Új privát üzeneted érkezett!

Lekri!

Nyugi laptetőre való!
Nagyon tetszik. Hát még belőlem is kicsalt könnyeket... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem még mindíg édes Bogi! Olyan, mint egy igazi játékbaba! :D Tetszik a kiscipő is! Látom ti is csikosba nyomjátok :lol:

Kép
marcianya
 
 


Nézi vki a Grace klinikát? :)

Ollem, pont úgy nézel ki, mint a Grace klinikán az a nő, aki elveszítette az emlékezetét :)
Ha vki nézi, nézte a sorozatot, erősítsen meg :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

Sziasztok,

talán most lesz lehetőségem írni.. 1 hétig Szegeden voltunk, utána 1 hét volt a bölcsis beszoktatás, aminek következményeképpen most egy hétig itthon adogattuk át egymásnak a bacikat :)
Köszönöm a jókívánságokat!!!
Csengének torokgyulladása lett és hasmenése, nekem hányás hasmenés jutott, mára már a torkom is jobban fáj.. Apa egyik éjjel belázasodott, arra ébredtem,h. kb. 30 fok van a lakásban, mert őt rázta a hideg és feltekerte a fűtést (+ két paplant tett magára) :shock: :shock: Kisatinak ma kezdett el folyni az orra, eddig semmi baja nem volt..
Nem mellesleg a Cerazette és a bölcsikór mellékhatásaként megcsappant a tejci, úgyhogy mi is tápizunk főleg.. Hát most már megértem,h. a zöld kaki miért volt sokáig itt téma... Na befejeztem, ennyit magunkról.

Nagyon jó képeket raktatok fel a gyerkőcökről (most nem személyeskedem), olyan dögönyöznivaló minenki!!!

Gumimaci, köszi a köszöntést, Kisati 5, Csenge 22 hónapos volt tegnap!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Hát ez hihetettlen! Már megint elszállt! :evil:
Mango jobbulást az egész családnak! És Isten éltesse a hófordulósokat!
Zsuzsófi én néztem hááát... Sok jóindulattal van benne valami. :lol:

Kép
marcianya
 
 


Pontosabban tegnapelőtt volt a hófordulójuk.. ennyi eszem hogy lehet, csak tudnám, hogy akkor minek ekkora fej...

Marcianya, ez az "eszelős" hősszerelmes nagyon durva.. de tényleg, hogy tudod távol tartani magadtól az ilyen futóbolondokat? Tesódat nem zaklatja azóta?

Ezt nézzétek mit találtam apum szerszámos cuccai közt: bébiétel, sárgarépapüré tejjel, 3 hónapos kortól. Sajna nem látszik a felhasználási utasítás, mert az is van rajta (hogyan bontsd ki az üveget) és az összetevők (pl. tejpor)


Kép

Kép

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango, jobbulást nektek. Sajnálom a tejcit :cry:

Lekri ezt pontosan laptetőre való! :wink:

Marcianya, elhiszem hogy megijedtél.... :?

Zsu, én néztem most az ismétlést, de nem emlékszem hogynézett ki az a csaj :oops:

Ollem, nagyon aranyos Bogi :)

Csöppke, az a "dupla hordozós" kép nagyon komoly :o Nem nehéz a két srác egyszerre? :) A fiúkat mindig lesem blogon, szívtipró lesz mndkettő, ez teljesen biztos! :wink:

Mazsi ma tiszta Zizi.... Szerintem mindjárt elmegyünk sétálni, mert nem bírok vele.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Zsuzso, én nem nézem, nem tudom. De hogy Bogi tiszta anyja, az biztos.

Csöppke! Nagyon szépek vagytok, jó, hogy írtál, és képeket is raktál. Egyedül tetted be a két gyereket a hordozókba? Nem semmi mutatvány lehet, ügyes vagy!

Mango, jobbulást kívánok az egyész családnak. Talán Kisati nem kapja el jobban.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Teszek én is képeket. Emma nagyon szeret nagylabdán hintázni és lovagolni. Közben sokat mondókázunk. Jókat vigyorog közben.
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Szőlő, hát én is sajnálom.. kezdem túltenni magam rajta.. a végén még aludni is fogunk éjszaka... majd teszek képet a látványos tokanyúlásról meg fejkerekedésről :)

Éjszakáról jut eszembe: mostanában a fiatalúr felkel éjjel játszani.. remélem hamar leszokik róla..

Atizka, köszönjük! neked még lógok nyelvtanulós válasszal. egyszer megkeresem a pszicholingvisztika jegyzeteimben az idevágó részt, mert csak úgy alap nélkül nem szívesen írnám le a véleményem. Az viszont tuti, hogy több olyan ismerősöm is van, akik gyerekkorukban megtanultak a magyaron kívül más nyelvet is, azoknak ma kb. 3 felsőfokújuk van, mert csak úgy ragadtak rájuk később is a nyelvek. Persze mindennek van határa... Ti jól vagytok?

Nicijól olvastam,h. nektek már megvannak az első fogacskák? Gratulálok! mi még csak szenvedünk...

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok :)

Lekri, ez a történet nekem is könnyet csalt a szemembe, nagyon szép!

Jezsek, azért az nem semmi... mondjuk azért egy valamit nem értek, miért Téged zaklat, ha nővéredbe szerelmes? Na nem azt mondom, hogy Őt zaklatni kéne, csak fura ez a hátulrójövősdi...

Csöppke, nagyon jók a képek, igaza van Szőlőnek, szívtipró fiaid vannak, de ezt mindig megjegyzem a blogon is :)

Zita, gyönyörű Emma :) A nagy labdát én is szeretem, milyen jól jött szüléskor is :lol: Ti jártok már a Fonóba? Én is tervezem napok óta, és azt hiszem menni fogunk, mehetnénk együtt?!

Mango, igen, kibújt mind a két fogacskája alul Barbinak, már remekül tud ráharapni a kanálra vele, és ha az ujjam megkaparintja csak úgy rág azokkal az erős recékkel :) Látszani még csak 2 csíkocska látszik, azért is nehéz lefotózni, de érezni annál jobban lehet :):)
Nem semmi a régi bébikajás üveg :)
Utólag is boldog hófordulót a gyerkőcöknek :)

Gumimaci, nagyon helyes kis szöszi baba Nimród! És a lábmutogatós (focis) képen milyen nagynak tűnik, mintha 8-9 hónapos baba lenne :) Jó hosszú baba, az tuti :) Tündéri :)

Köszönjük a Barbi dícséreteket :) Szőlő, én is imádom, ahogy teliszájjal vigyorog, főleg, hogy nagyjából reggeltől estig vigyorog :)
Ennél már csak az az édesebb, mikor apjának szégyenlős vigyorokat osztogat :) Olyan kis pirulós, elfordulós, mosolyok, gondolhatod, apja kész van tőle olyankor (is) :)
Haját én is nagyon bírom, bár extra hosszú neki felül, és sokszor már lekonyul, nem tud teljesen felállni :)

Mary, Bogi továbbra a kis másod :) Nagyon aranyos!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nici 2008.09.26 12:51-kor.

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Mangó tök jó a bébiétel! Még a tiéd volt? :D A nővéremet nem tudja sehol zaklatni, mert gyorsan kitörőlte magát az iwiwről, és minden tel száma titkosítva van. Engen talál meg állandóan.
Csöppkének akartam még írni, nem semmi a hordozós kép ! Jó nehéz lehet a két gyerkőc :lol:
Hoztam még képet a kis ínyencről :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:54-kor.

Kép
marcianya
 
 


Szegény Marci! Hiába puszilja azt a békát, nem lett királylány? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Az én kis csöppöm most éppen így alszik :)

Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Az én kis csöppségemnek meg esze áába sincs aludni! Megint csak hisztizik az ágyába. :?

Kép
marcianya
 
 


Atizka: Launak pont ilyen labdán "kell" ugyanilyesmit csinálnia a fejlesztésen! Bár Te ilyesmivel foglalkoztál, ha jól emlékszem?

Marcianyu: durva ez a zaklató és nagyon ijesztő.
Én most a hírlapházhozhozótól parázok, mert lejrt a kismama előfizunk mégis kaptunk e havi számot, azt hittem elszámoltam, meddig fizettük be de erre ma vár egy "kedves" levél, hogy holnapra tegyem vissza az újságot a postaládába, majd ő kiveszi mert hát már nem járt volna. :evil: eléggé felháborított, de asszem a nyugalom érdekében visszaadom, átlapozva úgyis uncsi, de ugyanakkor már kinyitottam a csomiból meg meggyűrődött szval ne tom mi lesz :roll:
De ez persze nem olyan gáz mint az a volt szerelmes...


Olyan jók a babafotók, annyira éde sés aranyos minden csöppség!!!!!

Julinka meg ma lehátrált a matracról (a kanapé matracát külön letettük a földre, nehogy leessen megint a kicsi)

Kép Kép
celesztina
 
 


Na azt hiszem most már aludni fog. Egy jó nagy puki volt beszorúlva :lol: Legalábbis most csönd van.
Egész de. hétágra sütött a nap, akkor aludt. Du. le akartam menni vele sétálni, most meg úgy beborúlt, hogy nem merek majd elindúlni vele, nehogy elázzunk. :?

Kép
marcianya
 
 


Mango, köszi, mi jól vagyunk.

Nici
! A Fonó egyenlőre még csak tervben van. Sajnos jövő hét csütörtök biztosan nem jó, mert ortopédiára megyünk délután, egy napra pedig két programot nem akarok bevállalni. De tök jó lenne együtt menni. Majd megbeszéljük. Ha ti már mentek a jövő héten is, akkor majd elmondod milyen volt? Édesen szunyókál Barbi. Alvókendővel alszik? Emmának is van, de nem igazán érdekli (egyenlőre, én azért mindig bepróbálkozok vele).

Celesztina, igen, az oviban is sokat hintáztattam így a gyerkőcöket. Meg "űrhajóztunk" a tölcsérben (úgy emlékszem azt is írtad a múltkor). Kár, hogy az nincs itthon, de annak elég húzós az ára.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudok most reagálni, mert nyügi van nálunk; már éjszaka sem nagyon aludtunk, Beni tiszta takony, tüsszög, köhög, de láza szerencsére nincs!
Nekem meg a fejem fáj rohadtul!
Apa meg most utazott el 3 napra, szóval megvagyunk... :? :(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:12-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:12-kor.
Vendég
 


Bogi, sajnálom a nyűgit... :( Mazsi is eléggé elviselhetetlen ma, de most talán elaludt. Ne is mondd, én úgy félek a jövő keddtől amikor egyedül leszek vele éjjel... Egyszerűen nem alszik el este, ha nincs ott az apja. Minden egyes csütörtökön mikor focizik Jani, addig hisztizik amíg haza nem ér és nem ad neki egy puszit.

Egyébként meg most nemtom kapjon-e barackot ma, mert tuti nem attól van hasmenése, mondjuk ma még csak egyszer volt... Nemtom nemtom...

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:13-kor.
Vendég
 


Hát szerintem nagyon hasonlít :) De Mary, döntsd el te :)

Kép

(még nem töröltem le a záróepizódot a tv-ről :) Onnan fotóztam le gyorsan)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nono, igen, van még tejci, reggel olyan 250 és 300 milli között, utána 140-180 között, a többi alkalommal csak 100-ak. De még így is elég neki úgy, hogy csak egyszer kell tápival pótolni, sőt így hogy a héten volt hogy rosszul evett, pár napig nem is kellett tápszer. Ő szereti a barackot, a levet nem annyira, de a pép az teljesen jól csúszott neki. Csak most pár napja pici hasmenése van, ezért nem adtam neki, hátha attól. De így is van, úgyhogy nem attól, valószínű a foga. A doki azt mondta hogy ha napi 2-3 alkalommal van, az biztosan nem betegség miatt van.

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:13-kor.
Vendég
 


Nono, tényleg szép ez a vers.

Igen, tudom hogy a barack hajt, 2 napja már nem is adtam neki. Tudom hogy az alma meg pl fog, de nem akarom neki még keverni amíg a barackot se szokta meg.

Jajj én is úgy szeretném ha Mazsinak szőlő lenne a jele az oviban :lol:

Én azon nevettem nagyon, mikor megláttam hogy Mazsit milyen kocsiban tolták ki még anno hozzám a kórházban:

Kép

Mondtam is hogy minket itt már vártak :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Zsu, tényleg hasonlít!! :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:13-kor.
Vendég
 


Nono, de jó ez a kép :) Mazsi régen imádott így aludni, de már nem szokott. Tegnapelőtt az apján mégis elaludt így, pont fürdés előtt, nem is engedte hogy elvigyem fürdetni :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:13-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:14-kor.
Vendég
 


[quote="nono26"]m írta:nono26ost nem terhes de nem állt helyre a működése úgy látom...


Na ilyet vizsga előtt közvetlenül leszel szíves nem mondani :lol: :lol:

A nevemből jött merthogy Szőke Lilla vagyok, monogramom Sz. L. és abból Szőlő.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono, lesz műtét az biztos, de még nem lehet tudni hogy mikor. 9 kilónak kell lennie hozzá, a múltkori 6 kilós kontrollnak kb semmi értelme nem volt, mert tőlem kérdezte a nő hogy szerintem mikor lesz 9 kiló.... Honnan a bánatból tudnám? Úgyhogy abban maradtunk hogy olyan 2 hónap elteltével megint visszavisszük és akkor kiírja műtétre.

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:14-kor.
Vendég
 


Képzeljétek, a NUK-nak is van speckó cumija, most hozta meg a postás, rendeltem egyet kipróbálni. Valami iszonyatosan bizarr alakja van... :lol: Olcsóbb mint a Medela, de az a vicces, hogy még így is HATSZOR drágább mint a sima NUK etetőcumi (az 300 ez 1800), pedig nagyon hasonkó az alakja, nem hinné hogy a legyártása sokkal többe kerülne..... Ráadásul még kilyukasztani is nekem kell.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono, nem az hogy 2 hónap alatt eléri, hanem hogy akkor majd jobban meg tudja saccolni hogy mikorra fogja.... Mittudomén, szerintem majd ha 8,5 kilós lesz, akkor viszem vissza, addig minek?

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:14-kor.
Vendég
 


Sziasztok,
Nono, jó, hogy jöttél! :D kell a pihi is a tanulás mellett! Prenvenarról beszélt a dokink úgy emlékszem. De persze azt enm tudja, mikor lesz ez az oltás, de ami engem illet nekem mindegy, most asszem nem adatunk be más ajánlottat, anyagilag sem tudnánk.
De! Kaptam egy másik védőnőtől egy papírt az oltásokról, ezen rajta van az ÖSSZES ajánlott!!! Végre! És hogy melyiket mikortól lehet beadatni és mire (mi ellen) van. Ha érdekel vkit bemásolom

Mit is akartam még? Megint ébredezik a kicsi, épp muffint sütök és úgy tűnik nem elég ez az idő a fórumra :?

Ja, Nono, édesek vagytok, Mary tényleg hasonlít, nálunk is nyűgi volt ma délelőtt, pedig amúgy nagyon ny8gis Julinka, elaldut akkor lett jobb, remélem, nem lesz náthás vagy ilyesmi, és érdekes, én a hátsó fogait érzem dudornak, fura, nem? Leghátul alul.
éééss...még akartam vmit d emsot Lau kiabál hogy véget ért vmi...

megvan: Szőlő kapcsán jutott eszembe, hogy Julinka aztán hipersúlygyarapodó és ő eddig 1 hó - 1 kg baba :lol: Most már fogorg oda és vissza meg kicsit odébbkúszik de ez véletlenszerű, nem direkt csak izeg-mozog és úgy odébbmegy kicsit, szóval lehet, hogy msot ez nem lesz meg mire 5 hós lesz (mármitn az 1 kg) De asszem van raktározva minden nála ;)

Kép Kép
celesztina
 
 


Hoztam egy videót, kicsit rossz a minősége met telefonnal vettem fel és a youtube felnagyítja. Ezt próbálgatja napok óta :)

http://www.youtube.com/watch?v=80gBQdUs2YE

A kanabiszos ágytakarót nézzétek el nekem, amin lenni szokott azt lehányta :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 15:14-kor.
Vendég
 


Atizka,
köszi. Egyébként én az össze habtapi puzzle darabot egyesével lesúroltam. Egy napig tartott :lol: :lol: Úgyhogy nálunk nincs műanyagszaga meg ilyenek. :) Tök jó a labdátok!!! Emma pedig gyönyörű baba!

Kép

Nono,
hát le a kalappal előtted, két kisgyerkő mellett egy ilyen komoly vizsga... nekem nem menne az tuti. Minden elismerésem és nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön.

Szerintem is hasonlít Mary arra a csajra. Bogi baba nagyon aranyos!

Marcianyu, Marci is nagyon aranyos. Úgy melléfektetném Lilit. Lili gyufaszál hozzá képest. Nem csoda, hogy megijjedtél attól a pasitól. Nem normális az ilyen :(

Csöppke,
komolyak a hordozós képek. Lóci tiszta apja szerintem.

Nici,
Barbi akkor is gyönyörű, amikor alszik :) :)

Kép
emi29
 
 


Szőlő,
nagyon ügyes Mazsi! Kanabiszos ágytakaró... ejnye :lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


Jóvanna :oops: Koleszos korom szerzeménye, na nem mintha akkor hatalmas szmóker lettem volna :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


zorróné

szereztem neked szeptember 24-i XIII. kerületi helyi témát.
Az kell?

Marjan

Kép
marjan78
 
 


Csöppke! Nem semmi, ahogy a két fiút egyszerre cipeled. :shock: Nekem néha fáj a derekam, pedig csak egy kölök lóg rajtam. :lol:
Egyébként szépek a fiúk! :D Látom, Lőrincnek is olyan szép szeme van, mint Dominónak. :D

Lekri! Köszi. :) Igen hosszú a keze, lába, ezért kell nekünk 5 hónaposnál jóval nagyobb ruhákat venni. :)
És nagyon tetszik a laptető. :wink:

Marcianya! Ez ijesztő. Az a pasi nem normális. :evil:
Fogalmam sincs mit tennék a helyedben. :?
Marci egyre ügyesebb! :) És aranyos a képeken! Nekünk is van olyan békánk. :) A fürdőszobánkat a békák lepték el, a szobákat meg az oroszlánok. :lol: :lol:

Mary! Aranyos Bogi! :D És a kiscipője is. :)

Mango! Jobbulást. És sajnálom a tejcsit. :( De már nagyok vagytok és gondolom lassan elkezditek a hozzátáplálást.

Atizka! Emma nagyon édes a labdán!:D

Nici! Köszi. :) Igen, Nimród inkább hosszú, nem húsi baba. Majd hétfőn mérjük ismét a hosszát. Kíváncsi vagyok.
Édesen alszik a csöppséged!:D

Zorroné! Jobbulást nektek! Sajnálom, hogy épp most vagytok egyedül. :(

Nono! Örülök, hogy benéztél!:) Kell egy kis kikapcsolódás, utánna jobban megy a tanulás. :)
Nimród még nem ül, én is féltem a gerincét, csak ő is állandóan szeretne felkapaszkodni. Ha megfogjuk a kezét, felhúzza magát, sokszor nem is ülő helyzetbe, hanem egyenesen a tappancsokra és kiegyenesedik.:) Ezért néha felültetem, de nagyon figyelnem kell rá, mert eldől, mint egy liszteszsák. :D
Tetszik a vers, én ismerem, már olvastam, sőt régen volt egy plakátom, amelyen rajta volt belőle egy részlet. De én sem emlékszem rá, ki a szerzője.
Édes az alvós kép. :)

Szőlő! Nagyon jó a videó! :D Kis huncut, mosolygós. :D És ahogy mászik...:)

Emi! Már én is írni akartam, hogy nagyon szép Lili játszótere. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!

Na, valamennyire visszaolvastam! Beniben biztos bujkál valami, mert délután majdnem 3 órát aludt! :shock: Fél óránál amúgy sosem alszik többet! :roll:
Mondjuk emiatt most esze ágában sincs aludnia! :roll:

Magika: nagyon édesek a fotókon Zoli és Katica! Olyan szépek és mosolygósak! :D

Zsuzsófi: gratula Lizának az előre haladáshoz!

Lekri: Levi és Kristóf le sem tagadhatnák, hogy tesók!

Judit: nagyon aranyos az a kép, ahol Rini bealudt a keresztelő előtt!

Gumimaci: hihetetlen édes Nimród! Az a vigyor, zabálnivaló! :D

Csöppke: de szuper a dupla hordozós kép! Meddig bírod így el őket?

Marcianya: durva az a sztori, amit a zaklatóról írsz! :shock: Hihehetetlen milyen emberek vannak!

Mango: de jó, hogy jöttél, jobbulást neketek és várjuk a képeket még mindig!

Mary: nagyon helyes Bogi!

Szőlő: sajnálom, hogy Mazsi Zizi ma! Nálunk se egyszerű Apa nélkül az este! Mindig ő fürdeti és szórakoztatja szopiig! Kicsit megszenvedtem ma az esti programmal egyedül (alma-banán evés, babamasszázs, fürdetés, öltöztetés, szopi, altatás), de túlvagyunk rajt! Jó, az elalváson nég nem, de majd csak az is bekövetkezik...

Zita: édes Emma azon a labdán, látszik mennyire élvezi!

Nici: Barbi nagyon cukin alszik!

Nono: régen Beni is sokat aludt így, rajtam is, meg apján is, de most már szerencsére leszokott róla!
Ja, és velünk sem csináltak semmit csipő-kontrol uh-on, szóval tök felesleges volt mennünk!

Emi: csuda klassz játékbirodalma van Lilinek!

Marjan: igen, az kellene, de csak a címlap! Küldök privit mindjárt!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Na, csak benézek, Apa ma még nálunk sincs itthon :cry: Kiszámíthatatlan a munkaideje, így ma én is egyedül fürdettem. Szerintem nagyon megérezte Emma, hogy nincs apa, mert a fürdetéssel még elvolt, de utána sírt vagy fél órát, semmi nem volt jó. Enni sem akart. Végre elaludt.

Nono! A verset én is ismerem, nálam is kint volt (megboldogult lánykoromban) az íróasztalom fölött olyan plakáton, mint amit Gumimaci írt. A szerzője egyébként ismeretlen, Túrmezei Erzsébet fordítása - és a plakáton Lábnyomok volt a címe. Édes Márk, ahogy elaludt ott rajtad.

Szőlő! Megnéztem a kisfilmet, Mazsi nagyon ügyeskedik.

Zorróné, reméljük Beni nem lesz beteg. (Holnap megyek a postára.)

Klarka! Jól emlékszem? Nektek ugye holnap lesz a házassági évfordulótok? Sok boldogságot kívánok nektek. Kép

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Beni is alszik végre! De szegénykém olyan hangosan szuszog! Még a cumit is kiköpte, hogy jobban kapjon levegőt! Tiszta takony, pedig lefekvés előtt szívtam ki az orrát...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de talán érdemes benézni!

ÚJRATÖLTÖTTEM A MARADÉK RUHÁKAT
kislányom kinőtt márkás ruhái


Eladom kislányom kinőtt márkás szép állapotú ruhácskáit, melyek nagyon a szívemhez nőttek, de mivel most kisfiút várunk ezért nem tárolom tovább őket.

A ruhákat az alábbi linken lehet megtekinteni, melyet folyamatosan töltök fel, ahogy időm engedi.

Postázást nem vállalok, személyes átvétel Újpesten a STOP-SHOP-nál lehetséges.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=305500


szép állapotú márkás kislánycipők, minden cipő 500.-Ft-al olcsóbb

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=294050

Kép

Kép
mtücsök
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?