Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Panndi: De jó, hogy mondta Lilly a homeopátiát!!! Így eszembe jutott, hogy Nikinél szedtem a Cocculine nevű homeos bogyót, ami ugyan nem vágta el a hányást, de legalább elviselhetőbbé tette. Ez eredetileg utazással kapcsolatos hányásokra, émelygésre való, tengeribetegségre, de kismamák is szedhetik ebben az émelygős, hányós időszakban.

Babett: Boti még mindig szokott bukni? Azt hittem, hogy már hónapokkal ezelőtt elmúlt. Sajnálom, hogy emiatt kicsit macerás lesz az étkeztetése, de szerencsére kinövi majd!

Kutyfül: Nálunk Niki mindennap eszik tejpépet, az a vacsija. Vivinél is így volt. Kb. féléves koruktól kapják, Vivi egyévesen hagyta abba. Joghurtot is szokott kapni, bár azt nem olyan sűrűn, de adok neki. Sajtot eddig egy-két falatkát evett.

Csajok, légyszi ne vegyétek magatokra, nem azzal van a bajom, hogy megbeszéljük itt ezeket a kérdéseket, mert ez fontos és hasznos, de nekem a tököm tele van ezzel a kajáltatással. Miért kell az anyukákat így megkeverni???!!!! Mondjuk tippem van :? Baromira mérges vagyok emiatt, nevetségesnek találom, hogy Vivim még nincs 3 éves, de már az ő hozzátáplálási rendje is meg lett döntve az "okos" kutatók által :evil: Elhiszem, hogy nem ajánlott már úgy etetni a babákat, ahogy 30 éve minket etettek, de könyörgöm, 3 év alatt nehogymár olyan messzemenő következtetéseket vonjanak le az okosok, ami alapjaiban változtatja meg a hozzátáplálást :evil: Én megpróbálom megtalálni a középutat, és nem vagyok hajlandó túlzott óvatoskodásba, idegeskedésbe lovallni magam :evil: :D :oops: :P
lamme
 
 


Lamme, szerintem igazad van :lol: és te csinálod jól. :lol:

Én nekem ez a tej téma az állandó bajom, mennyivel teszek jobbat Lilluval hogy a műtejek helyett műtápszert kap, ami büdös is :shock: Csak nálunk a doktornéni olyan harcos a tej ellen, hogy nem merek azt adni :lol: Na meg én alapból óvatos vagyok, mert a családban egy zsák allergia van (no egy sem kajára vagy tejre) de azért a fene tudja :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme, köszi Neked is az ötletet :)

Én tejet most kezdtem el adni, nekünk azt mondta a doktornő, maximum 2 dl egy nap, és azt is felforralva. Zsófinak a tej simán nem kell, vagy corn flakes-sel eszi, vagy kakaónak issza :lol:
Vendég
 

 
 

Ildi: Aranyos vagy, de nem biztos, hogy jól csinálom :D Csak már annyi mindenről "bebizonyították", hogy káros, meg így csináld, és ne úgy, aztán meg az ellenkezőjét állították, hogy ez már nagyon idegesít. Teljesen érthető, hogy óvatosan bánsz a tejjel. Főleg, ha előfordult a családban allergia, akkor még inkább érthető az óvatosság. Nekem is elmúlt már egyéves Vivi, amikor próbálkozni kezdtünk a tejjel, aztán úgy vettem észre, hogy fájt is tőle a hasa (pedig az kivételesen biotej volt), le is álltunk vele, és csak néhány hét múlva próbáltuk újra. Most viszont már imádja, nincs vele semmi gond :D Viszont azt sem tartom jó ötletnek, hogy 2-3 éves korig "Junior ital"-t igyon a gyerek. Nekem az már a ló másik oldala. És akkor még nem beszéltünk arról sem, hogyha meg már "túl" későn találkozik a gyerek (ember) szervezete valamivel, akkor meg már azért nem tudja tolerálni....
lamme
 
 


