Új privát üzeneted érkezett!

Hurrá csajok...még van remény :D :D :D
Vendég

Nyulasz! ++++++++++++++++
Épp azt akartam mondani, amit Dezsi, hogy onnan tudtam még a teszt előtt, hogy nem sikerült, hogy reggelente olyan puhák voltak a melleim, mint a puding. Pedig én is kaptam progit rendesen. Amikor meg terhes voltam, akkor meg fájtak ezerrel.
Szóval nem is értem, minek neked a teszt???? :wink:
Beszélgess velük szépen, az fontosabb!!!

Dezsi,
olvastad, amit a nátháról írtak? Januárra épp ideér majd a fő influenzajárvány. :D

Csibe! ++++++++++++++++

Bella! +++++++++++++++++

Tobi! Boldog szurkálást! (Ezt Estike kívánta nekem, és azóta is minden nap eszembe jut, mikor döföm a tűt, hogy most boldognak kell lenni!!!)

Szezso! Holnaptól neked is +++++++++++++ (és irigy a cipődre)

Zsófi! :lol:

Betegeknek gyógyulást! És mindenkinek szép napot! (Szegeden MÉG nem esik :) )

Kép
kisbuta

petne!
ez már két éve történt.azóta semmi.illetve a spontán babás műszeres befejezés után újra műtöttek,mert bennem hagytak terhes szövetet.
előtte volt 2 inszemem,meg 3 lombikom.
most októberben lesz a negyedik beültetés.
csajok!mit tegyek?annyira szarul vagyok,de minden gyógyszerre,oldatra az van írva,hogy terhesség alatt nem szedhető.van értelme tesztelni?de ma még csaka 23. nap van!
annyi hogy 10.nap voltunk uh-on és a jó oldalon(bal)volt egy szép tücsőcske,és akcióztunk.annyira félek bármit is bevenni!de nagyon szarul érzem magam.
nem tudom mit csináljak.
képzeljétek ma mondtam meg anyóséknak újra megyünk a kaáliba.reakció szerintetek?síri csönd,aztán,jaj az a sok hormon!a hozzáálástól teljesen kiakadtam!miért nem akarják hogy gyerekünk szülessen?ja!ráadásul orvos! :evil:
lola29

Kisbuta!
Nahát,csupa jó hír :D ...hülye tesztek :evil:
...itt budán nagyon is esik,pedig a napsütést sokkal jobban szeretem,mint a villanyfényt.Boldog szúrkálás,ez jó...igenis légy boldog,hiszen ez vezet a babádhoz :D
Vendég

Lola!
Biztos van olyan szer,amit babásan is lehet szedni...Hahó anyukák és pocakosok,gyertek,segítsetek Lolának,mit vegyen be!
Lehet anyós már tudja a tutit.Unoka a pociban :D ...akkor meg tényleg minek hormon :wink:

Tényleg,pont a múltkor gondolkodtam ezen,hogy idáig le is tudnék doktorálni,ami eddig történik,de ha megmaradnak a babák,bizony lesz mit tanulnom,ugyanis semmit nem tudok,mit kell,mit lehet és mit nem pocakosan.Új ismeretekre lesz szükségem :idea:
Vendég

Lola!
Még annyit,fogd fel úgy,hogy féltenek.Tudják,hogy megy az spontán is,és még mindig jobb,mintha azt mondanák,mit kell úgy izélni,hogy sok hormon meg ilyenek...van akiért cseppet sem aggódnak!
Vendég

Nyulasz,
egyet tudok: pocakosan már teljesen felesleges lesz minden nap tesztelni! :lol:
Itt most előbújt a napocska, küldök neked napfényes bébierősítő drukkokat: ++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Bella!
már csak másfél óra 12ig :!: :D
és mi lett Bellucival? Nekünk Somikámnak repedtfazék hangja van, és őszűlő szőre... pedig kap tojást is... :lol: :lol: :lol:

Kisbuta!
Egész eddigi (majd 36 éves) életemben egyetlen egyszer voltam influenzás :D 1996 telén, szilveszter elött. :D :D No para. :lol:

Nyulasz!
Erről beszélek Nyuszómuszó :D Reggeli nagyonfájós dudásodás jó jel :!: :!: :!:
Petne tudja :!: :wink: és én is :D

Lola!
Nálatok sincs ugye semmi akadálya a babásodásnak? Csak egyszerűen eddig váratott magára :?: :oops: :?:
dezsina

Nyulasz!
én már doktoráltam :lol: Ahogy benne leszenk a hasamban, már kezdem is a második diplomám a gyermek fejlődése méhen belül... :D majd szülés eltőtt: A szülés és változatai :lol: később pedig: A gyermeknevelés :D :lol:
dezsina

Nyulasz!
ha hárman mondjuk (Kisbuta, Petne, és jómagam) hogy jó a reggeli kebelméretnagyobbodás fájásokkal, akkor szombaton pozitivet fogsz tesztelni.
Nekem keserű is volt néha a szám íze egy icipicit... :roll:
dezsina

Lola,
kismamavitamin, C-vitamin, rengeteg folyadék ... és ezt Interkultúrálison tanultam: :idea: 1,5 - 2 liter hideg illetve normál csapvízben feloldani NEM JÓDOZOTT sót. Felforralni és ezzel gőzölni. :idea: Minta Diapulmonos megoldás csak olcsóbb és mindig kéznél van, ha szükség van rá. :)
Ott tanultuk azt is, hogy sok gyerek az oviban és otthon sem "süket" a felnőtt mondanivalójára csak éppen egy náthából visszamaradt váladékos orr és hallójárat nem úgy működik, mint a tiszta. :? Nem nem akarja meghallani amit mondanak neki, hanem nem hallja rendesen.
Ne ilyenkor ez van velünk is.
Én szerencsére már a füldugulós, orrdugulós időszakban vagyok. ... látom a végét.
Nem szeretek gyogyikat sz :? dni. Szedtem eleget a hormonkezelések alatt. :cry:

... még egyél mézet, karamellizálj 1 kanál cukrot egy edényben és amikor már megvan, akkor öntsd fel a tűzről levéve teának citromlé nélnülkül. ... vagy akár egy jó pálinka is segíthet. Az tisztít rendesen. (Egytől még a picúrnak sem lesz baja.)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

nyulasz!
köszi a biztatást!
lehet hogy tényleg így kéne felfogni!
dezsi!
nincs semmi,annyi hogy 2005-ben méhenkívüli miatt már csak petevezetőm van....
lola29

Lola,
lehet az sem tetszett volna, hogyha a nyakadbaugrottak volna. :?
Ilyenkor ők sem tudják, hogy mit is kellene tenni és mi lenne a jó reakció, mit kellene mondani, hogyan is kellene viselkedni, ....

Mi anno a voltférjjel egy karácsony alkalmával mondtuk el, mert a sógornőmnek vett nadrág az ő elszólásuk miatt 'kiamamanadrág" lett. A reakció? Hááát azért nem akarták nekünk elmondani, mert tudták, hogy milyen régóta szerettünk volna. (akkor már 6-8 hetes volt) Anyóséktól? Kaptunk 100EFtot, hogy kültsük arra emire nekünk szükséges. :? Mivel addig nem tudták, hogy min megyünk keresztül és miért járunk annyit orvoshoz azt sem tudták mit mindjanak. ... mondjuk utána sem, de legalább nem titkolóztunk tovább.

hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszka,
látod vannak égi jelek ... hagy azokat a fránya teszteket. Csak gazdagítod a 'terhestesztgyárosokat". :lol:
Megy az neked teszt nélkül is +an! :D

hajnoca
Dunakeszi

itt is süt a nap :D :D :D ...oké,akkor most azt kívánom... :roll: ...kapaszkodjanak a babáim :D :D :D
Vendég

Hajnoca!
:D ...te azt a gyereket ne engedd a konektor közelébe :lol:
Vendég

IIIIIIIGEEEEEEEN!
Ez a jó hozzáállás!! :lol: Ilyen trutyi időben a jó melegben, megágyazott pihe-puha méhecskédben had maradjanak bent jó sokáig. :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, de ismerős! A férjem unokahuga most terhes, és mi is csak egy elszólásból tudtuk meg. Azóta sem értem, vajon meddig akarták titkolni? Ha már ott lesz a baba, akkor is azt fogja állítani mindenki, hogy épp csak bébiszitterkedik? Szerintem ez a hozzáállás nagyon nevetséges, és épp ezért nem szoktam senkinek mondani, hogy lombikozunk. Jobban szeretem, ha úgy kezelnek, mint egy normális embert. Ugyanis az vagyok, a petevezetőimmel volt a baj, nem az idegrendszeremmel, elviselem, hogy zajlik az élet körülöttem.

Kép
kisbuta

... az nem attól van! :wink: hanem anyától és apától! :lol: 8)

hajnoca
Dunakeszi

Nos, eddig bírtam nem benézni.

Nyulasz! A cicifájás egyértelmű szerintem is. Egyébként progi szurit kapsz? Most nekem is írtak, tegnap hoztam el a futártól, de azt még nem tudom ez hogyan zajlik. Hányszor és meddig?

:D :D :D :D :D

Lola! Az mind tök jó, amit Hajnóca írt, főleg az égetett cukor.(nyami-nyami)

Hajnóca! :wink: :wink: :wink:

[b]Kisbuta!
[/b] Nem hiába Szeged a nafány városa, imádom. Midjárt jobban lennék egy kis napfénytől.

Dr. Dezsi! :lol: :lol: Mondanám, hogy én már gyakorlott anyuka vagyok, de ez így nem igaz. Állítólag aki vén fejjel szül és a gyerekek között nagy korkül. az első babásnak számít. De, mert egy kicsit beelőzök, szívesen osztom az észt. :lol: :lol:

Kép
estike66

Kisbuta!
Osztom véleményed az eltitkolt terhességekkel kapcsolatban.Elég bántó,mégha csak jót is akarnak.Barátnőmből is alig bírtam kiszedni,csak fura volt a telefonba,végül konkrétan rákérdeztem...és még bocsánatot is kért,hogy nekik sikerült :shock: ...mondtam,hogy inkább azért kérjen bocsánatot,mert nem mondta el...mondtam neki,hogy ez nem úgy van,hogy erre az évre már kiosztották a babákat,és nekünk már nem jutott...
Hajnoca!
...ja,értem :mrgreen:
Vendég

Nyulasz :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Estike!
ezt el is várja a vezetőség :D szivesem várom az észt :lol: :lol: :lol:
dezsina

Estike,
szép ez a vonalzó, már mindenórás vagy, azért mielőtt túlhordanád, cseréld le, az már nem lesz olyan szívderítő... :lol:

Kép
kisbuta

Kisbutus,
sajna ők nem fogják soha átérezni azt amin keresztül megyünk. Még akkor sem ha véreset pisilnének a megértéstől. :shock:
Nekik a mi helyzetünk 'nem normális" és vele együtt mi sem, ahogy írtad.
Hiszed vagy sem, de szerintük az a jó, ha titkolják. Fel sem fogják, hogy ez nem csak arra az időszakra teszi rá a pecsétjét, hanem a további életre is.
Én azt vallom, hogy inkább mondják el a normálisan teherbe esett rokonok, ismerősök, hogy mi van velük, mert akkor én/mi sokkal hamarabb túltehetjük rajta megunkat és még talán örülni is tudunk neki.
Jobban megsértenek minket így, mintha tudnánk róla. Nem mondom, hogy felhőtlenül kell neki örülni, de még akár jól is elsülhet a dolog.
pl.: a nővéremék már 2-3 éve szerettek volna kistesót a nagyfiuknak. Csak nem jött. Kiderült egy két dolog. (struma, ...) aztán megszületett Bogyika. Zsuzsi sokat volt nálunk. Jött hozzánk, sétáltunk a városban. Élvezet volt nézni, ahogy Bogyival foglalkozott. :D ... végül márciusban? csinált egy tesztet és az pozitív lett. :D
Lelkileg megnyugodott, lett egy kutyusuk is, Bogi is itt volt velünk ... mindez hozzásegítette őt ahhoz, hogy rendbejöjjön lelkileg, fizikailag, ... ja és a kis Fanni (elméletileg kislány) novemberre fog megérkezni. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

[quote="nyulasz"]H írta:nyulaszajnoca!
:D ...te azt a gyereket ne engedd a konektor közelébe :lol:

Nyulasz,
te ezt mire értetted?

hajnoca
Dunakeszi

Estike!
a "nafány"az milyen állat??? :lol: Progiszurit még sosem kaptam,hátsóba adják,és a 12.hétig :D Most örülsz? :lol:
Vendég

Hajnoca!
Aszittem attól ez a séró :lol: :lol: :lol: ...és azt hittem,amit utána írtál,hogy apától és anyától,azt arra értetted,hogy tőletek áll égnek a haja :lol:...bocsi,csak vicc volt :oops:
Vendég

Jajj Nyuszi, az a napfény akart lenni Szegediül.
Erről az új nyelvről még nem hallottál? :lol: :lol: :lol:
Lassan világnyelv lesz. :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Eszméletnen .Megint babázni fogsz :?: Ez szuper. :D
Konektor ide-oda, bogyika zabálnivaló ezen a képen :lol: :lol:

Kisbuta! Mondasz valamit. A cserének csak egy nagyon apró akadálya van, ezt a régiek tudják. :lol: :wink:

Kép
estike66

Jól értetted!
Tőlünk áll néha égnek a haja! :lol: :lol: :lol:
Az enyém érdekes lenne, kissé punkos. Mivel apának meg nem nagyon szokott lenni .... :lol: .... ő inkább letúrja nehogy égnek álljon a hülyeségeimtől. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
és azt tudod, hogy mondják Szegeden, hogy
'Szeged felett fekete fellegek kerekedtek'?

Kép
kisbuta

... látnátok őt fogmosás közben. :D
Mondjuk inkább leeszi, mint mosná vele. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Estike!
Akkor add meg a dátumot,mi szerepeljen a vonalzón,és add meg az e-mail címedet,és küldöm a friss vonalzót...mielött tényleg megszülsz 8)
Vendég

Így?!

hajnoca
Dunakeszi

12 hétig???? Ne izélj már. Már bocsánat, de ki fogja nekem ezt beadni, és hogyan dolgozom, mármint mikor és milyen pozitúrában, mert ülve akkor kizárt, gondolom.

És ne cikizz, légy oly drága. Persze, hogy félrekalimpálok, amikor már kék-zöldek az ujjaim. Itt egy vonalzó és azzal fenyítem magam, ha nem dolgozom, már pedig ismét nem dolgozom. :oops:

Kép
estike66

Zivatar?

Asszem ma sem aludtam ki magam. :D
Ilyen vagyok, ha már közel a vég. :wink: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Estike,
most véletlen nem a doktoridra ké'szülsz"? :wink: :wink: :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Estike!
Rajtad kívül bárki be tudja adni,ha közel engeded a hátsódhoz... :D
Vendég

Nyulaszkám, tudtam, hogy Rád számíthatok.

h.rozmann@citromail.hu és nem tudom mi szerepeljen. Mondjuk 25 nap a stimu kezdetéig, talán

Kép
estike66

Lehet, hogy bárki, de senki nem tudja, hogy mire készülünk és nem is ohajtom elmondani.

Kép
estike66

Sziasztok Lányok,

Nyulasz+++++++++++++

Bella nagyon várom ám a delet, kiváncsi vagyok, hogy döntötök. Addig is +++++++++++++

Tobi jó szurizást+++++++++

Estike végülis mikor kezdtek?

Betegeknek gyógyulást.

Kisbuta lassan kezdesz Te is, izgi.

Petné Te meddig akarsz dolgozni? Meggyógyultál?

Rana inszemről következőket tudom mesélni Neked: én 10. naptól 2 naponta mentem uh-ra, majd tüszőrepesztés, rá 2-ra inszem. Gyakorlatilag úgy zajlik, mint a beülti, csak nem használnak fel annyi lapocot, csak kacsát tesznek a hüvelybe, és egy kanül segitségével bejutatják az anyagot. Az első inszem nekem nagyon kellemetlen volt, a mostanit gyakorlatilag nem is éreztem. Azt éreztem, amikor az anyagot befecskendezték, az olyan volt mint amikor a hsg-nél a kontrasztanyagot fecskendezték be, de mondjuk nekem az biztató érzés volt, éreztem, hogy célegyenesben vannak a katonák. Amikor ezen túl vagy, tesznek tamponszerűséget a hüvelybe, ezt milyen technikával végzik, intézményfüggő. Pl. BMC-ben benned haggyák a kacsát, és így tömnek ki, majd fej irányába billentik az asztalt, és úgy maradsz 10-15 percig. Aztán felkelsz és mész haza.

Kép

csibe
csibe32

Estikének mit kell beadni? Suprefactot? vagy a Fosti - Merionalt ?

Nem feltétlen muszály a fenekedbe.
Nekem anno - talán a Suprefactot? vagy a Fosti - Merionalt - farizomba kellett adni, de egy mentős ismerős azt mondta, hogy ha csípőreteszem a kezem és onna a fenekem felé egy tenyérnyire adom be, akkor nem fog annyira fájni és bekékülni sem, mert ott nincs annyi ér és vastagabb a 'réteg".
'letenyereltük', hogy hova is kell adni, megütögette egy kicsit megcsípte a bőrt és bökött. Volt hogy nekem magamnak kellett beadni, mert a 'kedves" nem merte még annyira sem, mint én.

hajnoca
Dunakeszi

Estike,
:oops: nem kötözködni akartam, szerintem tökjó ez a vonalzó, csak hamarosan lejár... :wink:

Hajnóca,
hát úgy mondják, hogy 'eső lösz.'
ezt egyszer bölcsészek között sütöttem el, akik elkezdtek okoskodni, hogy akkor melyik e-ből lesz ő, és melyik marad, hagytam őket jó sokáig szönvedni... :D

Kép
kisbuta

hajnoca! Progiszuriról érdeklődtem.

Kisbuta! Tényleg lejár, de kicsit fájó szívvel engedem el. Fe elengedem, már ha nyulasz is úgy gondolja.

Kép
estike66

Kisbuta,
a bölcsész olyan, mint a filozófus?
Akkor ismerem azt a 'fajt". :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Csibe!
és tudtak valamit a patikában is, mert a szuri mellé kaptam ajándékba egy doboz ragtapaszt. Tegnap meg alig akart lejönni védő műanyag a tűről, és addig ráncigáltam, hogy a végén a tű beleállt az ujjamba, csak úgy ömlött a vér, szóval nem gondoltam volna, hogy szükség lesz a ragtapaszra... :lol:

Kép
kisbuta

Esti,
farizomba kell adni vagy hasba?
Olyan rég volt. Már nem emlékszem. :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Esti,
ugyan, hiszen most egy sikeres terhesség felé menetelsz éppen. Be positive!

Hajnóca,
olyasmi. :D

Kép
kisbuta

A diktorok, innen a fórunról :wink: , azt mondták farizomba.

Csibe! Otthon vagy, pihizel????

Kép
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?