Új privát üzeneted érkezett!

Dita,

hátha a vérvétel kimutatja mint Nemonénak. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csak holnap lesz vv. sztem, mert azt mondták a régi recepción, hogy ma rengetegen vannak és nem tudják felvenni a telót, menjek be személyesen időpontot kérni. Fasza. Ha du. végeztem holnapra kérek időpontot. Felhívtam az asszisztenst Fehérváron, hogy létezik-e, hogy a hüvelyi utro miatt nem jön meg..... és azt mondta nincs összefüggés szerinte. A tesztek nem mindenkinél mutatják ki a hcg-t rögtön, várjak pár napot, de jó ötlet ha elmegyek vv-re! Szóval holnap mindenképp menni fogok! Addig még para van!

Tünetem semmi, azon kívül, hogy nincs piri! :shock:
Kezdek reménykedni! Nekem az előző terhességemet sem mutatta ki teszt! Lehet megismétlődik! Annyira jó lenne!

dita75
 
 


Sziasztok!

Ez a sok nega teszt! :twisted:

Dituli: Amíg nincs piri, ne hagyd abba az utrot! Amúgy lehet, hogy nálad nem mutatja ki a babát a teszt.. Próbálj szerezni egy beutalót hcg vérvételre!

Én köszönöm jól vagyok! Nincsenek komoly rosszulléteim, ezért időnként felmerül bennem, hogy megvannak-e még a babák. :roll: Csak esténként szokott kicsit égni a gyomrom, de hősiesen viselem. :) Jah, meg délutánonként alszok 1-2 órácskát. :oops: Okt. 10-én 11 órára kell mennem UH-ra, tarkóredőmérésre. Ez a kombinált teszt része, a vérvételre még nem tudom, hogy elmegyek-e (a doki ikreknél mindenképp az amniot javasolja, szóval nincs sok értelme a vérvételes Down-szűrésnek).
Némóka, Zsuzska: Ugye a befizetett csekket csak a vérvételnél kell bemutatni? A várandós ambulancián és az UH-nál nem? Úgy tudom, hogy a tarkóredő méréses UH-ért nem kell fizetni, finanszírozza az OEP, ezért ha úgy döntök, hogy nem megyek vérvételre, akkor nem szeretném fölösbe befizetni azt a 9e-t. Remélem, nem lesz gond abból, hogy kombinált tesztre jelentkeztem be..

Vicky: Drukk a mai inszemhez!! ++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denika 2008.09.29 09:25-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 

 
 

Jaj Dita! Tisztára izgatott vagyok már.

Vicky hajrá inszem!

Denika én is néha azt hittem, hogy nincs a hasamba bébi, mert semmi rosszullétem nem volt.

timejka
 
 


Viki tudom, azért írtam hogy remélem :wink: :wink

Dituli annyira szorítok..........nővéremnek sem mutatta ki a teszt egyik fiát sem..+++++++++++++++++++
Vendég
 


Sziasztok!

Egyszer már írtam Nektek, de lefagyott ez a fránya gép. :twisted:

Boni,
Jobbulást! Remélem, Zsigi nem kapja el tőletek!

Vicky,
Drukk a mai inszemhez! Kép

Dita,
Ezek a fránya tesztek miért nem jók? Remélem, holnap sikerül menned vérvételre! Nagyon izgulok!

Denika,
Örülök, hogy jól vagy! Az UH-ért nem kell fizetni, csak a vérvételért kellett volna. Szóval, ha nem akarod megcsináltatni a kombinált tesztet, akkor ne fizesd be! Akkor Te is mész amniora, ez a doki nagyon óvatos! Ha minden igaz a héten túl leszek rajta, majd beszámolok, hogy mire számíts. Neked végül szimpatikus volt a doki?

Monic,
Na én tegnap rontottam el valamivel a gyomromat. :? Igaz, nekem nem kellett ölelgetnem a wc-csészét, csak hányingerem volt, és hasmenésem volt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

