a baba,akkor mi voltunk együtt kedd,szerda este,aztán péntek reggel majd szombat este.És ha minden igaz akkor szombaton volt pé,de ez nem bizti....szerintem megvolt elöbb.
Amúgy elötte volt h 2 naponta a pé környékén,voltolyan is h minden nap.Szóval passz :lol:

De vmi olyat kéne h a pé környékén 2 naponta,de mielött ráálltok a 2 napra,elötte 3-4 nap szünet.Így tuti jó kis spermák lesznek.Mondjuk ha 14.napon pé,akkor a 10.től 2 naponta kb.

Amúgy mi nem számolgattuk...akkor csináltuk amikor kedvünk volt hozzá :wink:

annus11
 
 


Hát ja! :roll:
Csak nekem az az egy gondom van ,hogy sose tudom,hogy mikor van pé-m!Sajna!
:?
Holnap megyek nődokihoz az újhoz,most megyek először!Holnap lesz a 22.cn-m,szerintetek,ha megvizsgál és már esetleg tapadó félben van a baba,akkor attól elmehet?

Kép

Kép
syl100
 
 


Szerintem nem...mi azért sexeltünk a fogantatás után,csak mióta a kúp van...Szóval nyugi! Elméletileg nem lehet baj!
Amúgy nem baj h nem tudod a pét!Azért kell 2 naponta :wink:

annus11
 
 


Sziasztok lányok!

Hát mi is kétnaponta akcióztunk apával. Mi a 13 naptól a 25 napig. Nekem később van pé, így kicsit meghosszabbítjuk az időintervallumot. Szerencsére én érzem, hogy mikor van pé-m és a tüszőrepedést is éreztem. Szerencsére nekem fájdogál a hasan amikor pém van, ami van amikor nem a legkellemesebb érzés, de megéri. Jaj én már annyira várom, hogy ismét munkának lássunk.
Mi is szexeltünk amikor terhes voltam. A doki azt mondta, hogy mehet a szex nyugodtan, csak óvatosan. Ha lehet ne most kerüljön elő a korbács és a bilincs :lol: Bár én nem igazán tudtam elengedni magam, mert folyton arra gondoltam hogy van ott bent "valaki". Ez így vicces, de féltem, hogy biztos hogy nem lesz neki semmi baja ott bent. A doki szerint nem.
Syl: sok sikert az új dokihoz. Remélem lát ott bent valamit. Egyébként engem meg sem vizsgálat amikor terhes voltam, hanem hüvelyi uh-val nézett meg. Úgy hallottam, hogy a vizsgálat nem igazán tesz jót ilyen korai állapotban.
Annus: lassan már kilenc hetes vagy :lol: Olyan jó ránézni a vonalzódra. Remélem a róka komával nem haverkodtatok nagyon össze, mert októberben átküldhetnéd hozzánk. Várva várt vendég lenne nálunk :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

vagyok ám én is, csak elkezdődött a gyakorlatom és szinte minden nap ott vagyok, utána megyek a gyerekért és estig ő köti le az időmet. Kicsit fárasztó így visszarázódni a sürgő-forgó mindennapokba, de megéri, mert legalább nincs időm agyalni a sikertelenségen ami tesókát illeti. Most (mint a vonalzóm is mutatja) nem sok van hátra a ciklusomból, de van egy sand gyanúm, hogy most sem jött össze, hiszen 2 napja fájnak a cickóim és elkezdtem megint pattanásokat növeszteni. Ezek nekem piri elött szoktak lenni, úgyhogy.....
Akciózás? Mi beálltunk a 3 naponkéntira, és ez Daninál is bevált, persze van, hogy közben is van "eksön".
Lehet, hogy holnap reggel megmérem az ébredési hőmet, hátha ad valami infót, mit várjak a napokban.

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Nekem ma megint volt egy pici barna, még 6 napom van a mensiig. Most már aggódok. Bár jó lenne, ha nem lenne több.

Andy: azért drukkolok, ill. gratulálok a 3. házassági évfordulótokhoz! Lesz ünneplés holnap?

Syl: remélem beválik az új dokid! Hőmérőzésre és lh-tesztre nem gondoltál, hogy megtudd?

További szép napot!

Ui. voltam a háziorvosomnál, azt mondta ad beutalót, ha máshol fogadnak, ő sem érti miért akarnak befektetni, meg mondta, hogy ne játsszak, vegyek komolyan. Mondtam, hogy komolyan veszem, tudom, hogy kordában kell tartani. Ezért is akarok kontrollra menni.
Vendég
 


Puszedli!
Köszi! És jó, hogy észervetted, ugyanis ez a vonalzó kicsit el van maradva! tegnap volt az évforduló és ünnepeltünk is. :wink:
De majd a képek beszélnek helyettem:
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy
 
 


Huuu Andy!
Nem semmi ez a kád :oops: Hetek óta nem fürödtem :( Most így virtuálisan elképzeltem h csobbanok egyet :wink: Gratula az évfordulóhoz :!: :!:

Csige!
Hát róka koma nem skáig volt nálam,összesen egyszer.Amúgy csak kerülget...tegnap óta meg vhol máshol ólálkodik...de van egy sanda gyanum h jön még felém is....
Jövő hét szerda 4 óra doki!!!Drukkoljatok :wink:

Syl?
Van már híred?

Ja amúgy engem megvizsgált a doki mindkétszer,aztán nézett hüvelyi uhval,És még itt vagyok :wink:

annus11
 
 


Látom beleadtál, adtatok mindent! :lol: :wink:
tök jó, hogy ilyen kádatok van! Ebben tudtok pancsizva ünnepelni!
Gesztenyés volt a torta?
Látom hagytál nekünk is :lol: !
Vendég
 


Sziasztok!
Van 2db zöld diónyi nagyságú cisztám a jobb petevezetékemen! :cry:
Most várni kell,hogy megjöjön és akkor visszakell mennem,éa utána küld meddőségi vizsgálatra.Laproszkópiára meg petevezető átfúvásra!Holnap meg megyek valamilyen vérvételre!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

Andi nem semmi milyen jó kis bulit csaptatok:)

syl sajnálom a cistát, viszont jó hogy ez az új doki ennyi helyre elküldött vizsgálatra, így legalább kiderül hogy minden ok veled, és akkor jöhet a baba.

Nálam helyzet annyi hogy elég sokáig megvolt, 1 teljes hétig. Beszedtem a clostyt is, hát majd meglátjuk. Most nem mérem a hőmet, és lh tesztet sem csinálok, nem is viszem magammal, nehogy kisértésbe essek. Elvileg peteérés környékén leszek jövőhéten, ha úgy lesz ahogy a clostytol általában szokott. De próbálok nem agyalni ezen. Elkezdtem a tételeket is tanulni, kidolgozni, így lefoglalom magam Jövőhéten pénteken pedig megyünk apával ketten Grazba vasárnap jövünk haza. Már alig várom.
gabi1
 
 


Syl!

A jó a rosszban h legalább kiderült!És jó h mész ezekre a vizsgálatokra!Ciszta meg hess onnan!!!

Gabi!
De jóóó,egy kis kikapcsolódás!Én is úgy elmennék már vhova....Lehet rábeszélem apcim egy hosszú hétvégére :wink: Én a balcsit is imádom ilyenkor!

annus11
 
 


annus én is imádom, de ott voltunk most nyáron 2 hétig, és Ausztriába már régóta terveztük hogy kimegyünk.


Lányok nem tudom mi van, reggel írtam hogy már elmult a menszim, erre most délelőtt újra van vérzés, nem is kevés, pedig ma már a 9. napon vagyok,mit csináljak? mitől lehet ez? és a hasam is fáj
gabi1
 
 


A cickafarkfű teát elkezdhetem inni a ciklusom 23.napján?Mert olvastam,hogy hatásos a ciszták ellen is! :roll: Vagy csak a 14.napig lehet inni?

Kép

Kép
syl100
 
 


Felhívtama dokimat. Azt mondta hogy ez nem normális, és ha hétfőig nem múlik el akkor hétfőn fél3-ra be kell mennem
gabi1
 
 


Gabi!

Szerintem is doki!!!

Syl!
Már írtam egyszer hogy halottam h a cickafarkas ülőfürdő segít a ciszta felszívódásában.Én is vettem kamilla+cickafark ülőfürdőt!Biztos ami biztos.
És egy ismerőstől hallottam h olyan nagy cisztái voltak h már műteni kellett volna,vett egy kis ülőfürdőt és a köv vizsgálatnál már olyan jó votl a helyzet h elmaradt a műtét :wink:

annus11
 
 


Annus:Ezt a fürdőt,hogy kell elkészíteni?
És ,ha pluszba még iszom is mától az baj lehet szerinted?

Kép

Kép
syl100
 
 


ja és azt elfelejtettem kérdezni,hogy milyen sűrűn kell alkalmazni ezt a fürdőt?

Kép

Kép
syl100
 
 


Szerintem ihatod is mellé,mondjuk ne túl sokat...gondolom én,jóbol is megárt a sok.
Fogod a cickafarkat,és mintha teát csinálnál.Csak egy nagyobb lábasba teszed!Felmelegíted,felforralod,most nem is tom melyik a jobb.
Megengeded a kádba a vizet,de ne sokat,hogy a koncentráció jó legyen.Tehát annyit h bele tudj ülni(nem kell nyakig elmerülni)És beleszűröd a "teát".Ennyi.Azt hiszem 15-20 percet jó lenne benne eltölteni.Neten szerintem utána tudsz keresni,vhol le van írva h egy ülőfürdőt hogy a legjobb elkészíteni!
Szerintem ha 2 naponta beleülsz elég!

annus11
 
 


sziasztok.csatlakozhatok?
rólam.22 éves vagyok van egy lassan 3 éves kisfiam.idén tul vagyok két vetélésen... :cry:
a dokim írt fel clostit de a drága ma elutazot és így csúszik a clostis kura a köv ciklusig..meg kapok majd még a closti mellé utrogestant is..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Nita!Én már ismerlek másik fórumból!Üdv itt! :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Gabi, sztem is doki, de mint olvastam, már fel is hívtad, és mész hétfőn.

Syl: sajnálom a cisztát, de reméljük felszívódik magától!!! :wink: és az tök jó, h a dokid ennyi vizsgálatra elküldött!
és próbáld ki az ülőfürdőt, remélem segít!!!


Nita: üdv itt (is)! Hátha ebben a hónapban összekön, és akkor nem is kell closti! :wink: De most te a ciklus közepén vagy, nem? a vonalzó alapján, és a clostit ált. a ciklus 3. vagy 5. napján kezdik el szedni.

Nálam semmi különös, tegnap volt két barna pötty, ma még semmi :x.
Még van hátra oan 5-6 napom, és már mensisen érzem a hasam.

Kellemes hétvégét nektek!!!
Vendég
 


sziasztok...örülök hogy jöhetek és hogy vannk ismerős arcok is itt. :lol:
puszedli épp ezért csúszik köv honapra a closti kura..mert már a ciklus közepén vagyok... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Nitácska!

Annus a gombácskám még szerintem egy picit van, közbe mintha a mensi is akarna jönni pedig van még 1 hét. Elfogyott a kúpom tegnap. Már olyan jó lenne összebújni apával, de nem merek, mert mi van ha a gomba tényleg nem múlt el?

Annus jól vagy? Bébike is? Hát persze. Ja, és a rókakoma?

Gabi marha kíváncsi vagyok, hogy mi lehet veled. Gondolom kissé ideges vagy. Hamarabb nem tud megnézni a doki, igaz, hogy hétvége lesz, de akkor se?

timejka
 
 


sziazstok

tmejka, hát sajnos hétvégén nincs benn a dokim, de azt mondta hogy ha változás lenne rossz irányba akkor mindenképpen hívjam fel, és akkor be kell mennem a kórházba. Most egyenlőre a délelőttihez képest kevesebb van, remélem hétfőre elmúlik teljesen.
gabi1
 
 


gabi mi a baj?bocs én még uj vagyok ... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi néha azért átadnék a pasiknak ezekből egy kicsit. Miért nekünk kell mindenért szenvedni? A terhességet soha nem adnám át, mert az nagyon jó dolog. a legjobb. Reméljük most már akkor elmúlik.

timejka
 
 


Sziasztok!

Gabi, olvasom a soraidat és sajnállak hogy még ez is idegesít...
Én is voltam már így hogy elmúlt aztán megint megjött. Én elkezdtem szedni Rutascorbin tablettát. Orrvérzésre is szokták adni, erősíti az érfalakat. Veszteni nem fogsz vele, ha megpreóbálod. Nekem bevált. (Lehet hogy nem pont ez segített, de ki tudja) Recept nélkül veheted..
De remélem nem lesz szükséged rá, mert elmúlik.
Nem voltatok apával együtt? És talán túl hevesek voltatok?

Kép
szilvia80
 
 


Üdv Nita!
Mi még nem találkoztunk máshol :wink:

Én megvagyok,hányinger lecsökkenőben van.Vuk nem nagyon járt nálam,1szer volt csak.Lehet eltévedt akkor :lol: Most úgy érzem h kezd elmúlni ez a hányingeres idő...remélem azért baab még jól van odabenn :wink:

annus11
 
 


Annus!

Bébike tuti jól van... Mikor kell menned újra dokihoz?
Ja, ha kérhetem, hozzám küldheted hamarosan a rókákat... Tök jó lenne ebben a hónapban bebabásodni...

Kép
szilvia80
 
 


Üdv mindenkinek.
Syl: sajnálom a cistát, de bízzunk benne, hogy felszívódik magától. Az tök jó, hogy mindenféle vizsgálatra elküld a doki, mert így egy csomó kétely megszűnik.
Gabi: hát nekem még nem volt ilyen Gabi, de szerintem sem normális. Szerintem ha csökken is, akkor is menj el dokihoz hétfőn, megvizsgál biztos ami biztos. Érdekes hogy mikre nem képes a női szervezet. Valóban, olyan jó lenne néha egy keveset ezekből átadni a pasiknak :shock:
Annus: tök jó hogy már nem kerülget a róka koma. Remélem azért, mert úton van hozzám. Valamelyik reggel engemi is majdnem megtalált, de szerintem azért, mert éhgyomorra vettem be ezt a vacak vitamint.
Én szedem bőszen a Gravidát és a folsavat kétnaponta. Valamint elkezdtem ismét teázni, mert nem férek a bőrömbe. Reggel-este egy pohár tea. Lehet hogy nem oszt-nem szoroz, de mi van ha mégis. Tegnap este megvolt apával az első éles akció a vetélés óta. Tudom most még nem aktuális, de jövő hétvégén lesz pém, akkor majd belehúzunk, bár nekem hosszabb a ciklusom, így később aktuális. Minden beleadunk :oops:
Üdv az újaknak.
Most megyek takarítani, ha szombat akkor takarítás.

KépKép
csige-bige
 
 


szia annus köszi az üdvözlést..és gratula a babóhoz!!!!!!!!!!!!! :lol:
csige-bige jó takarítást... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na tegnap reggel megtalált vuk...és azóta is hányinger.Azt hiszem elkiabáltam h elment rókakoma :?

annus11
 
 


Annus:Pedig én ,hogy lennék a helyedben! :lol:

Kép

Kép
syl100
 
 


annus én is lennék már nagyon a helyedbe........ :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


én is! :)
boldogan fogom ölelgetni a szanitert, ha bab miatt leszek rosszul :lol:

Annus: kitartás! Nemsoká eltelik az első harmad!! :wink:

Gabi: hogy vagy? vérzés? holnap doki.

Nekem 3-at kell aludnom, és jön a mensi (vagy nem :X9, de ezt még nem tudom. Nem leszek csalódott, ha megjön, csak egy kicsit.
Vendég
 


puszedli nem szabad elkeseredni ha jön piri....elfog jöni a te és az én és mindenki más idelye......... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:lol:
Igen,furcsa...de én se örültem még ennyire a vuknak és a hányingernek :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok

Itt vagyok.
Szombaton szerencsére elmult a menszi, azóta sincs, nem fáj a hasam sem, így felhívtam a dokimat és azt mondta hogy akkor ne menjek. Illetve hogy ha ebben a hónapban nem sikerül, akkor következő hónapban hormonvizsgálat, és felírja a clostyt is. Majd meglátjuk.

nitácska üdv közöttünk. Kérdezted hogy mi a baj velem. Tavaly októberben babás lettem, majd sajnos decemberben elvetéltem karácsony előtt. Aztán újra februártól próbálkozunk, eddig sikertelenül. Múlthónapban volt egy halvány pozitív teszt. de végül 39 napra megjött 1 hétig megvolt. Aztán 1 nap semmi nem volt, majd újra megjött. De aztán végül elmult és így nem kell bemennem a rendelőbe. Hát röviden ennyi.
gabi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?