Új privát üzeneted érkezett!

Nahát :D ...milyen kár,hogy holnap nem tesztelek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulaszom!
tudom.... és én is :D

Csibe csaj!
én 34 évesen regisztráltam és nemsokát töltöm a 36-ot :D Lehagytalak :P :P :P

Estike!
Most meg eltüntél? :?: :roll: Válassz egy új vonalzót izibe! :lol: Nyulasz nagyon szorgalmasan dolgozott :lol:

Zsu!
Én miért nem látom az aláírást?
Mit írtál oda? :shock: :?:
dezsina

Nyulasz!
:lol: LAPTETŐ
dezsina

Lehet, hogy két évig kell itt irogatni, és utána bebabásodunk :shock: :roll: :?: :D
dezsina

Szia Dezsi!
Hazaértél?...remélem nem baj,ha nem töltöm be a 2 évet,mert az még egy hónap.Addigra már uhu képet szeretnék :D
Vendég

Sziasztok.

Nem olvastam most vissza mert rengeteget írtatok.
bella:köszi az infót a long protokollról.Okosabb lettem.

kisbuta:nekem nem mondta a Clexant a fogigátló mellé.Akkor most mi van.
melánia

Nyulasz!
itthon vagyok :wink: Pedig jó nagy dugó volt a 0-on :twisted:
Megkapod az engdélyt :wink: Azt az egy hónapot elengedem :D
dezsina

Melánia!
Nem is írtunk sokta,és van még egy óra a barátokköztig,addig simán végigfuthatod :mrgreen:
...sajnos én nem tudok tanácsot adni a clexánról,Kisbuta meg nem tudom jön-e ma még,mert belekavarodott a babaszobák számába. :D
Vendég

Amúgy én már több mint 2 éve vagyok... :evil: basszus :evil:
dezsina

Nyulasz!
nézed a barátokat?
dezsina

:D köszi...Amúgy csak a O-on tudsz menni,vagy ha tudod hogy gubanc van,akkor kerülsz?Volt nekem is,amikor azon kellett járnom,elég rizikós...bár ma apa megdicsérte,Fótra ment ki rajta,azt mondta szuper,de a városon keresztül a gps 39km-t írt,így meg 80 volt :?
Vendég

Nyulasz:mindegy mert volt róla szó mármint a Clexanról és mégsem írta fel.
Drukkolok a tesztedhez nagyon!!!!
Na meg persze mindenkiéhez!!!!
Csak itt többen vagytok és még nem tudom hogy ki hol tart.
melánia

Dezsi!
:oops: aha...ciki?De esküszöm a Fásy mulatót még nem nézzük :mrgreen:
Vendég

Melánia!
Szerintem kérdezz holnap rá a dokidtól.Lehet csak elfelejtette. :roll: és köszi :D
Vendég

Hihi :-D Én nyertem, Dezsi előtted regisztráltam 8 nappal :lol:
Viszont annyit nem dumáltam, mint Nyulasz, meg Te :mrgreen:

Köszi az injekciós válaszokat, vasárnap még beadja valaki hozzáértő a szurit, és utána meg én szúrom magam hasba :lol:

Estike: a halas vonalzót válaszd, tök cuki, olyan, mintha az uszodában úszna :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Egyébként meg most éppen kivagyok bukva mert táppénzes vagyok és kéne egy papír a nődokimtól hogy tovább tudjak itthon maradni.Ha nem kapom meg mehetek a tébojdába dolgozni.Pedig a Kaális dokinő nem ajánlja.No stresz.Nem tudom hogy mi lesz.
melánia

Nem ciki :D én is nézem
dezsina

Bakker tényleg :o nézzétek már, hogy Szezsó beelőzött :lol:

Nyulasz!
Nekem most 8km-el rövidebb :D 50 oda és 50 vissza :D :D :D
dezsina

Szia szezso.
De bátor vagy.Én nem merem magamat szurni.Nállunk a párom a szurifelelős.
melánia

Melánia!
Ez a táppénz dolog nagyon nehéz eset.És orvosfüggő...de ha nem tart táppénzen,menj el a sebészetre és mondd meg,hogy elestél,és nagyon fáj a térded...
Dezsi!
Tényleg?De ciki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...én öt éve nézem,amióta együtt vagyunk a párommal...és elötte ő sem nézte :lol: ...sokáig 8-kor ment,én meg akkor kutyámmal sétáltam...
Szezsó!
Jó mi?A bamba hal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...de hol van Estike???
Vendég

Meli: Te tébolydában dolgozol? :shock: vagy képletesen értetted? :-)
Na, majd meglátjuk, remélem nem csak a szám nagy :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dezsi!
...és így már csak száz km...emlékszem nálad a 2x58 is százas volt :lol:
Vendég

szezso:csak képletesen értettem.De elég örűltekháza.

Nyulasz:sebészetre? Holnap a nődokimnál probálkozom.
melánia

Melánia!
Arra az esetre,ha a nődoki csődöt mond...
Szezsó!
Az opni már bezárt :lol:
Vendég

Nyulasz!
nahát :o emlékszel rá :D mármint az 58-ra! (bárcsak annyi kiló lehetnék :lol: :lol: :lol: )
kb mi is 5 éve nézzük 8) apukámmal :lol: :lol:
és én már nem sétálok.... Soma sétál egyedül a birodalmában, vagyis vágtázik, vagyis inkább szundizik.. (mert öreges :lol: )
dezsina

Dezsi!
Én is voltam 58 kiló :D ...még a lombikok elött :roll: :evil: ...már én sem sétálok,pedig nem ártana.Akkor még lakásban laktunk,így menni kellett órákat sétálni.Most ellustultunk. :oops: Bár szombaton kisétáltunk a videótékába,és elvittük a kutyut is,annyira örült.
Vendég

Nyuszi:köszi a javaslatot.Bár eléggé reménytelennek tűnik ez az egész.Nem munkakerülő vagyok én.Csak egyszerűen streszmentes lombikozást javasolt a doki.Okt.8. kell mennem a dokinőhőz.Addig nem történik velem semmi.Úgyhogy szerintem megyek a steszbe.
melánia

Melánia!
Nyugi,sebészet tud tartani..bicegj be...én tudom miről beszélsz.Háziorvos is tud valamennyit tartani megfázással...
Vendég

Nyulasz!
amíg Pesten laktam a Kálvin téren, (és otthon voltam, mármint nem külföldön) addig minden nap reggel és este felsétáltam az előző boxeremmel a Gellérthegyre!!! :shock: Gyalog! Képes voltam suli elött még felkelni és menni a hegyre :shock: :shock: :shock:
mostmeg. :? irodai meló, nagy kert (a kutyának) kocsival be, és vissza) +14kiló (a fénykoromból) :evil: :evil: :evil:
dezsina

Melánia!
most olvasom... :oops: Te is most kezdessz :?: :roll: Valahogy lemaradtam :oops:
dezsina

Nyuszi:kösz az infót.Ezek szerint te is "beleestél" ebbe?

dezsi:a hormonok is hizlalnak ám nagyon.Engem legalábbis igen.
melánia

dezsi:hát én nemrég fejeztem be a stimut, beültetés nélküli volt.Most meg tegnapóta fogigátlózom.Long protokollom lesz./soha nem volt még/.Pedig tapasztalatom az már van sajnos.

Okt.8-án megyek a dokihoz.Gondolom uh-ra.
melánia

Melánia!
igen. De tudod, hogy nem is direkt módon a hormonok hízlalnak :shock: :roll: :?: hanem a hormonoktól leszünk éhesebbek, kivánosabbak és eszünk eszünk és eszünk, jóizűen és hízunk :D Nekem a 4 beülti alatt (2év) kb 8 kilót sikerült. Legalábbis igy emlékszem. :roll: már minden feledésbe merül :)
dezsina

Melani!
nekem csak long volt 3* + egy fagyis
dezsina

Melani!
most hanyadiknak mész neki? és miért nem volt beülti?
ne haragudj, amiért gondolom mégegyszer elmeséltetem Veled. Nem figyeltem :oops:
dezsina

Dezsi!
Az igen :shock: ...én bármikor harcba szállok azokkal,akik azt mondják,kínzás kutyát tartani a lakásban.Persze rengeteg séta,nekem dobermenn volt,hatalmas mozgásigénnyel,másfél órás sétákkal.És tudom,hogy sokkal boldogabb volt,mint ez a kutyusunk,akinek ott a kert,de amikor elindulok a lakás ajtaja felé,leejti a szájából a játékot,és szomorúan konstatálja,hogy egyedül marad.Már gondolkodtunk,hogy hozunk mellé társat,de végül nem lett.Persze nincs ő sem rosszul tartva,csak tudom,hogy elég lenne neki 1 nm mellettem,hiába a nagy kert...
Kicsit hosszú lett,gondoltam apróba rakom,hátha valakit nem érdekel,és akkor az szidhat,hogy még a szeme is kifolyt... :lol:
Vendég

Ja, és lányok!
nekem tényleg rossz a memóm :D komolyan. Notesszel járok. Tényleg :evil: :(
dezsina

dezsi:5 év próbálkozás.
2inszem
1sejt nélküli stimu,punkcióval.
2beülti.
3sikertelen megtermékenyítés.
Most kezdem a 7.stimut.De úgy érzem többhöz már nincs erőm.Ha nem sikerül akkor pihenni fogok mert már kivagyok.
Igaz volt már 1 év pihenőm a dokiváltás elött.
melánia

én még soha nem voltam 58 kg... :oops: De 56 már voltam, csak nem sikerült tartani a súlyomat, most mindig pezsgőt bontok, ha felszalad 54-re a muató! Pedig én sem sétálok napi 7-8 km-nél többet...

Meláni,
én sem kaptam Clexant. Kérdezte doki, volt-e a felmenőknél trombózis, mondtam, igen, dédapámnak, azt mondta, az nem számít, így a clexan elmaradt.
Ó, én tiszteletbeli ápolónővé kineveztem magam, azóta egyetlen kék foltot sem ejtettem magamon, csak egyszer nyársaltam fel a mutatóujjamat a tűvel, de már nem vérzik.

És nem a szobákat számoltam, hanem kecskét sütöttem, és valami olasz sorozatot néztünk apával (Bűvölet?)...

Kép
kisbuta

Melánia!
Igen,táppénzes macera ismerős...nálunk nem volt bolondokháza,csak sokat autóztam és pakoltam meg ilyenek.
De a longnál nem is szoktak fogigátlót adni :shock: vagy igen? :roll: mindjárt visszaadom a diplomám :lol:
Vendég

:shock: még olvasható volt... Nekünk boxerünk volt (van) és pici lakásunk volt... és mégis nagyon boldog kutya volt :) napi 3-4 órát voltunk a Gellérthegyen. Isteni volt. 16évesen lett a kutyim és 18-19ig, amig el nem mentem dolgozni, addig vittem a hegyre. Aztán építkeztünk kiköltöztünk, mármint anyuék a blökivel a kertesbe, ahol most vagyok. és ez a kutyám is nagyon szeretne sétálni, de ez vidéki :lol: nem lehet vele pórázon... De még a kocsi kerekét is megszagolja amikor hazajövök, és engem meg töviről hegyire :D
dezsina

Szia kisbuta.

Miért neked is kell Clexant kapnod egyébként???? Leidenen derült ki nekem.
melánia

Kisbuta!
Kecskét :?: :?: :?: :shock:
Vendég

Melani!
ó, atyám fia! Akkor nagyon megérdemled a babá(ka)t :D Már küldöm az extra drukkokat!
A long elött nincs fogigátló :shock:
Nyulasz diploma marad 8)
dezsina

Dezsi!
Mienk is mindig szagolja a kocsi kerekét...még tolatás közben.Régen visítoztam,hogy vigyázz,kutya(mert én garázsban állok)de mára megszoktam.
Vendég

Nagyon bevagyok ám "tojva".A holnap miatt.Én nem szeretek kuncsorogni semmiért meg hazudozni sem.És ráadásul azt sem tudom hogy ilyen hirtelen tud-e a dokim fogadni.Ez most a sima nődokim,nem a Kaális.
melánia

Kisbuta!
na a bűvöletet azt nem bírtam :x
Akkor Te kis filigrán lány vagy :) De jó neked :D
dezsina

Melánia!
Nem semmi..nagyon drukkolok.

Sziasztok,kapcsolom le a gépet.
Vendég

De van fogigátló.Tegnap kezdtem.Majd szurni is fogok.Kisbuta is ebbe van benne.
melánia

Nyulasz!
én is garázs.. nekem körben futkos miközben kiállok és beállok :shock: Őrűlet

Melani!
nem jól látod a dolgokat :!: Te nem kuncsorogni mész! :!: Neked szükséged van a nyugalomra. Álljon elém valaki, aki 5 év óta szenved :evil: :!:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?