Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Sajnos tegnap megjött a menszim:( Bár már tegnap előtt is volt egy kevés, nem tudom hogy melyiket számoljam első napnak.
Én most újra elkezdtem szedni a clostyt 3x1-el, ma volt az első nap. De most úgy döntöttem nem fogok menni uh-ra, mert eléggé idegörlő volt, csak együtt leszünk akkor amikor jól esik, illetve időzítünk akkora amikorra gondolom hogy peteérés lesz. Egyébként 39 napra jött meg.

Puszedli üdv itt közöttünk, mielőbbi babásodást neked is. Nekem a closty lerövidítette a ciklust, általában 31 és 33 napra, előtte volt hogy egyáltalán nem jött meg csak gyógyszer segítségével, vagy 40-50 napos volt. És nekem is azt mondta adokim hogy csak akkor kezdjem el az utrot ha már majd a teszt pozitív lesz, és minél hamarabb teszteljek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi:Sajnálom pirit!
Amúgy te most hány hónap closti szünetet tartottál?

Kép

Kép
syl100
 
 


A SZEX JÓTÉKONY HATÁSAI

1. A szex jó kúra!

Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a bőrüket simává teszi.

2. A gyengéd és nyugodt szex csökkenti a bőrhibák és gyulladások kialakulásának esélyét, tisztítja a pórusokat és fényesebbé teszi a bőrt.

3. A szex elégeti a romantikus vacsora során felhalmozott kalóriákat...

4. A szex a legjobb sport!

- Tested minden izmát feszesebbé és tónusosabbá teszi.

- Élvezetesebb, mint 20 hossz úszás

- és nincs szükség különleges edzőcipőkre

5. A szex azonnal ható depresszió elleni kúra. Endorfint juttat a vérbe, eufóriás érzést kelt és jól érzed magad tőle.

6. Minél több szexet kapsz, annál többet kínálsz. A szexuális tevékenység nagy mennyiségű feromont termel, így megőrjíti a másik nemet.

7. A szex a világ legjobb nyugtatója, tízszer hatékonyabb, mint a válium.

8. Napi egy csók távol tartja a fogorvost... a csókolózás olyan mennyiségű nyáltermeléssel jár, ami kitisztítja az ételmaradékokat, csökkenti a savképződést, ami a fogkő kialakulását okozza és megelőzi az afta kialakulását.

9. A szex csökkentheti a migrénes fejfájást. A szeretkezés csökkenti az agyi ereket, összehúzó feszültséget.

10. A sok szex kitisztíthatja az eldugult orrot, a szex természetes antisztamin. Segíthet az asztma és a magas láz legyőzésében.

Kép

Kép
syl100
 
 

 
 

Gabi:Ja,és még annyit akartam mondani neked,hogy mikor piros színű vér kezd jönni attól a naptól számolj!

Kép

Kép
syl100
 
 


Szia Gabi: sajnálom :( , de fel a fejjel, remélem a mostani hónap sikeresebb lesz!! Te 3x1 clostit eszel? :shock: azt hittem a 2x1-es a legnagyobb adag.
Jó hosszú lett most a ciklusod.
Mondjuk az enyém sem rövid, de nem bánom, ha van pé.

Syl: köszi! Amúgy az orrdugulás tényleg igaz, volt egyszer évekkel ezelőtt, hogy nagyon náthás voltam, apival összebújtunk, kidugult az orrom:), mondjuk utána megint be, de az lényegtelen.
Vendég
 


Puszedli!

Hát felvitt a busz :lol: Ott már azért nem volt gond,nem volt vészes emelkedő.Amúgy felvisz a libegő is...na de az a 2mp es út....
Bár vicces volt mert kcsit összerázott a busz a macskakövön :lol:

Sexről ne is beszéljetek elöttem...nem is tom mikor csináltuk utoljára....kb 3 hete :roll:
Kép

annus11
 
 


jajj, én azt hittem van vmi lift vagy vmi személyszállító, nem gondoltam, hogy busz. :oops:
bocsi, nem ismerem nagyon budát. bár pestet sem.

Szerintetek milyen az a doki, akinek mondod, hogy nem akarsz befeküdni a kontrollra a kórházba (ugye beteg sem vagyok, meg du., este nincs ott már se vizsgálat se semmi) és ő mégis köti az ebet a karóhoz???
Vendég
 


Gabi: sajnálom, de hátha most a closti meghozza a várva várt hatást. Ha próbálsz majd egy kicsit elvonatkoztatni a babázásról, akkor szerintem az is sokat fog segíteni.
Puszedli: hát fura dokid van, az biztos.
Nekem sajnos megállt a menzi dolog ott ahogy kezdődött. Csütörtök délelőtt kezdtem el vérezgetni, de azóta is csak annyi. Elég egy tisztasági betét. Pedig normál esetben másnapra mindig be szokott indulni rendesen. Hát nem tudom. A hasam sem fáj egyáltalán, semmi menzi görcs. Holnap lehet hogy veszek egy tesztet, csak biztos ami biztos. Vicces lenne ha védekezés mellett esnék teherbe :lol: bár szerintem lehetetlen. A drága férjem azt mondja, hogy ő profi és tökéletesen műveli az általa megszakításos módszernek nevezett szexet. Hát nem tudom. Remélem nem járok úgy mint januárban, hogy egy hétig csináltam ezt a maszatolást, majd irány a doki és akkor állapította meg a doki, hogy baj van a hormonokkal. Annyira reménykedtem benne, hogy most nem lesz ilyen gond. Nektek szokott ilyen lenni, hogy ennyit vacakol mielőtt megjönne???
Jaj Annus olyan jó neked. Szinte már nyolc hetes vagy. Vigyázz nagyon magadra. Pocidon látszik már valami? Nekem már olyan volt mint a jóllakott napközisnek amikor hét hetes voltam.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige:Nekem is van ez a barna maszatolás a menszim előtt akár 5 napig is eltart!Nagyon idegesítő! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


mézzel már iható a palástfű.

Nekem is volt, ill. szokott lenni mensi előtt barnázás. Volt, hogy 3, volt hogy két nap, de oan is volt, hogy csak a miki jött.
Vendég
 


Sziasztok Csajszik!
Csige-bige: mitől lehet ez neked tényleg? Még nem álltak volna helyre a hormonok? Vagy nem sikerült a védekezés és ....de izgi! Vegyél azért tesztet! Ne aggódj ha egyszer már "sikerült" nekünk,tuti sikerülni fog mégegyszer! Szedsz valami tabit? Én elhatároztam,hogy még csak most lesz 3 hónapja a vetélés,egyenlőre nem szedek semmit! Illetve a Barátcserje kapszulát szedem 2 hónapig! Ennyi esélyt adok magamnak a spontánkodásnak! Beszéltem a dokimmal is,bármikor vár,bármikor hívom segít! Nagyon rendes! Persze lehet elöbb elmegyek hozzá,ha már nem tudok tovább várni! Vagy 1 ciklusra való tabim+szurim van,még lehet bevetem előtte azt is! Az az igazság csajok,hogy most érzem azt,hogy nem görcsölök a projekten,sőt rendszeresen kísérem a barátnőmet terhesgondozásra (20hetes)! Pedig gyűlöltem magamban amiért neki megmaradt a baba,nekem pedig nem! Napokig fel sem vettem a telefont amikor elvetéltem,ő 3 héttel volt idősebb terhes mint én! Annus:úgy irigyellek! Pihenj sokat!
misszike
 
 


Hát holnap veszek egy tesztet, biztos ami biztos. Bár ha esetleg most becsúszott volna, akkor szerintem a tegnapi napot nem vészeli át, ugyanis tegnap este behordtam másfél raklap térkövet a garázsba. Maga a súly nem volt nehéz, de kb. olyan négyszázszor fordultam a kövekkel. Jobb volt mint egy steapaerobic :lol:
Igazából ha az időt nézem, akkor még megjöhet, mert nekem olyan 34-36 napra szokott és most még csak a 31-en vagyok. Szóval még nem parázok, csak félek egy kicsit, hogy nehogy megint a hormonokkal legyen a gond. Ami nagyon furi, hogy semmi ragya nem jött ki rajtam. Ilyen talán még nem is volt. Bár hozzáteszem múlt hét pénteken voltam kozmetikusnál és szépen kitisztította a képemen a bőrt :lol: valami speckó gépet is használt, most nagyon tuti lett az arcom. Lehet hogy ezért? Menzi előtt egy-két brutál ragya előjön.
Néha azért fáj a hasam, menzi szerűen. Remélem megjön.

