Nyulasz, nekem reggelre mindig érzékenyebb volt, aztán estére teljesen elmúlt. Én a 9. napon teszteltem 10-es érzékenységűvel, de csak naggggyon haloványan, alig észrevehetően látszott. Még másnap is csak sejteni lehetett, hogy ott van. Szerintem szombaton valami érzékennyel próbálkozz, az lesz a 12. nap, akkor már mutatnia kell valamit, ha időben tapadtak meg.
Mindenkinek „boldog szurkálást”
! Gondoljatok arra, hogy ezt értük teszitek!
Lola, akkor neked is sok-sok drukk.
Ne foglalkozz a családdal, igazából csak téged féltenek. Ők nem tudják átélni, milyen az, amikor az ember lánya gyereket akar, és nem jön magától. A lényeg, hogy Te higgy benne, és akard nagyon, a többi nem számít.
Én tegnap kikupáltam magam terhesség alatti betegségekből (kár, hogy csak most!), és szerintem homeopátiás bogyókkal próbálkozz! Szereztem tök jó kis füzetecskét, amibe bele van írva, hogy milyen tünetekre mit kell szedni. Ha megírod, pontosan mi a baj, szívesen kikeresem Neked.
A C vitaminnal vigyázz, arról azt olvastam, hogy nem tesz jót a megtapadásnak!!! Persze természetes formában lehet bármennyit, csak tablettában ne!
A méz és a fokhagyma persze mehet orrba-szájba (persze nem szó szerint)
Kisütött a napocska!!!!!!!!!!