Új privát üzeneted érkezett!

Tücsök: ügye milyen helyes az a kiságy, és a baldachin miatt a csajok odavannak érte, és azonnal bele tudnak költözködni :D Tök jó! Lilinek olyan az ágya, mint egy kis menedék. Mindig oda megy, ha fáradt, szomorú, vagy csak cumizni szeretne :D
Milyen baldachint vettetek?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Csajok, nézzétek meg a táblában, hogy jó-e a hetek száma a nevetek mellett, mert eléggé eltérő, és most már egyre izgisebb, nem? Ha valaki szeretné a javítást, az jelezze, és javítom!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tele lett velem a fórum, bocs ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

sziasztok
ahogy olvastam, úgy felejtettem :oops: :oops: és az álmosság is rámtört, szóval megyek a tv elé és ledölök egy kicsit.
látom azért még mindenki jól van és egészben.

én holnap megyek terhes gondozásra és RETTEGEK! :? föleg, hogy magamat kell bevinnem kocsival és már nagyon utállok vezetni :evil: .
remélem a dokinál minden rendbe lesz.
bizok benne, hogy elküld ultrahangra vagy NST-re, mert már mind a kettönek eljött az ideje :P :P :lol: és ez legalább kárpótol. :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!
Hazajöttem még dolgozni egy kicsit. Enyhén szét volt ma csúszva a dokim. A papíromra azt írta, hogy zárt méhszáj (előző héten már nem volt zárt) :lol: , ráadásul kisebbnek mérte Borit, mint előző héten. És kétszer akart megvizsgálni, úgy kellett neki szólnom, hogy doktor úr az előbb már tetszett ott járni... :roll: :lol: Szerintem csak élvezkedni akart... :lol: :lol: :lol:
Kérdeztem, hogy mikor kell elindulni, mondta, hogy szültem már, úgyhogy biztos tudom. Mondtam, hogy tavaly is kétszer mentem és másodszorra is csak azért nem küldtek haza, mert messziről jöttem... :lol: Jó, akkor 5 perces fájásoknál telefonáljak... :shock: mondom, nekem másfél óra...akkor legyen 10 perces... :roll: Szerintetek közelebb vagyok a megoldáshoz? Hiszen csütörtök óta kb. 10-szer elindulhattam volna 10 percesekkel... :lol: :lol: :lol: Én asszem inkább itthon szülök. :roll: (csak nehogy tényleg... :roll: )

Mtücsök, Anhel
Nem ám elfolglalni előttem a Kika szobát!!!! Ott én akarok szülni!!!!

Látom senki nem tudja, mikor kell indulni. Azt hittem, csak én vagyok ilyen... viszont ha valaki megtalálja a tuti választ, az tegye közkinccsé légyszi!!!!

Peva
Mi a francért nem engedtek haza? Ez hihetetlen!!!! Hol volt a saját dokid?

Ildiék már otthon lehetnek? :roll: Jó lenne hallani róluk...

Asszem megyek aludni, mert kicsit kifárasztott ez a túra. Jövő hétfőn újra megyek. Viszont a diabetológiára már nem kaptam időpontot jövő hétre, mert addigra már mással leszek elfoglalva... háááát legyen úgy!

3-án lenne Bálint első születésnapja. Addigra muszáj megszülnöm, mert máshogy nem fogom tudni elivselni.... :roll: Ugye valaki-valahol megkegyelmez nekem és nem kell azt a napot itthon töltenem nagy pocakkal??? :roll:

marek

Marek!

