Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ
dezsina

Dezsi igen, és közel dolgozom a Kálvinhoz is (Egyetem tér) és a párom is a 9-ik kerületben dolgozik!;-)
Na, most tényleg mennem kell!
Puszi mindenkinek!

Nyulaszka, remélem holnapra becsíkosódik végre az a fránya teszt, de ha mégsem én akkor is biztosan tudom, hogy ott van a baba pocidban!;-)
Vendég

Indulok haza ... még benézek majd (barátok elött) :lol:
dezsina

Tücsike!
De jó,ti szomszédok vagytok???Hát most nagyon irigy lettem :D
Reméljük,mert dupla csík nélkül szomorú leszek.
Hajnoca!
Természetfotós :D az Krisz!A falevél dobálós :lol:
Dezsi!
Asszem nagyobb kocsira lesz szükségetek :shock: ...te már megint laptetőn vagy :D
Vendég

Miaz Dezsi,rövid műszak?Vagy igazából 3-ig voltál ma,csak vártad a laptetőt???
Vendég

Csajok, nem semmi, amit néhány óra alatt művelni tudtok :roll: :wink: :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Nyulasz, aztán zebra legyen az a teszt holnap!

Csibe, neked is babaragacsokat küldök.

Bella, neked sok sok blasztot a pociba és a sítáborba.

A szúrkálóknak kitartást és boldog bökdösést, a betegeknek jobbulást.

Kép
petne

Csajok! Ennyit írni!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Majd megpróbálok visszazökkenni!
:oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Petne!
Neked is jó hétvégét! :wink: ...sokat írtunk? :roll: fel sem tűnt... :lol:
Vendég

Hanna!
Van már net?Nem szabad sokáig hiányozni :wink:
Vendég

Nyulasz! Van már. Sajna nem rajtam múlt, hogy nem jöttem.
Az üzenetemet megkaptad?

Kép
hanna30

Hanna!
Igen,köszönöm nagyon jól esett :D
Vendég

Nyulasz! :wink:

Kép
hanna30

Na, látom, egy emberként szurkoltatok Meli vonalzójáért, nem hiába! :wink: Nyulasz, Dezsi, amúgy így könnyű laptetőzni, hogy a többi éber fórumozó egész nap nem ért rá! :? :lol:

Tücsi! Ki írta a vonzás hatalmát? És miről szól??? (csak mert a csajok is egész nap offoltak)

Ja, Tücsi, lábazati szigetelő fotó (Szezso is feltette a cipőt, Dezsi meg az autót!)?? :roll:

Hanna, azért óvatosan zökkenjél, vigyázz a picire! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.09.26 16:45-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Értettem. :lol:

Kép
hanna30

Hanna, ne olvass vissza, felesleges. Már megint csak baromkodtunk. :lol: A lényeg, hogy drukkolj Nyulasznak, Csibének és Bellának.

Nyulasz, ügyesen helyettesítettél, gratulálok! Végre van Melinek is vonalzója.

Meli, tessék nagyon örülni! :lol: :lol:

Dezsina, volt képed feltenni egy ekkora medencét?? :lol:

Hajnóca, én vagyok a természetfotós, tudod a gumicsizmás. :wink: Van egy kezdetleges honlapunk, ahová majd felkerülnek a képeim. Már egy párat feltöltöttem. Ha érdekel, nézd meg. www.ssfoto.hu
Azok az én képeim, aminek címe is van.

skrisz72

Krisz! :lol: :lol: :lol:

A drukkjaim mennek a Csajoknak!
Net nélkül is küldtem. :wink:

Kép
hanna30

Krisz! Látom, többen is rázizzentek a honlapodra (3 vendég lett hirtelen velem együtt) :) Nagyon jók a képeid!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, jaj de drágák vagytok. Nézegetitek? Nem is gondoltam, hogy többeket is érdekel a fotózás.
Köszi a dícséretet. :)

skrisz72

csajok!
titeket nem hangol le olykor az iwiw nézegetése:1,2,3 gyerek,ideális magyar családmodell képek.... :oops:
most láttam egy csajt,akivel kb 4 éve beszéltem utoljára,akkor mondta nem jön össze a baba,és most nagy hassal vigyorog!
lola29

Lola, látod, neki is három év kellett, hogy összejöjjön. Lehet, hogy ő is lombikos. Szerintem ne emészd magad, ne is nézegesd a képeket, ha elkeserít. Csak igazold vissza őket, hogy ismered és kész. Én is megzuhantam egy ilyen miatt legutóbb, azóta fel sem megyek az iwiw-re, csak nagyon ritkán.

skrisz72

Hali.

skrisz:örülök ám nagyon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melánia

Lola:dehogynem,én is el szoktam kenődni.Főleg a rokonokon akik babásak és hip-hop állapotosak lettek.

Kép
Kép
melánia

Hah,milyen szép vonalzóm lett.HI-hi.

Kép
Kép
melánia

Na csak én maradtam itt egyedül? :cry:

Kép
Kép
melánia

[/img][/quote]

Kép
Kép
melánia

Bocs,csak probálgattam hogy mi ez.

Kép
Kép
melánia

Nem maradtál egyedül, csak közben kutyát kell etetnem. :lol:

skrisz72

[quote="skrisz72"]
írta:
skrisz72
Hajnóca, én vagyok a természetfotós, tudod a gumicsizmás. :wink: Van egy kezdetleges honlapunk, ahová majd felkerülnek a képeim. Már egy párat feltöltöttem. Ha érdekel, nézd meg. www.ssfoto.hu
Azok az én képeim, aminek címe is van.

:lol: :lol: :lol:
Meli!
De szép a vonalzód :D
Vendég

Lola! Öllelet.

Meli! Szuper a vonalzód.
Én is vagyok.

Kép
hanna30

Krisz,én is pont kutyát etettem...meg elötte jól megfuttattam itt a kertben...én egyhelyben állok,ő rohan körülöttem,én meg megpróbálom elkapni a farkincáját.Csak én hamar elszédülök... :D
Vendég

Lola!
Igen,tudom miről beszélsz... :?
Vendég

Meli!
Én még nem tudtam képet feltölteni a fenti kép linkkel.
Vendég

sziasztok!

nyulasz!
egyszer lelépek hamarabb és mindjárt kiszúrod :?: :twisted:

Skrisz!
nézem a lapod...

Melani!
micsoda vonalzóóó :D
dezsina

Lola, látom te is megnézted Kriszt a wiwen! Én pont így vagyok ezzel, ismeretleneket nézegetek (az ismerősöket már megnézegettem), és irigykedem, ha van gyerekük. Ha meg nincs, azt nézem, hogy hány évesek, és ha találok olyat, aki velem kb. egyidős, és nincs gyereke, akkor megnyugszom. Tudom, hogy nem normális, és most megtudtátok sötét kis titkomat. :oops:

Krisz, pedig jobban teszed, ha most felmész a wiwre! :wink: Nem is a fotózás érdekel engem, hanem a természet! (És így a természetfotózás) Várom a vadállatképeket nagyon!!!!!!!

Nyulasz, azért jó lenne, ha a kutyakergetés közben vigyáznál ,agadra!!! :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mármint nem Krisz az ismeretlen, csak a két téma közt nem nyomtam entert. Illetve ismeretlen, de mégsem... Érdekes... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola!
csak akkor hangolnak le az anyukák, ha relative depi vagyok. most nem vagyok az... úgyhogy most nem. De amúgy igen :D
dezsina

Engem az utcán is lehangolnak, nem csak a wiwen, mert én általában depis vagyok. :( Ezért szeretem a rossz időt, olyankor nem látom őket az utcán. :twisted: Nem tehetek róla, ANNYIRA IRIGYLEM ŐKET! Na tessék, kimondtam. :roll: De egyébként érdekes, ha tudom, hogy pl. sorstárs, és küzdött a babáért, akkor meg olyan szívből tudok örülni nekik!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, most mindenkit elriasztottam innen. :cry: Vagy megy már a Barátok Közt? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, ezzel mind így vagyunk. Mielőtt csatlakoztál hozzánk, pont e témában vallott színt mindenki. Rohadt irigy dögök vagyunk mindenkire, akinek simán sikerült. Néhány kivétel persze van. De aki inszemes vagy lombikos annak sokszorosan örülünk, ha végre sikerül neki.

skrisz72

Pfű, megkönnyebbültem... :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana:ezzel én is így vagyok ám.Főleg ha gyorsan állapotba esnek.
És ráadásul a buták még le is nézik a meddőket.És ez felháborít!
Én például abban szenvedek hogy szégyellem magam.Nem tudom máshogy körülírni de sokan megszólnak érte pedig töllem nem tudják. Csak volt már olyan hogy taliztam a kaáliba ismerőssel és hát mennek a hírek.

Kép
Kép
melánia

Borzasztó érzések ezek nálm tudom de egyszerűen ezt érzem és nem tudok ellene mit tenni. Miért nézik le ezt az emberek?

Kép
Kép
melánia

Na most meg én riasztottalak el benneteket

Kép
Kép
melánia

Meli!
Mert tudatlanok...
Dezsi!
Megint dugó volt?
Vendég

Meli, mert nem értik az egészet. Nekik csak megszületni volt nehéz. De le vannak tojva, kivárjuk a mi időnket, és szép, okos gyermekeket nevelünk.

Rana, nagyon csinos vagy. Maradj is így babásan is.

skrisz72

Nyuszi, hogy vannak a cicijeid? :wink:

skrisz72

nyuszimuszi:jaj már úgy izgulok ám érted. :oops:

Kép
Kép
melánia

Csajok! Hát, most nagyon szarul érzem magam... :oops:

Kép
hanna30

Csajok,megjött a ház ura...léptem,holnap ha nem jövök,akkor lehet gyászolni.
Vendég

hanna:mi a baj?

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?