Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünemény! Nagyon sokan dicsérik a gyömbért mindenféle formában (tea, üdítő) hányás, hányinger ellen. Illetve jó még a szénsavas üdítő is, állítólag a hányinger azért is van, mert azt "hiszi" a gyomor, hogy kevés a sav...

Voltam ma kombinált teszten (vki már írta korábban: a kombinált az, hogy 12. héten UH - tarkóredő mérés plusz vérvétel, integrált annyiban különbözik, hogy 16. héten is van egy vérvétel). A kórházban kint volt egy plakát, hogy a Sejtbank támogatásával ingyenes a vizsgálat, tehát nem tb-s.

Babák 6 centisek :), szonográfus szerint "hibátlanok" :) holnap megyek a választott dokihoz.



Kép

 
 


Sziasztok!


Bocsi,hogy nem voltam,de két napja folyamatos migrénes fejfájással küszködök,nektek volt ilyen. Mi a legjobb gyógymód,van ötletetek?

köszi előre is

Andy

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Kutyafüle
Szerintem ez a fóbiás dolog egyáltalán nem ciki. Nekem ugyan nincs, de a férjemnek pont az általad említett vértől, illetve kórházi szagtól van. Ebből kiindulva mi nem is tervezünk apás szülést. De ez nekem nem jelent gondot, mert elfogadtam, és tudom, hogy nem tehet róla.

Kép
tici
 
 

 
 

Cat!Voltam,próbált is segíteni,de nem ment. Nagyon mélyen gyökerezik.Önterápiába fogok majd. Nem untatlak vele, de hiszem hogy ha IGAZÁN akarok,akkor túljutok rajta. Sokáig féltem a gyerek majd hány témától,és úgy érzem azzal nem lesz gond. Valahol mélyen érzem, hogy helyt tudok majd állni a kellő pillanatban.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ez az, nem is a TB, hanem a Sejtbank támogatja! Remélem a Jánosban is!
Mindenesetre ha „okosakat” találnék mondani a későbbiekben a terhesgondozás menetét illetően, lőjetek le!!!! :oops: :roll:

Mó: szuper, h szépen növögetnek a kis hibátlan bébik!!!!!! Jó lehetett látni őket!

Virág: Kende 12kg? Emma 11!! :wink: Nem teszel fel róla képet? Olyan kíváncsi vagyok!
Szegénykém, szörnyű ez a szuri után sírás, én is majdnem bőgök ilyenkor!

Pisilés: én is kismilliószor járok, szerencsére éjjel azért még csak ritkán! De nappal bepótolom!

Tünemény: tessék vigyázni magadra, a kiszáradás nem vicc, de minden ok lesz!

Szia Kikocska! Nekem nem volt Emmával ilyen gondom, szal nem tudom. Dokit kérdezted? Hol fogsz szülni?

Védőnőnek mondtam, h milyen csúnya a kiskönyv, erre mondta, h részben ő harcolta ki, h megváltozzon. :oops: Nem akarták, h legyenek benne reklámok, mint eddig, meg ez egy hivatalos dokumentum, tehát nézzen is úgy ki! Végülis jogos! :roll:

Jövő héten megyek szívhang hallgatásra! Juhéjj!!!!! :D

Zsu
svs
 
 


békefiné, én valami homeopátiával próbálkoznék
http://www.natursziget.com/page.php?show/articles/list
itt találsz szerkeresőt, és adnak is tanácsot személyre szabottan, egyik barátnőm nagyon szereti ezt az oldalt :)

Tünemény :( hát, remélem jobban leszel, és nem lesz kórház. azt tudom mondani, amit a gyereknek mondtak: sodioral ásványi anyag pótlásra, és 10 percenként egy korty hűtött víz, ha benn marad egy órát, mehet tovább, homeopátiából cocculinea, hátha segít. gyerekeknek daedalonetta kúpot adtak, de nem tudom, hogy ezt szabad-e kismamáknak...

dokihoz jövő csütörtökön megyek, utálom felhívni, meg zavarni, meg még friss doki, orvosszédelgő vagyok, nem is tudom, hgoy bízom-e benne, bár egyenlőre rendben van. megkecsegtetett egy természetes szüléssel 2 császár után, és emiatt nagyon boldog lennék. Istvánban szüleszt, de ha úgy néz ki, nem fog menni a természetes, biztos nem nála fogok szülni, mert az anesztes főorvos az Istvánban annyira gáz, hogy azt kihagyom inkább. rémtörténeteket megtartom magamnak :)

"keményedések" vagy mik voltak, elmúltak, biztos nem a gyomrom volt, de az ötlet jó, a magneb6ot el is felejtettem :) az emlékezetem az valami borzalmas, az elmúlt két hétben elveszítettem mind a rövidtávút, mind a hosszabbat :D:D:D

pisilést írtátok, hogy elmúlik, hát, nem tudom, nekem magasan volt mindkettő, meg sem tudtak születni, azért lett császár, nándit már nem is merték indítani, szóval nekem az éjszakai pisilésrekordom 7-8. hónapban volt 9 egy éjszaka. Szerintem ez szoktat miket ahhoz, hogy a babához is kelni kell. egyébként én legalább kihasználom, és végigtakargatom a gyerekeket ;)

na, megyek, viszem a nagyot az oviba, nehezen indítom a napot nagyon... le vagyok lassulva, biztos hidegfront.
kikocska
 
 


Tünemény: Nagyon-nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat. Remélem mielőbb megszabadulsz ettől a vírustól és megszűnik a hányás is.

Cat: Van egy nyilvános wc a centrum mögött is a parkolóban, van a paiccsarnokban is (elég ocsmányak, de ha muszáj akkor muszáj), aztán a fősuli épületébe is be szoktam surranni :) Igen, a meki, de ott kódot kell lelesni, meg az agria park, oda viszont elég ritkán járok.

Zsu: semmi baj, azóta megnéztem a védőnő által adott gondozási tervet, azon is rajta van a kombinált teszt, szóval nincs mese, holnap megyek extra-csapolásra és uh-ra. Egyiket sem igazán várom most. Nem szeretem azt a futószalag rendszert, ami az SZTK-ban van. Meg az a problémám, hogy rengeteget szoktam inni vérvétel előtt, hogy könnyebben jöjjön, igen ám, de utána a hüvelyi uh-ra üres hólyaggal kell menni. Ezt szinte reménytelennek látom, mert ivás nélkül is állandóan pisilnem kell. Ott meg képesek és leordítanak, hogy miért nem üres az a hólyag...

Kutyafüle: nem is tudtam, hogy ennek is van neve. Csak mert valami enyhébb változata lehet nálam is. Én is életemben kb. 3-szor hánytam, teljesen ki tudok borulni tőle, remegek, sírógörcsöt kapok...stb. De a másét még nehezebben viselem el. Mondjuk rohamot nem kapok, de gyerekkoromban is, ha a tesóim betegek voltak, inkább bezárkóztam a szobámba és fülemre húztam a takarót, csak hogy ne is halljam.

Eda: Hogy van a kisfiad?

Kép

Kép
sildi83
 
 


sziasztok.

fóbia:

én a pókoktól ííííírtózom.de nagyon nagyon nagyon.még egy pár milis dögtől is el tudnék ájulni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

voltam védőnőnél.megvannak a vérvétel eredményei.
és életemben először TÖKÉLETES a vérképem :lol: :lol: :lol: :lol: kivi vagyok doki mit szól hozzá :lol: :lol: :lol:

ja szerintetek mennyire alacson vérnyomással lehet még kórházi ápolás nélkül létezni?
csak mert ma 80/50-et produkáltam a reggeli kávé utánn :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
és elértem a kiinduló súlyom.na de csak azért mert most cipő,farmer,póló,pulcsi volt rajtam a papucs,rövid naci,póló helyett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tehát ha így nézzük akkor maradt a minusz 1,5-2 kiló.

Ildi:

hüvelyi uh-ra üres hólyaggal???én ezt még nem hallottam.
meg 12 hetesen már nem kell hüvelyi :shock: :shock: :shock: van már annyira fenn a baba hogy látszik hasival rendesen.

Tünemény:

jobbulást.pihenj sokat.remélem hamar elmúlik.

ma pont azt beszélgettük a védőnővel hogy hogy bírnám én Patrik mellett a terhességet ha rosszulevős lennék.
kis energia bombám :lol: :lol: :lol: meg is látszik rajta a maga 10kilójával a 90 centijéhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike: rá van írva a beutalómra, hogy hüvelyi uh lesz és kéretik üres hólyaggal megjelenni...
A vérnyomással kapcsolatban nem tudok okosat mondani, nekem olyan 100/60 szokott lenni.

Kép

Kép
sildi83
 
 


sziasztok!

Tünemény!Jobbulást neked!Rossz nagyon,nekem is van egy barátnőm aki hónapokig-bocs,nem keseríteni akarlak-rosszul volt.Ő kapott valami gyógyszert rá a végén,mert nagyon drasztikus volt.

Az Istvánban is a Sejtbank támogatja a genetikai vizsgálatot,cserébe csak azt kérik olvasd el a tájékoztatójukat.Tényleg,ti gondolkodtok őssejt levételen?
Hányinger ellen ,illetve émelygés ellen egy volt kiismama barátnőm citromos vizet ajánlt.Esetleg próbáljátok ki.
Tegnap nem voltam,mert az új házban egész nap takarítottam,persze segítséggel,de akkor is estére éreztem aderekam rendesen.
Ildi,majd ha túllesztek anagy napon kérünk képeket! :D

KépKép
l.edit
 
 


Sajnos 2 napja nem volt időm felnézni hozzátok, de majd visszaolvasok!!!
Voltam tegnap UH-on, nagyon tetszett az egész családnak, DVD-t is kaptunk róla. A képet megpróbálom feltenni.
Nyaki redő rendben, és nagyon aktív volt, mozgott sokat! 1222343493.7186.pdf
(ha túl kicsi a kép, majd megpróbálom újra)

Kép

Kép
eda7
 
 


Jaj, a régit tettem fel!!! Próbálkozom újra! 1222343567.0888.pdf

Kép

Kép
eda7
 
 


Eda!

Nagyon szépen látszik a kis babuci!Miénk is mikor néztük múlthéten fickándozott,bukfencezett,fejjel lefele volt...De szépem látszik már mindene...

KépKép
l.edit
 
 


Húú de sokat írtatok!
Tünemény! Egyik barátnőm is a 12.hétig hányt, mind a két terhességénél. Annyira, hogy infúzióra kellett járnia, és 12.hét környékén elmúlt!
Marci fiamat a papája vitte tegnap orvoshoz, és van most ez a hányásos-hasmenéses vírus, ebből ő csak a hasmenést kapta szerencsére. Lehet, hogy te pont a hányást!!!
Marci már jobban van, de a héten már nem mehet suliba. (nem nagyon bánja...)
Nekem nagyon sokat keményedett a hasam Marcival, szednem kellett méhlazítókat, de így is az utolsó 2 hónapban teljesen szigorú fekvés volt, és 3 héttel hamarabb jött.
Én nem éreztem akkor hányingert, vagyis a légszomj, stb, csak annyi, hogy azt éreztem, hogy egy gombóc van a hasamban, a mehem volt az. Már kb 12-14. hét körül éreztem, most szerencsére nincs ilyen!!!
Tegnap kiderült, hogy ez a babus is elől tapadt meg, mint Marci, de remélem, hogy nem alul, mert Marcinál az volt a baj!!!
Lányok, nekem Marci most 21.kg..... Jó, vékony is, de nem tudok mit kezdeni vele. (ok, a csontja is gyengébb, és ezért is nem nyom sokat)

Kép

Kép
eda7
 
 


Eda, köszi! ez lehet nekem is. Akkor csak sima keményedés, és korábban kezdődik. MOndják, hgoy a szervezet emlékezik, és minden előbb jön... De én úgysem nyílok, vasbetonból van kb a méhem :D szóval akkor nem aggódok.
és a pici cseppről nagyon jó fotót csináltak, nagyon szép!!!!
Marci meg akkora, amekkora, lényeg, hgoy jó ember legyen, nem? azt mondják, ahol van kaja, ott még gyerek nem halt éhen :) mondjuk az anyai tömőreflex megmarad, akárhány kiló is a cseme
te, és akár milyen öreg :D és gyógyuljon meg mielőbb szegény :(

ettike, nálunk nem éreznéd jól magad :). Mögöttünk már csak szántóföld van, és olyan pókinvázió van, mióta megjött a hideg. Tegnap pókhálóztam, már estére beszőtték újra a sarkokat. Borzasztó. Az az egy vigasztal, hogy bizonyára az egyéb betévedt állatokat eltüntetik... és nekem a rekord dokinál 85/55 volt, úgy hogy nem is voltam rosszul. úgyhogy biztos bírjuk egy darabig :) én ráadásul kávézni sem tudok, mert rosszul vagyok tőle. néha lenyomok egy egy teát, de a koffeintől általában fejreállok.

A tarkóredőmérést nem érdemes előbb csinálni, mint 12 hét, mert akkor mutatja azt az értéket, ami miatt egyátalán érdemes megcsinálni :) nagyjából napra pontosan igyekeznek ezt is, afp-t is. Persze csalós mindkettő, mert hát ki tudja azt pontosan, mikor is fogant a baba...

Sildi, nincs vc? mert akkor vérvétel után irány... vagy ott veszik a vért, ahol az uh van? én is voltam már sztk, többször is, de kiküldtek, és nem pampogtak.Jó, az érthető, hogy Medicoverben, ahova most járok, kedvesek :) van főnökük, aki nyereségorientált :)

apropó főnök. Valaki írta, hogy japánoknak dolgozik, sajnos kihullott, hogy ki. Nekem japánok voltak a főnökeim. és onnantól bántak velem emberként, hogy terhes lettem. persze nem örültek neki :P de szóltak, hogy ne túlórázzak annyit, meg néha megkérdezték, hogy vagyok, nem szóltaka késésért, ilyenek. kíváncisi vagyok, hogy vajon csak ők voltak ilyen fura madarak, vagy a tieid is...

és nem tervezzük az őssejtet. minden alkalommal lelkiismeretfurdalásom van emiatt, mert lehet, hgoy egy lehetőségtől fosztom meg őket, borzasztó lenne, ha bármelyikük bármelyik súlyos baja gyógyítható lenne, ha lenne saját őssejtje eltéve, és mi nem hoztuk meg ezt az áldozatot, hiszen ha baj van, nyilván mindenünket eladnánk, hgoy meggyógyuljon, mert az a legfontosabb. de persze vannak a megnyugtatások, hgy már van őssejt-szaporító gyógyszer, meg itt van a tesó, meg most már kettő lesz ugye, ha nyerünk a lottón, akkor megcsináljuk.

na, megyünk vacsizni, fürdeni, rékát hazavadászni a szomszédból. Iszonyú frontos volt ma, és átküldtem a szomszédba :oops: mert a kissrácot nem engedték már át játszani, mert egész héten minden este itt játszotak, és alig látta az anyja :D:D:D
kikocska
 
 


Sziasztok!

Na, megvolt a nagy vérvétel. Hát, nem volt valami kedves az a nő. Nem tudom, valahogy egy picikével több tolerancia szorulhatott volna belé. Minden esetre a szívénél már csak a lába volt szőrösebb... Amúgy is elég cudarul indult a napom, reggel az idegességtől és a nemalvástól még vuk is meglátogatott, szerencsére csak víz volt a gyomromban.

Az ultrahangon mindent rendben találtak, bár az ott folyó rendszer is elég durva. Tulajdonképpen ott kell szambázni egymás előtt egy szál semmiben. Még csak azt sem mérték meg, hogy mekkora a baba hossza. A nyaki redő 2 mm-es, remélem ez nem számít túl nagynak. Legutóbb 1,3 mm volt. Viszont nagyon jó volt látni a Kicsikémet, olyan formás kis lábai vannak :lol:

Tünemény: Hogy vagy? Remélem már jobban és pihensz sokat!

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi!

De legalább nem küldtek el az Uh-ról, mint az egyik ismerősömet. tíz óra felé ért oda, bent ült az orvos, beteg egy szál se, és elküldték, merthogy csak 8-9-ig van 12 hetes Uh és tarkóredő mérés... :shock:
Én nem is éretem az ott dolgozókat. És még ők sztrájkolnak ma...
Vendég
 


Ja, tényleg csak 8-9-ig végzik a 12 hetes Uh-t. A sztrájk miatt aggódtam én is, nehogy hamarabb kezdjék, vagy túl sokan legyenek a laborban és uh után kelljen oda menni, mert akkor még a végén nem végeztem volna a sztrájk kezdetéig. Mindegy, szerencsére túl vagyok rajta, már csak azért izgulok, hogy minden eredmény rendben legyen!

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi!

Minden rendben van! Nyugi!
Bár tudom, hogy ez nem könnyű, főleg első gyereknél.
Én is minden miatt izgultam, amíg meg nem született.
most csak az első kilenc hét volt ilyen. Valahogy most nyugodt vagyok és tudom, hogy minden rendben, egészséges babám fog születni.
Vendég
 


Eda!

Ne aggódj Marci miatt! Szerintem egyáltalán nem vékony. A húgom 17 kg volt amikor elsőbe ment.

Beni sem egy vasgyúró alkat, de én nem is akarom tömni. Nem szeretném, hogy ez maradjon meg benne, és később azért hízzon el.
Tegnap mértem, és 12,7 kg és 93 cm. De szinte soha nem beteg, még akkor sem amikor beteg gyerekek között van, úgyhogy tudom minden rendben van vele. És örülök, hogy nem az én testalkatomat örökölte. :)
Vendég
 


Köszönöm nektek a biztatást, nem izgulok én miatta, eszik azért, ma reggel is 2 virslit is bevágott!!! Már nincs rosszul.
A tarkóredőre azt mondta az én dokim, hogy3 cm felett rossz.
Nekünk 2.7-et mért a doki, azt mondta, hogy ez jó. De akkor izguljak, hogy ilyen közel van?? :?
Bár szerintem attól is függ, hogy hogyan sikerül a dokinak bemérni, és kinek milyen a gépe, illetve mikor méri? 12. és 1 nap, vagy 6 nap, illetve milyenek a baba méretei. Pici, nagyobb, stb.
Ugye jóval nyugtatom magam? :wink:

Tünemény! Gyógyulj meg!!

Kép

Kép
eda7
 
 


Kedve kismamák elnézést, hogy itt zavarok, de sajnos nincs még saját oldalam és szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők (34-46): 3500 Ft-4000 Ft
Tréningruha (nadrág +felső) 7000 Ft - 8000 Ft
Tréning nadrág külön is rendelhető!

Igény szerint a kész darabokon kívül korrekt áron, anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek 34-52 méretig, akár egyedi méreteket is!

Várok minden kedves érdeklődőt! Vidéki megrendelések is vállalok, amit utánvéttel (500 grammig 1300 Ft), és előre utalással ajánlott levélként (500 grammig 650 Ft) tudok teljesíteni!

További információkért fordulj hozzám bizalommal:
sziszilva@freemail.hu

Köszönöm a lehetőséget!
Szilvi
Kép Kép Kép
sziszilva
 
 


Sziasztok Lányok!

Most tudtam jönni, elmúlt a hányós-hasmenéses virus, viszont apától elkaptam a megfázást, és most meg az törölgetem az orrom, fáj a torkom, és irtóra fázom, pedig 25fokon megy a fűtés egész nap!

Olyan aranyosak vagytok, ez a sok jókivánság segitett biztos. a körzetorvossal reggel beszéltem, mondta addig nem enged dolgozni, mig a nődoki nem mondta rá az áment. igy keddig itthon kell lennem.

Kikocska! a japán főnök tényleg az enyém, apa nagyon berágott rá, mert csütörtökön felhivott, hogy pénteken azért menjek be (pedig mondtam neki, ki vagyok irva, virus minden) mert féléves zárás van, ez nagyon fontos időszak. mondtam hogy a héten nem tudok menni. igy elvárja hogy hétfőn bemenjek. hát nem fogok...de majd jövö héten megtudja. apa mondta hogy a baba a fontosabb, ez a főnököt meg persze hidegen hagyja.ilyenkor látszik milyenek a japánok..néha tud nagyon kedves lenni, máskor meg ez van...

Sildi remélem te is jobban vagy! a baba biztos rendben van! a doki biztos mondta volna, ha tul kicsi vagy túl nagy a tarkóredő mérete! ne aggódj!

Eda remélem Marci meggyógyult már, és te se kaptad el!viszont biztos jó volt neki pár napot veled játszani :wink:

De jó csajok, hogy ti már a 12.héten túl vagytok, és már láttátok fickándozni a pindurikat! mikor zuhanyzunk, apa mindig "megmossa a Luca haját" :lol: ő már alig várja hogy mozogni láthassa majd!

Cat, igazad van az etetéssel kapcsolatban, nálunk sajna az volt, hogy ami a tányérodon van, meg kell enni, és 20-24évesen meg minden kaja után mentem a mosdóba kidobni a kaját, és a bulimia elég sokat tud ártani. de épp ma nézegettük a régi képeimet, hogy milyen vékony voltam, apa meg is lepődött egy két képen, most meg husibb vagyok :D

remélem nem hagytam ki senkit, most nincs sok energiám itt ülni, mert mindjárt fekszem le megint, de majd jövő héttől már remélem visszatérek és minden ok lesz már!

nagyon vigyázzatok magatokra és a picikre! puszi mindenkinek!

Kép
tünemény
 
 


Eda, idézek a babanetről :
"A nuchalis redőt a terhesség 12. hete körül kell mérnie, és tapasztalati tény, hogyha értéke eléri vagy meghaladja a 4 mm-t, akkor bizonyos magzati ártalmak előfordulásának valószínűsége nagyobb. A mért 2,5 mm a szokásosnak, a normál tartománynak felel meg."
szóval biztos rendben van minden :)
és dejó, hogy jobban van a nagyfiú!

sildi, az uh-on a bánásmód nem semmi... Hova jársz? bocs, nem olvastam nagyon vissza...

nagyon izgulok, holnap megyünk börzére, és először eladóként, nagyon remélem, hogy jól sikerül majd, és legalább a felét eladjuk a ruciknak :)
és én is megyek hétfőn uh-ra, nagyon várom!!
kikocska
 
 


Tünemény: Nagyon örülök, hogy jobban vagy. Ne foglalkozz a főnököddel, most tényleg a Baba az első!

Kikocska: Egerben élek, magánorvoshoz járok, de a 12 hetes tarkóredő mérést az SZTK-ban is meg kell csináltatni. Nem is az uh volt a vészes, hanem az, ahogy a laboros nő viselkedett. De mindegy, a lényeg, hogy eddig minden rendben van és rendben is lesz! :)

Ez az utolsó szombatom férjezetlenül :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi, azért kérdeztem, mert ez a stílus, a futószalagos uh, meg az intolerancia, érzéketlenség nagyon hasonlított nekem az akárhányas női klinikán tapasztaltakkal :) az ilyen szőrösszívüekkel nekem a mérhetetlen kedvesség az eszközöm, általában elszégyellik magukat, de nem mindig van az embernek ereje hozzá. most csütörtökön nekem is volt szerencsém egy mukihoz, akinek 10 perc alatt 3szor kellett elmondanom, hogy nem fogok negyven kilót emelgetni, mert babát várok, és mikor negyedszer is belekezdett, és közben azt bizonygatta, milyen hülye vagyok, bizony leüvöltöttem a fejét, mert elfogyott a kedvesség. (megjegyzem nekem lett igazam :P )

tünemény, ha nem kell nagyon a pénz, én lehet, vissza sem mennék többet dolgozni, maradnék táppénzen :( akkor csak az én japánjaim voltak jó fejek, pedig elég hülyék voltak ők is - amíg nem lettem terhes. a többiekkel azóta is :) mondjuk a társaság meg emiatt nagyon jól összetartó volt, a közös ellenség összekovácsolt minket :)

voltunk tegnap börzézni a barátnőmmel, hát, nem mondom, hogy jól sikerült, de nagyon sokat tanultunk belőle, legközelebb ügyesebbek leszünk :) végigálltam az egészet, meg ugye vásároltam is azért (csudaszép csillogósakat a rékának, most is az új csillogós csizmájában mászkál bugyiban és pólóban :D ) fél6kor értem haza, akkor még nem volt semmi bajom, de 9re nagyjából haldokoltam, és azóta is. szörnyen köhögök, betaknyosodtam, nem tudok beszélni, fáj a mellkasom, torkom, mindenem. úgyhogy most kúrálom magam. megyek is feküdni. még jó, hogy hétvége van. holnap nem lesz ilyen kellemes, de talán jobban leszek.
kikocska
 
 


próbálom betenni ide is a szalagokat :)

kikocska
 
 


úgy nézem, sikerült végre... :)

kikocska
 
 


sziasztok.

hogy vagytok?

tünemény:

jobban vagy?

engem szerencsére mindkét terhességem alatt elkerültek a rosszulétek.most viszont sokat "veszekszem" Tesókával.
egy csomó kaja amit szeretek nem megy le.nem vagyok tőle rosszul csak pár falat utánn őőőő pocaklakósága azt mondja,neki ez nem izlik :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:na de egyszer kijön majd.és akkor majd agyon csókolgatom aztán jujj lessz neki :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma megyek dokihoz.kiváncsi vagyok mit mondt a vérnyomira és a vérképemre :roll: :roll: :roll:

nektek nem nőttek a melleitek?
nekem akkorák lettek hogy a 90 D-s tartóból kibuggyannak(1 hete még jó volt rám,akkor vettem)
amúgy sem panaszkodhatok az alap 90 C-s melleimre de ez azért durva :? :? :? :? :? :? rátenném őket egy mégrlegre tuti kiakadnék(vagy a mérleg :lol: :lol: :lol: )
tegnap a jóidőben csak egy felső volt rajtam délutánn és akik ismernek de nem találkozunk minden nap csak lestek.volt aki azt hitte plasztikáztattam.csak utánna vette észre hogy bezony a hasam mérete sem a régi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ugyhogy a melleim mellbedobással nyertek a pocim ellen :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike
 
 


Szia Etti!

Köszi szépen, tegnap egész jól voltam, bár a reggeli visszajött, a délután már jól telt. ma megyek a nődokihoz és ha azt mondja, minden ok, akkor visszamegyek dolgozni. ha megint rosszul vagyok, akkor kiiratom magam, és itthon fogok maradni, de legalább a főnök is látja majd, hogy nem munkakerülésből maradok otthon.

Nekem is nőttek a melleim! bár 75Bről indultam, eddig kellettek a szilikonos műcicik, hogy jó nagynak tűnjenek, de már erre nincs szükség! Kicsit eresek, de olyan jó, hogy végre a melleim nagyobbak a hasamnál :lol: :lol: :lol: este azért fájdogálnak néha.

na most megyek, mert 8tól van doki (igaz fél kilencre ér oda általában...)

szép napot nektek, remélem a véreredményeid jók lesznek!

ja és tegnap rájöttem, hogy mégse kell a stokke kocsi, a brendonban jó kis könnyű, de mégis tágas kocsikat láttunk, és össze se lehet az árakat hasonlitani...szóval jó néha lehiggadva bemenni egy idő után újra végiggondolni az elsőre kinézett dolgokat :D azt hiszem peg perego volt (nem tudom melyik verziója, erre már nem volt időnk...)

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok ha lehet!
Én április 25-ére várom a harmadik gyerekemet! :D
Igaz, hogy nem vagyok kezdő, de sokszor olyan érzés, mintha először lennék terhes.... :lol:
Mivel a két lányom hamarosan 15 és 9 évesek lesznek.....
(Én pedig holnap töltöm be a 36 :oops: )........
Most a 11. hétben vagyok, remélem minden rendben lesz, mert genetikára is kell mennem.. :(
A hányinger nekem is megvolt, talán már enyhülőben van.. :roll:
Mostanában a fejfájással harcolok.. :cry:
Jövő héten megyek először a választott dokimhoz, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz..
Most pedig megyek és dolgozok, mert ma még nem sok mindent csináltam..... :x
tasin
 
 


Sziasztok!

Voltam a védőnőnél, persze nem találta a szívhangot. :? Úgyhogy este elugrom a dokihoz, h megerősítse, amiben amúgy is biztos vagyok, h minden ok! Azért drukkoljatok légyszi!

Hello Tasin, gyere csak és gratula a bébihez!!!!! :)
Amniora mész? Mikor?

Tünemény, Etti de jó nektek, h nőnek a cicik!
Nekem egyáalán nem változott még, az első terhességem előtti melltartóim még mindig nagyok! :roll: :(

Ildi: eljött a végső visszaszámlálás ideje?????? :D De izgi.........
Minden kész a nagy napra?

Majd jövök este, remélem jó hírekkel!

Zsu
svs
 
 


zsu:

szerintem még csak uh-n látni/hallani a pici vszívverését.
nekem Patrikkal a doki a 4. hónaptól halgatta mikor voltam nála.
azzal a kézi kis mikrofon szerű valamivel nézte a védőnőd nem?


tasin:

üdv.

előre is boldog szülinapot.
akkor kisfút szeretnél a két lány után?

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok Lányok!

Zsu minden ok kell hogy legyen! hogyhogy nem találta a szivhangot? vagy ilyenkor még tul kicsi lehet, hogy hallja?? majd ird ám meg!

Tasin gratulálok! akkor most biztos kisfiút szeretnél, ha már két nagylányod is van!Bár ha kislány, az sem baj úgyse!

én is okt.9-én megyek a tarkóredőre vagy hogy hivják, a MÁV kórházba. ma voltam a dokinál, (hasi uh volt), képzeljétek, múlt héten a MÁVban szerdán 33mm volt a picur, ma meg fejjel lefele volt, dobogott a kicsi szive, és ficánkolt a kis drága! megmutatta a doki, hogy nézzem hogy próbál fordulni a kis kezeivel :D :D és már 43mm!!! pedig nem is szedtem már vitaminokat, és ezen a héten elég tápanyaghiányos háztartási keksz-viz diétám volt, de még igy is hogy nő ez a kis Boldogság!

ja, és megyek majd terhestornára a körzetibe, heti két alkalom 1-1óra, és ráadásul ingyen van!

most hivott a főnök, épp üzleti úton van Londonban, mondtam már dolgozom...meglepődött, mondta hogy nem baj, ha csak pár órára jövök be, ha nem érzem jól magam, csak ha van valami sürgős azokat ha megcsinálnám...kolleganőm mondta, attól fél, hogy kiiratom magam, és nem jövök egyáltalán. hát én nem tudom, de ha elenged majd a terhestornákra meg vizsgálatokra (mert eddig mindenki szabit vagy fél napokat vett ki ilyenekre) az már nekem jó is.

és olyan jó végre nem rejtegetni a pocimat, és felvehetek kényelmes cuccokat is munkába!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
tünemény
 
 


Tasin! Boldog szülinapot! Kell ennél szebb ajándék? :D :D

Kép
tünemény
 
 


Zsu:

Nekem a védőnő azt mondta, hogy csak a 16. hét után hallgathatunk nála szívhangot, mert addig nagyon a medence csont mögött van a baba és a csonttól nem hallatszódik át.

Tünemény: Ugye milyen döbbenetes, hogy milyen ütemben nőnek? Én már azt várom, hogy mikor látszódik a neme :) Bár a következő uh nagyon soká lesz még, akkor már biztosan tudnak majd mondani valamit.
A babakocsi vásárlást már én is nagyon várom, Ti mikor veszitek meg?

Reggel és délelőtt megjártam a kórházat és a körzeti orvost a leletekért és a táppénzes papírért és újfent megállapítottam, hogy ami itt folyik az egyszerűen nem fehér embernek való...

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ildi probáld meg nem stresszelni magad a magyar egészségügyi dolgokon...én már direkt fel vagyok készülve a várakozásokra meg a rosszakra, főleg a múlt heti egyik kórházból a másikba mizéria után! Azért remélem a leletek mind jók lettek, és legalább ez jó hir!

A kocsival meg egyebekkel még várunk év végéig. Addig ami hitelünk van, próbáljuk csökkenteni, utána meg a megtakaritásokat el tudjuk költeni. Pedig simán tudnék már vásárolni! :lol: :lol: de jövö héten megveszem a zenét játszó függőkét (ennek se tudom mi a neve, és majd minden nap zenélek neki egy kicsit :D )

Már nem sokat kell aludnod és feleség leszel!!! :D :D :D izgulsz már? rohangálsz még cipőért? párod izgul? mi is pont ekkorra gondoltuk a nagy napunkat, de hát ez már csak jövö nyár lesz, keresztelővel egybekötve :D :D

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Ideértem megint nagy sokára. :)
Még mindig pörgünk, csak most már irányba. Elkezdtük gyorsan még a nagy hideg előtt leszigetelni a mennyezetet. (Panel 4.emelet és a tető nagyon kihúzza a meleget) Az alap dolgokat már megvettük pénteken, de még meg kell venni a dekor hungarocellt, amit még ki sem néztünk. Képzeljétek apa megmérte a kocsit, hogy befér a cucc ami a kezdéshez kell. (50 m2 hungarocell tábla.) Természetesen csak úgy fért be, hogy én már nem. Így a Bricostorból átkutyagoltam a Corába és ott sétáltam másfél órát, mire a párom visszaért értem. Jó kis kaland volt. :) Egyébként ez jellemző a páromra, hogy megméri, de elméri a dolgokat. :lol:

Tünemény: pihizz sokat. És drukk, hogy ne legyen kórház a vége! Rosszul vagy még mindig nagyon?

Kutyafüle: hát nagyon rossz lehet ez a fóbia, de muszáj lesz valahogy leküzdened, mert mikor meglesz a babád, és ne adj ég beteg lesz a hányás elkerülhetetlen. Akkor muszáj leszel magad összeszedni. De nagyon rossz lehet egyébként.

Kikocska: üdv itt. A keményedésre annyit tudok mondani, hogy én is korán kezdtem annó a fiammal. Én béres magnéziumot szedtem rá.

Mó: szuper, hogy minden okés a bébikkel. :)

Andy: a migrénes fejfájás sajna a terhességgel jár. Volt egy ismerősöm, aki ugyanilyen fejfájással küzdött.

Zsu: Kende is sokáig 11 kg volt. Most szedte kicsit össze magát. :) Bár az evéssel még mindig küzdünk, de legalább már nagyjából eszik mennyiséget is. :)
A kiskönyv tényleg csúf. Nekem a védőnőm jegyezte meg, hogy bocsi, de csak ilyen ronda van :lol:
Szerintem minden oké a bébivel. A védőnő csak bénázott szerintem.

Eda: hű milyen nagy a babóca. Szuper, hogy okés volt a tarkóredő. Marci már meggyógyult rendesen? Ment suliba?

Ildi: de jó, hogy minden okés nálatok is. Én úgy emlékszem, hogy 3 mm.ig jü a tarkóredő.

Ettike: nekem is nőttek a cicijeim. Aminek én spéci nem örülök, de apa igen :)

Tasin: üdv a csapatban. Boldog szülinapot!

Bocsi aki kimarad… Majd legközelebb..

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Csajok a tarkóredőre ugye nem pont a 12+0-ás napon kell menni? Mehetek akár a 12+4 napon is ugye????

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág én ehhez nem értek, de a doki nekem ma reggel számitotta ki hogy mikorra irja a beutalót a tarkóredőre, és most hogy mondod, tényleg a 12+0napra esik az uh napja. De nem tudom hogy pont ekkor kell-e vagy nem :? :?

Kép
tünemény
 
 


mellek : :) én a szopatást kb fél éve hagytam abba, és az üres tejeszacskó állapotból már kezdenek normálisan kinézni (a gyerekgyártásnak is úgy álltunk neki, hogy apa mondta, hogy csinál nekem egy mellplasztikát :D ) De a nándinál, aki a második, nekem csak a 2. trimeszter közepén kezdtek nőni meg feszülni, pedig rékánál meg ez volt az első gyanús jel...

Tünemény! jó, hogy jól, és hogy már tudsz dolgozni is :) meg főleg, hogy észbe kapott a főnök. És törvény írja elő, hogy az orvosi vizsgálatokra nem kell szabit kivenni, hanem köteles elengedni. Igazolást kell vinni a dokitól asszem. Ez a tornára nem vonatkozik, csak a kötelezőkre. csomó jogunk van ám! :lol:
és babakocsi ügyben a pegperegoval biztos nagyon jól jártok, nekünk eddig csak az volt, egy barátnőm mondta, hogy megvan az a jó tulajdonsága, ami a legtöbb babakocsinak nincs hogy gurul, ha tolod, és arra, amerre akarod :D nekünk most adta meg magát az ariánk, nem bírta, hogy a két gyereket (összesen kb 25-30 kilót) egyszerre toltam benne. Egy PP Veneziát szándékozunk most venni a harmadiknak. És nem tudom, volt-e róla szó, de nagyon ajánlom a használt babakocsi piacot!!! Gyakran féláron lehet megkapni az alig használt cuccokat is, vagy mindenféle extra jár hozzá.
ja, és tök jó, ha hallgatsz vele zenét. Én rékával részt vettem egy kísérletben, minden nap az utolsó hónapban kellett hallgatni egy bizonyos zenét, és számolni, hogy mennyit mozog. És mikor megszületett, ő nagyon nagyon nyugtalan baba volt, de ez volt az adu, ha már sem a babazene, sem a rómeó és júlia ( :lol: ) nem segített, ez biztos bevált, és csendben hallgatta. szóval érdemes kondicionálni őket valami ilyesmivel, a zenélő forgó meg különösen jó ötlet, bár a mienknek halálra idegesít a dallama már így két gyerek után :D:D:D

sildi, babakocsit majd ha találok egyet olcsón a neten, gyorsan megveszem :) és kitartást a magyar egészségügyhöz... próbáld humorral. vagy sedatif pc-vel :D

Tasin, üdv! ezennel nem én vagyok a legújabb, és nem is az egyetlen háromgyerekes! és boldog szülinapot holnapra,mert úgyis elfelejtem addigra :oops:

svs, én is meglepődtem, hogy egyátalán hallgatott szívhangot, olyan 20. hét körül szoktak hallgatni, addig csak uh-al...

kisvirág, nektek meg jó munkát, remélem tényleg jó meleg lesz, ha már ennyire megszenvedtél érte ;)

na, felébredtek, kezdődik a délutáni műszak
szép napot!

kikocska
 
 


ja, kisvirág, én holnap megyek, szerinetm ez már a 13. hét, 12+6. azt mondta a doki, még belefér.

kikocska
 
 


Tünemény: nekem 12+6 naposan mérték a tarkóredőt és nem mondták, hogy ejnye, 6 nappal korábban kellett volna mennem.
Az esküvő miatt izgulok már nagyon. Megvan a cipő, nem is egy. A szertartásokon egy magassarkú, a lagzi alatt pedig egy lapos talpú lesz rajtam.
Mi is karácsony előtt tervezzük megvenni a babakocsit, jajj, annyira várom már :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ti mit csináltok, ha fáj a fejetek? Vesztek be gyógyszert? Ha igen, milyet? És tudja esetleg valaki, hogy kb. mennyi a "megengedett" egy nap?
Már a harmadik hét telt el úgy, hogy hétköznap semmi, hétvégén meg végig fáj a fejem. :?

Kép
tici
 
 


Na, megjöttünk. Persze minden ok, 3 cm körül van a kis drága, van már feje, keze lába, szóval alakul!!!!! :D 8)
Köszi a bíztatásokat, doki szerint is hülye a védőnő. :?

Tarkóredő: nekem bőven a 13. héten lesz, nem tudok róla, h lenne "kötelező napja". Ha van is, az én dokimat nem érdekli. :roll:

Kikocska: nekünk is ariank van, nagyon szeretem. Olyan jó könnyű! A "mélykocsink" nem PP, de már nagyos sajnálom, h nem za. Mindekinek csak ajánlani tudom. (És nem is kapok jutalékot :lol: :wink: )
Virág: remélem gyorsan haladnak majd a munkálatok és hatásos is lesz!!!!

Erika: szerencse, h észbe kapott a főnök, könnyebb lesz így. Én is jártam sztk-ba kismamatornára, tök jó volt és még egy barátnőt is "összeszedtem".

Zsu
svs
 
 


Köszi a jókívánságokat! :D

Igazából persze szeretnék egy kisfiút, mert kipróbálnám milyen :lol:
de azt hiszem akkor sem leszek csalódott ha kislány lesz...ez már bevált! :D
A férjem (második házasságom-neki ez az első gyerek) azt mondta, hogy ő nem bánná ha kislány lenne...
Szóval végül is mindegy csak egészséges legyen!!!!

Még nem tudom milyen genetikát csinálnak, jövő héten beszéljük meg a dokimmal ( MÁV kórház- Szabó György)

Egyenlőre még szinte "alig érek rá" terhesnek lenni, mert olyan sok most a munka, családdal való ide-oda rohangálás.....
Ráadásul áprilisban fogok államvizsgázni, ami szintén nem könnyíti meg az életem... :cry:

Jó lenne minnél előbb tápénzre menni, mert kezdek kinyúlni....
Csak valahol azt olvastam, hogy leszámolják a táppénzt a gyed alapból.......ez után még nyomozok.

Valaki irta a fejfájást....én is rendesen szenvedek vele, tudtok valami jó gyógymódot? :shock:

Ma ennyi, most elrohanok mosogatni... :(

Kellemes babavárást!!!! :lol:
tasin
 
 


sziasztok.

fejfájásra nekem egy nagy pohár meleg kakaó jön be.(persze csak akkor ha nem betegség miatt fáj)

nekem most az arcom jobb oldala fáj.az összes fogam,a fülem.nem tudom miért.de már nagyon oda vagyok.(pedig nem olyan vészes csak nem bírom a fogfájást :oops: :oops: :oops: )

tarkoredőt ha jól tudom betöltött 12-13.héten végzik de a 12. héten szokták.az mindegy hogy 12 hét hány nap.nekem pl.szombatonként telnek a hetek így nehéz lenne pont x hét 0 napra csinálni a vizsgálatokat :lol: :lol: :lol: :lol:

AFP-re 13.-án megyek.akkor 15/2 leszek.pedig úgy tudtam hogy azt betöltött 16. héten csinálják.de néztem a papírt 15-18 hét között írja.

fel van írva napi 2 tejeskávé kevés tejjel gyenge kávéval.a vérnyomim miatt.

és doki bá jóóól meglepődött a vérképemen(emlékszik rám,ami nem nehéz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
mondta ha ilyen jó lessz akkor most bizti elkerülöm a vért szülés utánn :lol: :lol: :lol: :lol:

27.-én megyek újra akkor már fogunk szívhangot hallgatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár addigra ha minden igaz tulleszek egy 4D-n.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok! :)

Nem írok sokat, kissé hulla vagyok :)

Tarkóredő: a kombinált tesztes tájékoztató szerint az UH-nak a 11-13. hét között kell lennie.

Én 11+5-kor voltam a kombinálton, 11+6-kor a saját dokimnál. Utóbbi jóval alaposabb volt, csomó méretét tudjuk a lurkóknak, a talpuk konkrétan 1 centis volt múlt csütörtökön :) Doktor szerint kukis mindkettő :D (de azért még nem veszünk mindenből kéket) Mindegy, elhozzuk őket a kórházból, akármi is lesz a lábuk között :D

Képet sajnos nem kaptam, nem volt papír a gépben :(

Tünemény! Örülök, hogy jobban vagy :)

Újaknak üdv., táblában nem akartok szerepelni? :)

Tábla (remélem, mindent aktualizáltam, ha mégsem, szóljatok)

Kép



Kép

 
 


Hellóka!
Ma megint borzasztó rossz közérzettel és hányingerrel ébredtem......... :(
Remélem ez egy pár héttel később elmúlik... :?


Mó!
Persze szívesen szerepelek a táblában.....bár az életkorokat elnézve nem valami jó helyen állok.... :(

de sebaj, mert senki nem szokta kitalálni :lol: a nagylányom rendszeresen a hugomnak nézik... :D

A harmadik gyerek pedig megfiatalít azt mondják.....( majd kiderül )
Most jelenleg 120 évesnek és egy zombinak érzem magamat! :cry:

Adatok: Valentina 15 éves ( decemberben)
Korinna 9 éves (októberben)
Korom 36 év (ma)
Kórház: MÁV
Szülés: 2009.04.25
Név még nem tudom....

Ha kell még valami szólj... :)
tasin
 
 


Sziasztok Lányok!

Úgy látom kedves kis Kismamicsapat gyűlt össze, szívesen dumcsiznék én is Veletek. Mindenkinek sok-sok (izgulós :wink: ) boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok.

Végig olvastalak Benneteket, az elejétől a végéig... Igyekeztem megjegyezni a leírtakat...., de azt hiszem lesznek hiányosságaim és keverni fogok pár dolgot....

Kedves Tasin! Boldog születésnapot kívánok ezen a szép őszi napon. Mondok én Neked valamit! A pasik azt szokták mondani a 30-asokra, hogy már mindent tudnak, de még semmit sem felejtettek!!! :D Ugye, máris jobb??

Kedves Ildi! Már csak 4-et kell aludni!!! Kívánok olyan nagyszerü esküvöt és bulit, amilyet megálmodtál. De legföképp egy jól sikerült házasságot, sok humorral.

Kedves Mindenki! Gratulálok a Kisbabáitokhoz (és persze a nagyobb Lurkókhoz is), megnézegettem a fényképeket, mindenkié csodaszép!

Fájó szívvel olvastam a Babákról, akik még kicsit váratnak magukra, hogy aztán annál nagyobb örömet szerezve megérkezhessenek Szüleikhez!

Magamról is írok egy csöppet, a többi menet közben úgyis kiderül:
Timinek hívnak,
32. évemet töltöttem májusban,
az elsö lurkómat várom: a boszorkányok és a doki szerint kislány, ha mégis a fiú csapatot erösítené, ám legyen, de akkor is rettentöen szeretni fogjuk és elhozzuk a MÁV Kórházból! :wink:

Ooops! Ugyan 2009. március 29.-re vagyok kiírva, de ha jól belehúz a gyerek, akkor még beleférünk a bolondok napjába is!

Üdv. Nektek, most elszaladok ebédelni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tisa 2008.09.30 14:31-kor.

Kép
Kép
tisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: