Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Én úgy kívánok valami levest.
Csak még nem tudom milyet. Vacsorára kitalálom.

Azt nem is írtam tegnap, hogy Apa meglepett két szelet sütivel. Teljesen magától jutott eszébe. Olyan aranyos.
Vendég

Cat!
Nagyon szép az uh kép.
Már nagyon sokat nőtt a kistesó.

De nem káros ennyi uh-ra járni?
Valahol azt olvastam nem tesz jót a sok uh vizsgálat sem. :shock:

Nem szeretném elárulni még.
Majd ha eljön az ideje. :wink:

Én végülis, bablevest tettem föl, jó füstölt sonkával, és sok zöldséggel.
És oroszhús saláta.
Igaz nem passzol. De most ez lesz. Van hozzá friss kenyér is.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat:egyszerüen isteni lett :D most repetázom belőle. Köszi a receptet, ilyet sűrűn fogunk enni.

Afra:jobbulást neked.Szerintem én is erlkaptam, vmit az orrom már folyik.még mindig álmos vagyok. pedig megint ittam kávét.Szeritntem ma korán lefekszek bár ma honfoglalozni szerettem volna.
Lassan megyünk a hajógyári szg-re a bnőmmel kifárasztjuk a gyerekweket ill. kihasználjuk a jó időt.

Picui:oroszhús saláta receptet szeretnék kérnio.
Vendég

Pici én is sokat voltam uh-n pedig nem volt választott dokim sem csak képet nem kaptam :D:D:D:D

Afra jobbulást pihengess

Csucsu neked is jobbulást egyél reasecet megfogja a székletete (bocsi) vagy ami nekem mindig bejön nyers kakaópor kis kávéskanállal és igyál rá egyből kis vizet mert nagyon száraz és keserű de tuti fél óra és már ingered sem lesz :):):):)

Cat: nagyon kis babafoma már nagyon édes :):):):):)

nika70
Salgótarján

csajok remélem neten keresztűl nem lehet elkapni :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

nika70
Salgótarján

húú bableves is nagyon fini én füstölt csülökből szoktam vagyis mégcsak egyszer csináltam de nagyon fini lett anyukám receptje alapján :):):)

na a mellényről csináltam képet :):):) végülis szerintem pont jó rá pedig a méret 104/110 és ő még csak 86-88 cm
Kép

nika70
Salgótarján

Sissi!
A recept.
A hús lehet bármi maradék, vagy sonka is.Orosz hússaláta recept

Hozzávalók:
2 kozepes szem(kb 15 dkg )burgonya
1 alma
10 dkg ecetes uborka
15 dkg sertéssült vagy maradék fõtt hús
2 fõtt tojás
1 tubus majonéz
kevés só,bors
1 kk mustár
1 citrom leve
1 kk porcukor

Elkészítés:
A burgonyát fõzzük meg héjában, hûtsük le hámozzuk meg és gyufaszál (zsülienre)vekonysagura metéljük.A meghámozott kimagozott almát az uborkát és a húst ugyanigy metéljük.A fõtt tojásokat felezzük meg és szeleteljuk fel.A majonézt sóval borssal citromlével és a porcukorral keverjük el.Utána a metéltre vágott hozzávalókkal keverjük össze. 1-2 órát hagyjuk érlelõdni

picimami

Nagyon édes Gege abban a szexi mellényben.

Én nem akartam ám rosszat. Csak valahol olvastam, hogy azért szabályozzák talán, mert nem tesz jót...
:oops:

picimami

semmi gond biztosan van benne valami hiszen ultrarövid huillámok ki tudja :):):):)) ezzel nem mondtál rosszat picikém tudod hogy szeretlek :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!!
Igen tudom!! Én is téged!
És köszönöm :oops: :D

picimami

Pici:köszi a receptet, most megyek sétálni 10 perc múlva talizunk.
Vendég

Lányok!!

Ez az Lh teszt nekem nem egyértelmű: tegnapi teszt csík halványabb, mint a kontroll csík de azért rendesen látszik, viszont a mai teszt csík még halványabb???? Most mi van???? Segítsetek????Szerintetek????

Itt a kép: a tegnapi ugye már megszáradt. Kép

Ugye még csináljam tovább minden nap, vagy esetleg még később csináljam este fele????

Kép
Kép
minimano74

És most tartok a 14 napon (17-én jött meg) és mivel nekem 30-32 napos a ciklusom ezért most még nem lehetett pém, ugyi????

Kép
Kép
minimano74

de lehetett mert most lehet nem 32 napos a ciklusod hanem rendesen 28 :(:)

nika70
Salgótarján

vagy ki tudja majd aki jobban ért hozzá majd elemzi :D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Nika!

