Új privát üzeneted érkezett!

CHRISSYY: Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
BIBI: Peti születése óta hason alszik, Bence még sose aludt hason.

Rohanok mert elkésünk az oviból. Nem egyszerű két gyerkőcöt felöltöztetni, levinni, be a kocsiba, ki a kocsiból, be a babakocsiba, be az oviba, Peti marad, Bencével vissza........ :lol:
Vendég
 


Jövőhéten szerdán lesz katona vizsga.Már most is mehettünk volna a héten, de kell 4-5 nap kekszmentes nap, hát mi arról meg lecsúsztunk. :oops: Megkaptam az edényt, oda kell vinnem fél 5-re és kérni 5-7 közt időpontot és még aznap megmondja, hogy minden oké.(remélem) :roll:
Tegnap szarul lettem, a drágámnak haza kellett vinnie koradélután, hányás, hasmenés, hőemelkedés...(de este 7-re az urológushoz elmásztam csakazértis) :oops:
Vendég
 


Betsy: Ezt nagyon átérzem, nekem néha még Rékával sem egyszerű, mivelhogy úúúútál öltözni. :lol:

Nóri: Na, akkor nektek sem ott kell adni a mintát, tiéd Apának max. komfort. 8) 8) Jobbulást!!!!!!!!!!

Chrissyy: Boldog születésnapot!
jaimee1
 
 

 
 

Jaimee,
Kösz! Úgy látom ez az ötlözés is általában igy van, hogy a babák útálnak öltözni! Mi csak olyankor nem sirunk öltözés közben, ha vendég van, vagy ha vendégségbe vagyunk, olyankor nagyon tudja produkálni magát, hogy ő milyen jó kislány!

Mirci,
Kösz! Mostmár nagyon közel vagy! Én is hálózsákban altattam Nikit kb. 3 hós koráig, nekünk cipzáros volt, igy nem tudta kidugni belőle a lábát, és nagyon szerette, de amint jobban aktiv lett, már le is cseréltük, mert akkor mindenfelé rugdosta már!

Gyabi,
Én sem ültetném még!

Bibi,
Csodajó ez a kép Bibiről, bár a sapi tényleg kicsi egy kissé! Ezek az uh-k meg...
Niki is hason alszik, sőt, háton ő is úgy van, hogy napközben, ha véletlen el is alszik, 10-20 perc múlva fel is kel, nem szeret háton! Még azt sem ha úgy fogják!

Betsy,
Kösz! Nem sokat fényképezzük emigy, de vannak olyanok is, majd rakok fel, meg most megint vannak műtermiek is, már akartam felrakni, csak apa még mindig nem hozta haza a képeket, csak papiron, már várom hogy hozza a digitális képeket is, csak mindig bent felejti!
Sok szép mindent kaptál a szülinapodra! Nagyon rendes családod van!

Chrissyy,
Boldog szülinapot!

Nóri,
Remélem már jobban vagy, a katonavizsgálatra meg mennek a drukkok!
sirkici
 
 


JAIMEE: Bence se szeret öltözni.. Kérdéseimre nem válaszoltál! ;)
NÓRI: Jobban vagy már?
SIRKICI: Várjuk a friss fotókat! Nem szoktuk amúgy a felnőttek szülinapját nagyon ünnepelni a családban, de most kerek volt..30..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.04 20:10-kor.
Vendég
 


Betsy:Bence sírt már valaha?Mert szerintem mosolyogva született... :wink:
Fázok mint a kivert kutya, meg szar a gyomrom, de muszáj volt bejönnöm.Evvan.

Mirci:???
Vendég
 


Sziasztok!

Húú lányok annyira sz@r éjszakám volt. Rámjött valami fura feszült idegesség, és hihetetlen légszomjam volt (nem Bálint nyomott, inkább idegi alapon). Most olyan vagyok mint akin átment egy úthenger. Megyek lepihizek egy kicsit, aztán majd még benézek.

Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok semmire...............

puszika

Kép
Kép
mirci74
 
 


Betsy:

Fotók nagyon klasszak, mint mindig. 8)

Bocs,mindig rohanok, csak egy-egy percre kukkantok be többnyire.

Nincs még egy fogunk sem. Se híre, se hamva. :D Megint nagyon rágcsál, nyáladzik...szóval meglátjuk. Ketteske? Azt is meglátjuk. Mivel APa nem nagy tervezős, ezért időpontban nem gondolkodom. Csak az lenne a lényeg, hogy mire Réka betölti a 3-at akkor legkésőbb babás legyek. Ha Réka egyke marad, akkor sem vágom fel az ereimet. :D Én egyébként vállalnék 37-38-ig is... :roll: :roll:

Na és milyen terveitek vannak? Építkeznétek? Vagy kéglit terveztek venni?

Mirci: Nincs már sok hátra, hajrá, hajrá, simi a pocidnak! :wink:

Nóri: Gyógypussz!
jaimee1
 
 


Lányok! Aranyosak vagytok, köszönöm szépen a születésnapi köszöntéseteket! Még a családom sem köszöntött meg, csak hugi és a mamám. Ja, meg apa reggel, mielőtt elment dolgozni.

Betsy! Neked egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Ja, nem tudom miért, de nem lehet megnyitni az oldalt, ahol szavazni lehet. Én sem tudom megnyitni és többen is panaszkodtak már.
Vendég
 


Nóri,
Jobbulást!!! Csak nem valami vírus? Igyál sok mézes teát, egyél kétszersültet, natúr sóba-vízbe krumplit, és a legfontosabb a pihizés... Kár, h. nem tudtál otthon maradni. :(
Jövőhét szerdára egy nagy kalappal, mennek majd a megadrukkok!!! :wink:

Mircikém,
tudod relax kazi, vígjáték a dvd lejátszóba, chips és no para!! :wink: Minden rendben lesz!

Puszilok Mindenkit! :)
Vendég
 


Betsy,
értem, azt illik is megünnepelni! :D
A képekre én is ugyancsak azt tudom mondani, hogy nagyon jók, és a mosolygást már nem is részletezem, hihetetlen! :lol:

Nóri,
gyors jobbulást! De nézd a jó oldalát, legalább nem lesz gond, hogy kekszmentes napokat kell élnetek... :wink: :roll:

Mirci,
csak nyugi, pihenj, meg minden, ahogy Arikon irta, és nemsokára már babázhatsz! :)

Jaimee,
legalább jobbak lesznek a fogai Rékának! Azt mondják minél később jönnek ki, annál erősebbek lesznek, kevésbé fognak romlani! :)
sirkici
 
 


Jaimeemami: miénk márpedig büdi. Lehet, hogy másfajta? Miénk hydrophyl nonionic :lol:

Vasat eszem, meg magneb6-ot is, már évek óta folyamatosan, egy ekg-n fennakadtam a cégnél, elküldtek szívuh-ra is, meg fáradékony is voltam akkoriban ( meg most is)...no, a lényeg, arra jutottunk a kardiológussal, hogy az erős mensi az oka, és amíg aktív nő vagyok, egyem ezt a kettőt...mondjuk nekem még nem volt soha olyan vérképem, amelyikben ne lettem volna kisebb-nagyobb mértékben vérszegény.

Nóribaba, gyors jobbulást kívánok, én is ebben a vírusban vagyok napok óta, hát elég gáz. Drukk, drukk a katonavizsgálathoz!

Sirkici: várjuk ám a havi rendes képeket!

Betsy: tök jók ezek az összeállítások, tiszta kompozíció! Hogy csinálod?

Mirci: nyuginyugi, pihipihi, tartalékolj az erőddel, jól fog az jönni még!
Vendég
 


Ja, azt meséltem már, mi megy már hetek óta nálunk? Hát, lányok, helyzet van: Csiribébi szerelmes az állólámpába! Egész nap gügyög meg énekel neki, mosolyog meg vihog rá, eleinte még édesnek találtam, de mára már bazi féltékeny lettem, megszámoltam, míg én 2, azaz kettő mosolyt kaptam tőle, addig az állólámpa 14-et!!!Tegnap már ki is fakadtam: " Mosolyogj csak nyugodton rá, az állólámpa biztos felnevel!"
Vendég
 


Bíbi anyu: :lol: Ez normális, nálunk a cserépkályha kapta az első mosolyt, aztán sok sok sokat a csillár, majd jutott nekem is. :D

Ja, oké, akkor nem a saját szakálladra szeded a vasat és ez a lényeg.

Fürdető: enyém no name. :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Bíbi,
:lol: :lol: Csiribébi & Állólámpa! Annyira jót rötyögtem!! :D

Mircikém,
Hogy vagy, sikerült megnyugodnod?

Nórikám,
Remélem már Te is jól vagy!

Nálunk a helyzet:
Tegnap sikerült beszélnem nődokimmal, és azt mondta, h. ha most megjön akkor kérjek időpontot uh-ra a 12. napra, és a lelettel menjek vissza hozzá. Labort és vizeletet is csináltatok. Lehet, h. mégiscsak lesz idén vizsgálódás? Remélem nem. :? Mondjuk Férjecskét bizti csak januárban vizsgálják, nem is akarom vele zaklatni, mert annyira izgul a melóhelye miatt. Napokon belül dől el, h. a vezetői státuszát véglegesítik e. Szerintem 99 % hogy igen, de nyugtával dícsérjük a napot. Kérem a druuuuukkkokat!! :)
Vendég
 


Arikon:most kérsz labort és vizelet vizsgálatot, azaz vizsgálódást...de reméled, hogy mégsem vizsgálódnak?Ezt nem értem. :shock:
Mega drukkok mennek Frédinek!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Igen már jobban vagyok, bár tegnap voltam CTG-n a szülőszobán, és ismételten sikerült belefutnom egy hangos szülésbe. Mit ne mondjak, rám nincs jó hatással, hogy ilyet kell hallanom. Viszek is magammal egy mp3 lejátszót a szülésre, és ha nagyon kiabálnak a szomszédban azzal dugaszolom be a fülem :D :oops:
Amúgy a CTG semmi extrát nem mutatott, 2 db "komolyabb" fájásom volt (ezekből amúgy én semmit sem éreztem, meg is voltam lepődve). Bálint most nem nagyon akart mocorogni, de a vége felé azért produkált egy-két értékelhető mozgást. Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mi a helyzet.

Arikon: akkor ez most amolyan fél kivizsgálás lesz? Van ennek így értelme?
Férjecskédnek én is drukkolok, bár azt gondolom ha nem felelne meg már tudna róla, úgyhogy szerintem biztos véglegesítik.

Bíbi: az állólámpás sztorin én is jót vigyorogtam :D

Nórikám: jobban vagy?

Fürdetőről azt hallottam a védőnőtől, hogy a Johnson nagyon sok babánál nem válik be, szárít, allergizál.......

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci:köszi, jobban, most a drágám kezdi...evvan.Most te Bálinttal fogalkozz és vigyázz magatokra!Sokat gondolok rátok, puszi!
Vendég
 


Cserépkályha?!? No, akkor van még esélyem! :lol:

Arikon: hát tényleg érdekes ez a félkivizsgálás, én sem értem... Férjecskédnek nagy-nagy drukk!

Mirci: mp3 jó ötlet, tényleg borzasztó másokat végighallgatni, a sajátod nem lesz ám olyan szörnyű, életed egyik legszebb élménye lesz ( főleg utólag :lol: )

Nekem megint megjött. 25 napra. Marha jó, majd 4 hét, mire visszahozom a tejet, és most kezdhetem elölről! Pedig tegnap éjjel tök boldog voltam, rekordmennyiségűt fejtem, pont a dupláját a szokásosnak, erre... ( no, mindegy, nem panaszkodom, főleg, hogy azért furán pislogtunk egymásra apával reggelente, mikor sorozatosan hányingerrel küszködtem...szóval nem is mondok inkább semmit. :roll: )

Ez meg a másik jóbarátja, ( persze még mindig én előttem a sorban),a napocska.

Kép

...és az új sapiiiiiii!

Kép
Vendég
 


Bíbi: marha jó az új sapi, a napocskás vigyorgós kép meg egyszerűen zabálni való :D :D :D Huh az érdekes lenne ha már jönni akarna a kistesó :shock: , de gondolom azért nem bánnátok.

Rakok új pocifotót. Látjátok csajok már kérnetek sem kell :D
Kép Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci:na ez a minimum a 9 havi 2 kép után...NAGYON TETSZIK az első!!! :wink:
CÉÉÉÉPEK VAYGTOK!!! :D
Vendég
 


Úgy látszik nem voltam egyértelmű, bocsi :oops:
Szóóóóval, a labor+vizelet vizsgálatot a házidokim írta fel, mivel már legalább 1 év telt el az utolsó óta, és ugye mostanában a felfázásom is volt. Az uh-ot meg azért (is) csináltatom meg, mert kb. 1 hónapja szinte minden nap (hol erősebben, hol gyengébben) szúr a jobb "petefészkemnél", és mivel pár éve már volt cisztám, inkább megnézetem.
A Dokimat tegnap felhívtam, és Ő javasolta, h. egy uh-ot csináljunk megnyugtatás képpen. Remélem tényleg megnyugszom az eredménytől. :D
Szóval, úgy értettem, h. "meddőségi vizsgálatokba" (hsg, hormon, sperma stb) nem fogunk belekezdeni, hacsak nem valami oltári csúnyaságot látnak ott benn. :?

Mirci,
Milyen szép vagy (vagytok)!!! :shock: Bár, ezt eddig is tudtam, de a kismamiság nagyon jól áll neked!! 2 fájás??? :wink: Akartam már írni, h. állandóan be van kapcsolva a mobilom, úgyh. éjjel is küldhetsz sms-t! Tényleg! :)

Bíbi baba olyan cukiii!! Kis huncut manó, főleg ebben a sapiban! :)

Nórikám,
Uradnak is jobbulást kívánok!! Annak örülök, h. jobban vagy, és remélem a lelked is! :) Sokat gondolok Rád! Házacskátokkal történt azóta változás, esetleg egy-két új (bútor)szerzemény?

Tényleg Csajok, Christellről tudtok valamit? Nagyon rég írt a topicba...
Vendég
 


Arikon:a házunk teljesen kész, minden a helyén, még a fürdőszobába jön meg nemsoká az új dupla mosdós szekrény meg a mosókonyhámba pár polc.A kerítésalap is kész van két hete, most hétvégén csinálják meg a fiúk.(egy kb 10 méteres szakaszt kell befejezni, hogy ne legyen együtt a szomszéd portával a bejárónk) majd a fürdőről kapsz képeket, a többit meg már úgyis láttad.
A virághagymáimat is elültettem kint és a télikertem is állati jó lett, anyósomtól kaptam két datolyapálmát meg egy hatalmas leandert, plussz a saját kis virágaim...szóval nagyon szép!
A kutyáim meg nőnek mint a gomba...már megduplázták a súlyukat.(vizslám 10,5 a terrierem meg 5 kiló) Iszonyat rosszak...de én imádom őket és nem adom semmiért egyiket sem.(ők a gyerekeim...a nagy hidegben múlthéten vettem nekik egy 68-as és egy 74-es pólót gyerekpólót...nem egészen 3 percig volt rajtuk.)
Ja és képtelenség róluk normális fotót készíteni, mert extra-duracell van beleépítve a seggükbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.22 13:59-kor.
Vendég
 


Jaj, de cukik!!! Imádom őket!!!
Nagyon csini kis született feleség vagy! :wink: :D
Vendég
 


Igen, baromi jól nézek ki...játszós ruhában a földön ülve...előnyös kis fotó, de a kuttyok a lényegesek! :wink:

Szóval ez amolyan ellenőrző, "minden oké velem általánosan"-kivizsgálás.No bébi projekt.Így értem!!! :wink:
Vendég
 


Arikon: így már nekem is világos minden vizsgálatok ügyében.
Aranyos vagy, hidd el nem foglak kímélni, éjjel is felzavarlak ha kell :D :D :D

Nórikám: de édesek a kutyik. Nincs kedved ide is rakni egy pár fotót a házról?! (külsőt, belsőt is)

Tudjátok ki jutott a minap eszembe? Pöttye. Vajon mi lehet vele?

Babszikám: azért néha néha adj életjelet magadról. Szerintem mindenki nagyon kíváncsi rá mi van veled.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci:Pöttyének van blogja, én ott olvasom, bár nagyon ritkán ír.
Babszi kicsit "pihen", ...elege lett...de annyit mondhatok, hogy sokat dolgozik és Bálinttal minden oké... de olvas minket!

Nekem Bien hiányzik még.Meg Andi. :cry:
Vendég
 


Húúúúúúúúúúúúúúhhh micsoda képek!!!!!!!
Mindenki csodaszép-nagypocakos-napocskára mosolygós-játszóruhában földön ülős!!!!!


Nálunk a fecskék a menő-manók a falon...fél Istenek!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi:ez van.Ti gyerekeket mutogattok, én meg kutyákat.(szerencsére a kutyáknál én vagyok az ISTEN-NŐ)
Bejelöltelek az iwiw-en, felismersz remélem. :wink:
Vendég
 


Nóri :D Tudod, mit mondanak az okosok egy igazán csinos nő, ha egy zsákot húz magára akkor is csinos NŐŐŐ marad! :D

Pont az előbb olvastam Babszikát egy másik topicon. Hát, azért nincs annyira rendben. :? Tegnap óta nincs melója mert besokallt! Amit totál megértek, mert amit írt az nagyon gáz! Remélem nem haragszik meg, h. leírtam ide is... :oops:
Vendég
 


MIIIII???Én múlthéten váltottam vele mailt...ezt nem tudtam, sajnálom és bocsi a tévedésért.((())) :oops:
megyek utánanézek...
Vendég
 


Mirci: Gyönyörűűű vagy! Faktum bútor lett végül? Nagyon szép!! Ez volt az utolsó pocakkép. Hűűűűű.... :shock:

Nóri: Tényleg nagyon csini vagy így játszósban is. Látnál engem. :lol: Kuttyok csodahelyesek. Mi az a póló rajtuk? :lol: :lol:

Bíbi anyu: Nekem is hányingerem van mostanában piri előtt. :shock: 25 napra? Na, nálad is nagy hormonháború van. Hátha a tejcsi most nem vesz észre semmit....

Gyabi anyu: arra jöttem rá, hogy némely fotókon télleg tiszta apja pici fiatok. Egyéb fotókon meg tiszta anyja. Szóval...a ti gyereketek, na. :lol:

Hiányzók jelentkezzeneeeeeek!

Hű, felébredtünk. Puszi!
jaimee1
 
 


Mirci, csodaszép vagy!!!

Nóri, Te sem vagy kutya! :lol: De tényleg, tök jól nézel ki! Szerintem is az a nehezebb, játszósban jól mutatni. Édesek a kutyakölykök! Én is akarok vizslát, egyre jobban érzem. A hagymáidért meg irigy vagyok, azt hiszem, én már lemaradok a szeptemberi dugványozásról. Muti a télikertet, plííííz!

Arikon,férjecskédnél mikor lesz eredményhirdetés meló ügyben?

Gyabi, a fecskék sem rosszak!No, legalább kicsit megnyugodtam akkor, hogy máshol is ilyesmi a rangsor. :lol:

Jaimee, köszi. Úgy legyen!
Vendég
 


Babszi: jó lenne , ha jelentkeznél... Kép


Jaimee: szerintem is nagyon-nagyon keverék Bandita!

Nekem még nem jött meg úgy igazán, csak néha vérezgetek vagyis inkább barnázok... :shock: :shock:

Jelentem kinőttük a hordozót ami elvileg 11 kg-ig jó. Pici fiam nm fér bele, ha ráadok egy vastagabb pulcsit ( bundazsákkal egyszeűen lehetetlen lenne!!!!) , úgyhogy autósülés vásásrlás lesz...várom a tanácsokat!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Nekem hiánycikk Hanna-Pandus-Betty!!! Igaz ez a nagyon régi banda, ide azt hiszem nem is írtak!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Van ilyen valakinek???????




Outlet ár: 29 990 Ft
Eredeti ár: 39 990 Ft
Megtakarítás: 10 000 Ft


Ajánlott kor: 8 hónapos kortól 12 éves korig (9-36 kg-ig)

Bekötése: menetiránnyal megegyezően, 9-18kg-ig háttámlával, 18 kg felett háttámla nélküli ülésmagasítóként, az autó 3 pontos övével, övzáró csat rögzíti az autó biztonsági övét

Tartozék: 5 pontos biztonsági öv, vállpárna, csatpárna, karfa

Vásárolható tartozék: játék, ülésszűkítőbetét, nyári huzat, nyakpárna, vállpárna, ülésvédő, zsebes tartó, árnyékoló

Ülés jellemzői: dönthető, kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem, szellőzőrendszer

Biztonsági öv jellemzői: 5 pontos , központi övfeszítős, magassága több fokozatban állítható

Vállpárna jellemzői: párnázott

Karfa jellemzői: huzattal bevont

Váz jellemzői: dupla héjszerkezet, könnyű

Huzat anyaga: poliészter és pamut, vastagon párnázott, légáteresztő

Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, nem centrifugázható, kézzel mosható
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Kinőttétek? :shock: :shock: :shock: Aztmeghogy lehet? :lol: :lol:

Élőben láttad már ezt az ülést? Mert csak úgy ne vedd meg! Ültesd bele Banditát. :wink: Sztem a 9-18-as ülések jobbak. És elvileg 1-1,5 éves korig nem tanácsos menetirány szerint ültetni a babákat a nyakuk miatt. Amúgy jól néz ki...

Mi még mindig nem döntöttünk ülés ügyben...talán Concord vagy CAM lesz. :roll: :roll: Jó még a Römer, Maxi Cosi, Bébé Confort...már aki hisz a drága ülésekben. :roll:

Bíbi anyu: Szuper a sapis kép! :lol: :lol: :lol: Különben az jutott eszembe, hogy most hogy visszahoztad a tejcsit, talán nem is volt péd....rövid egy ciklus volt. Nade nem nagyon számít ez, talán csak annyit, hogy prolaktin előnyben. :wink:

Mirci, Nóri: Cupppppantás!!!
jaimee1
 
 


Gyabi: És hát illlyenbe fél éves kora után lehet ültetni, ha már tud csücsülni.

No jóéccakát!
jaimee1
 
 


Bíbi,
elvileg a hónap végéig szól a megbízott vezetői státusza, úgyh. addig muszáj lesz kitalálniuk, h. hogyan tovább. De mivel köztiszták vagyunk, az időpontot be kell, h. tartsák, mert különben a személyzetistől irgumburgum... :D
A könyveddel mi újság?

Gyabi,
annyira cuki Beni baba az avatar képen (is). :)
Meg persze Rékus is édes! Micsoda szívből jövő nevetés...
Vendég
 


Babszi:légyszi gyere, mondj valamit,mi van most... én nagyon kíváncsi vagyok rád!sok sok puszi!((()))

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást!!!!

A szemfüles született feleségnek igaza van. Besokalltam és kiléptem.
Ahogy a másik topikba írtam, már csak önmagam árnyéka vagyok és a szabadnapjaimnak éltem.
Rá kellett döbbennem, h aki dolgozik/dolgozna/haladna előre, az nem kell....

Most rettegek, h mi lesz, de ugyanakkor örülök, h az idegeim végre megpihentek és a napi vérnyomás problémáktól és orrvérzéstől megszabadultam.

Most értem haza a munkaügyiből... hát, most már tudom, h a szüleimnek mennyire sz*r. Nem voltak parasztok, csak egyszerűen kiszolgáltatott vagy és ....

Babatémában ún. pihi van. Hiszen Bálintomnak nem múlnak a bacijai, 5-én megyünk egy andrológushoz és msot nem figyelek semmit. (egészen addig nem tudom, h hanyadik napon vagyok, míg nem írok ide :? :D )

És igen, szinte minden nap elolvasom, h kivel mi van. Szurkolok annak a pár embernek és csodálom a gyönyörű gyerkőcöket.

babszika
 
 


Babszi:ennyi szar után csak jó jöhet!!!(te is hiányzol nekem... :oops: )
Kép
Vendég
 


Babszi: köszi, hogy jelentkeztél!!!!!! Reméljük tényleg minden jobbra fordul!
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem tudok reagálni, mert Niki baba elkapott valami virust, vagy mit, szóval náthás, folyik az orra, nem győzöm porszivózni neki (a gond az, hogy nemtudom milyen sűrűn szabad csinálni?!), azt mondta a dokinéni, hogy sóoldatot kapjon a nózijába szopi előtt, hogy birjon enni, kapjon levegőt, alig alszik, szóval nem sok időm van semmi másra, az éjjel 38,3 fokos láza volt digitális hőmérővel mérve. Azt hiszem a digitális 2 tizedet csal, igy elvileg 38,5 fokos láza volt? Ez igy van a babáknál is? Végbélben mértem persze!

Babszi,
azért neked csak annyit, hogy tudod, egyszer lent, egyszer fent, az jó, ha megnyugodnak az idegeid, az orrvérzés nem játék, és majd lesz ez még jobb is. Kitartás!

És csak gyorsan felrakom a képeket:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Sirki: Sajnálom, hogy betegek vagytok....Porszívózni bármilyen gyakran lehet. Sőt, sztem minél gyakrabban, annál jobb, nehogy a fülére, arcüregére menjen. Hogy tűri egyébként?

Végbélben fél fokot le kell vonni a mért értékből!!!! Szóval 37,8 volt az. :wink:

Igen, sóoldat, kicsit vársz, aztán porszívó és szopi.

Niki baba nagyon huncut. :P :P

Most csak ennyire futja...mennem kell.
jaimee1
 
 


Sirki!
Gyönyörű babátok van!!! Lesz is majd apának gondja a fiúkkal! :lol: :lol:

Köszönöm a kedves szavakat!!!!!!!

babszika
 
 


Sziasztok!

Babszikám drága: csak ismételni tudnám amit már priviben is írtam. Nagy nagy ölelés!!!!!!

Sirki: édesek a fotók. Műteremben készültek? Nekem az utolsó elötti tetszik a legjobban. Niki olyan mint egy kis angyal.

Gyabi: nem semmi nagy baba Beni. Két hónaposan kinövi a hordozót :shock: Mekkora is volt amikor született? most milyen méretű ruhákat hord? Amúgy látszik rajta, hogy igazi vasgyúró. Tényleg megy még a fejés, cumisüvegből etetés?

Nórikám: még a tegnapi játszós képhez. Nem fogytál te mostanság? Olyan kis vékony vagy rajta. De amúgy szerintem is tök jól nézel ki!

Csajok úgy néz ki én mostanság nem szülök. Baba teljesen fent van (amit nem értek mert múlt héten még szépen be volt illeszkedve :shock: ), méhszáj 1cm, és tök zárt. Jövő héten minden nap CTG, és flow. Amíg minden jó és a baba is jól van nem avatkozik be a dokim (amit nagyon értékelek benne). De ha jövő héten sincs semmi utána már be kell feküdnöm a kórházba amihez marhára nincs kedvem. Drukkoljatok, hogy mostmár minél hamarabb ki akajon bújni ez a kis fiúcska.

pusza mindenkinek

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sirkici, jobbulást Nikibabának! Nagyon jók a képek, és tetszik a harisnya, én is tegnap vettem meg Bíbinek az elsőt, nem tudom, de úgy örülök neki :lol: :lol:

Jaimee, igazad lehet ezzel a pe dologgal, tök kár, hogy nem mértem hőt, kiváncsi volnék, hogy volt e egyáltalán, csak hát lusta voltam hozzá. ..Egyelőre tejem mint eddig, remélem, úgy lesz, ahogy mondod, és most nem fog elmenni. Nem érdemelném meg. :lol:

Egyébként nemrég olvastam, hogy szülés előtt is ugyanúgy lemegy a hő, mint mensi előtt ( bár nálam előbb mindig megjött és csak másnap esett le), szóval így is lehet jósolgatni a szülés várható időpontját illetőleg.

Mirci, pont ebből kifolyólag gondoltam Rád, ha tudnád, mennyi volt a hőd az elmúlt 8 és fél hónapban, érdekes lenne reggelenként mérni egyet-egyet. Egyébként 39+4, még mindig ráééééér a ksibabád, ne sürgesd, élvezd ki inkább minden utolsó percét ennek a csodálatos állapotnak!

Csajok, Ti meg vigyázzatok, a Nagy Testvér figyel! :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Mirci:cuki vagy nagyon, de a kép csal...77 kiló vagyok és mióta laraktam a cigit felkaptam majd egy 10-est...szóval még a BMI szerint is vagy egy kis plussz rajtam.Kritikus zóna:has, fenék.És a 85 b-s cickóm, ami a drágámnak nem kritikus. :wink:
Bálint kibújik egyszercsak hipp és hopp, majdcsak kapodod a fejcskédet!Nem kell oda dokibácsi, majd meglátod.Vannak ilyen praktikák:lépcsőzés, keksz...aszongyák attól beindul(hat). :oops:

Bíbi:ez a lány tök szőke pihés?
A télikertről majd az otthoni gépről tudok képet rakni este.

Jaimee:néked is cuppanós. :wink:
Vendég
 


Szóval 77 vagyok a plussz 10-el.Ez lényeges infó. 8)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?