Sziasztok!
Igen, még egyben, és semmi jel nincs. Zselyke ezerrel mocorog benn, nem akar lenyugodni.
Pedig állítólag szülés előtt le szoktak egy kicsit.
Takarítási láz nincs, de kell takarítanom ma v. holnap, mert szerdán ebédre jön a főnököm (Robival van közös üzletük, és ha már itt van Nyíregyen, meghívtuk ebédre), szeretném, ha rend lenne. Nagyon igényes az ilyenre. Nem mintha egyébként nem takarítanánk, de azért frissen mégis szebb minden. Egyébként nagyon bírom a pasit, jó lesz látni, 2,5 éve nem találkoztunk. Remélem, hogy időre készen lesz a kaja, mert védőnőhöz is kell mennem szerda de.
, de holnap megpróbálok előkészülni, hogy csak az utolsó simítások maradjanak szerdára.
Baba körül minden készen van, overált nem vettem csak, mert nem tudom, hogy kell-e egyáltalán. Ha esetleg annyira rossz idő lesz, amikor jövünk haza, akkor majd Robi elugrik, és vesz egyet.
Egyébként mindenki azzal bíztat/riogat, hogy hét közepén jön vmi front, majd akkor megszülök. Robi azt kérte, hogy hétfőig húzzam ki, mert akkor lesz a kresz-vizsgája, meg szombaton még ki akar menni a meccsre.
Mondtam, hogy majd visszatartom, ha úgy alakul, mert ugye ezek nagyon fontos dolgok.
Kriszti, hát igen, a kinti zajok... Én a repülőktől kapok idegbajt.
Némelyiknek olyan hangja van, amilyeneket a háborús filmekben szoktak mutogatni. És persze előszeretettel repkednek nyáron hajnalban, és egész évben kora délután, amikor még alvásidő van. Szerencsére Csenge megszokta már, de én nem tudom...
Orsi tényleg nagyon ügyes, hogy már így tornászik. Nemsokára szaladhatsz kétfelé, hogy melyik lány hol "ügyeskedik" valamit.
Viki, és Te ellen tudtál állni a cuccoknak, hogy csak apa kapott frissítést? Vagy magadnak is becsempésztél valamit?
Én ilyenkor nem tudok úgy hazajönni, hogy Csengének ne vegyünk valamit
, még ha nem is nagyon van rá szüksége. De azért mégis, hogy néz ki, hogy a felnőttek kapnak vmit, a gyerek meg nem.
Csipisz, sajnálom, hogy Peti nem nagyon gyógyul.
De a szurik majd biztosan segítenek.
Egyébként mi sem győztük inni a tejet tegnap este, hogy a gyomrunk egy kicsit elviselhetőbb legyen.
De hát így jár az, aki dorbézol.