Új privát üzeneted érkezett!

Tim,

volt nálunk is ilyen, nem olyan régen. 2 hétig tartott....azóta javult, már csak 1x kel fel fél 5-5 körül.
nem tudom miért volt, de magától elmúlt

KépKép
kisfruzsi
 
 


Kép

Esküvőnk 2007.07.21.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Celesztina! Valami hasonló jutott nekem is eszembe, mint Magikának. Inkább ők menjenek hozzátok, mert így legalább a környezet megszokott Launak. És talán anyukád sem szól rá (meg talán be is látja, így hogy beszéltél vele), ha ti vagytok otthon. Szép fogozatosan szabadna anyukádnak (és minden idegennek, na jó anyukád nem idegen, csak ritkán találkoznak) közelíteni felé. Nem rögtön felkapni, puszilgatni, hanem kivárni, amíg Lau nyit és közelít anyukád felé. Szerintem szabad szégyenlősnek lennie egy gyereknek, és szabad távol tartania magát attól, akit nem igazán ismer. Lehet, hogy pár perc múlva már feloldódik. Csak sajnos ezt a rokonok nem mindig értik meg, és rögtön lerohanják a gyereket. :evil:

Tim, sajnálom az éjszakáitokat, hát nekem ötletem sincs, miért lehet. Ilyenkor mit tudtok vele csinálni? Sétálgattok vele? Olyankor is sír? Vagy csak ha leteszitek?

KépKép
KépKép
atizka
 
 

 
 

Sikerült...el sem hiszem.
Később jövök, ha sikerül. Megyek hajat szárítok, konyhát pakolok....hú ezer dolgom.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ó Mary, de szépek vagytok!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Ja igen a képet azért tettem fel, mert többen kérdeztétek hogy néz ki apa, hasonlít -e rá Bogi...
na mentem...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!
Celesztina most én is azt próbálom megértetni a családdal, hogy legyenek egy kicsit türelmesebbek a gyerekkel, hagyjk hogy hagy oldódjon föl. Már írtam, hogy Anyósom is ezen sértődött meg, ő meg ilyeneket mondogatott az akkor 4 hónapos Marcinak, hogy rossz vagy, nem szeretlek! meg ha ilyen hisztis vagy nem is jövök többet, és én is azt hallgatom (nem is én, hanem Apa, mert nekem nem meri mondani), hogy rosszul nevelem a gyereket, ellenük nevelem! :shock: :x Mondtam, hogy talán nem kéne lerohanni a gyereket nagy hanggal, hanem hagyni kéne hogy ő nyisson feléjük. Tegnap ittvolt Apum és a bátyjám, természetesen tőlük i félt. De rájuk szóltam, így békén hagyták, a végén kb 20 perc mulva Marci kezdett el huncutkodni Apuval, és még oda is tudtam adni neki, és a bátyámmal is kijött. De ehez az kellett, hogy hagyják feoldódni.
Ollem nagyon szépek vagytok! És akkor is rád hasonlít Bogi! :D
Megyek, mert hiszti van. És rohan a lakás, én meg lusta dög vagyok! :lol:

Kép
marcianya
 
 


Lanyok!

En penteken elmentem a Tescoba!
Anyosomat hivtam at, hogy vigyazzon a gyerekekre.

Szegeny!!! Tuti nem jon tobbet. :shock: :shock: :shock:

Elmentem es nemsokra ra Katica elkezdett neki sirni.
Mikor mar fel oraja sirt felhivott, hogy mennyek haza, mert nem tudja mi a baj.
Probalta ringatni, jarkalni, etetni, itatni Zolit hivta, hogy nevettesse meg, de minden hiaba.
Haza jottem, akkor mar Katica tobb mint egy oraja sirt. Oda mentem meglatott es elkezdett nevetni es kapalozni.
PErsze ugy sajnaltam szegenyt, mert a feje be volt mar dagadva a sirastol es piros volt, mint a paradicsom. Nem is ertem, hogy miert.
Itthon vigyazott ra anyosom es nagyon aranyos jol banik a gyerekekkel. Imadja oket es tuti vegig fogta Katicat a karjaban.
Ki erti ezt! :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég
 


sziasztok
látom sokaknak elég zürösek az éjszakák :(

nálunk annyi a helyzet,hogy Kristóf még mindig kell 1-2x enni.van,hogy hajnal 4ig alszik ébredés nélkül,ez a ritka,van,hogy 1-2között kel és utána 3óránként.nagyon fárasztó.igy az éjszakai evésekkel 7x eszik még mindig egy nap.
1x fözit(max félüveg)
1x tejpépet(kb15kanál)
5x tápszert(170ml-ket)

valakinek eszik még ennyiszer a manója?akinek tápszeres a picije annyak hányszor eszik és mennyiket,mit?
azért érdekel mert én sokallom Kristóf kajcsiját dehát nem éheztethetem.csak van,hogy alig borja ki igy is a 3órát :shock: vizet alig issza meg a gyümilevet jobban elfogadja de nem szoktam csak max 120ml-t adni neki 1x 1 nap de azt is ugy hogy 30ml gyümilé a többi víz. inkább szokja a vizet.Levim nem ita a vizet kicsinek most is kevesett iszik igy neki is higitom a gyümilevet még mindig.ezt szeretném elkerülni Kikónál.

Celesztina
nálunk apos olyan,hogy direkt kötözködik Levivel.mindig direkt olyanokat mond ,hogy Levi "ideges" legyen :(
pl,:elviszem Kristófót és nem hozom vissza.
Levi nagyon szereti a picit és ha valaki ilyet mond akkor sir vagy kiabál.apos meg direkt csinálja.
hiába szolok neki,hogy ne piszkálja meg se hallja :( a másik meg a dédi.mióta meg van Kiki azóta Levivel sokat Kiabál ha ott vagyunk.na nem igazi kiabálás csak nagyon hangosan mondja neki,hogy nem szabad,menj onnan.a következő percben meg jaj pici fiacskám.de tőle elviselem mert 80éves lesz.

ha meg Levi nem ad puszit nekik akkor meg mindig igérgetnek neki,hogy majd kapsz valamit.szegény meg várja utána a valamit.és HIÁBA szolok következőre ugyanugy csinálják

Mary
nagyon csini voltál :lol:
Vendég
 


Sziasztok,
csak beugrottam, átolvasni nem nagyon volt időm. Nagyon köszönön a félévfordulós köszöntéseket. :) Jól esett, hogy gondoltatok ránk!!! A napokban kicsit visszalapozgattam, megnéztem a március végi, április eleji bejegyzéseket. Olyan aranyosak voltatok, amikor szurkoltatok, míg én a kórházban voltam. Egyik, másik bejegyzést meg is könnyeztem. Hihetetlen, és csodás hogy már fél éve anyuka vagyok! Nagyon, nagyon boldog vagyok!!

Egyébként most csak azért ugrottam be, hogy elemséljem, voltunk Ringatón és jó kis mini topictali lett belőle, ugyanis rajtunk kívül még Judit és Rini, Zorróné és Beni és Kisscica és Maszat is ott voltak. Csináltam néhány képet, mindjárt felrakom őket.

De ellőte még,

Zsuzsó, nagyon sajnálom, ami a fiaddal történt, remélem, minél hamarabb felépül. Borzasztó lehetett otthagyni a kórházban, de tényleg nagyon okos és értelme fiad van, hogy felfogta, hogy haza kell menned a tesókhoz!

Fruzsi,
Alma baba gyönyörű és örülök, hogy benéztél. A puzzlet egy csomó bababoltban lehet venni. Mi az auchanban vettük akciósan.

Jezsek,
Örülök, hogy Marcinak ennyire bejön az úszás és a merüléssel sem voltak gondok. Nekünk most nem sikerült az úszás. Lilike nagyon sírt a foga miatt. Még mindig nem bújt ki, de nagyon sokat szenved miatta. A feladatok nagy részét azért sikerült megcsinálni, de a két merülésből az egyiket csak egyszer tudtuk gyakorolni, aztán jobbnak láttam kivinni Lilit a medencéből.
Marci még mindig nagyon jóképű:))

Lekri,
Örülök, hogy jobban van már Levi.

Timi,
sajnálom, hogy ilyen rosszul álltok az alvással. Nálunk ugyanez a helyzet, de nálunk a foga miatt. Remélem, megoldódik nálatok is a probléma!

Mary,
mi a baj?

Celesztina,
egyetértek Magikával és Atizkával. Sajnálom és nem igazán értem meg a szüleidet.

Eve,
Én láttam Lizát. Ő egy nagyon kiegyensúlyozott, egésszéges kisbaba, előbb-utóbb meg fog fordulni, majd meglátod. Aztán majd nem győződ elkapni :) :)

Klarka,
én egyelőre nem tervezek tesót, sőt lehet, hogy nálunk nem is lesz. Lili születése után kb egy-két hónapig nagyon szerettem volna, de azóta magamhoz tértem. Nem a babákkal van a gondom, mert őket szeretem, viszont a kapcsolatunk nem egészen úgy alakul, ahogyan alakulnia kellene. Úgyhogy egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy együtt maradunk. :(

Nicci,
de jó, hogy vagy!! Ti is elmúltatok már fél évesek. Hatalmas gratula!!

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Emi! Lilinek boldog féléves szülinapot! :DKép

Nicci! Barnabinak is boldog féléves hófordulót! Kép

Zorroné! Köszi. :)

Lekri! Sajnálom, hogy Levi visszaesett. :( Jobbulást neki!

Zsuzsa! Gratulálok a keresztelőhöz! :)

Mango! Sajnálom, hogy még nem gyógyultatok meg. :( Volt ma Csenge bölcsibe?
Jaj... nagyon édesek a gyerkőcök az alvós képen! :D Gyakran alszanak együtt? Csenge nagyon védelmezi a kistesóját álmában is. Aranyos! :D És persze azokon a képeken is édesek, ahol ébren vannak! :)

Zsu! Nagyon megijedtem. Szegény Bence. :( És neked is rossz lehetett otthagyni a kórházba, de jó, hogy be tudtátok vinni, és segítettek rajta. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!+++++++++++++++++++++++++++++

Klarka! Én is úgy szeretném a következő babát, hogy 2 év legyen közöttük, de ha hamarabb jön, az sem baj. :wink:

Téjé! Remélem hamar kibújnak a fogacskák!
És ne aggódj, hogy picit lusta (édes lehetett, ahogy meg akarta szerezni a távirányítót :D :lol: ), a Nimródok már csak ilyenek. :wink: Az én fiamat sem hozza lázba a mászás. Forgolódik ő, inkább a kiságyban keresztbe, vagy még tovább, de nem nagyon szereti még most sem hason. Viszont vigyorog ezerrel és kommunikál mindenkivel, aki szól hozzá. :)
Én most a csokis dolgokra vagyok rákattanva. :D :oops: Csokitortánk volt a keresztelőn is, Anyukám sütötte. Addig ettem, amíg volt belőle. :oops: :)
Kép KépAkkor lettem 30 éves.

Marcianya! Sajnálom. :( Anyukádnak jobbulást!
Marci nagyon aranyos és ügyes! :D Boldog hófordulót nektek! :)

Atizka, Marcianya! Köszi. :)

Kisfruzsi! Alma nagyon édes a képeken! :D És boldog hófordulót nektek! :)
Nimród is eszi a lábát, ahányszor csak hozzájut. :lol:

Tim! Sajnálom az kialvatlan éjszakákat. :( Bálint veletek alszik, vagy a kiságyában?
Mi sem alszunk éjjel, de most már elfogadtam azt, hogy vágyik a közelségemre, és az az igazság, hogy nekem is hiányzik éjjel, ha nincs mellettem. Így velünk alszik, és ha enni is akar, nem ébredünk meg rá, vagyis csak addig, amíg megkapja a kajáját és alszunk tovább. Így nem vagyok fáradt, és ő is vidám, nyugodt baba nappal.

Celesztina! Sajnálom, biztos megijedt a túlzott odafigyeléstől Lau. :( Tanácsot nem tudok adni... :(

Mary! Sajnálom a rossz éjszakát. :(
Szép az esküvői fotótok. Szerintem Bogi rád hasonlít. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Most láttam, hogy Nicci is elmúlt fél éves! Neki is boldog fél éves szülinapot! :D
Emi jó, hogy jöttél! Szegény Lili, kibújhatna már az a fránya fogacska! Legközelebb biztos jobban fog menni az uszi is.
Remélem helyre jönnek a dolgok Apával! Nehéz, minden esetre. :( A nővérem mindíg azt mondta, hogy a hetedik hónap a vízválasztó. Ők együtt maradtak, megoldották, de az unokatestvéremék nem tudták, ők elváltak! Köztetek biztos minden rendbejön! Fel a fejjel!
Drukkolok!!!

Kép
marcianya
 
 


És akkor a képek:

Kép

Maszat és a puszilkodó kisfiú, aki minden babához odament egyszer-kétszer, és mindenkit megpuszilt. A szerencsésebbek csak egy puszit kaptak :lol: :lol:
Kép

Rini és Maszat:
Kép

Beni Lilivel ismerkedik: (Jó dolga volt Lilinek, a három kis sráccal :lol: )
Kép
Lili összebarátkozott egy kislánnyal is. (Biztos érezte, hogy kevés lesz egyedül a három fickóra :lol: )
Kép

Valszeg itt beszélték meg, hogy ki-kivel fog barátkozni :)
Kép

És akkor két csoportkép. Judit Rinivel, Brigi Lilivel és Maszattal, Bogi Benivel.
Kép Kép

Szerintem mi Lilivel jól éreztük magunkat. Remélem jövő héten is talizunk.

Zorróné Bogi,
örülök, hogy végre személyesen is megismerhettelek. Beni nagyon aranyos és gyönyörű nagy szemei vannak! Sajnálom, hogy nem tudtunk picit többet beszélgetni. Örülök, hogy jobban vagytok és remélem, hogy jöttök a következő foglalkozásra is!

Brigi,
Meg akartam kérdezni, hogy mikor kezditek az úszást, csak sajnos elfelejtettem :( . Maszat rengeteget nőtt, mióta utoljára láttam. Nagyon helyes kiskrapek.

Judit,
Nagyon köszi, hogy elvittél minket!!! Rinike egyszerűen imádnivaló. Szerintem kezd megbarátkozni velünk. Olyan jókat mosolygott!!

Hú most mennem kell, mert Lili végre álmos!! :lol:

Kép
emi29
 
 


Gummimaci Boldog szülinapot! Szépek vagytok együtt a gyerkőccel! És az a torta! Mmmmm! :D
Érdekesek a lurkók! Mostanában sokan panaszkodtok, hogy sűrűn ébred éjjel a gyerkőc, és nehezen alszik, Marci meg most lett mormota! :lol: Éjjel nem kel föl, vagy csak annyira, hogy a cumit keresi, és nappal is jókat alszik. Ma 8-tól fél 12-ig aludt. Igaz ebéd után nehezebben aludt el, de megértem, én sem lennék álmos ennyi alvás után :lol:
Nem tudom, nem emlékszem ki írta, hogy ugyan olyan etetőszéke van mint nekünk. De Marci imádja! Nagyon szeret ücsörögni benne. Mikor vacsorázunk is oda szoktuk húzni magunk közé és dumál nekünk közbe, És mikor hisztis is bele rakom, és jól elnézelődik benne.