én úgy lettem jobban, hogy ittam egy Normaflor-os teát, és a sok jó bélbaktérium helyre is rántotta a gyomromat rögtön, hasmenésem sem lett. Terhesek is ihatják.
Nekem mára elmúlt a hasfájásom, jót tett a pihenés.
Mikor mész uh-ra? Holnap? Az amnio pedig szerdán lesz? Nagyon drukkolok, minden rendben lesz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka: Szimpatikus volt a doki, bár kicsit szomorúan jöttem ki tőle, mert valahogy többre számítottam. Naívan azt hittem, hogy majd minden találkozáskor lesz UH, szerettem volna látni, hogy megvannak-e még a babák. De este a férjem nagyon aranyos volt, rátette a fülét a hasamra, és egy kis papírra rajzolt egy UH-szerű képecskét. :) De mostmár utánagondoltam, a 8. héten voltam nála úgy, hogy az első terhességi vizsgálat már megvolt, szóval semmi teendője nem volt a dokinak, csak tájékoztatni a továbbiakról, azt pedig nagyon részletesen megtette. :) Nekem mindenképpen az amnio-t javasolta, mert ikreknél a "véres" tesztek nem megbízhatóak.
Ugye szerdán lesz Neked az amnio? Úgy tudom, hogy csak szerdánként csinálnak ilyet a klinikán. A barátnőm is volt, neki is a dokink csinálta, és azt mondta, hogy szinte semmit nem érzett, még annyit se, mint egy szurinál, de utána néhány napig mindenképpen javasolt a pihenés, lehetőleg fekve. Jah, és ki fog derülni 100%-os megbízhatósággal, hogy a KisNémó fiú! :wink: Nagyon drukkolok Neked! ++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Monic,
Köszi a tippet!
Igen, holnap megyek UH-ra, meg a dokihoz is, és akkor beszéljük meg, hogy mikor lesz az amnio. Most már szeretnék minél hamarabb túl lenni rajta, így remélem, tényleg megcsinálja már szerdán. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

tényleg jobb lenne rajta minél hamarabb túl lenni. De utána pihenj pár napig ahogy Denika javasolta :wink:

Denika,

biztos megvannak a babák :wink: Én így 17 hetesen is mindig ilyesmit gondolok, amíg nem fogok érezni Pindurkát mozogni mindig aggódok, hogy jól van-e a pocakomban. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Denika,
Ezen én is meglepődtem, hogy ilyen ritkán van UH, de a férjem egyik barátjának a felesége nagyon hosszú ideig védőnő volt és azt mondta, hogy ne bánjam. Szerintük ugyanis ez a nagyon sok UH-ozás nem feltétlenül tesz jót a babának. Azt mondja, hogy igaz még nem bizonyított, és lehet, hogy nem is fogják tudni bizonyítani, de amióta ilyen sokszor UH-ozzák a kismamákat nagyon megugrottak a problémás gyerekek (hiperaktivitás, különböző viselkedési zavarok...stb.). Így már annyira nem is bánom, hogy nem zaklatják KisNémót annyiszor az UH-al. :wink:
Igen, úgy tervezem, hogy utána 1 hétig otthon maradok, és feküdni fogok. Sőt, ma vettem homeopátiás bogyókat is, amik lehet hogy segítenek majd.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok,

Némóka: remélem elmúlnak a kiütések, és remélem csak a krémtől van! elhiszem, h túl akarsz lenni mihamarabb az aminón, ha már meg kell csinálni!

Ditulika: ez a gyerek hálátlan!! te meg nagyon jó anya leszel, hiszen, te többet törődsz ezzel a gyerekkel, mint a saját szülei + nagyszülei együttvéve! nem mondom, h úgy törődsz vele, mintha a sajátod lenne, mert akkor nem ilyen lenne, te már megnevelted volna, az tuti!! sajnálom, h mindig miatta kell idegeskedned!!!
nagyon szorítok neked, h 9 hónapig ne jönjjön meg!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi: :cry:

Kata: teniszt megbeszéljük! sajnálom, h nem jött be 2008 !! bár azért még nincs vége!! és ne feledd, sokat javultál, most a párod is jár természetgyógyászhoz, ő is javulni fog! és tuti sikerülni fog a lombik is!!! remélem mihamarabb helyrejössz lelkileg is!!

Monic: mérd centivel a pocid! lehet, h nem látod a változást, de azért van ám!!! nem is kevés!

Boni: jobbulást nektek!! remélem Zsigi nem kapja el!! vigyázzatok magatokra!!

Vicky: +++++++++++ inszemhez!!!!!!!

