Sziasztok!
Annyira sz..r a netünk, hogy örülök, ha olvasni tudok....
Azét most próbálok írni is...
Először is:
Hédi, Málna, Kitti, nagyon helyesek!!
Enikő
Sajnálom Vius eredményét! Tényleg megtalálhatná a doki végre a megfelelő gyógyszert!
Szilcsi
Örülök, hogy alakulnak az éjszakák!
Én is a különalvás mellett vagyok, nekünk is így jó, meg a gyerekek is így szokták meg. De igazából nekem egyik gyerekem se követelte ki az együttalvást kisebb korukban sem...
Hozzátápival egész jól állunk, már sokmindent megeszik a Nőci: őszibarack, sárgabarack, körte, alma, banán, megy, srépa, sütőtök, cukkini, brokkoli, karfiol, és csirkecici. A spenótot, paradicsomot, szilvát, szőlőt majd ezután próbáljuk!
Mennyiség nerm igazán változott, talán kicsit többet megeszik, gyümiből 150 g körül, főziből szűk 2 deci, késődélután 1 deci Sinlac.
De múlthéten mértem, 8,12 kg, és 70 centi, szóval jó húsban van, nem aggódom!
Timi
Nagy gratula itt is a kistesóhoz!!!
Bea
Nagyon édi Levi és Gréti!
Keresztelőhöz gartaula!
Nekünk már csak tavasszal lesz, mert a Sárgán akarjuk az ebédet csinálni, és ott mostmár hűvös van...
toncsi
Takonykórt sajnálom... Tényleg utálatos az orrszívás, de fogd fel úgy, hogy segítesz neki vele, még ha az a pár perc kínzás is!
Noéminekl is teli lett az orra éjjel, 1 órakor sírva ébredt, mert nem kapott levegőt. Le kellett szívnom Neki - persze üvöltött
- de utána azonnal elaludt.
Boti tényleg nagyon jó gyerek!
na néha vannak "összetűzéseink", de alapvetően nagyon jó természet!
Zsuzsu
Örülök, hogy otthon vagytok!
Konstantin nagyon szép kisbaba!!
Gyerekágy szörnyű, még élesen él az emlék..
Megható volt olvasni a doki szavait, mikor felébredtél!
Ábel mit szól a kistesóhoz?
Sajnos nem tudok tanácsot adni a mohósággal kapcs., enyém gyerekek nem voltak soha mohók, sőőőőt...majdnem tukmálni kell(ett).
Velünk semmi extra, gyerekek meggyógyultak, Noémi taknyos kicsit, de csak alvás közben dugul neki be az orra, alapvetően jól van.