Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Hajnóca, akkor ez a Post Coitalis Test (Közösülés utáni teszt). Nekünk még ilyen nem volt, de ha inszem van, akkor felesleges is.

Nyulasz, cukor: 0. perc: 5.3, 120. perc: 4.2 (nekem is alacsonyabb a 120. perces mint a 0. perces :( ) inzulin: 0.:6.7 120: 17.7 (állítólag ennek 10 alatt kéne lenni) Na és erre írtak nekem 2x1 metet. Amikor kérdeztem, hogy nem elég-e a diéta, azt mondták nem. :( Ezen még most is eléggé ki vagyok akadva, de tudod mit, legyen igaza a drnőnek. Ha ettől lesz gyerekem, akkor beszedek akármit. :roll: Szóval akkor erre a nem túl magas inzulinra talán hatott már ez az egy hónap metszedés, remélem. Ja, Nyulasz, még egy kérdés: ha elfogy, akkor ugye a házidoki is felírja? Mert már csa 10 db van. Amúgy én egyáltalán meg se érzem, hogy szedem, ez azt jelenti, hogy jól étkezem? :)

Katica: HBA tesztet itt a Kaáliban csinálnak, de talán egy jobban felszerelt andrológus is megcsinálja.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana: köszi. majd megkérdezem a kaáliban a dokimat. nálunk ezt eddig nem említették.

katica
katica30

Katica! Nekünk sem említették a Kaáliban, egy andrológus mondta, hogy ott csinálnak ilyet, és tényleg. (Nem értem, miért nem ajánlgatják, hol itt az üzleti érzék? :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, én már itt vagyok!!!! Hol az a csíkos teszt???? :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Lányok,szinte semit nem erősödött...most nagyon ideges vagyok.

Rana!
Szerintem az inzulinod nem is rossz :roll: ...házidoki asszem akkor írhatja fel,ha van javaslat endokrinológustól.Legalábbis nálam így volt.
Kisbuta!
Éna 60db-ost vettem a méhpempőből,3000 körül volt.Natural usa royal jelli...asszem.
Bella!
Sajnos ma nem találkozunk,de nagyon drukkolok!Nemsoká ott lesznek a pocidban :wink:
Csibe!
Neked meg babaragacsok mennek!
Katica!
Kiváncsi vagyok találnak-e nálad valamit.
Szurizóknak tüszőnövelő!!!!
Vendég

Nyulasz, ne aggódj, Petne tegnap mondta, hogy neki is az első három halovány volt, és csak után kezdett el erősödni. Ráadásul egy vacak 25-ös teszttel nézted. Ha lenne egy 10-es teszted, egész mást mutatna. Csak nyugiiiiii!!!!

skrisz72

Jó reggelt!

Nyulasz! Az én értelmezésemben a szinte semmi=valami :wink: még nem telt el annyi idő, hogy duplázódjon. (Én már hallottam olyanról is, hogy harmincas HCG-t nem mutatott egyáltalán a 20-as teszt. Szóval ahhoz képest, hogy halvány, lehet sok is a HCG-d...)
Tudsz ma menni vérvételre?

Meli, remélem, már jobb kedved van...

Bella: drukkhegyek mára! :-D

Skrisz: helyes kis dög ez a Fibi :-D nekem mondjuk Fibi Büfé ugrott be a Jóbarátokból :-D

Katica: jó, hogy jelentkeztél :-D

Mindenkit pusszantok!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nagyon frankó a vonalzóm..A kéményseprő beesett a kéménybe, vagy mi??? :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, nagyon "informatív" vonalzó... :wink:

skrisz72

Nulasz!

Majd holnap erősödik! Tudod kétnaponta duplázódik! :wink: Drukk!!!!

Most csak ennyi futotta tőlem, ma nálunk ebédel a család, húzok főzni! :lol:

KépKép
zsófikukac

köszi,lányok.De sajnos egy cseppet sem vagyok nyugodt...szinte alig láttszik valami,pedig most végigaludtam az éjszakát,és már a 13.napon vagyok.Ez tiszta agyrém :evil:
Vérvételre csak holnap megyek.
Vendég

Szép reggelt...

Nyulasz, próbálj nem azon agyalni, mi van (mi lenne? Baba). Kolléganőm 10 hetes ikerterhes volt csont negatív tesztekkel...szóval nyugi, majd a vérvétel megmondja, mi a helyzet. Drukkok mennek továbbra is ++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz, menjetek el egy ügyeletes gyógyszertárba, és vegyél egy érzékenyebb tesztet. Ha ez megnyugtat... Szerintem mindenképp érdemes lenne, mert megint nem fogsz aludni az éjszaka az idegeskedéstől...

skrisz72

Nyulaszkám, tudtam, hogy ez lesz. De megmondtam már tegnap, hogy ezen még ne tessék aggódni. 2 naponta duplázódik, szóval nyugigumi :D Ha megnyugtat, szerintem is szerezzetek valami szuperérzékeny tesztet valahol.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella, gondolok rád, és várom a fejleményeket. Gyere a hírekkel, amint tudsz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melani, fel a fejjel! Minden rendben lesz, pozitívan kell hozzáállni, ez fontos.

Csibe, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica, jó, hogy jöttél, már régen hallottunk rólad. Remélem, most már gyorsan egyenesbe jössz.

Süt a nap!!!!!!!!!!!

Kép
petne

Sziasztok,

Nyulasz, ha egy Lily típusú teszten 2 csík van az szerintem jelent valamit. Annó, amikor nekem 40-es volt a hcg-ém csak az acon teszt mutatott 2 csíkot a Lily meg sem mozdult, onnan sejtettem, hogy valami baj lehet nálam. Dezsinek mutogattam a teszteket, szegényt akkor szerintem nagyon lefárasztottam.
Képet esetleg kaphatunk róla? Egy másik hasonló érzékenységű tesztet próbáltál esetleg? És tünetekkel, hogy állsz?
Szerintem nyugi, és nagyon várom hétfőt. Ma végülis miért nem mentetek be?

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelt!

Nyulasz! Nyugi!!!! Nézd meg az én tesztjeimet!
Ott van az a kisbaba! ++++++++++++++++++++++++++++

Bella! Csibe! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek nagy drukk!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,

Nyulasz
+++++++++++

Csibe,
++++++++++

Tobi, Krisz, Zsófi
++++++++++++++

Jelentés:
3 blaszto + 3 blaszto a fagyiban + 2 progi injekció a fenekemben.
Vendég

Bella! Üdv a Kismamik körében! Tessék pihenni ma. :)

Kép
hanna30

Bella+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Bella,ez szuper!Babaragacsokat küldöm!!!
Hanna,megnéztem...szerinted megnyugodtam,olyan szépek,hogy csak na.
Csibe!
Képet nem teszek,mert amelyik a felső volt tegnap,és jobban láttszódott,abból már nincs,valami kék teszt volt a neve,az alsó meg a kaális volt,szerintem az lily teszt,mert pont úgy néz ki,szóval a lily meg ugyanolyan lehellethalvány mint tegnap,illetve amikor pár perc múltán kezdett kirajzolódni a csík,akkor jobban láttszódott,mert azt apa is látta,míg a tegnapi kaálist csak forgatta a kezében,de így,hogy már megszáradt semmi külömbséget nem látok a két teszt között.
köszi mindenkinek,drukkokat meg jól elrakom holnapra...csak ne lennék ennyire ideges :evil:
Vendég

Sziasztok.

Gyors bekukk.
Igen jobb kedvem van ma bár parázok egy kicsit a holnapi nőgyógyász látogatástól.Ráadásul a múltkori mensikor eljött egy jó kis gomba állomány.Erre a dokinő javaslatára kaptam a Canesten combit.Most ismét visszajött.Nem értem én ezt.Még nem volt csak egyszer gombám lánykoromban.Most mi ez a visszatérő gomba? És megint mensi után.Nem értem.

kisbuta:én rendes méhpempőt vettem mézesnél.1100ft volt.Szerintem jobb mint a kapszulás.De ezt már te dntöd el.Egyébként a Sas gyógynövénybe is lehet kapni.Kicsi vegbe van 200-300ft.De több kell belöle.De ha kimész a piacra mézeshez akkor ott is kapsz.

Nyulasz:NE IDEGESKEDJ!!!! OTT AZ A CSÍK ÉS OTT IS MARAD!!!!! MÉG A HCG_NEK DUPLÁZÓDNIA KELL!!!!!!

Többiek:közi mindenkinek a vigasztalást! Jó hogy vagytok! puszi.
Most megyek mert megyünk ebédelni.

Kép
Kép
melánia

sziasztok!

nyuszi: nyugi! ne idegeskedj! ott van a baba. holnap menj el szépen vérvételre. drukkolok+++++++++++++

bella, csibe: drukk+++++++++++

katica
katica30

Nyulasz!
Ne izéljé mááááááááááá!!!
Nekem a sorozat 10-es teszt.
Ez egy 20-as teszt a 14. napon:

Kép

Ekkor volt 280 a HCG. Szóval nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
hanna30

Nyulasz, ez nagyon ígéretesnek hangzik, és az is jó jel, hogy pár perc múlva látszódott a csík nem 10 perc múlva :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Szorítok nagyon+++++++++++++++++++++