Denika: aranyos a férjed!! megrajzolta az uh képet!!! :lol: néha olyanokat tudnak csinálni a pasik, h meg kell őket zabálni!!! :lol:

ez az utolsó előtti napom!! tök örülök neki!! már itt volt az ideje!!!
ma is jó fáradt vagyok!
szombaton voltunk bútornézőben! megnéztünk egy csomó fenyőbútorost. hát látszik, h a minőséget meg kell fizetni. és végül fenyő babaágy és pelenkázó mellett döntöttünk, mert ahoz könnyebb kiegészítőket venni később a 2. gyereknél. és mert imádjuk a fenyőt! már ki is választottuk őket!
néztünk még babakocsit is, de hát annyiféle van! és kissé tanácstalanok vagyunk. bár az jobban ráér. a bútort viszont mielőbb meg szeretném venni.
vas isteni szilvásgombócot csináltam! 30 giga gombóc lett. leves után 1,5 órával éhesen a párom csak 4et tudott megenni, pedig imádja. most 2 napig ebédre és vacsira gombóc lesz!! de lehet, h még szerdán is!!

szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Na azt hiszem, nekem holnap csak be kell menni a kórházba. Már péntek óta semmi progi, de piri sincs.

Viszont megjött a céges szűrővizsgálati eredményem, két oldalas lelet, van benne 3 csillag, a vas nagyon kevés, a húgysav, az nem tudom mire jó, meg valami tumormarker emelkedett. Na azért azon betojtam. Aztán kicsit utánaolvastam, hogy menstruációkor is megemelkedik, és nekem pont akkor volt. Azért holnap ezt is meg akarom mutatni a dokinak. De komolyan az összes cukor, koleszterin, minden tök jó, még a TSH-m is 1,3, mikor világ életemben 1.9 volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska: ++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!

Némóka: én azt is hallottam, h a túl stresses kismamiknak lehet nagy eséllyel hiperaktív a babája. és állítólag a szülés alatt használt szerek , szülésmegindiítók, azok is nagyban okozhatnak hiperaktivitást.

képzeljétek, szerdán h már nem dolgozom, elmegyek a korházba. állítólag van 6-7 alkalmas szüléselőkészítő. megnézem, h milyen. még a szülőszobát is meg lehet nézni, lehet kérdezni stb. kiváncsi vagyok!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

szerintem nagyon hasznos dolog a szülésfelkészítés, legalább a kismaminak lesz fogalma arról, hogy mi fog vele odabent történni.
Nekem biztos segíteni fog, mert a szülés és baba témában teljesen tapasztalatlan vagyok, még barátnőm sem sok van aki már szült, így beszámolót sem hallottam csak nagyon keveset.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,

vennem kell mérőszalagot, mert nekem nincs a háztartásban :oops:

Linácska,

gratulálok a véreredmény jó részéhez, a csillagokat pedig beszéld meg a dokiddal ő biztos tudja rá a magyarázatot.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ciasztok csajok,


Velem minden ok, sikerült a hétvégén kipihennem magam. Tegnap a Balcsin voltam bezárni a házat télire. Nosztalgiáztam egyet amikor is lent voltam és kiderült utána hogy terhes vagyok. Lent voltam a barátaim és nagyon sokat nevettünk hogy még nem tudván hogy terhes vagyok mennyi marhaságot csináltunk. Jézusom, Oroszlán ha felnősz egyszer elmesélem majd nekem.


Dituli, reménykedem hogy azért nem jön meg, mert terhes vagy és nem azért mert az a fránya utro nem engedi :roll: drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Linácska hajrá, amig nincs piri addig van remény+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Boniko, javulást!!!!!



Czinki, hajrá utolsó előtti nap!!!! Bárcsak már én is ott tartanék. MÉg van 3 hónapoml Ebből egy teljes. Kettő fél hónap.


Denika, az uh-ért nem kell fizetni ahogy Némóka is elmondta, szerintem mivel ikreid lesznek a kombinált teszt felesleges. A csekket a vérvétel előtt kell bemutatni mert felirják a számát.


Némóka, mennek a drukkok holnapra és szerdára is. Sajnálom ezt az amniót, igazi hős vagy a szememben, de komolyan. Én is holnap megyek a dokimhoz. CSak Óbudára. Viszem az eredményeket.


Monic, remélem hogy jobban vagy már!!!!



MIndenkinek szép napot kivánok!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Csajok!

Annak ellenére, hogy egy csomó dolgom van, minden gondolatom itt forog! :roll:

Délután szerzek egy beutalót a hcg-re!

dita75
 
 


Czinke,
De jó Neked, hogy holnap vagy utoljára! :D :wink:
Hát, én megpróbálok nagyon nyugodt kismami lenni, és szeretnék természetes úton szülni, de ez sokszor nem rajtunk múlik...
A szülésfelkészítő biztos nagyon hasznos lesz, majd én is szeretnék menni. Te amúgy mikorra vagy kiírva? Dec. közepére?

Zsuzska,
Az jó, hogy sikerült pihenned!
Köszi, de nem vagyok hős! Csak a sikertelen évek alatt hozzászoktam, hogy hallgatok az orvosokra, és ha azt mondja a doki, hogy kell, akkor kell. Túl leszek rajta, és mindenki megnyugodhat!

Linácska,
Biztos nincs semmi komoly a vérképeddel, de a dokid biztos megnyugtat majd!
Azért én még reménykedem, hogy nálad is csak a teszt rossz!++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic: azért is jó a mérőszalagozás, mert vicces, h nekem pl 4 cm-el is nagyobb a pocim este, mint reggel! és volt olyan, h nem is láttam, h nőtt volna, de mégis! 91cm-ről 94-re, majd 96-ra, és észre sem vettem!

engem most a fránya vizesedés zavar , de baromira! úgy fájnak a kezeim és most már a lábfejem is be van dagadva. van olyan cipőm, amit nem is tudok felvenni. szombaton már leszakadt a lábam. kicsi cipőbe mentem vásárolni, majd moziba. bár a moziba már le is vettem.
meg zsibbad este a kézfejem pár napja. ettől egyenesen be vagyok parázva, h mi a fene lehet. pedig ua alszom , mint eddig. felébredek, és érzem, h teljesen zsibbadt a kézfejem, megmozgatom és jó. és ez 2-3 * előfordul éjszaka.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke a dokinak meg kellene említeni ezt, nem? Nemsokára jön a Piczinke Mákszem.

Dita azt elhiszem, hogy az agyad a vérvételen forog.

timejka
 
 


Monic: hát most már látom is, h nem is bírom úgy igazán. ha nem 9-18-ig kellene minden nap dolgozni, akkor még talán okt -t végigcsinálnám, de nem ér annyit az egész. igaz , ha most majd 1 hónappal többet dolgoznék, akkor még 1 hónapig teljes fizum lenne. de tényleg annyi mindent kell még csinálnom: fogorvos, szülésfelkészítő, torna. és előpihenés!!! a legfontosabb szerintem!

Timejka: pénteken megyek dokihoz, majd mondom is neki! de tartok tőle, h csak annyit fog mondani, h a vizesedéstől van, ez van. de nem panaszkodom azért, hiszen szerencsére nagyobb bajok nincsenek. kop-kop!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ditulika: megértelek!!! nagyon nagyon szorítok!!!!!++++++++!!!!
én még reménykedek nagyon!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

szerintem is mielőbb mond meg a dokidnak a vizesedést mert nálad ez nagyon nagymértékűnek tűnik, hátha ad rá valami vízhajtót vagy legalább magyarázatot. :roll:

Zsuzska,

jól tetted, hogy kipihented magad, én is így tettem és ma már teljesen jól vagyok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki a zsibbadás nem a vizesedéstől van, nem? Vagy igen? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Zsuzska tegnap voltunk kirándulni Tb-án, meg az apósoméknál voltunk a szőlőbe. Fent voltunk a Turulnál, a lépcsőn mentünk fel, a Bence jobban bírta mint én. Úgyhogy én is "kipihentem" magam.
Este olyan hamar bealudtunk mind a hárman.

timejka
 
 


Anyum most mondta, h tuti a vizesedéstől zsibbadok. neki a lába zsibbad, alig bírt lépcsőzni!! szóval remélem ennyi az egész!
de pénteken majd kiderül!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

ha otthon leszel végre és többet tudsz pihenni akkor a vizesedés is csökkenni fog. Az én anyukám lába akkor dagad be ha sokat van talpon.És hát az irodában nem sokat tudsz feküdni. Épp ideje, hogy végre otthon legyél és előpihenj a szülésre :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Most indulok beutalót szerezni, vagy legalábbis időpontot a helyi dokkerhez mára, mert holnap én már csapoltatni szeretnék menni! Mekkora koppanás lesz ha mégsem lesz semmi!
Bár most mondja az új kolleganő is, hogy sem neki, sem a nővérének nem mutatta ki ilyen korán a babát a teszt! Vannak ilyen esetek, és én 8 éve is ugyanígy jártam! :shock:

NAGYON IZGULOK!!!!!!!!!!!!!!!! NEM AKAROK CSALÓDNI!
Azt mondta az asszisztens is, hogy totál ugyanaz a két gyogyi, csak a felhasználása más, ha első két alkalommal megjött mellette most is meg kéne! Hát remélem igaza van, én már nagyon bizonytalan vagyok mindennel kapcsolatban!

De rohadt lassan múlik az idő! Mikor lesz még holnap!
Na indulok, remélem szerencsével járok.
Megyünk fel a könyvelőhöz meg a postára, útközben ugrok be a kórházba időpontért, mert a telefont nem veszik fel!!!! :twisted:

dita75
 
 


Ditulika: Kép nagyon remélem, h szerencsével jársz!!! már nagyon elkellene, nagyon megérdemelnétek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dituci!
Nagyon drukkolok! Kép
20150601134430
 
 


Dita,

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

meg szeretném köszönni a sok-sok segítséget a 4D-s ultrahang terén, felhívtam a szonográfus nőt, nagyon kedves volt, október 15-én 12 40-re mehetünk is, ami ráadásul éppen anyukám névnapja! Nagyon szép névnapi ajándék lesz neki, hogy megtudja Pindurka nemét :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: beszéd meg Pindurkával, h ne szégyenlősködjön aztán!! tegye szét a lábát szépen!!! :wink: :lol: :lol:
szerintem Inez Viktória lesz, nem Danika!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Holnap tudok csak menni beutalóért, mert 10.30-ra kaptam időpontot a dokkerhez!
Tehát ez alapján csak szerdán tudják reggel véremet venni!

Most megyek haza és visszaolvasok, ugyanis arra még nem volt időm ma! :twisted:

dita75
 
 


Monic,
ugyan már, örülök, hogy segíthettem, ha csak egy telefonszámmal is. Azért arra számíts, hogy az a 12:40 nem feltétlen annyi, szokott csúszás lenni, főleg már a végefelé.
Nekem ilyen idősen már símán mutatta magát Lili, szóval ha úgy rakja a lábait Pindurka, akkor tutira látszódni fog már 2D-ből is. Úgy szokta csinálni, hogy előbb 2D-ben lemér mindent, meg megnézi, hogy rendben vannak-e a szervek, és utána mozizgat 4D-ben. Vigyél videókazit meg DVD-t is, nem tudom, melyik van már neki, nekünk anno csak video volt. Lehetett nála venni is, de úgy drága.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Czinki,

már most mondogatom neki, hogy lábakat szét :lol: :lol:
Aztán ha kislány lesz remélem nem ez rögzül majd a tudatalattijában, mert akkor sok gond lesz vele... :oops: :lol:

Linácska,

épp azt mondtam a férjemnek, hogy vigyünk mendkettőt, és majd ott megmondják, hogy melyik kell.
Nagyon jó az időzítés, a szonodgráfus nem is azt nézte, hogy van-e szabad helye, hanem hogy mindenképp a 19. héten akarja csinálni az uh-t. Nagyon szimpi hozzáállás volt nekem. :wink:

Viki mami,

a végén még leeht, hogy tényleg a Viktória kerül előtérbe lánynév terén mert a párom nagyon kampányol miatta :lol: Pedig nekem az Inez Viktória is nagyon tetszik.[/i]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

egy nap ide vagy oda, a lényeg, hogy melesz a vérvétel és kiderül, hogy mi is a helyzet. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsili!
Ne hagyd magad eltántorítani az Ineztől! Annyira egyedi és szép név!
20150601134430
 
 


Dita,
ha kapsz 10:30-kor beutalót nem tudsz még csapoltatni? HCG-hez nem kell éhgyomor. Vagy valahol a közeletekben nincs egy magánlabor? Itt Pesten pl. van egy pár hely, ahova csak bemész, lecsapolnak, kifizetsz kb. 2000 Ft-ot, és egy óra múlva ott az eredmény.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na visszaolvastam, de sokra nem mentem vele, olyan vagyok mint egy zombi.
Kattog az agyam, egyfolytában az cseng a fejemben amit az asszisztens is mondott, hogy szerinte független az orál és a hüvelyi utro, ha eddig megjött az orál mellett akkor a hüvelyinél is meg kéne jönni.
De ezt a várjak még pár napot ezt annyira nem bírom ám, de annyira!
Lehet, mire kiderül hogy mi van szívszélhüdést kapok!
Először szerdára akart adni a csaj időpontot, abból csüt. reggel lett volna vv.
Csütörtökön meg menni kell a BMC-be, meg beutalónk sincs. :roll: :oops:
Apának max. holnap tudok kérni, magamnak meg csütörtökön reggel amikor megyünk odafelé útbaejtjük a dokkert. Majd holnap mégegyszer fel is kell hívjam az asszisztenst, nehogy a dokker szabin legyen vagy ilyesmi mert akkor ugrik az időpont! De én annyira nem akarok menni............ :roll:
Nagyon tuti lenne, hogy ha a vv. kimutatna legalább annyi hcg-t mint Néócskának, szurizom én magam ha kell, egész nap 24 órán keresztül is, csak legyen ott Bébi Bogyó! :? Na hát én nem vagyok egy nagy hívő ember, de asszem ma este imádkozni fogok!

Bocsi, hogy most nem tudok reagálni semmire.

Linacska
Sajna asszem csak 9ig van labor! Ez vidék! :twisted:

dita75
 
 


Dita,
én is vidéken lakom, de azért délben is vesznek vért. Elvileg csak 9:30-ig van, de ha nagyon kell... ott van a csaj, belefér.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Tutira nem kell éhgyomor?
Mert akkor megpróbálom a lehetetlent!

dita75
 
 


Viki mami,

ezt nagyon jól esik a te szádból hallani :wink: :lol:

Dita,

nálunk délután 2-ig vesznek vért! Nehogy már csak 9 30-ig legyen nálatok labor :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Majd felhívom megint azt a haveromat és majd ő beprotezsál.
Ebben nem tudott segíteni, hogy beutaló nélkül menjek de abban ezer % hogy tud, hogy levegyék a vérecskémet soron kívül, vagyis rendelésen kívül.
Be vagyok már kakilva rendesen, ha most ezekután koppanok akkor nagyon magam alatt leszek, mert már annyira beleéltem magam!
Hisz eddig tényleg órát lehetett igazítani a pirimhez! Most meg már napok óta semmi! :shock:

Hol nézhetem meg, hogy éhgyomor kell vagy sem? Tuti hogy nem kell? Nehogymá ezen múljon, mert akkor inkább egész nap nem eszem, nem iszom!

dita75
 
 


Dita,
a HCG-hez meg a hormonokhoz tuti nem kell éhgyomor, ez 1000%.
A hormonszintet a kaja nem befolyásolja egyátalán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dituli: Nagyon agyalsz Te lány! De ne aggódj, ha ott van BébiBogyó, akkor ott is fog maradni, akármikor is derül ki a vérvételen. A lényeg, hogy amíg nincs piri, azt utrót ne hagyd abba. Csak nyugi! Az idegeskedés és a nagyon akarás is eltolhatja a pirit.. de ne így legyen. :wink: Azért az tényleg jó lenne, ha a BMC-s konziig kiderülne, hogy mi a helyzet..

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Dita,
Tuti, hogy nem kell éhgyomorra menni a hcg-hez! Millió drukkkkk!+++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita, nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!! Remélem hogy sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Ditulika: ne idegeskedj!!! nyugodj meg!!!
millió drukk!!!!!!!!!!

egyébként a bp-en szt istvánban 7,45 ig oda kell érjek , h levegyék a vért!!
de uh is de van!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Megjöttem az inszemről már elég rég, csak még visszaolvastam. Minden rendben volt, bár Wiegandt doki nem nézett meg előtte uh-val, mint Zeke az elsőnél. Szerintem elég sok cucc vissza is folyt, legutóbb nem éreztem ilyet. De mint tudjuk 1 is elég a sikerhez, úgyhogy nem stresszelem magam emiatt. Ma meg holnap még pihi és szerdától llightos meló. Október 16-án kell mennem tesztelni.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, remélem 16-ig is kitart és ababa/babák is hallják odabent. Mikorra ágyazódhatnak be?

dita: Ma kérdeztem a dokitól, hogy a déli utrohoz nem kaphatnék-e tablettát és azt mondta, hogy ugyanaz mind a kettő!! Állítólag franciaországban úgy hozták forgalomba, hogy hüvelyi és orális egyben. Csak itt nálunk külön van a csomagolása. Meg azt is mondta, hogy jobb a hüvelyi, szerinte orálisan nem használ. Hát ezt nem tudom, de akkor én maradok ennél. Ezer meg egy drukk a vérvételhez.

czinkeb: Akkor most már előre a pihi felé. Fenyő bútorok biztos szépek, de tényleg elég drágák.



vicky79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: