Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek

Andika jól van nem tudom mikor jön erre kell neki egy kis kikapcsolódás feltöltődés kicsit elfáradt tudjátok három gyereke mellett nem egyszerű neki és még mi is "zaklatjuk" állandóan a kérdéseinkkel.
viszont egy jó kép Magorról és Gegéről :)

Kép

nika70
Salgótarján

wow laptető remélem ebben a hónapban szerencsét is hoz :):):)

nika70
Salgótarján

Madárfüttyös jó reggelt! :)

No, ilyen korán se mostanában keltem...most is azért, mert 5 perce ment el a férjem, és még segítettem neki csomagolni. Október 7.-én jön is haza, úgyhogy hála Istennek nem marad sokáig.
Nika! Azt hiszem te kérdezted, h a nők nem élnek-e vissza a menzesszel ramadán idején...fölösleges visszaélniük, mert a következő Ramadánig úgyis be kell pótolniuk, amit kihagytak. És együtt böjtölni sokkal jobb, mint egyedül. Most is nagyon furcsa nekem, h ehetek napközben. Első napon még kifejezetten rossz is volt, mert már úgy megszoktam, és úgy érzem, jót is tett a böjt.

afra.h

Esőmentes napot mindenkinek!!!

Itten csöppet, ma 10-re menek dodozóba.
Esélytelen titeket utolérni :oops: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ITT SZAKAD AZ ESŐ OLYAN SÖTÉT VAN PEDIG LE KÉNE MENNEM A BOLTBA IS DE ÍGY NEM TUDOM MIKOR JUTOK LE:) bocsi a nagybetűkért

Afra és ha mensi alatt böjtölsz ugyanúgy akkor nem kell bepótólni?

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!!
Itt vagyok már én is.
Iszonyat odő van!
Semmit nem tudtam aludni az éjszaka.
Reggel megjártam a labort.
Nagyon aranyosak voltak velem.
Holnap lesz eredményem.
Izgulok.

És boldog is vagyok egyben. Sínen vagyunk. És jönni fog a kicsike hozzánk.

Asyie!
nagyon szép a pocakod!!

Andy!
Akkor nálunk hasonlóak a problémák.
Az bosszant, ha csak várok.. és nem mozgolódom akaratosan több dokihoz.. akkor várhattam volna még mire kiderül a bibi.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jó Reggelt Lányok!

Jó hogy itt vagy Zsu :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Szia Pici! :lol:

Kép
Kép
minimano74

Zsuzska!!
Jó lenne ha lennél gyakrabban!!
Hiányzol nagyon!

Nika!
Nagyon szépek a fiúcskák.

picimami

Szia Gabi!!
Hogy vagy ma??

Puszillak

picimami

Pici!

Örülök, hogy a kedved :lol: :lol:

Zsu!

A munkahelyedről nem tudsz már netezni?? :roll: :roll: (valamiről lemaradtam :oops: )

Nika!

Nagyon jól néz ki a süti és a kép is nagyon aranyos a fiúkról.

Cat!

Vigyázz magadra :wink:

Asiye!

Nagyon jók a pocak fotók, és csini vagy KOMOLYAN :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Jól vagyok, főleg hogy holnap nem dolgozom :lol: . Viszem a gyereket fogorvoshoz 10.45-re igaz Budára de legalább nem kell korán kelni :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nika! Menzesz alatt TILOS böjtölni! Szóval ilyenkor a nőkre speciális dolgok vonatkoznak, ami sok esetben könnyítés :) (de a várandós, és a gyermekágyas anyukáknak is sok könnyítés van).
Jó reggelt neked is Gabi és Picimami! Hogysmint?

afra.h

Jó reggelt lányok!

Igaz az idő cudar esik ez a fránya eső. Kimenni sem lehet ilyen időben. Na a lányom ma tiszta nyűgős lesz mert nem mehet játszótérre. :(

Pici: Most miért mentél laborba? Vérvételre?

Nika: Nagyon jó lett ez a kép is:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt Csucsu!
Hogy vagy?

Hohóóó, már az van a nevem mellet, h kezdő felhasználó és nem az, h új :)

afra.h

Jó reggelt lányok!

csak beköszönkmert ma nagyon sok a dolgom. it isesik :? öcsém vitte oviba Hamit.

estére vendégül várom az Afrát meg még pár muszlim lányt, uhgyhogy ezerrel főzök ma. :lol:

Nika!Jó a kép a fiúkról! :) helyesek :)

Pici!örülök, hogy minden rendben és hogy alaborban legalább rendesek voltak :)

Cat! Azt a receptetide is leírhatod, nem csak Andyval megosztani :)

Gabi! Akkor ez hosszú hétvége lesz neked :) alányod is ennyire örül neki :? :lol: :?:

mennem kell! majd jövök olvasni ha van egy percem :)

AFRA!

hánykor jöttök ma? én örülnék ha minnél hamarabb, legalább beszélnénk is! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Andy!
Nagyon köszönöm neked. Most már tiszta a kép előttem.

:shock: :D
[quote]P írta:ici!
Az Lh teszted egyértelmű! Tehát van rendesen peteérésed. Viszont...
Nekem is azt mondta a doki, hogy ha eddig is volt peteérésem és mégsem jött össze a baba, akkor lehet csak nem szabadult ki a petécske. Szóval ne add fel, de, ha most sem jön az a babó, akkor tutira a "kinemszabadulás" az oka a nem babásodásnak. Húúú De értelmes voltam.
Szóval peteérésed tutira van, csak ha nem jön most össze a baba, akkor állhat a hátterében az, hogy nem tud kiszabadulni a tüszőcske. Valószínűleg nálam is ez volt eddig a baj,hiszen nekem a múlt hónapban elég nagy petécském volt, a tesztem is egyértelmű pozitív lett, sé mégsem lettem babás. Na ez sem 100 ám, csak nekem ezt mondta a dokim!!!
De minden esetre a feladatod: APÁRA FEL!!!!!

picimami

mellet= mellett :lol:

afra.h

Tegnap nagyon ügyi voltam: elintéztem a fogdokit Vivinek, Sissinek meg a fodrászt :wink: , tudni kell hogy én utálok telefonálgatni, ügyeket intézni :roll: de most sikerült :wink: Mondjuk a fogorvosnál mondtam, hogy nagyon rég voltunk nála és beszeretnék jelentkezni DE PÉNTEKRE hát szerencsére kaptunk időpontot, igaz csak megnézni van ideje (gondolom annyian vannak nála)de igazából remélem nem is kellene csinálni semmit. Igazolást remélem nem felejtek el kérni :roll: mert elég feledékeny vagyok és mivel mennek a sulival kötelező fogorvosi vizsgálatra oda kell az igazolás, hogy ne nyúljanak a fogához. Mert képzeljétek tavaly egy kisfiúnak aki mondani akarta és vitt papírt is, hogy őt kezelik máshol a fogdoki nő azt mondta neki, hogy "pofa be, kuss" :roll: (hogy lehet ilyet mondani :twisted: :evil: ) és hozzányúlt a fogához :evil: amit el is cseszett. :twisted:
Na ezt most jól leírtam :oops: Bocsi :oops:

Kép
Kép
minimano74

Asiye! Halimával úgy beszéltük meg, h 5kor találkozunk a Bosnyákon...lehet, h neki nem jó előbb.

afra.h

Csucsu!!
Igen vérvételen. Egy hormont még megnéznek.
És attól függ kapok-e másik gyógyszert is a Closti mellé. :D

Afra! Jól vagyok, köszönöm.
Most akarok inni egy szuper tejes, habos kávét.

picimami

Gabi!!
Én segítek, ha telefonálni kell.
Hisz minden nap teszem.. Ügyet intézek.

És tudok ám beszélni.. lyukat is az emberek hasába :D

picimami

Sziasztok!

Sajna itt is esik az eső :( úgy nézki,hoghy a játszi elmarad.Az a baj Márk még nem érti és nagyon nehéz szegénynem elmagyarázni.

Nika:nagyon jóü a kép a 2 kisfiúról.

Pici:örülök,hogy jobb a hangulatod :)

Zsu:de jó jelentkeztél.Remélem már sűrűbben jössz.
Vendég

Pici! Minden JÓT a vérvételedhez!
Én alamteát főzök éppen és azon gondolkodom, h Raffaello reggelire gáz-e...lehet, h inkább valami tartalmasabb után nézek

afra.h

Afra! hát tudod ugy alakult hogy a segítségem(yamur) lemondta! :? lehet hogy züleyha is veletek jön nem tudom :wink: de igaziból készen leszek addigra, csak én egész napos traccspartira számítottam :lol: :lol:

csucsu!
neked is jó reggelt! :lol:

gabi! lassan lehetsz telefonos kisasszony is!! :lol: :lol: ha ennyire megy :roll: :!: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

nem tudok írni :evil: almateát akartam

afra.h

Cat:nagyobn jó,k hangzik a tejszines csirke kérünk receptet, azt bizti hamarabb megcsinálnám mint a sütiket. :)

Asiye:milye finomságokat főzől ma?

Na megyek azért még megpróbálok jönni hozzátok délelőtt.
Vendég

ooohhh, hát úgy nem egyszerű! Sajnos nem tudok előbb menni (pedig mennék), mert csak most tudok a szombati előadásomra készülni

afra.h

Afra:a raffaello nagyon finom :D bár ahhoz hogy jól lakjon az ember sokat kell belőle enni.

Te mivel foglalkozol?
Vendég

Afra: Neked is jó reggelt. Szerintem nagyon jó a Raffaelo reggelire:). Bár én most ezt nem ehetek:(
De jó ma csaj buliba mész akkor?

Pici: Melyik hormont nézik most?
Nagyon felpörgött most a kivizsgálásod. Hajrá. Igy hamarabb leszel babás. Hidd el előbb utobb meg lesz a bibi és akkor jön a kisbaba is hozzátok:)

Sissi: Ilyenkor Márk nem nyügi ha nem mehet jászóra?
Szabina nagyon nem bírja ha nem mehet ki.

Kép
csucsu05

Afra!
Nagyon kedves vagy!
Köszönöm.
Nekem is van Török alma teám.
Mindíg küldenek nekem párom Török ügyfelei, Satici bácsi.
Imádom őket..

picimami

Csucsu:nem nyűgös legalábbis még nem az.
Múltkor egyfolytában hozta a kisciopőjét és az enyémet, vagy megfogta a kezem es az ajtóhoz vitt.
Olyan aranyos volt,de meg is sajnáltam.
Vendég

semmi gond , mármint haladok, és azt beszéltük a zuleyhaval, hogy még nem tudja mikor jön, vagy veletek vagy már most délelőtt :lol:

sisi!
zöldségleves(már készül), rántott csirkemel kriumpli pűrével, gomba pöri tésztával, sali, ubi sali, és almás pite meg a szokásos süti!! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asyie: Jó a menű nem mondom:)

Kép
csucsu05

Húúú, Asiye ez nagyon jól hangzik! És ennyi féle :shock: wooow :D

Sissi! Hát úgy alakult, h elkezdtem Szegeden a rajz-tanító szakot, de az első nagyon-nagy kudarcélményemen nem tudtam magam túltenni és ezért otthagytam 2 év után. Megpróbáltam itt Pesten is egyet, de az nagyon nem az én világom (média). Most ott vagyunk, h költözünk, és majd kint szeretnék vagy a helyi egyetem műv.töri szakára, vagy (ami nekem szimpibb) valami kézimunkás-művészkedős képzésre (üvegfestéstől a selyemfestésig, porcelánfestőig minden jöhet). És te mivel foglalkozol?

afra.h

Asyie!
Nem mehetnék én is hozzád ma ebédre??

Nagyon finomakat főzöl.

Csucsu!
Néznek sárgatestet, progeszteront, T3, T4, LH, meg még nem tudom...
Holnap lesz meg az eredményem.

Te mikor mész majd??

picimami

Csucsu! Ja, ja ma csaj buli lesz :) Már várom :wink:

afra.h

Pici: Én 2-án megyek. De előtte még Uh is mennem kell. Csak a csajt kell felhivnom mikor fogad. Arra kb 30-án kéne mennem. Akkorleszek félidőben és a Peteérést megnézi , hogy alakul.
Szoritok neked az eredményekért. Igazából nem kivánom, hogy minden eredményed tökéletes legyen. mert ha az akkro megint tanácstalan az ember miért nem jön a baba. De ha netán valami értéked más akkor meg is van mit kell orvosolni és jöhet a várva várt babuci is:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Köszönöm. kedves vagy!
Majd holnap elválik.

picimami

Pici: 1nap alatt meg is van az eredmény? Na az biztató. akkor nekem is meg lesz korán:)

Kép
csucsu05

Gyors és érzékeny búcsú, ha másért nem, hogy láthassam, hogy betöltöttem a 15. hetemet, és így már a 16-at taposom :wink:
Asiye, szépek a pocakfotók, de hát nem első gyerek, persze, hogy hamarabb nő, nekem még mindig csak hasam van, a pocak meg alatta kitapintható. De maaaaaaaaajd, hamarosan! :roll:
Sziasztok lányok, apára fel! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csucsu!
Én is csodálkoztam, de holnap kész lesz. Majd párom megy érte.
Azt mondta a doki, kb 3 hét.
De már Kft a labor, és maguk csinálják az egészet.
Nagyon korrektül működik.

picimami

Pici: Én a Klinikákra megyek vérvételre. Az biztos még nem magán kézben van. Ezért akkor nekem biztos sokat kell majd várnom az eredményért:(
Tök jó, holnap már okosabb leszel.

Kép
csucsu05

Fogadjátok sok szeretettel ezt a kis vidámságot :)

http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8

afra.h

Afra: NAgyon jó volt ez a kis link. Köszi:)

Kép
csucsu05

Szívesen :) Épp előadást készítek, ilyenkor szeretem, ha valami olyan zene szól, ami inspirál...bár leginkább ének nélkülit szoktam ilyenkor...ezt csak az eső elleni hangulatcsinálás miatt hallgattam meg

afra.h

Gabi: a süti nem az én érdemem hanem afráé csak feltettem helyette a képet :):):)

Afra: értem bocsásd meg tudatlanságomat:) iszom szvaidat . Sok elképzelésem van az iszlámról persze minden amit tudok csak olvasmányokból van és elég szélsőséges ezért jó hogy te és asiye is köztünk vaygtok és megosszátok velünk ezeket a dolgokat.
Még mindig szakad az eső így azt főzök ami van itthon :):):9 rántott párizsi sült krumpli :)

nika70
Salgótarján

nálunk isütött a nap :):):)9

nika70
Salgótarján

Nika! :o :o ne is mondj ilyet! Az ember úgy tanul, ha kérdez...nehogy azt hidd, h én sokkal többet tudtam az Iszlámról, mielőtt muszlim lettem...kb annyit, h napi 5 ima, meg a szent könyv a Korán. slussz! :) Szóval csak nyugodtan kérdezz :) És örülök, h ilyen nyitottak és előítélet mentesek vagytok itt :)

afra.h

afra köszönöm ezért szeretek én is ide járni mert ez egy nagyon jól összeszokott értelmes kis társaság együtt sírunk együtt nevetünk mindent meg lehet beszélni mert azért mert ez a babanet az nem jelenti azt hogy csak a babákról lehet beszélni :):):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?