Hanna tesztjeit hol lehet megnézni? Szugerálni szeretném magamat, hogy nekem is olyan pozitív tesztet kell produkálnom, mint Nektek is van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

csibe
csibe32

Csibe! A blogomban fent van. :)
2008.május

Kép
hanna30

...jól van,köszi,most akkor jelentkezzen az,aki a tegnapi boldog nap után ma nem lenne padlón :?: :mrgreen: Hm?
Persze értem én,hogy nektek kell belém lelket önteni,csak kicsit nehezen hagyom magam...de baromi jól esik :wink:
Vendég

Bella, gratulálok, ez nagyon szép teljesítmény!
Boldog babásodást! +++++++++++++++++++++++++++++

A többieknek is mennek a drukkok továbbra is +++++++++++

Kép
petne

Nyulasz,
ott van a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem idegeskedni, nem elkenődni!!!! halgass Hannára!!!!! :wink: csak bízni kell a babában!! :wink: drukkhegyek! ++++++++++++++++++++

Bella,
ez aztán a szuper hír!!!!!!!!! :P babaragi és drukk ezerrel!!!!!!!!! sikerülni fog, Kismami!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :) ++++++++++++++++++++++++

Csibe,
neked is drukk ezerrel+++++++++++++ mikor tesztelsz???

Melani,
fel a fejjel!!!! nem mindig könnyű nekünk de mindig kikecmergünk a nehéz időszakokból!!!!!!!!! gomba meg tűnjön a francba :evil:

Mindenkinek drukk és pusszantás!!!!

KépKép
tobi

Tobi a tesztelés odébb van, elvileg október 8-án,hivatalosan október 10-én tesztelhetek majd, ha egyáltalán tesztelek. Már az utolsó lombiknál sem éreztem nagy késztetést, csak a család miatt teszteltem, első inszemnél eszembe se jutott, hogy teszteljek. Egy biztos, ha ez sem sikerül, akkor egy darabig abbahagyom a gyerekprojektet.

Melánia nekem is volta, vannak hasonló problémáim, az tuti, hogy stimuk alkalmával mindig elkapok valamit :twisted: :twisted:

Kép

csibe
csibe32

Meli, az a helyzet, hogy a gombás fertőzések akkor múlnak el leginkább, ha a párodat is kezelik. Téged hiába gyógyítanak meg, a párod vissza fog fertőzni. Nekem elhiheted, jó párszor végigcsináltam. A pasik is szoktak kapni krémet, és egy lórugás antibiotikumot. Még az a jó, hogy az csak egy tabletta.

Bella, pihenjél! Ma már te is kismami vagy. Simán ment minden? Nem fájt?

Csibe, nagyon drukkolok értetek is!!!+++++++++++++++++++++

Dezsina, mai napi fűnyíráson, gazoláson túlvagyok. :twisted:

skrisz72

Bella :D :D :D babaragacs++++++++ És mág fagyiba maradt, tök jó :D :D :D
Progiszurira menned kell minden nap? Remélem, neked is használ. dietetikus néni nekem is javasolta, szerinte ha lesz lombik legközelebb is, kifejezetten kérjem

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!
gyorsbekukk

Bella!
:D :D :D Pont ilyen teljesítményről álmodtam!!! Szuper gratulálok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!
atyám fia!
mennek a további drukkok:

Csibe!
drukkok továbbra!!!!

hétfő jövök...
dezsina

Sziasztok!

Nyuszi, kitartás: babás vagy!!!

Bella, ++++++++++++++++++

Csibe, ++++++++++++++++++

Zsófi, +++++++++++++++++

Tobi és Szezso, boldog szurkálást!!!

Kérdés. Gonal-F. A legutóbb sajna nem én adtam be. A toll végén lévő kihúzónak háromszor kell kattannia, ugye, ha 112,5 egységet kell beadni? És ugye csak az első alkalommal kell légteleníteni? :roll:

Kép
kisbuta

Nyulasz! A pozitív az pozitív, akármilyen halovány. Persze megértem, hogy aggódsz, ilyenkor ez a természetes. :)

Bella! ++++++++++++++++++++++++ Pihenj, és lazíts!

Hanna, lehet hogy hülye vagyok, de a 20-as teszt az nem azért 20-as, hogy 20 hcg-t kimutat? (a 10-es meg már 10-et, stb?) A 280-nál egy csöppet erősebbnek kéne lennie, nem? :roll:

Meli! Igen, az is fontos, hogy a párodat is kezeljék, meg az is, hogy ha már nincs tüneted, LEGALÁBB még 3 hétig (vagy tovább is!) kenjed magad, mert a gomba nagyon makacs jószág. Az ember lánya már azt hiszi elmúlt, közben meg nem (én a múltkor ugyanígy jártam, mint te!! Na, utána egy hónapig kentem magam, azóta se jött vissza).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz,
ne aggódj már rajta, léccccccccccccciiiiiiiii. :wink:
Lehet késöbb ragaszkodtak hozzád :wink: és ezért olyan halovány még. Majd pár nap múlva erősebb és erősebb lesz.
A vérvétel nagyobb bizonyosságot adna. Tessék megcsináltatni.

Ott van az a két csík!!!

Tessék vigyázzni a nyúlbogyókra. Nekik most nyugalom kell, hogy mégjobban ragaszkodhassanak hozzád. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana! Én is azt hittem. De nálam így működik.
A 2. lombiknál a 10-es tesztemen is alig volt csík, akkor volt 50valamennyi a hcg. Hát, én ezek után a tesztekben nem bízom.
Ha ott a csík, irány a vérvétel.

Kép
hanna30

Kisbuta! Itt egy kisfilm a Gonal-F használatáról!
http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta! A légtelenítés nem fontos. Rana videója jó!!!

Kép
hanna30

csajok!
bocsi hogy titeket untatlak,de kicsit off vagyok.most tudtam meg,hogy a férjemnek két hónapja van valakije és azt akarja,hogy állítsuk le a lombikot!
szerintetek ez még lehetséges?vagy akkor már elveszett ez a tb támogatott lehetőség?a héten indult a suprefact.
ez a nagy szemétség,jó lett volna,ha egy hete megmondja!!!!és ha most vagyok már terhes?
a csajszi 10 évvel fiatalabb tőlem :( :x :twisted: :cry: :shock: :( :oops:
lola29

Lola! Hűűűűű....
Baromi korrekt a "férjed"
Ha nincs beülti, akkor nem veszik el lehetőséged!

Kép
hanna30

Lola, állítsd le nyugodtan, ettől még nem veszik el a tb támogatás. Még úgysem tartasz ott. Saját pénzeden vetted a szurikat, úgyhogy még igazán nem sok pénzbe kerültél a tb-nek. Gondolom egy UH-od volt és kész.
Sajnálom.

skrisz72

köszi,csajok.még uh-om se volt.
illetve ami volt a 10. napon,még nem volt támogatós(fizetős volt)
lola29

Lola! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: De "kedves" a férjed. A lombikprogramot leszámítva hogy viseled???? :cry:
Egyébként én is úgy tudom, hogy ha nincs beülti, akkor nincs elveszett TB-támogatás.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola! Szerintem hívd fel a dokidat azért. A téma meg nem off.
Ha gondolod, itt beszélhetsz róla. Nagy ölelés!

Kép
hanna30

köszi csajok,rendik vagytok.hát elég szarul viselem.nem tudom hogyan tovább...14 éve vagyunk együtt.és most hagy a szarba 31 évesen.majd most kezdem az ismerkedést,helló,én tegnapelőttre gyereket akarok?
na ez van....
lola29

Lola! :(
Baromira kemény lehet.
Nem lehet, megbeszélni? Bakker, nem is tudom, mit írjak.

Kép
hanna30

Sziasztok! :D

Nyulasz :D :D :D :D :D

Nem aggódni, ott vannak a kis nyúlbogyók!!!!! :wink: Csak nyugi!!!!!!!!! :wink: :D

Bella

Neked is nagyon drukkolok, 3 blaszto? :wink: :D Babatapik mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Lola

Neked pedig egy nagy ölelést küldök így ismeretlenül is!
Kép

Még mindig drukkolok nektek a háttérből!!!!! :wink:
Lassan kezdődik a többieknek is a lombik!!!!! :wink: :D
Vendég

Lola nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: .

Kép

csibe
csibe32

Ditke! Veled mi van? Írjál magadról is!

Kép
hanna30

Lola! Ez tényleg nagyon-nagyon nehéz lehet, és sajnos tanácsot sem tudunk adni így látatlanban. Hogy meg lehet-e még beszélni a férjeddel, ő hogy áll hozzá, csak futó kaland, vagy el akar hagyni téged (bár gondolom ez utóbbi, ha le akarja állítani a lombikot). Én csak annyit tudok vigasztalásul mondani, hogy talán jobb is egy ilyen embert (kapcsolatot) hagyni a fenébe, és az újrakezdés még sokkal idősebb korban sem lehetetlen! Van, aki még "szingli" a te korodban. És igenis, ha rátalálsz egy új szerelemre, ripsz-ropsz lehet babád, rengeteg ilyen példa van hírességek közt is (hogy azt mondták neki, nem lehet gyereke, aztán az új szerelmétől meg rögtön terhes lett), vagy itt a fórumon Hajnóca is jó példa erre!!!! Fel a fejjel, és nekünk mindig írhatsz, ha nem lenne kivel beszélned, tudom, az is segít sokszor, ha az ember kibeszélheti a bánatát. Ölellek a távolból is. (Nekem nincs olyan jó kis animációm, mint Ditkének!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?