Kép
marcianya
 
 


Lekri jó sokszor eszik Kristóf. Mennyiket eszik? Nem lehet, hogy megpróbálsz egyszerre többet adni neki? Marci most végre beált, 4-szer vagy 5-ször eszik egy nap, de inkább 5-ször.
Hajnal 4-5 körül 170-180gr tápszer
8-9 körül még egyszer ennyi
12-2 attól függ mennyit alszik egy üveg bébiétel, vagy fél üveg + 120-140gr tápszer
du 4-körül ismét 170-180gr tápszer de van hogyha ebéd után sokáig alszik 6-fél 7 köröl vagy tejpép vagy a szokásos adag tápszer. (de van hogy fele-fele aránybe mind a kettő) Ilyen a mi rendszertelen rendszerünk. :lol:

Kép
marcianya
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is, de ahogy Emi írta délelőtt Ringatón voltunk és csak most volt időm jönni... A változatosság kedvéért most én lettem náthás meg nekem fáj a torkom, de szerencsére nem olyan vészes! Lényeg, hogy Beni jól van már!

Zsuzsófi: jobbulást Bencének! Remélem hamarosan hazamehet!

Eve: szerintem ne aggódj amiatt, hogy Liza még nem forog! Majd rákap az ízére... :wink: Beni csak akkor fordul, ha kedve van és nem túl gyakran fordul elő vele! pedig tudom, hogy tudna, de nem! Lusta! :D

Nicci: de jó, hogy jelentkeztél! 8,5 kiló? Nem semmi... :D
A főzelékeket te főzöd neki vagy veszed?

Csöppke: hozzád, mint nagy kendőzőshöz, lenne egy kérdésem: nincs olyan kötési mód, amivel úgy lehet előre felkötni a babót, hogy kifelé néz?
Mert felém nézve kezd Beninek uncsi lenni, a hátamra kötés meg elég macerás, legalábbis nekem nehezen megy... :roll:
Elöl viszont egyre jobban imádom hordozni!

Marcianya: jobbulást anyukádnak, remélem minden renben lesz! Marci édes ahogy pancsol... Húú, a víz alá nyomás asszem nekem sem ment volna!

Tesókérdés: hát én a 2011 tavaszi babákhoz szeretnék majd irogatni... :lol: Igazából ha a körülmények nem ilyenek lennének, jöhetne már most is, de muszáj előbb költöznünk, ami úgy néz ki, hogy csak jövő év vége felé fog sikerülni! Aztán meg még dolgozni is szeretnék még legalább egy fél évet, hogy normális tgyást kapjak majd a ketteskével is... :roll:

Mangó: de jók a képek, és Csenge mekkorát nőtt február óta, mikor láttuk a talin...

Kisfruzsi: de édes Alma a kirándulós képeken! :D

Tim: sajnálom az éjszakákat, nem lehet könnyű... nem tudok semmi okosat monadani, mert szerencsére Beni alszik éjszakánként, bár most hogy betegecske volt, többször kelt, de aztán aludt is tovább... Ja igen, focizok újra már kb. egy hónapja, nagyon élvezem, és szerencsére a tejci sem kevesebb!

Gumimaci: húú, de jól néz ki az a torta! :lol: Boldog Szülinapot így utólag!

Emi: én is örülök, hogy taliztunk és köszi a képeket! Szerintem megyünk a jövő héten is, úgyhogy talizunk még! :-)
És sajnálom a kapcsolatotokat, nem lehet könnyű...

Brigi: Maszat tényleg hatalmasat nőtt, olyan régen láttam, teljesen megváltozott, már nem kis babás, hanem olyan igazi kis pasis... :-)

Téjé: Rini is édes, olyan kis nyugis baba... (mint Beni) :lol:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Jaj és még akartam írni, hogy nagyon jók a babatalálkozós képek!
Irigyellek titeket! Jó lehetett!

Kép
marcianya
 
 


Bogi

Feladtam Dádival az újság első oldalát 2 példányban:)


Boldog féléves fordulót Lilinek és Barninak
Marjan

Kép
marjan78
 
 


Sziasztok!

Jaj de csúnya irigy vagyok, de annnnyira jó nektek hogy találkoztatok! :) Nagyon szuperek a képek!

Emi, Lilinek boldog féléves szülinapot. :) Hihetetlen hogy már fél év eltelt, emlékszem mikor aggódtunk, mert írtad hogy vérzel és mentek be a kórházba.

Gumimaci boldog szülinapot!!! :)

Kisfruzsi nagyon aranyos Alma, az a lábkajálós hatalamas :lol: Épp akartam kérdezni hogy honnan van ez a mei tai, de láttam hogy te csináltad :) Ügyes vagy! Én végül nem vettem, mert mikor Lolkáé itt volt próbálgattuk, de többször nem tetszett benne neki mint ahányszor tetszett. Ő nagyon mozgékony baba és idegesítette hogy nem tud rendesen mozgolódni.

Timi, ha nem próbáljátok visszaaltatni Bálintot, akkor sír? Nálunk is az a legújabb hogy este nem akar aludni. Egyzserűen nem álmos. De elvan, nem sír, játszik, mászkál, vigyorog, én ilyenkor hagyni szoktam hadd csinálja amit akar, mert ha altatni akarom előbb-utóbb ideges lesz tőle.

Nem is tudom mit akartam még... Most keltem, kicsit még tompa vagyok :oops:

Tegnap megint ettünk barackot, eleinte fintor, aztán kb a harmadk falatnál mintha átkapcsolták volna elkezdte falni. Ennek persze az lett az eredménye hogy a nagy mohóságban megint felment az orrába a pép.... Annyira baromira sajnálom ilyenkor, ahogy tud rám nézni hogy most mi ez..... Ezen sírdogáltam tegnap megint egész este....

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:09-kor.
Vendég
 


Marcianya irtam:):
1x fözit(max félüveg,de inkább én fözök neki már)
1x tejpépet(kb15kanál)
5x tápszert(170ml-ket).
a mainapunkl még elég jó
:lol: :
01.40-170ml
04.50.170ml
09.00-200ml(most elöször evett tápszerből ennyit egyszerre)
12.25-90ml közben bealudt és aludt 3óra hosszát :shock:
15.50kor-paradicsomos rumplit evet

még ma 1x lesz tejpép fürdés elött és 1x tápszer fürdés után.de ez egy lightos nap :lol: :lol:

nem akarok neki többet adni nem eröltetem.ekkora igénye van :lol: :lol:
a 170et nem mindig issza meg.a napi tápszer olyan 800ml között van.

de mégis "csak" 140got hizot egy hét alatt.
pénteken volt 7kg és 65cm.


én is irigy vagyok a tali véget.na meg azért,hogy ti kimozdultok otthonról,vagyis hogy van hova.itt nálunk semmi nincs :cry: :cry:
sétálni szoktunk a fiukkal de az nekem unalmas felnöttársaság nélkül.én is mennék ha lenne itt valami.de ugye még játszótér sincs :(

Alma baba nagyon édes :)

a csokitorta nagyon jólnéz ki igy gyorsan elgörgettem onnan az egeret.Nimrodnak boldog hófordulot :lol:
Vendég
 


Lekri, Mazsi ennél többeket eszik alkalmanként.... Reggelente kb 220-240 milli tej, tízóraira 170-200 között, ebédre kb 150, de van hogy kevesebb, uzsonna, vacsi na az eléggé változó, van hogy 120 de van hogy 200. Mondjuk ő nem eszik mellé csak barackot az uzsis tápszer előtt, de az még csak ismerkedés.

Kép Kép
szõlõ
 
 


én csak azon vagyok kiakadva,hogy még 7x eszik egy nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na persze ha az éjszakai és a hajnali kimaradna akkor csak 5 lenne :lol: :lol: :lol:

szerintem megindult a foga neki is.nagyon sikit néha és olyankor harapdálja a kezét.nemtudom milyen a fogzás mert ugye Levit nem viselte meg :( :(

megyünk sétálunk egyet

este benézek
Vendég
 


Én is picit irigy vagyok a mini tali miatt. :) Látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat. És nagyon aranyosak a babák a képeken!:D

Marcianya, Szőlő! A szülinapom júliusban volt, azért köszi a köszöntést. Zorronénak is.

De jó, hogy Marci ilyen jól alszik! :)

Örülök, hogy Beni jól van, Zorroné most neked jobbulást! :(

Szőlő! Szegény Mazsi, mire megszereti a barackot... :( Az, hogy így felmegy az orrába a kaja, összefüggésben van azzal, amivel műteni fogják?

Nono! Köszi. :)
Tőled akartam már kérdezni, hogy Szonja még mindig veletek alszik? Ha igen, elfértek 4-en? Ha nem, mikor szokott a saját ágyába és hogyan? Azért érdekelne, mert én most imádom, hogy Nimród itt alszik velünk, de eszembe jut, hogy ha majd tesó, vagy tesók lesznek még, hogy lehet megoldani ezt a helyzetet, hogy ne legyen rossz senkinek.
Persze nem kell most válaszolnod, tudom, hogy tanulsz. Csak ha tartasz egy kis szünetet és kedved van... :D

Lekri! Hátha hamar kibújnak az első fogacskák.

Emi! Sajnálom, hogy így álltok a pároddal. :( Pedig emlékszem, hogy örült itt is mindenki, amikor kiállt melletted a háziorvosnál.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Gumimaci, igen sajnos. Tudom, amúgyis lehet ilyen ha félrenyel a baba, hogy visszajön a nóziján, de nála sokkal könnyebben megy ez, mert nem teljesen zárt ott a "rendszer". Ők is meg tudják tanulni hogy kell kanállal enni, csak nehezebben.

Az a baj hogy picit még mindig magamat hibáztatom hogy nem vigyáztam rá eléggé, pedig mikor ez kialakult, én akkor tudtam meg hogy babát várok...

Boldog hófordulót Nimródnak! :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő: ne hibáztasd magad, mert NEM TEHETSZ róla! Egy ilyen problémáról senki nem tehet! Hamarosan túllesztek a műtéten és akkor el is felejtetik, hogy volt ez a gond! Addig meg kitartás! Mazsi meg nagyon ügyes csajszi, simán megtanulja így is a kanalazást!