Panndi: Fú, hallod, én még fel sem forraltam a tejet :oops: Vagy legalábbis nem emlékszem :oops: Ami viszont biztos, hogy én még nem is higítottam :oops: Vivi már nagyban itta, amikor egy másik topikról egy lány írta, hogy ő eleinte fele tej, fele víz arányban adta a kisfiának :oops:
lamme
 
 


Hát gondolhatod, hogy nekem sem jutott volna eszembe felforralni :lol: Higítani meg pláne nem :wink:
Vendég
 


Ha már a tejnél tartunk, nem tudom kit vígasztal, de Gábor nem hajlandó meginni sem cukrozottan, sem anélkül, de még kakaóként sem. Junior drinket és egyéb nagyobb babáknak való tápszer jellegű babatejeket sem iszik. Szerencsére még szopizik, a napi 2 dl tejcsi sztem biztosan meg van. Joghurtot, sajtot, túrót (elsősorban túrórudi formájában) szívesen eszik. Tejes főzelékeket relatív gyakran készítek.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Tücsi: Gáborod viszi a pálmát tej ügyben :D
lamme
 
 


szerintetek a rizstej is savasít vagy csak az állati tejtermékek?
Vendég
 


Lamme! Igen, ő csak a saját készítésű tejet szereti. :D

Babett! A rízstej nem savasít, mivel igazából főtt rízsből és a főzőlevéből, hidegen sajtolt növényi olajból készül, és kis hozzáadott tengeri sót is tartalmaz. A ca-mal dúsított rízstej tengeri algából kivont növényi ca-ot tartalmaz.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Andi: Én nem hánytam Barnával, de ez a minden büdös, és mindentől undorodom korszak nekem is megvolt :cry: Brr, nagyon rossz, együttérzek veled!! Én Canada dry-t ittam, az sem sokkal jobb mint a cola :lol: De kitartás, lassan elmúlik ez!!

Lamme: Én is azt gondolom, amit írtál, hogy elég elképesztő, hogy ennyire megkeverik az anyukákat ezzel a hozzátáplálással :twisted: Én is próbálok valami aranyközéputat találni, bár sikerül elbizonytalanodnom...

Babett: ananászt már lehet enni? Jól hangzik, amit írtál, majd kipróbálom! Én ma adtam Barnának halat először bébiételben. Hát gyorsan eltűnt. :lol:

Tücsi: Te még biopiacozol?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés: MA EGYSZER SEM HÁNYTAM :lol: :lol: :lol:

Reggel már kevesebbet mutatott a mérleg, szóval pont jókor jött, ma rengeteget ettem, így remélem visszajön, amit reggel nem találtam :roll:

na megyek, mert Zsófi ma csak egy órát aludt összesen, szerintem álmos már :)
Vendég
 


Ja hát igen, ezek a szénsavas löttyök tuti nem jók, de mivel teszek jobbat? Ha kólát iszom, kevesebbet hányok (tegnap nem ittam kólát, egész nap hánytam...), vagy ha nem iszom ilyeneket, de minden kijön belőlem? :?
Vendég
 


panndi: ennyi kóla csak nem árhat, idd, ha ezt kívánod. Úgyis csak az elején van ez, nem?

Tücsi: Te nagyon okos vagy, köszi az infót, akkor ezt fogom adni, ha kell vmibe tej. Köszi!!!

Kutyfül: én nem néztem utána az ananásznak, a KISMamaában csak tudják. Ott 10 hós kor volt. Én már nem csinálok ezekből nagy ügyet. Botinak még semmitől sem volt semmi baja (szerencsére) és lassan egy éves, csak ezt a savas dolgot kell most figyelnem. Na meg a főbb allergénekre még figyelek a későbbiekben, ennyi. Már nem érdekelnek ezek a táblázatok. Sztem ennek az első 2-3 hónapban volt inkább jelentősége, amikor ismerkedett a gyomruk a kajákkal. Én már narancsot is adtam volna, ha nem derül ki ez a no-savas etetés. Amúgy mandarint ajánlotta a dietetikus, kis mennyiségben.
Én honlnapra barackos-csirkét csináltam, majd rizst főzök mellé. Eddig főleg zöldséget adtam a hús mellé. De jó az gyümölcsökkel is, most ezeket próbálgatom. (körte-alma, stb. nagyon finomak picit megpárolva)
Vendég
 


