Hát igen, nem egyszerű az inhalátor-téma, de szerintem megéri a fáradtságot. Nekünk Omron van, és a tuti az ampullás Fluimucil volt, reggel-este fél ampulla. Az jól lehozta a trutymót, míg ugyanez (a Fluimucil) a vízben oldós formában semmit nem ért. (Ráadásul meg sem itta
) Dórival a maszk reménytelen lenne, de van egy ilyen fújóka-féle, azt lehet az arcához tartani. Közben mesélni, bábozni vagy mittudomén, valamit, ami leköti. Mi többnyire maszkozunk, de a fiam mindjárt 4 éves, úgyhogy abszolút érti, mit miért kell csinálnia. Néha ő is inkább a fújót kéri
Először persze hisztizett, de aztán megszerette az inhalálást. (Csodálom, mert a Fluimucil ampulla rettentő büdös!!! Én nem bírnám belélegezni 5 másodpercig sem, a Salvusszal egyetemben
)
Juli, Dórival voltatok kórházban végül? A múltkor tudom, a Madarászban. De most is?
Rectodelt nekünk is van itthon, de a dokinénink csak végszükség esetére ajánlotta, igazi rohamnál. Ő nagyon gondos, aggódós, mégis azt tanácsolta, hogy ha komolyra fordulna a krupp, adjak be egy ilyen kúpot, a kórházban sem csinálnának mást. (!) Ezen felbuzdulva nem is vittem be eddig kórházba, de szerencsére nekünk nem volt olyan igazi, félelmetes rohamunk, ezekre a közepes ugatásokra pedig nem adtam a kúpot sem, mert nagyon erős.
Ja, egyébként Juli, előbbre tartotok, mint mi Jankával, mert ő abszolút nem iszik, csőrösből sem, pedig mindjárt 1 éves.
Tina, kérdezz nyugodtan, nem mintha nagy szaki lennék, de erőm szerint próbálok válaszolni.
Klára