De nekem 28-ra soha nem jön meg mindig hosszabb :roll:

Kép
Kép
minimano74

Nika!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

bocsika:):):)

apa most hívott a metróban van vesz nekem bakancsot :D:D:D:D mert nincs télire olyan kis édes :)

nika70
Salgótarján

Pici!

UH nem káros. Csak ha túlságosan felmelegíti a magzatvizet, ezért szokott max 20-30 perc lenni mindenhol. Nekem általában 5 perc alatt mindig kész van.

Gabi!

Ha halványodik a csík, jelentheti azt is, hogy már volt péd. De én valószínűbbnek tartom, hogy többet ittál előtte, és ezért volt kevesebb a hormon.

Nika!

Nagyon jól áll Gegének a mellény.

sissi!

Örülök, hogy ízlett a kaja. Azt hoiszem hétévgén én is csinálok.
Most pedig keresek egy jó palóc leves receptet. Nagyon megkívántam.
Vendég

Lányok!

Később még jól jöhet:

Ingyenes a Down-kór szűrése : http://hvg.hu/egeszseg/20080923_down_kor_szures.aspx
Vendég

Gabi!
Így azért nehéz segíteni, mert most kezdted el.
Vagy már volt pé-d. Vagy most lesz, először erősödnie kellene, két napig erős, majd ha kipattan a petécske, újra halványodni fog.

Én ajánlanék egy olcsóbbat neked, netről rendelj, mert ezek iszonyú drágák.

Szorítok neked Drága!

picimami

Sziasztok Drágáim!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Megjöttem, de most csak egy gyors bekukkra van időm!
Vége a szájsebészet gyakorlatomnak is, ennek örömére jövőhéten pénteken a doktorbácsi kihúzza a bal felső bölcsességfogamat. :roll:

Cat!
Nagyon aranyos tesóbaba!!! Igazi kis emberke formája van!!

Nika!
Gege irtó édes a képen! Jó ez a mellény!

Pici!
Mi is az a jó hír?? Mikor osztod meg velünk????

Gabi!
Szerintem várd meg, amíg a mai is megszárad, aztán hasonlítsd össze őket. Vagy ha úgysem értékelhető, akkor nem tudom mi lehet... :roll:

Nekem ma elkezdett fájni a cickóm és a hasam alja is szúrkapiszkál. Nem tudom.... Talán a közelgő mensit jelzi!? :roll: :evil:
Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy szombaton anyóséknál sikerült viszontlátnom a vacsorámat. Hogy mitől volt, nem tudom, de egyszer csak azt éreztem, hogy fáj a gyomrom, és csak akkor lett kicsit jobb, amikor "kipakoltam". Aztán még 2 napig fájdogált a gyomrom, ha olyat vagy sokat ettem. Hogy mi volt ez???? :roll: :shock:

Kép
oriandy

SZia: Kuzsanna:)

Csajok elmentünk a camponába. Hát nem volt túl jó élmény. Rámjött a hasmas. Pedig semmit nem is ettem egész nap. Még jó, hogy ott lakik aCampona mellet a barátnőm igy elmentünk hozzá. Nevetett rajtam mert se puszi se pá már mentem is a toalettre. Én a Camponában el nem tudtam volna menni wc-re. De mivel ő a gyerekkori legeslegjobb barátnőm igy nem haragudott :) Addig a kerilányával a SZabinámmal el játszottak. És igy ott is maradtunk kicsit dumcsizni.

Kép
csucsu05

Szisztok Elveszett Lánykák!!
Örülök, hogy végre adtok jelt magatokról!!!

picimami

Ó szegény Csucsukám!
Amúgy járvány van!
Nálunk is ketten otthonmaradtak.
Hasmars, és hányás miatt. :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Sorry, sorry, sorry!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jobbulást Csucsukám!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

LÁnyok!
Egyféle képppen lesz bocsánat, amiért ilyen keveset vagytok.
Hoztok hamarosan mindketten ++++++++++ teszteket!
Itt az idő, hogy babásodjon a Topik. :twisted: :D :D :D

Hajrá :!: :!: :!: :roll: :oops:

picimami

Hát nekem végre ma megjött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még soha nem vártam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont újra szednem kell a Clostyt.....szóval a bogyóim: Bromo+Closti+Duphaston. Szép kis adagok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Köszi az infót!
Ez tényleg nagy lépés! Már réges régen kellett volna.
Halottátok az egri kórház helyzetét?
Megkapta a Hospinvest, de orvosok, és eü alkalmazottak, még nem írták alá a szerződést..
November 1 ig vannak.
Lehet összeomlik az egész kórház :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry:

picimami

Zsuzska!!
Akkor csatlakozom. Én is Clostival kezdem majd a jövő hétvégén.
Én is várom a menszit. :D

picimami

Pici!

Nem hiszem, hogy összeomlik a kórház, hiszen több mint háromszázan már aláírták. A többi helyre pedig vesznek fel újakat.
Itt szerintem, annak lehet problémája, aki nem írta alá az új szerződést. Mehet munkát keresni. És ugye semmi jogalapja nem lesz perelni, mert megvolt a lehetősége az új szerződés aláírására.

No komment.
Vendég

Zsuzska!

Jó, hogy újra itt vagy!
Vendég

Cat!
Én is nagyon örülök, hogy végre van egy kis időm a sok dolgozat előtt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Ezt nyilatkozták, az egri -ek. Mert nincs elég idő a Hospinvestnek, orvosokat, és nővéreket találni, 1 hónap alatt.
Ha nem gondolják meg, és nem akarnak maradni a többiek.

picimami

Sziasztok lányok!
Egyrészt Cat, gyönyörű a babóca, gratulálok!
Másrészt: az ajtókkal elkéstetek, ahogy ott megnéztem jól mindet, pont a dió tetszett meg (negyedik a képen), ami ugyan nagyon sötét, de kiderült, hogy a járólap nem is olyan sötét, mint emlékeztem rá :roll:
Viszont szép sötét lesz a padló a nappaliba, a szobákba világosabb, hja és összevesztem a kivitelezővel, mert valami nagyon nem úgy alakul, ahogy eredetileg volt. Na de majd jövő héten kiderül.
Harmadrészt: a gyomrom egész nap jól volt, de sajnos nagyon hosszúra nyúlt a nap, 5-re értem haza (8-kor indultam), közben egy Janga kefírt és egy sokmagos sörkorcolyát tudtam megenni, és délután megint elkezdett égni a gyomrom. Az egyik lány a jelnyelven még mondta is, hogy szerinte gyomorrontásom van, mert fehér a nyelvem, és "olyan" a szám (nem tudom, milyen). Szóval az esti halászlé ugrott, helyette megint kefír, kockasajt meg felvágottas kenyér... Majd csak rendbe jövök :cry:
Most meg alvás!
Hja, Pici, én tolóajtót nem láttam a honlapon, nem kérdeznéd meg a párod, hogy egy nem tömör fa, nem falba futó tolóajtó (egy szárnyas) mennyi körül lenne tokkal, vonóval? :twisted: :oops:
Jó éjt lányok! Holnap jövök :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Megkérdem majd tőle. De az egyedi és lehet tudnak csinálni, amilyet kérsz. Azért nincs fönn.
Azt tudom, most új projekt, az aluiníum ajtó.
Azon dolgoznak most, és abból van szép tolóajtó is. Azt ma láttam először :oops: 8)

picimami

Csajok!
Mit szóltok ehez a recepthez???

Szárnyasfalatkák fűszeres bundában
Hozzávalók:

1 kg csirke- vagy pulykamell

1 tojás

liszt

tej

ásványvíz

bors

2 gerezd fokhagyma

kevés ketchup

kakukkkfű

bazsalikom

petrezselyem

trappista sajt

olaj

Elkészítés: A húst csíkokra vágom, kicsit megsózom és félreteszem. A tojásból, lisztből, tejből és ásványvízből sűrű palacsintatésztát keverek, ízesítem a felsorolt fűszerekkel. Belereszelek annyi sajtot, hogy a massza állaga azért ne legyen túlzottan sűrű. A húscsíkokat belemártom a tésztába, és forró olajban pirosra sütöm. Körete lehet rizi-bizi, párolt rizs vagy burgonyapüré. Jó étvágyat!

Csináltam már úgy is, hogy erőspaprika krémet kevertem hozzá, csípősen is nagyon finom. Nagyon népszerű nálunk, a gyerekek minden héten rendelnék. Ráadásul nagyon gyorsan elkészül. Salátával könnyű vacsora lehet annak is, aki vigyáz a kalóriákkal

Én erre gondoltam, mint főétel
és utána valami fincsi sütike
na, de az is mi legyen???? :roll:

Kép
oriandy

Ja, amúgy a receptet a Mindmegette.hu-ról néztem

Kép
oriandy

Most tudtam csak jönni 1/2 7ig kinnt voltunk a hajógyárin egy csomot csuszkált/unk Márkkal.Nagyon élvezte.

Andy:nekem tetszik a recpet.Biztos finom lehet. El is fogom menteni.

Jó éjt mindenkinek és jó apázást.
Vendég

Szép jó reggel lányok!

Andi! Nagyon jó a recept. Ki fogom majd próbálni.

Sissi! Örülök, hogy jól telt a délutáni séta.

picimami

Szintén jó reggel!
Én két órája fent vagyok, nem tudtam aludni, úgyhogy egy órája fel is adtam. Ez a gyerek valamit nagyon összekavart (a 2. és a 3. trimesztert...), most kéne pihennem, és a gyomromnak se kéne, hogy baja legyen :?

Pici, alumínium ajtó??? :shock: Ezt még emésztem... De ha érdeklődsz tényleg, megköszönöm. Nekünk most minden fillér számítani fog, márciusig még rengeteg minden kellene, de ajtó mindenképp (meg konyhaszekrény), nehogy a kutya közlekedjen a babánál.
A beépített gardróbszekrények meg szerintem nyárra maradnak... Ha nem őszre :?
Hja, és mutatom:
Ilyen lesz a nappaliban: Kép

és ilyen lesz a szobákban:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tudom árban neccesebb az alu, de most nagy igény van rá :roll: :shock:

picimami

Jó reggelt!

Nemlajos!

Jók a padlóburkolók. Nekem is az tetszik, ha a nappaliban sötétebb, karakteresebb, és a hálókban világos, semlegesebb.
Szerintem jól választottál.
Vendég

Pici!

Miért szeretik az alu ajtókat?
Csak nekem idegen?
Bár állíólag tűzgátló szerepe is van, ha jól hallotam.
Vendég

Nemlajos!

Konyha terén nagyon nézzetek szét!
Iszonyatos árak tudnak lenni, és nagyon nagy csúszásokkal dolgoznak.
Már most meg kellene találnotok azt, aki csinálja. Vagy már meg is van?
Vendég

Azok akik nem tudják pontosan, hogy mit is jelent a nyílászáró gyártás és forgalmazás területén az alu-fa, alumínium-fa és fa-alumínium profilból gyártott luxus igényeket kielégítő nyílászárók fogalma, ebből a cikkből már annyi ismeretet szerezhetnek, amennyivel már a megfelelő választás vagy további kérdések feltételével helyes döntés hozhatnak.
Az alumínium nyílászárók alapvetően nagy szilárdságot és időállóságot képviselik a szakmában. Sajnos a rideg megjelenésével és nem a legjobb hőszigetelési tulajdonságaival ipari alkalmazás területén terjedhetett el igazán.
Az alumínium és fa kombinációjával készült profilok már az esztétikum és a tartósság kombinációjával az igényes luxus kivitelezés iránt érdeklődők is megtalálják a számításukat.
Az alumínium és fa kombinációjára két féle technikai megoldás létezik jelenleg. Az egyik a fa szerkezetre felerősített alumínium borítás és az alumínium szerkezetre erősített keményfa borítás. Mind a kettő a nyílászáró gyártás csúcstechnológiáját képviseli, de a tartósság és masszív szerkezet szempontjából az alumínium tartószerkezetre erősített keményfa megoldás jelent igazán jó választást. Ezt az utóbbi technológiát alkalmazza a Szeno Kft által forgalmazott MIXALL profil rendszer. Ezt a szerkezetet lehet igazán alu-fa szerkezetnek, míg az előbbi technológiai megoldást fa-alu szerkezetnek kellene nevezni.
A fa rendszer további hátrány az, hogy sajnos a fa nyílászárókhoz hasonlóan kezelést és rendszeres karbantartást igényel, mert a fa egy élő anyag és folyamatosan alakul.
Az alumínium-fa profil rendszer, ami a MIXALL profil, lényegében kezelés mentesen állandó kiváló minőséget nyújt az idő folyamán. A keményfa borítás egy új bútordarabbal egészíti ki a lakást az irodát. Lehetőség van helységenként változtatni a fa fajtát és színt. A MIXALL külön erre a célra termelteti a keményfát, ami szigorú minőségi követelményeknek kell, hogy megfeleljen a luxus igények kielégítése érdekében. Aki a MIXALL alu-fa profilból készítetti nyílászáróit nem fog csalódni az esztétikában, minőségben és hőszigetelési képességben sem. Igen ez a profil rendszer csak kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező üveggel szerelhető, mert a kialakítása egyedi lehetőségeket tesz lehetővé.
A biztonsági szempontok manapság már jelentősebbek, mert a vagyon és értékvédelem csak megfelelő és maximális igényeket is kielégítő biztonsági üvegek alkalmazásával valósítható meg. A MIXALL profilcsalád extrém igényeknek megfelelő biztonsági üvegek alkalmazását is lehetővé teszi természetesen a megrendelő pénztárcájától függően.
Minden összevetve a MIXALL alu-fa profil rendszerek jelenleg Magyarországon és Európában is a nyílászárók csúcs kategóriáját képviselik a legkényesebb igények kielégítésére lettek kifejlesztve.

picimami

jó reggelt :):):):):)

nika70
Salgótarján

Pici!

Köszi! kimerítő válasz volt.
De olvasás közben rájöttem, hogy házon belülre nincs szükség szerintem ilyenre. Irodában jól jöhet, de itt senkitől sem kell óvni semmit.
Talán majd egyszer a garázsba vezető ajtót lecseréljük ilyenre. De csak akkor, ha van olyan mintázatal, mint a mostani.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?