Elli,
ne szomizz
Ha csak egy jó doki és kórház kell, szólj bátran Momonak, ez nem lehet a gyereksereg akadálya
Egyébként a terhesség alatt én is visszafogom magam a kajálással, mert kb 100 kilóig meg se állnék (leginkább a dobostortához szoktak ilyenkor romantikus gondolatok fűzni
). Szóval szerintem kellő kitartással a súlyfelesleggel indított terhesség is megoldható. Ja, és persze hiába érsz el egy viszonylag ideális súlyt terhesség előtt, ha utána "most már mindent szabad" felkiálltással hordod ki a gyereket. Én ilyenkor szoktam bálnára terebélyesedni
Réka,
te se légy bús
Én ha egyedül vagyok a skacokkal, inkább velük foglalkozom egész nap, minthogy lógassam az orrom a párom miatt. Igyekszem ilyen-olyan programokat is kitalálni, hogy eseménydúsan teljen az idő és később legyen miről kétgyerekes anya rémtörténeteket mesélni
Franyó,
azt hiszem, Timinek is ilyen bujdokló tipusú 3 napos láza volt 10 hónapos kora körül, csak én se hittem a dolgot pont az össze-visszaság miatt
Zsebi is szívesen pakolgat a dobozaiba, összerakja a hordócskákat, én meg csodálattal figyelem az okosodását
Szerintem egyébként addig érdemes belevágni a tesóba, amíg nagyon el nem kényeztet benneteket a nagylány (éjjel alszik, nappal eszik és játszik, szóval nincs vele nagy gond), mert akkor már nehéz szívvel vág bele újra az ember a rögös babaprojektbe
Legalábbis nálunk így műxik
Kaska,
köszi a gif lelőhelyeket
Igen, a szívás lassan a vérébe ivódik az embernek, és már nem is olyan tré a helyzet
Remélem, ti se futamodtok meg a kihívás elől
Zulu,
tényleg sokat számít a lakás is, nekem is szükségem van a térre
Nem azt mondom, hogy ekkora házban már pakolni sem kell, mert elfér a széthányt játék is, de sokkal jobb a helyzet
Viszont az is igaz, ezzel közel sem oldódik meg az ember összes gyerekszórakoztató problémája
Nálunk a rengeteg játék se foglalja le a boszikat,csak max. fél órára és a kertbe is ki kell kísérni őket, mert egyedül nem megy
Remélem, most már hamar elkészül a ti házikótok is és nem leszel így magadba borulva
Ari,
azért én adnék valami rendes nevet is a gyereknek, mert az MTA nem biztos, hogy engedélyezi
Heppi,
örülök, hogy jól vagytok
Már a hétvégén írni akartam, hogy a dokinénink a Sterimar helyett ajánlotta a Fluimart, hatóanyaga (vagyis sima tengervíz) u.az, viszont kevesebb a hajtógáz, így a gyerek is jobban viseli
Azért ha mégis túl jól sikerült a tegnap estétek, nem baj, ha magamban picit kárörvendek?
Maci2,
cukrod
A Forever Living Produktnak van állítólag egy olyan bogyesza, amit cukrosoknak ajánlanak, tisztán növényi kivonat. Eddig csak maszek emberkék forgalmazták, de mostanában már boltokban is láttam (Itt Cegléden is), talán érdeklődj utána.
Vendégségért részvétem
Én nem merek ilyen buliba belevágni, mióta kisgyerekek vannak a háznál
A férjem viszont azon aggódik, hogy nem lesz egy szál barátunk se, mert a nem gyerekpártiak már így is elkoptak, a költözködéseink miatt meg már amúgy is tök egyedül vagyunk
Szóval a párom annak is örül, hogy én babanetezek, hátha valaki innen a topikból majd egyszer lemerészkedik hozzánk és jól összebarátkozunk
Na mennem kell, mert Timi reklamálja anyát
pusssz
Momo