Szép estét banyák!
Kisebb-nagyobb megszakítással, de végigolvastam az elmúlt hét termését és nagyon köszönöm nektek a ránk gondolást, a drukkot, biztos ez is hatott
össznépi ölelés érte mindenkinek!
Mamikám!
Nagyon dúrva lehet ez a viszketés, nagyon sajnállak!
Nekem is van hetente egyszer a szuri után, elviselhetetlen, ilyenkor aludni sem tudok! Borzasztó lehet, hogy ez nálad állandóan jelen van! Fekvés. Hát tényleg elég szar, de feltalálom magam! Ágyban írjuk a leckét, rejtvényt fejtek, tévézek, elvagyok a bébivel, jókat röhögök mit művel
de sokat ülök is, igaz azt is ágyban! Néha azért csalok, ha egyedül vagyok!
Babcsi, Fenci!
Látom nagy fejtörést okoztam a cipő bekötéssel!
Időnként kénytelen vagyok vérvételre menni és pisi ellenőrzésre a védőnőhőz! Sajnos a labor nem jön házhoz!
A védőnő igen, de itt nem tud vagy nem akar pisit nézni!
Fenci! Nagyon édi a bébid, igaz meresztgettem a szemem egy darabig, de amint felfedeztem, hogy mi micsoda szépen kirajzolódott!
Babcsi! Nálad még sehol semmi?
van egy érzésem, hogy egyszercsak elfolyik a vized!
Vicuska!
A te bébid is édes!
Én most nem is tom, hogy kivel mennyit szenvedtem a terhesség elején, de asszem ez a leghúzosabb és leányzó, viszont tavaly is az volt és nem sok gondom volt! Ez szerintem a hormonoktól függ, hogy mennyire tombolnak!
Tehát továbbra is kétesélyes!
Ticsi!
Nemá! Olyan lökött vagy!
Nem volt semmi célzás a tegnapiban! meg egyébként is kérdezhettem volna, főleg, hogy én lógtam egy válasszal!
Cseréljünk méhszájat, rátok férne már egy kis felpuhulás minimum!
Tünci!
Remélem minden a helyén lesz mire érkezik a leányzó és lesz kire bízni Rékát és lesz kivel szülni menned! Ticsi, ezt nektek is kívánom! Nálunk még nem tom mi lesz! Apjuk szeretne velem szülni ( és gondolom megint ájuldozni
) de ha nem lesz kire bízni a gyerkőcöt, akkor együtt vírrasztanak a szülőszoba ajtajában! Ő azért már elég nagy ehhez!
Vicky!
Örülök, hogy tudtok még menni ide-oda! Használjátok ki, hamarosan már nem lesz ilyen egyszerű!
Krisz!
Én sem értem mé' nem tesztelsz!
irigy vagyok csöppet, de megérdemlitek, hogy ilyen szép helyekre tudtok menni!
Kolibri, Dike, Ditke!
Sajnálom pirit!
Na, de együtt indultok neki a következő hónapnak! Dike! Valóban nem kell megijedni a magas prolaktontól, hamar rendbe tesz a gyógyszer!
Ditke! Nálatok lesz valami rásegítés?
Soha nem írsz magadról bővebben! Kolibri! Kicsifiad hogy viseli a sulit? nem beteg ugye? Itt annyi gyerek bekapta a takonykórt! Szerencsére enyim gyerek pár nap alatt rendbe jött, mire dokihoz vittük már nem volt beteg!
A macska meg!
Nálunk szépen megcsappant az állomány! Szerintem a kutya volt a bűnös!
Gyugyi!
Nagyon helyesek vagytok! Örülök, hogy újra dúl a láv, látszik a képen, olyan meghitt!
Te pedig nagyon dögös vagy!
Bogáncs!
Ti hogy hívtátok volna ha Teodóra lett volna? Nem tom elképzelni, hogy a teljes nevén hívjuk!
Ti már dolgoztok ketteskén?
Zsófi!
Örülök, hogy ennyire pozitív vagy! Igazán rád fér már, hogy kicsit fellélegezz, hogy spontánkodjatok és végre nincs a mókuskerék! Nagyon drukkolok a spontán bébihez!
Mofly!
Örülök, hogy nincs semmi nyavalyátok sem!
Esélytelen ez a hónap? Mert akkor én is küldöm az elmaradt piriket!
Zsu!
Nekem is hijányoztál, bár én sem voltam!
Hajrá nálatok is spontán bébi! Sikerülnie kell így is!
Susy tényleg eltünt, én is remélem, hogy nincs semmi gond sem! De nem volt semmi probléma, ha jól emlékszem! Biztos csak csavarognak ők is!
Jesszus, nem jut eszembe több!
Akit kihagytam ezer bocsi, nem szándékos és ő is ugyanúgy fontos csak hijányzik erről az oldalról!