Panndi, szerintem is kóla, az sem vezet sehova ha minden kijön :shock:

Nekünk egyik gyerekorvos ismerősünk mondta, hogy nagyon erős gyomorrontásnál kisgyerekeknek is szoktak ajánlani hideg kólát pár kanállal... abba meg ne most gondolj bele, mi lehet benne :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


babett: Én ilyen gyümölcsös kajákat nem szoktam Barnának csinálni, mert én nem szeretem :oops: Nekem a gyümölcs meg a husi nem passzol, a hawai pizzat sem szeretem :roll: De ezt az ananászost kipróbálom Barnának.

Amikor nyáron elkaptam ezt a hasmenős-hányós vírust én is csak a kólát kívántam. Tuti van benne valami, ami miatt ennyire kívánja ilyenkor az ember.

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül!
Más az ízlésünk, mert én meg nagyon odavagyok az ilyen kajákért. :lol: Meg most az éhség is beszél belőlem biztos. :D
Mondjuk, amit én nem szeretek, azt Lilla is ritkán eszi, nálunk ilyen a máj pl. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


KÖszi lányok, én is így gondolom. ma megint hányós nap van :?
Vendég
 


Panndi!
:cry: :cry: :cry:
Zsófival csökkent Neked anno valamit a hányás? Hátha most jobb lesz. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kuytfül: én sem eszem ilyeneket gyakran, de már nem volt más ötletem...ezért kezdtem el ezeket is adogatni. A hawaii pizza nekem sem a kedvencem, sosem kérek olyat... :?

Panndi: hát kitartás, már úgy tűnik, hogy hetek óta hánysz...meddig tart ez???

Csajok, mi elutazunk vidékre, Szhelyre. Mindenkinek szép hetet!
Vendég
 


Sziasztok!

A hétvégénk megint nem volt túl jó. Eszti szombaton déltől éjfélig kb fél órát aludt. Most éjszaka pedig az esti fürdés után éjjel 2ig sírdogált. Nem tudom mit csinálok rosszul, hogy a délutánok/esték ilyen sírósan telnek. Zsófi inkább napközben sírdogált, este fürdés után a szopival megnyugodott és el is aludt. Hát Esztinél ez valahogy nem jön össze. Míg ölben van, addig jól van, el is szundít, de ahogy leteszem rögtön megébred és folytatódik a sírás. :? Mondjuk még nagyon pici. Remélem hamar túl leszünk ezen az időszakon.

Panndi: Szerintem is inkább Cola, mint a rosszullétek. Úgysem tart sokáig ez az időszak. Még pár hét és remélhetőleg túl vagy rajta.

Lamme: Szerintem is igazad van ezzel a hozzátáplálás dologgal. De nem csak annál van ennyi keverés. Én most szembesültem vele Esztinél, hogy a K vitamint például már teljesen másképp kell adni, mint 1,5 éve Zsófinál. Pedig az nem is volt olyan rég. Így döntse el a laikus, hogy mivel tesz jót a gyerekének, ha még a szakemberek sem tudják...

Ildi: Ha jól emlékszem Te kérdeztél a bilizésről. Ez a téma engem is nagyon érdekelne. Mi Zsófival próbálkoztunk már a nyáron is, de nem nagyon ült meg rajta. Egyszer a nagyiéknak sikerült egy pipilést elcsípni, de az valószínű véletlen volt, mert azóta sincs semmi. Most WC ülőkét vettünk neki, ezen úgy tűnik szívesebben üldögél, de produkció még így sem volt. Annyi eredményt sikerült elérni, hogy mikor már elvégezte a dolgát a pelusba, akkor megmondja.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Hát eddig Lilla sem ült a bilin :lol:

Aztán kicselezetem.
Mivel a wc-re mindig utánam jön :shock: ott szívesen leül mellém, most már mindig a bilire, mert nincs neki más... még egy hetet kap, utána leszedjük a gatyót is.
Kicsit sajátos módszer, de ha beválik, tiszta haszon. :lol:

