Sziasztok lányok!!!
Megjöttem, jó volt, tenyerükön hordoztak a szülők, volt nagy eszem-iszom anyu szülinapján, úgyhogy diétáról szó sincs!
Viszont az otthoni mérlegen 74kg voltam, úgyhogy tényleg csal a védőnő mérlege... Mert tuti nem fogytam
Csomó jó hír:
felhívtak a védőnőktől, ingyen lesz a kismamajóga, és mehetek már hamarabb is, mint 16. hét (már mindegy, orvosi papírom csak jövő héten lesz)
felhívtam a dokinőmet, hogy megkérdezzem, honnan lesz beutalóm az afp-re, de alig mutatkoztam be, már mondta is, hogy toxo negatív, rubeola pozitív, tehát amellett, hogy jók az eredmények, még az is öröm, hogy már névről tudja a dokinő, hogy ki vagyok!!!
És majd ő ad hétfő reggel beutalót.
Cat, a húsos receptjeidet mentettem
Pici, drnaturát én is akartam, mert nagyon puffadok, meg ugye alig működött az emésztésem a cigi lerakása után, párom már bele is egyezett, hogy vegyek egy kúrát, mikor kiderült, hogy babás vagyok. Úgyhogy nekem ez csúszik...
Cat, Telki nagyon jó helynek néz ki, de ahogy elnéztem az ingatlan árakat... Hát, nem nekünk való. Pedig onnan a párom is jobban be tudna járni (mondjuk remélem, hogy hamarosan vált, ma is úgy ment be, hogy tuti, kirúgják, mert nekimegy a főnöknek
)
Sissi, sajnálom a pirit (jaj, tényleg a Sissyt akartam megnézni ma... na mindegy, majd holnap
), de új hónap, új remények!
Nika, szavaztam Gegére!!!
Asiye, jobbulást!
Arwen, visszajöttél, meggyógyultál, dolgozol?
Egyelőre ennyi, visszaolvastam, nem írtatok annyit, hogy ne tudjam megtenni