Új privát üzeneted érkezett!

Zsó! Amikor legutóbb vittük a mintát, és meglepetésre tök jó eredmény lett, akkor 5,5 napra vittük mi is. De minden irányból megerősített, hogy inkább kevesebb naposak legyenek. Öreg katona nem olyan jó katona :)

Edi! Ölelés. Igen, van amikor én is itt adom ki magamból a dolgokat, és ez jó is így. Nekem mindkét szülőm alkoholista, csak mostanában jutottam el oda, hogy ezt ki is merem mondani mások előtt. Eddig titkoltam, meg magamat is hitegettem, hogy á, biztos csak akkor isznak (örömükben) amikor havonta egyszer hazajutok. De sajna nem. És már nem is akarok küszködni, hogy valahogy rábírjam őket a változtatásra, mert most az a fontos, hogy végre sikerüljön egy kisbaba, és teljes legyen a kis családunk. :) Remélem nektek is hamarosan összejön és lesz még egy kis boldogság az életetekben.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Ezt tegnap kaptam mailben:
Egy egyetemen, bölcsész szakon pályázatot hirdettek.
A feladat az volt, hogy írjanak egy rövid (esszét) értekezést, ami az alábbi elemeket tartalmazza: Téma:
1.Vallás 2.Királyság 3.Szex 4.Rejtély.
A díjnyertes esszé ez volt:
"Úristen! - kiáltott fel a királynő. - Terhes vagyok! De vajon kitől?" :lol:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!
Zsó kérdésére vonatkozóan, szerintem 1 nap annyira nem számít, hogz nagymértékben befolyásolni tudja ay eredményt. Persze azzal egyetértek, hogy minnél régebbi annál rosszabb minőségű.

Katerina!
Igazán sajnálom, hogy ilyen dolog nehezíti meg az életedet. Az már hatalmas dolog, hogy kimondtad a probléma nevét úgy ahogy az van. Segíteni kellene rajtuk valahogy. Nem lenne szabad hagyni, hogy elmerüljenek teljesen a ködös világukban. Tudsz azért velük értelmesen beszélgetni? Egyáltalán ők érzik, hogy van ez a probléma? Az én szüleimmel nincs ilyen baj, de ismerős a helyzet, mert a párom szülei is ebben a cipőben jártak. Hangsúlyozom jártak, mert azt hiszem sikerült őket kicsupálni a sűlyesztőből. Most, hogy már idősebb korukra rendeződött az életük újra bulizni kezdtek. Jó kis társaság verődött össze szinte napi rendszerességgel és hajnalig ettek, ittak és egyre többet. Aztán egy nap még délelőtt olyan állapotban találtam egyiküket, hogy azt talán soha nem felejtem el. Sokat beszélgettünk velük ezután és remélem nem hiába. Ha szeretnél erről beszélni velünk tedd meg, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak.

remeny
bnandi
 
 

 
 

Bnandi!
Köszi aranyos vagy. Tudod igazából én már teljesen belefáradtam a velük törődésbe. Hétvégén megyünk haza, és lesz újfennt egy komoly elbeszélgetésünk, de falra hányt borsó. :( És nem győzöm fizetni az adósságaikat, mert ugye a napi pia minden csekknél fontosabb. Nagyon haragszom rájuk, annál is inkább mert van egy húszéves öcsém is. Legalább rá lennének tekintettel. Nagyon sokat sírok miattuk. Amikor a babaügyek miatt elmentem pszichológushoz, akkor "ráébresztett", hogy teljesen rossz a szerepem a családban, túl nagy a teher rajtam. Ezen próbálok változtatni, ami nagyon nehéz.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Hú,Katerina!

Hát ez egy nagy probléma!Sajnálom,hogy ilyen dolgok nehezítik az életedet.
Az a legnehezebb az egészben,hogy igazából tehetetlen az ember,mert ebből csak úgy lehet kigyógyulni,ha az illető maga akarja.Nem tudok tanácsot adni,de veled vagyok!

A mintánkról:Most már biztos,hogy 5,5 naposat viszünk,vagy 4,5 naposat(ez nem tőlem függ :lol: )szerintem ezen nem múlhat.
Vendég
 


Hello!
Katerina!
Először is bepótolnám a gratulációt a 13. házassági évfordulótokra. Készültem rá, de mivel elég sokáig nem jelentkeztél, nem volt előttem a vonalzód így megfeledkeztem róla. :oops: De bocsi.... BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!!! :D
Jó, hogy legalább a pároddal harmónikus kapcsolatban éltek és ő kárpótolni tud sok mindenért ami rossz körülötted. Nem tudja pótolni a babát és a "normális" szülőket, de akkor is támogat és főleg nagyon szeret, amitől fontosabb nincs. Sok olyan házasságot láttam felbomlani amik csak látszólag voltak működőek, mert csak a gyerek tartotta össze őket. Amikor pedig ő elment vége lett a kapcsolatnak is. A gyerek az maga a csoda, de egy külön kis élet és hagyni kell élni, csak vendég a háznál. Igazából a legfontosabb a kettőtök kapcsolata az ami számít az összes többi már csak ráadás. A szülők rossz élete az ő maguk eredménye. Nem lehetsz mindig ott, hogy vezesd őket és ezért ne is legyen lelkiismeretfurdalásod, hisz nekik sincs ha nincsenek tekintettel rátok. Az öcséd még velük él? Bitosan nagyon érzékeny lehetsz, de hát ki nem az, ha a szeretteiről van szó. Azt jó öteltnek tartom, hogy pszichológushoz fordultál, mert neked épségesen ki kell keveredned ebből az egészből és normális életet kell biztosítanod a babának akit úgy vártok.
Remélem a hétvégi látogatásotok haza jó fog elsülni és jobb lesz a hangulatod is. Szép hétvégét!

Tea!!!!!
Hová lettél??????
Gyere mert fogy az energia. Tán nincs valami baj? Hiányzol.

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok!
Néhány kép a lakásunktról:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 10#2702110
Az inszemes topicban.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bnandi!
13 éve kezdtünk együtt járni párommal, de mégcsak három éve vagyunk házasok. :) De köszi szépen. Hát "hazamenni" mindig félek, már egy héttel előtte minden bajom van, de muszáj látnom mi van otthon. Sajna tesóm velük lakik, de nem éli ezt meg olyan tragikusan mint én. Még "gyerek esze" van nagyon. Akárhogy is, biztos nincs rá jó hatással, amit lát.

Tea! Tényleg, hiányolunk!!!

Bumi! Örülök, hogy a végére értetek. Kívánom hogy minél hamarabb babaillat töltse meg a lakást! :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina!
Én is gratulálok nektek,további sok boldogságot,gyerkőccel fűszerezve :wink: !
Jópofa volt az esszé múltkor :lol:

Bumi,
szépek vagytok,jó kis világos színeitek vannak!

Tea,csatlakozom a hiányolók táborához!
Vendég
 


Katerina! puszika és nagyon sok kitartás!!! nekem nagyapám teszi be a kaput néha. agylágyulása van. nem tudja megkülönböztetni a napokat, a nevemet néha elfelejteni....minden ami rossz azt mama teszi, ő a sz.r,..szóval hosszú. nem ítélkezhetek felette, nem szólhatok nagyon bele, meg felesleges is mert fél óra múlva úgysem emlékszik rá. mindezen lehetne antidepi gyógyszerrel segíteni amit persze nem szed, inkább bekortyol egy sört. nem iszik sokat, de ennyit sem kellene. na hagyjuk. már előre félek, hogy mama meddig bírja. (most gyomorfekélye lett) na jó nem panaszkodom.
a szüleidnek nem foghatod mindig a kezét, de próbálj meg elbeszélgetni velük.(aminek gondolom mindig vita a vége?)
kívánom,hogy babásodj, és nagyon sok boldogságot leljetek a babában és egymásban!! :wink:
Bumi nagyon szép a lakás! hasonló a mi fürdőnkben a csempe csak bordó-bézs a miénk.kívánom hogy sok jót éljetek át benne :wink:
Zsó jó lesz az a 4,5 napos sztem, úgyhogy este
hajrá :oops: :lol:
Mi is 9 évig jártunk apival, és három éve házasodtunk. szinte együtt nőttünk fel, (egy faluban, ovis korunk óta ismertem, vagyis azóta emlékszem rá)együtt tanultunk meg dolgokat :oops: éltünk át sok jót és rosszat és totális támaszai vagyunk egymásnak. el sem tudnám képzelni az életem nélküle, vagy mással

Kép
kissedi
 
 


TEA??? merre vagy? hiányoznak a mondataid!!!

Kép
kissedi
 
 


Lányok!
Lehet ma végre napsütéses napunk lesz!!! (sun) :D

Kisedi!
Hát igen,mindenhol van valami probléma. Egyébként mindennek ellenére alapvetően nagyon jvidám természet vagyok ám. ( Jó persze azért belül emésztgetem a dolgokat). Gyakran megjegyzik, hogy milyen kis mosolygós vagyok. Akik nem ismernek, azok is leginkább így "írnak le": tudod az a mosolygós kiscsaj. :D Ja és szívós is vagyok, meg kemény. Párom és főnököm szerint legalábbis. :D

Na, puszi mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok csajok!!!!

Ha nem kellett volna munkába menni, szerintem átaludtam volna az egész hetet! Kép


Ilyen udorító, nyálkás időt!! Hol esik, hol szomorú és esni akar ! Kép

Tegnap este hét körül elaludtam a nappaliban, majd kilencor átvánszorogtam a hálóba és aludtam mint a tejbetök reggel 7-ig.. Kép

Drága Lillánk! - Sajnálom. Bár őszintén szólva, amennyire nem akartad beleélni magad.....hát pont azért gondoltam, hogy most összejön, biztos! De ez már a múltté! Apa minden nap termel hozzá újabbakat....és neked is lesz még ultra-termékeny petikéd :wink: :!: :!: :!:

mmzsó - Most minden drukkom elküldtem hozzátok és Andiékhoz! Vigyázzatok rájuk és használjátok egészséggel.... :wink: :wink: :wink:

Bumi! - Végre téged is lehet hallani! Nagggggyon szépek lettetek ám!!! Most meglátod, a baba is gyorsan repül majd hozzátok! Lehet hogy csak szép házikóra vágyott, mint ti is :wink: !!! Hogy vagy?? Látom még kb.egy két és indul a buli nálatok is!!! Addig pont megnyugszol a munkahelyi hajtás miatt is.....A választófalat a fürcsiben a kád és a mosdó között szét lehet húzni a kád teljes hosszában? (Még nem láttam ilyen megoldást, de a fröcskölés ellen jó ötlet :idea: )

Témához csak annyit, hogy tudom mit éreztek át nap mint nap. Nálunk sajnos apukám nézett gyakran a pohár alljára...aztán anyuval nőttünk fel, apu elfelejtette, hogy vannak gyerekei...voltam néhányszor nála, próbáltam vele beszélgetni, felvetni más lehetőségeket...nem ért semmit. Most hogy nincs már közöttünk, csak a veszekedésekre emlékszem és ma már sajnálom hogy nem értettem meg egyszer sem, vagy legalább nem tettem úgy mintha megérteném. Persze, soha nem lehet megérteni. De az ő szemszögéből másként néznek ki a dolgok. Neki kilátástalan volt a helyzet. Nem mintha megérdemelt volna bármit is...nem, nem érdemelte meg!!!! De nekem most egy picivel könnyebb lenne.
Egyik kolléganőm, aki hasonló helyzetben volt, ő mondta hogy mennjek el, legalább látogassam meg, mert ha nem lesz már, meg fogom bánni. Erősködtem, hogy soha....nem mentem el. Most utólag, lehet hogy elmennék és akkor az történne, amit ő szeretne..legalább egyszer...nem ő miatta. Miattam. A lelkemért. Már nem veszekednék vele.

Most ez nem éppen ide tartozik és nem lehet nagyon egy lapon sem említeni, de az jutott eszembe, amikor Leo Buscaglia, az író és előadó beszélt egy versenyről, amelyen zsűritagnak kérték fel.
A verseny célja az volt, hogy megtalálják a legfigyelmesebb gyermeket.
A győztes egy négy éves fiú lett, akinek szomszédja, egy idős bácsi, nemrég veszítette el a feleségét.
Amikor a gyerek meglátta, hogy az öregember sír, átballagott a szomszéd kertjébe, felmászott a bácsi ölébe, és ott kuporgott.
Később az anyja kérdésére, hogy mit mondott az öregnek, így felelt:
- Semmit, csak segítettem neki sírni.

Ez nekem annyira megható történet....mindig megsiratom. Most így menszi előtt meg főleg...most is, hogy eszembe jutott. De hülye vagyok.... :cry: :lol:

Na, a következő üzenetem vidámabb lesz...ígérem. :wink:
tea77
 
 


Csak hogy ne keseregjünk....megígértem, hogy hozok murit... :wink:

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról,
és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott
valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a
tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy
kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka
szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány
annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy
mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő
megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a WC?
tea77
 
 


Ez nagyon jó Tea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A történeted viszont szomorú, elszorult a torkom az olvasásakor. :cry:
Jajj lányok nemsokára katonavizit. annyira félek :? ma vettem két kis fűszerest, majd jó lesz benne vinni a cuccot. mire nem jók ezek a fűszertartók :wink:

Kép
kissedi
 
 


Szia!!!

Tanulságos kis történet, ugye??? :lol: :lol: :lol:

Bocsi, próbálkozom az új avatárommal... :oops:

Mikor is mentek katonavizitre? :oops:
tea77
 
 


Jó éjt csajok... Kép
tea77
 
 


Sziasztok!
Tea!
Végre itt vagy. Hiányoztál.
A történeted nagyon szomorú. Ilyenkor van az, hogy "behúzom a fejem, farkam" és hallgatok mert hihetetlen történetek vannak....
Sajnálom. Vannak pillanatok melyek soha nem térhetnek vissza, pedig mennyire mást tennénk mint akkor.

Remélem ha az idő javulni fog, a kedvünk is jobb lesz. Azt hiszem mindenki depis már ettől a nyirkos hideg időtől. Az idén kimaradt az indián nyár, pedig az olyan jó.

Holnap végre szombat és nem kell dolgozni menni. Én minden második szombaton dolgozom. A párom sem lesz itthon úgyhogy igazi pihenős nap lesz. Alszom egy hatalmasat, ami nagyon rám fér. Mindennap hatkor kelek, pedig utálok korán kelni. Egész nap rohangálás és mire eljön az este kivagyok teljesen. Ti mit csináltok a hétvégén?

Megyek aludni , leragadnak a szemeim. Jó éjt mindenkinek .(Tea, édes a macid)

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok!
Kép

Nálunk nem javult az idő semmit! Szomorkás...

De nekem jobb a kedvem mert egész délelőtt vásárolgattam!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Szerintem fél piacot hazahúztam.... :lol: :lol: :lol:

Most takarítgatok..

Andi - Pihend ki magad te is.
Férjecském ma is dolgozik, szóval a hétvégi terv a takarítás :? ! Jobban szeretek takarítani, ha nincs itthon. Mert különben csak "lábatlankodik" és nincs a takarításból semmi. Vagy filmet van kedve nézni, vagy kitalál mindent csakhogy egymással foglalkozzunk :wink:
tea77
 
 


Csajok én itt vagyok.... portörlök, fürcsit fertőtlenítek közben, de időnként tudok üzit váltani... :wink:
tea77
 
 


Hellp csajok! vagyok én is. olvasgatlak titeket szorgalmasan, de eddig nem igazán volt mit írnom.
ma voltam dokinál és apinak még 9 doboz clostit írt,hogy 3 hónap meglegyen amíg szedi. eddig 19 dobozzal szedett be, ami 190 szem. jó nem? szóval eddig csak 60 nap=azaz két hónapig szedte, de a doki azt mondta akkor hat, ha 3 hónapig szedi. na jól belegabalyodtam :? úgyhogy katonaszámlálás lefújva.
képzeljétek ráadásul mennem kell átjárhatósági vizsgálatra, átfúvásra. asszem :roll: volt már valaki ilyenen? fájdalmas? kicsit f.sok tőle :oops:

Tea!nekünk is így okt vége, vagy nov eleje lesz katonavizit. lehet hogy egyszerre megyünk? :wink:

Kép
kissedi
 
 


Jah!és a dokinál volt előttem egy csaj, és most derült ki, hogy babója lesz. olyan örömmel jött kis. júniusban fog szűlni. de jó már neki, kicsit irigykedtem. és persze kicsit el is érzékenyültem mikor hazaértem :oops: :(

Kép
kissedi
 
 


Csá csajszi!

Sajnálom, hogy halasztva a katonavizsi, de nézd a jó oldalát...lehet tényleg kell annyi idő, hogy jól szuperáljanak. Mi is azért szedjük három hónapig. Sőt jó lenne november végéig is.
Szuper! Akkor időzítünk a jó eredményekre, oksi? És gyúrúnk tovább.... Kép

Átjárhatósági - Persze, vannak közöttünk akiknek már volt..... :roll: ki is?? :roll: :oops: Maj jönnek és megvígasztalnak. Azt tudom, hogy nagyon kevésről tudok, akiknek fájdalmas volt. A többség meg sem érezte - ezek között leszel te is :wink:
tea77
 
 


Edi
Sajnálom, hogy eltolódik a katonavizit. Még egy hónap closti. Nem irigylem a párod egyhuzamban ennyit szedni. Na de a babáért minent. Amúgy a sperma 74 nap alatt fejlődik ki teljesen.
Nekem volt augusztusban átjárhatósági. Röntgenes. Nem fájt!!!! Kellemetlen volt, nem is a műszerek felhelyezése, hanem az, mikor nyomta be az anyagot. Éreztem, ahogy megy végig a méhembe és a petevezetékbe. Utána kb. 10 percig közepes mensis görcseim voltak, aztán ennyi. Jöttem is haza. Ne félj tőle. Szerintem én is túlparáztam a dolgot, közel sem volt olyan szar, mint amire felkészültem.

Na, nekem ma kezd megjönni. Dél óta barnázgatok kicsit, de még piros nem jött, de alakul. Szerintetek ezt 1. napnak vegyem, vagy inkább majd a holnapot. A closti szedése miatt kérdezem, mert a 3. nap kell kezdeni.

Tea
Jól tetted, hogy vásárolgattál. Engem az mindig enerdzsivel tölt fel. Na de a takarítás... Azt inkább halogatom, úgyhogy jöhetsz hozzánk is. :lol: :lol:

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!
El repült ez a nap is. Reggel 10-ig aludtam. Akkor sem igazán akartam felkelni, de már lelkiismeretfurdalásom volt, hogy a kutyáink már nagyon éhesek lehetnek, hisz erre az időre már rég reggelizniük kellett volna. Sírtak már rendesen a teraszon... :?
Nagy terveim voltak mára, hogy ez is lesz, meg azt is megcsinálom , ehez képest csak a vasalnivalót sikerült eltüntetni. Délután szülinapra mentem. Ott egy kicsit el voltam, mert mindenki arról beszélt , hogy ez volt a oviban, meg az történt a gyerekével az iskolában..., én meg mit szóljak ehez?! Nincs véleményem, azt sem tudom hol vannak az óvodák a környéken. De megértően bólogattam, többet nem tudtam hozzászólni.

Kissedi! Sajnálom, hogy megint egy hónapot várni kell. Az átjárhatósági nekem nem a legszebb emlékeimhez tartozik, de én már a kórház látványától is rosszul vagyok. Túl lehet élni, nem is tart sokáig és tényleg vannak akik meg sem érzik. Én görcsbe rándulok teljesen, úgy, hogy nekem minden naggggyon fáj. :shock: :? Képzelheteitek mit élek át amikor lombikra készülünk, mindennap szuri, hüvelyi uh-k, altatás, leszívás... Egy ilyen gyávának mint én nagy megpróbáltatás, de hát mindent, csak végre sikerüljön. Te bátrabb legyél nálam.

Tea! A vásárlás engem is fel szokott dobni. Olyan jó érzés megvenni azt a sok "szükséges" dolgot. Csak otthon jövök rá, hogy talán ezt mégsem kellett volna.

Bumi! A lakásotok nagyon szép lett. Megérte a sok fáradságot. Amíg benne van az ember a munka közepébe, nem hiszi el, hogy valaha is kész lesz. De amikor végre minden mester eltűnik a házból... az fantasztikus. Mi kertes házban élünk. Négy éve vettünk egy lepusztult házat és ennek kb.80%-át lebontottuk és újjáépítettük. Még közel sincs kész, de már nagyon elég belőle. Néha az az érzésem, hogy soha nem is lesz. Még annyi ötletünk lenne, csak ne szabna határt a pénztárcánk. Egy szobát még raktárnak használunk, ez lenne a gyerek szoba, de mivel nem kellett ezért nem is fejeztük be. De most elhatároztam, hogy minden kidobálok onnan, hisz amit ott benn raktározunk, valójában kacatok, hisz nem is használjuk. Nem szeretem a használtaon kívüli dolgokat, mert nincs értelmük. Be akarom fejezni a szobát. Kicsit nagy munka lesz. De jönnek a hosszú hideg napok amikor úgy sem igen lehet mást csinálni.

Hű, most látom már megint mennyit írtam, sok lesz belőlem. Szaisztok
Andi

remeny
bnandi
 
 


Lilla!

Én úgy tudom, ha este 6 után jön meg, akkor a másnap az első nap....

Takarítás félbehagyva... :lol: :lol: jött a párocskám, elmentünk anyóshoz felvarratni az új nacimat, most vacsiztunk, keverünk egy banánturmixet és filmezünk. Megnézzük Dante-t. :wink:
tea77
 
 


Szia Andi....

Még itt vagyok, gyorsan elolvaslak míg apa túrmixol... :wink:
tea77
 
 


Csajok! Párocskámnak megy a hasa.... :(
Tudtok valami házi szert? A Bogyóink vannak ellene, de azt csak utolsó esetben hajlandó meginni... :x
tea77
 
 


Andi - Én nnnnnnnaaaaaaaggggggyyyyyooooonnnnn félek az altatástól!!! Ne mond már hogy altatnak :cry: !!!!
Annyira félek, hogy nem kelek fel többé...
tea77
 
 


Mentem...édikém már morog...

Puszi mindenkinek és szép álmokat!

Gyorsan még egy kép éjszakára
Kép :
tea77
 
 


A hasmensére házi szert nem igen tudok, azaz mégis. Azt hallottam, hogy egy kanál őrölt feketekávét kell lenyelni. Úgy szárazon, nem megfőzve. Soha még nem próbáltam, főzve sem nagyon szeretem, nem, hogy szárazon, de állítólag hatásos.

A lombiknál sajnos van altatás. Amikor leszívják a petesejteket, akkor bizony csicsika van. Nem is az zavar, hogy többet nem kelek fel, hanem az, hogy nem vagyok a tudatomnál és nem tudom, hogy mi történik velem. Ott fekszem kiterítve... legutóbb meg nem találtak használható vénát és a másik karomat kellett odaadnom. Mivel nem volt hely, mert a másik oldalon valami gépek voltak ezért keresztbe kellet tennem a karom. Hát egészen ki voltam csavarodva és így altattak el. Magamban azt gondoltam, hogy nem engem nem lehet csak úgy "kiütni". No de nem is volt több gondolatom, a következő ami bejött már az, az volt felébredtem egy szobában. Az, hogy, hogy kerültem oda az egy nagy homály, nem emlékszem semmire. Hát ezt nem szeretem, nekem kell tudnom, hogy mi történik velem.

A párocskádnak jobbulást, jó éjszakát!
Andi

remeny
bnandi
 
 


Tea,
ne félj az altatástól!Félelmetesnek tűnik valóban,de mikor már ott vagy,oly hamar túlvagy rajta!Engem 3x műtöttek 11 nap alatt a mellráknál,és az elsőnél annyira féltem,hogy mikor felébresztett a kórteremben a nővérke,örömujjongásban törtem ki,hogy "hát ez semmi nem volt..."
biztos vagyok benne,hogy egy petesejtleszívásért nem altatnak hosszú ideig.És igazából még a műtőben felébresztenek,csak az ember annyira be van lőve,hogy nem emlékszik rá.Persze,ha holnap mennem kéne,én se repdesnék,de tényleg nem kell félni.Hajrá!

Én már számolom a napokat szerdáig... :roll:
Vendég
 


ZSó! Még 3 nap. Drukkolok nektek. Reggel metek, korán? Remélem nektek hamar meg lesz az eredmény és nem csinálják azt veletek mint velünk legutóbb. Csak 2 nap múlva volt eredmény ami nagy talány, hogy mit csináltak vel 2 egész napig. Csak az időt húzzák, meg az idegeinket. Ilyenkor az ember elég feszült és még ösze se lehet bújni, hogy lenyugodjon :wink:
Az altatásra visszatérve, nem nagy dolog, de mégis az. A te esetednél persze sokkal komolyabb mint a leszívásnál ami nem tart sokáig. 11 nap alatt háromször műtöttek.... szörnyű. A bartnőm 2 éve esett át ilyen műtéten. Minden nap hálát adok a Jó Istennek, hogy tünetmentes és kérem, hogy törölje ki még az emlékezetünkből is azokat a napokat. Tudom, hogy nehéz, de remélem egyszer te is elfelejted őket és csak szép dolgok történnek veled ezután. Te már megharcoltad a nagy csatát és nem nagyon értem, hogy mért kell mégegy nagy harcot megvívnod, most a babáért. Én úgy gondoltam, hogy egy embernek igazi nagy harcból csak egy jár :roll: .

remeny
bnandi
 
 


Andi,
aranyos vagy.Én is pont így gondoltam.A műtétek és a kezelések után még 5 évig hormonkezeltek.Leállították a petefészkemet 5 évre havi 1 szurival.Nem menstruáltam,hőhullámaim voltak..brrrr!
Azt gondoltuk,ha szépen visszaáll a ciklusom,már csak megadatik,hogy pikk-pakk teherbe esem.Az orvosok mély megdöbbenésére 3 hónap múlva már meg is jött,2 hónap alatt beállt,hát álmunkban nem gondoltuk volna,hogy most meg a férjemmel lesznek gondok.
De most nagyon bízom benne,hogy jó lesz az eredményünk,mint Gröninek meg néhány ismerősömnek,és akkor tényleg lfelejtjük ezt az egészet,egymásnak élünk,és egyszer csak bekopogtat egy kisbaba... :wink:

És persze mindannyiótoknak ezt kívánom,hogy sikerüljön minél előbb a várva várt kisbaba!++++++

Igen,reggel megyünk,illetve én viszem a cuccot,és meg is várom az eredményt,nekünk 1 órán belül meg szokták mondani,remélem,most is így lesz!
Vendég
 


Zsó!nagyon drukkolok neked, hogy jó legyen az eredmény!!!!nem semmi amin átestél. nagyon erős csaj vagy te. ne izgulj jönni fog a baba, amennyit kínlódtál már bizti hamar jönni fog.

Kép
kissedi
 
 


Köszi,Kissedi :wink:
Vendég
 


Tea!
Engem már háromszor altattak, és most a harmadiknál is nagyon be voltam gazolva. Tudjátok milyen hülyeség és nem az altatástól félek, hanem mindig úgy járok, hogy az infúziótól annyira megtelek, hogy fel kell kelnem wc-re menni. Tök rossz kábultan, infúzióval elbaktatni.... Szóval maga az altatás része nem zavar.
És nagyon kedves mindkét történet, amit írtál. Tovább is küldtem kedves ismerősöknek utólagos engedelmeddel. Ugye nem baj?

Kisedi! Sajnálom, hogy nincs katonaszámlálás. :( Ami a HSG-t illeti nekem is röntgenes volt és sajnos nagyon fájt. Én is rosszra készültem, de még attól is rosszabb lett. Nem ijeszteni akarlak, de ez az igazság. Utána meg leesett a vérnyomásom, és jó tíz percig rosszul voltam. De mire a szobába visszamentem, utána már nem volt egy csöppnyi fájdalmam sem. (Nekem össze volt tapadva a petevezetékem, nem tudom mindkettő-e, de azért volz olyan sz...)
Utólag olvastam, hogy előtte sokan vesznek be fájdalomcsillapítót, sajna arról lemaradtam. Aki mellettem feküdt, meg sem érezte a vizsgálatot, viszont neki másnap is fájdogált. Sajnos ez az a vizsgálat, amit nem nagyon tudunk elkerülni. Nagyon szorítok, hogy neked ne fájjon.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Hú csajok, akkor is félek az altatástól...! Bár ugyanígy féltem az infúyiótól is, és végig is pánikoltam..... :oops: de túléltem. Másodszor már könnyebb lesz elviselnem, gondolom. De az altatás...!

Lányok annyira szeretlek titeket! Kép Köszönöm hogy itt vagytok nekem!!

Katerina - Nem baj hogy továbbítottad, azért van, hogy ilyen lányok olvasgassák, mit amilyenek mi vagyunk..

Nagyon magam alá kéerültem. Meg kell hogy jöjjön a menszi is... :roll: Érzékeny, hisztis, feledékeny és lusta vagyok... :? :? :? :? :? Sajnálom a férjecském ilyenkor!

Ne haragudjatok, most képtelen vagyok mással foglalkozni.... :( Magamnak is sok vagyok. Majd holnap biztos jobb lesz..
tea77
 
 


Tea,
nyugodj meg,biztos aPMS miatt is vagy rossz passzban...

most movember elejéig ne törődj semmivel,csak gyűjtsétek a katonákat!A többi meg majd kialakul...hát ennél okosabbat nem tudok mondani.Az altatáson meg majd csak csodálkozol,mennyire nem nagy ügy,hidd el!Tudod,nem az a bátor,aki nem fél,hanem aki legyőzi a félelmét,ezt már Óz is megmondta,ha ismered :wink:
Vendég
 


Tea Drága! Nekemis tegnap jött meg. Egész nap olyan voltam, mint akit fejbe vertek. Ráadásul hétfőn esténként hattól kilencig nyelvórám van. Na az ilyenkor teljesen betesz. Mire hazaérek, már fürödni sincs energiám. Nem hogy még vacsorázni, hogy bevegyem a metet. De azért csak összeszedtem magam. És nyilván éjszaka valami csodásat álmodtam, mert a reggeli gyógyszer utáni kis émelygés ellnére valahogy olyan kis boldog vagyok. :) Úgyhogy küldök neked is belőle ..................................
És valóban, nem baj az, ha félsz, de majd meglátod, hogy mikor ott leszel akkor már szépen megnyugszol. :wink:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Csajok!
Ezt jól meg fogom szívni. Az aktuális munkámnak ma lenne a határideje, de még alaptérképet sem kaptam hozzá. Egész nap netezek meg tanulgatok. Aztán majd ha megjönnek az adatok, mindent tegnapelőttre kell megcsinálni. (egyébként min. két hét kéne rá, ha senki nem fog segíteni. ) Mi lesz ebből? :shock:
Na mindegy, addig is élvezem a semmittevést! Kár, hogy ti nem vagytok most ráérősek.

Pusz

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Lányok,én holnapra vagy csütörtökre várom a mensit.Nem tudok nem gondolni rá,hogy hátha... :roll: szörnyű,nem?Én nem tudom,hogy csinálják,akik azt mesélik,hogy "elengedtük a dolgot és jött a baba".Én nem tudom elengedni,képtelen vagyok nem gondolni rá hó végén,hogy hátha most sikerült :oops:
Vendég
 


Zsó!
Nálam is mindig így van. Kicsit mindig reménykedem. Háát, az tuti, hogy el sem fogom hinni, ha egyszer tényleg nem jön meg. Milyen is lehet az? Majdcsak megtudjuk mi is!!! :wink:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Tea!
A leszíváskor nem mélyaltatásvan, csak egy sima kis vénás bódítás. Attól ne félj, egyáltalán nem gáz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Még mindig sz*r a kedvem, meg most bőgtem is egy sort...
Töltött képosztát készítettem ( akartam csak :x ). Olyanok voltak a hasáblevelek mint a cipőtalp-gumi! Vastag is, kemény is..csak szaggattam sorba. Másfél óra szenvedés és 10 perc dühkitörés után feladtam. Végül 8-10 darab sikerült, az fől a tűzhelyen, a maradék húst ( mert 70 dkg előre bekevert hússal mi a fenét kezdek?) és káposztaleveleket rétegeztem egy üvegtálba és belöktem a sütőbe. Lesz vele, ami lesz!
Hú, nagyon felborzolta most ez az idegeimet, mert eddig mindig simán ment és ilyen csúnya hasábot még nem sikerült vennem. :evil: :evil: :evil:

Na, most legalább kiírtam! :?

Katerina! - Először is bocsi, de az egyetemi nyertes pályázaton egész este kuncoktunk apával :lol: ....itt meg elfelejtettem neked is mondani, hogy: köszi, feldobta az esténket... :D
Örülök, hogy boldognak érzed magad... és köszönöm, hogy ebből még nekem is jutott. Érzem is... :wink: holnap még jobb hangulatban leszek 8) 8) 8)
És valóban, nem baj az, ha félsz, de majd meglátod, hogy mikor ott leszel akkor már szépen megnyugszol.


:lol: :lol: :lol: Igen....bealszok csak nem a nygalomtól.... :lol: :lol: :lol:

mmzsó! - Igen, ismerem a Nagy Óz mondását...de ez tényleg igaz is. Le fogom, le KELL győznöm....hacsak.. :wink: nem jön egy kis csodababa.....tyhűűűű de jó lenne!

Bumi - Te jány? Merre csavarogsz? :wink: Ez nagyon jó hír, hogy leszívásnál csak picit altatnak be...és bátrabb is lettem 8) 8) 8) . Lehet, hogy attól a picitől nem alszom el örökre és végül mégiscsak felébredek :roll: :wink:

Menszi - Mindentől függetlenül, még nálam is halványka remény csillog menszi előtt...én hétfőre vártam, de könnyen lehet belőle jövő hét is, mert úgy néz ki ebben a ciklusban kétszer volt Pém... :roll: - De ténylge, mert másodszor 20. cn-kor ismét vastag volt a hűvelynyálkám..., szóval nincs kizárva. Mi mindent megtettünk mindkétszer, most én is reménykedem. Bár ez már nem olyan folyton arra gondolós mint 2-3 évvel ezelőtt....

Basszus, ismét Bibliát írtam! :oops: :lol: :lol:
tea77
 
 


Jó éjszkát kép:

Kép
tea77
 
 


Sziasztok!

Nagy újság van a házunk táján!Reggel volt seregszemle,és 25millió lett!A többi dolog is rendben van,egy kis gyulladást találtak,amit egy legközelebbi mintából ki kell tenyészteni és a megfelelő gyógyszerrel kezelni,de az alapprobléma MEGSZŰNT!!!

Lányok,ne haragudjatok rám,de én most el fogok tűnni egy kicsit,nagyon sok szeretettel drukkolok nektek továbbra is,de elhatároztuk a férjemmel,hogy akkor MOST hanyagoljuk a témát,mert kissé megterhelte a pszichénket ez a történet...

Sok sok puszi és HAJRÁ MINDENKINEK!!!!+++++++

Mmzsó
Vendég
 


Zsó! Gratulálok! Remélem mi is távozunk majd innen hamarosan, a babás topikba!!! :D

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


mmzsó! Kép

Nagyon jó ilyenekröl tudni és hallani! Kell a remény, hogy igenis van példa a javulásra!!! Köszi. Hajtsatok a spontán babucira, ne foglalkozzatok többé ezzel. Aztán rövöd időn belül kérünk hírt és képet a pocidról!!!!! Kép Kép



Millió csók Zsófi! Hajra!!!!!!
tea77
 
 


ZSÓ!!GRATULA!!!!!hát nem semmi. nagyon jó hír.
már 2 napja nem olvastalak titeket, és nem is tudom mikor foglak, mert vinchestert, vagy mit kell cserélni a gépben, úgyhogy kész vagyok. minden elveszett róla a nyaralási képektől kezdve, a filmek, a cuccaim :x :twisted: :twisted: utálom a vírusokat!!!
Amúgy nálunk nincs semmi hír. minden krepál be sorba. először az api gépe, most a laptopom, mert arról szoktam netezni, nem tudom mi jön még. 18-án lejár az autó műszakija. úgyhogy ha valaki megnyeri a lottót gondoljon rám :roll:
Na az a lényeg, hogy hajrá csajok.!!!!!!!!!!!
és amint lesz gép jövök, remélem addigra már lesz kismamink is
:wink:
puszikálok mindenkit!!!

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: