Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, mentem!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok lányok!
Ma voltam dokinál, minden rendben velem, jövő héten lesz a második inszemem. Úúúúgy örülök neki:))
Pénteken már kapom is az első injekciót, hétfőn meg megint vérvétel és UH. Jövő hét végén már megint reménykedhetek:))) Nem kellett sokáig szomorkodnom, tök jó!


Linácska és Dita bárcsak sikerülne nektek!!!!+++++++++++++++++++ Hajrá!!
Vendég
 


VICKY
Nekem ugyan csak néhány csepp szokott visszafolyni de azt mondta a dottore akármennyi folyik vissza azok nem a katonák. A katonák akkor már rég elindultak a helyükre, szóval no para, tudják azok a dolgukat! Remélem sikerülni fog neked! Drukkhegyek!

Hát ez az utro dolog elég érdekes! :roll:

CSIBI
Tök ari vagy hogy mindig igy elköszönsz! :wink: :D
Nettel mizu? NEhogymá" csak anyóséktól tudjunk veled beszélni!!!!

Holnap akkor baromi pofátlan leszek, hogy megcsinálják rögtön a beutalóval a kezembe a hcg- tesztet. majd hivatkozom a csókomra, hogy ő küldött!

Sztem ez normális, hogy izgulok, hogy mi van, amikor először lett nega a teszt, de előtte sem voltam totál zizi, én úgy érzem, hogy most tényleg nyugodt lelkiállapotban vártam a végeredményt, bármi is légyen az!
Ez a görcs is kezd gyanús lenni, de lehet, hogy már csak bebeszélem magamnak. Amúgy a 11. napon volt a görcs, létezik, hogy akkor van beágyazódás? Az előbb szokott lenni, nem?

Na jó tényleg hogy ha agyalgatok jobb nem lesz, remélem holnap minden kiderül!

dita75
 
 

 
 

dita: Drukkolok holnapra és legyél erőszakos. Az utrora meg direkt azért kérdeztem rá, mert te most így vagy vele. Hogy csináltad ezt a babás vonalzót? Légyszi írd le ha akarod priviben, mert azon az oldalon én nem találtam ilyet.

twist: Drukk az inszemhez. Hogy lehet, hogy ilyen hamar inszem? Hányadik napon is vagy?



vicky79
 
 


VICKY

Köszi nagyon ari vagy! :wink: :D

Már nem is tudom hogy csináltam, nekem sem volt egyszerű, sokáig bíbelődtem vele, így remélem már csak ezért is nem kell majd lecserélnem! :roll:

Megpróbálok visszaemlékezni! :oops:

dita75
 
 


Vicky: Ma a 4. napon vagyok. Nekem - mintha az inszem meg sem történt volna - óramű pontossággal megjött a havim 28 napra. Semmi késés nem volt (sajnos, pedig legalább reménykedhettem volna), így már hamar itt a következő peteérés, még 10 nap.
Neked látom, hosszabb ciklusod van, mert a vonalzódon is az van, hogy 17 nap a tesztig. Nekem az inszem után 14 nap volt csak hátra és sajnos nem is húzta tovább a piri:(((
Vendég
 


TWIST
Te nem kaptál progipótlást ugye? :oops: :oops: :oops:
Na most már tényleg lelövöm magam! :oops: :oops: :oops:

dita75
 
 


dita: Közben magtaláltam, de csak akkor rakom fel ide az elkészültet, ha pozitív lesz a teszt.

twist: Azért raktam 17 napra a vonalzót, mert inszem után 17 nappal kell mennem tesztelni, ha addig nem jön meg. Legutóbb a 16.napon megjött, de amúgy tényleg hosszú ciklusaim vannak.



vicky79
 
 


VICKY
Akkor még a végén te fogod nekem az instrukciókat adni, mivel akárhogy is töröm a bucim még a honlap címe sem ugrik be. Ez már nagy valószínűséggel a terhességi elbutulás egyik jele. Tehát most már mondhatom, hogy van két babás tünetem is! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Jóccakát!

Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

Tudom rég nem voltam, de most elég nagy gáz van. A dokim most hívott, hogy P4-es lett a rákszűrésem eredménye. Holnap megyek hozzá és kapok gyógyszert, meg leveszi a HPV-hez a kenetet. Már pénteken megvolt az eredmény, csak nem akarta elrontani a hétvégémet ezért hívott most.
Októberben megismétli a vizsgálatot, aztán majd meglátjuk hogyan tovább.
Miért van az mondjátok, és nekem minden nőgyógyászati bajt össze kell szednem?
Tud valaki valami jótanácsot adni?

Endokrinológushoz viszont kaptam egy hónappal hamarabbra időpontot, mert a dokim szólt, hogy van nőgyógyászati endokrinológia az osztályon és most már a meddőséggel is foglalkoznak nem csak időskori hormonproblémákkal. Oda jöv. hét kedden megyek.

hofeherke
 
 


Dita: Csak neeeem????????? :lol:

hofeherke
 
 


Mara,

remélem nincs nagy gond és a P4 csak egy pillanatnyi rossz eredmény. Nagyon drukkolok neked+++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: Hát a dokim hangja nem volt túl bíztató.... Eddig mindíg P2 voltam. Én ezt nem is értem. Alig egy éve műtöttek a tükrözés miatt, és lehet megint mehetek kés alá... az azért megnyugtat, hogy a neten azt írták, hogy a méhét ilyen fiatal nőknek azért igyekszenek megmentetni, ha baj van. De csak nincs akkora baj! :shock: Azért köszi a drukkokat!

hofeherke
 
 


Dita: Így igaz, nem kaptam progi pótlást. Aszem nekem nem kellett a leletek alapján. Zsuzska már valamelyik nap megnyugtatott, hogy ha kellett volna, akkor felírtak volna nekem. Ő sem kapott és mégis babás lett és ugyanoda járunk, így hiszek neki!:))

Vicky, nagyon szurkolok neked, hogy +++++++++++++ legyen a teszt!!!:))) Milyen erősségű tesztet veszel? A 10-essel evileg hamarabb is láthatod a pluszt!:)
Nekem általában 27-28 nap a ciklusom, de többször volt, hogy már a 26. napon megjött, szóval elég rövid ciklusaim vannak. A párom meg is jegyezte, hogy "Neked állandóan megvan?":)))
Vendég
 


Mara, szerintem nézesd meg másik helyen is a biztonság kedvéért. Szerintem is ez csak egy átmeneti rossz eredmény. Szurkolok, hogy ne legyen baj!:)
Vendég
 


Én is a legjobbakat remélem. De itt vidéken nem nagyon van másik hely, mert mindenki ugyanoda viszi a mintát, és októberben úgy is lesz repeta a mintavételből.
Ne haragudjatok, hogy fárasztalak itt titeket, de nagyon el vagyok keseredve. Most megyek és veszek egy fürdőt, hogy legalább a sírást abba tudjam hagyni, mert még a holnapi óráimra is készülnöm kell.
A legjobbakat mindenkinek! Holnap ha többet tudok még felnézek.

hofeherke
 
 


hofeherke: Remélem nincs nagy baj. Örülök, hogy eljutsz endós dokihoz. Kíváncsi leszek, hogy mit mond. Ne hülyéskedj már, hogyne jöhetnél. Vártunk eddig is vissza.

dita: Azon az oldalon csináltam, ami a tickeren van. www.lafemmebonita.com

twist: 10-es tesztem van, de annyira nem biztos, hogy úgy döntöttem, hogy nem tesztelek itthon. Majd a dokinál megtudom, vagy ha megjön. Legutóbb a 16. napon már megjött utro mellett. Nem pazarolom a tesztemet. Ha már tudom, hogy van babó, akkor megcsinálok egyet. Egyébként nekem olyan 60-65 napos ciklusaim vannak. :)

Jó éjszakát mindenkinek. Holnap még itthon leszek, úgyhogy majd jövök.



vicky79
 
 


Mara,

reméljük a legjobbakat.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara, nagyon drukkolok hogy ne legyen semmmi baj. Nagyon örülök hogy benéztél hozzánk és megosztottad velünk ha még a bánatod is. Irj majd légyszives mint mondott a doktorbácsid!!!

Addig is öllelek


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Mara,
remélem, hogy rossz volt a mintavétel és ez csak egy szörnyű tréfa!!!!!!!

Csibi,
egyél sok petrezselymes ételt vagy rágcsálj egy kis friss petrzselymet, legalább egy picit tudsz segíteni a vizesedésen a homeós golyócskák mellett természetesen.
Amúgy boldog utolsó munkanapot!

Dita,
hajrá hcg vv!!!!

Twist,
máris jön a következő inszem? Nem semmi :wink: Írtam e-mailt még vasárnap:wink:

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Mara: Sajnálom, hogy rossz lett a rákszűrés eredményed. :( Remélem, nem olyan komoly a baj, mint ahogy elsőre hangzik. Minden rendben lesz!

Dita: Drukk a mai hcg vérvételhez! :wink: ++++++++++++++ Az eredmény mikor lesz meg?

Monic: Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Jó reggelt!

Marácska!

Remélem csak egy gyulladás miat csúszott így el az eredmény.
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Mara küldtem privit... ölellek!

DIta ma mész vérvételre? ? kíváncsian várom az eredményt...

mára én is kdőltem.. apa meggyógyult én meg tüsszögök.. annyira féltem a babócámat :cry: nem tudom tőle elszeparálni magam, mert akkor sír :cry:
Vendég
 


Boni,
gyógyulgass gyorsan!

Monic,
az évfordulónkon mész 4D-re :lol:

Egyik unokanővérem állapotos és szombaton tudtam meg, hogy dec. 5-re van kiírva, és kislánya lesz. Mondtam a tesójának, hogy még lehet dec. 6. is, és akkor nem csak én lennék "mikulási" a családban. :lol:

i.kata
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Holnap van az évforduló, a vonalzó szokás szerint kibabrált velem. Le is veszem.

Denika,

azért nagyon szépen köszi a köszöntést, ari tőled. A férjemtől kérdeztem tegnap, hogy 2 nap múlva milyen nagy eseményünk lesz, ő azóta töri a fejét. De szerintem mostmár megjátsza magát mert az nem lehet, hogy nem tudja :lol:

Kata,

igen a ti évfordulótok. :wink:

Dita,

drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni mami,

gyors gyógyulást kívánok. A Homeogéne9 nagyon bevált, 3 nap alatt elmúlt tőle a torokfájás de még a nátha is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Mara,
Remélem, minden rendben lesz az októberi eredménnyel! Nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni,
Remélem, hamar meggyógyulsz, és nem kapja el Zsigi!

Dita,
Kép a mai vérvételhez! Mikor lesz majd meg az eredmény? Remélem, délután már meg is tudod a jó hírt! :wink:

Vicky,
Mennek a babatapik Kép !

Twist,
Ezt a gyorsaságot! :D

Kata,
Te nem tegnap voltál a megbeszélésen? Mi volt?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Mórning!
MARA drágám, ennek a pechsorozatnak nagyon gyorsan vége szakadhatna igazán most már :twisted:
Jajj remélem, hogy ez csak valami félreértés lehet! Elhiszem, hogy el vagy keseredve, mostanában kaptál rendesen az élettől!
Kívánom, hogy a rémálmoknak hamar vége legyen! Fel a fejjel.

BONI
Fránya betegség huss el! :x

Velem semmi változás!
Teszt nega továbbra is!

Várom a 10.30-at akkor megyek a beutalóért!

dita75
 
 


Némóka,
de tegnap voltam. A 3. napimra azt mondták tökéletes, mert ugye magas volt a rolaktinom és szépen helyrehozta a bromo, levették a 21. napi is, de majd csak a következő ciklusban kezdjük a lombikot. Mondta a doki, hogy ő úgy számolja (ha tegnap kezdtük volna), hogy október 20. lenne a leszívás. Mondtam, hogy párom nm lesz itthon, felajánlotta, hogy menjünk el a Kryóba fagyaszttatni, de azt nem szeretnénk. Variálni meg nem akartam, hogy esetleg kicsit nem lehetne-e előbb a punkció, mert párom 15-én sem lesz itthon, én 17-én zh-t írok, aztán meg párom megint 18-án utazik 1 hétre. Úgyhogy majd következő ciklus 21. napi vv-re megyek és ha jók az eredményeim, akkor kezdhetünk.

i.kata
 
 


Twist,
most látom, hogy írtál, csak valamiért autómatikus a piszkozatokhoz tette be a fiókom a levelet :roll:

i.kata
 
 


Dita eredmény mikor lesz? Remélem azonnal.

Mara a barátnőmnek kb. 2 hónapja P4 volt a rákszűrése, előtte neki is P2. Amikor levették a rákszűrést, akkor pont volt egy felfázása, elég csúnya. A következő rákszűrés már jó volt neki. Reméljük, hogy neked is "csak" hasonló miatt van.

timejka
 
 


Ditus!!! Nagyon drukk, kérlek majd mihamarabb jelentkezz!!!!!!!!!!!


Nemoka, sok szerencsét ma doktorbácsinál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Timejka, ezekszerint a házunk előtt mentetek el hétvégén mert én ott lakom a ahol a feljáró van a Turulhoz. Ilyenkor irj, mert ha otthon vagyok és képben vagyok talizhatnák, legalább találkozunk személyesen is :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Oké Zsuzska!

Dita szerintem mindenkinek Te jársz a fejébe a vérvétel miatt. Ennyien szorítunk látod? Biztos meg lesz az eredménye!

timejka
 
 


Most csak mobilról...itt dekkolok a kórházban, várom a dokit, műt. Volt UH, az én tesztjeim jók voltak, nincs baba, de a doki sem érti igazán. Remélem be tudom neki adagolni a lombikos dolgot és ad beutalókat a vizsgálatokra. Ha meg nem, megcsináltatom pénzért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Most csak mobilról...itt dekkolok a kórházban, várom a dokit, műt. Volt UH, az én tesztjeim jók voltak, nincs baba, de a doki sem érti igazán. Remélem be tudom neki adagolni a lombikos dolgot és ad beutalókat a vizsgálatokra. Ha meg nem, megcsináltatom pénzért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist,
én olyan hülye vagyok :oops: Mindenről írtam a mailben, de azt elfelejtettem, hogy nagyon édesek a kutyusaid! :lol: Nekem is volt egy spánielem, ő is zsömle színűvolt, de neki a nyakán volt egy fehér folt, meg a melső lábain, mintha zokniban lenne. :lol:

i.kata
 
 


Kata,
Sajnálom, bár megértem, hogy inkább vártok 1 hónapot a kezdéssel. Hajrá következő hónap! Addig Te szépen megírod a ZH-t, a férjed meg jól kidolgozza magát, és utána nyugiban tudtok készülni a lombikra!

Zsuzska,
Köszi! :D

Czinke,
Így az utolsó napon befogtak dolgozni? :wink: És lesz valami búcsúbuli?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Szerintetek 800µg z hány mg? Mert a sógórnőm hozott nekem folsavat németből, és ez a mértékegysége, de nem tudom elhelyezni a g-hoz és mg-hoz képest :oops:

Na én mentem fejtágításra :roll:

Dita,
++++++++++

i.kata
 
 


Sziasztok LÁnyok,

Ditulika: ++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linácska: :cry:

Kata: megértem, h így döntöttetek!! de azért kicsit :cry: !
de addig is gyógyulgattok mindketten!
passz a mértékegység!

köszi!! nagyon jó , h most vagyok utolsó napos!! :lol: nagyon ránkfér a pihi! már nem bírom a 9-18-ig-t minden nap!
bár azért az első pár hét nagyon be lesz táblázva!
holnap pl megyek a szt imrébe szüléselőkészítőre, csüt otthon leszek, de fodrászhoz szeretnék menni, pénteken meg megint jövök be pestre, mert megyek nődokihoz!!! és aztán fogorvoshoz kell járnom, mert jan-ban voltam utoljára! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Egy kérésem volna! Nemsokára jön vissza a főnököm és nem tudom nézni a Dita híreket. Valaki küldene egy sms-t ha nem nagy gond, hogy mennyire pozitiv a Dita tesztje?
aki megtenné, annak elküldöm privibe a számomat. Köszi előre is.

timejka
 
 


A főnököm 1-2 óráig nem jön vissza, úgyhogy akkor tudok jönni addig.

DITA HOL VAGY MÁR????

timejka
 
 


Nemone,

nagyon drukkolok, hogy ma minden rendben legyen és megtudjátok Kisnémó nemét :wink:

Dita,

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timejka,

én délután kettőig itthon vagyok, ha gondolod nekem elküldheted a számod és ha Dita addig ír akkor sms-ezek neked.

Engem délelőtt hívott a védőnő, hogy megkapták az AFP-m eredményét és tökéletes. Jövő hétfőn megyek tanácsadásra, utána dokihoz, aztán pedig uh-ra. Már nagyon várom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,
Sajnos, én sem értek a mértékegységekhez...

Timejka,
Ma én is korábban megyek el, így majd csak este tudok újból felnézni, addig meg izgulok, hogy mi van Ditával! :wink:

Monic,
Köszönöm! Én is remélem, hogy megmutatja magát a drága! :wink:
Gratulálok a jó AFP-hez! Ez érdekes, hogy Neked is sokkal hamarabb kész lett az AFP-d, mint nekem... :roll: Pesten elég lassan dolgoznak! :evil:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic, gratula a jó AFP-hez. És remélem hogy mihamarabb megtudjátok a babátok nemét.


Czinki, milyen szerencsés vagy, az utolsó munkanapod. Nekem még van három hónapom. De már utsó kettő lightosan. Bizti jó feeling bent lenni :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Monic: ez szuper!!

Némóka: tényleg!! szerintem fiú! :wink: :lol: remélem szétteszi a lábát!! 8) :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ja, amúgy ma egész nap érzem a ficánkolását! :wink: :lol: Igaz, csak nagyon enyhén, de egyértelmű, hogy Ő az!
Hétvégén a férjem olyan édes volt! Néztük egyik este a TV-t, és mondom neki, hogy most nagyon ficánkol a bébi. Erre ráteszi a pocakomra a fülét, és hallgatózik... :D Pedig ő még jó pár hétig tuti nem fogja érezni, hiszen még én is csak éppenhogy érzem., de azért nagyon aranyos volt!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

De jó neked, hogy már érzed. Én még mindig nem tudom rámondani, hogy Pindurkát érzem. Nagyon aranyos férjed van :lol:
Érdekes, hogy pont egy hete vették le a vért az AFP-hez és már kész is, pedig innen elszállítják valamelyik másik városba. :roll:

Zsuzska,

köszi, én is remélem, hog ymihamarabb megtudjuk Pindurka nemét :wink:

Czinki,

neked is köszi, elfoglalt kismami leszel holnaptól, azért pihenj is majd egy keveset :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsikám!
Gratula ajó AFP-hez!

Némóci!
Én ugyanígy voltam. Egyszer a férjem addig hallgatózott, hogy Bubu jól fülön rúgta :lol:

Czinkili!
Holnaptól azért nagyon vigyázz magatokra, ne hajtsd túl magad! Lesz búcsúztatód?
20150601134430
 
 


Dituci!
Már nagyon izgulok :oops:
20150601134430
 
 


Köszi csajok. Monic küldöm a számom. Ja és gratula az AFP-hez.

timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: