Na, jóstét'!!!!
Jöttem egy kicsit írogatni, bár kicsit fáradt vagyok...
Maci
7végenként hármasban megyünk, az nagyon bejön neki, lefektetjük egy nagy plédre a teremben, és szinte bármeddig eljátszik-nézelődik. Mondja is mindenki, hogy milyen szerencsések vagyunk vele. Hétköznapi konditeremből ma volt a főpróba, az A1-ben van babaőrző. Egyelőre 40 percet hagytam ott, 10 percenként rohangáltam oda, és integettem az óvónéninek, hogy oké-e? De okés volt, idegen helyen tök jól elnézelődik. Csak akkor görbült picit a szája, mikor tisztába tette a csaj, ennyire azért nem haverkodik
Aztán fürcsi (nekem), szopi, és jöttünk haza – hááát, a 40 perces edzésem 2,5 órás túrát jelent... De legalább van hova tenni a drágámat, én meg küzdhetek a tesóért
Forever Livinges cuccokat láttam a Rózsa u-i DM melletti bioboltban!
Momo
Ha én egyszer újra a versenysúlyomnál leszek, nem engedem el magam még 1x, az hótziher. K. nehéz leadni!
Én is családjogászhoz fordulnék, akár itt a neten is biztos van valahol, ahogy orvos is. Hátha ki lehetne bekkelni a lóvét, legalábbis nekem is tökjogosnak tűnik amit mondasz...Ja, látom már túlvagy ezen?
Mariann
A dokinéni azt mondta anno, hogy vacsi 5ig, na jó, ha nagggyon muszáj 6ig, utána csak folyadék. Ezt én is igyexem tartani, bár tegnap este 8kor lecsúszott 2 narancs, ez talán nem akkora gáz...
Anita
Máriában csak apróságokat vettem az osztrák út miatt melegebb lábravaló izét (nemtom, minek híjják, belül polár, kívűl orkán gumisbokájú akármi) melegebb kesztyűt, sapit, napersze nem bírtam ellenálni akciós bodynak, Ergee zokninak, harisnyának, csíkos kis pulcsinak, és egy igazán klassz, "Gólyahír" márkájú bodynak, csak itthon vettem észre, hogy a patentnél tök profi, "többméretű", még sose láttam ilyet:
Napersze a fő "gyengeség" egy abszolút szükségtelen 16-os tutyi (Kevin még csak forog-kúszik) ami rögtön kicsi is, mehetek vissza kicserélni.
Gombóc
Pl bogyóhúzogatóból volt vagy 8 különböző méret és fazon, gyönyörűek, de 4-5 ezernél kezdődtek. Finommozgásfejlesztő csiga pl 8-10 hósnak: plüss test, fa ház, ami a csigavonal mentén végig egy "pálya" és 3 kül. színű bogyót lehet benne végighúzni, ez a bogyihuzi babaváltozata, majd 5 ezerért...
(Az ára miatt nem kapta meg Kevin) Felnőtteknek pl jenga+uno kombinációja, ha ismered ezeket el tudod képzelni: uno jelek vannak a hasábokon, és mindig olyat kell kihúzni, ami illeszkedik a tetejére... ördöglakatok, 3d puzzle hegyek. Állatos célbadobók. "Pont átfér" játék nagyobbaknak: több kül formájú alagút, kockából olyat rátenni a kocsira, ami pont átfér alatta... Nagy bolt, rengeteg minden, csak Kevin felébredt, és mennünk kellett...
Miszike
Mekkora haja lett Bekinek! Tiszta nagylány
Magdi
Hogy ez a csaj miket tud! Gratula neki!
Orsoly
Kép
Beu
Fogacskák
Édi lehet a kis 4 fogú
Na, eddig bírtam, megyek csicsikálni.
Pusza
Elli