Kata - jó kis szüléssztori, kb. úgy indult, mint az enyém, hirtelen folyik a magzatvíz, hát ez igazán para!!! Én legalábbis nagyon betojtam
Nagyon édes a babád, a mázas kép hihetetlen, milyen kis riadt madárka
Emlékszem, Lottit rámtették és nem hittem el, csak néztem, olyan pici volt, és olyan hihetetlen.
A védőnő itt volt tegnap. Azt mondta, hogy 3 óránként etessem, 6 óra, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 3 és így tovább. Csak persze ez hajnalban nem jött össze, amikor is fél 1-től sírt fél 4-ig kb. aztán először rajtam, aztán páromon aludt el mininális szopi után, mert ahhoz nem volt kedve vagy nem tudom. Szóval pl. most, hogy reggel sikerült neki 40 ml-t benyakalnia, azóta alszik itt mellettem, amit el sem hiszek, és nagy sikerélmény számomra! Szóval most elviekben 10 perc múlva fel kéne keltenem, ha be akarom tartani a védőnő utasításait
Az igény szerinti szoptatást említettem neki, hát nem örült és azt mondta, hogy az nem jó, na igen, de most keltsem fel, ha szépen alszik és ha sír, ne adjak tejet??? Mert éjjel is az éjféli és a 3 órás szopiidő közben adtam neki, aztán próbáltam fejni, de már nem jött semmi.
A kaki ügy aggaszt most igazán, mert azt mondta a védőnő, hogy ha nem kakil, akkor kúpot kell neki felraknom
Tényleg, október van
Hihetetlen, hogy nekem meg már itt szuszog a lányom
Lassan elkezdem a szüléstörténetemet írni, bár hallom, párom tájékoztatott benneteket, de mégis más az én szemszögemből olvasni, bár az övé is érdekes volt.
Jótanácsokat is írt, láttam
Amúgy Nyugtonmalac, a Szilvia törlőkendő tényleg a legjobb barátnőm volt a kórházban, nagyon kellett, hogy legyen, mert nagyon véreztem, jó volt, hogy azzal itattam fel a vizet füri után!!! A Tennát elhasználtam, a végén még éjszakai betétem volt (most is), véreztem azért rendesen, de nem vészesen. Az eldobható bugyi nagyon jó volt, jól szellőzőtt, de nem volt elég az 5 db, kellett még hozatnom sima nagyibugyit is. Vécére papírülőke életmentő volt, mert az Uzsokiban a vécé és a fürdő olyan ocsmány és koszos és véres és áááá, undorító volt, hogy ha nincs az ülőke, becsináltam volna
Na megyek, mert lehet, hogy ébred Lotti, majd jövök még!
Ildi