Új privát üzeneted érkezett!

picikék a topikban :):):):):):)

jól áll neked ezaz autó :D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Pici!

Jó áll neked ez az autó tényleg :wink: és nagyon csini vagy :lol: :wink:

Kép
Kép
minimano74

wow most nézem megint laptetőőőő ma már másodszor :):):)

nika70
Salgótarján

Ő az enyém.
Egyébként zavarba hoztok.
Aranyosak vagytok.
Eddig husikat csomagoltam.
Vett apa, mellet, combot, egész csirkét.
Nagyon olcsón.
Van a cége mellett egy csirke vágóhíd. És beszerzési áron megkapjuk.
Csirke mell filé, 800 FT/kg
Nem mindegy :D :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok!

Hát, megint megjöttem. 2-kor végeztem a gyakszival, ma elég húzós napunk volt. Délelött a szájsebészeten voltunk (fogeltávolítások, kisműtét stb. ) aztán röntgen....
Igen elfáradtam! És ma apa sincs itthon, mert elmentek Pestre a Fradi-Haladás meccsre. Szóval, nem ígérek semmit, hogy mikor tudok ismét jönni, mert hulla is vagyok és Dani is nyaggat, hogy játszak vele.

Cat!
Igen, akkor tud csak megtermékenyülni a petécske, ha már kiszabadult, vagyis a poz. teszt utáni 1-2 napon. :wink:
Jöhet a recept!!

Afra!
Én a tesz-vesz-en veszem az Lh teszteket! Eddig ez a legolcsóbb, mert 100 Ft darabja + a postaköltség, máshol meg 120-130 Ft/db + postaköltség. Nem nagy külömbség így, de ha többet veszel, már számít! Amúgy DM-ben 2900Ft körül van az 5 db-os, igaz az kazettás, nem csík.

Na, most megyek, mert Dani felforgatja a végén a szobáját.
Jövök, ha tudok!
(Ja, csináltunk ma képeket a kórházban, ha odaadja a barátnőm, felteszem nektek!)

Kép
oriandy

NIka!!!!!!
laptető

És ez a picik topikja is :lol: :oops:

picimami

Andy!!
Emlékszel nekem a múltkor 6 napon át, erős volt nagyon az lh tesztem.

Akkor az oka, az hogy nem tudott kijönni a petécském.
UgyeM :roll:

picimami

Cat!
Már késő van... :roll: :roll: :!: :!:
Hol vagy már??
Kezdek aggódni érted.
Ahogy ismerlek, tuti elmentél uh ra is.

Várunk a hírekkel

Andy!
Jó Danizást neked.
ha tudsz gyere még.

Asyie és Afra!
Jó bulizást nektek :D

picimami

Itt vagyok!

Aludtam Benivel délután.

Szóval reggel átvittem a gyereket a szomszédba, pontosabba a szomszéd kivitt a buszhoz, és hazahozta a gyerekeket.
Aztán a vérvétel az ellenanyaghoz és TSH-t is néztek volna, ha nem derül ki, hogy kb. egy hónapja már nézték és tökéletes volt.
Aztán a diabétesz rendelés. Minden rendben a cukrommal. Sikerült az ideális menniységet beállítani az inzulinból, így csak két hét múlva kell mennem.
Utána mentem vissza a nőgyógyászatra, met a szülésznő mondta, hogy megcsinálhatnánk a tarkóredő mérést, ha már erre járok. Csakhogy addigra egy doki flvilágosította, hogy jövő héten jobb lenne. Így kedden megyek vissza UH-ra és beszélek a dokimmal is.

Viszont a kis kitérő miatt 2 perccel lekéstem a buszomat. :(

Mire hazaértem Beniék is megjöttek az ovibó, ahol Ryan-ért voltak, és a szoszédban ebédeltünk velük egy kis pizzát. Én valóban csak keveset a CH miatt, de nagyon jól esett. És a cukrom sem ment fel tőle.
Apa pedig hoz nekem salit vacsorára, ha nem felejtette el. :D

Röviden ennyi máról.
Vendég

Ja, és hazafelé a buszon elkezdett szúrkálni a hasam, és most is görcsöl egy kicsit, így megpróbálok ágyban maradni.
És a fejem is elkezdett fájni. :twisted: lehet, hogy az időjárás az oka? Remélem.
Vendég

Tejszínes kukoricás csirke:

A csíkokra vágott csirke vagy pulykamellet teavajon kell megpirítani, sóval és fehérborssal ízesíteni, és utána fedő alatt puhára kell párolni. Ha már puha, akkor egy kukoricakonzervet hozzáadni, felönteni jó sok tejszínnel (a tejszínbe keverek lisztet, ami sűríti kicsit), összeforralni és kész is van.
Fontos a teavaj, mert attól lesz nagyon jó íze. Tejszínt én kb fél litert szoktam hozzátenni. Ha kevés a tejszín, akkor kicsit több lisztet bele, és még tejet hozzáadni.
A legjobb köret hozzá a párolt rizs.

A szomszéd gyerekek semmi szószos húst nem esznek meg, csak ezt. Az anyukájuk csodálkozott, amikor látta, hogy ízlik nekik. :D
Vendég

Most, hogy megjöttem, egyedül maradtam. És Beni is ébredezik.

Én nem vagyok pici! Ne tessék kirekeszteni! 176 centivel igazán magasnak számítok a nők között.
Vendég

Cat!
Voltál eszemben, ebben a rossz időben mehettél a vizsgálatra.
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid.
Biztos minden rendben lesz uh on is, a jövő kedden.
Mennyire telik az idő.

picimami

Asiye, Afra!

Érezzétek jól magatokat ma! Beszélgessetek és csapjatuk egy igazi csajos bulit!
Egyszer úgy csatlakoznék Hozzátok, de ha jól értettem, csak muszlim nők vannak ilyenkor. És sajnos nekem messze is van.
Vendég

Tudjuk, hogy te nem vagy pici. :oops: :oops: :oops:
Nem rekesztenénk ám ki.

picimami

Pici!

Csak reggel esett. De engem nem zavar az eső. Néha még szeretem is.
Vendég

Néha én is szeretem. De csak nyáron.
Ezt a szeles, hideg szakadó esőt nem.
Pedig van csini sapim is.
És autóval járok.. de nem szeretek fázni, és ázni

picimami

Eszembe jutott még egy nagyon egyszerű recept.

A húst érdemes éjszakára tejben pácolni, hogy puha maradjon és hamarabb átsüljön. Másnap fűszerezni ízlás szerint, én sót, borsot és fokhagymát szoktam rátenni, majd betekerni bacon szalonnával.
Egy kivajazott tepsibe feldabarolni a krumplit, kb olyan formára, mintha lapos négyzeteket vágnál, hozzákeverni mirelit zöldségeket (borsó, kukorica, répa, brokkoli, karfiol, zöldbab...) egy kis hagymát, megsózni, vizet önteni alá, rá a husikat és be a sütőbe az egészet. Elöször alufóliával letakarva kell sütni, míg majdnem kész lesz, aztán még egy kicsit pirítani a végén.
Nagyon finom.
Vendég

Én szeretem az őszt.
Annyira más az illata, ha este kimész egy kicsit.

Szombaton megyünk Egerbe... Após névnapját ünnepeljük.
Vendég

Halihó!

Bocsi, de csak most tudtam jönni! Dani nem óhajtott ma egyedül játszani.
Most már aszik, így gondoltam jövök is. Már kivasaltam a holnapi cuccomat, és megcsináltam a szendvicseket, de nem hiszitek el, elfogott az undor. Vágtam fel a zsemléket és az egyiknél ez a kép fogadott:

Kép

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Most ezek után egyem meg a többi zsemlét???? :shock: :roll:

Cat!
Köszi a recepteket, mentettem!!

Pici!
Fázást, ázást én sem bírom. Pedig ma volt mindkettőben részem. Kb. 10 perces gyalogút volt a korház és az autó között szakadó esőben. Ha most nem fáztam meg, akkor soha.....

Kép
oriandy

Na, mi van Lányok? Sehol Senki???
Mindenki Fárbit néz????? :wink: :lol:

Kép
oriandy

Hát, nem tudok tovább várni! Majd leragad a szemem, és holnap megint korán kelek, mert ismét gyakorlat!
Tehát, utána jövök csak!!!
Mindenkinek jó éjszakát!!
Kép

Kép
oriandy

Sziasztok!

Megjöttem, anyósék elmentek most már Márk is alszik. :D Jól telt a délután bár kisfiam már 5-6 környékén baromi fáradt volt,de akkor már nem akartam elaltatni.

Andy:nagyon durva ez a zsemle. Ilyennél még nem találkoztam,de elgondolkodtató az eset.

Cat:elmentettem a receopteket, és holnap a tejszines csirkét meg is fogom csinálni annyira megkivántam.

Asiye, Afra:érezzétek jól magatokat.

Holnap jön a bnőm és vagy mi a párommal vagy a barinőmmel megyünk moziba.Mától moziünnep van, ezt ki kell hasznáéni.
Még meg kell néznem miylen filmek mennek.
Vendég

Sziasztok!
Háát meg kell, h mondjam, h NAGYON-NAGYON JÓ VOLT ASIYÉÉKNÉL! Nemcsak a kaja volt pazar (főleg a RÉPÁS saláta :wink: :lol: ), de olyan jó volt újra találkozni! A gyermekei még mindig nagyon elevenek :wink: (de hát ilyenek a gyerkőcök, nem?), és nagyon kis huncutkák!
És nagyon szép pocija van ám a kismaminak is :wink:
Egyszóval kár, h nem voltatok :( :)

afra.h

Afra:az elmondásod alapján egyre jobban sajnáljuk.

Tényleg nem lesz vmikor tali? Olyna jó lenne.

Mindenkinek szép álmokat jó éjt.
Vendég

Szép jó reggelt Nektek lányok!!

Remélem jól aludtatok?

picimami

Jó reggelt csajok én jól aludtam de még tudtam volna ha kisfiam nem apja fia és nem kel korán de sebaj hétvégén itthon lesz apa m,ajd kialszom magam talán :):):9

viszont beneveztem kisfiamat egy nógrádi szépségversenyre :):):)

http://www.info-tar.com/gyermekszepsegverseny.html

itt lehet szvazni felül vannak a kategóriák 1-4 éves korig és a képek alatt van a zsvazó ablak egy gépről egy nap csak egyszer lehet szavazni megtennétek hogy szavaztok rá amikor eszetekbe jut?

nika70
Salgótarján

ja október 17-ig van a verseny :)

nika70
Salgótarján

Már szavaztam is rá!!
Nagyon édes azon a képen!!
Szorítok és szavazok, hogy ő nyerjen.

Puszi

Andika!
Merre vagy??
Nagyon hiányzol.
Puszillak

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Nika!

Szavaztam Gegére! :D

Mit lehet nyerni?
Vendég

Lányok!

Tegnap óta megint görcsöl a hasam egy kicsit.
Ráadásul tegap este tízkor Apa mégis úgy döntött, hogy bemegy Pestre a fiúkhoz sörözni. Napok óta csak 3-4 órákat alszik, annyit dolgozik, de nem pihent inkább. Az biztos, hogy fél háromkor még nem volt itthon. És már most sincs.
Aztán pedig én hallgathatom, hogy mennyire fáradt...

Le is mondtam a hétvégi egri utat.
A húgomék sem tudnak most hazamenni, így mi is elhalasztjuk.
Vendég

Pici!

Jókedvű vagy?
Jön a jó idő hétvégére. :D
Bár nálam ez tegnap este migrénes fejfájást jelentett, de azért örülök. :)
Vendég

köszike aranyosak vagytok vásárlási utalványt lehet nyerni nem nagy dolog de hátha sikerül :):):)
Cat sajnálom a rossz éjszakátokat azért pihenj sokat

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Nika:szavaztam rá!

Náluka fiúk még alszanak,én viszon t felébredtem és nem tudtam visszalaudni. :)

Cat:próbálj pihenni.

Pici:hogy vagy ma??
Vendég

Lányok!

Azon gondolkodom, mikor is fog megszületni ez a kicsi baba?
Vagyis inkább, hogy most mennyi idős terhes vagyok?
Mensi alapján ma töltöttem be a 12. hetet.
Ha a hőmet vesszük alapul, akkor 11+1.
De a legutolsó Uh-on 37mm volt a pici, amire két orvos is azt mondta, hogy az 10+5. Ez múlt hét csütörtökön volt, amikor mensi szerint 10+6, Pé szerint viszont csak 10 hetes terhes voltam.

Csak akkor az az érdekes, hogy a mensi szerinti 5+6-nál miért nem láttak semmit a megvastagodott nyálkahártyán kívül? Hiszen akkor már bőven kellett volna lennie petezsáknak és egy 4 mm-es babának is.
Viszont nekem csak majdnem két héttel később, 7+4-nél volt egy 6 mm-es babám.

Nem tudom érthető-e a problémám. Most mit fognak megállapítani baba korának? Amit jövő éten érnek a takóredő mérésnél?

Én nem értem ezt a gyereket...
Vendég

Jó reggelt! :) PÉNTEK VAN:)

Mindjárt visza olvasok.

Kép
csucsu05

Cat:szerintem ahogy nőa baba úgy fogják tudni jobban megallapitani a korát.Ill. a szülés várható idejét.

A kis picur úgy is akkor születik meg amikor Őakarja.

Csucsu:jó reggelt neked is!
Vendég

Cat:kb mennyi csirke vagy pmellből csinálod a kajcsit?1/2 kiló elég lesz?
Vendég

cat én úgy tudom hogy amit a 12. héten mérnek méretet az alapján állapítják meg a pontos dátumot :):) de tudod mindig a baba dönti el mikor akar világra születni :):):)

nika70
Salgótarján

Úgy néz ki,hogy apával ma megyünk moziba. :D :D
Moziünnep van egész 7végén és csak 490ft-ba kerülnek a jegyek.bnőm felajánlotta,hogy addig vigyáz a Márkra.

Nika:Andika jól van,csak mert napok óta nem látom fennt msn-n sem?
Vendég

Cat: Igen majd idővel az uh gép beállitja aszülés várható időpontját a méretek alapján. amit majd a baba felül bírál és majd ő eldönti mikro akar jönni:)

NIka: Mindjárt szavazok a fiadra remélem sikerül megnyerni:)
Én is tősgyökeres Budai lány vagyok. Csak 30éves koromban gondoltam elköltözök. Mostmár nem is szeretek Pestre bemenni olyan nagy ott a nyüzsgés. Igaz, hogy Csepel után lakok de itt annyira le van lassulva minden. És ez olyan jó hatással van rám:)

Kép
csucsu05

Csucsu:te merre laksz?

Én is budai lny vagyok.A párom szeretne elköltözni majs innen,de én még mindig vacilálok.
Vhogy megszoktam ezt a nyűzsgést.Bár a gyerek/keknek jobb lenne.Hát majd meglátjuk.
Vendég

Sissi!

Soha nem mértem mennyi húsból csinálom, de szerintem fél kiló elég lesz.
Vendég

Most Mamma miát hallgatok, a párom letöltötte a számokat.Igaz ma nem ezt nézzük meg hanem a Múmmia 3at.De legszivesebben megint a Mamma miát néznem meg :D
Vendég

Hú már alig várom,hogy kész legyen már itt pörög a szemem elött ezerrel,tegnap óta. :D

Lehet,hogy mindjárt lerohanok a hentesekhez :D
Vendég

Engem csak az zavar ebben a kormeghatározásban, hogy akkor az elején miért nem látszott semmi a babából? Miért volt állandóan kisebb? És miért kezdett el hirtelen nőni?
És különben is, a hőmérést miért nem fogadják el, hogy az a szerinti pékor fogant a baba?

Még jó, hogy megyek jövő héten az Istenhegyire az inegrált tesztre, és nem kell azon izgulnom, hogy mikor veszik le az AFP-t.
Vendég

Cat:milyen az-az integrált teszt?Fizetni kell érte? Mindenkinek ajánlják?csak én még nem hallottam róla.
Vendég

Sissi: Halásztelken lakok.

Cat: Minden terhesség más és más. A baba később kezdett erősődni de nem is fontos szerintem. A fő, hogy minden oké vele. Érdekes amúgy mert akinél még uh -is nézik a peteérést és tuttira tudják mikor fogant a baba annál is az utolsó mensit veszik alapul.

Csajok én tegnap annyira finomat vacsiztam.
Héjában sült kpumrpli, főtt tojás, virsli, paradicsom, paprika, lilahagyma és hozzá gyümölcs tea volt.
Tegnap valahogy smemi nem jutott az eszembe. Ezért jött ez de a párommal annyira belaktunk nagyon szeretjük.

Ma azért valami meleg vacsi kell igy én is lehet megcsinálom Cat receptjét.

Kép
csucsu05

Na felkelt a kis hétalvóm:)

Kép
csucsu05

Az én életutam elég változatos...
Egerben születtem és éltem 14 évig. Aztán Pásztón kollégium 5 évig, amiből majdnem 3 évig volt egy salgóarjáni pasim, így minden második hétvégét ott töltöttünk.
Aztán éretségi után irány Pest. Laktam a József Attila lakótelepen, Újpesten az uszodánál, Óbudán a Bécsi úton, egy kis ideig a Mogyoródi úton, Csepelen a HÉV végállomástól nem messze, a belvárosban a Mária utcában és a Déri Miksa utcában, Erzsébeten a Baross utcában, és végül 6 évig Budán a Fodor utcában.

Szóval elég jól ismerem a várost.
De a legjobb itt, Telkiben. Nem szereték visszaköltözni.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?