Új privát üzeneted érkezett!

Gabomamo, a munkáról majd az email címeden!:-)))

Ági, Isten ments, oktatás!
Én a rabigát húztam csak, lótifuti, stb.:-)))

Nóri, szerintem az anyukád és apukád is az erejüktől mérten megadott neked mindent. Így tehát a minden nagyon relatív dolog.
Természetesen és nem tudok venni egy egész vidámparkot:-)))

Annak viszont örülök, hogy kicsit elgondolkodtunk rajta.

Jóccakát mindenkinek!
Babamama
Babamama

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat melltartóügyben. Ja, egyébként péntektől lesz az akció a Tescoban, a múltkor rosszul írtam. Majd megnézem, remélem kapok magamra valót.

Ági!
Köszi az érdeklődést fogügyben. Elvileg egy gyökérkezelt fogamat kell még véglegesen betömni, meg elöl van egy kis javítanivaló, és akkor kész lesz...!? De ezt már le sem merem írni, mert már annyiszor hittem azt, hogy mindjárt rendben lesz, és akkor mindig történt valami. Tudom, hogy ennél sokkal nagyobb bajok is vannak, nem is akarok én ezen siránkozni, az a lényeg, hogy a kisbabával minden rendben. Szóval próbálom inkább pozitívan megközelíteni a dolgot, ami most működik is, de ha beüt valami bajság a számban, nagyon kiakadok rajta.

Melinda!
Lottinak jobbulást kívánok!

Kistestvér-ügyben mi úgy gondoljuk, hogy egy gyerek pont elég lesz nekünk. Az az igazság, hogy nem vagyunk már a legfiatalabbak (még jó, hogy nem látszik rajtunk): én 37 vagyok, a kedvesem 42.
De hamarabb nem jött össze a bébike (épp holnap lesz három éve, hogy megismerkedtünk), pedig majdnem két évig nem tettünk ellene semmit. De Tomika megvárta, hogy beköltözzünk a szép új lakásba, úgy döntött, ide akar születni. És ugye azért egy gyerkőcöt fel is kell nevelni. Szóval most ez az álláspontunk, aztán persze majd meglátjuk, hogy mi lesz. Van egy barátnőm, akinek az első babája "véletlenül" jött össze, és aztán meg sem álltak háromig. Pedig szerintem "magától" még most sem szánta volna rá magát a gyermekvállalásra.
Én is úgy gondolom, hogy nem kell mindenképpen mindent megkapnia a gyereknek, de az sem jó szerintem, ha az embernek semmire sem telik. Szóval azt nem szeretném sosem mondani a gyerekemnek, hogy most nem veszünk pl.joghurtot, mert nincs rá pénz.

Na, megint jól belemelegedtem. Be is fejezem. Jó éjszkát mindenkinek!
PTünde
ptünde

Sziasztok!

Babamama
Ádám detto ugyanezt csinálja amit a lányod
Eszik banánt, kenyeret bármivel virslivel,parizerrel
kekszet. De ha pl.délben darabos kaját vagy bébiételt adok neki öklendezik.Ja de azért a sültkrumpli is lecsúszik Kép
(És 6 foga van)
Szerintem nyugodtan adhatod neki a kenyeret, de ez csak az én magánvéleményem.

Angi
Én se láttalak Kép De kááár. Kép

Babamama,Ági
Örülök hogy nem csak én hánykodok a testvér kérdésen. Mondjuk a férjem az már szinte biztos benne hogy 1 elég lesz.

Melinda
Szegény Lotti pedig azt hittem hogy már gyógyulóbam van. Kép

Most megyek és megpróbálom megnézni Angit.

Jó éjszakát mindenkinek.
Szilvi
szedem

Sziasztok!
Sajnalom, hogy ilyen sokan csak 1 gyereket szeretnetek! Hogy lesz igy kispajtasa Kristofnak?! Kép Na majd ha irom, hogy jon a kisteso, Ti is kedvet kaptok!Kép Persze Ti tudjatok.

Tunde, nyugodtan panaszold el a banatodat, en is utalom a fogorvost. Kép Eleg bosszanto lehet, gondolom jobb szorakozast is ki tudnal talalni igy az utolso hetekre!

udv: Agi
agi77

Sziasztok!

Nem akarok panaszkodni, de anyukám engem egyedül nevelt fel egy fizetésből, faterom nem támogatott inkább hátráltatott, bármibe is fogtam, mikor már nagyobb voltam. A gimiben egy cipőm volt és egy nadrágom. Egyáltalán nem szégyeltem, hogy nem vagyok az elit kör tagja. Találtam magamnak hasonló sorsú barátokat. És azt hiszem, javamra vált, hogy nem kaptam meg mindent anno. Igaz szerettem volna én is igazi Barbie-t, de csak hitvány másolatot kaptam. De anyukám sokat varrt nekem szép ruhákat és plüss figurákat. Városon tényleg nehezebb megélni. De én azt hiszem, hogy nem a pénz a fontos. Az a lényeg, hogy szerssük és megértsük egymást és le tudjunk egymással ülni megbeszélni a gondjainkat. Anyósoméknál látom, egész életükben semmi mást nem csináltak, csak güriztek és most is güriznek. Pedig mind a kettőjükre ráférne egy kis pihenés. Nem jutott idejük és most sem, hogy leüljenek értelmes dolgokról beszélgetni egymással. A pénz és márkás ruhák, játékok nem adhatják meg azt az élményt, amit a szülőkkel és testvérekkel tölt el az ember. Az kitörölhetetlen emlék marad. Lehet fillérekből is csodás játéklokat fabrikálni, csak egy kis fantázia kell hozzá.

Melinda: Lottinak gyors gyógyulást kívánok.

Gabi3
inecsg

Ágiknak! Boldog névnapot! Gabi3
inecsg

Gabi3, koszonom a koszontest,es igazad van!

Agi
agi77

Sziasztok!
Szilvi, a sültkrumpliról én is megfeledkeztem :-)
Elképzelhető, hogy máris válogatósak?

Gabi, neked a fent leírtakban tökéletesen igazad van, de amikor kicsi voltál, vajon akkor is így érezted?

mellesleg én fantáziátlan vagyok teljes mértékben, így rám nem lehet számítani :-)

Most éppen a gyerekszobát próbálnám berendezni, de igen szerényen, csak sk. Van valami jó ötletek, hogy mivel lehetne díszínteni a falakat? Már van egy mackó felfestve, a többi falfelület még szabad :-))

Babamama
babamama

MElinda, jobbulást Lottinak! SZegénykeKép

Nóri! EZ a hízás szenzációs!!! Dobd ki a mrélegetKép. VIrág soha, soha nem hízott havi 600grammnál többet, és kicsattan az egészégtől. EZ gyönyörű gyarapodás.
ÉS örülök, hogy leírtad a pénz-megbecsülés tapasztalataidat. MErt ugyanígy gondolom. Nekünk a férjemmel minden magunknak kellett megteremteni. VAn egy lakásunkra hitelre, egy öreg autónk, és köszönjük, tök jól vagyunk, és örülünk, h nem függünk senkitőlKép. NEM érzem magam rosszabbul olyan társaságban, ahol jobb módúak vannak. Ezt szeretném átadni a gyerekeimnek is. Mi próbálunk mindent meszerezni a magunk szintjén, nyilván a gyerek mindenben előnyt élvez. De egy második, harmadik gyerekre nem is kell annyit költeni.
Szóval hajrá, előre, a magam nevében beszélek, most másfél szobában lakunk, de min 3gyereket tervezünk. ÉS ha helyzet lesz, majd megoldjukKép. A gyerekeimet arra szeretném megtanítani, hogy a pénz nem minden, és nem fogok nekik semmit helyettük előteremteni, hanem a "tehetséget" fogják megakapni ahhoz, hogy hogyan tud a saját lábára állni. Nálunk most sem központi téma a pénz, nem szoktunk, igyekszünk ezen nem veszekedni. MErt egyszerűen nem számít. NEkem elég az alap, ha van mit enni, a ruházkodás sem fontos annyira. Nyaralni sem fogunk külföldön, mégis boldogok vagyunk, mert szeretjük egymást,m és a gyerekünknek, ill egymásnak élünk. Bár az is igaz, hogy mindehhez, h átértékeljük a dolgokat, kellett ebben az évben 2temetés, és hosszú klinikai bentlakásKép

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat a műsorral kapcsoaltbanKép!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged

Babamama, latom beregisztraltal. Kép Ugye kepet is raksz majd fel? Kép Persze nem akarlak surgetni! Kép
En a falra sk keszitett goblent raktam, micimacko, fules es tarsai. Plusz meg kaptunk a multkor gipszbol kiontott kepet, egy szalveta van ragasztva a kozepere, a keret pedig le van festve. Nagyon jol nez ki. A kepet mivel festetted a falra? Mi is szeretnenk, de nem tudom hogy lehetne megoldani, hogy szep legyen. Godnoltuk, hogy ravetitjuk a falra a kepet, es ugy rajzoljuk meg, de nem eleg nagy a szoba.

Agi
agi77

Próbáltam képet feltenni, de sajna túl nagy, majd próbálok csökkenteni rajta. Most viszem a lurkót a nagyihoz, mert megyek a fősulira intézni az ügyeimet.
nem én festettem, hanem egy ügyes leányzó, én inkább arra gondoltam, nyomtatok színes képeket. Lámpára akasztottak valamit?
Babamama
babamama

GAbi 3! Mikor írtam, még nem olvastalak, de örülök, hogy Te is leírtad. Szerintem az értékrend nagyban nevelés kérdése. HA egy gyerek mindent megkap, az nem a javára válik szvsz, hanem épp ellenkezőleg. PErsze nehéz meghatározni, mi a minden.

Ágiknak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép
Angiés Viva

angiszeged

Babamama, mire jarsz a fosulin? En is szeretnek meg tanulni.
Nekunk csak ennyi van falon, es persze polc es falvedo. Ja es az abalkra festettem uvegfestekkel. Tenyleg, azzal is lehet kepet csinalni a falra.

Angi, Nektek is koszonom a koszontest. En tudtam elore, hogy szerepelni fogsz, ne kerdezd honnan, mert nem arulom el, Kép, felvettelek videora, szivesen Neked adom majd a kazettat, (csak ha szeretned, es nincs meg mashonnan)

agi77

Nóri, Gabómamó, Gabi3, Angi!
Annyira egyetértek Veletek! Kép Kép Kép

Babamama!
Matricafestékkel mozgókákat is tudsz csinálni.

Ildianyu
ildianyu

Az előbb írtam egy hosszút és úgy elszállt, mint a....

Zita: Ne aggódj, nálunk az első babóca több,mint egy évig készült, (a második meg rögtön). Ami annak tudható be, hogy akkor kezdtem el dolgozni és elég kimerítő és stresszes volt. De a nyári szünetben megoldódot a dolog, elmentünk nyaralni. Igaz, akkor már bevettem egy adag peteérést serkentő gyogyót. Mielőtt magadat okolnád, hogy nem jön össze a gyerkőc, menjetek el néhány napra valami nyugis helyre, telefon kikapcs. csak egymással foglalkozzatok, kapcsolódjatok ki. És ne akarjátok görcsösen azt a kölköt,ha akar jön, ha nem, akkor majd tesztek ellene. A párok elég nagy többségénél nem a nőben van a "hiba" hanem a férfiban. Mielőtt téged vizsgálgatnának előbb a párodat nézzék meg, az nem olyan kellemetlen, mint a női procedúra.

Gigi írta még, hogy sima gyors szülése volt. A babát csak ma reggel kaphatta meg, mert gyors volt a légzése, de most már biztos, hogy szépen szopiznak.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gigi!Kép
Tegnap rengeteget gondoltam rád és látom nem hiába!Kép
Óriási gratula a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot kívánok!Kép Ennél szebb névnapi ajándékot nem is kaphattál volna!Kép

Még1x gratulálok!

Gabi3!
Neked pedig köszönjük a jóhírt!Kép

Szilvi, a frissmamikból
sztigris

Giginek és VIrágnak, na meg a kispapának oriási gratulaKép! Szép a súly, könnyű szülés, nem is kívánhatunk ennél többetKép

Szilvi! KöszönömKép

Üdv Zita! NAgyon át tudom érezni a helyzeted! Az első baba nekünk is nehezen sikerült. Viszont akkor sikerült, amikor azt hittem, nem sikerülthet Kép, ui azt mondta egy doki, hogy nincs PÉm. A lazítás sokat számít, de tudom, h ez a legnehezebbKép
HA amúgy szimpi a dokid, szvsz ne válts, hanem beszéld meg vele, kérd konkrétan, amit szeretnél. NE érezd magad alárendelve. AZért fizetsz, hogy segítsen, és rendelkezésedre álljon. Amúgy GAbi 3nak igaza van! Engem mindig meglep, hogy Xedik fázis, h a ffi megvizsgáltassa magát, pedig az összes női vizsgálat kellemetlen, az ővék pedig nem. MEnj el újra a dokihoz, légy határozott, mond el neki, hogy türelmetlen vagy, és szeretnél lépéseket tenni. HA nem segít, és nem úgy áll hozzá, akkor válts. De ez csak az én véleményemKép
Sok sikert kívánok, mihamarabbi babásodát.
A dokit szvsz monogrammal beírhatod. NEm lányok?
.:ANGI:.

angiszeged

Szilvi, (a mienk)nem ertem miert enged a rendsze 2 azonos azonositot?

ujra visszapattant a level!
Irnal te nekem? es akkor majd arra valaszolok!
Giginek gratula!

gabomamo
gabomamo

MEgvan, kösziKép. De kíváncsi vagyok;).

angiszeged

Szilvi, irtam neked emilt, de visszapattant.

g.
gabomamo

Még egy kicsit a pénz-nevelés-mindent megkapás/adás témában. A szomszéd "kisfiú", akivel együtt nőttem fel szinte mindent megkapott, amit csak meglátott. A játékaira nem is vigyázott úgy mint én. Nem azt mondom, hogy nem voltak játékaim elhalmoztak a szüleim, míg együtt voltak. De most úgy érzem hasznomra vált, hogy nem mindent kaptam meg amit megláttam. Persze, hogy nem volt jó, hogy más gyereknek mikiegeres tréningruhája van, de azt hiszem a mezei tréning naciban is fel lehet nőni és nem az az igazi érték. Az emberpalánatának meg kell tanulnia az élet rendjét, hogy nem mindig fenékig tejfel. És mit csinálsz, ha olyan helyzetbe kerültök, ne történjen meg, hogy nem tudod megadni neki azt amit szeretne. És ez egyik pillanatról a maásikra történik. Nem tud hozzászokni, hogy nem lehet mindent megkapni. Flórát és a kistesót , meg esetleg az utána következőt is valahogy úgy fogom nevelni, hogy megértse, hogy nem a pénz az igazi érték. Hanem amit magadból, saját egyéniségedből fakad. Hiába van pénzed, ha belülről nem érzel semmi különlegességet magadban.

Na befejezem a költői ömlengést.

A gyerekszoba csinosításához egy-két ötlet: Elég egy a szobafalának színéhez illő bordűr, nem túl drága. Egy sk. készített gyerekrajz-szerű festmény, rajz, szépen bekeretezve. Nem kell micimackónak lennie. Vannak ezek a sötétben fluoreszkáló/foszforeszkáló? csillagok, nálunk ilyenek vannak a plafonon.

Ha fel akarsz nagyítani egy képet a falra. Az eredetire rajzolj egy négyzethálót. Ne túl sűrűt, a négyzetek segítségével, ezeket nagyítva felrajzolod a falra, meg tudod az eredetit rajzolni, négyzetenként haladva. A végén érdemes messziről ránézni, hogy mennyire jött össze a kép. Nem tudom érthető-e?

Gabi3
inecsg

Gabi3, igen ertheto! viszont tul kicsi a szoba ahhoz, hogy messzirol megnezzem. Kép (ezert nem tudjuk kivetiteni.)

Angi, ugye csak veletlen volt ez a jel: ;), es igazabol erre gondoltal: Kép ? Kép

Agi
agi77

Ági!
BOcsi, smilében annyira nem vagyok jó. Elárulod? Kép?Kép

angiszeged

Angi, irtam mail-t.
csak azt hittem haragszol! Kép
Agi
agi77

Ági! Dehogy haragszom. ;)=kacsintás, nem?
VálaszoltamKép

angiszeged

Angi, tenyleg!Kép Azt hittem siros-nevetos, vagy eppen bosszus. KépNa latod, van meg mit tanulnom! Kép
Agi
agi77

Köszike a sok ötletet, azt hiszem, bele fogok vágni:-))

Ági, számítástechnikát tanulok, ha az égiek is úgy akarják, lassan végzek
most láttam a naptárat, így a nap végén kívánok boldog névnapot, remélem, kellemesen telt

jól kiveséztük ezt a "mit kapjon meg a gyerek" témát

egyébként szerintem mindenkinek igaza volt, még nekem is:-)))

nem fogok én mindent a feneke alá tenni, de nem akarom, hogy nélkülözzön

Jó éjszakát mindenkinek
Babamama
babamama

Sziasztok!

Jó sok ötletet kaptam tőletek, hogy hogyan csinosítsam a gyerekszobát. Ki is próbálok majd egy-kettőt közülük (hamarosan). A nyáron ugyan átfestettük élénkebb színre (barack), meg függönyt varrtunk az ablakra, de még nem néz ki igazi gyerekszobának. Na majd ezután!

Ágik, boldog névnapot!!!

Gabici
gabici

gabomamó
Kiüritettem most próbáld meg hátha az volt a gond.

Köszi
Szilvi
szedem

Bocsi
helyesbitek: gabomamo

Sz
szedem

Angi:Megnéztem én is tegnap a videót.Nagyon szimpatikus voltál és felnézek rád ill. rátok amiért igy tudtál beszélni a történetetekről.

Ágiknak nagyon boldog névnapot kivánunk.

Ma ramaty napom volt.Most erről ennyit.

Szilvi
szedem

Sziasztok!
Meg egyszer koszi mindenkinek a koszontest! Kép

Babamama, en is jelentkezni fogok a szamtekre, ha minden jol megy, de meg nem most, hanem a masodik baba utan. Most fogsz vegezni? Levelezore jarsz?

Jo ejt! Agi
agi77

Sziasztok Lányok!

Gigi nevében írok: Megvan a babócája, ma délután fél négykor született meg Virág, 3300g és 48 cm. Anyukája szerint nagyon szép kislány. Részleteket nem tudok, csak annyit, hogy fél 2-kor volt 5 cm-s a méhszája és hát fél 4-re meglett a babó. Szép névnapi ajándék neki!

Szilvi: Nekünk is szar napunk volt.

Gabi3
inecsg

Giginek nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!

Gabi3
Ne is mond.
Biztos front volt. Vagy ki tudja.