KépKép
csige-bige
 
 


Misszike: mindent bele, nagyon drukkolok neked. Remélem gyógyszer nélkül is menni fog és minél hamarabb annál jobb :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

syl három hónap kihagyás volt. Ezért is gondoltam, hogy most újra próbálom, de semmi uh, és most tényleg megpróbálom kibírni azt is hogy nem hőmérőzök, nem lh-zok. Mert az is elég sokkoló volt, főleg hogy nekem több napig pozitív az lh. Egyébként a menszim már tegnap előtt is piros volt, csak nagyon kevés, elég volt a tisztasági betét, tegnap már betét kellett, de még mindig kevés. Ma már jobban megvan, de nem vészes.

Mindenkinek nagyon drukkolok, igazán ránkférne már, hogy pocakosodjunk.
gabi1
 
 


Puszedli!

Ez milyen vizsgálat amúgy?Mért kell ehhez befeküdni?Indokolt?Mert pl mikor engem műtöttek,akkor kora reggel odamentem,délben műtét,6kor meg már mehettem haza...még a zárójlentést se vártam meg...mert fogalmuk nem volt h mikro lesz meg....És ha elhalasztanád köv hétre?

Csige-bige!
Dehogy nem!!!Én 25 kilós cementet pakoltam....+ a bútorok stb.És mégis itt van a pocimban :wink: Hát nekem már volt egy kis pocim...szóval nem kockahasról indultam.de bár még nem híztam,azért érzem h a gatya má nyom...talán másképp kerekedik már :lol: De azért pocifotót még nem tudnék feltenni :lol:

Mindenkinek mielöbbi babásodást!!!!Küldöm én rókakomát,de még mindig itt tanyázik nálam....

annus11
 
 


Csige: na, megcsináltad a tesztet? Vagy majd holnap? Vagy esetleg beindult a mensid?

Szia misszike! Most én is ezen a szinten vagyok kb. Most annyira nem idegesít, ha vki babás, nem érzem, hogy rá lennék görcsölve, hogy reménykedek, hogy készülődik vki...csak sodródom, és remélem, hogy mielőbb lesz nekünk is kisbabánk. A hőmet sem találom kielégítőnek.
Drukkolok neked is, hogy minél előbb babásodj!

Annus: röntgen lenne, légzésfunkció, vérvétel, esetleg hai UH, EKG. Szóval 5 perces vizsgálatok, egy nap alatt simán meg lehet csinálni. Elmegyek jövő 7en a háziorvosomhoz, hátha normális lesz, és megmondja mit lehet tenni ilyen estben, elvégre szabad orvosválasztás van.

Képzeljétek, ma reggel kidobott az ágy :shock: , kb. fél 7 óta fenn vagyok :(, remélem du. bepótolom. A férjem meg dolgozni ment, nem tudom mikor ér haza.
Vendég
 


Az én férjem meg éjszaka is dolgozott,szóval most alszik,én meg csendben ücsörgök a gép elött :wink:
Estére meg citromos csukát kell csinálnom....remélem h a hal szagtól nem jön VUK :lol:

Puszedli!
Szerintem ezek miatt nem kéne befeküdni...nem is hallottam ilyet!A háziorvos ha ad beutalót,akkor simán elvégzik ot ahova tartozol!Meg nem is kell ezeket egy napon,nem?Tehát simán mehetsz másik nap pl vérvételre,nem?

annus11
 
 


Voltam már ambulánson, és megcsinálták egy nap. Levették a vért, aztán leküldtek a röntgenbe, aztán a légzésfunkcióba, esetleg még a hasi UH-ra. Most is ennyi lenne, mint mindig. És én sem értem. sztem ki akar velem cseszni vagy nem tom...Mivel tudja, hogy mennyire utálok benn lenni.

már 8 hetes vagy! már csak 4 hét, és vége a rosszullétes időszaknak, remélhetőleg!
Bízzunk benne, hogy nem kell majd térdelned a wc előtt! :wink:

