Új privát üzeneted érkezett!

Hanna!
:evil: :evil: :evil: hogy vehetted magadra :?: :?: :?:
Vendég

most mi van? :shock: :?:

Nyulasz!
Igen megint kurva dugó volt :evil: :evil:
dezsina

nyuszi:nehogymán gyászolj!!! Szó sem lehet róla.
Pezsgőbontás lesz,na de csak kölyökpezsgőt ihatsz!

Kép
Kép
melánia

Hanna, ugye nem az irigykedős dolog miatt? Direkt írtam, hogy az inszemesek, lombikosok kivételek. És ezen kívül is vannak olyan személyek, akiket imádok, és velük örülök, amikor a gyermekeikről mesélnek. És téged meg különösen kedvellek, főleg, hogy személyesen is megismertelek.

skrisz72

Meli megint belaptetőzött :D :D :D
Krisz,köszi cici most lapít...majd reggel...bummmmm...
...tényleg léptem,szép álmokat!
Hanna,tudod ez nem volt szép tőled!!!Vond vissza gyorsan!!!!...és pocaksimi,olvastam már bitang erősen rugdos :D
Vendég

Csajok a főnökeitek hogy állnak ehhez a lombik dologhoz? Normálisak?

Kép
Kép
melánia

Jaj lányok, vigyáznunk kell miket írunk, mert a kedvenc kismamáink egyre érzékenyebbek. A világért sem akarok nekik kellemetlen perceket szerezni. Remélem Petne nem is olvassa el az előző oldalt, mert aztán őt is meg kell vígasztalnunk. :oops: :oops:

skrisz72

Na, most visszolvasok, mert helyzet van :shock: :?:
dezsina

Jó éjszakát nyuszi! Álmod teljesüljön reggel!

Kép
Kép
melánia

Enyém főnök jól állt hozzá,támogatott nagyon,dehát nem maszek,egy multi cégnél az én főnökömet nem befolyásolta,hogy én dolgozom,vagy helyettesítenek...azt mondta,hogy a cég anyagi helyzete miatt egy pillanatig se aggódjak...ez ugye egy maszeknál már másképp működik...ja meg a családjukban is volt lombikos,így azért könnyebb!
Vendég

Meli, nekem szerencsém van, mert a főnököm az egyben egy régi barátom is. Úgyhogy nincs gond.

skrisz72

dezsi:szerintem nem történt semmi rossz.

Kép
Kép
melánia

Az én főnököm is jól fogadta de most már kétségeim vannak.Ennyit hiányozni.De úgy vagyok vele,hogy nincs mit veszítenem mert nem szeretek itt dolgozni.Tényleg csak a lombik miatt van.Örültem hogy égre valaki bejelent.

Kép
Kép
melánia

Köszi Csajok! Én baromira megértelek benneteket. Annyi mindenen átmentünk már. Mi soha nem adjuk fel!
túlérzékenykismami

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
most hogy vagy rosszul? :roll: A baba miatt? Vagy mi történt, Senki sem sértett meg... 8)

Melani!
Engem a kezdetektől támogatnak. Maszek cég, a főnökeim (mondhatom, hogy a barátaim) nagyon nagyon rendesek. Együtt drukkolnak nekem... :D :D :D

Nyulasz!
++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz!
itt nem bántuk meg senkit, semmivel, mert a jelenlévők mindig kivételek :D :D :D

Csajszik!
holnap jövök! puszi
dezsina

nyuszi:tisztára kiváncsi lettem erre a multicégre.

Kép
Kép
melánia

Hanna, na azért! Tessék gömbölyödni és vigyorogni!!! :lol:

skrisz72

Hanna!
a frászt hoztad rám :P :P :P Te az egyik kedvenc kismamim vagy :!: :wink:
dezsina

Na jó éjszakát mindenkinek.Én is lépek.Puszi.

Kép
Kép
melánia

Dezsi, Nyuszi szép álmokat!

Meli, én is multinál dolgozom. Nagyon rugalmasak. Tudsz otthonról is dolgozni. Nekem így nagyon kényelmes.

skrisz72

jaj istenem,mit indítottam el,most megyek és késbe dőlök... :(
lola29

Hanna! 1. A jelenlévők mindig kivételek 2. Te sorstárs vagy, ezért is kivétel!!! Puszillak! Különben meg szeretnék én már nagy pocakkal járkálni az utcán, és letojni azt, hogy ki irigyel és ki nem!!! Ezzel úgy vagyok, mint a lottó ötössel: Állítólag sokan megutálnának érte, de én szeretném már azt az állapotot! :P

Meli! Mi se mondtuk el amúgy senkinek a helyzetünket, de nem is azért, hogy megvetnek vagy valami (aki megvetne, azzal nem foglalkozom, vagyok már öreg annyira, hogy letojom az ilyeneket). Sőt, engem a fürkésző-kíváncsi pillantások idegesítenének, meg a részvéttel teli tekintetek és mondatok (ha nem sikerül). Amúgy tényleg vannak olyan taplók, akik szerint "selejtesek" vagyunk. Hál ' Istennek nem a környezetemben, de olvastam a neten pár ilyen szemét hozzászólását. Na, persze kinyílt a bicska a zsebemben. :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola, nyugi! A kismamik tényleg nagyon érzékenyek. Az én egyik barátnőmre kicsit türelmetlenebbül rászólt a pincér egy étteremben, és elsírta magát.

skrisz72

Csupa multis van akkor itt.Hát én nem tudok itthon dolgozni.Illetve tudok de akkor magamnak.

Kép
Kép
melánia

Na tényleg megyek.Sziasztok.

Kép
Kép
melánia

Meli, nekem a férjem a főnököm, úgyhogy naggggyon remélem, hogy megérti! :roll: Na, most meg ti irigyeljetek engem! :mrgreen:

Ja, meg Dezsit is irigylem az új autója miatt, Szezsot a cipőjéért, Tücsit meg a lábazatszigetelőjéért! :mrgreen:

Krisz, amúgy már nem vagyok olyan csinos, az összes fotó a májusi lombik előtt készült, amikor is jelentősen kiterebélyesedtem sajnos. :( Azóta még nem mertem új fotókat csinálni... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

egyszer aki itt van majd mindegyikünk irigyelt kismami lesz.és ha megyünk mondjuk az ikeába,látnak minket a 3-mas ikres pocakkal,nem fogják tudni,mert nem lesz ránk írva,hogy hány év után,és hányadik lehetőségre sikerült!
nagymamás mondása:inkább legyen 100 irigyed,mint egy sajnálód!
és milyen igaz.én sem mondtam el az új mhelyemen!
nem tudom hogy lesz,ráadásul még egy éve se vagyok itt,és ráadásul most is betegácsiba vagyok.és ez is egy majdnem multi!
lola29

Rana, én meg levágattam a hajam. :lol: Na, így biztos nem ismerünk rá egymásra, ha találkozunk az utcán. :wink:

skrisz72

Lola, ahogy a tudomásukra jut, hogy terhes vagy, nem tehetnek semmit.

skrisz72

Dezsi, semmi baj, csak a többiek azt hiszik, hogy Hanna megsértődött valamin, amit én mondtam, pedig nem is!! (Ugye, Hanna????? :oops: )

Jaj, és én is szeretnék már pincérbszólástólkésbedőlős lenni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen korán csicsikáltok csajok? Még mindig nem kezdődik a BK!! :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én még nem csicsikálok. 9-kor meglátogatom Till-t a blogján. Chat lesz. Apa úgysincs itthon.

skrisz72

Lola! Milyen igaza is van a nagymamádnak!!! :)

Krisz, de egymásra ismerünk, mert én addig lefogyok (annyira azért nem vagyok dagi), neked meg nő a hajad, ja és mindketten pocakosok leszünk! (Gondolom, idén már nem talizunk, jövőre pedig már mindenképp babásak leszünk) :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, te mikor is kezdesz? Inszem lesz, ugye?

skrisz72

Igen, úgy néz ki, bár még a múltkor ajánlott az andrológus egy HBA viszgálatot, azt jó lenne még megcsináltatni ebben a ciklusban, mert ha nagyon rossz az eredmény, akkor felesleges inszemezgetni (nincs kedvem pazarolni az időt, de hát gondolom ezt mondanom se kell). Igazából nincs nagy bizodalmam az inszemben..... Nem tudom, bele szabad-e így kezdeni egyáltalán...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

A férjem kollégájának a felesége az elsőtől terhes lett. Szerintem nagyon is van esélye!

skrisz72

Rana! Nem sértődtem meg! :wink:
Csak olyan hülye dolog, hogy érzékenyen érintenek az ilyen dolgok.

Én is akarok iwiw-en jelölgetni. Küldjetek privit.

Kép
hanna30

Hanna, engem MINDEN érzékenyen érint MINDEN ciklusomban. Én 3 éve az ÖSSZES terhességi tünetet produkálom minden hónapban. Sajnos hiába. Úgyhogy elnézem az érzékenységedet! És irigylem is az okát! :wink:

Krisz! Tudom, hogy nem lehet esélyeket latolgatni, de sztem az inszemnek akkor van értelme, ha 1. eddig azért nem sikerült a spontán baba, mert el voltam záródva, és nem más rejtett ok miatt 2. ha a méhnyak "öli meg" a kiskatonákat. Más okot nem igazán tudok elképzelni... :|

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, mi van a méhnyakkal?? :roll:

Hanna, küldtem privit.

skrisz72

Hanna, küldtem privit (vagy 3-szor, nem tudom, miért nem küldi el :( ), megkaptad? A kimenő fiókomban nincs benne a levél.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj, kulcscsörgés.... Megjött az uram :!: Szaladok, majd jövök mindjárt, Krisz!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Nem kaptam. :cry:

Kép
hanna30

Rana, írtál valamit a tárgy rovatba? Anélkül nem küldi el.

skrisz72

Krisz! Létezik olyan, hogy a méhnyak nyákja elpusztítja a spermiumokat, így azoknak esélyük sincs feljebb jutni. Nem is tudom, én már azt remélem, ez nálam is így van, és az inszem ripszropsz sikerül majd... :roll:

Hanna, akkor próbálkozom még...

Aki szeretne beiwiwezni engem, az meg nekem küldjöm privit (kivéve Hanna, mert vele ugye most tárgyaltam le, hogy én küldöm a pü-t)!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, akkor ez lehetett a bibi! :oops: Köszi, Krisz!!!! (Mondjuk azért kiírhatott volna valami ilyesmit, magamtól hogyan jöjjek rá?)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most meg nem az elküldött, hanem a kimenő fiókba rakta a levelet... :evil: Vagy megkaptad azért, Hanna???? :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Megvan. Jelöltelek! :wink:

Milyen szépek vagytok Csajok!

Kép
hanna30

Hanna, csak voltunk... :lol: Rana hízott, nekem meg nincs hajam. :lol: Na jó, ez erős túlzás. Rana nem dagi, én meg nem vagyok kopasz.

skrisz72

Szépek vagyunk és ügyesek meg okosak is! Mindannyian! Fő az önbizalom! :P

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Na, velem az iwiw is sz@rakodik per pillanat. Engem utál az szájbervilág! :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?