Új privát üzeneted érkezett!

a zone clubbon a családtagok elvesztéséről van szó, akit érdekel.

sziasztok! Ma is amolyan semmilyen napom van. Csak telnek a percek. Levegőt be levegőt ki. Ennyi. Lakás romokban. Akárcsak a lelkem. De nem tudok sírni. Aludni és enni sem. Néha olyan furcsa állapotban vagyok. Nem látok nem hallok. Csak a gondolatok kavarognak. A sok sok mi lett volna ha, mi van most mi lesz, meddig lesz ez így....

Ma sem sírtam. Valahogy kiszáradtaka könnyeim. Dokim tegnap hívott hogy vagyok és hogy borzasztóan aggódott értem és csak tudni akarta mi van velem. Mondtam neki mi a helyzet. Mondta h ez már jobb egy fokkal. Jó hogy emlékszem. Higgyem el ez a gyógyulás első lépése. De persze nehéz elhinni, de bíztatott nagyon és nagyon jólesett tőle. Megértett mindent. Mondta szeretne látni mielőtt jövő héten elutazunk. Úgyhogy hétfőn bemegyek hozzá, de mondtam neki hogy felhívom az utcáról ha ott vagyok és egyből fogadjon mert nem bírnám nézni a terheseket és kismamákat a váróban. Ahhoz nincs erőm. Mondta hogy ő is jó megoldásnak látja és vár hétfőn vagy kedden. Ahogy erőt érzek magamban.

Apa is velem lesz most 2 hétig. Nem tuodm hogy intézte el de nagyon hálás vagyok érte.

Itt a házban mindenki olyan kedves és megértő. Nem zavarnak és nem iszkolnak előlem. Köszönnek és látom a szemükben a sajnálatot. Persze én is érzem rajtuk hogy dejó hogy nem velem történt meg vagy ilyesmit gondolnak de ezért nem haragszom. Biztos én is így gondolnám ha kívűlálló lennék. Szeretnénk elköltözni innen amúgy. Nagyon szép és jó hely de mióta ideköltöztünk csak tragédiák sora áll mögöttünk. Férjem nővére meghalt autóbalesetben, két kisgyerek maradt utána. Meghalt a kutyusom....és elment két babám is. Nincs miért maradnunk.
Lehet hogy hülyén hangzik de reménnyel tölt el. Talán ha itthagyom a lakást ezzel egy új időszámítás kezdődik...hülye vagyok h ebbe kapaszkodom? De már nem is tudok mibe. Várom az utazást nagyon. Nagyon nagyon.

Szerencsére tartalékoltam arra az időre ha 3 évig itthon leszek a babámmal és így nem nagy érvágás hogy nem mehetek vissza dolgozni. Apa aggódott hogy még ezen is biztos rágódom de én nagyon örülök neki h nem kell oda visszamennem. Annyit dolgoztam mint egy állat. Sorry a kifejezésért. Reggel 7kor már bennt voltam és este sokszor9-10 is volt mire hazaértem és néha szombat vasárnap is. Megfizették csak időm nem volt elkölteni. Úgy érzem viszont most már elég. Pláne h felhívott tegnap a kolléganőm is és közölte h ha akarok még mehetek de akkor hétfőn reggel legyek bennt. Mondtam neki h ugye ezt nem gondolják komolyan mikor most vesztettem el egy babát?? Még vérezgetek és fájok azért eléggé. Sok vérte veszettettm és eléggé le vagyok gyengülve. És nem mellesleg közölték velem ha terhes leszek szevasz. Azt mondta h nem kéne ekkora ügyet csinálnom a dologból (mármint a vetélésből) és azt h a főnök mivel zsarolt meg ne foglalkozzak mert szükségük van rám. Tény h sztem összeomlik a rendszer mert senki nem látja át csak én olyan bonyolult és nem nagyon találnak mást aki csinálná. Sztem leesett nekik h nélkülem oda minden és azt hitték ha megfenyegetnek majd megijedek. A végén még fizuemelést is ajánlott... de nem érdekelt és rávágtam a telefont mikor elkezdett a babámról úgy beszélni ahogy. Még kétszer keresett mobilin de nem vettem fel. Nem érdekelnek a továbbiakban. A 4 év alatt míg itt dolgoztam 6 alkalmazottat próbáltam betanítani h legyen segítségem ha kiesnék de mind a 6 azt mondta h nincs az a pénz amiért ezt csinálnák mert nagyon kemény. Mondtam h tudom de nem volt mindig ilyen lassan vált ilyen hajtóssá a munka és ha csak 1-2 évig marad nagyon sokat kereshetnek. Komoly fizetést is adtam volna nekik de nem kellett. Viszont a viselkedésükkel nagyon besokalltam. Az is kemény volt mikor az első baba elment de akkor nem szóltak semmit. Nem haragudtak h nem megyek, de legalábbis nem mondták. Most viszont elég hülyén intézik a dolgaikat.
Vendég
 


laptető...hurrá...
Vendég
 


melcsike! örülök h jobb a kedved ma. Szerintem is menjetek el valahova ma a kislányoddal. Úgy irigyellek érte, hogy neked már lehet. Persze tudom ő nem pótolja a kislányodat akit elvesztettél és most nem vígasz neked de akkor is olyan jó, hogy van már egy gyermeked.
Szeret Barcika vásárolni? Vagy fagyizni? Biztos örülne neki ha elmennétek és vennél neki valami szépet (persze csak ha nem gond). Csak egy ötlet. Biztos neked is jó érzés ha neki kicsit jobb kedve van. Van valami sláger mostanság? Hello Kitty vagy ilyesmi (nem tudom divat e még, férjem nővérének a gyerekei imádják) és olyan édes dolgokat lehet venni. Szoktam nekik venni csak úgy. Pár hete vettem a Happy Boxban egy egy édes szürke mackót nekik. Kulcstartót. És imádják. Gondolom csak pár napig sláger aztán megy a süllyesztőbe de nekem ők olyanok mintha a sajátjaim lennének bizonyos fokig. Persze nem de elég szegények és én meg a "gazdag" (persze ez nem igaz) nagynéni viszi az ajándékokat. Szoktunk segíteni nekik, ők a keresztlányaim. Mivel apukájuk egy keresetből tartja el őket ősszel-télen és nyáron én veszem meg nekik a ruhácskákat. Ilyenkor elviszem őket egyesével és ami kell (cipő-kabátka..) megkapják. Ha én nem tenném akkor senki nem tenné. És nagyon hálásak érte pedig nincs miért. Bár a sajátomnak is vehetnék. Sokat vannak nálam....már amennyit a munkáűm engedett...szval nem olyan sokat de ha csak tehettem itt voltak. Úgy szeretem őket. Nem is mondtuk meg nekik mi történt velem nehogy aggódjanak. Még olyan picik. 6 és 4 évesek. De már mindent értenek.
Vendég
 

 
 

hűha, velem lesz tele az odla. Sehol senki?
Vendég
 


Szia Mano,itt vagyok, csak egész nap az interneten nézelődöm állás után...

Nagyon aggódom érted, ez az állapot semmiképp nem jó,nehogy nagyon mély depresszió legyen belőle!!
Az utazás mindenképpen jó ötlet, meg hogy Veled van a párod!!
Szerintem azért, ha ez tartós lesz, másmint ez a mély letargia, akkor mindenképp keress segítséget,amíg nem késő!!
A lakáscsere dolgot értem, mert én is ezt éreztem még a lakásra is haragszom, mintha az lenne minden nyomorom oka..
Jó, hogy nem életbevágó a munka Nálatok, hogy tudsz kicsit pihenni...sajnos a mai világban ennyit ér a munkánk..

ezzel kapcsolatban most egészen el vagyok keseredve, mert nekem nemigen van lehetőségem..
Az egész életemet alárendeltem a születendő gyermeknek, az elmúlt években minden afelé lakítottam és most bumm, semmi lehetőség..
Ami szakképesítésem van, abba semmi gyakorlatom nincs, ráadásul jellemzően a férfiak érvényesülnek benne..tanulni mást nem tudtam, mert azt nem engedhettük meg magunknak, hogy ne dolgozzak,a munkabeosztásom viszont mindig olyan volt, ami mellett nem lehet semmi rendszert kialakítani..tudjátok, kereskedelem,hétköznap este 8-ig, hétvégén szombat-vasérnap..Abban reménykedtem, hogy majd a gyed alatt tanulok, mert teljesen a képességeim alatt dolgozok most...sokkal többet is tudnék, nem is vagyok odavaló ahol dolgozom..
De most azt látom nem kell sehova a szorgalmas, talpraesett, sokat megélt dolgozó..Ellenben mindennél fontosabb a felsőfokú végzettség, olyan szakokkal, amiről ki sem derül, hogy egyáltalán mit takar..Lényeg egy csomó papír, nem baj, ha nincs mögötte semmi..számtalanszor volt nálunk olyan egyetemista diák, aki képtelen volt egy egyszerű mondat megfogalmazására, vagy a lesz szót így írta:lessz...Hát ők kellenek mindenhová..én meg nem tudom, lassan mehetek takarítani, vagy biorobotnak gyárba..
Ezek szerint már csak diplomások élnek az országban??egy egyszerű adatrögzítéshez is kell két nyelvtudás, főiskola.???

Szóval, elkeseredtem..
Bocs, hogy így kifakadtam, de nem tudom, most mitévő legyek??


Ráadásul olyan rosszul aludtam..Azt álmodtam, hogy hat hetes terhes voltam és kórházba kerültem, mert nem votl szívhang..
Remélem ez csak az elmúlt napok gondolatai miatt volt, nem a jövőm...Ha elvesztem a reményt, akár ma felköthetem magam..

Mano!!!!
Te se veszítsd el kérlek!!!!
tünci28
 
 
 


Mano!



Hát igen vásárolni azt szeret. Ma délelőtt elmentünk levásárolni a játék utalványt amit nyert a szépségversenyen. Hát komolyan mondom alig vártam haza jöjjünk mert egy játékáruházban nem lehet könnyen kikeveredni, persze a Barcinak minden kellett főleg ami jó drága. De én meg mondtam neki mert 3000 ft-os volt az utalvány, hogy ne kelljen sokat ráfizetnem mert most lesz a szülinapja amire megint csak kell majd venni aztán meg utána a névnapja az is , meg karácsony. Minden összesürüsödik nekil. Persze úgy volt mobilt kap szülinapra, el is mentünk felmérni a terepet naná hogy megkapta az új telót. Ugyhogy az most kilőve mint szülinapi ajándék. Végül is most egy Barbie-s mp3 lejátszót választott. Gondoltam veszek neki egy új fülbevalót, mert ugyis megigértem neki, mert ő még az enyémet örökölte és megbeszéltük a Bogika meg lesz akkor tovább örökitjük neki, mert nem tudom de direkt azért eltettem anyámmal ha lesz kislányom akkor legyen azé, valami az én gyerekkoromból.De azért meg lesz neki az új fülbevaló és a Bogikámnak vettem egy ékszer dobozt abba beletesszük neki, mert most már ő örökli tovább. Persze a nővérem, mint keresztanya lecsapott az ötlere majd ő megveszi. Úgyhogy nem igazán tudom mit fog kapni.

Hu most hogy irok eszembe jutott az egy éves karácsony, akkor már totyogós volt. Hát kb. minimum háromszor vettem neki karácsonyi ajándékot mert amikor megvettem mindig odaadtam neki.Annyira jó volt látni ahogy örül neki.Aztán a vége az lett anyám fogta elkobozta az utolsót és karácsonykor kaptam vissza.Na ez akkor bejött azóta úgy csináljuk, megveszem becsomagolom és anyám eldugja náluk.Remélem jó lesz az utazás és sok sok időt tudtok együtt tölteni ebből a 2 hétből APÁ-val.


tünci!

Veled mi újság? Remélem jól vagy te is. Én most mondhatom hogy túl vagyok a tegnapi krizisen egyenlőre.
melcsike70
 
 


tünci!

Ha mindenáron váltani akarsz munkahelyet fogsz találni, ezen ne keseredj el kérlek, de a múlt tudod ott is előkerül, mert a mindennapok témája új munkahelyen is hol laksz, hány éves vagy, család?

Arra meg ne is gondoljatok, hogy nem lesz baba, vagy mindig baj lehet csak. Ilyenre ne gondoljatok. Jó?
melcsike70
 
 


hát arra gondoltam, hogy egy új helyen simán mondhatom, hogy ha megkérdik van e család?-nincs,kész...
Ha meg megmondom, lehet hogy ott el tudnak fogadni,mert már így ismernek meg,Violával együtt...
tünci28
 
 
 


végül is igazad van de ha te ugy érzed hogy váltanod kell, akkor tedd meg tüncike, neked jobb legyen az a fontos
melcsike70
 
 


Jó estét mindenkinek.


Mi van veletek csajok? Hogy vagytok? Ma megkaptam egy nagyon közeli (volt már ezek után)- rokonomtól hogy 20 évvel ezelőtt ő is túl élte, nem tört össze, nem esett össze, bár nem vagyunk egyformák- éppen azt nem irta mit csinálom a fesztivált. Jól esett mondanom sem kell. De nem érdekel mit dumálnak az ilyen gyagyások.
melcsike70
 
 


Sziasztok!

Melcsi, és ezt képes volt megírni a rokon? Éppen ezért tudnia kéne, hogy milyen fájdalmas most neked.
Hát legalább egyel kevesebb embernek kell karácsonyi üdvözlő lapot küldened:) Tojd le nagyívben...
Vendég
 


azért irtam hogy volt rokon és tudnátok mennyire közeli huuuu nem is merem megmondani mert én szégyenlem
melcsike70
 
 


Ó Melcsike ne szégyelld!!
Ha olvastad a korábbi írásaimat, akkor tudod, hogy a saját bátyám másfél hónapja, egy héttel a Kicsikém halála után azt mondta, hogy pszichopata vagyok és zárt osztályon a helyem!!!
Én akkor eldöntöttem, hogy végeztem vele egy életre..elvagyok nélküle is..mindig is az volt a véleményem, hogy inkább ápolok egy jó baráti viszonyt, minthogy kötelességből fenntartsak egy rossz rokoni kapcsolatot..
A párom is megmondta, hogy be sem teheti a lábát hozzánk..

milyen érdekes, hogy a férjem nővére mennyire sírt amikor megtudta, hogy Viola elment..neki már van egy másfél éves unokája is..és tudja milyen nagyon lehet szeretni a gyerekeket..
Nagy igazság hogy időnként onnan kapsz megértést ahonnan nem is várod..Én biztos vagyok benne, hogy lesznek akik végérvényesen elmaradnak tőlem..de lesznek majd új barátaim..vagy már vannak is..TI..:))

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Nálunk csak annyi volt egy héttel a tragédia után, hogy apumékat felhívta az egyik rokonunk, és először 10 percig sírt, hogy mennyire együtt érez velünk, meg mennyire sajnálja, aztán meg kb. 30 percen keresztül sírt azért, hogy anno a falujukban ki halt meg, és azoknak milyen élete volt, így a halál úgy a halál (de olyanokról, akikről apuéknak fingjuk nem volt, hogy kicsodák) ezt ecsetelgette. Aztán jól rá vágta apu a kagylót, szerintem azóta sem beszélnek. Pedig tök aranyos gesztus volt még az elején, de könyörgöm, miért kell az ember helyzetét nehezíteni. Teljesen más egy idős (teszem azt 80-90 éves) emberke elvesztése, aki esetleg beteg volt (és ráadásul nem is ismerjük!!), meg megint más a saját gyermeked elveszése.