Ja, pé után 4 nappal vagyok, és nemrég (órája) volt egy barnás folyásom egy kicsi folt, aggódjak? Azóta mondjuk semmi, de reméljük nem is lesz :x.
Vendég
 


Puszedli24: szióka!
Mióta próbálkozol babásodni? Mi már 1 éve! 10 hónap után tabival sikerült,de6.5 hetesen Júliusban elvetéltem. Most lesz lassan 3 hónapja,tehát elkezdünk próbálkozni,de ahogy írtam egyenlőre barátcserje kapszulával.Sok jót olvastam róla. Aztán meglátom meddig birom,ha nem sokáig akkor előveszem a tabijaimat. Nekem az alacsony progi szintem a bajság. Lusti vagyok visszaolvasni,röviden Veled mizu?
misszike
 
 


Szia misszike:

Röviden? 2006-ban eldöntöttük, hogy 2007-ben én szülni fogok, persze ember tervez...2006. febr.-ban diagnosztizáltak nálam egy tüdőbetegséget, egy év szteroid. A fogamzásgátlót abbahagytam 2007. dec.-ben, hogy mire abbahagyom a szteroidot, a fogamzásgátló is örüljön ki. A ciklusom ápr.-ban kezdett borulni, akkor voltam hormonvizsgálaton, alacsony progreszteron szint, szedjek clostit. Én akkor még vártam, azt hittem rendbe jön magától. Aha, persze:), szóval lett májusra 41 nap a ciklusom, majd 44, végül 72, aminek Norcolut vetett véget, így nem halogattam a döntést, el kezdtem szedni a closti. Jó sokat gondolkodtam rajta:). Most 38 napos lesz a ciklusom.
Asszem ennyi. Szóval hivatalosan olyan 5 hónapja dolgozunk a babán.

Sajnálom a vetélést:(. Gondolom a hormonhiány volt az oka. Neked is drukkolok, remélem minél előbb összejön a baba!
Gondolom te akkor kapsz vagy kapni fogsz hormonpótlást?
Vendég
 


Puszedli24: nekem Bromocriptin+Closti+Merional+Choragon mellett lett baba,utánna folyamatosan 3*1 Utro de még az is kevés volt!
Így most nem szeretnék sok tabit és szurit,ezért döntöttem a b.cserje mellett,de ahogy írtam kéznél vannak a tabik,ha meguntam ezt! Nekem a ciklusommal sosem volt gond,mindig időben van,csak az alacsony progi miatt nincs mindig pém...hát ennyi!
Csige-bige: veled mi újság???
misszike
 
 


Szisztok, megvagyok, nagy a boldogság, na nem baba van a dologban, hanem ma reggelre normálisan megjött :lol: Rég örültem ennyire neki. Most azt várjuk, hogy elmuljon és akkor hajrá. Kicsit tartományos vagyok, hogy nehogy megismétlődjön a vetélés és attól is félek, hogy mi van, ha hónapokig nem sikerül. Próbálom ezekt a rossz gondolatokat kiűzni a fejemből és arra gondolni, hogy igen, most már éles bevetés és babásodás minél hamarabb.
Misszike drukkolok neked, úgy tűnik, akkor megint együtt startolunk a babáért :lol: Annyira jó lenne, ha együtt is érnénk révbe, mondjuk már a jövő hónapban :lol:
Hát Annus lehet hogy a hal szagát nem igazán fogja tűrni a kis pocaklakó :lol: és apa kénytelen lesz mást vacsorázni :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige: ezt nevezem :!: :!: :!: Ez aztán a hozzáállás! Nemis rontanám el az irományod + kisugárzását (máshogy nem tudom megfogalmazni,ma elég balf...ka vagyok,ezért is bocsika)!
AAAMMMEEENNN :!: :!: :!:
Hajrá....pusza!
//azért 1 kérdés,hol fogsz csalni? Tabi,szuri vagy spontánka?//
misszike
 
 


Csige-bige: a félelmek bennem is megvannak,de a cél érdekében hesegessük el őket! Nem szabad ilyenekre gondolni! Oksi?!
misszike
 
 


Mi most spontánkodunk, csupán a gravidát szedem. Viszont hétfőn veszek majd folsavat ismét a gyógyszertárban és azt is elkezdem szedni. Semmi tea vagy egyéb gyógyszert. Majd kiderül.
Misszike: már el is hessegettem a rossz gondolatokat :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige, Misszike nektek megmondták, hogy miért ment el a baba? Azért kérdezem, mert nekem is volt egy vetélésem, kiderült, hogy miért. Amikor ezután terhes lettem, bennem semmi félelem nem volt. Egyszer nem fordult meg a fejembe, hogy el fog menni a baba. Valaki erre azt mondta, hogy én biztos azért nem féltem, mert tudtuk az okát és kikezeltük.

timejka
 
 


Sziasztok

Nekem sem derült ki hogy mi volt a baj, bár én gondolom, hogy asok stressz, ami a házépítéssel járt, illetve pont akkor volt gombám, és hólyaghurutom is nem is egyszer, és elég sok gyógyszert szedtem elődte.

De hogy mi lehet az okat hogy még mindig nem sikerült most már 7. hónapja, fogalmam sincs. De tény hogy nem szabad ennyit agyalni rajta, mert sokkal nehezebben jön össze.
Csak rossz , hogy Réka mostanában egyre többször mondja hogy mikor lesz már újra a pocakomban baba.

Jaj ezt el kell mesélnem. Van egy ismerősünk Ricsi nevű fiú, aki elég sokat itt van nálunk, mert mi most házépítésbe fogtunk itt Halásztelken eladásra, és Réka úgy tűnik szerelmes belé. Anyunál talált egy selyem vörös rózsát és közölte hogy ő ezt viszi a Ricsinek. És ment felvett egy szép ruhát és vitte neki a virágot, de olyan kis szégyenlős volt. Annyira édes volt.

Na és még történt valami. Apukám nagyon régen meghalt, 10 éves voltam. Most hogy pakolgatott tesóm, mutatott egy pár levelet, amit apu akkor írt nekem amikor ő kórházban volt. Még sosem olvastam ezt, nem is emlékeztem erre a levelekre. Annyira jó volt olvasni, teljesen meghatódtam, le is fénymásoltam, hogy nekem is legyen belőle.

Na bocsi hogy így kitört belőlem.
gabi1
 
 


Gabi az én gyermekem is minden nap megkérdezi mostanában, hogy benne van a tesó a hasadba? Mikor lesz már? Azt akarom, hoy lgyen. Szóval ezt tök rossz hallgatni, meg az is rossz, hogy nem tudom teljesíteni. De sajnos ez van, jönni fog, mert jönni kell, várjuk.
Gabi nyugodtan. Valószínű én is ilyen lennék, ha előkerülne az elvesztett kedvenc apunak, vagy bármely családtagnak a levele.

Aranyos lehetett a gyermeked a virággal. Ricsike örült a virágnak?

timejka
 
 


Jó reggelt!

Akkor a tegnapi barnás folyásomra nincs ötletetek?

Gabi: hány éves a lányod? És mit szólt Ricsi a virághoz?

Csige: örülök, hogy megjött rendesen, és remélem lesz gyümölcs a hónapban! Drukkolok!

Annus: megbírtad csinálni a halat?

Én ma vagyok a 28. napon (5. dpo).

Szép napot nektek!

amúgy az időjósok hiába ígértek napsütést és 20 fokot, semmit sem látok belőle :cry: .
Vendég
 


Puszedli!
A pecsét lehetett beágyazódásos vérzés is!Azóta nem volt semmi?

Hát a halat nem tudtam megcsinálni...a hűtőben volt és hát mikorki kellett nyitni levegőt se vetem inkább...így apcim megcsinálta.De segítettem neki citromkarikát és szalonnát vágni :lol: Illetve a sütőbe is én tettem be :lol:
Utána viszont kókuszgolyót csináltam,isteni lett :lol:

Csige!
Nektek meg hajrá!Örülök h ilyenoptimista vagy!!!Így kell ezt csinálni!

Timejka,Misszike,Gabi!
Nektek is mindnet bele!!!Látom a sok csodaszerről szinte mindenki leállt.....sajna azért vannak olyan dolgok amiket muszáj kezelni.
Jut eszembe!Én természetgyógyászhoz is akartam menni(persze nem vmi levlezőn végzetthez)Állítólag meg tudja mondani milyen szervi baja van az embernek,lehet h vmi totál más szervünk rossz működése miatt nem jön a baba :wink: erről ti hallottatok vmit?

annus11
 
 


A 4. dpon nem lenne korai?
Amúgy azóta semmi. Hirtelen kicsit megijedtem.

Milyen jó ötlet, lehet én is csinálok kókuszgolyót:).

Én jártam természetgyógyászhoz, igaz nem csináltam végig, mert éreztem, hogy nem használ, nem volt türelmem kivárni :oops: , pedig lehet ha végigcsináltam volna...Amúgy nekem a homeoterápiás dokinőm azt mondta, hogy ilyen természetes cuclimuclival egy jó fél év, év mire rendbe jön a ciklusom. Ő mondta is, hogy csak akkor lesz babám, ha egészséges leszek (tehát meggyógyul a tüdőm, ill. a lelkem, mert szerinte lelki bajaim is vannak :shock: :?: ) Sztem biztos van benne vmi...mármint a természetes gyógyódokban, csak esetleg nem hat oan gyorsan mint a gyógyszerek.
Van egy ismerősöm, ő szerinte nem lehet a hormonháztartást természetes gyógymódokkal helyrehozni, mert ugye alapvető dolgok hiányoznak..hát, nem tom..lehet igaza van?
Vendég
 


Sziasztok

Tmejka hát igen, reménykedem én is hogy sikerül nekünk is hamarosan babásodni.

Na azt el kell mondanom lányok, hogy ez a Ricsi nem gyerek ám hanem 24 éves, úgy hogy persze örült neki, csak néha kínos neki gondolom, vagy legalább is zavarban van.

Annus igen próbálok leállni én is ateával, a folsavat és az e-vitamint szoktam szedni de csak ha épp eszembejut. Most inkább a télihónapok miatt a cetebe-t kezdtem el.

puszedli nem tudom mitől lehet a barnázás, a negyedik nap talán kevés még a beágyazódáshoz, ha persze mondjuk akkor volt a peteérés amikorra te gondolod, mert ha előbb volt akkor lehetne akár beágyazódás is. De simán lehet progeszteron kevés, szerintem igyad a palástfüvet.
gabi1
 
 


Puszedli!
A beágyazódás az kb a pé után 3 nappal kezdődik el!Így utólag nekem a pé után 3-5 nappal hányingerem volt.Na nem egész nap,de úgy rámtört.Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,mert máskor is volt hányingerem,igaz az sokkal tovább tartott...
De a lényeg h azóta sincs semmi!Ez még nem ok az aggódalomra,de sajnos még az örömre se :lol: :lol:

annus11
 
 


Én a progi hiányra gondoltam, de mivel nem volt szinte semmi..na, mindegy, reméljük nem is lesz.
Még egyelőre se öröm, se bánat, csak várom az okt. 7-ét, hogy megjöjjön.
Próbálok nem rá gondolni, és akkor tök jó :D.

A palástfűvel annyi a bajom, hogy nagyon kell tőle pisilnem. Már ilyenkor este nem iszok, mert akkor én nem alszok vmi jól, és kimegyek 4szer is :(. De majd reggel csinálok.

És du. kicsit kisütött a nap:).
Vendég
 


Annus természetgyógyászhoz hónapok óta készülök, csak nem jutok el. Egyik ismerősöm rendszeresen jár (nem akar babát, csak úgy jár) és Ó mondta, hogy jó pár nőnek sikerült a baba, amikor természetgyógyászhoz járt. Addig pedig nem jött a baba. Biztos van benne valami.

Nekem elég volt a gyógyszerekből. Kedden megyek dokihoz, de nem azért, hogy más gyógyszert írjon. Kivácsni vagyok, hogy csinál-e valami vizsgálatot. Nekem closti nélkül is volt tüszőm, normális. Kedden hátha okosabb leszek.

Gabi. Azt hittem Ricsike kicsike, de nagyocska.

timejka
 
 


Csige-bige:helyes,csak a jóra a babára gondolunk!!!!
Timejka:nálam a kiinduló ok is az alacsony progi szint volt,ami miatt nem volt mindig pém,aztán mikor "sikerült" a baba kaptam Utrot 3*1-et, de úgy tűnik ez is kevés volt! + a gondolatnak teremtő ereje van,sajnos állandóan a vetélésről és annak okairól olvastam,tiszta stresszes voltam,hát ez lett a vége...soha többet nem olvasok ilyeneket!!!
misszike
 
 


Misszike nem is szabad. Csak arra kell gondolni, hogy minden rendben lesz. Persze ez nehéz, főleg egy vetélés után. De,mint írtam már, a vetélésem után amikor terhes lettem absholút semmi félelem nem volt bennem, én olyan boldog voltam, tök jó volt a terhességem és megszületett Bence. Nem szabad arra gondolni, hogy mi lesz ha megint. Nem lesz ilyen.

A folsavtól nektek nem volt rossz a gyomrotok?

timejka
 
 


Timejka: azért valljuk be nem olyan könnyű nem rá gondolni. Főleg vetélés után,hogy milyen lesz a következő terhesség,nem lesz-e újabb vetélés?! Bence milyen idős? Vetélés után mikor jött össze és hogyan?
misszike
 
 


Misszike: tessék mindig a jóra gondolni! Pozitív gondolatok :wink: .
Bennem is felmerült, főleg, hogy ti is írtátok, hogy alacsony progi szint miatt elmehet, de én bízok benne, hogy erős lesz a picim, és megmarad. Ha nem, akkor beteg volt, és így kellett lennie.

Tudtad, hogyha kromoszóma baja van a babának, akkor elkezdi megvonni a szervezettől a progreszteront, hogy kilökődhessen? Lehet, hogy beteg volt, de hidd el, én bízok benne, hogy sikerülni fog nemsokára! És ez a baba már olyan erős lesz, hogy csak na!!
Vendég
 


Misszike Bence elmúlt 6 éves. Toxoplasma miatt volt a vetélésem. Kb. 1 év után mondták, hogy jöhet a baba, mert az eredményeim addigra lettek jók. ezután 2-3 hónap után jött a Bence. Én tapasztalatból mondom, hogy meg se fordult a fejembe, hogy Úristen mi lesz ha megint elvetélek? Majd ha terhes leszel kiderül, hogy Te mennyire gondolsz rá. Bennem csak pozitiv volt.

timejka
 
 


Sziasztok

tmejka érdekes amit írsz, annó mikor tehes voltam a gyerekekkel én sem gondoltam soha vetélésre, vagy hogy bármi baja lenne a babának. De most a negyedikkel mikor terhes lettem, egyfolytában vetélésről, meg olyanokról olvastam akiknek meghalt a szüléskor a gyerek. Tuti hogy nekem is számított hogy ilyenekkel foglaltoztam, ez akkor fel sem tűnt, csak ahogy visszaemlékszem rá, jutottam el odáig hogy amivel foglalkozunk az tuti be is fog következni.

Most már teljesen pozitív vagyok, csak az egészséges félelem van bennem, ami szerintem minden nőben benne van függetlenül attól hogy vetélés e vagy sem.

puszedli az én dokim is mindig azt mondja hogy ha egy baba itt akar hagyni minket akkor tuti hogy nem volt egészséges, és így jobb neki. Én hiszek neki, és próbálom én is így felfogni, persze nem könnyű, de próbálkozom. amúgy ha jól emlékszem te kérdezted hogy Réka hány éves, 4 éves a drágám. Fiam 7 és anagy lányom aki már kész nő, nem sokára 10 éves lesz.
gabi1
 
 


Gabi gondolom eddig még nem volt vetélésed, azért nem jutott eszedbe, hogy veled ilyen is megtörténhet.

Azt kívánom, hogy mindenki essen teherbe és mindenkinek maradjon meg a baba és akkor majd csinálunk egy babazsúrt.

Gabi 3 gyerek nem semmi, irigyellek, nekem kettő is elég lenne. Nem bántásból írom, amit most írok, de örülj neki, hogy legalább van 3 gyermeked. Jó, ha az ember a fejébe veszi, hogy még egy 4. kell és nem akar jönni, persze, hogy szomorú.

annus kismamus hogy vagyusz? Rókácska?

timejka
 
 


tmejka én is mindig azt mondom magamnak hogy örüljek neki van 3 gyerekem. De azért még is foglalkoztat a dolog hogy miért nem sikerül és nehezen nyugszom bele, meg nem is akarok belenyugodni. Biztos nincs még itt az ideje azért nem jön.
gabi1
 
 


Sziasztok!
Hát én megvagyok, menzi van rendesen. Sajnos a vetélés oka nem derült ki, annyit tudunk, hogy nem bakteriális fertőzés volt, mert nálam mindent rendben találtak. Én is a progiszintre gyanakszom, bár nekem nem volt hóközi barnázás és a terhesség alatt sem volt barnázásom. Minden esetre most kapok majd progipótlást, csak jöjjön már a baba. Olyan jó, hogy már élesbe próbálkozhatunk, már csak azt kell megvárni, hogy elmúljon a menzi.
Annus hogy vagy? Csodálkoztam volna, ha Te készíted el a halat :lol: nem azért mert nem tudnád, félre ne értsd, hanem hogy róka koma engedi. Azért a halnak van egy jellegzetes szaga, ami még normál esetben is orrbamászó, nem hogy a "Te állapotodban" :lol: Olyan jó látni a vonalzódon, hogy szép lassan telik az idő. Pihizz sokat.

KépKép
csige-bige
 
 


Gabi a barátnőmnek van egy 6 éves és egy 1 éves fia, szeretne még egy kislányt, de van egy komoly betegsége, ami most nem látszik rajta, de bármikor bekövetkezhet, akár egyik napról a másikra a rosszabbodás, esetleg bénulás. Mondtam neki, hogy ne kickáztasson, van 2 fia, hiszen az egészségéről van szó, illetve arról, hogy a gyerekeinek még nagyon-nagyon sokáig legyen anyja.

timejka
 
 


Sziasztok!

Gabi: 3 gyerek, és szeretnétek 4.-et? Hú, de csodállak. Olyan ritkán látni ilyen nagy családot!!! Biztos jöni fog, ha érzi a baba is, hogy itt az ideje! De jönni fog nektek is hamarosan, és mindenkinek itt!

Csige: akkor hajár júliusi baba!

Timejka ti terveztétek ezt a nagy különbéget a két gyerek között, vagy így hozta a sors?

Csak ugye minden ember más, van aki az 1-2 éves korkülönbségre esküszik, van aki 3-4 stb.

Nálam semmi különös, felment 3 tizeddel a hőm, így pé után majdnem egy héttel.
Már 3. este rosszul alszok:(, nem tudom miért.
Az első este tudtam, hogy a palástfű a ludas, mert pisiltem rendesen. De tegnap éjjel is, pedig direkt nem ittam előtte oan sokat.
Vendég
 


nekem is van egy autoimmun betegségem, sajnos, és most jól érzem magam, ezért is hajtunk ezerrel a babára. Ki tudja, nem-e leszek rosszabbul egy év múlva?

mindenkinek szép napot!
Vendég
 


Puszedli!

Egyáltalán nem akartam ekkora korkülönbséget. 2 éve próbálkozunk a tesóval.

timejka
 
 


Na itt!

Csige-bige!
Hát igen...amúgy pecázunk,és a hal szaghoz hozzá vagyok szokva,bár nem mondanám h a kedvencem...de így totál i voltam tőle :lol: Szóval most ez apcim főztje volt,de ő is fogta ki,ő hozta haza,pucolta meg majd megsütötte.Igazi kis mese.Én meg megettem :wink: :lol:

Ma voltam laborban,jövőhéten doki.Addig meg sok pihi,főleg h egyedül leszek a héten....Hányinger van,rókakoma elkerül.

Más nem mondhatok,csak babaeső hulljon rátok :wink: :lol:

annus11
 
 


Annus: nem dolgozol? Otthon vagy?


Timejka: ember tervez...sajnálom, hogy nem jött össze korábban a kistesó, de most már reméljük nem várat sokáig magára!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?