Szilvi
szedem

Sziasztok!
Zita vagyok, és egyenlőre még a "ma megint megjött" topik szorgalmas látogatója vagyok. Azért fordultam hozzátok, mert szegediek lévén bízom a segítségetekben. A történetem lehet,hogy egy picit hosszú, előre is bocsi érte.
Szóval, május óta várunk a babára. Az akkori dokimat faképnél hagytam, mert úgy éreztem nem foglalkozik annyira a témával, mint amennyire szerettem volna, Állandóan azt mondta, bármit kérdeztem a témával kapcsolatban, hogy türelem,ráérünk még a vizsgálatokkal, stb. Ajánlották a jelenlegi dokimat, aki már az első beszlgetéskor nagyon készséges volt. Azóta hőmérőzök, és UH-n figyeli apeteérésemet, ami hálistennek van. De baba azóta sincs sehol. Attól félek, vmi nincs rendben a hormonjaimmal, de amikor ezt mondtam a dokinak azt mondta, hogy várjunk a további vizsgálatokkal még pár hónapot. Nem tudom, mit csináljak.Jó és kedves dokinak tartom, de lehet hogy ez kevés? Lehet hogy váltanom kéne? Tudtok ajánlani olyan dokit, aki komolyan és kellő szakértelemmel foglalkozik ilyen témával? Kaáliba még úgy érzem korai lenne mennem.
Ez a problémám dióhéjban, nem tudom mennyire lehet doki neveket említeni, de kíváncsi lennék arra is, hogy ismeri-e valaki az én dokimat stb.
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam, remélem tudtok nekem segíteni! Köszönöm szépen!
Sziasztok, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Ági, levelezőféle, majd priviben írok róla többet is, ha akarod.

Giginek nagy pusszantás és gratuláció, remélem, hamarosan hallunk a kis manócskáról.

Zita, igaza van Gabinak, a legfontosabb a nyugalom, ha nagyon görcsölsz, nehezen jön össze. Szerintem is lazíts.
Van egy ismerősöm, neki egyenesen azt mondták, hogy nem lehet gyereke, most megy iskolába a kislánya!
De ő is úgy volt vele, hogy nem ezen járt mindig az agya.

Láttátok, hogy a tescoban micsoda leárazások lesznek holnaptól? 300 ft gy dresszért nem ár!

Tünde, nekem pont olyan melltartóm van, mint amit akcióznak, 2 db-ot vettem, szerintem jó, de el fog nyúlni, úgyhogy nagyot ne vegyél.
Babamama
babamama

Sziasztok!

Giginek nagy gratula! Kép

Babamama, igen, az jo lenne, megadom a cimem: nagynelakagi@freemail.hu Elore is koszi!Kép

V.Zita, szerintem is nyugodtan irhatsz monogrammot, es nyugi!

agi77

Gigi!

Nagy-nagy gratula a babókához! Kép Kép Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Eltünt a hozzászólásomKép, így +1x!

Gigi!Kép
Tegnap rengeteget gondoltam rád és látom nem hiába!Kép
Óriási gratula a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot kívánok!Kép Ennél szebb névnapi ajándékot nem is kaphattál volna!Kép

Még1x gratulálok!

Gabi3!
Neked pedig köszönjük a jóhírt!Kép

Szilvi, a frissmamikból
sztigris

Zita, a Kaálit kizárólag akkor szabad megpróbálni, amikor már másként nem megy.

Egyébként 2 évig nem kell idegeskedni, utána jönnek a vizsgálatok anyánál, apánál, aztán majd kiderül.
Nevetni fogsz, a barátnőm úgy esett teherbe, hogy (szeretnék szalonképes lenni:-)), változtattak a pozitúrán.

Ági, megy az emil!
Babamama
babamama

Elegem van a babanetből...másodszorra száll el amit írtam. Érdekes az is, hogy az én hsz.-met nem látom, pedig válasz van rá.

Babaszobacsinosító ötlet. Végy egy képes naptárat, akár tavalyi is lehet. Vegyél hozzá két vastagabb kartont, ami elég merev, ahhoz, hogy megtartsa a képet. A felső karton lesz a keret, a képnek megfelelően vágd ki. Ha lehet a keret alsó széle kicsit vastagabb legyen a többi szélénél. Mielőtt összeragasztod, dízsíteni lehet a keretet. Festék, csomagolópapír, szalvéta, termések stb. Érdemes a hátuljára ragasztani valami kallantyú félét, amivel fel tudod majd akasztani.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Gabi hozzászólását sajnos nem látom!A jelenlegi dokim monogramja B.T., és a klinikán van. Ismeri valaki?
Babamama: Én is igy érzem a Kaálival kapcsolatban! Ezért szeretnélek benneteket kérni, ha tudtok olyan dokit (a Kaálin kívül) aki profi a dologban, írjátok meg!
Köszönöm a válaszaitokat és előre köszi a tanácsaitokat!

Üdv: Zita

Kép
Kép
zituska28

Ez jó ötlet!
Egyébként még valami eszembejutott
reggel 7-kor illetve délután 3 kor megy a BBCPrime-on egy édes kis sorozat: Teletubbies
biztosan ismeritek
nálunk ennek akkora sikere van, hogy bombát lehetne robbantani, azt sem venné észre ez a kis pelenkavadász!
Babamama
babamama

V.ZIta! A vezetékneve =akasztófa? MErt akkor van némi infóm róla.

angiszeged

Nagy gratula Giginek!

Lottika jobban van kicsit, jobb a közérzete, de nem nagyon eszik (napi adag kb.2 joghurt), és még nagyon köhög. Viszont nem lázas.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Gigi, nagyon gratulálok a kisbabához. Kívánom, hogy egészségben és boldogságban éljetek!!!

Mostanában sajna naponta többször érzek keményedést a pocakomban. Van amikor pár perc, van, hogy tovább tart. Magne B6-al próbálkozok, hátha az segít a dolgon. Meg persze igyekszem sokat pihenni. Lányok, ti keményedtetek? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Esetemben a keményedés CX 2100-al párosul, ez nem túl jó így a 30-dik héten, ugye?

Gabici
gabici

Angéla!

Igen!!!!! Mit tudsz? Most este megyek hozzá.

Zita

Kép
Kép
zituska28

Mél megy az itteni címedre!

angiszeged

nem találom a mél címed.

angiszeged

Babamama,

Jazmin is imadja nezni, es egeszen fel 9ig tart ajo program. Jazmin kedvence a Balamory. Nagyon jopofa musorok ezek. Kar, hogy magyarul nincsenek ilyenek.

Zita,

tudom kirol van szo. Majd Angi biztos megirja amit mar sokan tudnak rola, volt 1 jo kis dolga mostanaban. Nekem 1x csinalt uh, es nagyon meg voltam vele elegedve. Nekem mas infom nincsen rola. Asszem Meri nala szult. De abbol a szempontbol rendes, hogy kiseri a peteeresedet. Az en dokim csak 1 ev probalkozas utan kezdett el vizsgalgatni, de legtobb szerintem igy csinalja. En Januar elejen mentem hozza, hogy nem sikerult a babo es februar vegere mar csinalt is nekem 1et. Kép Szerintem eleg ugyi volt. Pedig kozben 1 HSG-m is volt.

Gabi3, nem is tudtam, hogy nektek is rasegitettek Florara! Pont azon gondolkoztam, hog y az ilyen nem spontan babak azok kicsit vedtelenebbek, nem? Gondolok itt kicsi suly, ugye Jazmin szivmutetje, stb. Bar igaz nalad a toxemia volt a bunos.

na szio, gabomamo
gabomamo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?