Itt vagyok!
kicsit elmentünk cégesen az új M6-os új részén, aztán vissza, aztán a mekibe poharas menűért. (ezt a részt a coca-cola ivók értik meg)
no, és hol a vonalzó Melani
Még nem. Rányomtál az elküld gombra a másolás után?
Az a legalján van.
Ja, és amikor üzenetet írsz, akkor itt a doboz alatt van egy kis négyzet amit be kell pipálni, hogy hozzáadja az aláírást.
Igen, Meli menj be újra a profilodba, és ahová bemásoltad a linket, ott lejjebb találod a kódokat. Rákérdez mindegyikre, hogy akarod-e bekapcsolni állandóan. Válaszd, hogy igen. Utána megint rá kell kattintani az elküld gombra az alján.
Meli,kijelölöd,úgy hogy az egér bal gombját lenyomva tartod,és húzod rajta a kék csíkot,utána vagy a jobb egérrel rámész a másolás gombra,belépsz az adatlapodra az aláíráshoz,és ott megint jobb egér és beillasztés,vagy a kijelölés után nyomsz egy CTRL és egy C betüt,majd az aláírásodnál meg egy CTRL és egy V betüt,de ezeket egyszerre.
Meli a sima zárójel nem jó. A háromszög alakú kell.
Egyébként igen, tudsz másolni is. Ha kijelölöd a szöveget az egérrel, utána nyomd meg egyszerre a CTRL és C gombot. Ez másol. Amikor meg be akarod illeszteni, akkor meg CTRL és V gomb egyszerre.
Meli,már majdnem jó,csak ne betünként másold át,mert a karakter ha nem ugyanaz,akkor nem jó,hanem úgy,ahogy fentebb leírtam.Ha nem megy,akkor megpróbálom egyszerűbben leírni.
Meli, jaj, rosszul írtam az előbb. Nem háromszög alakú zárójel kell, hanem szögletes: [ ]
F és G betűnél találod. Ha lenyomod az ALTGR gombot és valamelyik betűt, akkor írja a szögletes zárójelet.
Meli, elírtál benne egy-két dolgot. Jobb lenne, ha másolnád, és nem bepötyögnéd.
Az egészet töröld ki, mert szerintem már kétszer is benne van rosszul.