Nem volt semmi a dokid ma...De lehet, hogy igaza van, mert létezik olyan, hogy a kicsit nyitott méhszáj visszazár.Én hallottam olyanról is, hogy vajudás alatt már 3 ujjnyira nyitva volt a nő, amikor a szülőszobára tök váratlanul, kopogás nélkül berontott egy idegen doki, akinek semmi keresnivalója nem volt ott.eltévesztette a szobát.annyira megijedt a nő, hogy visszazárt a méhszája.kezdhette csóri előlről az egészet.
A dokiddal nem esett szó esetleg a császárról?Mondjuk még harmadika előtt?Vagy császárt nem szeretnél?Mondjuk megértem...
emmalena

Emmaléna
Ha nem muszáj nem szeretnék császárt. Szeretnék egy olyan gyönyörű szülést, mint a tavalyi... :roll:

Most beszéltem a szülésznővel. Azt javasolta, hogy másszak rá apukára... nemtom Bori mit szól, apjuknak mindenestere tetszik az ötlet... Mondjuk az utolsó próbálkozásunk is röhögésbe fulladt, mert ekkora hassal azért már nem annyira egyszerű.... :roll: Mindegy, ha más nem, legalább röhögünk egy jót... :lol: :lol: :lol:

marek

Marek!

Én nek akarok a kika szobában szülni, úgyhogy meghagyom neked. Én kérek EDA-t és így abból a szobából semmit nem tudnék kihasználni, szívesen meghagyom azoknak akik bátrabbak és tűrnek. Én a lila szobát választom, nekem az már egyszer szerencsét hozott és remélem most is így lesz.
A szobákat leszámítva sokkal gázabb lenne Erzsikén osztozni azon a pár órán, úgyhogy intézzük úgy, hogy ne egyszerre szüljünk. Jó lenne egymás után mind a hármunknak és akkor betetethetnék magunk egy három ágyasba. Mondjuk én megvárnám, míg a hétvégi tumultusban szülők hazamennének, tehát egy pénteki szülésbe benne vagyok. Mit szóltok??????

Nyugtonmalac!

Ő választotta a baldachint, azt ami ilyen háló szerű, felül háromszögek vannak rajta és ilyen színes korongok vannak filcből rávarrva.

Kép

Kép
mtücsök

Nyugtonmalac!

A táblázatban, marek hetei tuti nem jól vannak. Lehet más hiba is van, de ő feltűnt, mert annyinak van írva mint én és sokkal előbbre tart.

Kép

Kép
mtücsök

Marek!

Elhiszem, hogy nem szeretnél csaszit, tapasztalatból mondom, hogy nem egy leányálom.Nekem is azt javasolták, hogy intenzíven apázzak, de ez már nem olyan könnyű:-)Mindenesetre neki is tetszene az ötlet.Szerintem a babákat nem zavarja.
emmalena

Mtücsök
Nekem a vonalzóm a rossz, a táblázatot még nem néztem. 37+4 vagyok asszem.... :roll:
Van háromágyas? Benne vagyok a péntekben (legkésőbb), ha addig nem indul be a szextől/röhögéstől... :roll:

EDA-t szerintem én is akarok, mert én is beszari vagyok. Mégis szeretném a Kika szobát... :roll:

És nemtom ki írta, de én is éjszaka szeretnék szülni. De egy olyan éjszaka, amikor üres a szülőszoba és nem kell sorbaállni..... :roll:

marek

Az előbb megemlítettem apjuknak az ötletet, azóta csillog a szeme és jön utánam mint egy kiskutya... :lol: Szerintetek mit akarhat???? :lol: :lol: :lol:

marek

Marek!

Ötletem sincs...:-) Én is említettem skájpon a lehetőséget az apjuknak, fogadjunk, hogy hamarabb itthon lesz...:-)
emmalena

Bezzeg ha ki kell vinni a szemetet, akkor sok dolga van... :roll: ...fene se érti ezeket a férfiakat.... :lol: :lol: :lol:

marek

Marek!

Én írtam, hogy éjszaka akarok szülni. Kicsit sok az egybeesés nálunk nem gondolod?????

Akkor te menj csütiről péntekre én péntekről szombatra, vagy ha gyorsan lezavarjuk akkor egy éjszakára is beférünk. :lol: :lol: :lol:

Szerintetek tényleg segít az összebújás???? Én azt gondolom, ha jönni akar úgy is jön ha nem akkor úgy se, de ha segít, akkor mostantól minden esti programba bevesszük. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mtücsök

Mondjuk nálunk még van egy nagyon gázos dolog, hogy ötletünk sincs mi legyen a neve!!! :cry: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mtücsök

Tücsök
Ahogy apukát elnézem nemsokára kiderül, hogy segít e.. De ártani nem árthat.... :roll:

marek

Tücsök!

Tényleg segít, de csak az utolsó napos, hetes terhességeknél.Amikor már egyébként is készülődik a szervezet szülni.Az "apanedvben", hogy szépen fejezzem ki magam, olyan anyag van, aminek méhszájpuhitó hatása van, illetve hatással van a méhszájtágulásra is.
emmalena

Mondd meg apukának, hogy csak akkor lesz összebújás, ha megvan a név... Garantálom, hogy öt percen belül sikerül megegyezni.... :lol: :lol:

marek

mi a második nevét nem tudjuk még a bébinek, lehet,hogy marcell lesz, de valahogy nincs olyan második név,amiben egyetértenénk.

én már mindenben hiszek és semmiben sem,ami szülésmegindító szereppel bír. Szerintem a kicsi Tomi csak nevet egyet ezeken a próbálkozásai(nk)on, aztán fordul egyet,esetleg csap egy jó kis házibulit,aztán alszik tovább. Pedig már mondtam neki,hogy lassan lejár a bérleti szerződés,ideje lenne készülődnie. Ez akkora hatással volt rá,hogy még a jóslók is elmúltak,olyan fitt vagyok, mint a 2. trimeszterben - lehet,holnap elindulok El Camino-ba :lol: :lol:

Kép

Kép
borkaby

jó ötlet Marek, ezt én is megfontolom :lol: második nevet illetően

Kép

Kép
borkaby

úgy látom,mindenki elindult szülést beindítani :lol: :lol: , de nekem meg nincs itthon a szülésbeindítóm :roll: , nna,megyek meglepem valami fincsi vacsival :wink:

Kép

Kép
borkaby

most olvastam,hogy reggel még semmihez nem volt kedvem... ahhoz képest,most egészen fel vagyok pörögve - ki érti ezeket a terhességi hormonokat :?:

Kép

Kép
borkaby

Én még nem indítok... most épp tejes kávét csinál nekem apjuk, mert ma lehet zsarolni... :lol: :lol: :lol:
Mi lesz a vacsora? Én vacsorát se csinálnék addig, amíg nincs név... :lol: :lol: :lol:

marek

A legfőbb baj, hogy nem megegyezni nem tudunk, hanem,hogy ötletünk sincs. Egy fiúnév sem tecc annyira, hogy a gyerekünket úgy hívjuk. :cry: :oops: :cry: :oops: :cry:

Marek!

Szülés ötlethez mit szólsz????

Kép

Kép
mtücsök

Tücsök
Jó ötlet, de van jobb is. A férjem már kérdezte, hogy mi van ha véletlen valaki épp akkor szül Erzsikénél, amikor mi. Szerintem egyszerű...egy szülőszobába kell menni és sztereóban nyomni... Apukák meg majd annak a homlokát törölgetik, akinek épp jobban kell... Nem szeretném, ha Erzsike szaladgálna a két szülőszoba között, főleg, hogy jó távol vannak egymástól....

Egyébként nálunk a helyi kórházban ez megvalósul, mert a szülőágyak között csak egy függöny van, úgyhogy mindig tudod, hogy a másik épp hol tart. Mondja a doki, hogy "nyomjon anyuka", te nyomsz, aztán csak később derül ki, hogy nem is neked szólt.... :roll: Nemtom szeretném e.... :roll:

marek

jaajjj. Ez melyik helyi kórház? Nagy lehet az összhang pár óra után a kismamákban, mert gazdaságosabb akkor párhuzamosan nyomni - az apukák meg akár fogadhatnak is, ki lesz a gyorsabb :roll:

hát, a vacsora gyors és fincsi alapon rakott krumpli lesz - a gyertyafényt e mellé a vacsi mellé nem merem bekockáztatni, de felkapom majd valamelyik szexi kismamarucimat :lol: :lol:

