Új privát üzeneted érkezett!

Viki mami,

vicces lehetett amikor Lackü fickófülön rúgta az apukáját :lol: :lol: :lol: Gondolom apának már nem volt annyira az...

Timejka,

mentettem a számod, ha kettőig kiderül valami akkor írok. Ha viszont kettő után akkor megírnád te nekem? Én is megadtam az enyémet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hát akkor még izguljatok holnap délutánig, mert reggel kell mennem vv-re és délután 3 körül adják ki a leletet. :twisted:

Olyan ideges voltam, mert a doki megkérdezte, hogy miért szeretnék hcg-szintet méretni? Szerinte miért?

Mondtam neki, hogy nem egy türelmetlen HP vagyok, hanem 2-án kell mennünk a BMC-be lombik konzira és ha most a 3. inszemem sikerült akkor csak feleslegesen caplatnánk fel. De mivel a teszt nega, de a piri meg sehol így jó lenne tudni hogy mizu! Ilyetszól adjak neki valami papírt, hogy én a BMC-be járok! Úgy látszik érthetetlen vagyok! Mondtam neki, hogy szfv-on csinálják az inszemeket és a BMC-be csak azért mennék, hogy ha esetleg nem jön össze inszemmel akkor mihamarabb tudjak menni lombikra!
Nézett mint borjú az új kapura, majd megkérdezi, hogy két inszeminációja már sikertelen volt? :twisted: :twisted: :twisted:
VALÓSZINŰ NEM? GONDOLOM HA SIKERES LETT VOLNA AZ 1. NEM CSINÁLNAK 2.-AT ÉS IGY TOVÁBB!!!!!!! :shock: :roll: :twisted:
A csúcsa az egésznek az volt, hogy mondom neki 2-án kell indulnunk reggel erre 2-ára töltötte ki a vv-papírt. :twisted:
Felmentem a laborba és kérdeztem, hogy lenne-e valaki aki MOST le tudna csapolni. Mondta, hogy lenne, de semmi értelme, mert a vérszállító kocsi már elvitte a véreket, és ma már nem visz többet, majd csak a holnapiakat, tehát menjek reggel 7-9-ig, és du. 3-4-ig adják ki a leleteket! :twisted: Kezdek megőrülni! :?

dita75
 
 


Moncsi!
Akkor még finoman rúgdosott, most már van erő is benne :lol: :lol: :lol:
20150601134430
 
 

 
 

Dita ez a doki tisztára nem normális. Akkor még folytatódik az izgulás. Egyébként már meg kellett volna (nem kellett volna) megjönnie?

Monic természetesen megírom, de most már tudjuk, hogy holnap lesz vv. Addig borzolják az idegeinket.

timejka
 
 


dita75 írta:Nézett mint borjú az új kapura, majd megkérdezi, hogy két inszeminációja már sikertelen volt?


Hűha, ez nem gyengusz. Kép
20150601134430
 
 


Viki mami,

akkor mostmár ne nagyon tartsa oda apa a fülét Lackónak mert pórul jár :wink: :lol:

Dita,

akkor izgulhatunk tovább. Nem is tudom hogy bírod ezt idegekkel, már én is agyon izgultam magam miattad, akkor mit érezhetsz te :wink:
Doki nagyon gáz :?

Timejka,

így akkor nem kell az sms. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditulika: nyugi , mert a babócának nyugis mami kell!! :wink:
nagyon nagyon mennek a drukkok!!!!

Némóka: nagyon szupi, h érzed KisNémót!!!
mi azt csináltuk, h rátette a párom a kezét a pocakra, én az ővére és mondtam neki, h na most rúgott. a 3. rúgást már ő is érezte. :lol:

Viki: nagy búcsú nem lesz, egész cégreszóló. csak kis pénzügyes, ami kb 10 fő. de én így szeretném. szerintem most szaladt ki 2 kolléganő vásárolni, mert az egyik mondta, h dolguk van! 8) :lol:
de mondtam, h nem szabadulnak tőlem, még egy párszor bejövök ebédelni hozzájuk! sokszor jövök még pestre okt,nov-ben.
és vigyázni fogok magunkra!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,
Hát, ez a doki hogy szerezte a diplomáját, ha egy ilyen egyszerű dolgot nem ért meg? :shock: Sajnálom, hogy még egy napot izgulhatsz! :(
Viszont holnap meg én nem leszek egész nap... Dita esetleg megvan még a számom? Küldesz majd sms-t, ha meg lesz az eredmény? :roll:

Viki,
Szerintem az én férjem is így fog járni, ha ez lesz a szokása! :wink: :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinke,
Akkor jó búcsúbulizást! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinke!
Ér ám majd sírni! Én is ott picsogtam :oops: :roll:
20150601134430
 
 


Na megjöttem. És én olyan boldog vagyok :lol: :lol:

Beszéltem a dokival, és olyan pozitívan állt mindenhez. Mivel piri már 5 napja nem jelentkezik, ez legalább arra jó volt, hogy visszaérjen a szabijáról, és ha megjön, akkor újra rendes, vagyis stimus inszemem lesz. Vagyis nagyobb az esély, mintha csak 1 tüszőt "használnánk". Mondtam neki a lombikot is, meg a lombik és a munkahelyem összefüggéseit, és azt mondta, hogy ha erről van szó, már le is igazolja nekem, hogy novemberben mehessek a Kaáliba. Azt mondta, ha megjön, a 2-3 napon menjünk a férjemmel, gyorsan megcsinál minden szükséges előzetes vizsgálatot, hogy az se kerüljön pénzünkbe, és utána ha le vagyok csapolva, kezdődhet a stimu. Ennyire pozitív hozzáállásra nem is számítottam.

Monic,
képzeld az a "néni" UH-zott (alig idősebb nálunk), akihez mész, és emlékezett rá, hogy nem olyan rég szültem, mondtam, hogy az azért lassan 3 éve volt, meg hogy volt egy nem sikerült terhességem is. Gratula a jó AFP-hez! Most már csak az kell, hogy Pindurka szétdobja magát az UH-n két hét múlva :lol:
Ha neked is meg Némokának is lánya lesz, akkor 100%-os leszek, Zsuzska kisfiúját már eltaláltam...

Dita,
ezek a kérdések tényleg elég hülyén hangozhattak. De holnap minden kiderül. Én már 5 napja nem szedek progit, és mégis még mindig 9 mm a nyálkahártya, egyszerűen nagyon felvastagodott, és nem tud leválni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

nagyon örülök, hogy ennyire jó híreket kaptál ma. Nagyon rendes dokid van.
Nem semmi, hogy az uh-s "néni" 3 év után is emlékezett rád. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
azért az inszemek alatt is találkoztunk a "nénivel", de hogy magára az eseményekre is emlékezett. Bár hozzá jártunk magánban végig a terhességem alatt.

Húúú, milyen jó ez az itthonról dolgozás!!!! Munkám ugye nem sok van, de már kiporszívóztam, rendet raktam, felmostam, fő a kaja, elmosogatott a mosogatógép..., komolyan, heti egy nap elég lenne, hogy ne mindig a hétvégém menjen el ezekre, és ne legyek hulla fáradt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na tessék, hívhatom a dokit. Úgy néz ki, megjön, legalábbis már nagyon görcsöl a hasam, és egy-két csepp barna is volt. Na most mikor menjek vérvételre??? Fogadom csütörtökön kell, pont azon a napon, mikor megbeszélésem lenne, de nem érdekel, ha akkor, hát akkor.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Tényleg gáz a dottore! A helyi kórház egyébként úgy gáz ahogy van.
Nem is járok ide csak akkor ha nagyon muszály valami, és ezek a balfaszok nem tudják elbénázni, de hogy még egy beutalót sem tud rendesen adni, remélem nem lesz gáz holnap, hogy csütörtöki dátum van rajta! :twisted:

Pl. legutoljára amikor voltam az kb. olyan 2 hónapja lehetett még a 2-es rendelőben volt a nőgyogyi, most a 16-osban!
Senki nem mondta egy szóval sem, látták, hogy a kettes előtt ülök, de oda nem vakkantottak, hogy nem ott van, mert elköltöztek! Aztán végül egy nő odaszól ( a kedves nővér ) hogy mi a kutyafülét ülök az üres ajtónál már 2 hónapja elköltöztek a folyosó másik végébe. Ja!!!!!!!!!!!!!!! Van aki egy évben csak egyszer megy, de szopja ki a kisujjából, hogy melyik szobához kell sorolnia!!! :twisted:

Na mindegy!
Még egy nap!!!!

azé úgy evagyok! Halálra nem idegelem magam, mert attól nem fog előbb kiderülni, hogy mizu. Engem igazán nem hiszem, hogy a Linácska féle mnyh. nem leválás fenyegetne, mivel nem volt valami túl vastag, hisz a doki pont ezen aggódott, hogy nem valami jó!

Annyira arik vagytok, hogy igy izgultok!
Nekem vegyes érzelmeim vannak, félek a csalódástól, de hát ha eddig mindig megjött akkor most miért nem? És mi lehetett az az irdatlan görcs a 11. napon!
Állítólag akkortájt fejeződik be a beágyazódás. Ma reggel egy 10 percet ezzel töltöttem a neten kutakodva, hogy hányadik napon van a beágyazódás, mit lehet érezni ilyesmi.

NEMONE
Kivi vagyok mi lesz, én fiúra szavaztam! De ha nálad sem találtam el, akkor végleg befejeztem a boszi praktizálásomat! :wink: :lol:

dita75
 
 


Ja persze küldök sms-t ha +, ha nem akkor nem hiszem, hogy lesz lelki erőm beszámolni a rossz hírről! :?

LINÁCSKA
Ez tök jó! Zajlanak az események, de ez így super, engem kikészít a várakozás, és gondolom téged is! Tehát harcra fel. Lesz itt baba!

MONIC
Gratula AFP-hez! Te ne izgasd fel magad, nehogy Pindurkának valami baja legyen.

VIKI
Szegény apusod Bubu jól elrendezte! :wink: :lol:

CSIBI
De ugye tőlünk nem veszel könnyes búcsút!!!! OTTHONI NET?????????????
Jó búcsúbulizást!

dita75
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Én drukkolok neked, de azt azért leírom, hogy az első inszemnél nekem simán megjött az utro mellett, de a 2.-3.-nál, nem, amíg abba nem hagytam az utrót. Úgyhogy simán lehet, hogy azért nem jön meg neked sem. De remélem, hogy baba van a dologban.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mara!
Én nem aggódnék a helyedben, addig, amíg meg nem ismétlik a vizsgálatot. Nem egy embernél hallottam már, olyat, hogy a megismételt vizsgálat jó lett.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditulika: ++++++++++++!!!!!!!!!!!!!
még nincs otthon net, de rajta leszünk!! most sokat járok majd még be pestre, uh anyóséknál sokat leszek, akkor mindig jövök majd!!
tőletek nem búcsúzom!

volt búcsúztatás, majd mesélek. elég vegyes volt azért, de legalább búcsúztattak! 8)

párom még pár percet túlórázik, addig vagyok, de hamarosan lépünk!!

holnap is jövök anyóséktól!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Figyelj Dita!
Mivel Te egyáltalán nem barnázol, ezért nem is fog megjönni. És miért nem? Mert Bébi bogyó lapul a pocakodba.
Én barnázgattam és meg is jött. Úgyhogy nyugi Ditulika!

timejka
 
 


Sziasztok! Dita, szurkolok ezerrel! ++++++++++++++Csapj az asztalra, csinálják meg azt a vértesztet végre. Nagyon várjuk az pozitív eredményt!:)

Kata, köszi szépen, hogy tetszenek a kutyusaim, nagyon imádom őket:)) A te volt kutyulid is édes lehetett és a mostaniak is tündériek:))

Képzeljétek, hogy elkapott ez a torokgyulladás járvány:( Az egész nyakam fáj és a mellkasom és a hátam is beszakad. Most mértem lázat, sajnos 38,1:-( És egész nap pokolian fájt a fejem és szörnyen köhögök. Nálunk a melóhelyen végigment ez a járvány, most jutott el hozzám is. Szerintetek nem zavarja ez sok baci a jövő heti inszemet? Lehet most még Neo Citránt inni, meg köhögés csillapítót? Pocsékul vagyok:-(
Vendég
 


Képzeljétek, hogy jártam:
vasárnap gondoltam megfürdők a szép új akril kádunkba. Gondoltam csepegtetek bele egy kis illóolajat. Erre az illóolaj belemarta magát a kád aljába. Csúnya. cserélhetjük ki a vadi új kádat. :cry:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Twist!

nekem a barátnőm beteg volt a lombikos ciklusa elején, és kérdezte a dokit, hogy szedhet a valamit. A doki azt mondta, hogy a leszívásig bármit szedhet.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Köszi Bumi, ittam is gyorsan egy neocitránt, mindjárt megyek is a jó meleg ágyikóba izzadni. Puszi, mentem!
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam, mert volt időm utánaolvasni rendesen. Immunerősítőt kaptam a dokitól, meg levette a HPV-hez a kenetet. 2 hét múlva lesz eredmény. A gyógyszerből viszont 2*3-at kell szednem, így egy doboz egy hétig tart. Majd mehetek a házidokihoz kiíratni. Remélem ő azért többet is kiírhat egy doboznál, mert elég érdekes lenne hetente meglátogatni.

Köszönöm a bíz tatást mindenkinek :) majd jövök ám nemsokára, mert kedden megyek az endokrinológushoz ;)

Pussz mindenkinek!

hofeherke
 
 


Twist,
Gyógyulj meg hamar! Amúgy bármit szedhetsz még!

Bumi,
Kád :shock: :? Ilyet még nem is hallottam! És kicserélik, vagy vehettek újat?

Hát, Lányok sajnos még várni kell ki találta el KisNémó nemét, mert nem mutatta meg magát...
Végre megkaptam az AFP-et is, és tökéletes lett! Az UH-on azt mondta a nő, hogy ő nem lát semmi eltérőt, minden jó volt! :D
Voltam a dokinál is, és megbeszéltük a holnapi amniot. 11-re kell mennem, és szerencsére hazajöhetek, nem kell bent aludnom. Ennek azért örülök, mert nem szeretek idegen helyen, idegenek között aludni.
Amúgy azt mondta a doki, hogy szinte tuti, hogy nincs semmi baja KisNémónak, és valószínűleg a kombinált teszt azért mutatott eltérést, mert 2 embriot ültettek vissza, és lehet, hogy 2 méhlepény kezdett el fejlődni... :roll: Viszont, ami rossz hír, hogy az eredmény csak 1 hónap múlva lesz meg. :?
Képzeljétek végképp nem értem, hogy miért ültek ennyit az AFP leletemen, mert 15-én levették a vért, és 17-én már ki is nyomtatták a leletet. :roll: :x
Most kértem képet, bár nem igazán jó...

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Qva peches vagyok, kiborítottam egy deci festéket, most meg írtam egy hosszút és elszállt! Tegnap meg majdnem felgyújtottam a kecót, mert elfelejtettem, hogy az olajat feltettem melegíteni a sütéshez. :oops: Vágni lehetett a füstöt.

Na újra röviden

NÉMÓCI
KisNémó nagyon cukker baba!
Sajnálom, hogy még nem tudjuk mi van a bábikája között! :cry:

BUMI
Bevallom a lányok lelkesítő szavaira kezdtem el reménykedni, meg a görcs ami pénteken kínzott, az volt kicsit gyanús, de az a hülye kisördög aki a pesszimista énem, folyton dumál a fejembe, hogy nem lehetek ekkora szerencsés, hogy csak a tesztek hibásak, és hogy a gyogyi babrál ki velem, vagy az élet, hogy ne tudjak elmenni a BMC-be konzira. Még beutaló sincs, és fogalmam sincs hogy szerzek holnap délután expressz mindkettőnknek!
Nagyon úgy néz ki hogy elmarad a BMC bármi is lesz holnap az eredmény, hiszen a főnököméknek sem szóltunk hogy szabira szeretnénk menni, holnap délután meg igen késő lenne szólni, tutira berágnának!

Emiatt vagyok nagyon ideges, a párom ma már 5x leugattam! Főleg amikor feltette a kérdést, hogy na akkor megyünk a BMC-be vagy sem 2án! :twisted:
Legszívesebben belevertem volna a fejét valahová!
Olyanokat tud néha kérdezni, és sokszor csak duplán idegesít amikor amúgy is kivagyok már akadva mint a sezlonyrugó! Az orvost is aki megkérdezte, hogy két sikertelen inszemem volt, meg miért akarok vérből hcg-t alig bírtam magam tűrtőztetni. Belemásztam volna az arcába rendesen! :roll:

dita75
 
 


Dita,
nem kell szabadságra menned, el kell, hogy engedjenek a vizsgálatokra, és még munkaidőnek is számít (amúgy már az inszemnél is!!!) Én ma is hivatalosan dolgoztam, gyakorlatilag UH-n voltam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nemone,

Kisnémó nálatok is átvette az irányítást :lol: :lol: :lol: Dobogó szívvel kezdtem olvasni a hozzászólást, és hát ez a kisbaba nem akarta, hogy mi ma megtudjuk a nemét. Szégyenlős mint Pindurka, lehet, hogy kislány mindkettő? :wink:
Nagyon drukkolok a holnapi amniohoz, pihenj sokat!
Nemsemmi, hogy 2 nap alatt megvolt az AFP-d és ilyen sokat várattak téged, gratulálok a jó eredményhez :wink:

Dita,

remélem holnap kiderül, hogy babát vársz és akkor nem is kell a BMC miatt idegeskedni. :wink:

Bumi,

durva, hogy kimarta a kádat az illóolaj :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

Linácskának igaza van, a törvény véd téged épp te tetted fel a linket.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


LINÁCSKA
Ez a cég nem az akit érdekelnek bármilyen jogszabályok. A kollektív szerződésben is benne van, hogy jár nekünk az étkezési jegy, 5 és fél éve itt dolgozom, de még egy ft kajajegyet sem kaptam, sőt még megeszik azt is amit viszek magamnak reggelit. Bárhová is megyek, ha nem dolgozom arra az időszakra nincs fizu!

MONIC
Hát lehet, hogy lassan elér a piri mégis, mert az idegeimen már rajta van!
A párom inkább kint nézi a hideg nappaliban a tévét, mert ha csak rámnéz, vagy bármit mond úgy szólok hozzá mint a pokróc. De nem tudok mit tenni, tényleg annyira idegesít most minden! :oops:

dita75
 
 


Dita lehetne már holnap délután, hogy megnyugodjál, mert tényleg nem tesz jót a bébinek ez a sok idegesség. Nyugi! (Hahaha, én mondom, aztán már alig várom a pozitiv eredményed)

timejka
 
 


Dita,

én a vérvétel előtti napokban kiállhatatlanul hisztis voltam, ezért is hittem, hogy meg fog jönni. Közben pedig csak a vérvétel miatti feszültség jött ki rajtam hiszti formájában. Remélem nálad is ez van. Iszonyú nyomás van rajtad.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szép jó reggelt!

Czinke gratulálok az utolsó naphoz!

Mara kitartás!!!!!!!

Dita szúúúúúúúúszáááááááááááááááááá! nagylevegő kifúj*10 el :lol: :lol: :lol:

Némó kis titokzatos :lol: :lol: :lol:

torkom még fáj, nátha is van...szegény picurkámmal kicsit kevesebbet foglalkozom..nehogy elkapja(illetve nincs meg az a közelség, mint eddig) :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Jó reggelt!

Ditus!

Mára Kína össztermését neked!

Némóka!
MiniNémó milyen kis rejtőzködő! Örülök a jó AFP-nek!

Bumi!
Sajnálom a kádat. Babicsekkel ha beszélsz puszilom, olvasom a blogját, nagyon drukkolok nekik ;)
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Dita++++++++++
Ne idegeskedj, ma már megtudod, mi a helyzet. :wink: Én nagyon bízom a pénteki görcsödben.

Monic,
gratulálok az AFP-hez! :lol:

Bumi,
basszus, még nem is hallottam ilyet, hogy kimarja az olaj(???) a kádat :?

Némóka,
KisNémó kis huncut, már most is. Húzza a társaságot és gondolom a szüleit is :wink: Gratulálok az AFP-hez, és drukk a mai amniohoz!

Twist, Boni,
továbbra is jobbulást!

i.kata
 
 


Dita! Kép
Vendég
 


Boni,
ahhoz képest, hogy beteg vagy, elég jól pompomozol :wink:

i.kata
 
 


Dita,nagyon bizakodó vagyok Veled kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mara,nagyon sajnálom,de reménykedem,hogy ez egy téves eredmény,meglátod,minden rendbe jön!!!!!Nagyon szorítok Neked!

Többieknek is puszi!
f.ancsi
 
 


Sziasztok,

Dita,

drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemone,

minden rendben lesz++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni mami,

nagyon gyors gyógyulást kívánok neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi ma nagy kanállal eszünk a házassági évforduló alkalmából, apa rábeszélt, hogy ne menjünk vendéglőbe, hanem ő készít nekem gyertyafényes vacsorát. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi,

de jó, hogy jelentkeztél! Remélem jól vagy! :wink: Gondolom sokat dolgoztok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Drága Monic! Igen,most nagy a pörgés. Örülök a jó AFP-nek és boldog házasságit így "hármasban" Babócával! Puszi!
f.ancsi
 
 


Monic,
de jó dolgod van!!!! Boldog házassági évfordulót!

i.kata
 
 


Ancsi, Kata,

köszönjük szépen, hagyom apát kibontakozni. Ő ajánlotta fel a dolgot én pedig gyorsan beleegyeztem, nehogy meggondolja magát :lol: :lol: :lol:

Ancsi,

miómával mi a helyzet? Esetleg elmúlt magától?

Kata,

leadtad a szakdolgozati esszédet?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
leadtam, de hétfőn "megnyugtattak" minket, hogy a 90%-unknak vissza fogják dobni. Erős a gyanúm, hogy köztük leszek, mert a suli is itt van a XI. kerületben, én is itt lakom, ezért ezzel kapcsolatban választottam. De mivel itt van a suli, ezért rengeteg feladat kiírás is ide kötődik, így gondolom nincs hiányuk a témában... De nem baj, mert már úgyis mást szeretnék írni :wink:

Nálunk nagy ünneplés biztos nm lesz az évfordulónkon, mert aznap is késő este ér haza németből a párom :cry:

i.kata
 
 


Kata,

akkor utána kell ünnepelni. Bár a zh-d 18-án van, ráadásul a párod is utazik. Mindegy, alkalom biztos lesz majd ha nem is a napján. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Halihóóóóóóóóóóóóó
Megjöttem a csapolásról, délután eredmény! :roll:

dita75
 
 


Dita,
és pirinek semmi nyoma?
Én nagyon bízom a sikeredben.

i.kata
 
 


Jaj Dita! Mikor lesz délután?

Monic sok-sok boldogságot nektek!

timejka
 
 


Dita,
három előtt tuti nincs eredmény? Én akkor indulok haza, utána meg szülői. Mikor fogom én ezt megtudni????????

Ja, tetszik az új vonalzóm?????????????? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: