Hello!Jó reggelt!!
De jó sokat írtatok!!!
Direkt korán keltem hogy el tudjam olvasni amíg a párom hazaér!
Ezért most aztán jól tele írom az oldalt!!
Természetesen a találkozóban benne vagyok, csak úgy csináljuk, hogy én tájékozódási analfabéta vagyok!!
Még Fehérváron is el tudok tévedni egyedül..
És persze megvárjuk, amíg Boboka lefogy..
Betti,jó hogy itthon vagy és az is hogy ilyen jól érezted magad!!!
Képzeljétek én még sosem voltam külföldön..bár már nem is vágyom rá..ahová szeretnék menni ,úgy sem jutok el..
Amit az útszéli árusokról modtál,hát tényleg furcsa egy nép vagyunk..az élet minden területén nemigaz???
Mikor olvastam a soraidat, akkor gondoltam, hogy milyen jó is lenne rendesen beszélni egy nyelvet...emiatt sem tudok boldogulni..
Boboka!
bár a terhesség óta én már nem edzek, de Betti nagyon jó tanácsokat ad,tényleg így működik a hülye testünk..érdemes használnod a pulzusmérőt, azzal is jól láthatod a fejlődést, rendszeres edzésnél szépen felmegy majd,közben nem lesz nagyobb a fáradtság..
Valamit nekem is tennem kell, mert nem mozdul el a súlyom és lassan bele kell férnem a munkaruhába..
A gyászruháról:
Nekem javarészt fekete, barna ruháim vannak,nem kifejezetten emiatt járok sötét ruhában, de az is igaz, hogy amikor még melegebb volt, nem voltam képes felvenni a virágos nyári ruhám..
Betti!
Remélem nem lesz nagyon rossz a dokinál, hátha azóta megjött az esze..
Volt már este is net, csak nme akartam zavarni a párom, korán lefeküdt, mert elfáradt nagyon..most úgy vagyunk, hogy minden cuccunkat be kellett pakolni a nappaliba pár napra, amíg kicserélik az összes nyílászárót..képzelhetitek minden bútor itt van,mint ahová a bomba becsapott!!
ráadásul most hogy a régi ablakokat ,ajtókat kiszedték,de még nincs benn az új, addig tulképp nyitva a ház, csak egy üveges beltéri ajtó választ el a külvilágtól!!annyira féltem, hogy végül bedeszkázta a férjem!!Nehogy aztán ellopjanak, amíg alszom!!
Ti, hogy vagytok amúgy???
Én tegnap nagyon nehezen tudtam elaludni.Nappal még elmegy az idő, de az éjszakák..kb két órán át forgolódtam,"azok" a dolgok jártak az eszemben..éjjel meg megint kórházban voltam terhesen, megint nem stimmelt valami..
TEgnap belépett hozzám a barátnőm, kérdeztem hogy mért nem jön és mondta,hogy mert mnidig a kisfiával jön-megy és nem akart így bejönni..most is vele volt Marcika..nem tudom olyan furcsán érzem vele magam,mert imádom ezt a kisfiút, de mégsem azt érzem,mint korábban...
Egyelőre ennyit belőlem..