Új privát üzeneted érkezett!

Pankaa

Nem találom a képeket a picassan !!!!! :wink:
A közös mailen vannak ??? :oops:

Tomi most kezd békapózban aludni puncsító popsival !!! :lol:

Jobbulást kivánok !!!! :wink:

Sno

Köszönöm szépen a köszöntést !! :wink:

Mert ezen a képen Tomika olyan nagyfiús és komoly nem pedig anyuci kicsi babája !!!!! :wink: Ennyit tesz az új frizkó !!!! :wink:

De jó, hogy Sebi ennyit beszél, Tomi néha egy két szót kimond meg a szavak eleje no meg a szokásos ana-apa és a többi.Valamelyik nap fürdéshez készülődtünk mikor megkérdeztük tőle Tomi fürdünk ??-mire ő rávágta- FÜRDÜNK (apjával összenéztünk mert nagyon meglepődtünk egész szavakat még eddig nem mondott).

Szőlőt adtok a babáknak ??Láttam Sebi már a tőkéről szedi a szöllőt, nincs baja tőle ???Ma adtam pár szemet Tominak, de félek fájni fog a pocija tőle vagy szeles lesz. :wink:

Körkérdés:
Kinél hogy kezdett el beszélni a babó???Természetesen ahol beszél már !
(Sebi tudjuk verseket mondott első szavában-irigy-irigy !!!!) :wink:

Kép
kditke
 
 


Jó reggelt!

Emili ébresztőt fújt fél órája :twisted: Nem tudom mostanság miért kel 8 előtt, de sejtésem szerint a szobafogság az oka, nem fárad le:( :evil:

Ditke!
A közös mailre küldtem egy linket, arra kattintva az én picasa ldalamra találsz, de egyből meg is nyílik az album :wink:
Beszéd:Emili foyton halandzsázott/zik,de érthető értelmes szó az inni volt, még 1 éves korában, aztán azt most nem tudja mondani :twisted:,Most érthető szavak:aja/anya, apa, mama, papa,tata, oda, csüc=csücs,büdi,ké=kérem,ági=igen :lol: ,hűha,oké,hami,ti-ta(tik-tak)=óra,háp=kacsa,nem.Ennyi jutott eszembe.
De mostanában kezd neki beindulni,próbálja is mondani ha kérem tőle.
Szőlő:Emili már tavaly is evett, csak akkor mag és héj nélkül, mostmár maga szemezgeti;)

Sno!
Kenguruban tényleg sok hálózsák van, csak nagyon drágák:(
Én most a varratáson gondolkozom, ha nem találok addig egy jó példányt.
Hát igen, tudnak produkálni a gyerkőcök, Emili régebben mondtam neki, hogy mondjad kérem, mire ő nem mondott semmit, de kinyújtotta a tenyerét, hogy tehetem bele amit kért :lol: Na annyit azért mondott hozzá, hogy ké:)
A kezét ökölbeszorítva azért rázza, mert ugye én a cumisüvegben így rázom össze a tápit :wink: De ha lát egy katicabogarat vhol, akkor mutat a mutató ujjára, mert életében mikor először mutattunk neki katicabgarat, akkor az ujjára tettük mászni :lol:
Ha alszik vki/vmi(pl.a tárolóban a motor, babakocsi:)),akkor az orra elé teszi a mutató ujját, és hmmm hangot ad ki, mert mutattuk neki, hogy pszt, alszik... :lol:
Szóval a jeleléssel nincs gond, de állítólag ez miatt is később fog értelmesen beszélni, mert ugye így megérteti magát :lol: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pankaa

Megtaláltam a képeket nagyon sokat nőtt Emili is gyönyörű a szőke kis fürtöcskéivel !!! :lol:

Azt veszem észre a gyerkőcökön , hogy most már nem babák, hanem kisfiúk, kislányok odavannak a mi kis babáink !!!!! :(

Én is ettől félek Tominál, hogy mivel ő is megérteti magát mutogatással mégkésőbb indul a beszéd !!!! :twisted:


Pann

Hol van az a turi amit írtál a múltkor a cipő bolt mellett ???
Pontosan meg tudnád adni a címet ???Vagy legalább körbeírni hogy hol !

Sno

Kenguru Gold itt is van Budaörsön, de aranyárban, kivéve ha akciózás van valamire !!!! :wink:

Kép
kditke
 
 

 
 

Kditke
Boldog névnapot így utólag! :D
Tomi még mindig nagyon helyes rövid hajjal! Egyre jobban tetszik így! :wink: (Persze úgy is helyes volt, csak sokkal lányosabb!)
Brigi igyekezett mindig kimondani az egész szót, mikor elkezdett beszélni. Sokat halandzsázott/ik, de azt inkább játszás közben. Egyébként igyekszik rendes mondatokat alkotni, amiben a mondókázás sztem sokat segít. Sztem előbb mondott mondókát (éneket), mint ahogy mondatokat alkotott.

Panka
Nem hangzik túl jól ez a műtét! Akkor most uúgy nem tudsz rendesen ülni, mint szülés után? Jaaaajjjj!
Jók a képek! :wink:

Mi tegnap voltunk a 18. hós oltáson. Szerencsére eddig nem lett beteg tőle. Viszont leesett az állam, mert az elmúlt 3 hónapban majdnem egy egész kilót hízott! :o Jelenleg 10410g és itthoni mérés alapján 85 cm állva. (Fekve már nem tudom lemérni)

A dokit megkérdeztem és még ő sem tud semmit a Pneumo oltásról. Azt mondta, hogy hívjuk fel az ÁNTSZ-t majd ők megmondják. :roll: Azért jó, hogy mindjárt itt van október és nem értesítették még a dokikat. :evil:
Kérdeztem még az influenza elleni oltást is. Azt mondta, hogy lehet ilyen kicsiknek is és ajánlja is, ha rendszeresen jár közösségbe.
lora7
 
 


Látom mindenki hétvégézik...

Voltunk a Mária nagykerben (asszem a Pann tette fel a honlapcímet), de sajnos nincs nekik esőnadrágjuk semmilyen. Ill. csak 114-es méretben. Nem tudom, hogyha interneten rendelnék akkor hoznának-e, de attól tartok, hogy az lehet, hogy több hét lenne és nekünk most kellene, nem decemberben. :x Hogy miért nem lehet ilyesmit kapni?
Viszont kaptunk gumicsizmát. Érdekes, mert máshol 21-es tök pici volt, a 22-es meg nagyon nagy. Ehhez képest ott a 20-21-es lett jó. Néztünk neki téli cipőt is, azokból meg 22-es kellene Brigónak, de végülis nem vettünk, mert még nincsenek igazán téli cipőcskék, átmenetink meg van. Szóval ennyit a számozásokról...

Pann
A turi engem is érdekelne! Nem az amelyik a Bosnyák után van, a Fenomén helyén? Abba nem volt valaki?

Hálózsák
Folyamatosan próbálkozom vele. Pl. tegnap is, aminek az lett a vége, hogy a 3. ébredés után (f1-kor) levettem róla, miután az eleje a hátán volt és szegény teljesen belecsavarodott. Utána végig aludta az éjszakát. Csak az a baj, hogy a takarót is leszedi magáról hasonló okok miatt. Nincs valami ötletetek erre?
lora7
 
 


Lora!
Igen, olyan mint szülés után, de szerintem rosszabb:(
Nekem ez tetszik nagyon, csak nem tudom Mo.-on hol lehetne beszerezni, gyanítom sehol.:?
De ez egyben leesésgátló is;)
http://grobag.com/firstduvet.aspx
Esőnadrág:
http://www.teszvesz.hu/item439455529_tc ... adrag.html
http://www.teszvesz.hu/search.php?from_ ... el=2&pay=0

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


pankaa
szállítanak magyarországra is, úgyh csak kattintanod kell :) jól néznek ki a cuccok, és a hálózsákválaszték még engem is lenyűgözött, pedig nem is használunk :wink:

lora
öltöztesd fel annyira, h ne fázhasson meg, ha kitakarózik (nálunk body, harisnya, hosszúujjú felső az éjszakai viselet + takaró). egyébként sztm ha fázik, akkor vagy felsír, v ösztönösen bekucorodik a takaróhoz

turi
én is meg akarom nézni (sztm az az, a fenomén helyén). már más topikban is láttam, h n dicsérték

ditke
szőlő simán megy, n szereti. ha nagy benne a mag, azt kiköpi

thelga
a kérdések közül volt ami önbevallásos alapon ment, de a nagyobb részét ő maga mérte fel. igen, a nevével kapcs vlh így van, h van, h figyel rá, de nem 100%. aztán, h nem tudja, h ő a kele, v csak nem ér rá mindig velünk foglalkozni, azt ki tudja? :lol: meg nála bekever az, h n sokszor beceneveken szólítjuk :oops: pl.ha megkérdezem, h hol van a maci füle, akkor a sajátját mutatja :roll:

kuki, akit érint :wink:
jelentem, küldetés teljesítve, totál vissza lehet húzni. úgyh nálunk bejött, h egyéves korig hozzá se nyúltunk, aztán megpróbáltuk, bepánikoltunk és megint nem csináltunk semmit :lol: a 15 hós oltáson mondta a dokinő, h azért egy héten kétszer próbáljuk meg. úgyh hébe-hóba bepróbáltuk és tegnap totál sikerült, juhéjj (n n rem, h ez már így marad, nem tud visszaromlani)

majus3
 
 


Dana,
sajna nem tudtunk most összefutni veletek, csak az esküvőre mentünk fel Szhelyre, aztán vasárnap délelött meg nem akartuk otthagyni a rokonokat, mert alig találkozunk, ebéd után meg robogtunk haza, hogy kihasználjuk az alvásidőt utazásra. Az idő sem kedvezett volna egy kalandjátszizásnak, pedig már annyira kiváncsi vagyok rá!

Panka,
Sebi is alszik pucsítva.
Jó ez az ágynemű, de ha a paplant betűröd az ágykeretbe, mint bizonyos szállodákban szokták, akkor majdnem ugyanitt vagy (én mondjuk szeretem, ha teljesen hozzám simul a paplan, különben fázom).

Május,
de irigy vagyok. Sebinek mióta nem kenjük ugyanolyanra visszaszűkűlt, de szerencsére most nincs alatta semmi, és még van haladékunk.

Ditke,
Olyan mintha Sebi most nem beszélne annyira tisztán, mint korábban, de rájöttem, hogy mitől van pl. alma - eddig "amma" volt, most "ajma".
Az esküvőn mindenkit kiakasztott a dumájával. Ha éppen nem hozzánk beszél, akkor énekel (pl. iglice szívem, iglice), meg versel.
Ami érdekes nála, hogy a halandzsa teljesen kimaradt.

ami viszont nem megy:
- motorozásban simán verik a sokkal kissebbek
- nem ad puszit, és mint kiderült nem csak azért, mert nem akar...
- sokkal kevésbé táncizik a zenére, mint másnál láttam

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Hali!

Turi: igen, igen, a Fenomén helyén! :wink: Ha vki mostanában útba ejti írja meg, h jött-e már téli cucc (vastag pulcsik, vastag nacik)! Köszi!

Lora: alvás: nálunk is ez van, nekünk a több rétegű pizsi hozott megnyugvást, meg aki "arra jár" (éjjel :lol: ), az betakarja. Elmaradt infó: talpas rugi, 24 hó-ig a Tesco-ból, 3 db-os csomiban. :wink:

Alvó póz: fura, úgy látszik ez is vmi kortünet, mert egy ideje Gergő is ebben a béka pózban alszik. :o (Legalább tudom, mikor gondolja komolyan, h aludni fog. :lol:

Fütty: mi már nem is próbálkozunk....:oops:

Sno! Gergő sem tud puszit adni. :( Simán cuppog a levegőbe, de amikor mondjuk az arcomra kérem, akkor vhogy nem jön össze. :? Először a saját arcát tartotta oda, de most már rájött, h nem ezt várnánk, úh most egyszerűen semmit nem csinál. :(
Tánci az megy, bár szívesebben "vezényel". Na bumm, legföljebb karmester lesz, nem táncos. Táncos már úgy is van a családban, karmester meg nincs. :lol:
Motorozás: nálunk nagyon megy, de a beszéd....hát nem is tudom. Most kezdte intenzívebben ismételgetni a szavakat, de a mondókázástól, énekléstől még n-n messze vagyunk. :(

Most csak ennyi, mindenkinek jó éjt!
Vendég
 


Lora

Akkor te le tudnád írni, hogy hol van a turi pontosan ??Előre is köszi !!!(nem tudom hol volt a fenomén) :oops:

Nem lehet, hogy azért csavarodott a hálózsákba, mert túl nagy egy kicsit rövidebb nem lenne jobb ???(bár tudom az ember alig kap bármilyet is ne válogassak mi ???) :wink:

Sno

Érdekes, mert nálunk a cuppanós puszi, motorozás és a tánc megy, jól van minden nem lehet tökéletes !!!

Hogy gondolod az ágykeretbe való takaró behajtást ??Kétoldalt és alul a matrac alá gondolod ??? :oops:

Tomi leveszi a hálózsákot mindig magáról (tescós) apuka új ötlettel állt elő, (csak azért írom le, mert ahogy előzőleg olvastam nemcsak Tomi csinálja ezt) fordítva adja rá a hálózsákot, tehát a patentok a hátán vannak, így nem tudja kipatentolni. :lol:
(egyenlőre)

Fütyi:
Nálunk hónapok óta teljesen vissza lehet húzni.(hál istennek) :wink:

Új tudomány : ha kacsát lát hápog, ha lovat akkor nyihog, ha macskát akkor mijá-t mond.

Apuka készített a ma tartott névnapi bulimra pizzát és mákos tortát nagyon fini volt !!! :lol:

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Sno!
Emili pont ezekben jó, motorozás már nagyon megy, lökve is, cuppanós puszik ömlenek ránk,táncolás balett elemekkel :lol: Viszont nem sokat beszél, és számolni sem tud :wink: :D
Hallottam én is a betúrős módszerről, de ez Emilinél semeddig sem tartana, első dolga lenne kiszedni, másrászt nagyon nehéz a martac alá nyúlni :? De én is úgy szeretem, ha rámsimul a takaró, mert nekem is fázik a hátam, de ezzel nem mindenki van így, biztos azért taláták ki :D Már csak az a kérdsé, hogy mi van akkor, ha kibújik alóla, és ráfexik :lol: :twisted: Na jó, persze ezt a típust nem kicsi gyereknek találták ki, hanem nagyobbaknak, és szépen alvó gyerekeknek, nem mocorgó babáknak :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Jó reggelt!

Tényleg jó ötlet ez a csodahálózsák, de én meg attól félnék - csak, h ne hazudtoljam meg légzésfigyelős múltamat - h belemászik és nem kap levegőt. Bár Boldiapu szerint erre akkora esély van, mint hogy ugyanez jómagammal történik..

Május, fütyikérdést én is irigylem, mi nem csinálunk semmit a világon, feladtuk, mint Pannék..

Boldi szavakat ismétel, de mondókázás nagyon messze, már csak azért is mert én sem jeleskedem ebben, mindig elfelejtem, h kéne :oops:

Motorozás iránti igény most jelentkezik asszem a bölcsi hatására..
Tegnap szétszerelte a dömperjét, beleszuszakolta magát és berregve elindult, alig bírtuk kiszedni :lol:

Hálózsák működik, muszáj is mert marha hideg van éjszaka, alatta talpas rugi, pann, n jó, h írod a tescóst!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi
:lol: :lol: :lol: Boldiapunak azt hiszem igaza van! :lol:

Panka
Jó az a cipzáros izé, de ebből legalább 2 garniturát kéne rendelni. Viszont ha már ilyen, akkor sztem kb. ugyanez a gyerekhálózsák (persze nem az a fajta amit ráadsz, hanem kapni olyat amilyen a felnőtteké sátrazáshoz). Sőt ilyen még van is 1 itthon. Igaz, a leesésgátlót ez a megoldás nem pótolja...

Brigi is jelenleg jól felöltözve alszik, csak ilyenkor mindig arra gondolok, hogy én max. egy trikóban alszom akármilyen hideg van, inkább a meleg paplant választom. Utálom a sok ruhát alváskor... :oops: Persze ettől még lehet, hogy Brigó nem... :roll:

Sno
A motorozás nem lehet, hogy azért megy kevésbé, mert nincs körülötte mocival száguldó kisgyerek? Brigi sem mocizott, aztán nemrég egy kislánnyal összebarátkozott, aki viszont száguldozott. Na azóta Brigi is annyit gyakorolt, hogy már ő utána is szaladni kell.
Mondókázás terén ma leesett az állam: Brigi elkezdte énekelni a "Hol jártál báránykám"-ot. Legalább 2 versszakot elénekelt, igaz nem sorrendben. Ebben az az érdekes, hogy ezt én nem is szoktam énekelni, csak a zeneovin hallja. Úgyhogy Ágiboldi, tessék berakni a zeneovit! :wink:

Kditke
Turi pontos címét nem tudom, de a Nagy Lajos kir. útján van a Bosnyák tér után van bal oldalt. Egy nagy angol turi, és asszem 1990Ft./kg a ruhák ára. Mész a Nagy Lajoson észre fogod venni.
A hálózsák nem túl nagy rá. Sőőt, épp hogy jó még. Ráadásul úgy megtetszett mikor kaptuk, mert képzeld, nem alulról felfelé kell húzni rajta a cipzárt, hanem fentről le, hogy ne húzza ki a gyerek. Persze már ezt is megtanulta kinyitni. Viszont ez a fordítva ráadás tetszik! :twisted:
lora7
 
 


Sziasztok!

Lora!
Én is utálom a ruhát magamon alváskor:)Ez miatt én sem szeretem nagyon bebugyolálni Emilit, és úgy látom hogy ő sem csípi a sok ruhát.
Már most kezdőik megint a közelharc a kabát, harisnya, sapka miatt :(

Ha vkit érdekel, van egy Brendonos kuponom egy kiságyra, leesésgátlós. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hééé, írjatok már! Már biztos nem emlékeztek milyen unalmas egy munkahelyen ülni a számítógép előtt.. némi kikapcsolódást nyújtana a babanet, erre sehol semmi.. más fórumokat mégse olvasgathatok a munkaidőmben.. :? :lol:

Tegnap a bölcsiben azzal vártak, h Boldi összetörte valamelyik gondozónő szekrényét :lol: :lol: ripityára valami fiók kitépésével ... hihi, azt hittem ez majd csak a gimiben lesz :oops:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Na végre ideértem. Kanizsa messze volt, hideg volt, hányás a kúp miatt elmaradt, szopizott egy tejhólyagot a cicimre és iszonyat hisztis…
Jó, hogy írtátok a bevásárlás körüli mizériát, mert már azt hittem, hogy csak én golyózok be ennyire a Linustól. Nálunk nemcsak a bevásárláskor, hanem mindenféle kimozduláskor ezt csinálja (járgány, babakocsi csak kis ideig jó, aztán séta, ellenkező irányba séta, felkéretőzés, anya kidöglés…)

Ortopédia: még nyár elején kértem egy beutalót, mert úgy láttam egy lábfejét mindig befelé fordítja, amikor felállt. /ez csipőproblémára is utalhat/ (akkor még nem ment) Most kontrollra mentünk, de úgy, hogy a háziorvos nem látott semmit, de beutalót adott.
Az, hogy a bokája befelé nyeglett, azt apukája vette észre, mikor a homokozóban játszottak és apu összehasonlíotta a többi gyerkőc lábával.

Most hordjuk kintre a salus döntött sarkú cipőjét, bent pedig a talpbetétes szandit. Kíváncsi leszek mikorra érünk el javulást.

Gombaevés: arra emlékszem, hogy a gombát 3 éves korig nem javasolják, mert a fehérjéje olyan összetett, hogy gyakorlatilag nem tudja megemészteni a kicsi.

Megvan az első igazi gyerekszáj történetünk: (nekem legalábbis nagyon édes volt)
Piros/-as sapit keresek a Linusnak, hogy passzoljon az új cipőjéhez, de elég nehezen találok olyat, ami tetszik és még praktikus is. Egyik boltban talátam egyet, ami ránézésre jó volt, de biztonság kedvéért rápróbáltam Linusra is, aki addig már hangosan kurjongatott Sapi Sapi felkiáltással! Majd így kiált: cíp, cíp (csíp) !!!! Az okos boltos a cimkét a műanyag kapoccsal a sapka belsejében helyezte el és az szúrt! Nem is vettem meg!


Ágiboldi: talán kevés a mozgástér Boldinak a bölcsiben :D :wink: Ugye nem kellett kifizetned? Linus multkor egy ismerős boltjában lökött le egy műanyag hercegnős Disney-s poharat - amit 4 nap mulva vett észre a csajszi és kifizettette velünk a nagyker árát - megkaptuk a csorba poharat. Meg is jegyeztük apával, hogy na ilyet sem fog kapni többet, mert iszonyat gagyi!

nanica
 
 


Mz/x jelentekzik:D

Ágiboldi!
Akkor az a szekrény nem volt vmi stabil, vagy Popeyt nevelsz? :lol: És hogy fogadták a gondozónők a rombolást?

Nanica!
Gyerekszáj nagyon jó:D
Gomba:én is csak azért adtam a pöriből neki, mert nagyon kérte, és olyan jóízűen ette.Persze leginkább csak a szaftot tésztával, de 1-2 kocka gomba is lement :wink:

Mentünk ma a 18 hós oltásra, de elfogyott az oltóanyag, így majd jövő7en. :?

Képzeljétek, Emili kapott egy ilyen kis bútort:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=90728339
Kerezstanyja vette neki.Igaz még csak megrendelve van, ma megyünk élőben is megnézni, aztán ha szállítják akkor kell csak fizetni.Ja, és itt van az utcánkban, csak át kell árte menni 8)

Kezdi nagyon utánozni a beszédet, elindult vmi fejlődés ezen a téren végre!:) Mondja hogy apáé, jó, nem, nemjó:)Eezek az új szavak.Meg a csücs, csíz.De ezeket mintha már írtam volna :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Na végre, hurrá írtatok :D
Hát csak röhögtek a bölcsis nénik, mondták, h jó erőben van, én meg mondtam, h felelősséget nem vállalok, azér vannak, h megneveljék :lol:

Panka, tök jó a tarka bútor!

Nanica, vicces a csíp. Erről jut eszembe, hogy Boldi a cipőt és kalapot is kupaknak hívja mint a cumisüveg kupakját (kapku) :lol:

És tegnap véletlen bezárta magát a fürdőszobába. Jól megijedtem, mert magára húzta a kis reteszfélét. Tehetetlen érzés, nem tudtam csinálni semmit, ő meg bent sírt és rángattuk mind a ketten az ajtót, aztán véletlen kinyílt.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi!
:lol: :lol: , akkor jó, ha lazán vették a bölcsisek :wink:
Na az iylen bezárástól paráznék én is, ezért nem csukom magamra a wc ajtót sem, bár azon nincs retesz, de mindig az jut eszembe, hogy mi van ha véletlenül elromlik a zár :roll: :oops:
Kapku: :lol: Mi is megjetettük az ági rejtélyt:igen-t jelent :lol: Miért is nem jöttem ár egyből?? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Nanica

Ezt nem mondod komolyan, hogy kifizettette ????
Még tartjátok a kapcsolatot vele ??? Káló is létezik a világon !!!!!
(legalábbis anyós elmondása szerint boltvezető volt) :wink:

Ágiboldi

Szekrénytörés hurrá, :wink: fürdőszoba szorulás borzasztó !!!! :oops:
Még jó, hogy kinyílt az ajtó , nálunk szerencsére minden szobának 2 ajtaja van, most jövök rá milyen jó, kivéve a spájznak. :oops:

Anyukám olvasta az újságban, hogy csak ingyenes lesz a pneumo elleni oltás a 2 éves kor alatti babóknak, bár ez még nem garancia ugye semmire !!! :wink:

Pankaa

Hogy vagy ???(seb gyógyulgat ???) Jobbulást !!!

Lora

Köszi a turit, megtaláltam neten a pontos címet !!!! :wink:
Nálunk még nem tudta leszedni Tomi a hálózsákot így fordítva, úgy néz ki beválik, bár nem tudom meddig, mert olyan kis okosok, hogy mindenre rájönnek !!!!! :lol:

Zeneovi CD ????Kik éneklik, mondókák ???? :oops:

Ma olyan cuki volt Tomi mikor hazaértem szaladt elém ezerrel és nyomta a cuppanósokat látszott rajta, hogy nagyon örül nekem !!! :)

Mazsi ????

Kép
kditke
 
 


Ditke!
Köszi, javulgatok, már tudok ülni is :lol: Tegnap voltam kontrollon, dokinő szerint szép, szerintem lehetne szebb is :wink: Varratok még nem akarnak kiesni, pedig szerintem akkor nem húzódna. :roll: Most Betadin krémmel kenem.
Zeneovi cd:nekünk is megvan min, Emili nagy kedvencei, ovis gyerekek énekelnek, mondókáznak rajta(de inkább ének), fantaszikusan jó zenével, igazi ovis hangulatú, nagyon déesek, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! :D

Lorca????

Timi!
Hoyg megy a meló?Milyen Lillus nélkül?Tudom hogy rossz, de azon kívül? :wink: Ő hogy bírja a nagyikkal?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!
Régen nem voltam és most sincs sok időm csak egy kicsit benéztem olvasni de látom hálózsákot kerestek ti is. Én a forbaby.hu-n láttam olyat ami viszonylag jó áron van.

Mi egyébként jól vagyunk, már két hete kettesben. Jó hogy erre jártam mert az evés nálunk is katasztrófa és egy kicsit megnyugtatott hogy nem vagyunk vele egyedül.
Ennyit engedett Lili mert napközben ő is csak egy órát alszik.

Kép
emoke27
 
 


Mondókák:
http://www.mondoka.hu/index.php?v_action=doc&v_type=1

Emőke!
De jó, hogy itthon van apa!Milyen volt neki Afganisztánban?
Mesélj majd magatokról is.
Én is ma néztem ezt a forbabyt, írtam is nekik kérdésket:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Irtó dühös vagyok, írtam egy csomót, és eltűnt az egész!!!
Hogy lehet?? Csak ledobtam az oldalt, amíg kimásoltam egy linket!!! :evil: :evil: :evil: Grrrr.
Vendég
 


Pann
:evil: Ilyet már velem is többször művelt. De azért ugye nem fosztasz meg minket az írásodtól? :wink:

Kditke
Ma pont a rád és Tomikára gondoltam. Nagyon jól tetted, hogy levágtátok Tomi haját. Ma találkoztunk egy kisfiúval, akinek ugyan gyönyörű szőke loknis haja volt, de én teljesen lánynak néztem, annak ellenére, hogy nem lányos ruhában volt. És a végén még én éreztem rosszul magam. Pedig tényleg lánynak nézett ki! Aztán elképzeltem Tomika fiús frizkóját a kisfiún és kedvem lett volna az anyukának elmesélni a történeteteket (Egyébként az egyik bátyámnak is csak "lány" képei vannak kb. 3 éves koráig, míg le nem vágták a haját és ez főleg kamasz korban elég rosszul érintette.)

Panka
Szerintem Emőke férje épp Afganisztánban van. :roll:
Nagyon helyes a kisasztal a székekkel! :D

Emőke
De jó, hogy jelentkeztél! Egy kicsit bővebben is írhatnál, ha időd engedi. Fú de nem irigyellek apa miatt! Látogatóba sem tud majd hazajönni néha?

Ágiboldi
:lol: :lol: :lol: Ez annyira aranyos! A kis BoldiBenőke! :lol:

Nanica
:lol: Annyira aranyosak ahogy próbálják kifejezni magukat. Néha nagy fejtörések árán jövök csak rá, hogy mit is akart mondani! :lol:

Erről jut eszembe, hogy tegnap találkoztunk a sétánk során két kis pincsinél is kissebb kutyával. És Brigi lelkesen mutatta nekem őket, hogy "cica, cica" :lol: Szegény nem értette, miért mondom, hogy ők kutyusok.
Ja és ma éjjel megint beszélt álmában. "Cipi, cipi! Csinibaba, látod? Szép?" Szó szerint ezt mondta éjjel 1 körül. :lol: Asszem a lánykám igazi cipővásárlós nőci lesz! :lol:

Nekem is pont tegnap jutottak eszembe a hiányzók, mikor vmit visszakerestem itt a fórumban.
Hol vagytok hiányzók? Hiányoztok! Lorca, Mazsi, Ria! Ja és Timi is rég volt már! (És még akiket kihagytam!)
lora7
 
 


Sziasztok!

Emőke!
Jajj, akkor félreértettelek. :oops: Még csak most ment kia férjed?Milyen neki kint?

Lora!
Nagyon édes Brigi, hogy így beszél álmában!:DFelébredsz rá, ezért hallod? :roll:
Kutyik: :lol:


Képzeljétek, Emili most nagy érdeklődést mutat a "pisilőnk iránt, az előbb hisztizett, hogy apáét is megnézné Embarassed Rolling Eyes Laughing Húzta fel a gatyáját, és lesett be alá, majd hajolt volna hogy puszit adjon rá Embarassed Sad (bár mostanában mindent puszil).Nme korai még ezen irányú érdeklődése??Vagy csak azért kíváncsi, mert ugye azt ruha fedi, és nem látja?Mert mostanában sokat mutogatja az arcomon a testrészeket is Rolling Eyes

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Lorca!
Pont most hallottam a híradóban, hogy állítólag megtalálták Lorca csontjait :lol: Emilitől nem hallottam a részleteket, de úgy emlékszem erről a Lorcaról nevezted el itt magad :wink: De ki is volt ő? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!


Panka,
Pont en is hallottam, es nekem is pont a mi Lorcank jutott eszembe :lol:
Aron is szivesen odanyulkalna, ha hagynank, ugyhogy szerintem ez teljesen termeszetes. Puszit azert nem adna ra, de O meg nem is ad puszit egyatalan. :lol:

Egy-ket dologra reagalok, elegge csapongok, sok mindenrol volt szo az utobbi napokban.

Szolot, szilvat kap Aron, a szilvat egyertelmuen hej nelkul, a szolot neha megpucolgatom, ha van hozza kedvem. Az a baj, hogy elegge meghajtja Aront a szilva, akar 4-5x is van szeklete, ha azt adom.

Lora,
Ne is mond! Aront is orokke kislanynak nezik, bar szerintem nala nemcsak a haja miatt, hanem a pofikaja miatt is (annyira szep kislanyos arcoskaja van :lol: - termeszetesen elfogult vagyok, de nagyon :lol: )
Miket mond Brigi!!! :shock: Teljesen meglepodtem, ahogy olvastam.....

Volt szo a motorozasrol is, Aron egyatalan nem motorozik, abszolut nem erdekli :( Beszelni sem beszel meg, bar egyre bovul a szokincse. Tancolni tancolgat, ha mondjuk. Dudolgatni szeret nagyon.

Elkuldom, amit irtam, nehogy ugy jarjak, mint Pann. Majd folytatom.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok ismet!

Nagyon tetszettek a fenykepek, Emilirol is meg Tomikarol is. Hihetetlen, hogy Tomikanak milyen jol all az uj ruhaja, olyan nagyfius benne, egyatalan nem baba mar tobbe....

Kditkenek utolagosan is nagyon boldog nevnapot kivanunk!

Agiboldi,
Aranyos volt a szekrenyvero Boldi sztori :) Viszont a furdoszobai bezarkozos kevesbe volt vicces.
Kerdezni szerettem volna, hogy hogy birod az egesz napi munkat es utana ellatni a csaladot. Es erdeklene, hogy migrened van-e.

Emoke,
Tok jo, hogy jelentkeztel! Nem lehet egyszeru igy kettecsken :( Hogy birod? Anyukadek a kozelben laknak, tudnak latogatni, vagy Ti eltudtok menni hozzajuk neha? Mikor jon majd haza apa?

Nanica,
A poharos eset engem is felhaboritott. Meg jo, hogy ismerosrol volt szo! :twisted: Kepes volt meg igy is kifizettetni az arat!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ditke,
tartozom még a szőlős válasszal: Sebi tonna szám eszi a szőlőt, magostól, héjastól, és leginkább szorulása van tőle, más hatást nem tapasztaltam (sok szőlőhéj a kakiban).

Helga,
nem vagy elfogult, tényleg nagyon helyes pofi Áron :)

Sebi az előbb diszkréten fuldoklott a konyhában, mire odaértem kissé könnyes szemmel, és zavart mosollyal közölte, hogy "megijedtem".

LESZ TALI, VAGY NEM LESZ???

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Helga

Tényleg a hosszú hajával és a pofijával Áron simán elmehetne kislánynak !!! :wink:

Igen Tomi babából Tomi kisfiú lett !!!De Áron arca is sokat változott, sokkal nagyobbnak néz ki ő is, ezért írtam a múltkor, hogy odavannak a pici babáink !!!!! :wink: :cry:

Tomika is dudolgat ha éneklést hall, ezért az utóbbi időben sokat éneklek neki. :evil:

Pankaa

Tomika is igen érdeklődő, főleg a cicim(ha lehet így nevezni még ezt a méretet :lol: ) iránt, bár erre apukája hívta fel a figyelmét. :twisted:
Nálunk a hasamat puszilgatja felemeli a pólóm és alatta. :oops:

Sno

Pár szemmel, mármint szőlővel megkináltam én is Tomit, de egy egész fürtöt még nem mertem neki adni !!! :oops:

Édi lehetett az ijedt Sebi !!! :wink:

Mikor fürdöttek a fiúk a kádban beszélgettünk apával, hogy tegnap így meg úgy erre megszólalt Tomi, hogy "Tegnap", olyan cuki volt apával egymásra néztünk és elkezdtünk nevetni !!! :wink:

Lora

Nagyon ciki lehett a szitu, én is jártam már így, de ilyenkor mindig fülbevalót keresek a babón, aztán sokak meg nem is raknak a gyerkőcnek fülbevalót !!! :oops:

Most már nagyon sokat nőtt Tomika haja, legalább 7 mm-es ez pont jó, apukának kiadtam, hogy ennél rövidebbre NEM vághatja !!!!Így nagyon cuki és tényleg olyan komoly kisfiús !!!! L lehet megszoktam már de nagyon tetszik, jobban, mint a régi frizu !! :wink: (MINDEN ELFOGULTSÁG NÉLKÜL UGYE HELGA) :wink:

Tomi is gyakran nézi a kiskutyát cicának, amit mostanában mióta kerimami megtanította neki a mijáut-így hív. :wink:
Nála a kutya a miénknél kezdődik 70 kg. :wink:

Tomi még ébren sem beszél ilyeneket, nemhogy álmában. :shock:
Egyébként apuka és én is szoktam beszélni álmomban !!!
Egyszer próbáltam kifaggatni , de nem sikerült, mert felébredt és azt mondta ne ilyenkor beszélgessek vele !!! :oops: :lol:

Emőke

Én sem cserélnék egy perceddel sem !!!Bocsika !!! :wink:

Evészet az utóbbi időben nálunk is sokat romlott, pontosabban csökkent az étvágya Tominak, de sebaj, a súlya normál ha egy ezt tartja még az is jó !!!!

Fényképet dobhatnál fel magatokról !!!!

A többiek is dobhatnának friss képet, mint Helga avatarja olyan jó, lehet rajta látni mennyit változnak a babák !!!!Plussz én szeretek gyönyörködni bennük, a picassan levők elég régiek !!!!! :wink:

Pann

Én is jártam így sokszor !!!! :twisted: :evil:

Kép
kditke
 
 


Jó reggelt!

Helga!
Nagyon édes Áron a vonalzóképen:D

Sno!
Sebi aranyos lehetett, bár aszitu nem volt kellemes :?

Ditke!
Hasamra Emili fújni szokott, és annak olyan berregő hangja van :lol:

Tali:pont ma szerettem volna megkérdezni, hogy akkor mi legyen, mert van akinek jó, van akinek nem az időpont.
Légyszi jelezzen aki tud/szeretne jönni, ha lehet a múltkori névfelírós módszerrel, mindenki odaírja a nevét egymás alá :wink:
Helyszín:ezen még gondolkozom, esetleg a WestEnd jöhetne szóba, mivel onnan a budai kolimba megyünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Jó reggelt,

Kditke, Boldi is eszi a szúlút, rengeteget, számolatlanul. Nagy szemű, ezért kimagvazom (én magam is kiköpöm) de a héját nem szedem le.
Na ugye, megmondtam, h milyen gyorsan nú a hajuk! Akárcsak a körmük :twisted:

Sebi dumája irtó jó!! Már úgy várom :D

Talira én nem tudok menni.

Helga, köszi a migrén kérdést :) Van, de úgy mint rég, még a terhesség előtt, vagyis beállt hétvégékre.. (gondolom akkor lazulok el és utat tör magának..) és hát mivel nem szoptatok szedhetem a spéci gyógyszert, amitől elmúlik, bár gondolom akkor se jó, h hetente van :roll:

Amúgy nem rossz a 8 óra munka, mert utána már csak nyugisan vacsizunk hármasban valami hideget, és kész. (Boldi nagyon tudományos alapokon marha jókat eszik a bölcsiben, ez megnyugtató) Ráadásul ha az ember már nem ül itthon, akkor lecsendesedik az állandó takaríthatnék, stb, szóval a normális heti 2 porszívózásra szorítkozom, azt is azokon a napokon mikor itthon dolgozom (heti 2 nap). És tornázni is ilyenkor járok napközben, így az sem az esti együtt töltött időből esik ki :D Összességében kevésbé fárasztó, és asszem a Boldival töltött jóval kevesebb idő minőségibb. Ő meg végre nem sír a bölcsiben soha :D

Képzeljétek, tegnap találkoztam a villamoson Riával és Benivel! :D Jól vannak, csak lassú a net. Beninek látványosan nő a haja, mindketten szuperül néztek ki! Próbáltam írásra kényszeríteni! :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Szóval a szőlőt eszi :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Most csak kapkodva: Pann, Ágiboldi, mindkettőtöknek köszönöm, olvasok, képekben gyönyörködöm, nagyon jó! :)
Boldi és a szekrény :lol: .

Tehetek fel Petiről képet? A veszélyes helyzetek mappa nagyon megihletett! :)

Orsi, Sebitől továbbra is el vagyok ájulva :shock: :shock: :shock: ! Peti egy néma levente, vagyis nem néma, hanem halandzsa levente. De tipikus, a suszter cipője lukas, a logopédus gyereke nem beszél. :)
((De csodálatosan táncol, motorozik, puszit csak a nagymamájának ad))

Még egy: Május, nem szeretném a Gekkót bántani hiszen nem ismerem, de ezt a felmérést elég esetlegesnek érzem. Vagyis gyanús nekem, hogy aki eddig megnézte, a nagymozgás minden gyereknél rendben van, többi meg általában nagyon nem. Pl az utolsó részben a pohárra háromszor is visszatérnek, nem tudom, ez valóban akkora jelentőségű-e a szociális és megismerő funkciók tekintetében. :roll:
De ha úgy érzed, hogy rosszul látom, mondd! Te voltál ott! :)

Megyek...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!



Koszonjuk szepen a dicsereteket :oops: termeszetesen nem akartam semmi ilyesmit kicsikarni Toletek! :lol:

A tali sajnos nekunk nem jo :( Akik mennek, jo szorakozast kivanunk! Pedig mar annyira kivancsi vagyok Sebi szamolasara!

Rita,
Ne hogy visszafogd magad! Jojjenek azok a kepek!
Latom, ez a poharas dolog nem csak nekem tunt fel....

Kditke,
Szerintem is nagyon jol all Tominak ez az uj frizu, abban a kisfius szerelesben pedig pont ugy nez ki, mint egy gyerekmodell!
Aron is ismetelget. Annyira edes, mikor kozbebeszel, amikor tarsalgunk apaval. Tok komoly az arcocskaja ilyenkor, agyon tudnam puszilgatni :)

Agiboldi,
En most is heti 2x porszivozok :oops:
Sajnalom a migrent :( Nem lehet tole megszabadulni?????
Orulok, hogy ilyen jol es gyorsan sikerult a kiscsalad visszailleszkedese a dolgos hetkoznapokba. Felek, nekunk majd nem fog ennyire zokkenomentesen menni, pedig az csak 1 ev mulva jon el nekunk.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Teganap már én is írtam, de ez a hülye oldal kiléptetett. Most sok kedvem nincs is, csak egy gyors helyzetjelentésre.

Gréta hétfő óta meg van fázva, szegénykémnek nagyon teli van az óra, egyfolytában szívni kell, de más tünete nincs, talán egy nagyon picit mára már javult. De ha még mindig sok a trutyi holnap délutánig visszük az orvoshoz.

Múlt héten kiderült, hogy apukámat meg kell műteni, tegnap délután volt a műtét, éppen nem sokkal utána mentünk be, mikor lehozták a műtőből. Nagyon rossz volt nézni, hogy kába. Miután felébredt akkor meg nem tudott nyugoton maradni, egyfolytában mocorgot, pedig nem nagyon szabadna neki. El volt zsibadva a lába is, nem nagyon érezte, szegénykém el volt keseredve, kicsit sírva is fakadt. Én is, nem tudtam megmaradni a kórteremben. Ráadásul 63. éves létére soha nem volt még kórházban, így még rosszabb neki, illetve egy izgő mozgó, most meg csak feküdni és nem csinálni semmit. Ez neki szőrnyű.

Bocsi, hogy leírtam, de muszály volt magamból kiírni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lin!
Nagyon sajnálom apukádat, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Én nagymamámat is szerdán műtötték, neki hólyagsérve volt:(De már lobban van, jövő7en haza is engedik.:)

Lányok!
Mi reggel indulunk, így ha senki nem jelentkezik a talira, akkor lefújom:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka
Sajnos nekünk sem jó a holnap. :(
Egyébként felébredek Brigi éjjeli dumájára, mert sokszor ha felébred éjjel nem sír, csak kiszól, hogy "anya" vagy "iszi" (ez az innivaló) Emiatt már nem csak a sírásra pattanok. :evil:
Hihi, a hasamra azt a berregőt Brigóca is szokta! Utána meg csupa nyál a hasam! De úgy tud kacagni rajta. :lol:

Kditke
A baj csak az, hogy már láttam fülbevalós kisfiút is! (Na jó, csak az egyikben volt, de hát nem mindig nézem meg mindkét fülét a gyereknek!) Ja, és Briginek sincs fülbevalója, de ettől még lány. :lol:

Lin
Apukádnak jobbulást! És nyugodtan gyere panaszkodni, tudod, azért vagyunk!

Szőlő, szilva
Brigi a szőlőt is, szilvát is héjastól eszi. A szilvát magozom, a szőlőt nem. Eddig ha nem tetszett neki, mindig kiköpte, még a héját is, ha nagyon vastag volt.
Szilva Brigit is hajtja, de csak enyhén, főleg mert nagy mennyiséget azért nem eszik belőle.

Ágiboldi
Nálatok a bölcsiben nem sok a beteg gyerek? Az itteni bölcsiben minden 2. gyerek beteg lett. :( Ráadásul egy anyuka pont mesélte, hogy most kezdett volna az új munkahelyén a beszoktatás után, erre rögtön beteg lett a fia. Ettől úgy félek, mivel nekem is új munkahely után kell néznem. :?
lora7
 
 


Talira,
én már írtam régebben, hogy nekünk a céges baba-mama klub pont holnap délelőtt lesz. :(

Panka,
Sebi mindig azt mondja a képedre, hogy "anya...én vagyok" (az is mindig mondja, hogy nekem mit kell mondanom pl. mutat vmit, hogy "azt, azt, azt...mire gondolsz")

Lorca,
az itteni játszótéren állandóan dübörögnek a motorok, ezért is vettem észre, hogy Sebit a járni nem tudó lányok(!) is lekörözik mocizásban, szóval példa az van bőven.

Lin,
jobbulást apudnak, remélem, hogy értünk is így fognak aggódni a gyerekeink, azt meg pláne remélem, hogy nem adunk okot rá 8)

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Tettem képeket a picassára, a veszélyes mappába. :)

Lin, apukádnak jobbulást kívánok! Orsival nagyon egyetértek ezügyben.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sno!
Akkor Sebi szerint is hasonlítunk?:DVagy nem így értette? :roll:
Jó bulizást holnapra!

Ágiboldi!
Neked kívánok holnapra nagyon jó ünneplést, és nagyon sok boldog születésnapot!!!:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka,
de, de pont így értette, és nem tudom meggyőzni, hogy nem én vagy.

Ágiboldi,
holnapra Boldog szülinapot!

Megyek megnézem a képeket...

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Zita,
ilyenkor szólsz neki, hogy kisfiam tartsd egy kicsit ki a mozdulatot, mindjárt hozom a fényképezőgépet? :lol:
én azt hittem, hogy a tűzhelyre karból húzta fel magát :o
a diadalittas tekintetek a legjobbak :D
máshova nem raksz fel képet?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm!!!!
Azért most már egy kicsit megnyugodtam, ő is, csak műtétről van szól, illetve soha nem láttam még így, írtam soha nem volt kórházban, igazából betegnek se nagyon volt még. Egyépként jól van már, tegnap már felkelt, mozgot. Vasárnap vagy hétfőn engedik ki.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Köszönöm a köszöntéseket :D

Lin, remélem már jól van. Olyan fura érzés ha az ember elesettnek látja a szüleit, emlékszem már kiskorombanis totál depis érzés volt ha az anyukám akárcsak náthás is volt.

Lora, nálunk a bölcsiben nem betegek, ill. attól függ, h mit hívunk annak, mert mindegyiknek folyik az orra, de nem csinálnak belőle nagy ügyet, 38 fokig vinni is lehet. (ez persze nem olyan jó, bár úgyse viszi senki ha tényleg beteg, de ekkoráknak sima fogjövés miatt is lehet, az se lenne jó, ha olyankor kitiltanák) Nekem meg külön jó, h nem problémáznak az orrfolyáson, mert enyhítik a paramamiságomat :lol: merugye én alapból problémáznék :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Ágiboldi!
Hogy telt az ünneplés?


Most anyóséknál vagyunk, egész jól telik a 7vége.Tegnap megjártuk Pestet is, de képzeljétek el, hogy délbe mentünk oda a talira, ami 10-től violt meghírdetve, és nem volt még ott senki(vagyis csak 2-3 ember, akiket én nem ismerek).Így szépen eljöttünk:(Sajnálom hogy így alakult, nem tudom miért volt, tavaly sokan voltak már ebben az időpontban.Utána visszamentünk keresztanyámékhoz, ebédeltünk,Enmili megevett egy hatalmas tányér levest, gombával!!!!,csak lestem!!
Shocked Még rántott husit, és párolt krumplit is evett, ami szintén nagy szó!!Sajnos vásárolni nem jutottam el, de majd talán a Jean Michelle Jare koncert napján!Merthogy oda elmegyünk anyával, nov. 12.-én lesz!Már nagyon várom, szeretjük a zenéjét.Smile
Anya a jegyet kapja a szülinapjára, jövő 7végén megyünk hozzájuk.Kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá, biztos nagy meglepi lesz neki. Wink Aznap majd Tomi és anyósék fognak vigyázni Emilire Rolling Eyes Confused Ez miatt vannak aggályaim, de az ráér majd akkor Wink

További szép napot!Itt szépen süt a napocska, és elég meleg is van Wink

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Ágiboldi !!!!

Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kivánok !!!!! :wink:
Nagyon irigyellek a jó bölcsis beilleszkedésért benneteket én nagyon félek a februártól !!!! :wink:

Pankaa

De jó, hogy nálatok süt a napocska itt épp 17 fok van kinn és hideg lenne bennt nem menne a fűtés !!!! :wink:

Tali elmaradásának -hideg is volt, esős idő,hétvége is lehet az oka ???Nálunk apuka horgászni ment így ketten maradtunk idehaza én meg megfáztam itthon én már tüsszögök, folyik az orrom !!!(apa fogott egy 3 kg-os pontyot úgyhogy ez lesz a vacsi !!!Tomi is nagyon szereti a halat csak napok kérdése mire kifilézem neki !!! :wink:

Emili nagyon ügyi, hogy ilyen sokat eszik !!!!! :wink: Tomika levest nem is eszi meg egyáltalán, csak a pépeset vagy a darabost, de leves állagút nem eszik, vagy ha mégis inkább csak a répát illetve krumplit eszi ki belőle !!!!
Tomi most épp alig-alig eszik valamit, gondolom a sok foga okozza amik jönnek, legalább 3 foga jön egyszerre és éjszakánként is gyakran felsír , jó lenne ha már kibújnának !!!! :oops:

Lin

Örülök, hogy apukád jobban van !!!

Most nézem az avatarképen a mennyasszonyi autót, nagyon szép, pont ilyen Mercikénk van nekünk is !!!!E320 ?? :wink:

Sno

Köszönöm a kis kopasz nevében is a dicséretet !!!! :wink:

Helga

Bocsánat, nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést !!!
Szakmai kérdés:van a neten egy időjárás előrejelező oldal 7 napra előre jeleznek és pontos helyre lokalizálnak szerinted megbízható az ilyen ???

Mazsi

Hól vagytok ?????????????????????????

Lora

Most néztem Lillus ágyát amit venni akartál ill. akarsz szuper jó, de nem potyog le róla esetleg ha rács lenne a szélén ???Pedig nagyon jól néz ki !!!!
Tudom azon is keresztül eshet illetve kieshet !!! :wink:

Kép
kditke
 
 


Ágiboldi
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! :D Hogy ünnepeltétek? Volt valami buli?

Kditke
Ha a kék Ikeás ágyra gondoltál és Brigire, akkor köszi. Még nem biztos, hogy megvesszük az ágyat, max. karácsony környékén vagy csak jövőre a szülinapja környékén. Feltéve ha addig nem találunk jobbat.

Jelenleg Brigi sem eszik valami sokat, illetve még az orra is folyik. Ez sokszor lemegy a torkára éjjel, és emiatt köhög is. Valószínüleg a foga miatt, már áttört a 10. fogacskájának egy csücske. De szerencsére nem igen kér segítséget a visszaalváshoz, bár általában felébredek rá. Félek a köhögéstől, nehogy kruppos legyen. :oops: Megy is a párásító mióta fűtenek.

Ja, Ágiboldi!
Párom kitisztította a párologtatót. Citromsavport áztatot benne egy napig, aztán jól kisúrolta! Valószínüleg az ecet is megfelel a célnak. (Csak még emlékszem a tavalyi problémádra! :wink: :lol: )
lora7
 
 


rita
(km gekkóztatásának aprólékos ismertetése, nyugodtan ugorjátok :wink: )
nem tudom, mennyire vagy otthon a korai fejlesztésekben (én totál laikus vagyok), de nekem kele kapcsán volt alkalmam belekóstolni, h működik ez a gyakorlatban. nem tudom, mióta olvasgatod ezt a fórumot, ill mennyire emlékszel, de nálunk szükség volt a dévény tornára (fél év) és a korai fejlesztőbe is jártunk fél évet. kele megkésett mozgásfejlődésű (volt), sok munka van abban, h a nagymozgásos részben most 100%-ra teljesít. sajnos az utógondozás nem igazán megoldott, így a korai fejlesztőbe csak decemberre lesz időpontunk, de én addig nem akartam várni, mert ah annak idején éreztem, h a mozgása nem csak annyival van lemaradva, h "fiú", "lusta", most is látom, h a finommozgásokban nem elég ügyes (nem elég=számára frusztráló). (vlmint tartom a kapcsolatot pár olyan anyukával, ahol már ovis-iskolás a gyerek és szintén dévényesek voltak, és sajnos n n százalékban az a tapasztalat hosszú távon, h akinek szüksége volt dévény kezelésre, az jó eséllyel küzd majd később részképesség-zavarral)
szvl így, és ezért jutottunk el a gekkóba (merth itt egy héten belül van időpont+foglalkozás). a teszt nyilván nem lehet totál átfogó és objektív, de azért ad egy általános képet a gyerekről (a vizsgálat módja -laikusként- megegyezik a korai fejlesztőben tapasztalttal). azon nem izgatnám magam, ha a 100-ból csak 80%-ot ért volna el, de ezek az eredmények sztm igenis azt mutatják, h van olyan terület, ahol segítségre lehet szüksége. annál is ink, h a barátnőmék is voltak, és nekik minden terület 80% felett volt, szvl nem mondanám azt sem, h "mindenkire jól ráijesztenek".

lora
nálunk is megy már a párásító, miután két este alatt megivott egy üveg vizet, ami máskor hetekig kitart :lol:
esetleg tegyetek a kiságy fej felőli lábai alá könyvet, nekünk n bejött, amikor kele köhögött, ki se vettem (harry potter :lol: )

pankaa
sajnálom, h végül egy talid se lett ma :cry:

kditke
én a www.koponyeg.hu -t szoktam nézni. nem tudom, szakmailag milyen, de nekem megbízhatónak tűnik. (helga?)

majus3
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?