Új privát üzeneted érkezett!

Enyém a laptető!!!! Ma kezdem a fogigátlót! Ez biztosan jó jel!!!!

skrisz72

Skrisz!
sajnos nem 8) ugyanis nem lottózom :D
dezsina

Házitücsök, én is 12 éve :( .Mondjuk nekem Kaáliban sikerült 1 méhenkívüli, 2 biokém, de hidd el, az sem jó :(

babaimádó
Kép
babaimado

Krisz!
Gratula :D ...thomas akkor késik? :lol:
Dezsi!
Én pozitivat akarok látni...ha becsukom az,ha kinyitom nem :evil:
Vendég

dezsi:én nem kértem külön.Benne volt a genetikai vizsgálatba.
Érdekes hogy megmondták azt hogy a mi családunkba a magas vérnyomás uralkodik és hogy erre figyeljek.
És ez igaz is.De inkább a férfiaknál mert nekem mindig jó a vérnyomásom.Apukám és bátyám szenved ebbe,no meg a nagyapám.
melánia

Baba veled most mi van?

Dezsina, látod, látod.... :!: Lehet, hogy kellett volna.... :lol:

skrisz72

Melánia,
igen Bogyikázok. :lol:
Kistesó még nincs tervben. csak gondoltabna, hogy majd mikor is kellen nekiállni a gyártásnak.
Van, hogy Bogyika kitesz még hat másikat. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze, akkor amikor papás-mamást játszanánk. :? :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Krisz!
hú,ez gyors vonalzó csere volt...mire leírtam,már nem is volt aktuális.
Vendég

Nyulasz, most már Thomas is utolérte magát. :lol:
Mikor elképzeled a tesztet, zümmögsz is közben? :wink: Mert azt mindenképp kell!!! :wink: Csak akkor lesz pozitív. :lol:

skrisz72

Fogigátlós csajok:mit szedtek? Én nem azt kaptam amit anno szedtem 5 évig.Minulettet szedtem és most Regulont kaptam.
melánia

Krisz!
:shock: :roll: :?:
Vendég

Melánia!
Az nem baj.Én se azt kaptam,hanem rigevidont,a kaáliban ezt adják,vagy a marvelont.
Vendég

Micsoda jó tanácsok.Zümmögés? Még nem probáltam.
melánia

nyuszi:akkor menjen az a zümmögés!!! Holnap kell tesztelned?
melánia

Nyulasz, tegnap apa hazahozott egy könyvet a buddhizmusról. Ott olvastam. :lol: A legutolsó oldalakon részletesen leírják, hogyan kell meditálni.

Meli, én marvelont kaptam.

skrisz72

Hogy csináljátok ezeket a vonalzókat?
melánia

Melani!
De jó! :D Esküszöm az első héten elmegyek a genetikára! Ilyen klassz dolgokat is kimondanak belőle :?: nahát!!!

Skrisz!
egyszer kiszámoltam, hogy heti ezer Ft.ot lottóztunk, az ugye 52ezer forint. :D még nem nyertem :lol: :lol: :lol: soha. na, a számolás után sürgősen másra költöttem a pénzem :lol: :lol: :lol:

Nyulasz!
nem azt mondom, hogy mit akarsz látni :shock: :!: hanem azt, hogy ha hirtelen lecsukod, mit látsz :?: :?: :?:
dezsina

Meli!
Hétfőn kéne...de holnap fogok.Tegnap még negatív volt,igaz nem zümmögtem :lol:
Krisz!
...azt hittem azt írják le részletesen,hogy hogyan kell zebrásat tesztelni... :lol:
Vendég

Dezsi!
Én már nagyon régóta kétcsíkosat látok,ha lecsukom a szemem,csak sajnos mikor kinyitom... :evil:
Vendég

Melania!
Van több oldal is,ahol lehet.pl www.tickerfactory.com ...és ha megcsináltad,kimásolod a BBcodot,amit a vonalzó alatt adnak,és berakod az aláírásodhoz.
Vendég

Nyuszi:köszi de szégyen nem szégyen nem tudok angolul.
melánia

Nem is kell tudni,én sem nagyon,vagyis nagyon kicsit,rámész az oldalra,megkeresed az Event feliratot,és utána már csak választod a vonalzót,majd next,választod a figurát,next,beírod a dátumot,a szöveget és kész is.De lehet a www.noivonal.hu oldalon is,az magyar,csak regisztrálni kell,míg az előzőhöz nem,nekem a magyarban csak az nem teccik,hogy havi lebontásban adja,és amikor már csak pár nap van hátra,akkor nem láttszik a kis figura...de ha akarod,csinálok neked,és elküldöm mail-ben.Pár mintát látsz kb 3 oldallal ezelött,Estkének csináltam,ha teccik valamelyik,megcsinálom,csak mnd meg milye dátum és felirat legyen rajta,és kérek e-mail címet,met itt nem tudom kódként elküldeni,mert rögtön vonalzót csinál belőle.
Vendég

Meli, én szívesen segítek neked megcsinálni. Én sem beszélek angolul. Priviben lelevelezzük. Ok?

skrisz72

De arik vagytok.Elöbb szeretném én megpróbálni aztán szólok.jó?
melánia

:D
Vendég

Nyulasz!
akkor zümmögj még hozzá ahogy Skrisz mondta, és a lelki szemid elött lásd a pozitivet! Holnapra nagyon drukkolok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melani!
Lássam a vonalzót
dezsina

Na jó,feladom.Segítség.
melánia

Ki segít? De nehogy összevesszetek ám értem. :oops:
melánia

Meli, küldtem privit.

skrisz72

Kis lepcsesek! :lol:

Meláni,
én nem is kapok clexane-t. Csak megkérdezte drúr, mikor a gyógyszerezésről döntött, hogy volt-e a trombózis a felmenőknél, mert a hajlam örökölhető, és ha valaki családja 'priuszos', akkor erős hormonkúra mellé kap ilyet is. Gondolom egyszerűbb felírni a gyanú alapján, mint elküldeni valakit vizsgálatra.

Szép napot! Itt éppen sütöget. Jó a szegedi klíma, nálunk éjjel ment le az eső :D

Kép
kisbuta

Kislányok!
mire visszajövök a kajából, legyen vonalzó!!! :D :!:
dezsina

Meli!
Dehogy veszünk össze...Krisz csinál neked szép vonalzót. :D
Dezsi!
Jó étvágyat :D ...nekem nincs...nagyon ideges vagyok...pedig nem akarok...csak pozitívan,csak pozitívan,csak pozitívan,csak pozitívan,
csak pozitívan,csak pozitívan,csak pozitívan,csak pozitívan.
Vendég

Nem találom skirsz.
melánia

Valami nem jó skirsz.A weblap lejár mindig ezt írja ki.Mindegy hagyjuk.
melánia

Illetve hadjuk.
melánia

Mi a baj?
Vendég

Meli, mondd, hogy milyet szeretnél, elkészítem, és elküdöm e-mail-ben. Utána már csak be kell másolnod a profilodba. Abban is segítünk.
Milyen legyen, virágos, vizes, állatos, játékos, babás???

skrisz72

Oké,írtam privit
melánia

Kép

Kép

Kép

Meli, ezek milyenek?
skrisz72

Jó,a felsőre gondoltam.A lila virággal.
melánia

Kép

Vagy ez?
skrisz72

Jó a lila virágos.
melánia

Választhatsz, hogy a lila virághoz milyen figurát tegyek. Mivel jelezzem az esemény közeledtét? Pillangóval, állatkával..... vagy maradjon a sztetoszkóp?

skrisz72

pillangóval.
melánia

Nyulaszkám! Nem akar átjönni, küldenéd mégegyszer?

És tessék enni, hát mitő nöjjön nagyra az a nyulfióka? :D :D

Itt is gyönyörű szép idő lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
estike66

látom alakultok :D ...szerencsétek van,Dezsi halat ebédel :lol:
Vendég

Estike!
Akkor küldöm mégegyszer,csak a biciklist.De ha kell a többi is,szólj.
Vendég

Meli, kész van, priviben küldjél e-mail címet.

skrisz72

Skrisz:különböző okok miatt várni kell a lombikkal.Talán novemberben.Van 3 fagyibabánk.

babaimádó
Kép
babaimado

skrisz:megkaptad az üzimet?
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?