Új privát üzeneted érkezett!

Lolababa: Majácska annyira cuki!! Puszilgatnivaló pofija van! Az utolsó kép a kedvencem!!!

Konan: remélem Annácska és Tamás is mielőbb rendbe jön. Neked meg drukkolok a mielőbbi egész testes- vízfolyatós zuhanyozásért!

Winona: Panna Zsófitok is gyönyörű kislány!

Tigrincs: Nekem még nincs "végső dátum". SZülésznőm csak annyit mondott, hogy első túlhordós hét otthon, 2. hét már kórházban, és elvileg csak utána van indítás (de szerintem nálam nem várják meg).Én vagy még hétfőn, vagy kedden AKAROK ÉS FOGOK SZÜLNI!!!
De azért neked drukkolok, hogy békén hagyjanak!

Márti: NAgyon szép a történeted, Kamilla pedig csodálatos kislány!

Honey: Vagyok, csak ma kivételesen- mivel férjem nem dolgozik hétvégén- tudtam aludni fél 10-ig!! Keményedsz még? Én tegnap késődélután keményedtem, de fájás nem volt és ha lefeküdtem elmúlt!

Sziszi: Úristen! Ezt el sem tudom hinni! Ugyanígy vitték át a barátnődet is Csíkszeredára, nem? Több okból is ki vagyok akadva.
1: Nekem már márciustól dagadt a bokám, nyáron volt, hogy elég durván, de a dokim már első perctől figyelt rá és figyelmeztetett, hogy miért is veszélyes ez.. (Vizesedés után jön a magas vérnyomi, aztán fehérje a vizeletben= toxémia).. de hál'Istennek ezt megúsztam!
2: Könyörgöm! Így - ahogy a csíkszeredai doki, szülésznő csinálta- nem lehet szülést levezetni.. még ha császár akkor sem!!!!! Én nem is tudom mit csinálnék, ha körülöttem elkezdene káromkodni a doki! És pont akkor, amikor olyan kiszolgáltatott helyzetben van az ember!
Egyszerűen nem találok szavakat arra, ami Veletek történt! Ha most Magyarországon lennél, biztos felhívnám a Fókuszt vagy az Aktívot... megérne egy jó kis leleplező rejtett kamerás riportot!!! egyszerűen VÉRLÁZÍTÓ!!!!!!!
Viszont Réka baba nagyon édes, és nagyon örülök, hogy a szörnyű élmények ellenére jól vagytok!!

Lanta: Örülök, hogy van bőven tejci!

Velünk semmi extra nincs, várjuk a hétfőt...
Vendég

Hoztam mai pocakkepet, hiszen ez a mai nap megiscsak nevezetes: ma NEM szuletett meg a fiunk :lol: :lol: :lol:

Kép oldalrol 40+0

Kép szembol 40+0

KépKép
Kép
humanka

Honey: De Te ma nem fogsz szülni, ugye???? :roll: :wink:
Vendég

Huu Sziszi ez így tényleg nagyon brutál... Remélem mihamarabb sikerül ezt feldolgoznod.
Réka viszont nagyon gyönyörű lett. :)
Seb: Még én is csak zuhanyzom. Nekem felszívódó varrataim voltak nem tudom fürödni mikor lehet velük de még biztos nem, mert ott ahol a cső volt kivezetve még tegnap mikor tisztítottam picit vérzett.

Humanka: Szép nagy poci :) Szemből viszont jól elrejtetted :)

Most kiváncsiságból lemértem mennyit evett az én pici fiam. 170-et nyomott be... csak tudnám hová rakja mert hurkácskái abszolúte nincsenek :)

Kép

Kép
starlark

Sziszi, sajnálom, hogy így alakult a szülésed! Nálunk sem lehetett zuhanyozni. A varratszedés után 1 héttel lehet csak. A fürdés nem ajánlott, mivel a méh nem záródott be rendesen, plusz, megvan a vérzés is.

Konan, bakker, tudom miről beszélsz!!! :shock: Azok a zuhanyzós pózok, hogy ne legyen vizes a seb........de akárhogy is pózoltam, nekem mindig egy kicsit vizes lett :shock: Kitartás, már nemsokára zuhanyozhatsz. Mielőbbi gyógyulást kívánok a gyermekeidnek!

Starlark, húúú nem semmi, hogy menned kell ilyen továbbképzésre! Ilyen szigorú a melóhelyed?Megértem, hogy parázol egy kicsit a pénteki napok miatt. Azt nem tudod megcsinálni, hogy mindennap fejsz amennyi van, és lefagyasztod péntekig?Remélem, minél simábban megtudod oldani majd. Egyébként eleinte nekem is a jobb mellemmel voltak gondok, úgy éreztem, totál leapadt, nem is tud belőle szívni. Nem semmi. 170???? :shock: Akkor nincs okod az aggódásra. :D

Winona, gyönyörű a kislányod!

Ági, Gratulálok!Sok boldogságot és tejcit! Nagyon szép baba!

Bagzerka, nem vagy gyenge ezzel késői fennléttel! Én nem bírnám!10 kor már úgy ájulok be az ágyba!Hogy csinálod, hogy ennyi energiád van? :)

Ma volt az első éjszaka, hogy Huni baba este fél 11-től 5-ig aludt. Nagyon örültem neki. Igaz, este 7-től az etetés után semmit nem aludt, ugyhogy kifáradhatott volna.

Szeder, Holka, ahogy nézegettem a kislányok képeit, tényleg hasonlítanak egymásra a lányok! :D MIndenesetre zabálni valók!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziszi!

Szörnyű! Nem tudok mást mondani, főleg, hogy én tegnap írtam le a saját történetemet, hát ordít a különbség! Egy dolog csak, hogy nálatok milyen körülmények vannak a kórházban, az eü.-ben, de, hogy ilyen pocsék, undorító,embertelen legyen a hozzáállás mindenki részéről egy épp életet adni készülő kismamaához és születendő gyermekéhez, hát több mint elképesztő!
Nekem pont az okozott a mostani szülésmnél kellemes csalódást, hogy milyen rendesek voltak az ügyeletes dokik, szülésznők, akik pedig még soha nem láttak, óvatosan vizsgáltak, vigyázva, nehogy fájdalmat okozzanak és csak annyit csináltak, amit a saját orvosom kért tőlük!
A kislányod gyönyörű viszont! Remélem, fel tudod dolgozni ezt a borzalmat minél hamarabb!

Honey!

Légyszi, ne ma szülj!

Bejci!

Drukk a jövő hét elejéhez!

Ági!

Gratula a kicsi fiúhoz!

Rohanok, a hercegnő megint a magas C-n kezdi!

Márti
borossné becz márta

Ági családnak nagy-nagy gratula!

sziszi :)
Jesszusom, nem csodálom, hogy ki vagy akadva, nagyon durva. Ne haragudj, hogy ezt leirom, de ilyenkor nagyon örülök, hogy ez nem Mo-on történt. Azért reménykedem, hogy itthon nincs ilyen hozzáállás. Borzasztó, mert itt szerintem nem a pénzröl van szó, nem arról, hogy milyenek a müszerek, egy kh felszereltsége stb, hanem egy ember (vagy legalábbis magát embernek nevezö, mert nem emberséges) hozzáállásáról.
fürdés: ugy emlékszem, anno a 6 hetes kontroll után lehetett kádban fürödni, tusolni már másnap, csak tusfürdö ne nagyon érje.

jaj, nyökög, majd jövök még...

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :)
Gondoltam, írok pár sort Nostawenről, bár tudom, hogy bejcivel szokott beszélni telefonon.
Még mindig semmi jele a szülésnek, és ha minden így marad, akkor hétfőn megindítják neki... :shock: na ettől be van parázva rendesen, úgyhogy már a bábakoktélon gondolkodott, mikor legutóbb beszéltünk, de ma kiderül, hogy megitta-e, mert délután megyek be hozzá a kórházba.

Martee
martee

ma reggel leesett a köldökcsonk :D

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Életjel! :)

Sziszi, ez nagyon durva!
Én tegnapelőtt voltam varratszedésen, ott nekem azt mondta a dokim, hogy zuhanyozni már lehet ha a varratot kiszedte, csak arra kell vigyázni, hogy a törölközővel a varat le ne szedjem, óvatosan törölközzem. Fürödni majd csak 6 héttel szülés után lehet!
Lányod gyönyörű! :lol:

Aki még egyben van, annak mennek a drukkok+++++++++++++
Ügyesek legyetek lányok! :wink:

Humanka, pocid szééép!!!!! :)

Rólunk. Ádám hihetetlenül jó baba, eszik, alszik. Tejcsi éppen elég, fejéssel kell trükközni kicsit- picit lustus a kisfiam és a végét nem nagyon szívja ki ciciből, így lefejem és üvegből kapja.

Szüléstörit megírtam, de nem nagyon szeretném ide feltenni, akit érdekel, priviben nagyon szívesen elküldöm! :wink:

Néhány új kép Ádámról:
Kép
Kép
Kép keresztbe fordultam :)

Kép

Kép
anyoooka

márti,
hihetetlen, hogy még 4. alkalommal is lehet neked meglepetést okozni!!! Apa hogy érzi magát az új szerepben? :D Milyen érzés lányos apának (is ) lenni? :)

csibe,
gratula a köldökcsonkhoz! :D

nostawen,
ez olyan hihetetlen!!! Még pár hete azért kellett aggódni, hogy bent maradjon, most meg bábakoktélon kell gondolkodni!

bejci,
fél 10-ig aludtál?! El sem tudod képzelni milyen irígy vagyok!!

Nálam a keményedések megmaradtak, bár egy kiadós séta ( 2 óra ) után ritkultak. De azért most is van 7-10 percenként.
Viszont bal oldalt, lent borzalmasan fáj a pocakom, ha mozgok, vagy nagy levegőt veszek, vagy ha leményedek.
Valami nagyon nem stimmel... :? Ilyen fájdalmat még nem éreztem ( nem görcs!! ) Olyan élesen szúró érzés, mintha beszorult volna a levegő, vagy nagyon bevertem volna. Sőt, ha kívülröl hozzáérek egy pontban a hasamhoz, akkor végig nyilal bele a fájdalom.
Mondtam apának, hogy adok magamnak 7-ig haladékot, aztán bemegyünk a kórházba.
De azt sem tudom ezzel hova menjek? Mert még 100%, hogy nem szülünk, szóval félek hogy a szülőszobán hülyének néznek ezzel... de a nőgyógyászatra sincs értelme mennem 40+3 hetesen...

Ha nem tartanék annyira az orvosok hozzáállásától, vagy attól, hogy hülyének néznek egy ilyen problémával, már rég bementem volna az ügyeletre.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

humanka,
vicces a pocikép! Szemből, talpig feketében semmi nem látszik! :D

anyooka,
nagyon cuki a kisfiad!!! :D Nekem az első képtetszik a legjobban!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Gondoltam, csatlakozom a sok boldog a mamikához és megírom magam is, hogy kicsi fiúnk 2008.09.22- én 9.50- kor 4400g- al és 55cm- el megszületett. Előre eltervezett császármetszéssel jött a világra. Mindenkinek sok boldogságot!!!

Kép
dan6

Dan6: Hatalmas Gratula a Nagyfiúhoz!! Gyors regenerálódást, jó egészséget és sok tejcit kívánok!

Honey: Nekem is volt ilyen szúró fájdalmam, de nem most, hanem kb. a 37-38. héten. De mivel Neked már amúgy is itt az idő, szerintem ne gondolkozz sokat, menj be a kórházba, nézzen meg legalább az ügyeletes doki. Inkább küldjenek haza azzal, hogy minden rendben, ne aggódj, minthogy valami baj legyen. És ha annyira fáj, akkor ne várj 7-ig, hanem induljatok el. Ha meg hülyének néznek, akkor mi van? Első babádat várod, honnan kellene tudnod, hogy mi az ami természetes fájdalom így a vége felé és mi az, ami nem.

Anyoooka: Ádám nagyon szép baba! :wink:
Vendég

Honey: Egyébként én csütörtök óta minden este be akarok menni a kórházba valamiért... :oops:
Vendég

Szorgalmasan olvaslak benneteket, de én nem vagyok valami nagy írós típus.
Szóval, GRATULA a frissen születettekhez és én is megköszönöm a szüléstörténeteket, sokat lehet belőle (pocakosan leginkább) okulni.

Leírom a nemszülésem történetét (Humankaval vagyok együtt időzítve) okulásképpen.

Tegnap voltam orvosi vizsgálaton, ahol figyelmeztetett a dokim, hogy most mélyebben belém nyúl.... hát volt különbség a sima vizsgálatokhoz képest! A vizsgálat után rápillantott a kesztyűs kezére, már akkor gondoltam, hogy ennek lesz következménye.
Örömmel mutatta, hogy kocogtatta meg egy újjal a kis öcsi fejét, mert időközben 2 cm-re tágultam. Kérdezte, hogy akarom- e, hogy megindítsa a szülést (mert már meg lehetne és ilyenkor szokás megkérdezni-mondta), de én tiltakoztam ezerrel....
Innentől a természetre bízott, egészen péntek estig ami csak néhány napos túlhordást jelentene.

Egy órán belül már hevesebb görcsöket és keményedés éreztem, de rendszertelenül, e mellett barnás valami távozott belőlem, amit betudtam a beavatkozásnak.
agap

Este, forró vízzel lezuhanyoztam (jó sokáig), a törölközőn - bár a vizsgálat óta kb. 10 óra már eltelt - élénkpiros vér volt (nem is kevés). Persze, felhívtam a dokit, hogy ilyenkor mi a teendő, majd az ő tanácsára irány a kórház.

Az Istvánban fáradtan fogadtak, de azért becsülettel megvizsgáltak! Azt mondták, hogy túl vannak két fronton, a szülés most kevés, de már csak a nőgyógyászaton tudják elhelyezni a frissen szülteket. Tudtam beszélni az eddig nem látott szülésznőmmel és egy csomo fontos dolgot megtudtam.
Szerintem is egy kicsit ciki a vakriasztás, de hasznos!
agap

agap,
de akkor végül minden rendben,, ugye?! Azért a vrzést nem nevezném vakriasztásnak...

dan6,
GRATULA A NAGYFIUHOZ!!! :D

bejci,
ááá nem is tudom.... olyan hülyén érezném magam, ha beállítanék a szülészetre, hogy "Kezitcsókolom, szúr az oldalam"

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Mééé? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dolgozzanak meg a pénzükért! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

bejci,
neked meggig tartott ez a szurkálás?
Az a baj, hogy tudom, ennek semmi köze a szüléshez. Szóval nem is tudom hova menjek vele... :?
Amúgy meg a reménykeltő keményedéseim elmúltak. :(

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honeymoon :)
nekem is volt nagyon éles szúró fájdalom a terhesség közepe felé, 1 ponton, mintha kést forgattak volna benne. kb 3-4 nap után múlt el, de volt olyan éjszaka, hogy fájdalomcsillapitót kellett bevennem, mert ott bögtem az ágy szélén. Nah, akkor magától elmúlt, a dokival abban állapodtunk meg, hogy valszeg elnyomott egy ideget a bébike. Minnyá 7 óra. Hogy vagy? mentek végül? Sztem betöltött 40 hétnél nem ciki, akármilyen fájdalommal is mész be a kh-ba.

agap :)
végül mi lett? a vérzés a vizsgáálat miatt volt? És a vérzés sztem sem vakriasztás!!!!

dan6 :)
nagy grat a (nem is olyan) kisfiúhoz!!!

anyooka :)
nekem jöhet püben a szüléssztori :)

humanka :)
apája is nagyon drukkol nektek :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
minyu

minyu,
igen, igen! nekem is ilyen élesen szúró fájdalom! mintha brutál mód beszorult volba a levegő, vagy mintha a hasfalam akarna szétrepedni. Az a furi, hogy kívülről nagyon érzékeny. még az is fáj, ha a ruha hozzáér.
én nem merek bevenni fájdalomcsillapítót. Még tűrök. Amúgy nem megyünk, mert a keményedések is elmúltak. Szóval ma sem lesz Flóra. Egyébként most, hogy alábbhagytak a keményedések a fájdalom is enyhült. De a ha a bal oldalamra fészkelődök a kanapén, akkor csillagokat látok!
De várok reggelig.. hátha elmúlik. Ha nem, bemegyek.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Nekem is pár napig tartott, mint Minyunak. Anyukám már azzal paráztatott, hogy nehogy vakbélgyuszi legyen, de Holka akkor azt írta, hogy csak Bianka nyom egy ideget. Valszeg igaza lehetett, mert elmúlt. De osztom Minyu véleményét: 40+3 hetesen nem ciki bemenni a kórházba. Azért drukkolok, hogy elmúljon!
Vendég

vakbél gyuszi tuti nem, mert azt már kivették. :) Ezért sem vagyok annyira parás.
Az egyik barátnőm most megy az Imrébe ctg-re a szülésznőjéhez. Elmeséli neki a sztorit és megkérdezi, hogy mitévő legyek...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lanyok, bocsi, h bepofatlankodok, de szoktalak olvasni benneteket, mivel oktoberre vagyok kiirva, es olyan jo veletek izgulni! :) Gratulalok minden ujdonsult anyukanak, a meg pocakosoknak pedig kitartast! :wink: sziszi miatt jottem:

Sziszi!

A torteneted nagyon meghatott, foleg, h en csikszeredai vagyok es abban a korhazban keszulok szulni, ahol neked a kalvariad volt. A nagyfiamat is ott szultem es nagyon jo elmeny volt, kiveve persze a fajdalmat. Nem azt mondom, h minden ugy tortent, ahogyan szerettem volna, de mindenki rendes volt velem, talan a csecsemosoknel volt egy keves empatiaval rendelkezo valtas... :roll:
Szeretnem, ha priviben megirnad, h ki volt az a karomkodos orvos, illetve a szuleszno, ha tudod a nevet. Mindenkeppen szeretnem elkerulni oket :o
Neked meg kivanom, h minel hamarabb elfelejtsd a szornyu reszleteket es csak a Reka miatti boldogsag maradjon! Gratulalok! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Hazajöttünk, a csöpögés (bár barnás) még most is tart. Idegesít, de megvárom a holnapot, akkor egy megbeszélt időpontban újra megvizsgálnak.

Veletek csinált a dokitok ilyen "mélyvizsgálatot"?????
agap

agap,
velem még nem, mert eddig mindig zárva volt a méhszáj. de előre szolt nekem a dokim, hogy egy-egy vizsgálat után pici vérzés lehet,ami normális. ( akár csak a papás-mamás után )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

agap!

Nem mintha kritizálni akarnám a dokid módszerét, de ez egy kicsit olyan indításgyanús, tágítós vizsgálatnak tűnik, főleg, ha fájt is! Engem most szüléskor 3 doki (az ügyeletes, az ügyeletvezető és a sajátom)+ 2 szülésznő vizsgált meg, előszőr 1 ujjnyi, végül 4 ujjnyi méhszájnál és csak az ügyeletvezetőnek lett picit rózsaszínes a kesztyűje, a nyákdugóm pedig csak a beöntés után, magától távozott! Egyszerűen csak óvatosak voltak, nem sürgettek semmit! Pedig igencsak magasra kellett nyúlniuk, mert a méhszáj még egészen fent volt 4 ujjnynál is!
2 hete pedig a dokim inkább uh-on nézte meg, hogy merre van a babám feje, mert azt mondta, olyan magasan van a méhszáj, hogy, ha odáig felnyúlna, már mehetnénk is a szülőszobára és különben sem szeretné, hogy vérezni kezdjek!

Honey!

Egy jó meleg fürdő nem segítene? Amikor nekem ilyen volt -a terhesség legvégén többször is- ez általában bevált! Nem kell, hogy túl forró legyen a víz, csak ami Neked is kellemes!

Humanka!

Javítasz a táblában?
A lánykám Kamilla Eszter és 39+0-n született!
Köszi!
És mostmár szüljél Te is, drukkolok!

Dan6!

Nagyon gratulálok ehhez a cseppet sem pici babához! Sok boldogságot Nektek!

Márti
borossné becz márta

agap: igen, nekem is pont ma csinált olyat a reggeli vizsgálaton a dokim, hogy azért is nem írtam eddig, mert egész nap tök szarul voltam, keményedett a hasam, és barnás nyálkás izé távozott belőlem minden pisilés után. fogalmam sincs mit csinált, de maga a vizsgálat is fájdalmas volt... nem értem miért kell ilyet csinálni a 40+2 napon???

Kép
dorka78

Áginak és dan6-nak óriási gratula!!!sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik!

Kép
dorka78

Dan: gratulalok a fiacskatokhoz, sok oromet kivanok nektek !!!

Kép

KépKép
Kép
humanka

Sziszi: ez tenyleg szornyu volt :twisted: Remelem, hogy a gyonyoruszep lanyod karpotol minden rosszert, es innentol kezdve csak sze dolgok tortennek veletek :)

Bejci, Honey: a babakoktelrol azt akartam mondani, hogy en azert nem idegenkedek tole, mert ugy tudom, hogy csak akkor inditja be a szulest, ha a baba erett. Ha meg nem kesz a szuletesre, akkor eppen olyan hatastalan, mint barmi mas.

Honey: hogy vagy? Fajsz meg? Elmentel vegul dokihoz?

Marta: javitottalak :wink:

Minyu: koszi Apanak is, a drukkok elkelnek, de egyenlore meg semmi hatasa, ez a fiu jo kis kenyelmes :D

Agap: azert nem semmi, hogy veled is mit csinaltak?! :roll: Kicsit nekem is olyan "szaga" van a dolognak, mintha a dokid ra akart volna segiteni egy kis inditas-felevel. Nem ertem en sem, miert kell ilyeneket csinalni :shock: Most hogy vagy?

Anyoooka: jok a kepek nagyon a szepseges Adam babadrol :wink: A szulestoridet en is szivesen olvasnam, ugyhogy nekem is johet a privi. Koszike

Martee: eloszor is koszi a hireket, nagyon aranyos vagy, hogy kepben tartassz minket :D Es utana meg mennek ezerrel a drukkok Nostawennek, hogy induljon ez vegre az a babo magatol, ne kelljen rasegiteni +++++++++++++++

Roni: nagyon ugyes volt Hunor baba, hogy igy vegigaludta az ejszakat, remelem, most mar igy is marad :wink:

Starlark: koszi, egy baratnom azt mondta a kepre szembol, hogy a fotozas elott elfelejtettem berakni a parnat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nalam minden okes, Benedek tovabbra is hatarozottan tudatja, ha vmi nem okes. Ma pl. takaritottam egy nagyot, es hangosabbra allitottam a zenet a porszivo miatt, no kaptam olyan felhaborodott rugasokat, hogy nem tudtam eleg gyorsan rohanni, hogy lehalkitsam. :mrgreen: Kulonben en teljesen jol erzem magam, alszok, eszek, aktiv vagyok ---> szoval nem szulunk :lol:

KépKép
Kép
humanka

Szép Jó Reggel! :)

Roni: A szakmérnökire én jelentkeztem önként és dalolva :) Csak akkor még ugye Doncek még 1 év távlatában lévő tervben volt. Doncek úgy döntött nem vár annyit :) A cégemmel tanulmányi szerződésem van így a tandíjam háromnegyedét ők állják, ezért nem lennék megdicsérve ha nem jönne össze a fél év.
Tegnap fejtem napközben szopik után, kemény 40 mili jött össze :) Hát ettől a félelmetes mennyiségtől péntekenként sajna éhen halna...

Martee: Mennek a drukkok Nostawennek +++. Szegény eddig visszatartották most meg nem indul...

Csibe: Garat a köldökcsonkos mérföldkőhöz :) Én azt se láttam az milyen. Mikor már roomingosok lettünk totál gyógyult volt a fiam köldöke. Már most parázok mi lesz ha lesz még egy gyerek :)

Anyoooka: Ádám gyönyörű, látszik hogy nyugodt kisbaba :)
A születéstörténetre én is kíváncsi lennék.

Honey: Én azzal mentem be hogy szétszakad a hátam... Csaszi után kérdezték az őrzőben, hogy: Fáj még a háta? Mondom: nem hálistennek Doki: Akkor rendben, ha legközelebb fáj a háta jöjjön és megcsászározzuk még egyszer...

Dan6: Gratula a nagyfiúhoz! Sok boldogságot nektek!

Agap: Szorrítok neked is. Már nem lehet sok hátra +++. Én sem értem a dokid miért avatkozott így be...

Humanka: Nem semmi kissrác lesz a Benedek ha már most ilyen határozottan érvényesíti a jogait :):)

Nálunk a 170 milis dőzsnek meg lett a hatása. Piciny gyermekem még ennyiszer nem bukott mint tegnap és közben sírt hogy éhes... 2-kor még megetettem és még mindig alszik, a cickóim meg szétdurrannak... Nem gondoltam hogy egyszer ennyire várom reggel hogy végre felébredjen :)

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt!

elmúlt a hasfájásom! :) Minyu,bejci, nektek volt igazatok! valszeg tényleg csak egy ideget nyomot, mert mamár olyan, mintha nem is lenne.

bejci, tigrincs, humanka és aki méég egyben van: amikor keményeik a pocakotok, nektekis nyomja a tüdőtöket/bordátokat a pocak? Én ilyenkor levegőt is alig tudok venni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

dan6,
ugye jól emlékszem, hogy a te férjed nőgyógyász? Nála szültél? :)
Hpgyhogy előre programozott csaszid volt?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: nekem nem nyomja a pocim kemenyedeskor semmimet sem. De olyan erdekes, mert ulok pl. a kanapen, a labam fent van, es egyszer csak erzem, hogy elkezd kemenyedni, es akkor tokre elkezd felemelkedni a hasam, egeszen megemelkedik, mire bekemenyedik teljesen :shock: Utana ahogy mulik a kemenyedes, szepen lesupped ugyanoda. Nalad is igy mukodik?

KépKép
Kép
humanka

humanka,
igen, igen!!! Mintha liftezne. :D
De nekem pár napja bazira feszíti a bordáimat és levegőt is alig kapok, ha keményedik.
Pedig mostanáig olyan jól, kényelmesen elfért bennem a gyerkőc. Soha semmimet nem nyomta. De szerintem nőtt még jó pár centit és most már így nem annyira mókás a dolog

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jó reggelt! :) Tegnap végül csak telefonon tudtam Nostawennel beszélni,mert délután kicsit hazaengedték "töltődni". Na szóval, az a lényeg, hogy a bábakoktélt nem itta meg, mert az egyik szülésznő határozottan lebeszélte róla, mondván, hogy olyan vérbőséget okozhat a ricinus az alhasban, hogy akár lepényleválás is lehet belőle... :shock: Úgyhogy most már beletörődött, hogy holnap reggel indítás! ( Persze, ha addig nem történik semmi! :wink: ) Úgyhogy holnap reggeltől kéretik nagyon-nagyon drukkolni neki! Ígérem, rögtön jelentkezni fogok, amint lesznek híreim!
martee

Jóreggelt!

Honey, Humanka: Nálam is hasonlóképpen műkszik a keményedés,főleg ülés közben jön, de levegőt azt kapok tőle. Nálam mostanában azt csinálja a kisasszony, hogy fogja magát és totál átvándorol a jobb oldalamra. De mindezt olyan szinten, hogy baloldalon szinte eltűnik a hasam. (na jó azért nem, de elég látványos a különbség)

Tegnap este olyan furcsán éreztem magam... Kb. 11-kor Bius elkezdett fészkelődni, mocorogni, és akármit csináltam, nem hagyta abba. Kb. 3-ig ezt játszotta, és ezidő alatt még hatszor(!!!) csuklást is produkált. Lehet, hogy a sok mocorgás miatt, de én meg elkezdtem Wc-re járni és kb. negyed óránként pisiltem...de olyan emberes adagokat: Én, akiből egész nyáron úgy kellett kiimádkozni a pisit! És amikor felálltam az ágyból, vagy sétáltam, a kis buksijával annyira nyomta a "kijáratot", hogy azt hittem a gravitáció besegít, aztán... már arra kezdtem gondolni, hogy... csak nem??? :roll: :shock: De nem!!! :wink:

És amúgy most is olyan furcsa nyomást érzek lennt "délen"... de nincs mensis fájás, görcs, meg ilyenek...
Hát velünk ennyi van!
Vendég

Bejci: nekem vmelyik nap csak az osszes labat :lol: pakolta at a jobb oldarol a balra. Eleg hulyen nezett ki a hasam, mert a jobb oldalon folul tok lapos volt, a masik oldalon meg extran kidudorodott :lol: A feneke meg a jobb oldalon kozeptajt allt ki nagyon :lol:

Martee: jo, hogy Nostawent hazaengedtek, gondolom, hogy ezek a hazalatogatasok tenyleg sokat segitenek, aztan hatha meg sikerul azt a babat is utjara inditani :wink: :D

KépKép
Kép
humanka

bejci,
ilyen lenti nyomás nekem is szokott lenni, amikor fészkelődik a kisasszony. Elég idétlenül nézhetek ki ilyenkor és a párom is frászt kap, mert a legnagyobb nyugiban nézzük a tv-t, amikor Flóra úgy dönt, hogy megpróbál kiegyenesedni. Ilyenkor fekvésból olyat tudok ugrani, hogy az olimpián komolyn doppinggyanús lennék! :D

Csajok, akik még 2in1... olyan viccesen szánalmas, ahogy a legapróbb gyanus jelre is felkapjuk a fejünket és próbáljuk ráfogni, hogy most már TUTI SZÜLÜNK! :D Aztán persze mégsem....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Nostaven hajráááááááá!!! :D :D Legalább így holnapra már egy baba tuti! :wink:

druskáról tudunk valamit? Ő már ezer éve nem járt erre....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Druskának már írtam iwiwen, írtam e-mailt, de semmi reakció! Szerintem már lehet, hogy babázik. Amúgy igen, elég régen eltűnt, de remélem minden O.K. vele és ha olvassa, akkorcsak ad valami életjelet!! :wink:
Apró gyanús jelekben igazad van... :lol: :lol: :lol:
Hiába mondják nekem is, hogy a vajúdás fájdalmait nem lehet összetéveszteni semmivel, én nem hiszek senkinek! :twisted:
Vendég

Szép napot!!

Jöttem, hátha van babócánk :)

Dan6!
Szívből gratulálok Nektek ahhoz az édes pici babához :)

Nostaven!
Drukkolok! Ügyes legyél!!!

Honey!Bejci!
Mi van már veletek :) illetve a pici kisasszonyokkal :) várja itt őket mindenki..
Druska: már én is hiányoltam!!! és utána néztem a keresőben: és megnéztem a korábbi hozzászólását és láttam a vonalzóját: Botond megszületett ez van rajta nézzétek meg!

DRUSKA!
Ha esetleg olvasnál minket: VÁRUNK GYERE!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK BOTONDHOZ :)

szeder74

Szeder!

Remélem igazad van Druskával kapcsolatban, de ha megnézed az én vonalzómat, elvileg én is " Happy Mum" vagyok... aztán hol van az még???!! :? :)
Vendég

Sziasztok, én is csak benéztem. Nagyon sokat írtatok azóta, hogy nem voltam, de egyszerűen nincs időm mindent visszaolvasni. Vagy olvasok csak, vagy írok, úgyhogy írok egy kicsit!

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, mindenre.

Holka: kicsit megnyugodtam, mikor írtad, hogy 4. héten estek ki a belső varratok, tehát még van időm. (holnap lesz 3 hete, hogy varrtak) A gátsebnél meg az a kilógó bigyó már nem lóg ki, visszahúzódott, úgyhogy úgy gondolom az egy belső varratnak a vége lehetett. Bár ott azon a tájékon érzékeny a sebem, meg kemény, de kicsit megnyugodtam. Megvárom még kipotty! persze ha nagyon begyulladna, akkor irány a doki.

Ági: gratulálok Dávidhoz!

Lola: nagyon édes Maja a képeken!

Tigrincs: bocsesz, hogy kifelejtettelek a listámból! Nem volt szándékos. Úgy látszik már a szemem sem jó, biztos ez a fáradtság. Drukkolok Neked is természetesen!

Monee: úgy döntöttem én sem piszkálom a sebet-varratokat. De szinte minden nap megszállottan nézegetem magamat a tükörben alulról. Igen, szerintem is elég csúnya az a sok madzag ott bent.

Honey: drukkolok. Én már nem is mondom, hogy: biztos nem sok van már vissza szülésig! Rendesen megszenveded a végét! Kitartás! Bejcinek is! Ti biztos egyszerre fogtok szülni!

Anyooka: gyönyörű Ádám-baba! Gratulálok hozzá!

Dan6: gratulálok a kisfiad születéséhez, sok boldogságot és egészséget kívánok!

Nostawennek mennek a drukkok, sokat gondolok rá!

Mi jól vagyunk, tegnap elkezdtük szedni az Espumisan cseppet (mégegyszer köszi azoknak akik ajánlották). Ma eddig nyugis-alvós napunk volt. Most is alszik Noncsi! Nem tudom, hogy a cseppnek köszönhető, vagy ma csak éppen ilyen napja van. De remélem így is marad minden.
Holnap megyünk védőnőhöz méricskélni. Noncsi nagyon szépen hízik, jól eszik. Szerencsére van tejem plusszban.
Imádom a kiscsajt!

Na jók legyetek! Majd jövök!
Vendég

Egy dologról nem beszéltünk mostanában. Lehet, hogy csak engem foglalkoztat? Hogy állunk a xxx-el (akik már szültek)?
Itt a sok gond, fáradtság, szopi probléma, stb...
Nekem elég sokszor vannak hancúros álmaim (azokban a 10 percekben amikor végre tudok aludni), és már kívánom is.
Többiek?
Vendég

csajok!

kéreetik drukkolni, mert egy hatalmas prüszkölés hatására elfolyt a magzatvizem! :D Fájások rendszertelenek, de rögtön megjöttek a magzatvíz elfolyás után!
persze ma nincs dokim....

Megyünk szülni!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Eszike, örülök, hogy bevált az Espumisan cseppek, szerintem nagyon jótékony, és bizonyára ennek is köszönhető, hogy Noncsi jól aludt, mert nem voltak görcsei. :wink: Hááááát ez a téma engem is nagyon de nagyon foglalkoztat!DETTO!!!!!Minden éjszaka szinte ezzel álmodom, hogy a férjemmel hancurozok. Nehezen bírom már. Én is nagyon kívánom, és várom hogy leteljen a 6 hét. Már csak másfél hét.

Alíz

KépKép
roni0422

3 perces rendszeres fájások vannak. Mentem! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?