Kép

Kép
borkaby

Tücsök
Nehogy már ne tudjatok választani! Annyi szép nevek vannak a naptárban... :lol: Ott van mindjárt a: Dzsúlió, Dzsásztin, Brájen (ööö Blájen), Ernesztó, meg persze a jól bevállt Vinnetu (eztet hogy írják magyarul? :roll: ) A Marolnbrandóról nem is beszélve!!!! Ennél különlegesebb nevet nem akarhattok!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Borkaby
A szoptatós melltartódra gondolsz talán?????? :lol: :oops:

marek

marek nagyon tudhatsz valamit a kávézással kapcsolatban :D

tücsök!
szerintem ki sem lehet hagyni ezeket a fantasztikus neveket,nem csoda,hogy nehéz a választás :D

Kép

Kép
borkaby

Marek!

:lol: :oops:

Kép

Kép
borkaby

majd belegyömöszölöm magam egy régi melltartóba és meg lesz a házi pamela anderson :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
borkaby

Borkaby
Ez a függönyös dolog még egy csomó helyen így van... :roll: De például így nem lenne gond, ha Tücsöknél és nálam egyszerre indulna a szülés. A dokik meg a végén egyszerre hímezgetnének... Aztán pedig össze lehetne hasonlítani, hogy ki tud szebben varrni... :lol:

marek

Tücsök eltűnt...asszem nem tetszett neki az ötletem... :cry:

marek

plusz költségkímélő is lehetne,mert a hálapénzt is felesben fizethetnétek :D

szerintem jó lehet ismerőssel együtt szülni, bár... hozhat vicces szituációkat

Kép

Kép
borkaby

megyek, megjött a férjem :D

Kép

Kép
borkaby

Még egyet mesélek, aztán befogom. A barátnőm megszült, ennek örömére fiúk jól berúgtak, és még mindig a mulatság hatása alatt voltak, amikor hazament a kórházból. A sógora megkérdezte, hogy mit szeretnének kapni, mondta, hogy szoptatós párnájuk még nincs.
A sógor azzal a lendülettel elment a boltba és kért szopós párnát.... :roll:
Mondjuk azt nemtom, hogy a bababoltba, vagy a szexshopba ment, de végül csak megértették, hogy mit akar.... :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok!

Hát senki nem szült a hétvégén?:D

Már olyan izgi, kíváncsi vagyok ki lesz a következő!:D

Peva, nem semmi ez a sztori! :shock: a málnalevél teát én is feladtam!Rájöttem,h sz@rt se ér!Legalább is nekem nem! :roll:

Linhbaba,köszi a koktélos infot!Már a leírva is rosszul fest!Inkább kihagyom! :lol:

Betty, tök jól nézel ki!Sztem ez még nem a bálna kategória! :wink:

Lányok,látom elindultak a hormonok!Én is szivesen összebújnék apával,de én már nem merek!Legutóbb sem volt túl jó!kicsit fájt,így inkább nem akarom erőltetni!Ráadásul ma nézett a dokim és kezdek nyílni,meg már nagyon lent van a feje a picinek!Hülye érzés lenne! :lol:

Hű,nem semmi!Holnaphoz egy hétre vagyok kiírva! :shock:
A doki mondta,h szte meglesz ez a baba a jövőhéten!Söt,mondta,h vasárnap ügyeletes,ugyhogy ha gondolom.... :roll:

A tanácsadóban meg úgy felidegeltek ma!Egyrész a doki még képes volt visszarendelni a jövőhétre!Még a védőnő is mondta,h tök felesleges!(Úgysem megyek,már ma is csak a tb-s igazolás miatt mentem)
A másik meg,h 60kilot mértek, a múlt héten meg csak 58at és beírta a doki a kiskönyvembe,h diétázzak és közölte,h 2kilo hízás 1hét alatt rengeteg és a jövő hétig max fél kilot hízhatok! :shock:
De azt nem nagyon vette figyelembe mikor mondtam neki,h igen csak a múlt héten egy hosszú pulcsi harisnya meg kiscipő volt rajtam most meg fari,pulcsi és sportcipő!Mindegy,már nem is érdekel...

Jah,a névvel mi még úgy vagyunk,h nem tudjuk eldönteni,h melyik variáció legyen!De legalább már kettőre csökkent a lehetőségek száma: Júlia Kamilla vagy Hedvig Hanna! :roll:
Vendég

Az ötlet valóban nem tecc, de azért tűntem el, mert gyorsan csináltam vacsit, meg ugye valami kaja kell holnapra is, mert de. kórház aztán mikor hazajövünk már nem lesz időm ebédet főzni.

Én nem akarok függönyösben szülni, olyan illizió rombolóak azok a helyiségek. :cry:

Most megint eltűnök, megyek kozmetikushoz és rendbe tetetem magam, soha nem lehet tudni alapon, na jó amúgy is rámfér már. Azért örülnék, ha többet nem kéne már szülés előtt mennem, remélem megszülök már, tudom vannak akik előrébb járnak mint én, de nekem a 156 cm-hez már túl nagy ez a has és már egy kicsit unom is, de kíváncsi is vagyok a bennt lakó kis emberkére, akivel egyenlőre sajnos még nem tudtam azonosulni. Nagyon sajnálom és egyben szégyenlem is magam e miatt.

majd este szerintem még jövök.

Kép

Kép
mtücsök

Adri: a Hedvig nagyon teccik! És a Kamilla is... Segítettem? :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Hülye kérdéseim:

1. Miért tűnik a 16 nap nekem annyira hosszúnak? Ennyi lenne még hátra a kiírásig. :evil:

2. Mi van, ha az e heti nődoki látogatást kihagyom? Csak vérnyomást mérne, és matatna... Szerintetek ez butaság lenne?
Ha szülök, úgyis jelzem neki, ha nem, akkor tök mindegy, hogy matatott-e vagy sem... :roll:

3. Mi van, ha éhes vagyok, de semmihez nincs kedvem. Mármint rendelhetnék is, főzhetnék is, apa is megfőzné, de csak undorodom tőle... De azért még éhes vagyok. Muszáj enni??? :oops: (velem ez van lassan már egy hete, ma pl ettem 2 kefirt, és enyhe vizet, mert csak azt kívántam, DE nagyon éhes vagyok, csak minden fujj)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Csajok, akik szülni akarnak!

Most jöttünk meg a játszóról egyeskével.Persze már mindenki kérdezgeti, hogy mikor lesz már baba, mondom ha tudnám én lennék a legboldogabb. Erre egy kismama tuti tippet adott, legalábbis szerinte.Nála percre pontosan bejött 2 héttel a szülés előtt.Azt mondja egy hatalmas adag málnaturmixot kell benyomni, az megteszi a hatását.Ugye a málnalevélteát sem véletlenül isszuk.Ő decemberben szült, igy mélyhűtött változatot nyomott, simán megteszi az is:-)Utána egy jó kis összebujás, mi kell még a kellemes beindításhoz? Várom haza apjukat, hogy elmehessek málnát venni:-)))))))
emmalena

Nymalac, na, akkor én már látom is, hol rontottam el a táblázathoz az adatomat...szóval ma 37+1 pont. Gondolod, beléptem a klubba? Jajistenem, ezt így fájásismeret nélkül bakker nem is tudom, hogy fogom kibírni....:)

Marek, Mtücsök, hááát, a Kika vagy a lila szoba az nekem is bejönne ám, úgyhogy csináljuk azt, hogy kő papír olló, na? :D
Mivel Erzsikén nekem nem kell osztoznom, utána már duóban nyomhatjátok.:)
A pénteki szülésben benne vagyok én is, csak ne a mostani legyen az, hanem a következő. Bár ha Marek ennél jobban siet, vajákoljon nekem egy okt. 10-t, és ha így is egybeérünk, hát magatokra vessetek, hallgathatjátok horkolásomat a közösen töltött napokban. :D :D :D

"Bezzeg ha ki kell vinni a szemetet, akkor sok dolga van... " :D :D Marek, ez egy ilyen műfaj, mi mindent ugyanolyan szépen kérünk, azt mégsem bírnak két dologért ugyanúgy lelkesedni, magam sem értem...

Kép
anhel

Végre egy finom recept! Kérek én is málnaturmixot!

Tejjel, vagy tejszínnel készítsem? A tejszín tuti hashajtó hatású :roll:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Anhel: hetek javítva! És igen, beléptél a semmisemjónekünk@hagyjálbékén klubba ...

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi, Lotti: otthon vagytok már? :) Nagyon sokat gondolunk rátok! Ezek a gondolatok olyan sárga irigységgel vegyített érzések :D
Nagyon jó lehet most nektek!
Hogy tetszik Lottinak az otthona?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

NyMalac!

Sok-sok-sok tejszínnel, kis cukorral!hmmmmmmm.....
emmalena

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratuláciokat!Én pont Ildi számát kértem el és nem tudtam nektek szólni.Móni nagyon szépen köszönöm,hogy megírtad.Nagyon hirtelen jött este folyt el a víz 12óra volt a szülés de a az utólsó 2volt a nagyon-nagyon húzos de megérte.Képet igyekszem rakni.

Minden Mamának és babának gratulálok!

Akik hátra vannak azóknak könnyü szülést és gyönyörü egészséges babákat!!!

Igyekszem majd jönni egyelöre azt sem tudom hol a fejem :oops: :oops:

Puszi mindenkinek

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok Kata! :) De jó olvasni felőletek! Gyorsan találd meg a fejedet (nyak tájékon lehet), aztán várjuk a születés történetet, meg a képeket is... És ha van időd (hahaha, tudom, hoy nincs), akkor nézd majd meg a honlapunkat is...

Zsombinak hatalmas puszit küldünk!

Írjál róla, hogy milyen édes kissrác, jó?! Köszi köszi!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok csajok!!! :lol:
Itt már Lotti anyukája :wink:

Próbáltam végigolvasni, de teljesen nem ment még, viszont gratula minden anyukának és leendő anyukának!!!

Gyorsan rólunk: ma hazajöttünk, kb. délre, azóta próbáltunk szopizni, ami itthon egész jól megy, de nincs sok tej és ez aggaszt, mert félek, hogy nem etetem eléggé. Lotti még elég gyenge, nem tud sokat szopni és talán ma evett kb. 70-80 ml-t és nem tudom, ez gáz-e :? Amúgy aludt páromon és rajtam is, a kiságyban nem :lol: A gátsebem még eléggé fáj, mostam két adagot, alig látok a fáradtságtól, mert a 6 nap alatt kb. 10-12 órát aludtam össz-vissz, de ezekről majd később, mert meg szeretnék írni a szüléstörténetünket+a pár napot a kórházban, mert érdekes, tanulságos és néha durva és néha nagyon megható, én annyit bőgtem bent, hogy csak na.
Meg persze eufórikus állapot is, annyira gyönyörű kislány Lotti és olyan hihetetlen érzés van bennem iránta és párom iránt, eddig is imádtam, de most odavagyok érte, amit csinált itthon (takarítás, ügyintézés, ahogy Lottival bánik...), hát le a kalappal.

Szóval megvagyunk, a szopival van ugye gond, de hát az első nap inkubátorban volt végig, 2. nap mellettem, de nem tudott szopni, adták neki a tápszert + cukros vizet javában, aztán 3. nap kezdett előtej lenni, fejtem és fejtek a csecsemősök (borzalmasan fájt, de aztán belejöttem, szép sebet is csináltam a cicimre), majd 4. nap kék fény alá, szóval nem ment a szopi és emiatt totál kivoltam.
Most is eléggé aggaszt, iszok tejserkentő teát és napi 3-4 liter folyadékot, de bárki tud jó tanáccsal szolgálni szopi ügyében, várom.

Bocsi, hogy most nem reagálok külön-külön, de hulla vagyok, fogok írni, megírom a történetet majd wordben és felteszem, és fogok nézegetni be, csak rövid leszek majd, de vigyázzatok magatokra és köszönöm, hogy gondoltatok ránk és aggódtatok és stb.

Puszi ezer!

Lotti mamája :lol:

Kép

Kép
nusildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?