Pisi, kaki nálunk se ment/megy a bilibe :oops: :lol: Szóval ez a szobatisztaságtól még fényévek, de jó lenne legalább a szokást kialakítani. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke!
Lilla is esti hasfájós-sírós volt. :cry: Olyan rossz tehetetlen nézni őket, hogy nem jó semmi sem.
Zsófit nem zavarja az esti alvásnál? hát nem egyszerű Neked az biztos. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jó reggelt! :D

Bea! Nyáron nem jártam a Biopiacra, de télen egészen biztosan ott fogok vásárolni jónhány dolgot. Te jársz még?

Babett! Elég gyakran veszek rízstejet, ezért tudom, hogy milyen összetevőket tartalmaz.

Panndi! Én is hallottam, ill. nekünk is javasolták a hányásos-hasmenéses időszakban, hogy adjak a fiúknak kanállal alaposan kikevert(buboréktalanított) hideg kólát. Ha ez kell ahhoz, hogy bent maradjon az étel, akkor ezt kell inni. Gondolom, hogy mértékkel iszod, nem liter szám. :D Idővel pedig csak jobb lesz a helyzet.....

Eperke! Lehet, hogy neked a kendő jelentené a legjobb megoldást vagy a babaerszény. Idővel biztos, hogy javulni fog a helyzet. Kitartás!!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a vérvételről, nem volt semmi gond, Zsófi nagyon jól viselkedett :lol: Örülök, hogy nem vittem babakocsit, sokkal egyszerűbb volt így közlekedni vele, máskor is így fogom csinálni :)

Jól elfáradtunk, de Zsófi a hazautat végigaludta, rendes volt, akkor aludt el, mikor arra a villamosra szálltunk fel, ami már végig hoz, így azon aludt 35 percet, meg a kocsiban hazafele még 10-et :)
Vendég
 


Panndi, ügyesek vagytok. Lehet mi is kipróbáljuk majd így a BKV-t kocsi nélkül :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke, elszorult a szívem, amikor olvastam Esztikéről a híreket... :( Az én Esztikém is ilyen volt, csak sírt és sírt végeláthatatlanul, fogalmam sem volt, hogyan volt ennyi energiája sírni! Az első hetekben legtöbbször délután kettőtől este 10-ig csak sírt, de volt olyan is, hogy hajnali fél 4-ig egyfolytában. (itt is vissza lehet olvasni a tavaly októberi-novemberi panaszáradataimat...) Aztán két hónapos korára egy valódi kis mormota lett! Csak aludt és evett, max. akkor zendített rá, ha késett a kaja két percet! :-)Úgyhogy fel a fejjel, a hasfájás el fog múlni, és a sírás is! De addig se szenvedjetek! Napközben szerintem nagyon megnyugtató lehet a kendőben hordozás. Én sajnos csak akkor tanultam meg kendőzni, amikor Eszti már 3 hónapos is elmúlt. Ha rá tudsz szánni két órát, szerintem mindenképpen érdemes elmenni egy tanfolyamra, de akár házhoz is kimegy az oktató. Hasfájásra én adtam Esztinek Infacolt és édeskömény-teát, igazából nem tudom, hatottak-e.... Úgy vettem észre, hogy hidegfront idején még inkább gáz volt a helyzet. Lehet, hogy a babamasszázsba is érdemes beletanulni (szintén házhoz is jön az oktató). Ha pedig úgy érzed, hogy tényleg nagyon sokat sír, akkor egy kivizsgálás sem ártana, hátha érzékeny valamire a pici. Amúgy jól szopik, szépen gyarapodik?
Annak idején én már szinte az idegösszeroppanás szélén álltam a sok babasírástól, gyakorlatilag emiatt nem merek 2. babát vállalni! :( Úgyhogy megértelek, hogy milyen nehéz ez, de tényleg el fog múlni, addig meg ki kell találni valamit, ami csillapítja kicsit ezt a sírósságot.

Könyvek: sikerült megszereznem mindkettőt. Most már csak tanulni kell. :D

Kép
waterlilly
 
 


Lilly! Már éppen hiányolni akartalak :lol:

Eperke! A babamasszás nekünk is jól jött, mi védőnénis tanfolyamon tanultuk. 8) Nekem látni kell az ilyeneket, könyvből nem tudom leutánozni :oops: Kicsit sajnálom, hogy Lilla már nem hagyja magát masszírozni :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly, Ti is nemsokára szülinapoztok, de jó :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kóla: Eredetileg egy gyógyszerész találta fel, később lett belőle üdítő :wink: Ahogy Tücsi is írta, ki kell keverni a buborékokat, és néhány kanálkával adható a gyerkőcöknek. Sőt! Természetesen nagyobbacskáknál, pl. Vivi korabelieknél hányás, fosós időben a kóla+ropi páros kifejezetten ajánlott!!! A kóla a hányás megszüntetésében, a gyomor megnyugtatásában, a sós ropi pedig egy kis sópótlásban :wink:
Amikor a Vivivel voltam terhes, akkor a háziorvos "előírta" a kólázást, mert szinte mérhetetlenül alacsony a vérnyomásom :? Érdekes módon az engedély ellenére sem ittam, mert nem kívántam. Egyedül szülés előtt 1-2 héttel jött rám a kólázhatnék. Lehet, hogy hülyeség, de szerintem ez nem véletlen.

Eperke: Sajnálom a kis Esztikét a sírás miatt :( Nikim is nagyon hasfájós volt, de szerencsére ő csak néha csinált ilyen többórás sírást, de az is nagyon nehéz volt mindannyiunknak :( Kitartás!! A cseresznyemagos párnát próbáltátok? Nekünk még az volt, ami úgyahogy használt.

Panndi: Örülök, hogy ilyen ügyesen el tudtátok intézni a vérvételt :D Jaj, ez a fránya hányás :? Folyadékból benned marad kb. 1 liter naponta? Nekem ez volt a fő ok, amiért s.o.s be kellett feküdnöm, mert nemhogy egy liter, de egy deci sem maradt bennem :oops: Lévén, hogy meginni sem tudtam :D Viszont az "vígasztalt" kicsit, hogy állítólag a hányós, émelygős kismamáknál ritkán fordul elő baj :wink:
lamme
 
 


Panndi
Nekem is ezt mondták, hogy a hányás magasabb hormonszinttel jár vagyis emiatt van, ami ugye segíti a kora terhességet :lol: más kérdés, hogy két hányás között ez sovány vigasz :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszi a biztatást, aranyosak vagytok :)

Sajnos a súlyom lefele megy, de tegnap nem hánytam :lol: Ma meg már kétszer is :?
Vendég
 


A doki mikor is ellenőrzi a súlyod majd?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Amikor felhívom és bevallom neki :oops:
Vendég
 


Én lehet nem ma telefonálnék :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Andi: Zsófival meddig hánytál?

Eperke: Szegény Eszti, remélem hamar tól lesz ezen a sírós időszakon. Ha elalszik este, akkor mennyit alszik egyben? Éjjel is sokat ébred? Zsófi tud tőle aludni?

Tücsi: én már nem járok a biora. Most ide járok hozzánk a sima piacra és a termelőktől vásárolok. Már most szomorú vagyok, mert lassan már csak alma meg banán lesz :cry: Nem tudom, mit fogok adni télen Barnának.

Pénteken mi is elutazunk Villányba. Kíváncsi vagyok Barna hogy fogja bírni. Igaz többször voltunk már így el, de most egy nagyobb társasággal megyünk.

Babett: Kehidán van gyerekmegőrző? Decemberben szeretnénk menni. Zalakaroson be lehet adni egy-két órára a gyereket egy kuckóba, ahol vigyáznak rá meg foglalkoznak vele.

KépKép
kutyfül
 
 


Ildi: én sem ma fogok :wink: :lol: Majd ha visszahíztam még egy kilót :oops:

kutyfül: mi májusban voltunk Villányban a barátainkkal, nagyon jó volt, érezzétek jól Magatokat :)

Zsófival végig hánytam, a 12. hétig fogytam, utána már csak kb napi egy volt a hányás, a végén heti egy-két alkalom.
Vendég
 


Mi Zalakarost akarjuk majd kipróbálni :lol:

Kutyfül, jó utat nektek :lol:

Panndi, hajrá 1 kg plusz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Pandi, rajtam van hat teljesen felesleges kiló, átdobjam neked? :lol:
(Mondtam én, hogy ne spinningelj olyan lelkesen...)
Homeopátia?

Annyit beszéltetek a kóláról, hogy tegnap is és ma is ittam egy pohárral ebédhez. Kb. 3 éve nem ittam kólát amúgy.

Kép
waterlilly
 
 


Lilly én már plusz hattal kiegyeznék :oops: :lol: szóval Panndi én is szívesen küldök :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszi a kilókat :lol:

Anett: egy hónapig jártam spinningre, az azért nem olyan sok talán :) Mikor költöztök?
Vendég
 


Jó reggelt!

Beszéltem a dokimmal, nem örült a fogyásnak, de még kaptam egy kis haladékot, de most már tényleg nem fogyhatok többet :?
Vendég
 


sziasztok!

Panndi! Ez alatt a pár hét alatt hány kilót fogytál? Természetesen én is sziivesen átadom neked a felesleges tizenakárhány kilómat. Teljesen önzetlenül tenném én is..... :lol: Jah, és vissza sose kérném! :D Egyébként én is fogytam az elején mindegyik babámmal 3 kg-ot, és csak félidő után kezdtem visszahiizni. Nos, a hiizás tempójáról pedig inkább nem iirnék semmit. :wink:

Lilly! Én is nagyon ritkán, általában társaságban iszom kólát. Nekem is nagyon jól esik. Emlékszem, hogy amikor tini voltam, én is sokat ittam. Akkor még nem hiivták fel a figyelmünket a káros hatásairól. Vagy akkor még nem is tudták talán.... :roll:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Már több, mint három kilót (kb két és fél hét alatt).

Én mindig is nagy kólakedvelő voltam, sajnos :oops:
Vendég
 


Pandi, hát kérem a semmihez képest az egy hónap edzés is sok! :lol: Most már tessék hízni!


Költözés: jajjajj, ez most az én nagy bánatom! Úgy volt, hogy őszre az építtető tető alá hozza a mellettünk lévő épületet (a miénkkel közös telek, tőlünk 15 méter...) . Hát még bele se kezdett... :( Kicsit átvágva érzem a fejemet, hiszen mi pont a csend és a nyugalom miatt akartunk minél hamarabb kiköltözni. Májusban előlegeztük le a házat, azóta várunk, hogy költözhessünk... Szerintem jövő májusnál hamarabb nemigen költözünk ki, mert én nem akarom nap mint nap az építkezés zaját hallgatni, Eszti nagyon érzékeny a zajokra, pont emiatt utálom a mostani lakásunkat is. Eléggé el vagyok keseredve emiatt, próbálok nem foglalkozni vele. A lakásunkat hirdetjük, ha sikerül jó áron eladni, lehet, hogy kibérelünk valamit fél évre, de innen már nagyon mehetnékem van!

Tücsi, ne is mondd, nálunk a vasárnapi ebédek kötelező kelléke volt a kóla. Aztán valamikor tinédzser-koromban azt hallottam, hogy gyakorlatilag lebontja a fogat, így egyik napról a másikra abbahagytam.

Kép
waterlilly
 
 


Lilly!
Hát nem egyszerű ez a költözős helyzet nálatok sem, sok erőt hozzá :lol:

Panndi! Hátha most már fordul a mérleg (én is mindig ebben reménykedem csak lefele :lol: )

Úgy látszik nem csak nálunk zajlik az élet. Anyós és Apa közösen eldöntötte (nélkülem) hogy Lilla öt napot/4 éjszakát távolt tölt itthonról a mamánál. Úgy, hogy még egyet sem aludt nélkülem sehol. :twisted: Erre én tűzokádó sárkányként leordítottam Apát, sírtam, hisztiztem, de most is én vagyok a rossz, mert nem engedem, max. 1 napra szeretném csak. Szóval jól összevesztünk. Anyósom csak 3 napra akarja, de most délben már azt mondta, nem is viszi, mert én nem engedem, szóval aktuális bűnbak is leszek:cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi! Teljesen meg tudlak érteni. Majd ha nagymamák leszünk, akkor fogjuk átérezni a másik oldalt. Addig még van pár évünk. :D

Lilly! Tipikus épiitőipari hozzáállás. Olyan patópálos...... :? De a pénzt azonnal be kell fizetni, nincs mese!!! Kötbér nincsen feltűntetve a szerződésetekben?
Nálunk is hétvégén kólázás ment, anno. Most pedig a gyerekeimet próbálom távol tartani a kólától. Eddig még megy, mivel a buborékos innivalókat nem szeretik.

Panndi! Fel a fejjel! A dokid is tudja, hogy hányás mellett a hiizás nem igazán megy. Remélhetőleg a hormonok hamarosan megszelidülnek és élvezni fogod minden szempontból a második babavárást. :D

Eperke? Hogy vagytok?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Ildi: jó hogy nálatok bejött ez a bilizős módszer. Nálunk ez sem vált be, pedig próbáltam. Lassan kifogyok az ötletekből, mert az ülőke is csak 1-2 napig volt jó, amíg új volt.
szerintem teljesen igazad van, hogy nem engeded el Lillut egyből 5 napra. Az az 1 is elég lesz indulásnak.

Lilly: Köszi a sok tippet! A hordozót mindenképp kipróbálom, csak még nem sikerült eldöntenem, hogy melyiket. Zsófinál mi is minden csodaszert bevetettünk hasfájásra, de igazából semmi sem használt. Talán a masszázzsal javult a helyzet. Mondjuk nála azért nem volt ilyen vészes a dolog. Egyrészt mert akkor még egyedül rá kellett koncentrálnom. Másrészt neki nem voltak ilyen hosszú sírós időszakai, és ha sírt is inkább napközben, nem este. Esztinél is igazából aza problémám, hogy estére néha annyira elfáradok, hogy úgy érzem nincs elég türelmem hozzá. Mivel kétfele oszlik a figyelmem rá nem jut annyi idő, türelmem, mint Zsófira volt ekkora korában. Tudom, hogy hülyeség, de emiatt kis lelkiismeret furdalásom is van.
Sajnálom, hogy nem tudtok még kiköltözni. Nem csodálom, hogy átverve érzitek magatokat. Azt tudjátok, hogy miért nem kezdték el még az építkezést? Nem tudták eladni a lakásokat? Vagy mi a késés oka?

Kutyfül: Szerencsére Eszti, ha egy hosszú sírós időszak után elalszik, akkor alszik 5-6 órát. Mivel általában éjfélre sikerül elaludni, így kvázi átalussza az éjszakát, tehát ezzel kapcsolatban egy szavam sem lehet rá. Zsófit nem zavarja, szerencsére a megszokott idejében elalszik mindig. Mondjuk az ajtókat becsukjuk, hogy kevésbé hallja és halk zene is szól nála, mert arra szokott elaludni.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Magunkról: Lassan eltelik az első hetünk hármasban, segítség nélkül. Szerencsére nem volt olyan vészes, mint amilyennek előre hittem. Esztike is most 2 napig elég időben elaludt (fél10 ill fél11). Bár nem akarom elkiabálni, de mintha csillapodott volna a hasfájás is. Talán a masszázs segít, most kezdtük el vele is, hogy begyógyult a köldöke. Levegőzünk is már nagyokat, kinn is szeret aludni, úgy vettem észre. Zsófi meg egyre több szavat mond, utánoz. Már legalább 20 szavat tud mondani. :lol: Édes, ahogy próbálkozik. :lol:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Köszi a bíztatást. Kezd kialakulni a kompromisszum, egy éjszakában, többet nem engedek, na meg én az ügyeletes rosszfej kép is megvan, mert Lillut nem engedem többre, de ez van, kár, hogy nem vagyok szarom le típus, mert így rosszul érzem magam, de ez van :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: