Sziasztok!
Tényleg egész nap nem tudtam kiverni a fejemből, amit a kolleganőm mondott..hányszor kell még ennek kitenni magam..hiába mondta a pszichológus, hogy az ilyet meg sem kell hallani..ha odaállnak eléd és ezt mondják, akkor mit csináljak, fordítsak hátat..talán az lenne a legjobb..de azt mondanom se kell, hogy akkor még én lennék a bunkó, aztán szép lassan kiutálnának..ilyen ez a világ..
hátha találok valami jobb helyet..
Mano!
Én aggódom érted, félek hogy ez az állapotod mély nyomot hagy a lelkedben, tudommilyen úgy élni, hogy csak nézed ahogy telnek a percek egymás után,de az nem igazi élet..amin Te is keresztülmentél az a legszörnyűbb ami egy Anyával megtörténhet..Ahogy a soraidat olvastam, hálás vagyok az orvosomnak, hogy én átalhattama perceket, amikor világra jött a drágám és nem kellett tudnom az egyperces Apgar-járól(ami 3 volt...
)..nem kellett látnom, ahogy intubálják, ahogy nem sír fel...így is a szívem szakadt meg...
Remélem mindannyian átvészeljük ezt..
Móni!
Köszönjük a bíztatást,tiszta szívből kívánok Nektek minden elképzelhető jót!
A sok veszteség után egy gyönyörű, egészséges babát a karodba!!!!!!!
Csige!
Jó, hogy alakulnak a dolgok Nálatok is!!
Melcsi!
Azt hiazem tényleg nekünk kell kikövetelni a babáinknak a tiszteletet,csak nehéz ez ,mert semmiképp nem erre számítottam a környezetemtől..ez végtelenül elkeserít..
Ma egy jó nagyot sétáltunk a párommal, már sötét volt, amikor hazaértünk..
Voltunk vásárolni a Bricoban, nem vagyok túl jó véleménnyel..hatalmas árukészlet, aztán meg semmi sincs és nem is lehet megrendelni..Akkor meg mért van kitéve???
Azért nagynehezen megvettük a taposót az előszobába, a folyosóra, meg a kamrába..meg kinéztem a színt, amit a falakra szeretnék..csak az az egy szoba lesz fehér...
Betti!
Ne maradj ott kérlek, hiányzol!!!!