Sziasztok!
Nagy-nagy gratula Honeynak, Bejcinek, Nostawennek, és minden újdonsült kismaminak!!!
Ahogy elnézem, már tényleg csak Humanka van vissza... milyen igazad volt tényleg, mikor elvállaltad a táblit... ilyen jók a megérzéseid?
Nemsokára te is túlleszel rajta, és a karjaidban tarthatod pocaklakó uraságot.
Drukkolok neked!!!
Sziszi!
Tényleg iszonyatos, amin át kellett menned, és még szörnyűbb, ami a szobatársaddal történt... nem is lehet rá mit mondani...
Réka baba adjon neked erőt és vigaszt, hogy miatta ezt is megérte. A lényeg, hogy ti rendben vagytok, erre gondolj. A volt szobatársnőd családjának pedig én is rengeteg erőt és pozitivat küldök, remélem sikerül valahogy a kisbabában némi gyógyirt találniuk nekik is, bár egy ilyen tragédia szerintem is felfoghatatlan és feldolgozhatatlan...
Szeder, Sziszi!
Nálunk is hasonló a helyzet...
Nappal egészen tűrhetően elvan a kisasszony, este viszont pár napja elkezdte, hogy nem akar elaludni... tegnap kb 3 órán keresztül nyüszögött... még szerencse, hogy nem sir, csak reklamálgat. Igy is elég kimeritő. Aztán nagy nehezen 10-11 körül elalszik, ami max 2-ig tart, utána pedig óránként kelünk reggelig...
Nem tudok másra gondolni, minthogy még felcseréli a napszakokat, igy próbálom kibekkelni ezt az időszakot...
Amennyire emlékszem, Laurával nem volt tavaly ilyen gondom...
Próbálkozunk cumival is, több-kevesebb sikerrel... Ha valakinek van ötlete, én is csatlakozom a szivesen fgadók táborához.
Már gondoltam homeós bogyira is, ha huzamosan nem változik a helyzet, akkor keresek valamit...
Császáros kérdésekkel kapcsolatban:
A vérzésem tavaly eltartott 3-4 hétig, most már a kórházban elmúlt (5 nap után), azóta kb 3-4 naponta egyszer van egy kis folyás jellegű valami, de ennyi.
A sebem most valamiért már pár nap után nem fájt, sőt, alig látszott (igaz, a fejfájásom elhomályositott minden más fájdalmat), és mára már szebb is, mint az első után volt fél évvel...
Zuhanyozni azt mondták 6 hétig módjával, óvatosan (fürdeni addig semmi), de én saját felelősségre nem birom tovább megtagadni magamtól, hogy ne zuhanyozzak rendesen... (tavaly már egy hét után engedték). Igy a kötést is levettem (kb másfél hét után), és arra figyelek nagyon, hogy alaposan megtöröljem (szárazra) a területet.
xxx témában én most sem birtam sokáig...
Mivel vérzésem már nincs, seb nem fáj, hamar bepróbálkoztam apunál... 8 nap után... És olllllllyan jóóóóóóóóóóóó volt....
Mindenkinek kitartás, pár hét múlva túlleszünk a nehezén.
Lanta!
Hogy vagytok? Hogy birod? Én totál hulla...
Kornélia hogy fogadta Ramónát? Segit valaki?
Puszi:
Yvette