Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Beszti! Gratulálok!!! Vigyázz magatokra!

Én még mindig itt vagyok, csak mint néma szemlélődő. A rosszkedvem elmúlt, újult erővel - és lehetőleg kevesebb görccsel - vágunk bele a következő hónapokba. Szorítsatok nekünk is!
Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Linato, az a baj, hogy a lányok sem recept szerint készültek, és most sincs pontos útmutatóm a fiús projecthez. Tulajdonképpen nem is számít a neme, csak már nekm is "kétcsíkos" lenne a tesztem!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Timi!

Szívemből írtál,nekem is mindegy csak már legyen és persze egészséges. Drukkolok nagyon neked is a csíkosodáshoz!Kép
linato
 
 

 
 

Linato!

Köszi a drukkokat, remélem használ!Ha jól emlékszem a lányaink majdnem egyidősek.Ha sikerül lehet, hogy a harmadik babánk is egyidős lesz?!Reménykedjünk, hogy most mindkettőnknek sikerül!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!

Megvagyok ám én is, csak a géppel nincs minden rendben. Meg persze a következő két hónap sűrű lesz számomraKép.

Zita!
Hát, akkor végülis van tapasztalatod. Tudom, hogy nehéz nem rá gondolni, de néha muszáj..
Remélem sikerül minden, ahogy szeretnéd!!

Erről az orvos-nem orvos dologról most inkább nem, mert kicsit becsömöröltem az aktuális helyzet miatt. Majd ha lesz valami fejlemény, vagy leülepedik a téma, talán újra elgondolkodtatlak titeket isKép.

Beszti!
Nagyon örültem a hírnek!! Gratulálok nektek, és remélem minden rendben lesz veletek!!
Érdekes, hogy mindig a leg lehetetlenebbnek tűnő helyzetben fogannak ezek a babákKép. Értem ezt arra, hogy nem sok esélyt láttál rá..
Akkor most már tudod, hogy kb. mikorra leszel kiírva? MIkor mégy vissza dokihoz? Tessék részletezniKép.

Maci!
Örülök, hogy te is megkerültélKép.
Viszont a nagypapádat sajnálom. Fájdalmas lehetett. Remélem a sors kárpótol érte, már amennyire lehet..
Meggyógyultatok már?
Nem lehet, hogy a férjed csak rossz passzban van valamiért? Elég pesszimistán áll hozzá a babakérdéshezKép. Hátha meggondolja magát..

Banyóci!
Bocs, hogy mostanában eltűntem, de tényleg sz.rakodik a gép.. Le kellett törölni a wint, és újratelepítgetni, így az összes üzim elszállt az ICQ-mból isKép.
Gyurci meggyógyult már? Hogy vagytok??

Timi!
SziaKép. Nekem nincs tippem kisfiúhozKép. Én elviselnék akár 10 lányt isKép. No, értelmesebben fogalmazva teljesen lánypártiak vagyunk a párommal. Valahogy nem tudom elképzelni magam fiús anyukaként.. De lehet, hogy ez csak azért van, mert nincs fiam?

Velünk semmi érdekes nem történik. Lefoglalnak az esküvő szervezésével kapcsolatos feladatok. Szeretnék már minél hamarabb túllenni az egészen. Állandóan ki kell állnom az elképzeléseimért, és ezt már nagyon unom.
Párom állandóan dolgozik, most van valami határidős meló. Lánnyal minden OK, kezd egyre több szót tanulni, és folyamatosan pakolKép.
Én meg egyre kövérebbnek érzem magamKép. Na, de ez is szokásos állapotKép.
Most nagyjából ennyi jut eszembe, meg az uram el is tessékel a gép elől, mivel dolgozni akar.
Igyekszem jönni!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Sajnos eleg sz... hetem volt, ferjemnek 39 fokos laza volt, szerdan meghalt a nagypapam, penteken pedig ertesitettek minket, hogy meghalt az "orokbefogadott kislanyunk" Awa is malariaban. 3 es fel eves volt szegenykeKépKépKépKép Nagyon magam alatt vagyok, en annyit de annyit bogtem!

Bocsi, de nem vagyok egy felemelo tarsasag.


Betti, gyere csak, en nagyon varlak! Eskuvo? Gratula!

Maci
macimaci
 
 


Sziasztok!
Betti! Mikor lesz esküvő? Olyan izgi, nekünk most volt nyáron, és még elég élénken él bennem a téma!

Maci! Nagyon sajnálom! Próbálj kicsit kikapcsolni! tudom ezt könnyű mondani.

A fiú-lány témával kapcsolatban: http://www.babapont.hu/babavar/calc/fiulanych.html
Erre a veboldalra nézzetek be!

Rólam annyit, hogy holnap megyek dokihoz, szorítsatok!
Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Linato, Timi,
fiúkról miért nem engem kérdeztek? Kép
Kíváncsi
ui: Linato, megkereshetlek telefonon?
kíváncsi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt.

Látjátok, nekem két fiam van, de lány receptem nincs.Kép Most meg már úgyis későKépKép, mert már eldőlt. A nagyobbik után egy kicsit elkeseredtem, amikor kiderült, hogy a kicsi is fiú (de még jó is, hogy nem a szüléskor derült ki, mint előre terveztük, hanem véletlenül sikerült megkukkolnom egy UH-s videónkon), de most nagyon úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy. Lehet, hogy rosszul látom, de nagyon sokszor a környezet elvárása az, hogy fiú-lány váltakozva kell, hogy érkezzenek, legalábbis rám talán ez hatott a leginkább, nem is az én elvárásaim. Persze miután megszületett, akkor már abszolút nem számított, hogy milyen nemű, csak minden rendben legyen vele.
Nem mondom, hogy nem örülnék egy kislánynak, de ha fiú lesz, őt is örömmel várjuk!Kép

Maci!

KépKép

Tesó: ez a bepánikolás sajnos időnként mindekinél előjön, szerintem még nálunk nőknél is, akik egyébként szeretnénk babát. Beszéljétek megKépKépKép. Egyébként a gyerekek igen eltérően fejlődnek, egyáltalán nem biztos, hogy baj. Az enyém pl. csak mostanra (4,5 év) tud teljesen tisztán beszélni, viszont már majdnem olvas. Ha nem kóros, amit csinál (ha jól tudom, a nappali bepisilés ekkora korban még normális), akkor hagyni kell, max. segíteni tudsz, hogy rájöjjön, de erőltetni nem szabad, mert azzal több kárt okozol, mint amennyi hasznod lesz belőle. Vagy nem?

Remélem azért előbb-utóbb (inkább előbb) minden pasi rájön, hogy kell az a tesó! Mondjuk nálunk nem nagyon tiltakozhatott volna (nem mindha akart volnaKépKép) a gyerekáldás ellen, mert mi amikor összeházasodtunk ez lebeszéltük. Hány, kb. mikor (bár ez borult). És mivel a körülményeink is úgy alakultak, hogy belefér a tesó, ezért jöhet!Kép

Betti!

Esküvő???

Igen, ez a hónap nekem több okból is teljesen esélytelennek tűnt, de úgy látszik ez néha nem akadályKépKépKép. A közti vérzés is, meg hosszabb időszakokat is kihagytunk, amikor nem tudtunk együtt lenni. Pedig egyébként nagyon reménykedtem a ciklus elején, mert ennek pont egy "jó" ciklusnak kellett lennie (ha tényleg úgy van, hogy csak minden másodikban van peteérésem), de aztán amikor volt a pici vérzésem, akkor le is tettem a dologról (mert ha pl. a peteérést jelezte volna a vérzés, akkkor amúgy sem lett volna esélye, mert vérzés alatt mi nem vagyunk együtt), és nem is érdekelt a téma, csak akkor voltunk együtt, amikor kedvünk, (és lehetőségünkKép) volt rá, nem erőltettük a kétnaponkéntit.

Az utolsó menzesz alapján szept. 8-ra lennék kiírva, de a doki az igazoló papírra 5 hetes terhességet írt, ami viszont egy héttel későbbi kiírási időpontot jelentene (a doki már nem szokott menet közben változtatni a kíírás időpontján, legalábbis nálam egyik gyereknél sem tette). Kérdés, hogy a védőnő mit fog beírni a kiskönyvbe, és a doki a későbbekben mivel fog számolni. Nem tudom, kinél ez hogy van, de az én védőnőm erősen a 28 napos ciklusra és a 14. napi fogantatásra voksol (pedig valószínű van elég sok nő, aki nem így működik), és a szerint számol. Erről nem igen tudtam már a Nátánnál sem eltéríteni, pedig ott hőmérőztem (és a doki UH-t is csinált), és emiatt napra pontosan tudtam, hogy mikor fogant (igaz, hogy akkor csak két nap volt a különbség, de egyébként ez az én ciklushosszaim alapján akár több is lehetett volna). Pedig most azért nem mindegy, mert ha esetleg a 14. napi fogantatással számol, akkor ha a gyerek szept. 8-a után akar érkezni, akkor már túlhordottnak számít, és esetleg megindítják, míg ha a későbbivel, akkor még nem tennék... Remélem azért rá tudom beszélni, hogy a doki véleménye alapján írja az időpontot... (A korai érkezéssel úgysem kell számolnom, mert Nátán gyakorlatilag a kíírás napján kiindult, Beni viszont még +10 napot bent csücsült (bár lehet, hogy ott is az volt a gond, hogy esetleg egy héttel később fogant)).
Vissza a dokihoz 4 hét múlva megyek, addig még túl kell esnem egy vérvételen és EKG-n is (ami nem baj, csak ne kellene annyit várnom), illetve a jövő vagy az utáni héten beszerzem a kiskönyvemet is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Kíváncsi!

Bocs, igazad van! Nem tudom miért nem jutottál eszembe "fiú ügy" kapcsán!
Most pótolom!
Kíváncsi! Nincs véletlenül valamilyen tuti jó tipped? Köszi!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Timi,
nincs...KépKépKép Teljesen tudattalanul készültek Kép
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Kíváncsi,
Lehet, hogy az a baj, hogy mi meg "tudatosan" készülünk rá!? Majd megbeszélem apával, hogy menjünk át "tudattalanba", hátha így fiú lesz!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Kíváncsi!
Látod mennyi eszem van?Kép Pedig te igazán a leghitelesebb forrás vagy fiú ügybenKép
Persze, hogy megkereshetsz telefonon. Írok mailt a számommal. Vagy már tudod?Kép

linato
linato
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, hogy fog összejönni a kistesó, mert az elmúlt két éjszakán mindkét lány átjött az ágyunkba. Rita már előbb feküdt apa mellett mint én, és éjfélre Laura is megérkezett! Lehet, hogy majd átköltözünk a gyerekszobába!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!!! Vén looo vagyok mar-32-és nagyon szeretnék 1 masodik babat... De nem tudom, mikor, hogy adjam be a Paromnak, hiszen nincs pénzünk, viszont én nem akarok 42 évesen szülni...Kép Sutyiban meg nem akarok teherbe esni. Az randa dolog!!! Pénzünk nincs, én nem dolgozom 16 honapja...Kép Puszik!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Jöttem kijelentkezni a topikból.Kép
Tegnap pozitív lett a teszt. Babaprojekt első szakasz lezárva.Kép
Kívánok mindenkinek aki akar, minél előbb pocaklakót!KépKépKép
linato
 
 


Helló csajok!

Jöttem kukolni, hogy hogy álltok! Kép
Linató grtaula!!!!!!! Várunk az őszi babák topikba! Beszti már ott van. Kép

Pusziözön: Bellana
bellana
 
 


Linato!

Hurrá-hurrá!KépKépKép
Látom hamar üresedik a topik!

Mindenkinek mihamarabb babát!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Kukacz!
Ez miatt vagy így kiborulva?

Linato!
[color=#ff0000]

Bellana!
Neked nem nyári lesz a babád?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti, de nyári lesz, augusztusi,a váltási okokról majd privibe a többit.
Bellana
bellana
 
 


Linato!

Nagy-nagy gratula a babócáhozKépKépKép!

Kukacz!

Ne legyél elkenődve! Én még itt vagyok, és valószínüleg még leszek is egy darabigKép! Bár nekem volt merszem előadni a páromnak, hogy mit szeretnék, de gondolom sejted, hogy mi volt rá a válaszaKépKépKép. Majd jövőreKépKépKép!
Dehogy vagy vén! Miért lennél az? Bár én fiatalabb vagyok, de ez nem is számít. Én nem akartam, hogy nagy legyen a korkülönbség a gyerkőcök között, mégis az lesz. Sutyiban én se akarok, az nem tisztességes, és nem is az igazi. Akkor inkább kivárom a soromat.

Pusz, fel a fejjelKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Linato!!!!!

Gratulálok!
De jó neked!
Én is pocaklakót akarok, de azonnal! Nagyon irigyellek, de remélem hamarosan találkozunk az őszi topikban. Majd sietek!

Puszi, Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Kukacz!

Fel a fejjel!
Én is 32 éves vén lóóó leszek az idén, és én is babát szeretnék. Igaz, én a harmadikat. Szerintem ecseteld a párodnak a kis korkülönbség előnyeit, és , hogy eleinte nem is kerül túlságosan sokba egy baba. Később meg lehet, hogy jobban álltok majd anyagilag!
Sok sikert!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Bellana, Beszti, Betti, Banyóci, Timi: Nagyon szépen köszönöm!!!!

Ennyi B betű egymás után.Kép Még a végén nevet változtatok.Kép
linato
 
 


LINATO!!! Sok szeretettel gratulalok!!!Kép

Betti, nem vagyok kiborulva. Csak aznap este nem voltam jol. Bocs.

Elköszönök! Tovabbi jo babanetezést!!!
Vendég
 


Kukacz!
Azt hiszem, nem jól értetted a hangsúlyomat! Nem bántani akartalak vele. Láttam valahol, hogy nem vagy jó lelkiállapotban, és érdekelne, hogy mi a baj? Ne haragudj, ha megbántottalak!!!
Írd meg mi a baj!
Nem akarsz többet jönni? GYere!!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Betti! Jajjjjjj, dehogy bantottal meg!!!KépKépKép Csak most elterjedt rolam a babaneten, hogy jodolgomban depresszioskodom, na, és ez nem igaz. Kiborulva nem vagyok, csak vannak nehéz periodusaim, mint mindenkinek.Altalaban olyanok irjak ezt rolam, akikkel sosem leveleztem, honnan a csudabol tudhatnak hat, hogy mennyire van jo dolgom???Kép
Befejezem a babanetezést, mert mar nem szorakoztat. Majd csak a rendelöt, meg a cikkeket olvasom!!!Kép
Ha gondolod, irj!!! nouakchott@freemail.hu

Puszik!!! Es mindenkinek a project mielöbbi megvalositasat kivanom. Puszi! EXKUKACZ
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy látom mindenkinek összejött a babaproject, mert teljesen elnéptelenedett a topik.
Én még itt vagyok, sajnos.....

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Szia Timi!

Én is itt vagyok még, csak nem volt kinek írni!
Mi'zujs' veled?

Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Szia Zita!

Nálunk semmi újság.
Várakozó állásponton vagyok jövő szerdáig. Addig reménykedem, talán sikerrel jártunk ebben a hónapban. Nem tudom miért vagyok elkeseredve, hiszen ez még csak a második ciklus, csak a lányok rögtön az elsőben összejöttek, és bíztam benne, hogy most is így lesz. Egyenlőre várok....
Nálatok mi újság?

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Szia Timi!

Mi is várakozó állásponton vagyunk. Nekem jövő vasárnap (nem)kellene megjönni, de sajnos semmi olyat nem érzek, ami arra utalna, hogy esetleg baba van!
Megértelek, hogy türelmetlen vagy, én sem igazán tudom félválról venni a dolgot, pedig azt mondják az gyakran beválik. Nekem még nem sikerült ezt a módszert kipróbálni.
A remény hal meg utoljára...

Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


sziasztok!
mi a második babán dolgozunk már van egy kisfiam aki 20 hónapos.a babaneten hallottam vkitől a pg53 nevű termékenységi tesztről amit ma meg is vettem és remélem ezzel még hamarabb elérjük a célt bár még csak két hónapja próbálkozunk így még nem vagyok elkeseredve.mindenkinek kellemes babagyártást!!
szabina
 


Sziasztok !
én is csatlakozni szeretnék hotátok van egy gyönyöri 30 hónapos lánykánk és nagyon szeretnénk neki egy öcsikét.Hasonló cipöben járunk mint Timiék a párom és az egész család nagyon szeretné,ha a tesó fiú lenne .Én inkább lány párti vagyon,de megértem hogy a párom fiút szeretne pláne hogy kihal a nevünk,ha én nem produkálok egy kis tököst.Decemberben hagytam abba a bogyot az elsö honapot átvegetáltunk .A lányom rögtön összejött,de egyész honapban minden nap dolgoztunk rajta.Nagyon szeretem volna ugyanis,hogy augusztusi legyen mint az apja .Sajnos 2 hétel elöbb születet igy nem lett belöle szülinapi ajándék.A tesóra nem tudunk ilyen aktivan készülni lévén ,hogy egy két éves mellet ez elég nehéz.Ráadásul még építkezünk is,hát elég fáradtak vagyunk.Sziasztok
Mindenkinek sikeres akciókat kivánok MancsiManó
Mmanó
 


Sziasztok!

Timi, Zita!
Még én is itt vagyok sajnaKép! nem írtam, mert úgy tünt mindenki itt hagyott!

Maci! Te merre vagy? Nálatok mi a helyzet?

Szabina, MManó!
SziasztokKép! Üdv nálunkKép!

Én még mindig várakozó állásponton vagyok. De úgy néz ki, hogy a párom végre nem zárkózik el mereven a dolgoktól. Végülis mit számít neki az a fél év?

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Zita!

Ne add fel a reményt.Lehet, hogy tényleg lazítani kéne.

Szabina, MMano!

Sziasztok! Én is hallottam már valamit erről a termékenységi tesztről, de még nem szántam rá magam. Talán sikerül ebben a hónapban, és akkor nem lesz rá szükség.

Banyóci!

Örülök, hogy a párod meggondolta magát. Annyira szép a kisfiad, hogy vétek lenne, ha nem lenne gyorsan tesója.

Mindenkinek sok sikert!Tessék gyorsan babásodni!

Puszi:
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak éppen kipihentem a vizsgaidőszakot. Nálunk a napokban esedékes a fogantatás, bár ezt én sosem tudom pontosan, lévén a ciklusom kb. 34 napos, de volt már sokkal több is, néha kevesebb is.
Majd meglátjuk, hogy sikerrel jártunk-e, de én most nem görcsölök miatta. Ha sikerül most, akkor úgy lesz jó, de ha csak néhány hónap múlva, akkor azt sem bánom, legalább könnyebb lesz Bálinttal, aki szeptemberben lesz két éves. Kristóf (3,5 éves) már biztosan jól bírja majd. Legutóbb tegnap hozta fel a kistesó kérdést. Ő lányt szeretne, titkon én is, de persze fő az egészség. Mi mindkét terhességben izgulhattunk egy kicsit, Bálinttal kicsit jobban az AFP miatt. Vele volt amniocentézisem is. Szóval tényleg az egészség a legfontosabb, ez nem üres szófordulat.
A kínai naptár szerint nálunk ez a hónap fiút hoz, a következő lányt. Majd meglátjuk, talán most meg sem fogjuk kérdezni a nemét a terhesség alatt. Hiszen már tudjuk, mivel jár egy fiú, ha lány lesz, legalább meglepetés lesz. Nem okoz egyik sem csalódást.
Puszi, Dorka
dorka
 
 


Nézzétek, a neten találtam. Ez a mókus úgy akar beköltözni ennek a fának az odvába, mint ahogy mi várjuk a kismanónkat a pocakunkba. Csak reméljük, hogy a mi pocakunk nem ingatja így a fejét. Kép

Kép
dorka
 
 


sziasztok csajok!

én ma kipróbáltam ezt a termékenységi tesztet meg mondom őszintén kiváncsi voltam.a kisfiam hamar összejött de szerintem amikor az ember agya rááll arra, hogy akkor most jöhet akkor minden hónap olyan hosszú!a teszt arra is jó,hogy meg ismerem magam legalább mert nekem is mint neked dorka hosszúak a ciklusaim és soha nincs két egyforma periódus.most vagyok elvileg félidőben de a teszt szerint nem ez a termékeny időszak.szóval most figyelgetem magam hátha rájövök mikor van peteérésem.addig is melegítünk!
dorka,
én is hajlanék egy lányra de fiú is jöhet tényleg csak az egészség számít.mi volt a gond az afpvel.amniot nálad automatikusan csináltak vagy te kérted?hol nézted meg ezt a kínai naptárt erre én is kiváncsi lennék.itt a neten csak a 2003-ast láttam fennt.
pusza mindenkinek!
szabina
 


Sziasztok!

a PG53-at én is próbáltam már, arra kell ügyelni, hogy rendesen tegyél rá nyálat v. hváladékot és hagyd jól rászáradni. Úgy mutat csak jó eredményt, ha csak kicsit van bekenve akkor nem jó az egész!
Én most már nem csinálom, mert a doki nézi minden hónapban, hogy mikor érik a tüszőcském, ez alapján kiszámolja az alkalmas napokat! Eddig még sajnos hiába.
Képzeljétek, most vettek fel egy nagyon jó munkahelyre, nagyon szeretek ott lenni! Egyrészt lefoglalom magam , másrészt ilyenkor szokott jönni a bébi, nem?!

Banyóci!

Örülök, hogy a párod meggondolta magát!!!
Most már belehúzhattok ti is!

Jó babagyártást mindenkinek! Szorítsatok nekem, hogy jövőhéten vehessek egy tesztet!

Pusza, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Dorka,

tulajdonképpen én is úgy gondolom, hogy ha egy kicsit később fogan meg a baba, addigra már Ritával egy kicsit könnyebb lesz. Laura viszont nagyon szeretne már kistesót, és megint lányt.

Szabina,

én nem számolom a temékeny napokat, rábízom magam a véletlenre. Lehet, hogy így könnyebben összejön.

Zita,

igazad van. Ha van egy jó munkahelyed és megnyugszol, könnyebben jön össze a pocaklakó. Lazíts, és ne gondolj mindig rá.

Puszi, Timi.

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinél minden OK, csak benéztem munka előtt!Én leszek este is!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Na, azért itt még nem tartunk sajnosKép! Most azonnal még mindig nem akar belekezdeniKép. Csak annyiban jutottunk végre dűlőre, hogy ne jövő nyár végén (ezt akarta ő), hanem azért annál korábban, esetleg év elején, vagy tavasszal szülessen meg a babó.

Timi!
Mondtam neki amit írtálKép, mosolygott rajta, és azt mondta, hogy ő is igy gondolja. Meg akarja várni, hogy mit hoz a tavasz. Végülis az már nincs olyan messze.

Dorka!
Teljesen egyetértek veledKép! Amióta van gyerekem, azóta érzem én is igazán, hogy csak az egészség számítKépKépKép! Drukkolok nektekKép!

Zita!
SzorítokKép!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Sziasztok Lanyok,
en uj vagyok köztetek, mar regota olvasom a babanetet, de most jött el az idöpont, hogy nalunk is aktualis a tema. Egy kerdesem lenne, amire ti biztosan tudtok valaszolni.
Januarban hagytam abba a gyogyszert, mennyi az eselye annak, hogy az elsö honapban összejön a dolog? Tudom, hogy ki kene varni harom honapot, de ugy gondoltuk, hogy probalkozunk es ha lesz lesz, ha nem nem. Pedig en nagyon szeretnem. Most vagyok közepidöben, ugyhogy vasarnap ota megy az akciozas. Na meg emellett nagyon furin erzem magam. Az alhasam nagyon erzekeny, tapintasra föleg, de ha csak megyek a razkodastol is kellemetlen. Olyan, mintha egy lufi lenne benne. Meg hanyingerem van, szedülök es nagyon hangulatember lettem harom napja. Lehet ez a gyogyszer elhagyasatol, ahogy a szervezetem lassan atveszi megint az iranyitast, vagy ezek normal dolgok a közepidöben amiket eddig a gyogyszer miatt nem ereztem? Nagyon kellemetlen, tenyleg rossz.
Mert ha esetleg össze is jött volna mindjart elsöre vasarnap reggel, akkor sem erezhetnek meg ma szerdan ugye semmit? Nem igaz? Vagy igen?
Szoval varom szakertöi velemenyeteket, hogy mitöl lehet ez az egesz es hogy összejöhet-e mindjart az elsö honapban.
Köszike es mindent bele!
Motiot
Névtelen
 


Szia Motiot!

Nekem mindkét lányom a gyógyszer utáni első hónapban összejött. Hogy a tüneteid mitől vannak, azt nem tudom, de biztos, hogy nem a vasárnapi "terhességtől". Ahhoz azért kell egy kis idő, hogy ilyeneket érezz.

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


sziasztok!
azt mondják a tabletta abbahagyása után kell egy kis idő amíg regenerálódik a szervezet.természetesen teherbe lehet esni rögtön a leállás után de szerintem a tüneteid biztos attól vannak, hogy a szervezeted elkezdett dolgozni.azért mindig vannak meglepik! majd írd meg motiot, hogy mi a helyzet!
üdv mindenkinek
szabina
 


Sziasztok!
Szabina kérdezted: "én is hajlanék egy lányra de fiú is jöhet tényleg csak az egészség számít.mi volt a gond az afpvel.amniot nálad automatikusan csináltak vagy te kérted?hol nézted meg ezt a kínai naptárt erre én is kiváncsi lennék.itt a neten csak a 2003-ast láttam fennt."

Nálunk alacsony volt az AFP mindkét gyerekemnél. Valószínűnek tartom, hogy a ciklusom változó hossza miatt, nem jó időpontra számították ki az AFP levételének az idejét. Ettől már előre félek most is, mert nagyon nem szeretnék megint ennyit izgulni. Engem elküldtek genetikushoz, aki egy vadember volt nulla érzelemmel, emberséggel. Ezután felajánlották az amniocentézist. Sokat tipródtunk, hogy akarjuk-e, végül rászántuk magunkat. A sokat annyit jelent, hogy hosszú órákat, de alig volt rá két napunk, hiszen nagyon későn derült ki minden.
Ja, ezt mindenkinek ajánlom, hogy ne az illetékes rendelőintézetben vetessétek le az AFP-re a vért, mert akkor kb. két hét múlva lesz eredmény. Ezután, ha nem jó az eredmény, újra ismétlik, megint két hét. Hipp-hopp már a 20. hétnél is tartasz, az amnio eredménye 2-3-4 hét ismét. Mire kiderül az eredmény már 24 hetes terhes vagy. Szóval én ebbe a hibába nem esem megint. Ha rögtön a Schöpf-Merei kórházba mész, akkor másnapra van eredmény. Nem mindegy!!!
Szerencsére az amnio mindent rendben talált, de végigbőgtem két hetet, alig aludtam. Szegény babámat a pocakomban nem mertem szeretgetni. Borzasztó élmény volt. Amikor megjött a levél, nem bírtam elolvasni, úgy remegett a kezemben.

A másik kérdésed, Szabina, én is csak 2003-asat találtam, de azért abból majdnem pontosan lehet látni, hogy mikor hanyadik hónap van.

Puszi, Dorka
dorka
 
 


Timi,
hat remelem mi is leszünk olyan szerencsesek, hogy mindjart az elsö honapban összejön. Elvileg ma van peteeresem, szur is rendesen a jobb oldalam, amit eddig meg nem ereztem. Szoval szerintem müködik minden rendesen. Mindenesetre akciozunk, hogy esely is legyen.
Szabina,
szerintem is elkezdtem müködni, ezert faj minden ott benn, es remelem lesz meglepi is. Majd irok, hogy mi van.
Motiot
Névtelen
 


szia mindenki!

ma páfrányokat látok a mikroszkópon!!!el se hiszem mert már azt hittem nincs is petér.vagy vmit rosszul csinálok.ezek szerint csak később mint a normális.remélem sikerül az akció.
motiot, hajrá!!
szabina
 


Sziasztok!Kép

Hajrá, Szabina!!!Kép
Nekem is később szokott lenni peteérésem, kb. a 17-ik napon!
Jó az a kütyü, meglátod segíteni fog!!!

Motiot!Kép

Kívánom neked is, hogy minnél hamarább babázhass!

Nekem nagyon úgy fest a dolog, hogy holnap v. holnapután megjönKép, de azért nem vagyok elkenődve, úgyis tudom, hogy hamarosan babázhatok!!! És még nem is jött meg, tehát bármi lehet!
Fő az optimizmus!!!KépKépKép

Puszi, Zita!

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!
Növényhatározó is kell a gyerekkészítéshez? Páfrány.. hmm... Kép)
Komolyra fordítva, mennyibe kerül ez a teszt? Gondolom több csík van egy dobozban nem? Vagy nem így működik? A gyógyszertárban lehet kapni? Mikor kezditek nézegetni? Vagy egész hónapban vagy csak az aktuális nap környékén?
Tulajdonképpen érdekelne, mert fogalmam sincs, hogy mikor van peteérésem, mert ugye a ciklusom az össze-vissza van.
Köszönöm! És fő az optimizmus! Kép
Sziasztok, Dorka
dorka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?