Új privát üzeneted érkezett!

Pici!

Csütörötkön volt vérévtel reggel, és aznap volt péd, ha jól emlékszem. Lehet, hogy még azért volt alacsony a sárgatest... de ez csak egy tipp.
És igen, pé után 14 napra szokott megjönni. De minimum 12-nek el kell telnie. Ha már 16-nál tartasz, érdemes tesztet csinálni.

Nika!

Mi Pamperst használunk, de ma szinte egy DM-ben sem tudtam venni. Csak kicsi csomagot baromi drágán, De mér csak 1 db volt itthon, így nem volt mit tenni. Most viszont megvan a 15 pont, így legközelebb veszek 2 óriási csomagot 15 % kedvezménnyel.
Vendég

Ma mi is vásárlós napot tartottunk, nagyon el is fáradtam.
De vettem két terehesnadrágot a C&A-ban. A két legolcsóbbat sikerült megvennem. Na nem feltétlenül az ára miatt, de azok tetszettek.Így valójában kettőt kaptam egy áráért. Az elegánsabbakat nem is néztem, csak a sportosat, lehet, hogy ott volt még olcsóbb. De arra most nincs igazán szükségem, mert az jó rám a múltkori.
És vettem a decathlonban is még egy melegítő nadrágot, beninek dzsekit, bodykat, harisnyákat, cipőt.
Ikeában paplant és ágyneműhuzattot...
Azt hiszem ma nagyon sok pénzt elköltöttem. :oops:
De ezek mind kellettek. :roll:
Vendég

Az egyik nagy kedvencem volt. 83 évet élt.

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok. Hú nagyon jó volt a délutánunk. A szüreti felvonulás isteni volt. Volt 6helyszin ahol megáltunk és ott adtak szendvicseket, sütiket, űditőt, mustot, bort. Sikerült felülni egy lovas kocsira hát nagy élmény volt. És azt hittem 2órás lesz de ehelyett 4,5órás lovaskocsikázás volt. Megállókkal, hogy tudjunk pihenni. Ott aztán tánc meg ami kell. Még én is élveztem. MOst jöttünk haza 10perce azt hiszem ma hamar alszunk. Szabina nagoyn élvezte. És a legfontosabb lovagolt 2X. Az egyik ismerősünk a saját lovára felültette hát azon a nagy lovon elveszett. És elment vele lovagolni persze az ismerősünk fogta a kantárt. Aztán annyira belejött, hogy egy másik lovon a lovassal együtt mehetett. Hát még most is az élmények alatt van. A végén pedig főztek bográcsban a szervezők pörköltet azt is kaptunk. Mert mindenki kapott mondjuk én nem ettem belőle. De a férjem szerint finom volt.

Kép
csucsu05

cat: nekünk a drága pelusok nem jöttek be se a papmpers se a liberó

Hát igen paul newman igen sármos pasi volt és nem sok botrány volt körülötte vagy csak én nem hallottam :):):) nyugodjon békében

csucsu: örülök hogy jól siekrült a délután izgi lehetett

nika70
Salgótarján

Pelusokból mi átalában huggiest vagy pamperst használunk.Néha szoktam a dm-ben vennio babyloveost.

Cat:Paul Newmant én iks nagyon kedveltwem párom hivott fel,hogy hallottam-e,hogy meghalt. Nyugodjon békében.
Nekem a gyerekkori nagy kedvencem Alain Delon, máég mindig imádom az Asterix 3at főleg miatta néztem meg.

Csucsu:biztos nagyon jól érezteték magatokat legalábbis az elmondásodf alapján.Fényképek nem készültek?

Mi ma 3tól lennt voltunk játszin a gyerekek aludtak 1 órát séta közben majd újból játszi jött, 1/4 8ra értünk haza.

Szegénynek nagyon folyik az orra, remélem azért nyugodt éjszakánk lezs, bár a porszivó be van készitve.

Mindekinek szép álmokat.
Vendég

Jó reggelt!

Látom én vagyok az első.Márk már 1/2 7 óta fenn van :( én még úgy tudtam volna aludni.

Itt nagyon szépen süt a nap,remélem egész nap ilyen idő lesz.
Vendég

Sziasztok Jó reggelt!

Sisii: Sajnos nem készültek fényképek:( Nagyons ajnálom én is. Nem vittük mert Szabina előtte ébredt fel és ilyenkor csak vele kell foglalkozni bújik meg ragaszkodik ébredéskor. Igy ki is ment a fejünkből. A telefonom pedig akkor merült le mikor éppen akartam őt fotózni. :( Na majd jövőre .

Mit főztők lányok?

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem ma pihenős napom lesz. :D
Itt van mami, így ő foglalkozik Benivel. Főzni nem kell, mert hozott kaját. Ma cak lustálkodom. :D

Sissi!

Márk tudott aludni? Orra be van még dugulva? Nálaunk Apa lett beteg.

Csucsu!

Kár, hogy nincsenek képek. Én is megnéztem volna.
Vendég

Cat: Jó is az ha ma tudsz lustizni. Főznőd sem kell szuper:)
Igazi pihenős vasárnapod lesz akkor:)

Kép
csucsu05

Nálunk ma lasagne lesz.

Cat:az éjszaka jól telt még alvás előtt kiszoppantottuk az orrát és igy nem volt gond.
Szegény ma reggel meglátta az orrszivót és menekült az apjához.De ezt is meg kell csinálni.
Vendég

Cat:jó pihenést neked.Nekem még ki kell tisztitabnom a mi szőnyegünket.Majd ha Márk alszik megcsinálom.Tegnap este már kitisztitottam a bkocsiját is.Most már mosok.

De utána séta meg játszi Márkkal
Vendég

Sissi: Hú Lasagnet mi is nagyon szeretjük:)

Nekünk még van a bolognai tésztából. De a csülköt azért megsütöm mert a férjem nagyon azt akarja már beleélte magát. :)

Cat: Tényleg a durumtésztát lehet enni?

Kép
csucsu05

Cat:a tepsis húsis receptnél te milyen húst szoktál haszn álni.
Most mentettem el a receptet és tuti meg fogom csinálni.
Vendég

Igen ez jó kérdés. Én is akartam már kérdezni milyen húsiból készül.

Kép
csucsu05

Ha már nem jár erre senki, akkor egy kicst töltöm az oldalt.

JÁTÉK!

Kedvenc színészeim, a teljesség igénye nélkül:

Kik ők?

Egy a régiek közül, egy nagy mackó, és egy örökifjú:
Kép Kép Kép

És az abszolút kedvenc háromszor:
Kép Kép Kép
Vendég

A ha már senki nem jár erre tévedés volt. :oops:
De azért a játék érdekes lehet....
Vendég

A tepsis husit szoktam csirkéből, pulykából de a legjobb sertéshúsból. Az az igazi hozzá.
Vendég

Cat: Tény, hogy ma nagyon gyér a forgalom itt.:(
Í
Hol vagytok csajok???

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ha már tészta, akkor durum legyen, de csak kevés. Inkább kerülni kell, sajnos. Én nagyon szeretem az olasz ételeket, és ez így nehéz.

De tegnap is kellett csinálom pizzát, és teljes kiőrlésű lisztből készítettem a tésztáját. Más az íze, de nem rossz. És sokkal egészségesebb.
Vendég

Cat: Na szóval a durum sem igazán jó akkor mi? Na néha azért lehet bünőzni.
Akartam is kérdezni, hoyg teljes kiörlésű lisztből milyen a pizza?
Ki is fogom akkor próbálni.
Mondjuk nekem a teljes kiörlésű kenyér izlik valahogy nem is hiányzik a többi fajta kenyér. Érdekes mert még azt is meg tudom most állni, hogy ne egyek édességet.
Cukros löttyöt pedig nem is iszok már:)
Tegnap csináltam madártejet édesitővel. Folyékonnyal. Elég jó lett nem is lehet érezni, hogy nem cukorral van édesitve.

Kép
csucsu05

Csucsu!

A madártejet én is megenném. De nekem nagyon szigorú a diéta, és a tejben nagyon sok a szénhidrát. De majd olyankor csinálok, amikor előtte csak húst eszek salátával.

Ha nem vizet iszol, akkor is csak 100%-os gyümölcslevet próbálj meg. Bár azok is hízlalnak, de legalább van benne vitamin.

A rizst és a tésztát pedig illik elfelejteni. Én max hetente egyszer engedem meg magamnak, akkor is ebédre. És ha már tészta, akkor valóban durum, és olyan körettel, amiben kevés a CH. Paradicsomos szósz pl. De ha mákos tésztát csinálsz, akkor csak édesítővel keverd a mákot. Krumplis tésztát el lehet felejteni, mert rengeteg Ch egyszerre.

Szóval nem egyszerű ez így, de szerintem megéri. :)

Én ha édesséet eszem, akkor cukrászsdából egyenlőre. Ott pontosan meg tudják mondani a Ch tartalmát, és nem nekem kell vele bajlódni.
Vendég

Cat: Hál istennek az édes tésztákat annyira nem szeretem. Mákos, diós stb... Igy az nem si sokszor van max évente 1X.
De alapból hetente egyszer ha van valamilyen tészta.
Inni meg csak ásványvizet iszok vagy sima vizet. Semmiylen űditőt nem iszok már és nem is hiányzik.
Az édességet is igyekszem megvonni most egy kis madártejet ettem annyi volt a bűn. De az is édesitőszerrel volt.

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!
Szép hétvégét mindenkinek.
Eléggé sok dolgom volt ma is.
Főztem, vasaltam, mostam.

Én ma őz húsit sütöttem, fűszeresen sütőben, hozzá fejes saláta, és petrezselymes burgonya volt.

Nem érzem túl jül magam...

Most picit elmegyünk majd apával, a mátrába. Motorozunk egyett.
Én most idén utoljára.
Utána ágyba bújunk és filmezünk.

Cat!
Épp ez az hogy most már magasabb is az érték, hisz ilyenkor emelkedik.
És ahhoz képest mégis alacsony.
Reggel megyek orvoshoz, majd ő megmondja mi a helyzet.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

A méregtelenítő kúra nekem is bejött.
És a torna.
Olyan kemény lett a fenekem, és a hasizmom újra látszik.
És mindezt úgy értem el, hogy nem veszítettem a súlyomból.

Napi két üveg vizet iszom meg, és van egy gyógytea amit este iszunk.

És ez jól beindítja az anyagcserénket.

Apa is fogyott, 7 kg. :D

picimami

Pici: Jó motorozást nektek meg film nézést.
Holnap ha megjártad a dokit mindenképpen ird meg mit mondott.

Kép
csucsu05

Pici: Milyen teát isztok?

Kép
csucsu05

Csucsu!
Minden képpen megírom majd!
Hisz Ti vagytok a második családom.

www.drnatura.hu
Amit elkezdtünk.
Azóta jó a koleszterinem, és vércukrom is.
Naracsbőr gödröcskék is eltűntek.
Komolyan!!!
Én már sok dolgot kipróbáltam, ez használt csak. :oops: :shock:

picimami

Megcsináltam a lasagnet szerintem nagyon jó lett. Apának is izlett, Márk nem evett sokat,de lehet,hogy később.A szőnyegét is ki tudtam tisztitani amig aludt.Most 1 órát aludt,de vszinű du. megint fog egyet.
Annyit beszél mostanában olyan édes.Igaz nagy része halandzsa de meg lehet zabálni.

Előbb elkezdtük nézni a 101 kiskutyát kb a feléig nézte is,persze a kutyusuk miatt :D

Most apjával bezsélget, közben meg nézik a forma1et ami mindjárt kezdődik.

Ibiciés a többiek merre vagytok?? Bár nagyon szép idő van ki kell használni.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit sok a dolgom mostanában, ezért nem tudok nagyon írni, viszont hacsak tehetem, mindig elolvaslak benneteket.

Hogy vagytok? Hogy telik a hétvége? Pici! Írtad, h nem vagy jól...mi a baj?

Hmmm, nagyon guszta kajákat csináltok...nyami!
Ma este vendégeim lesznek vacsorára. A menü: zöldségkrémleves, ketchupos-mézes csirkecombok, fahéjas rizs, saláta éééés zebratorta őszilekvárral...brutális jó illatok vannak, remélem minden fincsi lesz :)

afra.h

sziasztok én is vagyok csak délelőtt lustiztunk meg apáztam :wink: :oops: én ma sima krumplifőzeléket csinálétam és maradt még panirozott párizsi az sütöttem ki hozzá:):):) utána meg lementünk kicsit sétálni :)

afra érezzétek jól magatokat jó szórakozást :):)

picike elolvastam a weboldalt nem semmi de azért nem olcsó ez a kúra :) de ha ilyen jót tesz lehet meg kéne mégis próbálni :):):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Remélem most már meglesz az eredménye az apázásnak!

Sissi!

Egyik kedvenc ételem a lasagne... na de majd pár hónap múlva.

Pici!

kíváncsi vagyok mit mond holnap az orvos!
Én most kihagyoma méregtelenítést. igaz, megoszlanak a vélemények a terhesség alatti méregtelenítésről, de inkább nem kockáztatok.
Kockás hasra pedig jelenleg nincs szükségem. Majd egy év múlva. :)

Afra!

Remélem jól sikerül majd a vendégség. Nagyon jókat főztél.

Csucsu!

Az jó, hogy kibírod, a diétát. Biztosan segíteni fog.
Vendég

Ez a mai Forma-1...
Aludni akatam, de 5 percen belül Palik kiabálása ébresztett. Massa és a tankolócső... És még ami utána jött...
De végre nyert Alonso is az idén. :)
Csak Raikkönent és Massát sajnálom.
Vendég

cat én is remélem hogy meglesz az eredménye bár ez a mai apázás már csak szórakozás volt :) :wink: :oops: ugyanis pém már azt hiszem kedden volt :)

nika70
Salgótarján

Nika: Lehetett kosza PÉ -d is:)

Kép
csucsu05

Csak beköszönök.Apa honfoglalózik az egyik barátunkal én meg tv-zek meg megyek pakolni.Márk szerencsére alszik.

A lasagne annyira jól sikerült,hogy apa vacsira 3 tányérral evett :D de nem baj holnapra azért maradt maradék.

Kedden megcsinálom Cat másik receptjét, holnap megveszem hozzá a húsit vszinű sertéskarajból fogom elkéaziteni.

Már nagyon kiváncsi vagyok rá.

Nika:örlüök,hogy most mindent megtettetek a tesókáért.

Jó éjt mindenkinek.Holnap jövök.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Mi az lányok, még nem ért véget a hétvége?
Mindenki eltűnt?
Vendég

jó reggelt lányok!!

beteg vagyok :cry: :cry:
azt hiszem megyek délelőtt orvoshoz ha tudfogadni. :cry:
hétvégén meg beteg volt az enternet is,nem tudtam bejelentkezni.

Kép Kép Kép
asiye

hát nem termeltetek ti sem :)

bocsi de most nagyon rosszul vagyok,apamár elment,, öcsém viszi oviba a Hamzát. nekem meg dolgom van ha tetszik ha nem :? meg kell csinálni.ráadásul a tegnapi kahja olyan n jól sikerült,hogy elfogypott és mamegint főzhetek, pedig szerettem volna ha marad mára is :?

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Mi a bajod?
Egyél sok-sok vitamint!
Vigyázz magadra!

Nem tudnátok ma pizzát rendelni, hogy ne kellejen főznöd?
Vendég

Pici!

Mit mondott a doki?
Vendég

Sziasztok!

Sajna ma reggel megjött :( . Mondjuk annyira nm biztam benne (nem mintha nem tettünk volna meg mindent),de szerintem a szopikat kellene csökkenteni.Akkor nagyob esélyem lenne.

Asiye:jobbulást neked, mi bajod van? Remélem msemmi komoly.

Én ma nem főzők van még egy kis marsdék.

Többiek hol vagytok?
Vendég

Azt nwm igérem,hogy ma is sokat leszek,ert apa még itthon van szerdáig, ill mi is megyünk sétálni meg játszira.De azért igyekszem.
Vendég

Cat:te hogy vagy? mikor mész uh-ra?
mi jót főzől ma? ha van még ilyen jó recepted tedd fel ide. :D
Vendég

Jó reggelt :):):)

asiye: mielőbbi jobbulást pihenj amennyire tudsz ++++++++++++++

én ma sajtos tésztát csinálok lassan megyünk a boltba :):)

nika70
Salgótarján

Nika:örülök,hogy jelentkeztél. :D én nagyon szretem a sajtos tésztát.
Vendég

Gabi:hol vagy??
Vendég

Sziasztok lányok!
Na beszéltem az orvossal.
Nem túl jó a helyzet jelen állaptban.
Úgyhogy várom a menszit, nagyon.
Majd két Clostit kell szednem, 5 napig.
Utána 11. napon ultrahang.
Most megint pánikolok.. mert akkor épp Szegeden leszünk, párom szem műtétjét..
Szóval összejött most nekem :oops: :?

picimami

olyan szép idő van végre süt a nap. :D Máris jobb a kedvem.
Vendég

Pici:sajnálom,hogy nem lettek jók az eredmények. Miért kell 2 clostit szedned?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?