Új privát üzeneted érkezett!

Szervusztok Barátim!

Itt vagymuk!
Meggyüttünk a nagyfalubúúúú!

És én úgy de úgy megokosodtam. Rájöttem, hogy akik hüvelyi utrot használnak azoknál nem jön meg a mensi. Én az első két inszemnél orálisan utroztam, megjött, most vaginálisan utroztam, most nem jött meg! Reggel mondtam a férjemnek, hogy vigye ki a nunit, mert én nem akarok vért látni, de nem vitte. Kénytelen voltam én kimenni pisilni, és nem volt egy csepp sem, se barna, se piros, se rózsaszín, se semmi! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Meghoztuk az ágyikót, össze is raktuk nagy nehezen! Már azon hempergek. Nagyobb mint a másik. Pedig mindkettő 160x2000 -es. De ez valahogy mégis nagyobb helyet foglal. :roll:

Az előszobaszekrény még nincs összerakva! Egyikünknek sincs hozzá lelki ereje, annyi kütyümügyü van hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


A kúva nénikéjét a laptetűűűűnek!

NÉMÓCI
Szép a pocak-mocak! :wink: :lol:

CSIBI
Nem fáj a pocim, tegnap az a három görcs volt és utána apró útórezgések azóta semmit nem érzek. Reggel korán keltem, és nem mértem meg a hőmet, arról nem tudok beszámolni. De holnap reggel megmérem!
Amúgy anyóstól, vagy honnan gépezel? :roll:

ez a pesti út egyáltalán nem volt lightos, túl sok volt a Gy,-ból! :roll:

dita75
 
 


Miért jobb E.T. mint a cigányok?
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
- Megtanulta a nyelvünket.
- És állandóan haza akart menni

Úgy amúgy elvagyok, de azé' mán gyühetne valaki!

:roll:

dita75
 
 

 
 

Sziasztok,

én is itt vagyok, ma nagy családi ebéd volt anyunál, azért nem voltam.

Linácska,

mi amikor nemrég Gratznam voltunk, bizony beszabadultunk abba a baba boltba amit feltettél, engem úgy kellett onnan kirángatni annyi szuper dolgot láttunk ott :wink:

Dita,

teszel majd fel új fotót a csoda ágyról?
Orülök, hogy nem jött még meg, hátha hátha... :wink: Tesztet ma nem csináltál ugye?

Czinki,

jó bútornézést :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Mindig kialakul valami helyzet ami nyugtalanít, most megnyugodtam a lombik-inszem kérdéssel kapcs., most meg az foglalkoztat, hogy valós-e a meglátásom, hogy a hüvelyi utrozás miatt nem jön meg, mert az orálosnál percre pontosan a 12. napon reggel. Amikor spontánoztunk és nem volt utrozás akkor is tudtam, hogy melyik nap várható és úgy is lett. Semmi jele a pirinek, nem mintha várnám, de ha nincs baba, azé' gyühetne! De csak is akkor! :wink:

dita75
 
 


Dita,

nem is lenne baj, ha pár napot késne akkor is ha nincs baba, mert 5 nap múlva mentek a konzira és akkor azonnal tudnának neked stimut kezdeni inszemhez vagy lombikhoz. Bár nem biztos, mert tényleg kellenek még vizsgálatok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Remélem, sikerült a bútornézelődés! Jó sokáig fent voltál. :?

Dita,
Azért én még reménykedem, hogy nem fog megjönni vagy 9 hónapig az a fránya piri! :wink:

Képzeljétek, ma reggelre tiszta kiütés lett a mellem, és még mindig egy picit piros, és viszket. Szerintem a sok babaolajtól, ezért most pár napig hanyagolom majd. :?
Ma jó nagyot takarítottam, a férjem addig csinált fincsi grill csirkét, most meg vacsiztunk mákos gubát. Szerintem ma akkorát fogok aludni a TV előtt (a mákna ez a hatása rám).

