Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő
Ő

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

(mégse utál a szájbervilág) :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na jól van Rana, menjél pihenni. Most már begyűjtöttél egy laptetőt is. :lol:
Puszka

skrisz72

Jóvanna. Kiutáltok innen. :( Pedig megfordult a fejemben, hogy ébren maradok, és laptetőzgetek itt éjszaka. :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Elköszönök Csajok!

Jó éjt!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

[quote="rana33"]K írta:rana33risz! Létezik olyan, hogy a méhnyak nyákja elpusztítja a spermiumokat, így azoknak esélyük sincs feljebb jutni. Nem is tudom, én már azt remélem, ez nálam is így van, és az inszem ripszropsz sikerül majd... :roll:

Rana,
nekem ez volt és láss csodát itt van Bogyika. ... igaz másik pasitól. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca! És ez nálad hogyan derült ki???????

Hanna, jóéjt!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Na, most végeztem a visszaolvasással, de csak emlékfoszlányaim vannak a témákról, de nem baj, mert már Nektek is :lol:

Skrisz: megnéztem az oldalatokat, szépek a fotók, és jelöltelek iwiw-en, ha nem baj :-D

Rana: az legális, hogy a férjed a főnököd??? :lol:

Meli: az én főnökömnek (férfi) is lombikból lett a kislánya, úgyhogy nagyon megértő :-)

Én ma tudtam meg, hogy terhes egy kolléganőm. Már másodszor, mióta mi próbálkozunk. Fel tudom dolgozni, de majdcsak holnap...

Aki akar, jelöljön iwiw-en a keresztnevemet tudjátok, Rana ismerősei között megtaláltok :-D

Kövezzetek meg, de nekem teccik a Magdi néni régi esküvői ruhája :lol: (aki nem nézi: barátok közt 8)

Csá

Ja, és köszi mindenkinek a bátorítást a szurihoz! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Legálisnak legális, csak nem túl szerencsés! :wink: No azért annyit el kell mondanom, hogy előbb lett a férjem, és csak aztán a főnököm (nem pedig a kis titkárnőjét vette el vagy ilyesmi). :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Pechetekre végigolvastam mindent :evil: ........................................
..........................................................................................................
De nem sértődtem meg, nem vettem magamra. Tudom, hogy hamarosan Ti is babásak lesztek, és akkor is megmaradtok egymásnak. Meg aztán emlékszem, hogy amikor nekem még nem sikerült, másnak meg igen innen a topikból, én is vele örültem, függetlenül a saját szerencsétlenségemtől.

Nyulasz, reggel jövök a hírekért!

Addig is mindenkinek jó éjt!

Kép
petne

CSajok!

Mióta utoljára olvastam 9 oldalt írtatok. :shock: :shock: :shock:

MOst nagyon fáradt vagyok, hogy végigolvassam. Ezért most csak annyi:

Jó éjt Mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Csajok,3,5 óra alvás után ott a csík...nagyon-nagyon halvány,de látom
Vendég

Drága Nyulasz!
Potyognak a könnyeim:)
Nagyon vártam ezt a napot! Megéreztem, hogy itt vagy a fórumon, mondom, hátha tesztelt már Nyulam bulam, és erre hozza a pozitív hírt! Akkor egy óriási halk gratula neked!
Puszillak!
Brumi
Vendég

Brumi!
Jajj,de aranyos vagy :D ...a múltkor csak úgy bejelentkeztél,aztán kérdezgettünk,és megint eltűntél...mi van veled?
Vendég

megpróbálok feltenni képet,de mivel még lámpafényvan,meg tényleg nagyon halvány,nem tudom fog-e láttszódni:
Kép
Vendég

...hát,szemüvegeket elővenni:
Kép
Vendég

NYULASZ! :lol: Annyira örülök! Én látom egyértelműen, Apával is megnézettem, és szerinte is ott a csík :lol: El kell morzsolnom egy könnycseppet...

Rana: akkor megnyugodtam :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Bellának ma kell nagyon drukkolni, ugye??? :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

NYULASZ!!!!
Én TUDTAM!!!!! Annyira örülök Neked!!! És én látom a csíkot! :wink: :lol: :lol: :lol: Ugye milyen szép az élet?

Csajok, csak Nyulaszkám miatt néztem be, nem tudok visszaolvasni, kuglófot és cseresznyés lepényt sütök, aztán indulok is Cserszegre, mert ma szüret van.

Ja még annyit, hogy pé szerintem tegnap volt, mert délelőtt úgy fájt a jobb petefészkem, mintha tört forgattak volna benne. Alig tudtam leülni. :lol:

KépKép
zsófikukac

Szezsó!
Köszönöm :D ...megpróbáltam visszaaludni,több-kevesebb sikerrel,de megnyugodtam,még mindig ott a csík.Tudom,a képen inkább sejteni lehet,de itt élőben halvány,de csodaszép. :D
Zsófi!
:D hányadik napon vagy?Szüret után pici borozgatás apával,és reggelig ki se bújjatok az ágyból :wink:
Vendég

Nyulasz!
Azt nem tudom,mert húsvét óta nem járt itt piri! Tudod a klimaxom, most indult újra a petefészkem. Kedden látott doktorbácsi egy 17 mm-es tüszőt. Lehet, hogy csak tegnap repedt meg? Végülis mindegy, mi egész héten kitettünk magunkért. :oops: :lol: Te mikor mész vérvételre?

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
Lehet bizony,de szerintem még a mai nap is sanszos...esetleg ha jársz dm vagy rossmann felé,vehetsz ovu tesztet,de nem lesz rá szükségetek :wink:
Holnap is tesztelek,ert azért még erősödni kell,de nem tudom vasárnap néznek-e hcg-t,így lehet,hogy hétfő.
...most megyek még tesztet venni,mert nincs itthon.
Vendég

Igen, igen, igen! Erre akartam ébredni! Nyuszikám annyira boldog vagyok!!!!!! Sírok. Halovány, de ott van!!!!!! :lol: :lol: Édes istenem, remélem intenzíven erősödni fog az elkövetkezendő napokban. Lécci, minden nap tegyél fel képet!

skrisz72

Szezsó!
Bella holnap megy :D Drukk Bella,lehet találkozunk :wink:
Csibe!
Babaragacsok neked is!
Vendég

Krisz!
:D felteszek :wink: köszi
...na mentem.
Vendég

Nyulasz!
Már annyiszor csináltam régebben, hogy most megfogadtam, hogy sem lh, sem hőmérő. Lesz, ahogy lesz.

Most már tényleg megyek, mert 9-kor reggelivel kezdődik a szüret, nem szeretnék lemaradni. :lol: Holnap reggel jövök Nulaszkismami a kétcsíkos tesztedet nézegetni!!!! :lol: DRUKK továbbra is!!!!

KépKép
zsófikukac

Hello drága Nyulaszom :!:
most keltem. az első gondolatom azt volt, hogy Nyulasz! nem ittam, nem ettem. csipás a szemem. itt vagyok. félve nyitottam meg a topikot, mert féltem (nagyon féltem), de éreztem valamit. valami olyat, hogy ma eljött Nyulaszkám ideje. És lám csodát :D A csipás szemeimmel is látom (szemüveg nélkül) :shock: ott van a csík! Drága Nyulaszkám! mit is mondhatnék! :? Tudom... :roll: Nem úszom meg... :lol: :lol: :lol:

az örömködést később kapod, mert vendégeim jönnek és sütnöm kell! De jövök :twisted: Te sem úszod meg :D
dezsina

És hogy a többiekről se feledkezzünk meg!

Csibe, ezek után rajtad a világ szeme! :lol:

És holnap Bella is kismama lesz! :wink:

skrisz72

Dezsi!
:D csak ennyit tudok hajnal 3 óta mondani,de azért kérném tovább a drukkokat.
Vendég

Jó reggelt!!!

Nyulasz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irány a vérvétel!

Csajok! Indul a babaeső!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Drága Nyulasz!!! ÉN IS TUDTAM!!!! És látszik a képen is!!!!! Nagyon-nagyon drukkolok holnapra meg holnaputánra meg azutánra meg azutánra meg azutánra, hogy erősödjön az a csík!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ölellek, vigyázz magadra nagyon!

Bella, Csibe, nektek is jut a drukkból bővel!! Jelentkezzetek gyakrabban!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok, még csak most keltem föl (apával sokáig néztük a filmet : My mum' new friend- szuper jó kis film volt) Na, nem is ez a lényeg: Nyulaszkám!!!! Na, mit mondtam: teljesen biztos voltam benne, hogy ott van a baba a pocidban!!! Annyira örülök, megyek is elmesélem apának!!! Szép az élet! :lol: :lol:
Vendég

He-he, most olvastam vissza, Kukaccal nagyon egy rugóra jár az agyunk (az élet szép), de tényleg annyira boldog vagyok én is mintha nekem sikerült volna! :lol:
Vendég

Nyulasz,
én is látom, én is látom!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!!! csíkerősítők elküldve!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Csibe,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
holnapra hatalmas adag babaragi+++++++++++++++++++++
holnaptól Te is kismami leszel :wink: :D

Húúú, Lányok mennyit írtatok :shock: :D
Ez egy gyönyörű nap!!!!! :P

KépKép
tobi

Nyulasz, én már alig várom a holnap reggelt! :lol:

skrisz72

Sziasztok.

Én is itt vagyok.
Nyuszi-muszi:most csak tényleg érted jöttünk ide a géphez.Még a párom is itt van.
Jaj,nagyon ÖRÜLÜNK!!!!!!! DRUKKOLUNK TOVÁBB!!!!!
LÉGY NAGYON BOLDOG KISMAMI!!!!!!! HAJRÁ!

Kép
Kép
melánia

Nyulasz, drága Nyulasz látom ott a csík. Hurrá! Hatalmas gratula, sírva fakadtam! Annyira boldog vagyok!
Vendég

Bella, nemsoká érted sírunk! Mármint örömünkben!!!! :lol:

skrisz72

Megmutattam a férjemnek is és igen ő is látja a csíkot.
Vendég

NYULASZ!!!!! TUDTAM!!!!!!!!!! TISZTA LIBABŐR LETTEM, AMIKOR OLVASTAM. ÉN IS LÁTOM, MÉG HA HALOVÁNY IS!!!!!!!!NAGYON SZORITOK TOVÁBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
petne

Zsófi@, akkor húzztok bele a pároddal, fenébe a szürettel.

Bella, Neked is mennek a drukkok már előre holnapra, meg persze még azért is izgulok, hogy minél többen eséllyel induljanak holnap és a fagyiba. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe, neked is küldöm a babaragacsokat. Te leszel a következő!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szurisoknak kitartás, íme a jó példa. Ezért csináljátok :wink:

Ja, és Nyulasz, ha holnap nem lesz erősebb, akkor sem szabad ám elkeseredni. Nekem pár napig olyan halovány volt, mint a tiéd, és csak 3 nap múlva erősödött szemmel láthatóan. Persze a hétfői vérvétel majd mindent jól elárul. De izgi!!! Úgy örülök.

Kép
petne

Lányok,nem írok külön-külön,hanem mindenkinek,nagyon köszönöm...nagyon aranyosak vagytok.
Holnapot én is várom,mostmár picit nyugodtabban.
Bella!
Gondolom akkor dokibácsink holnap benn lesz...jól emlékszem,hogy 9-re mész?Mert ha holnapra erősödik a csíkom,akkor felhívom,bár nem tudom vasárnap néznek-e hcg-t :roll: jó lenne találkozni,ha te 9-re mész,akkor kb 10-kor végzel.Ha van vv,akkor odamegyünk mi is fél9 körül...hátha összefutunk.Ha nincs vv,akkor csak hétfőn,tehát ha holnap nem taliznánk,akkor most küldöm a drukkjaimat :D
Csibének még-még babaragacs,szurizóknak sok szép tüszőt,spontánosoknak zebrás tesztet!
Vendég

...ja,pockosoknak pocaksimi :D
Vendég

...ja,de szétszórt vagyok,a már babázóknak meg nyugis éjszakákat :D
Vendég

nyulasz!
gratulálok én is!nagyon örülök!
lola29

Sziasztok,

Micsoda hírekre jövök :D :D :D . Nyulasz gratulálok :lol: :lol: :lol: .
Mikor mész vérvételre? Hányadik napon vagy? Ja és ez 20-as teszt, úgyhogy :D :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Nyulaszkám!
VÉGRE! VÉGRE! :lol: :lol: :lol:
Szívből gratulálok! :D
Vendég

Tobi, uh mikor lesz, Neked is mennek a tüszőnövelő+++++++++

Bella, holnap beülti, drukkolok, hogy minden rendben legyen +++++++

Kép

csibe
csibe32

Lola!
Köszi :D
Csibe!
Holnap,ha vannak,és erősödik a csík,vagy hétfőn...már a 12.napon vagyok,de fél12-től 3-ig aludtam,így remélem csak alacsony volt a koncentráció...ja,és 25-ös :wink:
Vendég

Brumi, feléd mi zujs? Rég jelentkeztél, kiváncsi vagyok ám rád nagyon.

Kép

csibe
csibe32

Nyulaszkám! Miatta djöttem, és nem hiába! Ott [color=red]van, OTT VAN? LÁÁÁÁÁTOM? TUDTA?TUDTAM? BIZTOS [/color]VOLTAM BENNE!
Gratulálok és ölellek milliószor! :D :D :lol:

És mindenki ölelek, de nem tudok visszaolvasni, mennem kell!

Bella! Holnap? Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?