Új privát üzeneted érkezett!

Lexa,atyaég,de régen láttalak...köszönöm :D ...írjál magadról!!!
Brumi is megint eltűnt :cry:
Vendég

Estike,köszi,bár kissé zavarosnak tűnt amit írtál,de a lényeget kivettem :wink:
Vendég

Nyulaszkám!
Szurkoltam a háttérből :D
Májusban volt a 4. támogatott lombikunk :arrow: nulla HCG :cry:
Aztán diagnosztizálták az inzulin rezisztenciát és most várunk, hogy javuljanak a leleteim.
Nagyon akartam, hogy sikerüljön Neked, mert reményt adsz a folytatáshoz!

Pusszantás mindenkinek és mennek a drukkok tovább :arrow:
Vendég

Lexa, sok sikert a következő lombikhoz!

Nyulasz, milyen tesztet vettél ma?

skrisz72

Sziasztok,
hazaértünk a szüretről.

Nyulasz :D :D Drukkolok a továbbiakhoz :D

Bella ++++++++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lexa!
Akkor készülj a babásodásra...nekem is a 4.után derült ki(derítettem ki :? ),hogy Ir-es vagyok,nem túl rossz eredménnyel,de bezavar a megtapadásba.Szedsz Metet,ugye?Nekem is májusban volt a 4.
Mikor mész kontrollra?Jöhetnél sűrűbben,látod mennyi támogatást adnak a lányok,neked is talán könnyebb lenne...
Vendég

Az nem igaz, hogy nekem soha sem jönn össze a laptetőőőő :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

Nyulasz 48 óránként duplázódik a hcg-é, úgyhogy holnap én elmennék vérvételre :wink: .

Kép

csibe
csibe32

Alle!
Köszi :D
Krisz!
Lilly-t...nem tudom mennyire jó,tescoban vettem,remélem csíkos :lol:
Vendég

Csibe!
Én úgy tudtam másfél naponta,aaaaaaz...36 óra.Ha van vv,akkor elmegyek.
Vendég

Igen szedem a metet, bár baromi rosszul vagyok tőle :? de ha ilyen eredménye van-mint nálad, akkor boldogan émelygek :lol:

Köszi! Igyekszem gyakrabban írni (is nemcsak olvasni :oops: ) :D
Vendég

Lexa!
Azt mondják,akkor van rosszul tőle az ember,ha nem tartja a diétát.Mondjuk én nem tartottam :oops: de nem is voltam rosszul.Readásul rögtön 3X1-el kezdtem.
És mikor vágtok bele az 5.-be?
Vendég

Nagyon komolyan nem veszem a diétát, de azért jópár (számomra kedves és ÉÉÉÉDES dologról) lemondtam :twisted:
2x1-et szedek a 850-esből.
Amint a leleteim jók lesznek indulunk, :D de leghamarabb januárban.
Vendég

Nyulasz, milyen érzékenységű?

skrisz72

Most, most végre géphez jutottam, és elmondhatatlanul boldog vagyok miattad Nyulasz!!!! Ha 25-ösön ennyire látszik, akkor tutti van ott valaki!!!!

és várom az irományt, amit ígértél: egy teljes lapot arról, hogy 9. napon nem ér tesztelni! :D

Nagy boldog ölelést küldök neked!!!

Kép
kisbuta

Kisbuta, 7 nap múlva szurikkal kezdesz, vagy fogigátlóval?

skrisz72

Sziasztok.

Itt vagyok én is,de nagyon depis állapotba.Nem tudom miért de nagyon el vagyok kenődve.De nyuszinak örülök nagyon.

Kép
Kép
melánia

Most már csak néhány hónapot fogok miattad végigaggódni, hogy minden rendben legyen veletek!

És drukk Bellának, Csibének, Zsófinak ++++++++++++++++++

Meg mindenkinek. ez most olyan szép nap, hogy tisztára azt hiszem, süt a napocska odakinn, pedig...

:D

Kép
kisbuta

kisbuta:segíts nekem.Uh-om lesz 11 nap múlva? Nem mondták.Aztán mi lesz? Akkor írja fel a szurikat amit mikor kell elkezdeni szurni? Olyan rossz hogy ehhez a longhoz nem értek. :shock:

Kép
Kép
melánia

rana:azt hiszem te írtad azt a vizsgálatot ami a párodra vár.Mesélnél róla.A megtermékenyítési képességet megtudják vele nézni?

Kép
Kép
melánia

Skrisz,
nem 'until', hanem 'since' :arrow: ma adtam be a 8. szurit magamnak ;) , sőt ma indult a gonal, eddig csak supre volt. Nagyon kismami leszel te is hamarosan!

Meláni,
próbálj meg valami aktív kikapcsolódást, valami olyat, amit szeretsz, és elvonja a figyelmet a munkádról és a lombikról is. Tudom, hogy sokminden nyomaszt, ezért ki kell engedned a gőzt, és aztán jobb lesz.

Kép
kisbuta

Meláni,
igen, uh lesz. Ha úgy látja, hogy eléggé nyugisak a petefészkeid, akkor felírja a szurit, és meg fogja mondani pontosan, hogy melyik nap kezdd el és milyen mennyiséggel. Kapsz kezelési lapot, azon minden rajta lesz. Nálam legalábbis így volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.09.27 16:16-kor.

Kép
kisbuta

Aha,értem és köszi.

Kép
Kép
melánia

Bár most a fejembe ötlött,hogy ha nem lazít a petefészkem eléggé akkor vajon mi lesz.Akkor még ír fel fogigátlót?

Kép
Kép
melánia

skrisz:eltüntél??? :roll:

Kép
Kép
melánia

Bocsi, Kisbuta. Én vagyok egy Nagybuta. :wink:

Meli, kicsim, mi a baj?
UH-on megnézi a doktorbácsi, hogy lenyugodtak-e a petefészkeid, nincs-e ciszta. Ha minden oké, akkor megmondja, mikor vedd be az utolsó fogigátlót. Felírja a suprefactot és a gonalt. Már ha gonalt kapsz. Miután abbahagytad a fogigátlót, meg fog jönni piri néni pár napra rá. Amikor megjön, el kell kezdeni szúrni a suprefactot. Ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy azt is a doki mondja meg, mikor kell elkezdeni szúrni.

skrisz72

Meli, biztos pihennek a petefészkeid. Emiatt ne aggódj.

skrisz72

Nem tudom hogy mi a baj de ma olyan síros vagyok.Kétségbe vagyok esve hogy mi lesz.

Kép
Kép
melánia

Én "rágódom" helyettetek mindenért. Ti ne aggódjatok semmin! :wink:

Kép

skrisz72

Tudjátok már annyi mindenen túl vagyok és most sok volt már az infó a dokinénitől. Olyat is mondott nekem hogy a tb elveheti a támogatást ha úgy látja.hogy reménytelen a terhesség.
Nekem ez a 7. stimum de csak 2 beültim volt.

Kép
Kép
melánia

skrisz:ne rágódj miattunk.
Itt ülök mint egy bőgőmasina.

Kép
Kép
melánia

lexa!
végre láthattam egy életjelt rólad!már annyiszor gondoltam rád,mi van veled!az iwiwre is írtam!akkor olvasó üzemmódban vagy?
lola29

skrisz:ez a te kutyid?

Kép
Kép
melánia

Meli, a dokinéni túl sokat fecseg. Én még nem hallottam ilyenről. De jó lenne, ha nem keltene benned ilyen bizonytalanító érzéseket. Neki bátorítania kellene. Te is Szegeden vagy?

skrisz72

Igen, enyém kutyi. Fibi a neve, mint a bűbájos boszorkának. :lol:

skrisz72

Lexa!
most olvasom az üzidet!bocsi!megy a privi!
lola29

Igen én is Szegeden vagyok.Még én sem hallottam ilyenről.Ez volt az első eset.Dokibácsinál kezdtem és most a dokinőnél vagyok.Bár elárulom neked hogy még egy esélyt adtunk neki ha nem lesz beülti akkor jövőre megyünk a Dévaiba Pestre.

Kép
Kép
melánia

Melani!
ilyet én nem is hallottam, hogy elvszik a támogatás!!! :twisted: Ugyan miért lenne esélytelen!
Ilyenre ne is gondolj!!!! :)
Nekem is vannak ilyen szar napjaim, de innen csak felállni lehet! És Te fel fogsz állni! Csinálod a dolgod, küzdessz! És sikerrel jársz! :wink:

Skrisz!
mi is rágódunk, csak már rosszabb fogakkal :D

Nyulaszka!
:lol:
nem látom, hogy leírtad volna a fogadalmadat :?: :lol: Hogy is volt :roll: :?: aki a 9. napon tesztel egy negativat.... :lol: :lol: :lol:
dezsina

skrisz:aranyos,szép kutyid van.Szeretem a kutyikat én is bár most tengerimalacunk van.Paneles vagyok.De eddig otthon magánházas voltam.Majd szeretnénk mi is a párommal magánházat.Csak hát...

dezsi:köszi a vigasztaló szavakat,jól esik tényleg.Nem tudom hogy mi van ma velem.

Kép
Kép
melánia

Csajok:itt hagylak benneteket.Elmegyünk pizzát enni.Kikapcsolunk egy kicsit.Mindenkinek minden jót,és bocs hogy most csak magammal foglalkoztam itt.

Kép
Kép
melánia

Meli, jó szórakozást!

Dezsina, jól sikerült a vendégség?

skrisz72

Valami hasonlót hallottam én is , de azt inkább korhoz kötik. Azt mondták a BMC-ben, hogy 35 felett a oep csak 3 inszemet, és csak 3 lombikot támogat. Gondolom függ, hogy mi miatt kell lombikozni.

Kép

csibe
csibe32

Lányok,az ha valaki a 9.napon negatívat tesztel,aztán a 10.napon megint negatívat tesztel,az nem jelenti azt,hogy a 12.napon nem lesz pozitív...
És nem egy oldalt ígértem tele,hanem,hogy minden oldalon leírom ezt...hogy soha senki ne felejtse el!
Meli!
Jól teszitek,hogy kicsit kikapcsolódtok.Tényleg elkeserítő,hogy ennyi mindenen átmentetek már,de feladni sosem szabad...ha nem megy ott,jó ötletnek találom a váltást,mi is ezen gondolkodtunk...hátha csak egy kis apróságot csinál másképp egy másik doki,és pont az jó neked.Vitaminokat nyomassátok,apa is meg te is,mi szedtünk C vitamint 2000mg,E vitamin 400,cink,szelenor,méhpempő,mindig egy hónappal a beülti elött kezdtük.
Lexa!
Akkor hajrá január,mehetsz Dezsivel meg Tillel :wink:
Krisz!
25-ős az is.Fibi tündéri.
Kisbuta!
Hajrá gonal,hajrá tüszőcskék!!!
Dezsi!
Igazad van,de a vonalzóval még várok egy kicsit,mielött azt is megkérdeznéd. :wink:
Vendég

Nyulasz,
ha így áll a fogadalmad, tedd be az aláírásodba! :wink:
Szerinted akkor mostantól szedjem a méhpempőt?

Krisz,
nem buta vagy, csak szórakozott. :D (a buta az én vagyok, de kisbutának még mindig jobb lenni, mint nagyokosnak...)

Melani,
no para. Te most ősszel babásodsz, mert megérdemled végre a boldogságot, és együtt fogjuk tologatni a babáinkat Szegeden.

én is ismerek olyat, aki megveti azokat akik meddők. Mikor egy ilyen ismerősöm - nem tudja, hogy mi lombikozunk - jól leszólt egy nőt, hogy milyen soká lett babája (lombikos egyébként), ezután a kiscsaj nászéjszakán bebabásodott, hát akkor fogott velem is világ, milyen igazságtalanság, hogy ez a buta tyúk bezzeg... De hát fel a fejjel, őt meg egy olyan anyóssal verte meg az élet, hogy az enyém ahhoz képest egy szent, pedig... hihi..

Kép
kisbuta

sziasztok!

nyuszi: nagyon örülök, drukk tovább+++++

bella: drukk++++++

meli, krisz, csibe, zsófi: drukk+++++

szezso: hajrá szurik!

bocsi, hogy mostanában nem írtam, de kicsit le voltam maradva a dolgaimmal.

katica
katica30

Nyulasz! Azt akartam tőled kérdezni, hogy írd már le a 0. és 120. perces cukor- és inzulineredményeidet (gyógyszerszedés előtt)! Mennyi idő alatt normalizálódott??? Én most per pill azon rágódok, hogy még csak egy hónapja szedem a metet, és lehet hogy még korai az inszem, és úgyse fog sikerülni, ha még nem állt be a cukrom. :(

Meli! A HBA teszt (megnéztem az interneten) a spermiumok hyaluron-megkötő képességét vizsgálja. Ugyanis a férfiak megtermékenyítőképességét nem csak a spermiumok száma és motilitása határozza meg, hanem az is, hogy azok mennyire "ügyesek". Ugyanis a hyaluronsav főleg az ép struktúrájú, érett, legjobb megtermékenyítőképességű spermiumokhoz kötődik.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nem baj Katica, majd ha helyrerázódsz, úgyis fogsz írni.

skrisz72

Csajok,végigolvastattam apával amit hajnal óta írtatok...teljesen meghatódott,milyen aranyosak vagytok :D :D :D
Kisbuta!
Feltétlen kezd el szedni a méhpempőt,csinál jó kis nyálkahártyát!
Rana!
A 0 perces inzulinra nem nagyon emlékszem,de az jó volt.A 120-as 38 volt,állítólag 26 vagy 30-ig jó.Ez még nem is aggasztotta Krizsa dokit,hanem,hogy a terheléses cukrom 3 valamennyi volt,alacsonyabb az éhgyomrinál,és azt mondta,ez így együtt már nem jó.Aztán az endokrinológus is ezt mondta.Viszont nem mentem vissza kontroll vizsgálatra,3 hónap met szedés megvolt,de én már egy percet sem toltam volna a lombikot.Úgyhogy inkább tudni sem akartam,hogy válttozott-e.Ir mellet is teherbe lehet esni,csak nehezebb.Viszont mindenhol a 3 hónap met szedését hallottam,hogy kell annyi,hogy hasson.Na,most jó sokat segítettem,mi?
Neked milyen értéked volt?
Katica!
Köszönöm.Elkezdétek a vizsgálatokat?
Vendég

Most csak egy gyors bekukk és lám ....
Nyulasz ez jó korai teszt! !!! Látod megérte várni a teszteléssel. Igaz még így is korai volt. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hatalmas nagy gratula!!!

Rana,
asszem te kérdezted a 'spermaölés" :wink: titikát.
Nekünk anno így kezdődott az inszem.
Volt egy 'spontán" együttlétünk amit a doki mondott, hogy mikor is kellene akciózni és mikor kellene visszamennem, hogy megnézzen. (akció 12kor - ellenőrzés 19kor)
Akkor mondta és mutatta meg nekem mikroszkóp alatt, hogy mi is a szitu. :(

Sajna most nincs erőm visszaolvasni, de holnap ha lesz időm és energiám nem ússzátok és úszom meg! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

rana: nem hallottam még erről a HBA tesztről. hol lehet ilyet csináltatni?

nyuszi: igen, elkezdtük. készen vannak az ÁNTSZ-hez kapcsolódó vérvételek, és voltam gasztroenterológián. onnan csak a fele eredmény van meg, majd a többi 2 hét múlva lesz kész.
hétfőn megyek újabb vérvételre. kedden pedig a kaáliba megbeszélésre.

katica
katica30

Nyulasz,
akkor hétfőn szaladok a patikába. Drága?
És még mindig gratula, nagyon örülök nektek! :D :arrow: én is ilyet szeretnék!!!

Katica :)

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?