Na végre sikerült leülnöm, gyerekek elaludtak, páromat pedig megkértem pakoljon be helyettem a mosogatógépbe
Nekünk nincs háziállatunk, anyuéknál van kutya, macska. Az igaz hogy a gyerekek imádják, de én nekem itthonra nem nagyon hiányzik. Az biztos hogy ugyanúgy el lehet rontani mint egy gyereket, ahogy valamelyikőtök is írta.
rszg, engem is megingázott egy környékbeli anyuka mikor Bulcsúval voltam terhes. Persze ráhibázott hogy fiú, megcsinálta saját magával is neki nem jött be a tipp, hát arra nem igen tudott magyarázatot adni
. Szóval én egyáltalán nem hiszek az ilyesmiben, csak ha valaki tudományosan bebizonyítja.
moncsi én teázgatok rendesen, naponta min. kettőt megiszok, és reggel feketeteát iszom jó citromosan, mert csak azt kívánom. Este meg általában gyümölcsteát iszom. Szerintem ennyi nem árt, sőt nekem mondta a védőnő is hogy nyugodtan megihatok naponta még egy kávét is mert a vérnyomásom sokszor 90 körül van.
nemlajos reméljük hamarosan elmúlik a gyomorégésed, szerintem is rá kell jönnöd hogy mitől leszel jobban. Nekem pl. pont a tej az ami nem esik jól, a háztartási keksz és a hideg víz jött be. De az előző két terhességnél nekem is inkább csak a vége felé volt ilyen gondom, de akkor tényleg volt hogy ülve aludtam éjszaka
tencsi megnéztem a képeket rólatok, nagyon aranyosak a gyerekek
Én nem is nagyon adtam még a fiamnak gyümölcslevet, így éjszaka ha szomjas - ami ritkán van - akkor vizet iszik. Pannának is vizet adtam kiskorában, azóta is szereti.
Ez a tápszer meg tej kérdés ez nekem nagy dilemmát okozott az első gyereknél, hogy meddig tápszer és mikortól tej. Mindenki mást mondott, aztán végül kb 1,5 éves koráig adtam Pannának tápszert, Bulcsúnak kb 15 hónapos koráig. Pannát én szoktattam le, persze eleinte ő sem akarta meginni a tejet csak a kakaót, Bulcsú pedig egyszer csak nem volt hajlandó meginni a tápszert és ő meg a kakaót nem fogadta el eleinte.
Hogy ezek mindig mást akarnak
csibb, én sem merek fürödni csak zuhanyozni, meg mintha olvastam is volna ezt, de ez nem tuti. Én is tartok a fertőzésektől.
kukli sajnálom én is az uh dolgot
Látom mindenki jól áll a nevekkel, én megvárom az uh-t, 16-án megyek.
A toxoplasma eredményem még mindig nem jött meg, csak tudnám mit ülnek rajta ennyi ideig
milky sajnálom a dolgot a kutyáddal, de a párod miért nem akarja, hogy visszavigyétek ha ő is megszerette?
Na megyek, bocs hogy hosszú voltam