Tünci, vagy?
Vendég
 


Itt vagyok Boboka!
tünci28
 
 
 


Tünci, egyszerre írtunk.

Erre már nem is emlékeztem, hogy a bátyád ilyeneket mondott!!!!!!! Hát szerintem én sem állnék vele szóba a te helyedben!!
Vendég
 


különben elég vacak napom van..nem tudom egész nap jár az agyam..a munka, meg az egész.teljesen belegabajodok..semmi se jó..mennyire azt hittem hogy most aztán révbe értem..valaki beszélt itt az alázatról korábban..mennyit gondolok erre..én is azt hittem mindenható vagyok..
tünci28
 
 
 


tünci !

bocsi de már én sem pedig mindent végig olvastam.

boboka!

ő is az én féltestvérem a saját gyerekét vesztette el.
melcsike70
 
 


Különben furcs, hogy szinte nem is gondolok rá,rájuk..mert korábban szerettem ha nálunk voltak, mert egy tündéri kislányuk van(másfél éves)..De most nem hiányoznak..lezártam végérvényesen..nem a megbántottság miatt ,mert azt meg lehet idővel bocsájtani..de ha ezt tudta mondani, akkor bizonyosan egyáltalán nem szeret,nem vagyok neki fontos..és akkor mi értelme lenne látszatkapcsolatot tartani..szóval vele tényleg vége..
tünci28
 
 
 


Szerintem mindannyian azt hittük...

De milyen fura az élet, még anno, mikor eljöttem a munkahelyemről, volt egy pár dolog, amit ki akartam dobni, de egy belső hang nem engedte. Lehet, hogy tudat alatt készültem erre? Meg amikor töltöttem ki a gyed-es papírt, akkor is éreztem, hogy erre nekem már nemigen lesz most szükségem.
Vendég
 


Ezt a dal valószínű sokan ismeritek, egy ismert filmsorozat főcímdala..a videoklippet kevesebben...
én elsőre végigbőgtem..persze animáció,meg minden..de mégis..

http://www.youtube.com/watch?v=V-ZkLjGx ... re=related
tünci28
 
 
 


Jajj csajok, annyira üresnek érzem most magam a kicsikém nélkül!!

Van az a terhes kolléganőm. Múltkor róla beszélgettünk, és mondta egy másik csaj, hogy ő mit szed, milyen vitaminokat stb. Mondtam, hogy azt én is szedtem végig. Erre úgy tett, mintha azt meg sem hallotta volna. Bent majdnem mindenki úgy csinál, mintha én nem is lettem volna várandós.
Vendég
 


tünci

örülök mert én is úgy érzem hogy vannak új nagyon jó barátaim és azok ti vagytok mindannyian
melcsike70
 
 


Tünci, nagyon aranyos! Most nem tudtam végig nézni, mert a férjecském itt van mellettem, és ezt egyedül kéne nézni, mert akkor tudok bőgicsélni. Persze így is lehetne, de szegénykém nem tudná mire vélni, hogy egyik pillanatban még ok-s voltam, másik pillanatban meg potyognak a könnyeim:)

Melyik sorozatnak a dala?

Pedig én aztán jó nagy sorozat fun vagyok, de erre nem jöttem rá, hogy melyiké lehet. :oops:
Vendég
 


Boboka,ezt én is észrevettem, hogy a mi véleményünk nem számít, mert nekünk nem sikerült..az ilyen dolgok is azt erősítik bennünk, hogy valamiért mi tehetünk róla...
tünci28
 
 
 


Én is így érzek irántatok :wink: Olyan, mintha már tök régóta barátnők lennénk. Mondjuk az is jó, hogy tudok hozzátok arcot kötni, Tünci fényképe ugyi itt van, Melcsit meg megnéztem wiw-en. Majd ha lehet, akkor priviben küldök nektek én is magamról képet. Sem ide sem az iwiw-re nem szeretnék feltenni.
Vendég
 


Boboka!
Ezt meg sem halottam!!!
Nem felismerni a doktor house zenéjét!!!????
Szentségtörés... :P
tünci28
 
 
 


Hát igen, a mi véleményünk az senkinek nem számít.

Lehet, hogy már múltkor írtam, de tök szívesen vinnék be pl. fényképet Lackóról, hogy lássák, hogy Ő milyen volt, de a férjem azt mondta, hogy egy kicsit morbid lenne. Mert ugye az újszülött babát szokták így mutogatni, nem az angyal babákat :cry:
Pedig én úgy vinném, had lássák :roll:
Vendég
 


Basszuskulcs!!! Az az volt?? Mentségemre legyen mondva, hogy ultra halkan hallgattam :lol:
Vendég
 


Na boboka ez jó ötlet!!! :)
Az iwiwen én sem vagyok ,csak az uram..ide szerintem nem téved olyan, aki előtt szégyellném magam,ezért nem vonultam inkognítóba..látom azért szép lassan legtöbben ezt azt el merünk árulni magunkról..
én amúgy is olyan őszintén naív,naívan tökfej vagyok.. :D

Milyen jó, hogy megint így egyszerre vagyunk..már régen volt így.
tünci28
 
 
 


tünci

én ez gyönyörű de megmondom őszintén én nem tudtam mert még sosem láttam a doktor houset

boboka

én mindenkinek megszoktam mutatni, sőt csináltattam egy kulcstartót egyik felén a barcikám van a másikon a bogikám és látod még az iwiwen is fel tettem őt próbáljon valaki véleményt mondani nekem is lenne hidd el
melcsike70
 
 


igen szerintem is jó
melcsike70
 
 


boboka

én még nem tudom kihez kötni a nevedet :cry:
melcsike70
 
 


Ezegyszer megbocsájtva.. :)

Melcsike!
hol vagy??

Én nem találom morbidnak, hogy megmutatom a fényképét..érdekes, hogy kezdetben nem tudtam ide sem feltenni, egyáltalán senkinek sem megmutatni,de mostmár jólesik, ha láthatják mások is ,hogy milyen csodaszép drága Baba!!!
Amikor ti is írtátok, hogy szép ,az nekem olyan, de olyan sokat jelentett!!!
Elküldtem levélben a szülésznőnek, aki velem volt akkor..és nagyon örült neki,azt mondta megtiszeltetés hogy megosztottam vele..

Lehet hogy ez furcsán hangzik, de akárhogy is van, én végtelenül büszke vagyok Violára!!Számomra a legtökéletesebb lény,vér a véremből!!!
tünci28
 
 
 


tegnap képzeljétek el olyan aranyos volt a barci mert elvoltunk anyáméknál és ott voltak a nővérem fiai is. és van egy 5 és fél éves kicsi is és a kislányom azt mondta neki gyere gyújtunk gyertyát a testvéremnek és bekapcsolta a gépet és gyujtottak együtt. olyan aranyosak voltak. komolyan majdnem elsirtam magam.
melcsike70
 
 


na pont kérdeztem, hol van -Melcsike,erre pont írt..

Igen Boboka,tessék képet küldeni nekünk!!

Mano vajon hogy van??Olyan sokat gondolok rá..remélem valahogy átmegy a sok pozitív gondolat...
tünci28
 
 
 


már mint hogy érted hol vagyok ?
melcsike70
 
 


Tünci, én is ilyen tökfej vagyok!! Na majd akkor holnap próbálkozok priviben képet küldeni.

Én anno mondtam a pszichológusnak, akinél egyszer voltam, hogy szoktam fórumozni. Bár akkor még ez az oldal nem volt, csak az angyalokszülei, de lehet, hogy "esettanulmány" szinten olvasgatják az ilyen oldalakat. Bár tuti, hogy ez csak az én agyszüleményem :roll: Biztos van nekik jobb dolguk is ennél :lol:
Néha túl parázok dolgokat

:oops:
Vendég
 


jaj, hát úgy hogy már két perce nem írtál én meg azt hittem kimentél a gépemből.. :D
tünci28
 
 
 


ja és ma meg ugye tiszta erős voltam majdnem el is és akkor a kislányom zenét hallgatott és egyszercsak láttam hogy sir. hát képzeljétek el az Emberektől a Mamát hallgatta és elkezdett annyira zokogni mert hiányzik neki bogika. azt el kell mondanom, mivel itthon van velünk igy itthon volt neki egy búcsúztató és ezt volt a választott zene amit végig hallgattunk a búcsúztató után.
melcsike70
 
 


Bobka én nem hiszem hogy az orvosok ne tudnának a gyászfeldolgozás fórumos oldalairól, mert nekem pl. a háziorvosom ajánlotta az angyalokszüleit..

Melcsikét mindjárt megnézem az iwiw-en..
tünci28
 
 
 


Melcsi, hogy érted, hogy nem tudod kihez kötni a nevem? Az iwiw-en?

Én is nagyon sokat gondolok Manóékra. Sok-sok ölelést küldünk neki!!

Kisanyácska, merre van?

Tünci, tényleg jó, hogy egyszerre vagyunk fent, de nekem legkésőbb háromnegyed tízkor el kell mennem zuhanyozni, mert lassan fellövik a pizsit :twisted:
Holnap remélem nyugis napom lesz bent, és majd gyakrabban jövök napközben is :wink:
Vendég
 


angyalokszüleiről jut eszembe a héten irt az egyik anyuka nekem onnan meg a gyertyagyujtáson is fent van a kislánya és szoktam neki gyujtani. tök jól esett mert ő is mondta hogy szivesen beszélget velem ha gondolom. irtam neki hogy ti is vagytok nekem úgy hogy nem vagyok már elveszve
melcsike70
 
 


boboka még nem láttalak téged?
melcsike70
 
 


csak hogy irtad hogy jó hogy te is láttál engem is meg tüncit is de én nem láttalak azért irtam
melcsike70
 
 


Melcsi, aranyosak lehettek a gyerkőcök :)

Pont ma jutott megint eszembe a védőnő, akiről Tüncinek írtam priviben múlt héten. Jól felbosszantottam magam megint rajta!!
Röviden annyi, hogy próbálta elkerülni a találkozást az utcán, de szerencsétlenségére már túl közel voltam, és köszönnie kellett. Az már megerőltető lett volna, hogy megkérdezze, hogy vagyok...

Tünci, milyen munkákat nézegettél? Fehérvárra szeretnél bejárni majd dolgozni?
Vendég
 


a férjem meg közölte a barátságos :twisted: főorvossal látogasson fel a gyertyagyújtásra nézzen körül, mert más is került ki a kezei közül nem csak a bogikám biztos megnézte, mert kétszer is visssza kérdezett hogy hol tudja megnézni
melcsike70
 
 


Melcsi, nem láttál még. Bogikának az adatlapját néztem meg múltkor, és ott van neked is fényképed.
Vendég
 


én tudom hogy megnézted de én hol kellett volna látnom téged? nem láttalak még
melcsike70
 
 


Pont ezt mondom, hogy nem láttál még, majd küldök holnap priviben fényképet:)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?