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


dita: Én hüvelyi utrót használtam és mégis megjött mellette a 16. napra inszem után, a 17-en kellett mennem tesztelni. Ott még mindig lehet valami, mikor kell menned dokihoz? Vagy már csak a BMC-be mész?

nemone: Ha nem csak ott van kiütés, akkor lehet valami vírus. A barátnőm tele lett kiütésekkel és azt mondták neki, hogy a gyerek hazahozott valami vírust a bölcsiből és rajta így jött ki. Ha javul arra hogy nem használod az olajat, akkor tényleg az volt.

Ma anyóssal meg apóssal mászkáltunk, jól elfáradtunk. Már beadtam a tüszőrepesztőt. Egy kicsit ugyan 8 előtt, de már nem bírtam kivárni. Most pihi és pénteken megyek 1-re.



vicky79
 
 


Dita
Én kedden reggel raktam be az utolsó utrót és ma délbe kezdtem barnázni, de piros még sehol. Úgyhogy csak türelem. De van, akinél előbb megjön. Már azon agyaltam, hogy lehet nem jól elemezték ki a véremet, erre megjött. :cry:

Kép
p__lilla
 
 


VICKY

Pénteken??????? Talán hétfőn, nem? :roll:

NEMONE

Hát akkor kellemes szundit a tévé előtt.
Mi nem tudom hogy fogunk szundizni annyira szokatlan az ágy!
A párom egyfolytában forgolódik.

Remélem hamar elmúlnak a kiütések. Rajtam akkor jönnek ki ilyenek amikor allergiás vagyok valamire. A mangó mókánál véresre vakartam a karomat! :roll:

MONIC

Hát igen az lenne a jó ha csak kedden, vagy utána jönne, de a mégjobb ha nem jönne egyáltalán, mivel baba lapul mégis a pociban!
Bevallom kicsit én is reménykedem, és bánom, hogy reggel nem mértem hőt. Egész ciklusban nem mértem csak pénteken, mert kivi voltam, hogy leesik-e és akkor már nem ér sokként a piri. De nem esett, mert 36,9 volt ha jól emlékszem!
Ma pedig sietni kellett, nem volt idő méricskélni, mert a drága apósomék mindig fél órával a megbeszélt előtt ideállítanak, úgyhogy készülni kellett.
A gyereket a párom megint rámhagyta, én kétszer szóltam neki, hogy öltözzön, szóra sem méltatott tovább nyomta a gépet. Kipakoltam neki az összes ruhát amit vettem neki. Deszkás farmer, kapucnis halálfejes pulcsi, stb....stb.... hátha erre ugrik. Nagy nehezen kikászálódott a fotelből és elkezdett öltözni. Higgadtan szó nélkül konstatálta, hogy mennyi mindent kapott, mindennek megnézte az árát, és annyi nem hangzott el a szájából, hogy köszi! Az adidas táskát úgy döntöttem nem adom neki, mert azt mondta, hogy 7500-ért csak gagyit lehet kapni. :evil:

dita75
 
 


Dituli anniyra drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++hátha :roll: :roll:
Vendég
 


Dita ez a gyerek :twisted: :twisted:
Vendég
 


Ditus, nekem szinte hüvelyi utrom volt és nem jött meg, dehát én nem vagyok mérvadó. A kolleganőmnek most volt inszemije. Sajna nem sikerült neki, miután tesztelt várta a pirit, de nem jött meg neki szintén hüvelyi utrot kapott, felhivta a dokit azt mondta hogy hagyja mán abba me nem fog neki megjönnie. Szóval ha már a dokik is ezt nyomják. Akkor lehet benne valami. Ahogy abbahagyta másnap megjött neki.

Kép
pgsuska
 
 


LILLA
Én még nem hagytam abba az utrot, ma vagyok a 12. dpo-n. Holnap mérek hőt és ha még fent lesz folytatom, HÁTHA!

dita75
 
 


Dita
Hú, bocsi. Akkor nagyon drukkolok, szerintem korán teszteltél. Még nem mutathatta ki. Amúgy az utro a hőt is felviszi. Nekem ma kezdődött a mensi, de a hőm reggel 37,1 volt.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla
A 12. dpo-n szokott megjönni hajnalban! Az ma van!
Ezért teszteltem tegnap, és tizes tesztem van, a hőm még elötte nap le szokott esni......... szóval nem tudom.
Ennyi különbség lenne a hüvelyi és az orál utro között?
Pedig a déli és sokszor a reggeli is orál volt most, mert nem bírtam felkelni. :roll:
Fele-fele arányban használtam a kettőt.
Na mindegy. Keddig várok és ha semmi abbahagyom!

dita75
 
 


Dita inszem után én is hüvelyi utrot kaptam. aznap amikor meg kellett volna jönni volt 1 nap pici barna, másnap semmi, utána megint pici, és ezt követő nap jött meg. Na de ez túzás, hogy megjött, mert vérzésnek nem volt nevezhető, inkább barna volt. szóval én nekem ebből az utrozásból ekkor lett elegem. Kedden megyek egy másik dokihoz. Most pedig van egy olyan gyanum, hogy gombám van. És tele a tököm ha tényleg az, mert akkor megint hess egy hónap.

Kettő fiam van, hugom fia egész nap itt volt, csaviztunk, aztán kitalálta hogy itt alszik. Hát most mindent csinlnak csak nem alszanak.

szarakodik a gépem.

timejka
 
 


Dita,

nagyon drukkolok továbbra is :wink:

Nemone,

én is jól beettem ma este, de nálam ilyenkor az álmatlanság jön addig amíg elmúlik a telítettség érzetem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita nem tesztelt mostanában még egyet?

timejka
 
 


Timejka,

szerintem nem tesztelt.

Dita,

teszteltél? Vagy tesztelsz valamikor?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita ne játsz az idegeinkkel!!!!!

Monic mindjárt félidős leszel. Nagyon megy az idő. Jó van addig még 3 heted, de akor is.

Azt hiszem írtam, hogy aszomszédom mindjárt szül és nem mutatta meg a bébi. Tegnap 1 óra alatt kinyomta Petra Jankát a pociból. 53 cm és 2600 g. Nem túlsúlyos baba. Apuka mondta nekem, hogy megvan a bébi, azt a boldogságot ami az arcán volt. Jó volt látni.

timejka
 
 


Most pedig egy hülye kérdés, vagy mégsem. Nektek voltmár olyan, hogy pici érzékeny volt a mellbimbótok? Nkem még soha, de most igen. Remélem nem vagyok rákos. Az nem csak hülye.

timejka
 
 


Timejka,

nekem sokszor volt érzékeny, általában mensi előtt 1 héttel kezdte. Most a terhesség alatt meg egyfolytában érzékeny.
Gratulálok a szomszédnak, nagyon ügyes volt ha 1 óra alatt világra hozta a kisbabát.
Örülnék neki ha megtudnánk születése előtt Pindurka nemét, de ha nem mutatja meg magát akkor is jó, legkésőbb a szülőágyon úgyis kiderül

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic nagyon bízunk abban, hogy Pindurka nem húzza anyuék idegeit és megmutatja a pici nemi szervét.

Mensi előtt nekem is szokott fájni a cickóm, de nem a mellbimbóm.

timejka
 
 


Timejka,

azt írtad, hogy most volt péd. Lehet, hogy amiatt van?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nem tudom, a pé a hasam szerint még van, mert picit fáj a hasam. Még soha nem éreztem ilyet a bimbócskámmal. Kedden megyek dokihoz, azért megemlítem neki.

Inez nevet nem is lehet nagyon becézni, nem? De becézésnélkül is nagyon jó név. A testvérem, a legkisebb is dániel.

timejka
 
 


Timejka,

mindenképp említsd meg a dokidnak.
Nem bánom, ha nem lehet becézni az Inezt. Viszont a nevek még nem 100%-osak, általában naponta kétszer meggondolom magam.
Ti mikor választottátok ki a kisfiad nevét? Nem bizonytalanodtál el a névválasztást illetően?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok!

ma reggel teszteltem, igaz még nem telt le a 2,5 hét, de ez már a 29. nap. csont negatív. abba is hagyom a gyogyikat. biztos nincsen baba, mert ez 10es erősségű teszt és az nagyon érzékeny. már kimutatná.
még a 3. inszemet bevállaljuk és utána szünetelünk mert úgy érzem szükségem van egy kis időre, levegővételre.
Vendég
 


Jó reggelt!

Dita,
na, mi a helyzet? Teszteltél?
Nekem utoljára már a dugdosós utrótól is megjött. Szerintem nincs összefüggés. A mnnyiség a lényeg és neked nem emeltek az adagodon, nem? Vagy mégis?

Némóka,
elmúltak már a pöttyök?

Csibi,
az én páromnak is sűrű programja van/lesz. A héten ő szerda-csüt. nem lesz itthon, októberben ugye elutazik 1 hétre.De azért majdcsak sikerül őket összeereszteni, nem? :wink:

Monic,
érzésem szerint ma készül egy 17+0 fotó :wink:

Vicky,
holnapra +++++++++++ az inszemre.

i.kata
 
 


Szilvi,
nagyon sajnálom!

i.kata
 
 


Szilvi,
sajnálom, ez egy ilyen hónap :cry:

Én ma reggel mértem hőt 37.0, pedig már tegnap semminemű progit nem szedtem. A teszt viszont negatív. Piri keddig kap időt, ha nincs, bemegyek a kórházba, hogy csináljanak valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Szilvi,

nagyon sajnálom :cry:

Kata,

a pocakfotót illetően épp el vagyok bizonytalanodva, mert szerintem nem is nőtt a hasam, így nem tudom, hogy mennyi értelme lenne készíteni :roll: Max a hagyomány kedvéért csinálok majd egyet. :wink:
Mi újság veled? Minden hétköznap kell suliba járnod?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

ez nagyon nem igazság :cry: Pedig egyszerűen tökéletes volt minden. Most veled kapcsolatban is olyan tanácdstalannak érzem magam mint régebben magammal kapcsolatban :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ne is mondd a sulit, teljesen kész vagyok tőle. Holnapra kellene arnom egy esszét arról, hogy miből írom a szakdolgozatomat, és erre adtak 1 hetet. Még ráadásul most fogjuk tanulni a szakirányos tárgyakat, szóval nagyon alapom sincs ahhoz, hogy tudjak választani.
Ma itthon sem leszünk, tegnap sem voltunk, és még nem is döntöttem, miről akarjak majd írni.

Amúgy meg semmi jó nincs. Már nagyon várom, hogy 2009. legyen, mert ez a 2008. nagyon nem jött be. Minden héten történik valami, ami baromira elkeserít. Most még a lombik sem foglalkoztat igazán. Ha holnap azt mondják, hogy várjunk még 1 hónapot, mivel a párom nem lesz itthon, nem fogok összetörni.

i.kata
 
 


Kata,

a szakdolgozat témájának kiválasztása szerintem nagyon összetett dolog, 1 hét alatt nem lehet kiválasztani. Nem értem, hogy gondoltak ilyet.
Épp gondolkodtam, hogy holnap tudod meg a véreredményeket, remélem, hogy minden rendben lesz. :wink: Ha úgy érzed, hogy a lombikot csak a pároddal együtt tudod bevállalni akkor tényleg várjatok egy hónapot. Én sem csináltam volna meg ha a párom nem tud mellettem lenni végig.
Egy hónap ide vagy oda, a lényeg, hogy úgyis sikerülni fog :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
1 hét alatt válasszam ki, de még szakmai alapom sincs hozzá, mert eddig csak alapozó tárgyaink voltak. Állítólag nem kell véresen komolyan venni, mert van még 1,5 évünk, de úgy utálok azért dolgozni, hogy aztán fölösleges legyen.
Ha csúszik a lombik, az nem lesz baj. Most érzelmileg sem vagyok túl stabil. :oops:

i.kata
 
 


Reggelt!
Basszus engem is elért a hüvelyi utrósok átka.
A tesztem olyan negatív mint még sose! Pirinek nyoma sincs, pedig a hőm 37.
Asszem ma vége lesz az utronak mint a botnak!

dita75
 
 


köszi lányok, igyekszem nem feladni, és pozitívan állni a dologhoz. ma még azt hiszem nem fog menni a dolog, majd talán holnaptól.
Vendég
 


Kata,

a testvéremnek is nagyon korán le kellett adni a a témát, aztán rá 1 évre megváltoztatta és homlokegyenest másról írt. Ő úgy járt, hogy szakmai alap nélkül vállalkozott egy témára, és mire meglett hozzá az alap, rájött, hogy nem is akar azzal foglalkozni.

Remélem, hogy minél előbb rendne jössz érzelmileg. Sajnos az ember életét mindig 1000 és 1000 gond keseríti meg.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
pedig én nagyon bíztam benne, hogy pozitívat tesztelsz ma. :cry:

Monic,
én is egyre inkább azt érzem, hogy este írok valamit, csak hogy időben beadjam a feladatomat, aztán majd változik még.
Köszi a bíztatást! :lol:

i.kata
 
 


Szilvi,

megértem, hogy ma még nem tudod összeszedni magad, nem is kell. SZomorkodd ki magad, ne söpörd a bánatod a szőnyeg alá, aztán holnap megrázod magad és új erővel vágtok bele a folytatásba.

Dita,

nem igaz, hogy megint nega lett az a hülye teszt :evil: :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

azt el is felejtettem, hogy nem örültek annyira, hogy megváltoztatta a témáját, elég sok papírral jár (újra engedélyeztetés és társai), de végül nagyon jól döntött, mert egy gyönyörű 5-öst kapott a szakdogájára. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


köszi monic:)

lányok, van itt valaki, akinek a pct (azt hiszem ez a neve)vizsgálata szintén rossz lett? azaz hogy egy élő kiskatona sem volt a mintában az együttlét után?
csak azért kérdem, hogy nektek mit mondott a doki, hogy használjatok óvszert pé előtt és után?esetleg adott valami gyogyit vagy tanácsot, hogy ezen hogyan lehet segíteni? ha egyáltalán lehet segíteni.
Vendég
 


Én csak azon csodálkozom, hogy hüvelyi és orál utro között ennyi különbség van.
Amúgy az első két inszemnél az volt a bajom, hogy idő előtt utro mellett megjött, most meg hogy nem. Hát tudom, hogy HP vagyok, mert semmi sem jó, de akkor már inkább az első változat, mert ez a bizonytalanság totál kikészítő.
:twisted: :roll:

dita75
 
 


SZILVI
Hajrá a következő. Sosem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, de majd te is megedződsz. Én már sajnos tapasztalatból beszélek! :roll:

Viki és Linácska volt pct-n. Ha jól emlékszem egyetlen élő katona sem volt. Mindet kinyírták! :cry:

dita75
 
 


Dita,
szerintem ilyen téren nincs különbség a hüvelyi és az orál utró között. Nekem már megjött orál progi mellett is és hüvelyi utró mellett is.Nem emelték az adagodta?

Szilvi,
Marának volt ilyen vizsgálata, de ő mostanában nem jön.

Tényleg, Mara, mi van veled? Tudom, pihi van, de azért jó lenne pár sort olvasni tőled is.

i.kata
 
 


KATA
Nem emeltek semmin, csak annyi, hogy a reggeli és az esit hüvelyi a déli maradt orál, mivel dolgozom! Ennyi! Fene se érti ezt! :roll:
De még csak jele sincs semmi. Pénteken délután görcsölt főzés közben olyanokat a hasam, hogy tényleg azt hittem, hogy ott ájulom össze magam, ilyen fájdalmat már régen éreztem. Majdnem sírtam! Azóta semmit sem érzek. :shock:

dita75
 
 


Dita,
nem lehet, hogy az beágyazódás volt? Monicnak is nagyon görcsölt akkor a hasa.

i.kata
 
 


KATA!
Ha tudnám én! Sajnos nem látok magamba!
Most nem tudom eldönteni, hogy abbahagyjam - e az utrot vagy se!

De hát egy 10es tesztnek azért ki kéne mutatnia a 13. dpo-n, vagy nem? :roll:

dita75
 
 


Dita,

nem értem én ezt az utró dolgot... :?

Szilvi,

Viki mami, Linácska és Mara küdöttek ezzel a problémával, ők tudnának neked ebben segíteni

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: