Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Rana,
nem tisztán méhpempő, hanem ginzeng és méhpempő együtt. Amúgy én is gyanakszom, de végülis teánként 56 ft, azért nem nagy megvágás. De hát patikában vettem. Kifejezetten méhpempőt kértem, és ezt adták automatikusan, nem mondták, hogy lenne más is...

...még nekem sem volt ennyi tüszőm :oops: , meglátjuk mi lesz belőlük. Tudod, gyerek az, aminek ha belecsípünk a fenekébe, akkor visít. Addig nem tudok semmit. Van ennyi tüsző, de hogy mi lesz, azt nem tudom, és önmagában a tüsző nem vígasztal, én olyan visítós rontom-bontomot szeretnék már. :roll:

Kép
kisbuta

Alle, mostmár mindegy, próbálj jó képet vágni a dologhoz. Mást úgyse nagyon tehetsz... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

...és végülis, ha a 60 db kapszula 3000 forint, akkor annak is 50 ft az egységára...

Kép
kisbuta

Hű, Kisbuta, micsoda bölcsességek, felvésem a noteszembe ezt a visítós mondatot! (Mert milyen igaz!) :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
apa bökte ki, miután a második babánk is méhen kívül volt... :cry: szomorú tapasztalatokon alapuló bölcsesség.

Kép
kisbuta

Na jóéjt Kisbuta, úgy látom már csak egy leány marad talpon a vidéken.... :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép jó reggelt mindenkinek! Én vagyok a legfrissebb. :D

Visszaolvasok

Kép
estike66

Dezsi! Én is fodrásznál voltam, festés, vágás, és én is kinézek valahogy. De, ez már csak ma tart. Olyan semmihajam van, hogy 2 naponta mosom, és beszárítani normálisan képtelen vagyok. De ma még cép vagyok :lol: :lol:

Alle! Grat laptetühöz és tisztázáshoz, utóbbi a fontosabb!

Kisbuta! Hol tartasz tüszőügyileg, azt hiszem lemaradtam. :o

Bella, Csibe!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hozzászolva délutáni csevej tárgyához. Tejet szomszédfaluból kapjuk hetente háromszor, frissenfejve. Le kell szednem a tejszínt, összegyűjtöm, és hétvégén már azzal vétkezünk(békebeli szifonos tejszin, nyami-nyami), a csapra víztisztítót szereltünk, abból főzünk, ha megszorulunk iszunk is, egyébként 3,5 km-re tőkünk az erdőben van a Hidegkuti-forrás, annak a vizét isszuk. Saját kertünk és szőlőnk van, ott termeljük a zöldséget, krumlit stb. és erdész-vadász emberek lévén, ha húsról van szó, akkor többnyire vadról beszélhetünk. Nálunk minden dugába dölni látszik.
Még annyit, hogy nem hiszek az ökogazdálkodásban. Probáltuk. Úgy nem terem meg semmi, de nyilván magának okosan vegyszerez az ember.

Kép
estike66

sziasztok!

nincs fotó. egyrészt nincs aki lefotozzon, másrészt csak azt mondtam, hogy kinézek valahogy :lol: :lol: :lol: nem azt, hogy jólkinézek :lol: :lol: :lol: vagy jólnézekki :lol: :lol: :lol:

Bella, Csibe!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!
köszi :) kéne mégegyszer, annyira megörültem, hogy bezártam az ablakot :P

Nyulasz!
hírek??? mikor?
dezsina

Sziasztok!

Kisbuta, milyen szurikat kapsz, és mennyit (bocsánat, csak én itt közben anyagilag is próbálok ráhangolódni a dolgokra! :P :oops: ) Természetesen küldöm a tüsző növesztő sugarakat!!!+++++++++++

Nyulaszka, hányra mész dokihoz, én még mindig reménykedem... :roll:

Bellácskának, és Csibének babaragik nagy szeretettel: +++++++++

Csernobil: nálam tuti betette a kaput: pár évvel ezelőtt visszaszámoltam és akkor mikor elérhette Mo-ot a fertőzés én aznap kaptam egy allergiás rohamot a Tisza parton és azóta minden létező virágporra4+-es allergiám van...

Lányok, reggel olyan volt mintha megjött volna a mensim, azóta még nem jutottam el a mellékesbe...én azt hittem, hogy ha abba hagyom a gyogyit akkor pont 1 hét múlva jön a mensi, vagy ez nem törvényszerű? Pénteken vettem be az utolsó szemet...

Puszmák!
Vendég

Sziasztok!
Csibe,Bella babaragacsok+++++++++++++++++++++++++++
Tücsike!
Nekem 4-5 nap múlva már meg szokott jönni,úgyhogy menj el gyorsan a "mellékesbe"
Kisbuta!
Tüszőnövelő+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,fél5-re megyek a dokihoz...reménykedést abba lehet hagyni,ma meg is jött,pedig még szedtem a duphastont,gondoltam amg a doki nem állítja le...
Vendég

Nyulasz! :cry:
Na, nem tudok elmenni a mellékesbe mert beelőzött a főnököm aki mindig hasmenéssel indít miután beért a melóhelyre! :evil:
Vendég

Katica, mi volt tegnap a dokinál? :?:
Vendég

tud valaki valamit babsziról?
lola29

Drága Nyuszifül!

Nem tudom, mit mondhatnék, azonkívül, hogy sajnálom apici reménysugár elvesztését. Ölellek ezerszer! :(

Kép
estike66

Sajna nem jött meg, csak a szokásos műsor... :evil:
Vendég

Estike!
Mostmár nem szomorkodunk...oké?
Vendég

Nyulaszom!
hajrá további tervek :D :wink:
dezsina

Dezsi!
:D
Katica!
Hírek?
Tücsi?
Barna?Talán holnap...
Vendég

Nyulasz, igen megint az a hülye barna, pedig esküszöm reggel tiszta piros volt... :? Lehet estére tekerek egyet a szobabringán (bár, most nagyon nincs erőm: a melóhelyemen kb 30 fok van mert most üzemelték be az új rendszert amit a nyáron csináltak és ma már 3-ik napja itt pihegünk az irodában mint a napos csibék az infralámpa alatt! Próbáltunk huzatot csinálni, hogy kapjunk egy kis levegőt, nekem se kellett több újra begyulladt az arcom és a szemem is! :evil: ), a múlt ciklusban is amikor már untam, hogy1 hete barnázok tekertem egy jót, aztán már a bringán jól begörcsöltem, hajnalban megjött a piri...
Vendég

Tücsi!
most drukkolni kell, hogy megjöjjön :roll: :?:
dezsina

Tücsi!
Szegény,a gyulladást nem irigylem...nekem a torkom gyulladt be,tegnap már tantum verdéztem,talán ma picit jobb.
Engem meg egyszer a futópadon öntött el a niagara :lol:
Dezsi!
Hurutod hogy van?
Vendég

Sziasztok.

Gyors bekukk mert főzés közben vagyok.

Kép
Kép
melánia

Dezsi, ááá nem kell!;-) Előbb-utóbb csak megjön!;-) Tartogassátok a drukkjaitokat a jövő hétre meg utánra, még 8-9 hónapig!;-) Remélem tényleg tudok most kezdeni a stimuval... :roll:

Nyulasz, egyszer kipróbáltam e6zt a tantum verdét, hát ne tud meg milyen gombóc lett tőle a torkomban, majd megfulladtam: valamelyik összetevőjére allergiás vagyok...
Vendég

Tücsi!
Hűha...gombóc :roll: gondolom jól megijedtél.
Meli!
Mi lesz az ebéd?
Megkérdezhetem,hova jársz,és ki az orvosod?És a két stimu között mennyi idő telik el?Mennyi idő után lehetne nekem a következő stimu?
Vendég

Nyulasz!
vettem vörösáfonya kapszulát... türhető vagyok... Apa azt mondta, hogy holnapra mostmár gyógyuljak meg :D :oops: :lol: Ezek a férfiak :P
dezsina

Dezsi,így van,holnapra gyógyulj meg! :D
Vendég

Nyulasz!
tudod, lassan jön az Eisprung... :lol:

Tücsi!
akkor tartogatom a drukkokat!!! :wink:
dezsina

Sziasztok

Csibe
++++++++++

Tobi, Krisz, Zsófi
+++++++++++++
Vendég

Bella!
Babaragacs! Mikor tesztelsz? vagy vérvétel lesz??? Drukkk!!!! :lol:

Szezso!
Mikorra várod pirit? :wink:

Csibe!
Neked is drukk!!! :lol:

Tücsök!
Remélem már jobban vagy! Amikor a múltkor suliban voltam, akkor is iszony meleg volt. :roll: Ezen a héten lenne suli, de nem megyek. Lógok. :wink:

Nyulasz!
Annyira jó látni, hogy ennyi erőd van!! Mikor mehettek a következőre??? :wink:

Kisbuta!
Én méhpempőt kapszulában szoktam venni, abba más nincs és 1000.- Ft körül van. majd otthon megnézem mi a neve, vagy a márkája pontosan.
Drukk Neked, jó sok tüsződ lett!!

Lola!
Neked is drukkolok!!! :lol:

Dezsi!
Hát akkor tessék holnapra meggyógyulni!! :lol: :wink: :oops: :wink:

Állítólag az endo is csernobilnak köszönhető. Hát nem tudom. :roll:
És tény, hogy sok hormonozott húst és vegyszerezett zöldséget eszünk, de mások is. És mások rögtön terhesek lesznek. :roll: Szerintem régen is sok meddő pár volt, csak az ember azokat ismerte csak, akik a környezetében voltak. Most meg ugye az internet...

KépKép
zsófikukac

Csajok!

Mi az a verde, vagy verda amiről beszéltek, valami szopogatós?

Bella! Hogy vagy kedves, nagyon szükszavú vagy. Tudod, hogy kb, holnap furakszanak? :shock: :D

Kép
estike66

lányok!
kb hányadik nap számíthatok a petesejtleszívásra,ill. beültetésre?
tegnap jött meg,holnap uh.
lola29

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Bella ++++++++++++++++

Nyulasz, és hogyan tovább? Mik a terveitek?

Bella, babaragi +++++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

nyulasz!

annyira elcsépelt szó,de nem jut más az eszembe:nagyon sajnálom!
lola29

Estike!
Tantum verde torokspray,torokfájásra.Mikr utaztok?
Alle!
Még nincs konkrét terv,illetve az már van,én novemberben szeretném a következőt,meglátjuk mire jutunk.
Lola!
Úgy a ciklus 11-14 napja között lesz szerintem,de ez függ attól,hogy hogyan nőnek a tüszők.Így uhuznak,hogy megjött??? :shock:
Zsófi!
Ma kiderül a hogyan tovább.Te hogy állsz?Hányadik napon vagy?
Vendég

Lola!
Tudom,igazából nem is lehet mást mondani...
Vendég

Esti,
a verde az Tantum Verde. Szopogatós tabletta torokgyulladásra.
A reklámja olyan cirkuszos, mint az oroszlánok tüzes karikán ugráltak át. Na itt a tabletta ugrál ... és gyógyít. :wink:

Lola,
amúgy hanyadik napon szokott lenni a félidőd?
Általában akkortájt. Attól is függ miként reagáltál a szurikra.

Jobban vagy már lelkileg egy kicsit?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Enyém nem tabletta,hanem spray...egész jó.
Vendég

Én még nem használtam, de a reklá az megmaradt. :wink: :D

Amúgy hogyé kínálják?
Anyumnak lehet, hogy az kellene. Ő jobban letaknyolt mint én. :(

hajnoca
Dunakeszi

Zsófi, a párom is folyamatosan lóg mostanában a suliból (ő is ide jár, pontosabban ide nem jár! :P )

Lola, hú nagyon együtt haladunk! :D Hogy vagy lelkileg?

Nyulaszka, neked már nincs támogatott próbálkozásod? (ezt már tegnap is kérdeztem, bocsi ha válaszoltál: tudod szemüveges vagyok, és vaksi! :P )
Vendég

Asszem 1600 körül van...de ez nem biztos,nem én vettem.Anyukádnak jobbulást!
Vendég

Tücsike!
Nincs.Zsebbe nyúlunk rendesen.
Vendég

Nyah, itt van Dévényi Tibi bácsi és hozott nektek egy klippet, csak mert szeretem! :P
http://www.youtube.com/watch?v=Wyr_vGaunaU
Vendég

Nyulasz, na ilyenkor akadok ki, hogy miért nem az ilyen embereket támogatják (tudom van olyan ország ahol még ennyi támogatás sincs, de ez nem vígasztal), hogy gyerekük legyen akik minden kockázatot bevállalnak; akik meg potyogtatják és le se tojják szegény gyereket annak meg jár mindenféle segély (amit szintén nem a gyerekre költnek:-()
Vendég

Még azt akartam írni, hogy ebben az esetben viszont úgy tudom, hogy nincs várólista...legalább ennyi pozitívuma van!
Vendég

Nyulasz! Lehet, hogy ezt priviben illenék, de sokszor nem mükszik.
Hamár zsebbenyúlós nem nézel kicsit utána A cirisnek?

Hajnóca, nyulasz és minden felvilágosúlt! Köszi az infót, lehet, hogy készítek haza egyet.

Kérdésem van(mikor nincs :) ). Szóval Gynevac szurit izomba kell adatni, és én úgy is mondtam. Már kettőt kaptam. Ari nővérke slig érezhetően szúrt, szerintem tök nem izomba, mert még van emlékem róla, hogy az milyen érzés. Aztán nagy pukli lett a helyén, kettő. Szerintem ott a gyogyó és nem szívódott fel. Ez lehet?

Nyulaszkám, 4 felé indulunk, ha összetudok pakolni, és beférek autóba, és nem akasztom ki nagyon életem párját. Szoktam. :lol: :lol:

Kép
estike66

Lányok elköszönök hétfőig.
:lol:

Babaragacsokkal és tüszőnövelőkkel a távolból is bombázlak benneteket. :D :D

Kép
estike66

Estike,
Gynevacos kéárdésre nem tudom a választ.
Nekem még a mai napig ott figyel a hűtőben bontatlanul ... pedig már lejárt és nincs 'merszem" kidobni, mert drága volt. Tudom hogy már nem lehet felhasználni, de akkor is ...:(

Hírek Szingapúrról:
.. az uram ha megy akkor a cybervilágba megy. :wink: :lol:
Konkrétan: Cyberjaya, Malaysia

hajnoca
Dunakeszi

Jó hely lehet :? :
'Cyberjaya volt az egyik buszvegallomas, mwegkerdeztem mi az, s mondtak, hogy az egy kiserleti varos, ahol meg az oktatas is neten folyik. A jovo zeneje itt mar szol (persze hozzateve, hogy a szemelyes tanitas-atadas semmivel sem potolhato, s csak egy kenyszer megoldas lehet, mint Australiaban a nagy tavolsag es a kis lelekszam miatt.

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?