Gumimaci: köszi, igyekszem gyógyulni... :wink:

Nimródnak Boldog Hófordulót kívánok én is!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok Mamik!

Vagyok én is, bocsi a sűrű eltünögetésért, de kb. 2 hétig munkások voltak nálunk, és csinálták a teraszt, mert fel kellett veretnünk a követ..

Közben meg voltunk kórházban is, köszi Atzika, h gondoltál ránk!!
Ott szerencsére minden rendben volt, csak megviselt mindenkit a bennttartózkodás.

Babaképek édesek,
BOLDOG HÓFORDULÓT LILINEK (ne hari, mondhattam volna élőben is) és RININEK!

Ringató
Nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek! Én nagyon élveztem, Maszat a végén már egyfolytában nyakamban lógot vagy vmit kommandózott, de szerintem neki is tetszett!

Marjan
Mikor talizunk????

Olyan nehéz visszacsatlakozni, ha sokáig nem ír az ember, tök ciki.

Emi
Még Neked, szerintem jöv.héten már mennénk úszni, de beszélek még az uszival, h beférünk-e még!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Ez még lemaradt!

Bogi
Beni még mindig annyira édes, nekem Ő az egyik kedvenc babám itt fenn!!

Judit
Remélem köv.alkalommal meg tudjuk dumálni úgy a talit, h fel is jöttök utánna!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kisscica miért voltatok kórházban? Bocsánat, lehet hogy írtad de elfelejtettem.... :oops:

Kép Kép
szõlõ
 
 


[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80 Bogi
Beni még mindig annyira édes, nekem Ő az egyik kedvenc babám itt fenn!!


Jaj, köszönjük szépen! :lol: :lol: :lol: :oops:
Jövő héten majd lehet, hogy letesszük nálatok a kocsinkat és akkor elsétálhatunk együtt a Ringatóra meg utána vissza! Hogy ne csak futólag talizzunk a foglalkozáson, mint ma... :lol:

Marjan: köszönjük, hogy feladtad az újságot!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Ettünk megint barackot kanállal. Ugyan tegnap is pici falatokat adtam neki, de ma csak éppenhogy összekentem vele a kanalat és így egészen ügyesen ette, nem ment az orrába. Tudom hogy ma ilyen, holnap jobb/rosszabb, de ma akkoris örültem neki. :) Mondjuk így elég sokáig tart és egy idő után elveszíti a türelmét hogy miért csak ilyen kis adagokban kapja, de ez van...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Bogi, köszi a bíztatást :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Zita: most néztem meg a postaládánkat és már meg is jött a leveled! :lol: :lol: :lol:
Köszönjük! :wink:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok!

Irigylem a Ringatósokat, lehet mi is csatlakozunk majd, már "tárgyalunk" erről Judittal :)

Szőlő, grat a kajcsizáshoz, Nálatok legalűbb megeszi Mazsi :) Barbi egyenlőre semmilyen csellel nem hajlandó gyümit enni, csak pár falatot, pedig néha-néha igazán ehetne... a tejpép egész jól megy neki, de utál kanalazni... no és amióta foga van, úgy ráharap, hogy kiszedni nem tudom néha a szájából :)

Magika, ma mi is úgy jártunk, hogy el kellett mennem apumnak segíteni (szervízbe volt az autója, érte kellett menni, és ehhez ugye kell még egy autó, tehát én fuvaroztam), addig Barbi át lett víve anyuhoz... Állítólag 10 perc szünettel, mikor is anyu nagy nehezen elringatta a karjában (ahogy lerakta újra rázendített), végigüvöltötte az ott töltött 2 és fél órát... pedig Barbi nagyon ritkán sír, rendszeresen találkozik anyuékkal is, de mégis más volt az, hogy otthagytam, "idegen" környezet, és senki nincs ott a szűk családból neki, akikkel nap mint nap együtt van :)
Ahogy odaértünk, rámnézett hüppögött kettőt, majd rángatta magát át hozzám, és mintha elvágták volna vigyorgott mindenkire, mint a vadalma :):):) Nem gondoltam volna, hogy anyummal eljátsza ezt, bevallom :roll:

Emi, istenke éltesse sokáig Lilibabát, boldog fél évet! :)

Gumimaci, boldog hófordulót Nimródnak :)

Zsu, remélem Bence már jobban van?!

Brigi, úgy örülök mindig, ha meglátom a kiscicáid, mert tudom itt jártál, és írtál! Tök jó lenne, ha tudnánk menni ringatóra, és taliznánk :)

Bogi, gyógyulj meg mielőbb!!

Mi szombat óta forgunk oda vissza (eddig csak hátról hasra ment), sőt, most éjjel még alvás közben is forgolódott oldalra, hasra, hátra, mikor hogy volt kedve :) Elég sokáig dvd-ztünk este, így láttuk miket csinál :) (plusz ma velem aludt, néha kell ilyen is :oops: )

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!
Végre végre itt vagyok.

Először is: Lilinek boldog féléves szülinapot!

Rólunk: a kersztelő nagyon jól sikerült, csak egy kicist a mise hosszúra sikeredett (reformátusoknál a rendes mise alatt van a szertartás, és végig ott kell maradni, csak sajna jött egy vendég pap, aki nem figyelte az óráját...). Egy nyöszörgés sem volt. Ettünk, ittunk, majd elaludtunk (ő tette jól). Csak itthon ébredt fel kb. 2 óra múlva. Az ebéd is nagyon jól sikerült, ami végül vacsorával végződött. Szerencsére enni és inni volt bőven. Ide ha megengeditek nem töltök most fel külön képet, hanem az albumot linkelem be, ahol megnézhetitek a nagy esemény fotóit.

http://www.kerekescsalad.extra.hu/keresztelo

És mi történt még velünk? Tegnap este elkezdtünk mászni, két lépés sikerült. Ilyen távolságra volt a cumi tőle. Valamint ma kicsattant az első fogacskánk. Még szerencse, hogy ma, ugyanis nagyon nyűgős volt egész nap. Még a cumisüveget sem akarja elfogadni, csak szopizni akar.
És be is fejezem gyorsan az irományomat, mert felébredtünk...

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Sajnos még nem tudtam visszaolvasni...

Cserébe hoztam néhány képet, ha nem baj...

Kép tente baba Kép Mostanában ilyeneket csinál.. Kép Kép Kép Kép Kép Kép A két lányom és a barátnője a zeneszobában

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Csajok,
nagyon aranyosak vagytok, köszi a köszöntéseket! Nagyon jól esik nekünk. :)

Kiscica,
ha a három órakor kezdődő uszira tudnátok jönni, akkor Maszat együtt uszizhatna Lizával és Lilivel. Na???

Szőlő,
Nem szabad magadat hibáztatnod! Ha tudtad volna, hogy Mazsi a pocakodban van, mit csináltál volna másképp? Gondolom semmit. Nem te tehetsz róla!!!

Zsuzsa,
gratula a keresztelőhöz és a mászáshoz is. Ügyes lányka Bius és nagyon szép!

Nici,
tök jó lenne, ha ti is jönnétek Ringatóra, meg mindenki.

Marcianya,
ti merre laktok?

Kép
emi29
 
 


[quote="szőlő"]K írta:szőlőisscica miért voltatok kórházban? Bocsánat, lehet hogy írtad de elfelejtettem.... :oops:


Semmi gond! :wink:
Neurológián voltunk, mert beremegett etetés közben. Olyan volt, mint akit ráz a hideg, elég dúrv volt, megijedtem, de szerencsre semmi gond. Epilipsziára gyanakodtak..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Szőlő
Remélem mielőbb meg fog oldódni Mazsi gondja, és akkor már csak a száján fog folyni a kaja! Szegénykémnek biztos rossz!

Bogi
Ok-ok, én benne vagyok!!! Gyertek, mert tőlünk kényelmesen legalább 10 perc séta kell a Csiliig!!!

Nici
De kedves vagy, én is örülnék már, ha megismerhetnénk egymást!!
Esetleg jöv.héten?? :wink:

Emi
ok, nekünk jó az időpont, márcsak az uszin múlik minden!
Rajtatok végig volt sapka?? Én nem akarok felvenni..

Zsuzsa
Grat a kúszáshoz!!

Nono
AKartam már írni, szorítok Neked titkon, h sikerüljön befejezni a sulit!!

Zsuzsó
Remélem minden rendben van mostanra már Nálatok!!

Ollem
Jók a képek!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:10-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:10-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem olvastam vissza, remélem nem gond. Most értünk haza, egész nap bent voltam Bencénél Lizussal. Szegény lány, nagyon jó baba volt egész nap, pedig nem tudott aludni egy percet sem. Direkt elvittem a babakocsit, hgoy majd abban alszik, nem fért el benne. Nem aludt el a mei tai-ban sem, és az ágyon sem. De egy rossz szava nem volt. Kata nem látott két napja, most is csak 5 percet, aztán ment is aludni. Bence ma már majdnem pityergett, mikor eljöttünk, de hősies volt :)

Egyébként jobba nvan szerencsére, du már az udvarra is levihettem játszani, estére meg már mindenki agyára ment :) Hálistennek :)

De reggel azért rám ijesztett, mert elég bágyadtan feküdt, az orrában oxigéncső, ujján az a műszer ami a szaturációt nézi, szóva lelég "intenzívesen" nézett ki. Sajnos éjszakára vénás szteroid és oxigén is kellett neki, de miután beértem, 20 perc múlva levették, és nem is kellett többet se oxigén, se gyógyszer.

Nem tudom ki kérdezte, asztmás a Bence.
Nem tudjuk mi váltotta ki a rohamot, valszeg egy gyenge vírusfertőzés, vagy a parlagfű. PAssz.

HOlnap vagy hazaengedik, vagy hazahozom, (ha ne mlesz gond már éjjel sem) mert 4 óránként befújni a gyógyszert én is nagyon jól tudom...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsuzsófi: örülök, hogy Bence jobban van; drukkolunk, hogy éjszaka se legyen gond és holnap hazamehessen!

Kerekes: gratula a mászáshoz és a fogacskához!

Mary: Bogi nagyon helyes a képeken...

Nici: Nektek is gratula az oda-vissza forgáshoz és gyertek Ringatóra! :wink:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Jezsek a pneumos oltást nekünk sem írta még fel a doktornéni, mert nem hivatalos az október 1. Ha a Magyar Közlönyben megjelenik akkortól már lehet írniuk. Mi 21-én megyünk legközelebb remélem már felírják, én is szeretném beadatni.

Kisfruzsi
puzzle szőnyeget mi a Lidlben vettünk, de láttam már a Plusban, a Praktikerben,és az Auchanban, csak különböző méretben. Most pici van a z Auchanban azt hiszem 650 akciósan, csak többet kell belőle venni. (bár ezt Soroksáron láttam, nem tudom mindenhol van e)

Timi

Kitartást nektek! Reméljük átmeneti a gond. Viburcol homeos kúp?

Mary köszi a képet. lehet később lesz apucis. Most Bogi te vagy. :)

magika Ez este történt? Mert nálunk még a szobából sem mehetek ki.Sőt tegnap már csak 1 inget vasalhattam, nem látott, és őrült sírás volt..

Nici már eldöntötte, hogy jön Ringatóra, csak kéreti magát. :wink: :wink: :) :)

Emi ha jön mindenki, akkor tényleg kéne egy külön csoport, csak a mi topicunknak. Jó sokan voltunk.
De ha ez így lesz, akkor tényleg kérjünk jutalékot a csajtól!
Egyébként Lili kisé megszeppent volt ma, de azért ahogy Rini mellékerült a földre már ment a nyúlka.. :wink:
Örülök, hogy jól sikerült a közös utazás.

Zorróné
bár már változnak, én azért látok még hasonlóságot. Beni sokat vigyorgott közben, már amikor titkon figyeltem.

Nono
ugye nem foglalkozol azzal még mennyi van hátra a tanulásból, hanem, hogy MÉG milyen sok van hátra. Én is együttérzek veled, mert hát tudom mit élsz át. (na jó én gyerek nélkül csináltam, és nem jogot, tehát ááá mégsem tudom)

Brigi a talin majd gondolkozunk, mert most én vittem Emiéket, és a köv alkalommal Nórához kéne mennem, utána meg valószínű Emiék hoznak minket. Úgyhogy szerintem majd Ringató nélkül szervezkedünk.

Ringatósok!,
ma hogy sikerült elaludni (fogas kérdés nélkül) mert Rininek baromi nehezen ment. Szerintem túl sok volt ma neki ez a délelőtt.

Kép
téjé
 
 


KRISTÓFNAK MOST 2X KELLETT EGYMÁS UTÁN KISZIVNI AZ ORRÁT(bocsi). :(

semmi baja nem volt nappal.most meg alig kapot levegőt.utána bevert 170ml tápszert most talán alszik.baszus vissza eshetet ő is?holnap délután lesz doki.azt hiszem elviszem őket

nyugodt éjszakát mindenkinek.én már tudom az enyém nem lesz az
Vendég
 


Judit
Hát, nekünk a nap első fele a Ringató után még csak-csak, de estére hiszti a köbön. De nekünk most nagyon jön a fogunk, de én nem akarok neki kencét rá. Most a homeót fogom kipróbálni! Meg hűtőrágó. Bár sokszor kétségbe vonom ezt a fogzást, mert a hiszti pont addig tart, amíg ki nem veszem az ágyból, vagy el nem megyünk fürcsizni. Onnét világbéke..
Tali ok. Akkor majd szervezkedünk!
Ja, és RIninek még mindig csúcs a haja!!

Emi
Azt még akartam Neked írni, h remélem ez csak átmeneti "zűr" Nálatok! Nekünk is volt, bár az anyós miatt, de mióta ritkán látjuk, ők Maszat 2 hónapos kora óta nem voltak fennt.., azóta nyugi van!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kép

Kép

Kép

És pár kép tőlünk ráadásnak..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:10-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:10-kor.
Vendég
 


Judit: nekünk ma a napközbeni alvással volt gondunk, az esti lefekvés szerencsére sima volt, bealudt a szopin! Úgy bírom mikor így elalszik, amint ki akarom venni a szájából a cicit rögtön ébred és követeli vissza, de olyan álmos, hogy simán át tudom verni a cumival... :oops: Mondjuk Ringató után én még átmásztam fele a fél várost, ráadásul kendőben metróztunk és mivel még sosem utazott metrón, az is akkora nagy élmény volt, hogy még véletlenül sem aludt volna! Mire hazaértünk hulla fáradt volt, azt hittem alszik egy nagyot délután, de 20 perc után kipattantak a szemei és fürdésig nyüglődött!

Brigi: a hiszti nálunk is addig szokott tartani míg el nem kezdünk foglalkozni vele... :roll:
Végre képeket is hoztál, de jó, az első kettőn nagyon kis elegáns Maszat...

Lekri: Kristófnak jobbulást! Én is azt hittem, hogy Beninek már nem kell szívni az orrát, ehhez képest ma annyi jött ki, mint még eddig soha... :shock: :shock: :shock: Pedig azt hittem mára már teljesen rendben lesz... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?