Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsomának torokgyuszija van. Köhög ezerrel. Kapott köptetőt.Remélem, nem lázasodik be.

Bogancsi: felhívtam anyósodat (köszönöm a "rugdosást"), és tök jó fej volt Kép Valamikor megyek vizsgázni is Kép Azért félek, nehogy nagyon beégesselek Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szilvi!
Oké, akkor drukkok mennek, a természetes szülésért.KépKépKép

BMárti!
Kb 1 órával ezelőtt gondoltam rátok! Te már nagyon edzett vagy, Lacika műveit olvasva, de engem most majdnem szószerint megütött a guta. Éreztem, hogy megy fel a vérnyomásom, és pillanatokon belül felrobbanok. Főztem egy kis tésztát. Ileltve csak főztem volna, mert kikészítettem egy fél csomag tésztát, épp forrt a víz, és az én édes kicsi lányom fogta, és megnézte közelebbről mi van abban a fél zacskóban...Kép Mind a földre... Azt hittem, hogy jajajaj... szerencséje volt, hogy épp a szalonnát szeleteltem a sült szalonnához. Erre a Miki próbált segíteni, de ő meg elkezdett hadonászni a lapáttal, akkor ő is kapott... Most már túl vagyunk mindenen, így mehetek is dolgomra. Kép

Solya!
Most lehet, hogy kapok egy kis lehurrogást, de szerintem örökölhető a fog állagának a minősége. Nálunk a férjem fogai elég jók, a Pityu úgy néz ki örökölte, bár a fogszabályozóra való hajlamosság tőlem ered. Kép A Mikinek a fogai elég vacakok, fogszabályozó neki is a feje felett lebeg, sajna ezt tőlem örökölte. Ezt csak azért írom, hogy hiába kezeled egy és ugyanúgy a gyerekek fogait, az öröklési hajlam bennük van. A megkövezést meg csak arra értettem, hogy van fogorvos, aki belátja az öröklési tényt, de vannak fogorvosok, akik egyértelműen a trehányságra vezeti vissza a rossz fogakat.

Megyek fürdetni...
Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

BMárti!
Ja, a túrós tészta azért meg lett, csak más tésztából. Csigatésztából.

cory-Zsomája és minden betegeskedő gyerkőc! Gyógyuljatok meg gyorsan-gyorsan. KépKépKép Remélhetőleg ha jön a fagy a hét 2. felében akkor a bacik megfagynak, és akkor hátha elhúz a fejünk felett az influenza járvány is.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

cory: Kép nem harap a néni Kép Ha az alapokat tudod, akkor nem lesz gond Kép Gyógyok Zsomának!!!!

Krita: kitartás!!!

BMárti: Neked is ajánlom a párologtatást!

Szilvi: drukkok mennek !!!

Gorsi: javulást Petinek!!! Remélem, nem akadsz ki, de lemondom, hogy Tomi egy karácsonyra kapott nagyon aranyos barna mackót (kék ruhában) elnevezett Petimacinak Kép Szerintem egyáltalán nem hasonlít a Te Petidre Kép de tényleg kedves.

Tomi ma szabad utat kapott a holnapi bölcsibe, amikor megtudta, akkorát kurjantott örömében, hogy még kint is hallották állítólag a váróteremben Kép
OFF tegnap a Szécheny-fürdőnél feltörték apa kocsiját, jól tökretették a zárat és megrongálták a karosszériát is mellette Kép míg ő úszott.... Persze biztosra mentek... Egyébként semmit sem vittek el. Ma este meg elment Szegedre, mert reggel lesz tárgyalása ott, és így egyszerűbb.
Jó éjt! bogancsi (akinek állatira fáj a feje Kép)

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Szilvi! Mi is azon nevetgéltünk apával, hogy még ez a newborn is nagy volt Rékára, most meg milyen picinek tűnik!Kép De ugyanígy a ruhák is, nem? Emlékszem, az elején az 56 rugikban is elveszett Réka, most meg összeírtam, hogy mink van és csak olvadoztam a pici ruhákon!Kép
És persze küldöm nektek a szokásos DRUKK-dózist!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Menta! Itt a közelben van egy fitotéka nevű hely, ott vettem az olajat. Asszem már nem merek a nanduról rendelni, mert ha két hét, addigra már bármi is lehet. Beérem ezzel a teával, meg az olajjal, meg a sok-sok tornával!Kép

Bogancsi! Te leszerződtél valami párologtató céggel?Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Voltunk vasárnap szülinapi buliban, erre Hanga tegnapra taknyi lett, aztán éjjel már köhögött isKép. Gyorsan adtam éjjel neki Belladonnát (ezt olvastam ki az okos homeós könyvbőlKép), 15 percen belül aludt isKép, viszont hajnali fél hatkor úgy gondolta, hogy már reggel vanKép és csak egykor tudtam letenni aludni...Amúgy a kedélyével nincs gond, mert rosszalkodik, csak hát látszik rajta a taknyosság.

Danimama,
annyira jó, hogy megint itt vagyKép! És Dani mennyire hasonlít Rád!Kép

Andysj,
akkor a műtáthez: KépKépKépKépKépKépKépKép!

Most, hogy felhoztátok a pelenkaméreteket, előszedtem a megmaradt három Newborn pelenkáját Hangának, háááááááát irtó pici, ténylegKép, olyan távolinak tűnik, hogy ekkorát is hordott...

Cory,
Zsomának: KépKépKépKépKép gyógyik!!!

Zsuzsa,
Hanga is imádja a száraztésztát "lopkodni"Kép.

Gwen,
szia itt!Kép

Táblázat:
<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Szada Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté András 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg és Budapest, III. Ker. is Sára Réka (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza pocakban
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker. pocakban
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Gwen Gwendoline Nantes, Franciaország Anna, Salomé
</pre>

Gwen, majd pontosítsd légyszi az adataitokat!Képköszi

POCAKOS TÁBLÁZAT
<pre>
Pocakos anyuk Szülés várható ideje
Sztigris 2004.január 25
Zafi 2004.február 20
Rebi 2004.február 29
LadányiKata 2004.március 3
Menta 2004.április 22
Norci 2004.május 20
Gorsi 2004. május 1
Zsuzsi 2004.július 17
Borcsa 2004.július 30
Beja 2004.augusztus 15
Krita 2004. szeptember 4-5
Bszilvi 2004. szeptember 12
</pre>

Emlékeim szerint Beja és Borcsa nem pontosítottátok a szül. időpontot. Akkor jó így?

Na, megyek alukálni.

Pussssssz,
Szila
szila

ZAfi! Szilvi!
Jó, hogy írtok a Newborn pelusról (bár nekünk még odébb van) mi olyat sose használtunk Vilire az kapásból kicsi volt, meg az 56-os cuccok is Kép Ha a húgi kisebb akor viszont ezeket nekem is be kell szereznem Kép

Zafi!
No az 120*60-as gumis lepedő tuti nem megy rá az új ágyra, anyut riasztom ugorjon le Auchanba vagy Tescoba.

Szilvi!
Szülésinditók Kép Kép Kép

Köszi mindenkinek a derékfájás űzóket, amikor írtam még nem is a derekam fájt inkább csak a gerincem jelzett, hogy baj lesz, sűrgősen tornánzi kellene, erre ma a derekam kezdett fájni Kép .

Beja!
Alapvetően nem vagyok derékfájos, csak a tavasszal megroppant a derekam azóta jobb vigyzáni. Ezenkívül van némi gerincferdülésem és rossz a tartásom.

Cory!
Zsomának jobbulást! Kép

Krita!
Vili 2002. május 31. Ő a legfiatalabb az osztályban. Én is attól félek, hogy majd segíteni fog a tesót ellátni Kép

Zsuzsi!

BMárti!
Múltkor emlegetted az uzsonnát. Végül is miket adsz uzsira Lacikának? Vili újabban nem fogadja el a joghurtot, a danoninot is ritkán, pudingot, túrórudit, tejszeletet igen és a joghurtitalt. Az előbbiekkel visoznt nem szívesen tömöm, meg már követelőzne is ha engedném. Néha kakaó, pirítós, péksütemény, stb. csak akkor meg nem vacsizik rendesen. Néha meg csak gyümölcs, gyümölcsturmix. Próbálok változatos lenni, de kifogytam az ötletekből.Szóval várom az építő javaslatokat.

Zsuzsi! AZ FMH-nak van honlapja? Ha igen légy szíves írd meg hol találom. Mentek pénteken Tücsökzenére? Ha igen Sáráékkal elküldöm a Cd-t.( Mi most kihagyjuk, most utazunk el telelni.)

Megvan az első főzelék amit nem szeret Vili: a tökfőzeléket nem volt hajlandó megenni, mondta is hogy "nem ízlik, nem főzelékezek". Kisebbnek szerette. Szerencsére minden más létező zöldséget megeszik Kép Remélem ez már nem változik.

Heni!
Neked elfeljtettem múltkor írni, hogy ötletem még nekme is lenne mit végeznék el, legfeljebb majd a gyerkőceimmel együtt Kép Kép Kép

Norci
norci

Sziasztok!
Kép Olyan aranyosak vagytok! Kép Koszonom a kedves szavakat! Kép

Andsyj! Gondolok majd Rad 30-an!!!!

Off: Bogancsi! Nalunk szitu hasonlo... Kép Usziban voltunk a hetvegen es feltortek a kocsit... A kulonbseg annyi, hogy nem tettek tonkre a zarat es SEMMI nem latszik a kocsin. Profik lehettek. Viszont elvittek a garazsnyitot, meg a biztositasi papirunkat (mert azon rajta van a cimunk...) szerencsere nem ertek el hozzank; a kapunyitot persze letiltattuk ... Kép
On

Ha vkinek megemlitjuk, hogy Dani 2 eves a legtobbszor az a reakcio, hogy "szornyu 2 evesek"... ezaltal a 2 evesek hisztikorszakara celozva... nalatok hogy van? Kitort a "tipego kori hiszti"?? Nalunk par napja vettem eszre, hogy Dani a legkisebb "felreertes" miatt kepes hisztit levagni. Ma pl. az volt a fo bunom, hogy az egyik kis zsirafkajat nem oda ultettem a vonaton ahova o elore eltervezte es erre o a foldre csapta magat es ott vonaglott... Ti ezeket a hisztiket hogy kezelitek le? Bocs, ha mar ez leragott csont...

Tovabbi jobbulast kivanok a betegeskedoknek!!!!

Danimama
danimama

Sziasztok!

Danimama: az esetek többségében nálunk az a hatásos, ha nem veszek a hisztiről tudomást. De hát ez nyilvános helyen nagyon nehéz, mert úgy néznek rám, mint a véres rongyra, és osztják az okosabbnál okosabb tanácsaikat, illetve szórakoztatják a gyereket, amitől persze még jobban hisztizik. A legkínosabb az nálunk nem is a hiszti, hanem, hogy Balu időnként fogja magát, nem hajlandó jönni, és lefekszik a földre, és nézelődik. Pl a tömött tescoban.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

NewBorn pelusKép Édes egy darab, de nekünk sem kellettKép Mini pelenkából is csak két nagy csomagos Libero fogyott, aztán már a Midi jöttKép Mondjuk tényleg nem árt, mégha nem is venni, de felkészíteni a férjeket, hogy esetleg ilyet be kell szerezniük, mire hazaérünk a kórházból. Fú, de messze van még, de már annyira várom, hogy fúKép
Amúgy kb. minden második éjjel álmomban szülök, de sosem érek a végére, szerintem ez valahogy tudat alatt direkt lehet, talán félhetek, nehogy megismétlődjön a nehéz szülés. Bár a régi és az új dokim szerint is kizárt.

Apropó régi doki!
MENTA! Voltál a "régi" dokinknál? Ill. Neked is már csak "régi"? Vagy nem? Mi volt? Ha esetleg itt nem, de egy mailben leírnád? bbs@fibermail.hu
KösziKép

Hiszti:
Hát igen... Nálunk is szép számmal előfordul, és hasonlóan járok el, mint Cory, jobb nem reagálni rá, mert annál rosszabb Bálintnál is. Max. annyit teszek, hogy másra terelem a szót, pl. "menjél szépen a szobádba, nézzél valami játék után, hozd ide, és játsszunk". Ha erre sem reagál, ott hagyom, de sem az erélyes szó, sem a babusgatás nem segít, mert akkor rákapcsol még egy adaggal. Szerencsére ő nem fetreng a földön, csak megáll, és elképesztő nagy szájjal sírni kezd, közben folyamatosan mond valamit, talán visszabeszélKépKépKép

Bogancsi, Danimama, kocsifeltörésKép

Cory, Zsomának mennek a gyógy-Kép-ok!!!!

SzilaaaKép Köszi a pocakos táblázatot, nagyon kedves TőledKép Részemről az aug. 15. tökéletesen okés! Két hét múlva megyek a dokeszhoz, talán egy-két nappal mást fog mondani, de az nem számít - egyelőreKép

Azért nem semmi, 12 pocakos anyukaKép

Szilvi, mizu? Kép Mikor mész már szülni? Kép

Pusza,
Beja+Bagázs
beja

Sziasztok!

Zafi: naná, hogy leszerződtem Kép Minden gép után jutalékot kapok KépEgyébként jó a vastag törölköző nedvesen kiteregetve is Kép

Szila: olyan jó, hogy mindig felrakod a táblázatokat, köszi szépen!!!

Norci: akkor most dupla gerincfájásüzőket küldök Kép Kép Kép

Danimama: akkor ti rosszabbul jártatok Kép Hisztire nálunk általában megoldás a figyelemelterelés: azaz valami izgalmasat, számára érdekeset mutatok, kérek tőle segitséget v. vmi hasonló. Persze nem mindig válik be, akkor marad a cory-féle nem odafigyelés...

cory: jobban van Zsoma? Remélem!!!

OFF drukkoljatok, hogy sikerüljön apa nagynénjének a mütétje!!! Szegénynek ez most már kb. a 9.! féle rákja 1976 óta. Most éppen méhrák. Kép Én nem is tudom, hogy lehet ezt kibirni...ON

Tomi nagyon vidáman ment be ma a bölcsibe, simán, nevetgélve és közölte, hogy mama elmegy, Tomi bőcsibe Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Voltunk tegnap dokibánál és kiderült, hogy tuti kisfiú lesz! És hatalmas. Állítólag tuti lesz 4 kiló, ami annyira nem zavar, inkább az, hogy a feje meg aztán két héttel nagyobb a számoltnál. Kép
Már 1100 gr körül van, pedig csak holnap töltöm be a 27. hetet.
De egyébként minden rendben, és ennek örülök a legjobban.
Zafi! Az ex-dokink Kép nagyon rendes volt, mint mindig. Életemben először megmérte a vérnyomásomat. Szinte ujjongott, hogy hoztunk videokazit és közben mindent magyarázott, válaszolt a kérdéseinkre.
Megértette, hogy most már illik másik dokihoz mennem, ha a MÁV-ban akarok maradni, de azt mondta, hogy bármikor szívesen lát, neki tényleg az a fontos, hogy a szülőnő a legnagyobb biztonságban érezze magát és lehetőleg minden úgy történjen, ahogy a nő szeretné.
És megígértette, hogy felhívjuk, ha megszületett a ksifiúnk. Meg hiányolta Helenát, mert eddig mindig jött ő is, csak most nem.
Mesélt a Szt. Istvánról. Azt mondta, hogy jól érzi ott magát, bár nem olyan szép a szülőszoba, mint a MÁV-ban. Azt nem kérdeztem, hogy hivatalosan van-e ott, mert úgy éreztem, hogy ilyenbe csak akkor lenne jogom belemenni, ha esetleg ott szeretnék szülni.
Az új asszisztens kicsit bénázott, de hát új.

Helena is kezdi a durvább dackorszakot. Attól tartok, hogy majd pont kisGyőző születésére esik majd a tetőpont. Na mindegy. Majd csak túléljük valahogy.

Solya! Győző azt mondta, hogy 53ezer volt, de anyósom révén visszaigényelhettük az áfát, így csak 46 azt hiszem.
Na ezért mondtam, hogy ciki, hogy ilyen gépem van. Kép

Norci! Helena semmilyen főzeléket nem eszik meg, még a krumplipürét is csak ímmel-ámmal, minimálisat.

Cory! És akkor mit csinálsz, ha pl. nem akar kijönni a kádból, hiába könyörögsz már neki 5 perce? Én ilyenkor megmondom neki, hogy most el fog fogyni a türelmem és ideges leszek és ezért inkább kiveszem én. Ilyenkor vagy kijön vagy tényleg ki kell vennem. Persze az utóbbi esetben ordít. Na ilyenkor mi van? Én próbálom elmagyarázni higgadtan, hogy mit miért teszek, de hát szerintetek jó ez így?
Meg ezek az esti altatások... Huhhhhh!
Fel is fogom hívni Pelét, mint pszichomókust... Kép

Puszi mindenkinek!

Menta++ (27.)
menta

Sziasztok,

Menta,
nálunk is szokott időnként cirkusz lenni a fürdetés kapcsán, amikor már megkérem "Őnaccságát" kb. 3/4 óra után, hogy jöjjünk ki...........egy-két (természetesenKép) sikertelen próbálkozás után (mert persze ordítva közli, hogy ő nem akar kijönniKép) kiveszem és nem veszek tudomást a hisztiről.

LÁnyok,
az Auchanban akciós a Huggies pelenka! Ja, és a Corában van muffinsütőforma (szintén akcióban).

Bogancsi,
drukk:KépKépKépKép!

Mennem kell, mert rajzolni AKAR a kisasszonyKép.

pusz,
Szila
szila

Menta,
azt hiszem eldöntöttem, hogy otthon kivárok egy jó akciós toyotát (a brotherekhez nem találtam jó honlapot, így nem sikerült eddig megismernem őket, viszont a toyoták tetszenek is, nem csak jónak tűnnek! Anyukám pedig azt mondta, érdemes ezekben a márkákban gondolkodni. És meggyőzött arról, hogy érdemes lenne itt kint vennem egy bébilockot, otthon pedig vegyem meg a varrógépet. Körülnéze kmajd a használtpiaconKép

Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak a segítséget! Kép

És mi is a betegek táborát gyarapítjuk, bár csak egy kis dáthával. Kép

Mindenkinek jobbulást! :

Danimama, Bogancsi, brrrrrrrr! Kép
solya

Sziasztok!

GOrsi! Köszi a biztatást! Kép

Zsuzsa! Nahát, még a harmadik gyereknél se edződik hozzá az ember a kis csínyeikhez?! Kép Oda minden reményem! KépKép Lacika pénteken pl. egy egész zacskó mazsolát szórt szét a konyhában, amíg én sütit sütöttem, utána előszedte a műanyag tányérokat, és szépen szakosan megterített és mazsolát tálalt a konyha kövén. Gondoltam jól van, legalább elfoglalja magát. Csak akkor lepődtem meg, amikor készen lettem a sütivel, és fel akartam takarítani a mazsolát. Hát, a szép nagy zacsi arany mazsolából egy fél maréknyit se találtam meg... Na, másnap meglettek a mazsikák, útközben szépen feláztak, épületes látványt nyújtottak a pelenkában. Kép Ne hidd, hogy rezzenetlen arcal fogadtam (meg a fürdetőkenőcsös akciót se!), mint a mohikán a kínzócölöpöt! Kép

Bogancsi! Hogy érted a párologtatást? A sima hideg párásítóra gondolsz, vagy valami aromaterápiásra? A hideg párásítónk a nyáron tönkrement álltában. Valami tömítés gond volt vele, kifolyt a víz belőle, és kész. Ott állt a tócsában. Kép A múlt héten sikerült kivernem Életem Párjából, hogy elvigye végre szervízbe, és TEGNAP (!) sikerült is hazahoznia. Kép Végül is időben, hol van még a fűtési szezon vége?! Kép De ebbe inkább nem megyek bele, nagy kedvem lenne hosszan és indulatosan szapulni a férfiféléket, de tudom, ez nem az a fórum...
Szuperdrukk a Nagynéninek! KépKépKépKép Tényleg nehéz lehet épp ésszel (meg egyébként is) ennyi féle rákos megbetegedést túlélni. Kép

Norci! Hát, amióta kiderült, hogy Lacika nem tejallergiás, azóta újra szerepel az uzsonna étlapon a túrórudi és a vaniliás krémtúró nálunk. Olyan édes volt, úgy örült a túrórudinak szegénykém egy hónap eltiltás után, hogy lendületből mászott fel az etetőszékbe, amikor meglátta. KépKép Ezen kívül általában friss gyümölcsök, befőttek vagy gyümölcsös bébidesszertek vannak nálunk uzsonnára. Attól függően, hogy mennyire laktató az éppen napirenden lévő gyümi, mennyit evett meg belőle, és mit és mennyit ebédelt, adok (vagy nem adok) hozzá valami sütifélét. Ez lehet házi süti, keksz, piskóta tallér, de akár HAM-LET is, amiből meglepő módon imádja a sózott búzásat. Kép Na, ezt jól elbonyolítottam. Kép Szóval vagy túrórudi, vagy túrókrém, vagy gyümi (szükség esetén sütivel kiegészítve) az uzsonna nálunk.

Danimama! Lacika általában akkor balhézik, ha valami nem úgy van, ahogy ő karja. Mondjuk nem engedek meg neki valamit, vagy nem azt csinálom, amit ő megkövetel(ne) tőlem (pl. nem vagyok hajlandó a 638. autót is megrajzolni neki). Ilyenkor legugol, vagy le is ül, és vörös fejjel üvölt. Én meg úgy teszek, mintha ettől láthatatlanná vált volna, és tudomást sem veszek róla, ha úgy érzem, indokolatlan a követelése. ha meg jogosnak érzem a bánatát (pl. el kell jönni a Papáéktól, de ő még nem akar), akkor együttérzően dunnyogok a fülébe, hogy tudja, sajnálom, hogy ennek így kell lennie, és megértem, hogy nem örül neki. Persze lehet, hogy ő meg szegény egyáltalán nem érti a különbséget. Kép Egy dolog van, amihez viszont kőkeményen ragaszkodok, hogy a hisztizéssel soha-soha ne érjen el eredményt. Még akkor is, ha egyébként engedhetnék, pl. maradhatnánk még a játszón, ha nekiáll balhézni, akkor csakazértse Kép engedek.

Menta! Gratulálok KisGyőzőhöz! Kép Érezted te, hogy így kell hívnod! Kép
Lacikát mindig úgy kell kivenni a kádból, és mindig üvölt miatta. Kép Laci fel szokta emelni a tökörhöz, hogy lássa, milyen csúnya a kis arca, amikor örjöng. Kép Ez szokott néha hatni... KépKépKép

Szila! Mennyibe kerül az akciós Huggies az Auchanban? A honlapjukon a decemberi akciók vannak kinn. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Menta: Gratulálok a kisfiúhoz Kép Akkor kihúzom a dugót, és idővel megunja. De nálunk 27 fok van, szóval ezt megtehetem.

Bogancsi: drukkolok, nagyon Kép

Köszönjünk a gyógyokat, Zsoma egyre jobban van Kép Ma éjjel már nem ébredt fel a köhögésére. És egyre kevesebbet is köhög Kép Balu is csak kicsit köhög Kép A fickóm nagyon, de nem lehet elzavarni dokihoz Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Hiszti: sajna nekem nem megy a következetes reagálásKép. Ha jó passzban vagyok, akkor kb. a BMárti féle verziók vannak: blődlin hisztit (Pl. miért nem veszem fel a majd 40-es lábamra a 20-as kisszandit, miért nem megy be a logikai játék csillag alakú lyukán az összes figura, stb...) némi higgadt kommentár után meg se hallom többet, ha némi jogalapot érzékelek (pl. nálunk iszonyú hiszti az orrszívás, a fésülködés), akkor együttérző motyogással teszem, amit muszáj.
Ha belefárad a hisztibe, de nem bír önerőből lehiggadni, jön a panaszos "ciciiiiii" végszó, és tejbe fojtjuk a hisztit.
Ha rossz paszban vagyok, akkor sajna sárkányüvöltökKép
A helyzetet szinesíti, hogy a dacoskodást Luca ügyesen elegyíti az "újraközeledési krízissel" vagy miszösszel, úgyhogy időnként rémült "anyanyanyaaaa" csatakiáltással észrevételezi, hogy elkallódtam valahol a lakásban. (Ahol amúgy minden egymásbanyílik, és csak a bejárati ajtó van zárva.)

Menta!
Gratula a kisfiúhozKépKépKépKépKép!
Cory!
GyógyKépKépKépKépKépKéphegyek nektek!
Szila!
Pontosítás: kb. aug. 10. - De hétfőn megyek mozizni (HURRRÁÁÁÁ!!!!KépKépKép), aztán vissza a dokihoz, és akkor talán mond vmi konkrétat.
Hangának gyógyKépKépKépKépKép!
Norci!
Derék és hátfájás űző gyógyKépKépKépKépKépKépok!
Torna: ha eljutok holnap a védőnénihez a kiskönyvemért (jobb későn, mint soha!), rákérdezek.
Szilvi!
Szülésindítók KépKépKépKépKépKépKép!

Pocak bejelentése: majd a hétfői uh után. Így legalább az elejét megspórolom az aggodalmas okoskodásoknak (De ugye eszel rendesen, ugye MÁR NEM SZOPIK Luca???!! Brrr! Előre elegem van belőle.)

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Kép
zebra

De jóóóóóóó KépKépKépKépKép
R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Menta: gratulálok az öcsihez!!!Kép Hogy megérezted!Kép

Cory: örülök, hogy kezdtek jobban lenni, nálunk is ugyanez a helyzet mint nálatok, a férjem már lassan 2 hónapja köhög és még nem ment orvoshoz, persze, mikor...Kép Mindenképpen beszéld rá, mert nektek sem jó, hogy a köhögésétől nem tudtok aludni.Kép

BMárti:én néha engedek a hisztinek, főleg olyankor, mikor végülis megtehetném, csak nekem nincs annyira nagy kedvem valamihez pl. maradni a játszótéren, még szánkózni, motorozni stb. Ha levegőről van szó, akkor addig maradunk, amíg Dorka bírja. Akkor szoktam kiakadni, ha nem akar öltözni, elindulni, enni, doki nénihez menni... Szerencsémre üzletben még nem hisztizett, de utcán már dobta el magát a betonra. Na az ilyet én is utálom.
Orrdugulásra tényleg jó Bogancsi által ajánlott párologtatás, én sima vizes törülközővel csinálom. Nekem sokat használt még az infralámpa is.
Dorka is allergiás vagy ekcémás lett, a dokinénink szerint allergia (pelenkára). Szerintem talán a mézre. De már 1 hete nem adok neki mézes kenyeret, pedig úgy megette a szeletkenyeret, mégsem múlik el. Nekünk is a hajlatainál van, a legcsúnyább a combhajlatánál.
Nem tudom, mit csináljak, mert tejet nagyon keveset iszik Dóri max. 1 dl, de még annyit sem, különben csak joghurtot eszik, néha túrórudit. Neked mit ajánlott a doki az ekcémára?

Szila: köszi a muffinformás akciót, azt hiszem megveszem, csak el kéne menni érteKép Hallottam, hogy a tescoban van valami nagyon jó felnőtt harisnya akció 250,-Ft-ért nagyon kényelmes és terheseknek is jó, vastagabb is lesz.
Mi is minden zsúr után megbetegszünk, általában mi felnőttek isKép Férjem már el akar tiltani minket minden ilyen eseményrőlKép
Jobban vagytok?
Különben mi állandóan üzletelünk Dórival, azóta nincs hiszti (mondjuk), ha hiszitizik, akkor nem lesz esti mese vagy nem aludhat tabival vagy elveszem valamelyik játékát. ez rögtön hat, olyan csend lesz!Kép De ez az állandóa üzletelés, alkudozás, nagyon zavar, csak így lehet beszélni DorkávalKépKép

Solya: a brotherről ennyit találtam:http://www.brother.hu/products/frame.cfm?cat_id=128&sprache=hu
hátha a német oldalon többet írnak róla.:ilyen az enyém, talán 1 funkcióval tud többet.
http://www.brother.de/index.cfm?pos=2&kath_id=7&artnr=LS2720RG1
még brother termékek:
http://www.brother.de/index.cfm?pos=1&kath_id=7
Különben nagyáruházban 10 ezerrel olcsóbb.
Elmentetek fogorvoshoz, mit mondott? Hogy bírtátok a vizsgálatot?

Bogancsi: drukkok mennek nagynéninek, hány éves, mert ha idősebb, sokkal nagyobb az esélye, hogy nem lesz semmi komoly baj, hiszen az öreg szervezet már lelassul, így a betegség menete is.
Milyen szuper Tomi!!!KépVan valami csodaszered, hogy ilyen rende fiú? Vagy minden 4. gyermek már ilyennek születik?Kép

Beja: hogy vagy? jössz a másik pocakos topikba is?Kép Leírnád újra a weblapotok címét, elfelejtettemKép!

Danimama: üdv itt újra, jó, hogy megint aktív vagy, gondolom kevesebb vendég több szabadidő! Nálatok milyen idő van? Influenza járvány elment már? Nálatok mit mondott a doki, kell az oltás?

Andysj: Akkor 30-án drukkolunk Neked, biztosan gyorsan és ügyesen elvégzik a műtétet, ez rutinműtét! Mire kell vigyáznod az operáció után?

Norci: művház honlapja: http://www.folklor.de.tf/
Nem biztos, hogy megyünk pénteken, csak akkor, ha tényleg már nem náthás a hangunk. Köszi a cd-t! akkor viszek egy csere cd-t!Kép
Szt. Imrében keddenként van torna, fél 5-fél 6-ig, férjek is jöhetnekKép. F ép. I.emelet tanácsterem, vékony szivacsot vagy plédet kell vinni. Tel: 464 8600/1323 mellék

Linato: Korina jegesmacija csak nem Izlandról van? Kép mi ott vettünk Dorka unokahugijának, különben nem láttam ilyen plüssmacit. Aranyos lehetett, hogy nem engedte, hogy rád másszanakKép Férjed hogy van? Sógornőd rendes volt veled?

Krita: nemsokára vége lesz a hányós időszaknak, Magne B6-t nem segít? Pihenj sokat!Kép

Szilvi: nagyon szépen kivárjátok a kiírt időpontot! Drukkolok továbbra is!Kép Hogy lesznek a gyerekek, egyszobában vagy a picike csak veletek? Zsanit felkészítettétek?

BSzilvi: hogy vagy? mikor mentek uh-ra? Ha nem volt görcs, és csak barnásozás volt, akkor biztosan nincs baj, nekem ilyen 2-szer is volt a mostani terhességemmel.

na most befejezem, mert most fog elszállni.

üdv: zsuzsiék (14)
zsu26

sziasztok!

már nem is tudom, mit írjak, úgy lemaradtam... olvasni mindig olvasok és mindig jl rákészülök, hogy kinek mit fogok válaszolni, ahogy lesz egy kis időm és legalább egy üres kezem - de nagyon ritkán van egyszerre a kettő.

dzsili! nemn felejtettem el a dyslexiának utánanézni és írni, de még ahhoz sem jutottam hozzá. de biztosan jókat írt norci és linato is, úgyhogy kicsit megnyugodtam, hogy nem maradtál tanács nélkül - nem küldenétek el nekem is? - de amint tudok, írok én is! amit most, utánanézés nélkül is tudok mondani az az, hogy érdemes olyan tornagyakorlatokat végezni, amit ellentétes karral és lábbal kell csinálni, pld bal láb és jobb kar egyszerre fellendít, majd a másikok, aztán olyat, hogy az ellentétes kezek-lábak kereszteződjenek a test előtt, aztán olyat, hogy nagy csomagolópapírra vagy aszfaltra, homokba nagy formákat rajzoljatok együtt, lehet aztán a lerajzolt formákat a vonalon végigjárni, kiugrálni, ha majd a betűket veszitek, akkor a betűk formáját-alakját kijárni, karból, nagy felületre rajzolni, a ti általatok rajzolt formákat kiválogatni, csoportosítani, azegyformákat felismerni - és ezt mind nagyban! ritmusérzéket fejleszteni, szótagolni a mondókákat, verseket, de akár a hétköznapi mondandótokat is. beszélj vele így játékosan és ő is válaszoljon hasonlóan, lehet uezt énekelve is - ezek mind segítenek! és bocs, hogy ilyen szedett-vedett és lassú vagyok...

tikk! te vagy a zebra??????? én vhogy azt tippelem... de bárki is, grat!!!

menta! neked is a kisfiúhoz!!!

zsuzsi! meg mindenki más: köszi, hogy mondjátok, hogy látszik, hogy fogytam, nagyon jólesik, hogy észreveszitek! szülés óta úgy 26 kg ment le eddig, úgyhogy talán nyárra egészen a normál súlyömál lehetek - bár mopst nem ez volt a kiinduló indok a diétára, ez csak járulákos nagyon jó! tejem van bőven, mindketten szopiznak, vilka alig eszik még mást - napi 1-2x vmi kicsit és nem tűnik éhezőnek! és ármin sem panaszkodott, hogy elfogyna a tejecske...

deckorszak nálunk is tombol ezerrel, kezelését borcsa kimerítően leírta, nálunk is így megy. sajnos többször vagyok türelmetlen, mint kéne, bár a múlt hétfői tali még mindig érződik rajtam pozitívan, meg mostanában sokan jöttek látogatni is, az nagyon jót tett a lwlkwmnek...

a betegeknek gyógyulást, bocs, nem írok többet, mert nagyon rossz így félkézzel, zavarnak a hibák, amiket ejtek, de nincsenergiám átolvasni, kitörölni, javítgatni, úgyhogy bocs értük...

heni! nyuszimanó! hogy vagytok?

szila! ugye, nem haragudtál meg rám a múltkor?????

márti++
márti

Szervusz Zebra!

Nagyon aranyosan nézel ki, most akkor találgassunk!sorrend nagyobb valószínűség szerint:
1. BMárti 2.Linato 3.Tikk

Edit: veletek mi van? ennyire nincs net?????KépKép Mikor jöttök Magyarországra? Riki hogy van? Hogy érzed magad Németországban?

Rebi: Te meg csak itt szépen csendben?? Legalább pár szót magatokról! Mikor mész szakvizsgázni?

Üdv: zsuzsi
zsu26

Szerintem Linato,
de ez csak érzés. Kép

Meg Bmárti a minap írta, hogy nagyon köhög... Kép

Tikk viszont csöndben van! Kép

Zsuzsi,
köszönöm! Megnézem ezeket a linkeket is! Kép
És az ötletet is, az áruházzal kapcsolatban! Kép

Sajnos dokiig még nem jutottunk el, ahhoz meg kell kérnem Andrist, hogy hívja fel az orvost előbb, merre kell menni, viszont ő mostanság k i semlátszi k a a munkából. Kép Ma du. Meg nincs orvos, így csak holnap tud legkorábban beszélni vele.
Pár nap nem a világ. Kép
solya

Zebra!
Nagy-nagy gratula!KépKépKépKépKépKépKép
BMárti?
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Menta!
Nem lehet könnyű, ha Helena ennyire nem eszi meg a főzeléket. Mondjuk Vili midnen zöldséget imád pl. egyik kedvence a karfol leves. Reméelm ez így is marad.

BMárti!
Köszi szépen. A bébidesszerttel nagyon megleptél. Bár nasinak lehet, hogy vili is megenné még, de minek.
Mazsola Kép bocs de csak röhgni tudtam.

Zebra!
Gratula! Lehet: Szila, Tikk, Linato és BMárti is Kép esetleg Danimama? Utánuk már tényleg Újra Mártiék jönnek.

Zsuzsi!
Ezer köszi. Te jársz tornára? Jövő héttől akkor én is benevezek.

Dzsili!
Bocs még nem válaszoltam enregia és idő hinyában plusz a freemail is vacakol Kép Azért igyekszem.

Márti!
Most nem tudom elküldeni amit Dzsilinek írtam, ezért itt offolok egy kicsit: én is írtam lateralitással kapcsolatos játékokat (kártyát, képeket, stb. jobbról balra, balról jobbra kirakni), de látod a torna nem jutott eszembe, viszont Linatonak igen Kép Ezenkívül, hogy otthon ne direkt olvasást gyakorolni üljenek le, mert azzal a szorongást erősítik csak játszanak. Rajzolgassanak formákat és azok tükörképeit. Meg írtam ötletet, hogy miket játszanak, hogy a zöngés zöngétlen pároknál a betűkép és az artikuláció összekapcsolódjon (pl. játszószőnyegen hancúrozás közben). Most ennyire emlékszem.

On.
Hiszti: nálunk most kezdődik Kép és nem vagyok topon. Bár Vili úgy tűnik az apjára ütött és nem az a hisztis fajta, igaz végig nyafog ha v.mi nem sikerül, de addig próbágatja míg végül sikerül. No de azt az időt kivárni, kezdem megszokni a nyafit is mint háttérzajt Kép

Norci
norci

Zebra-tippem: 1. Linato. 2. BMárti
Nagyon izgalmas. Kép Majd még benézek, hátha kiugrik a nyuszi a bokorból.

Rita
krita

Sziasztok!

A zebra sajnos még nem én vagyok Kép, de igazán jól esett a gyanúsítás. Kép Szilveszterkor volt meg legutóbb, még vagy 10 napig nincs értelme tesztelnem. De azért lehet, hogy már történik odabenn valami... Kép Már ha meg tud kapaszkodni ettől a fránya köhögéstől. Kép Tényleg, jutott eszembe valami. Lehet, hogy butaság, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Szóval ősz óta elkezdtem itthon tornázgatni egy Bíró Ica kazettára. Nem fogytam tőle egy grammot se, de legalább a visszahízás megállt, és már kezd egy kis tónusa lenni a nagy, löttyedt hasamnak. A köhögésről jutott eszembe, hogy a haspréssel járó hasizomgyakorlatok se ajánlottak terhesen, talán jobb lenne máris abbahagyni őket. Vagy ez már túlparázás? Kép

Zebra tippem Danimama és Linato. Kép

Borcsa! Azt ne hidd, hogy én soha nem "sárkányüvöltök" Lacikával! KépKép

Zsuzsi! Én azért nem engedek soha a hisztinek, mert az a tapasztalatom, hogy ami egyszer "bejön", azzal a módszerrel utána csökönyösen újra meg újra próbálkozik Lacika. Kép
Az ekcémára gyógyszertári kencéket kaptunk, gőzöm sincs, melyik miből áll. Van a hagyományos fürdető, egy gyógykenőcs és egy testápoló. Máris gyönyörűen helyrejött tőlük Lacika bőre. Kép A kukija is látványosan javul, szóval nagyon bejött minden, amit a Heim Pálban kaptunk. Lehet, hogy érdemes lenne elmennetek nektek is.

Norci! Nálunk azért került újra "étlapra" a bébidesszert, mert a gyümölcsöket egy időben alig akarta megenni Lacika, és úgy voltam vele, hogy az üveges is jobb, mint a semmi. Aztán a tejtermék tilalom idején újra jól jöttek, most meg változatosságnak elhasználjuk még a készletet. Kép Azt hittem, inkább a HAM-LET miatt fogsz csodálkozni. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Hogy mennyi sárkányanyuka lett ittKép. Néha sajnos már nem segít más...időnként úgy tesznek, mintha alkalmi süketek lennének...

Márti,
miért haragudnék? Eszem ágában sincs. Az email-re gondolsz? Én meg azt hittem, hogy én bántottalak meg vele.

Zsuzsi,
köszi, már jobban van. Kép Éjjel tudott aludni. Üzletelni próbálok néha én is, de valamikor én is megmakacsolom magam (mint BMártiKép), és a hisztije miatt már csakazértse!

Szila
szila

Szila,
ez gyanús! te nem vetted észre a zebránkat?Kép
solya

Solya,
de, észrevettemKép, de nem én vagyokKép.
Szila
szila

Pedig olyan gyanús volt! KépKépKép
solya

Szilvi:
CAULOPHYLLUM
kék poloskavész, nőgyökér

Eredet: A sóskabokorfélék családjába tartozik, évelő növény. Az
őstinktúra a növény föld alatti száraz részéből készül.
Jellemzők: Méhgörcsök, fájdalmas, kis mennyiségű menstruáció esetén
hatásos szer. Szülésgyorsító, mivel a merev méhnyak miatti elégtelen
tágulást enyhíti, a placenta kilökődését segíti.
Gyorsan hat, gyakori ismétléssel, alacsony hígításban ajánlott
beszedni.
Szülészeti javallatok:
Vajúdás leállásakor, ha méhnyak merev, leáll a tágulás, a méh
elernyedt.
Adagolás: A szer gyorsan hat, alacsony hígitásban, és gyakori
ismétléssel használható. 5 golyó 4 CH negyedóránként.
A szülés várható időpontja előtt 2-3 héttel elkezdhető a napi 5 golyó CH15 erősségű szer adagolása.

Kapható homeopátiás szereket is árusitó gyógyszertárakban (pl.: III. ker. Lajos utca 35. -én csak ezt ismerem, de van valahol a Keletinél is, stb.)

hátha segít!

üdv:zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Szila, akkor miért nem mondod a Zebrának, hogy gratula? KépKépKép

Zebrácska, gratulaaaaaaaaaKép Megvan a 13. kismami az osztálybanKép Legyen a 13-as szám szerencsés NekedKép
Linato esetleg? Kép Danimama? Kép
Tikk????????????????? Kép

Fú, most tényleg nem tudom, bármelyikőtök lehetKép

Jajjj, de izgiKép

Beja
beja

Nem Tikk a Zebra, megkérdeztem Tőle...
beja

Beja,
épp a cukrozott narancsot égettem majdnem oda...Kép

Természetesen hatalmas gratula Zebrának, akiről tudom, hogy kicsodaKép.

Szila
szila

Na jó elárulom!Kép
A kis zebra a pocakomban lakik!Kép
linato

Mi van, ha nem is azok közül van Zebra, akik egyértelműen adódnának?

Andysj kizárva a műtét miatt.
Bogancsi, téged sem veszlek számításba, sőt magamat sem. Kép Dzsili, szerintem neked sem hiányzik most még egy baba? Vagy tévedek? Kép

A pocakosok és a frissen szültek értelemszerűen kiestek. Kép

Marad tehát Linato, aki ugye a legelső számú "gyanúsított" Kép Legalábbis nálam.Kép

És a futottak még:
Edit
Danimama
Gwen - bár ő nem ismeri feltétlenül a zebrás hagyománytKép
Zsuzsa
Andi3
Szabori - bár őt szerintem én nem is ismerem. Vagy mégis? Kép
Akkor még gondolkodom inkább.
Bár az, hogy Szila ismeri, több mint fontos tény. Kép
solya

Én meg itt gondolkodom ezerrel!

Pedig tudtam!!!Kép

Gratulálok! És nagyon örülök! Kép

Solya
solya

Solya!
Belőled is jó kis nyomozó lenne.Kép
Látod mindig jók a megérzések.
Mindenkinek köszönöm aki eddig gratulált, pedig még nem is tudta kié a zebrácska.
Meg persze annak is, aki tudta.Kép
linato

Szila!

Remélem, nem bántottalak megKép Csak úgy gondoltam, hogy talán próbálsz minket megvezetniKép

Linato, szívből gratulálokKép Mikorra várható? Tudom, hogy talán korai a kérdés, de köbö? Kép

Pusza,
Beja
beja

Ha kell valakinek, csináltam egy albumot az üvegmatrica sablonjaimból. A kiállítás időszaki, és ha vkit jobban érdekelne egy-egy kiállított kép, akkor szebben lefotózzom. Kép
solya

Sziasztok!

Linato: itt is gratulálok KépKép

BSzilvi: csak egy technikai kérdés: hogy tudtál névtelenül képet berakni?

cory

cory
Budapest

Kép Kép Kép [color=#ff0000] Kép Kép Kép

BMárti

BMárti
bmárti

linato!
gratula a babácskához! mi lesz a neve? a naptáramban a gábor-korina-miléna mellett nincs több név, de szívesen nézek erre a napra még nevet a ladóból! itt most jönne néhány mosoly, ha két kézzel írnék

norci! köszi a leírást - azért ha meglesz, majd kérem ám részletesen is!

szila! én egyáltalán nem bántódtam meg, nagyon örültem, hogy írtál! és örülök, hogy én sem bántottalak meg - igazából nem tudom, mniért gonmdoltam, de valahogy ez volt az érzésem... hurrá, hogy nincs így!!!

bszilvi! van újabb híred magatokról?

szilvi! és ti? már jó lesz, ha óránként bejrelentkezel, mert különben izgulni kezdünk...

zafi! nekem a fura az volt, mikor vilka már megszületett és másnap andrás behozta ármint a khórázba - hát, nszinte nem is értettem, hogy egy nap alatt hogy nőhetett ekkorát és hogy én hogy nem vettem észre, hogy ilyen nagyon nagy fiam van...

ha így folytatom, újra kell tanulnom írni a nagybetűket...

márti++
márti

Sziasztok!

Linato: gratulálok!!!!Kép Különben akkor kezdtél gyanús lenni, mikor a talin Zsomát úgy ölelgetted, hogy ugyanilyet szeretnélKépKép Család már tudja, mit szóltak???

Képzeljétek a lányom végre ad puszit és simogat!!! Nálunk nagyon nagy dolog ez, mert Dorka utálja a puszit, őt nem is lehet az arcán, de legalább nekünk már ad!Kép

Jó éjt!

Szilvi szurkolok, szerintem az egész osztály már lázban ég, hogy mi lehet veled, legalább pár sort írj!!!!Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Linato! Tudtam, tudtam! KépNem hiába küldtem felétek a gólyát! Kép
Szívből gratulálok, nagyon ügyik vagytok! Kép
A részletekre én is kíváncsi lennék, mikor derült ki, kik tudják....ne csigázz Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Norci! Hát épp azt mondom, hogy a férjem ráerőszakolta a 120x60-asatKép persze lecseréltettem, amint megláttam, mert kb. 2 éjszaka után szét is szakadt volna!Kép

Danimama! Nálunk is tombol a hisztikorszak! És nem tudom, mit tegyek, leginkább semmit. Ma pl. minden látható indok nélkül elkezdett bőgni Réka, aztán csak hergelte magát, a végén már ott tartottunk, hogy rá sem szabadott nézni, mert attól még jobban ordított...Kép

Cory! Nekem is az a kedvencem, mikor Réka fetreng az utcán és az idős nénik meg jól szórakoznak rajta... én meg fel tudnék robbanniKépKépKép

Bogancsi! apa nagynénijeKép Drukkolok!Kép

Menta! Gratula a fiúcskához!KépKépKép Szép méretei vannak, nem mondom!
Kösz a dokiinfokat, nekünk is hasonlókat mondott, mikor mondtuk, hogy a MÁV-nál maradunk. A többit majd magánban...

Linato! Nagy-nagy gratula!KépKépKép A férjednek talána legjobbkor jött, nem?

Zafi
zafi

SZiasztok!

Zafi: engem nem a szórakozásuk idegesít, hanem hogy mindegyiknek van egy okos ötlete gyereknevelésügyben, illetve szórakoztatják a gyereket, és már rég jönne, de így még jobban behisztizik.
De a csúcs az, mikor közli: "hisztizek" Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Linato!
Óriási nagy gratula!KépKép

BMárti!
A fiaim sokkal jobbak voltak, a Beában legalább 2 fiú veszett el.KépKépKép

Mi is beléptünk abetegek sorába.Kép Reggel keltettem a Beát, hogy megyünk a bölcsibe, és a bal szeme szépen be volt dagadva. Felöltöztettem, és bölcsi helyett a Szemészetre mentünk. Diagnózis: kötőhártya gyulladás.KépKépKép A héten passzoljuk a bölcsit.

Pityukám ma volt 11 éves!KépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!
Linato! Gratulalok a ket csikhoz! Kép

Zsuzsa! Boldog szulinapot Pityunak! (kozel esik az anyukaja szulinapjahoz ezek szerint Kép )

Minden hozzaszolast koszonok hiszti ugyben. Eleg hasonloan kezelgetem eddgi en is a hisztit. Megprobalom egyszeruen ott hagyni a szobaban, es ilyenkor par perc mulva mintha mi sem tortent volna... de toredelmesen bevallom, hogy nem mindig sikerul teljesen kovetkezetesnek lennem. Pl. amikor edesen eljatszik es le kellene fektetni es erre jon a hiszti akkor van hogy engedek (tudom, rosszul teszem) mert annnnnyira imadom amikor kis csucsori szajjal edesen eljatszik, hogy inkabb magamnak engedek mint neki... Kép En is fontosnak tartom a kovetkezetesseget pedig... Neha en is ideges tudok lenni ,kulonosen ha kocsiban kezdi el... Eddig (kopp-kopp-kopp) szerencsere utcan, uzletben nem tapasztaltuk - vagyis olyankor elofordul ha uzletben be akarjuk ultetni a babakocsijaba, hogy kidomborit es mindent elkovet eles visitassak egyutt, hogy megakadalyozza...

Zafi! Ismeros a "ha mar ranezek is olaj a tuzre" fajta hiszti... Kép

Menta gratulalok a kis ocsihez! Kép Kulonben fiut is szerettel volna masodiknak? Neven gondokoztatok mar?

Zsuzsi! Igen, most hogy a vendegek elmentek tobb a szabadidom - meg ha hiszitek ha nem azert nagyon hianyoztatok Kép; illetve nagyon eros lelkiismeretfurdalasom is volt, hogy nem irok...
Itt valtozo az ido. Most eleg kellemes, szinte neha tavaszias. Szilveszter kornyeken volt eros havazas ami itt nagyon ritka. Eddig (kopp-kopp-kopp) megusztuk a betegeskedest. Amig apuci nem hozza haza a virust addig biztonsagban vagyunk... Kép Igazsag szerint nem is kerdeztem a dokit az influenza elleni oltasrol Dani reszere... azt lattam kiirva a rendeloben, hgoy lehet kerni (de mintha az felnottekre vonatkozott volna...) Otthon mit mondanak erre vonatkozoan? Mondjuk mi hallottunk par rem tortentet a influenza oltasrol... (nagyon zarojelesen megjegyzem, hogy igazsag szerint annak a lehetosege sem zarodott ki, hogy ez okozhatta par eve aposom halalat... ) igy en nem hiszem, hogy Daninak beadatnank a jelenlegi korulmenyek (nem jarunk kozossegbe) kozott...

Szilvi! En is drukkolok es izgatottan varjuk a hireket! Kép

Bogancsi! Kép Nagyneni... Drukkolok, hatha segit...

Sziasztok, Danimama
danimama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?