Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, ha nem baj, én elköszönök mára, hívogat az ágyikó...

Jó éjt nektek, holnap jövök
Vendég
 


nem menjél csak jó éjt boboka
melcsike70
 
 


én még maradok tünci ha gondolod itt leszek ha még szeretnél beszélgetni :wink:
melcsike70
 
 

 
 

hu, most hirtelen annyi minden lett, hogy azt se tudom mit akartam..

Na..Igen Fehérváron szeretnék, mert most is ott dolgozom, az van a legközelebb,nekünk nincs autó tehát a buszozás oda a meholdott..van is ott sok munka, csak amint írtam nem a "magamfajtának"

Találtam egy nagyon jó munkát..annyi kikötés van, hogy kell hozzá vegyianyag kezelő vizsga..mondom a péromnak, ez milyen baromság, mert biztos van egy csomó ember, aki a munkára megfelelne és egy cégnek mibe kerül egy ilyen tanfolyam elvégeztetése???Hát nem???
Erre a párom benyögi, hogy elfelejtette mondani, hogy a munkahelyén most kell majd kezdenie egy ilyet...
Mióta ott dolgozik vagy a hatodik tanfolyamra jár..én meg totál lemaradok..már csak a harmadát keresem mint ő és észrevettem, hogy mostanában mindig megkérdezem hogy ezt , vagy azt megvehetem e..régen egyenrangú felek voltunk, de már nem érzem úgy...
tünci28
 
 
 


Hát akkor jó éjt Boboka!

Melcsi!
A kislányodon keresztül találtalak meg az iwiwen...
Szerintem nagyon jó, hogy Barcikához is odatettétek Bogika képét, mert igenis az ő életének is része és az is lesz mindig..aki morbidnak találja ,az nme normális..
A mi kis drágáinkat sem kell eltagadni, hogy léteznek,ugye??!!
tünci28
 
 
 


Lassan nekem is át kell állnom a korai fekvésre, korai kelésre..reggelente alig bírok ikszállni az ágyból..

Melcsike Te vajon hogy csinálod??
Te visszamész mindjárt dolgozni, ahogy lejár a szülési szabadságod??
Egyáltalán Te dolgozhatsz azzal a tavalyi betegségeddel??

hiányzik Betti is..
tünci28
 
 
 


Kisanyácska, azért egy pár szót írsz majd???
tünci28
 
 
 


hát nálunk is most igy van mert én most egyáltalán nem dolgozok egyenlőre még táppénzem sincs hát én is várok kedvező munkára
addig nem kapkodok de azért nézelődök én is
melcsike70
 
 


dolgozni dolgozhatok de éppen akkor kezdtem el mikor terhes lettem előtte 1,5 hónapot dolgoztam és utána kiderült hogy babás vagyok nyilván egyből kijelentettek még léteznek próba idők
melcsike70
 
 


most a férjem fizeti a szabimat meg a táppénzt meg mindent. tehát itthon vagyok
melcsike70
 
 


hát igen..sajnos a próbaidő alatt megtehetik..sajnálom..
tünci28
 
 
 


de ő is azt mondja ha nem lesz olyan ami tényleg minden szempontból jó maradjak itthon télen de ha akadna olyan ami tényleg ok akkor mennék
melcsike70
 
 


és Te elég erősnek érzed magad, hogy mostanában munkába állj?
tünci28
 
 
 


hát látod még ezen nem gondolkodtam jó kérdés
melcsike70
 
 


igazából nem tudom jót tenne vagy sem mert nehéz még az emberek között
melcsike70
 
 


csak azért, mert szerintem két-három hónap azért biztosan kell a teljes(vagy nem teljes)felépüléshez..én nem szeretném, ha vadidegenek előtt elsírnám magam, mert csúnyán néznek rám és meg még nem vagyok elég erős lelkile...


Lassan megyek én is,ne haragudj,Apa hívogat..
Jó éjt Neked!!!
tünci28
 
 
 


jó éjt neked is és pihenj jó
melcsike70
 
 


vagyok én is csak nem folyamatosan, hanem olyan benézegetősen mert itthon van apa és nem hagyja h ne vegyem be a nyugtatót az meg leütne egy elefántot is a lábáról. Dokim mondta h muszáj lenne bevennem egy hétig h tuti tudjak aludni de én nem akartam mígnem apa rám parancsolt h muszáj. Lehet h a nyugtatós alvás nem olyan mint a sima de jobb mint a semmi.

Tünci: azt akartam mondani neked h így visszaolvasva kicsit félreérthető voltam valóban de nem letartgiás vagyok. Ez valamilyen nagyon nagyon furcsa állapot. Nem sírok csak végtelen szomorúságot érzek és egyfajta nyugalmat. Olyan földön túli nyugalom ez. Az én babám már egy éve halott. Már egy éve nincs köztünk és ezért másképp élem meg ugyanazt mint amit ti itt pár héttel a haláluk után. Az orvosom konzultált egy pszichológussal és egy pszichiáterrel is és mind a kettő azt mondta neki, hogy ami velem történik teljesen normális. Nem letargia vagy ilyesmi. Ez az a megnyugvás amire egy éve nem leltem mert az emélekeket az agyam eltemette. Nem mondom h nem sírok egyáltalán. De ezek már csak könnycseppek. Az igazi mély zokogós sírás abbamaradt. Azt is mondta a dokim h vissza fog még jönni a megállíthatatlan sírás de már nem lesz olyan ami napokig tart. Pár óra és átlépek rajta.
Nagyon nehéz megfogalmazni ezeket a dolgokat mert nincsen rá jó szó. Nem olyan fejlett az emberiség nyelve, hogy ezekre az érzésekre megfelelő szavakat találjon. Különleges állapot amit nem is oktatnak vagy csak egy két példa van rá a könyvekben.

Nehéz leírni mit is érzek. Való igaz a letargiához hasonlít a legjobban de mégsem az. Nem egy reményvesztett állapot. Eddig nem volt reményem. Nem volt jövőképem. Ha lassan is de mintha lenne. Nem konkrét dolgok formájában, inkább csak amolyan érzés ez.

Nem hiszem, hogy érthető amit írok mert egyszerűen nem találok szavakat arra amiket érzek. Remélem azért valamelyest el tudtam magyarázni.

Köszönöm nektek h elmondhatom. Minden nap minden percében gondolok rátok. Olyan jó, hogy ezt az újabb targédiát amit megpróbálok egy korszak zárásaként érteni megoszthattam veletek. Senki de senki nem volt eddig aki annyira megértett volna mint ti.
Vendég
 


meghallgattam a számot, amit feltettél Tünci. Végtelen szomorúságot érzek. Sírtam is. Nem nagyon, de érzem, hogy még mindig nagyon nehéz. Nehéz arra gondolni, hogy másképp is lehetett volna. Ha életben marad egy éves lenne. Egy év. Milyen rövid idő és milyen gyorsan elrepül. Talán már mászna...mosolyogna és megölelne a kis kezecskéivel. Ringatnám és úgy aludna el minden este. Énekelnék neki.....

nem kínzom magam....mi lenne ha.....már nem lesz és ezt el kell fogadnom. nem tudom valaha is képes leszek e elfogadni,. Azt hiszem nem. De ha azt akarom hogy legyen valaki aki ennyire szeret majd akkor lassan át kell lépnem rajt és a szívem egy eldugott részébe helyeznem. Mert Neki a szívemben örökre marad helye. Örökre.

Holnapután indulunk. Nem tudom lesz e a szállodában net és tudok e írni nektek. Gondolni fogok rátok mindenképpen. Annyira furcsa. Soha nem láttalak titeket de megszerettelek nagyon.

Majd jövök holnap reméle,m tudok, mert el kell intéznem az utasbiztosítást is és meghirdetem a lakásunkat is egy két ingatlanközvetítőnél. Apa elkísér mert egyedül még nagyon gyenge vagyok de én is menni akarok mert itthon semmit tenni sokkal rosszabb.

megyek is.

Kitartás és jobb napokat a sok rossz között nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Van valaki?
Vendég
 


jó reggelt Boboka!! :)

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Mano!

Azt hiszem értem ,amit mondani akarsz!!
Időnként eg y-egy pillanatra én is érzem "azt " a nyugalmat..de még nehéz..még nem törődtem bele...Rád gondoltam és arra, hogy hónapok múlva talán sikerül..de mégis félek, hogy nem..mert ha nem, akkor nem tudom milyen életünk lesz..
Vannak olyan gondolataim, érzéseim, amit még ide sem tudok megfogalmazni, mert ahogy írtad, még a magyar nyelv is kevés ehhez..csak egy sóhaj, egy pillantás ,ami kifejezhetné..

Jó utat kívánok Nektek és minden elképzelhető jót!!!
Puszi
tünci28
 
 
 


Helló!

Bocs, hogy tegnap olyan gyorsan távoztam, de így is alig bírtam reggel felkelni...
Vendég
 


Megértelek, én most keltem az előbb, tiszta kóma vagyok..csak azért ébredtem fel, mert kopácsoltak a kőművesek..pedig be volt dugva a fülem.. :)
tünci28
 
 
 


Ma, ahogy jöttem reggel a metrón, egyfolytában az járt az eszembe, hogy nekem most marhára nem ezt kéne csinálnom!!! Anno júniusban, már számoltam vissza a napokat, hogy de jó, már vége a reggeli tömegnyomornak, már nem kell X évig rohanni a melóba... Hát ja, tartott egy pár hónapig...

Manó, én is nagyon jó pihit kívánok nektek:)
Merre mentek, és mennyi időre?
Vendég
 


én is hányszor mondtam nevetgélve a kollegáimnak, hogy viszlát legkorábban három év múlva....nem is akarok erre gondolni..
megyek is,végigböngészem az álláshírdetáseket, hátha tettek fel valamit reggel..
tünci28
 
 
 


Tünci, drukkolok, hogy valami jót találj:)
Vendég
 


hát idáig semmi... :(
tünci28
 
 
 


Bettiék mikor jönnek haza?

Úúúúgy irigykedek most rájuk:):):)
Vendég
 


Tünci, ti nem mentek végül is pécsre?
Vagy azt majd télre terveztétek?
Vendég
 


Sziasztok!

Mano!
én is csak azt tudom kivánni hogy teljen jól az utazás és vigyázz magadra.

tünci,boboka!

hát nekem is terveim között szerepelt a három év, még mondták is hogy jól kiszámoltuk, pont mire elkezdődik az első osztály a Barcinak itthon tudok vele lenni. Hát most itthon vagyok..........csak az a baj egyedül és nem babázom.
melcsike70
 
 


tünci

és én is remélem ha már igy eltökélted magad, akkor találj valami olyat amihez tényleg Neked való úgy érzed és szivesen csinálnáld.
melcsike70
 
 


úgy emlékszem Bettiék ma jönnek haza..

Manoék meg most mennek el..

Mi A nyaralást, télre terveztük... :)

Most került sorra a számítógép szoba a felújításban, lehet, hogy egy -két napig nem leszek... :(

Addig el ne felejtsetek ám!!!
tünci28
 
 
 


Ezt válaszolták az államkincstártól, bemásolom, hátha tudjátok ti is hasznosítani:

Babakötvénnyel kapcsolatos megkeresésére válaszolva az alábbiakban tájékoztatom:



A közjegyző által kiállított öröklési bizonyítvány eredeti vagy hitelesített másolati példányát postai úton kell eljuttatnia a Magyar Államkincstár Családtámogatási Főosztály 1054 Budapest Hold u. 4. sz. címre.

Az öröklési bizonyítvány mellett egy szöveges kérelmet kell benyújtaniuk, amelyben jelezni szükséges, hogy mely bankszámlaszámra, vagy postai címre történjen a kifizetés (lakcímre utalás esetén az örökösök lakcímet igazoló hatósági bizonyítványainak másolati példányait is csatolni kell).

A kérelmet az öröklési bizonyítványon szereplő valamennyi örökös írja alá.



A kérelem fentieknek megfelelő beérkezését követő 8 munkanapon belül gondoskodunk az elhunyt gyermek babakötvényes számláján szereplő összeg kifizetéséről.



A családi pótlékról még mindig nem tudok semmit:(

Tünci, nem felejtünk, nyugi:) Azért remélem gyorsan befejezitek majd:)
Vendég
 


Tünci!

Egy jó barátot nem lehet pár nap alatt elfelejteni :wink:


lányok!

Ma szóltak a férjemnek mert az Önkormányzaton dolgozik, hogy megjött valami papir a hagyatéki tárgyalásra, de nem kell végig csinálnom, mert elintézik nélkülem, mert a férjem ott dolgozik. Ez azért jó, hogy nem kell ilyet végig csinálnom. De előtte utána kell nézniük hivatalból, hogy nincs e ingatlan vagy valami egyéb a kicsikém nevén. :shock:

boboka!
A férjem személyesen volt az államkincstárba múlt héten és azt mondták, hogy meg kell várni az értesítőt ami hamarosan meg kell hogy érkezzen. Te kaptál gondolom már értesitőt ugye? Mert gondolom az öröklési bizonyitványt most el intézik, de amig nem kapok értesitőt, addig kérelmet sem tudok benyújtani? Vagy rosszul gondolom?

Családipótlék,-azóta amióta kiküldték hogy nem derül ki hova folyositsák ezentúl- újra ki kellett töltenem ugyhogy még azt én sem tudom mi van vele. Az információdnak biztos hasznát vesszük aranyos vagy.
melcsike70
 
 


Melcsi, én már rég megkaptam az értesítőt. Ha azt mondták a férjednek, hogy meg kell várnotok, akkor anélkül ne intézkedjetek addig.
Vendég
 


Képzeljétek én még mindig nem kaptam meg az értesítőt, pedig már küldtem e-mail-t is..
nálunk azt mondta a közjegyző, hogy anélkül nem ad öröklési bizonyítványt..

Még nem pakoltuk ki a szobát,azért tudok írni..remélem átszereli mindjárt az uram a vezetéket és akkor estére itt leszek megint..
mert ő sem bír ám egy napot se internet nélkül..

most voltunk kiválasztani a ház külső színét, meg a lábazatot..remélem jó lesz...olyan se nem barack,se nem narancs..

A szomszéd vett két kecskét...ANNNNNNYIRA büdösek, hogy az nem igaz...mostmár egyáltalán nem kell kinnt lenni az udvaron.. :evil:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Ilyenkor elvileg ki kell kérni a szomszédok beleegyezését, ha valaki ilyen büdi állatot akar tartani.

Rokonomék disznót tartanak otthon, és már egy csomószor feljelentették őket a szomszédok, hogy nagyon büdösek az állatok.
Vendég
 


Tünci, majd teszel fel képet a házikóról, ha kész lesz?
Vendég
 


naná, hogy teszek,mert brutális sz*r volt amikor kezdtük.. :lol:
el se hiszem, hogy lassan kész lesz..
tünci28
 
 
 


Már én is úgy mennék kertes házba, de az még egy kicsit odébb van. Talán egy lottó ötössel sikerülne:):):)

Ma felhívtam a régi dokimat a rákszűrés eredmény miatt, itt P2-es lett az eredmény. Az új dokimnál meg P1-es. Két hét különbséggel vették le. A P2-es volt az első levétel. Ezt marhára nem értem. A lényeg, hogy mind a kettő negatív.
Vendég
 


Na lassan indulok a melóból, 20 körül leszek legközelebb:)
Vendég
 


Sziasztok
Hazaértünk!!
Reggel fél hattól délután négyig utaztunk. :(
De nagyon jó volt és nagyon sokat segített rajtam.
Kell, hogy kicsit ki legyek rántva innen.

Az úton haza bejelentkeztem a dokimhoz, nőgyógyászhoz, most van a 7. hét egy kontrollra, bár mint tudjuk azt mondta, nem kell, de az aszisztens beírt szerda estére, majd látom milyen lesz.

Próbáltam visszaolvasni mindent, de nagyon sokat írtatok, ami nem baj, csak most épp pakolok ki, meg mosok, mert szerdán kezdem a munkát és addig el akarok végzelődni a lakásba.
Szerdától semmire nem lesz időm.
Kezdődik az őrület, szó szerint.

Boboka
Én is így gondolom, hogy nekem nem kellene szerdán dolgozni, nem ez volt tervezve és őszintén nem is érdekel igazán, vagyis nem tudnak a régi ügyek motiválni és úgy érzem ez baj.
De majd meglátom.

Betti
Kép
betti0412
 
 


És németország gyönyörű.
Főleg ez a város, anyum 10 évig kint lakott, sokat voltam ott, de mindig szívesen megyek vissza.
Rendezett, kulturált, kivéve az oktober fest, de azt meg nem lehet kihagyni, már csak a látványosság, meg a sok lökött ember miatt sem.
Valahogy más ott a hangulat, mások az utcák, mások az emberek.
Pl.: árulnak sok mindent az út mellett, főleg virág és szezon mzg. termék és ott van szabadon, + egy kassza, ahova mindenki annyit tesz, amennyit szán a cuccokért, a tulaj meg jön este és üríti a perselyt, eladó sehol.
Ez nálunk hogy nézne már ki? Szerintem 5 perc után még a földet is fölszednék alóla kasszástól.
Más és láttam, hogy hogy is lehet csinálni. Egész Münchenben tudsz biciklizni, mert van még a legbelsejében is bicikliút, elzártan az autóuttól, és használják sokan. Szuper a tömegközlekedés, nincs hosszú dugó, mert szélesek és jók az utak, nagyon jó rendszerben, kedvesek a külföldiekkel...
Szóval úgy is lehet.
Ilyenkor mindig olyan jó hazajönni. :(
Tudom és látom, hogy ott is kell dolgozni elég sokat, mégis mások az életkörülmények.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Látom még egyedül vagyok itt, úgyhogy elmegyek futni, mivel szétületem a hátsó felem és szerda óta csak tömik belém a keresztlányom anyukájáék a kaját.
Kicsit már bálnásnak érzem magam és akut mozgáshiányom van.
Bár szerintem csak lazára fogom, mert úgy mozgok mint egy robot, be van állva az egész hátam, ennyit nem szoktam egy helyben ülni.
Futás után benézek majd még.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Na vagyok, most jöttem haza.

Betti, én a helyetekben kiköltöznék:) Így, hogy vannak is kint rokonok meg pláne.
Én sajnos túl beszari vagyok a váltáshoz, ezért is nem mentünk anno külföldre dolgozni.
Most, ahogy így leírtad, hogy milyen szép kint, hát, eléggé elkeserítő itthon a mi kis csúnyácska állapotunk. Pedig a csapból is az folyik, hogy erre X milliárdot költöttek, arra meg kétszer annyi milliárdot... Van itt pénz, csak éppen nem nagyon akar szépülni a környezetünk. Meg persze az emberek felfogása, azt tuti, hogy az a kassza már két perccel a "kitétele" után nem lenne ott...

Én is mozgok egy cseppet, mert tegnap lecsúszott egy fánk, így meg semmit nem ér az a fránya fogyókúra:):):)
Vendég
 


Jó estét mindenkinek!

Végig olvasom gyors miről maradtam le .
melcsike70
 
 


Betti!
Isten hozott itthon!

Holnap írok bővebben...

Pussz mindenkinek..
tünci28
 
 
 


Betti !


Szia újra itthon. Örülök, hogy ennyire jól sikerült az utazás, és fel tudtál szabadulni kicsit.

Boboka neked is szia!

És mindenkinek aki még fennt lesz vagy itt van. Remélem nem csak én vagyok egyedül.
melcsike70
 
 


tünci

Vagy te is neked is szia, van géped még?
melcsike70
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?