Új privát üzeneted érkezett!

Salygabó!

Ja nekem végül nem volt.Mert augusztusban lett volna,de pont szabin volt a dokim és nem akartam mással megcsináltatni.Aztán szeptemberben már nem volt aktuális :wink: Végülis csak azért mert ez let volna a köv lépés,bár a doki azt mondta h szerinte ezzel nincs gond(ugye egyszer már összejött)de lehet h azóta lett baj vele.Amúgy vhogy éreztem h nem fog erre sorkerülni,nem tudtam eképzelni magamat a szituban :lol: És úgy látszik be is jött :wink:

annus11
 
 


Köszi Csajok a bíztatást!
Megpróbálok nem rá gondolni. Amúgy most hogy már nem vagyok ott és nem látom, annyira nem "zavar" a dolog! Csak akkor rossz, ha együtt vagyunk!

Annus!
Már csinálok egy tanfolyamot! :wink: Fogászati asszisztensnek tanulok, most kezdődött el a gyakszi része és januárban lesz a záróvizsga. Talán majd a tanulás és a vizsgadrukk sikerül elfelejtetni a baba dolgot.

Sly!
Már nem szedem a barátcserjét. Jobban mondva beszedtem egy egész doboznyit és most ennyi. Ez: Zafír termék.
Most már csak a folsavat szedem napi 1-et és eszem a méhpempőt. Mást nem. Ja és Lh tesztelek, de semmi hőmérőzés és társai.

Jut eszembe Annus!
Nem tudom mi van még beírva a táblába, de javítanád, ha kell, hogy 4 Clostis hónapom ez és folsav + méhpempő, köv. orvosi látogatás dec. és a ciklusom most 30-31 napos, vagyis az utosó 31 volt de elötte 28. Segít a Closti és lerövidítette. Mindegy. Jó lesz az a 30-31 nap, OK? Legalább már nem 35 és afelett van! :wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Annus,nem veszitettél semmit,hogy kimaradtál egy hsg-ből.Nekem kellemetlen és fájdalmas volt,hangsulyosabban a bal oldalon,ahol el volt záródva.Beszéltem F.proffal,igy is meg lehet próbálni az inszemet,de egyenlőre mi most spontánkodunk.Babaprojektes felejtés miatt beiratkoztam én is tanulni,hátha nem agyalok annyit ezen a dolgon.Jobbára ikább enni felejtek el,nem gondolkodni.Beszélgetettek nemrég a teákról.Nekem bejött a fogamzás teakeverék annyiból,hogy a ciklusom mióta iszom,márcsak 31 napos...Már ez is haladás,és a peteérésem is mindig megérzem(ez se rossz:))Gabi1 teszteltél azóta?

salygabó
 
 

 
 

Kép

Aki van még az küldheti a friss infókat a tábliba,van ami elég idejétmúlt már 8)

annus11
 
 


Gabi hogy állsz a teszteléssel? Megy a drukk ezerrel.
Annus veled minden rendben? Hogy vagy? Mikor kapod meg a kiskönyvedet? Tök jó. Vigyázz nagyon magadra.
A tábliba beírtatod, hogy én a Gravidát továbbra is szedem és a folsavat.
Most várom a menzit, ha minden igaz, akkor a jövő héten megjön.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Csak egy gyors kukk. Teszt?
Inkább nem is gondolok rá, ma már megint semmi nem látszik. ez van, nem tudom mi van velem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi:Hátha még!+++++++++++++++++++++++++++++++

Annus:Én már nem szedek clostit ettől a hónaptól!Október 12-én kellenne megjönnie!Kedden megyek egy új dokihoz,hátha többet tenne! :roll: Folsavat,E-vitamint meg Barátcserjét szedek!Meg a maradék palástfű teát fogom meginni pé-től!

Kép

Kép
syl100
 
 


Gabi!

Légy türelemmel!!!!Várj akkor pár napot és elválik h mi lesz! :wink:

Syl!
Oké,írom a táblit!Sok sikert az új dokihoz!

annus11
 
 


Továbbított:
Olvassátok el!!!!
Miért is legyen 6 gyerekünk? Tanulságos nagyon olvassátok el! A roma családnak van 6 gyereke.Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset.

Gyerekenként 80.000.-Ft(!!!) Azaz összesen 480.000.-Ft-ot havonta.

Az anya és az apa nem vállnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól 39.100.-Ft. Így további 78.200 forinthoz jutnak.

Lakásfenntartási támogatásként további 9.800.Ft-ot kap a család.

Erre jön még a családi pótlék 12.600.-Ft gyerekenként, további 75.600.-Ft

Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.

Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000.-Ft az önkormányzattól
( Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzőnél,ezzel ,,zsarolva" a hatóságot )

Így a család havonta cirka 673.600.-Ft bevételhez jut !

Telik máris plazma Tv-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000.-Ft-ot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600. Forintra.
Hát ezért dolgozzatok és adózzatok !!!

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl!

Hát igen,ez sajnos így megy....már mióta.Mi mindig ezen poénkodunk apcimmal,hogy majd mi is élünk segélyből mint ők :lol: Csak mivel én nem vagyok kisebbség...én tuti nem kapnék ennyit :?
Amúgy 6 gyerekel ez a 600 ezer nem is lenne sok...de ebből a gyerekek pl semmit nem látnak...

annus11
 
 


Annus hogy vagytok? Már megnyugodtál? Vigyázz magadra.

Gabi mi van a teszteléssel?

Most én se szedek semmit, a Folsavon gondolkodom, szerintetek?

timejka
 
 


Sziasztok!

Én ebben a hónapban kezdetem clostit szedni, nagy dilemma előzte meg. De úgy érzem muszáj volt lendíteni a dolgokon, ha már babát szeretnénk.

Lehet hozzátok csatlakozni?
Vendég
 


Puszedli:Persze,hogy jöhetsz!Szia!Mesélj magatokról! :D

Timejka:Szerintem a folsavat inkább szedd,azzal csak jót tehetsz!

Kép

Kép
syl100
 
 


Üdv puszedli. Én is annak sokat gondolkoztam a gyógyszer szedésén, de a doki azt mondta, hogy enélkül nincs esély mert nincs pém. Így már nem is volt kérdéses a dolog :D Én két hónapot szedtem és semmi cista, minden rendben volt. Utána szünet és egyből terhes lettem a következő hónapban, de sajnos elment a baba. Szóval ne parázz a gyószer miatt. Meg fogja hozni a kívánt eredményt :D

KépKép
csige-bige
 
 


Üdv Puszedli!
Szerintem is szedd nyugodtan,ha nem használna az úgyis kiderül,ha meg igen akkor az méginkább ,pl egy pozitív teszttel :lol:

Timejka!
Megvagyok,ksi taknyosággot leszámítva,ma reggel jött az első vuk...hát nem volt vmi jó érzés....remélem h nem fog állandósulni,eddig egész jól elvoltam nélküle is :wink: Épp nyugodt vagyok,de kb 1,5 hét és lkezdek parázni,mert h 2 hét múlva doki!

annus11
 
 


Örülök hogy jól vagy Annus. Hát a Vuk valóban nem lehet valami kellemes, de én már azt sem bánnám :lol: A lényeg, hogy bent minden rendben legyen. Ne parázz, minden rendben lesz. Látod multkór is tiszta para voltál és extrém nagy bébid van :lol: Hidd el, minden rendben van és lesz odabent. Azért drukkolok neked.

KépKép
csige-bige
 
 


Jaj Annus nem került a Vuk? Reméljük hamar elmegy. Eddig rendben volt minden, akkor ezután is rendbe lesz minden. Tudom, hogy az ember nem teljesen nyugodt egy vetélés után, de ez a baba meg fog születni!!!!!!

Már kétszer mentem el ma a gyógyszertár előtt és egyszerse mentem be folsavért. Lehet, hogy cavintont kéne szednem.

timejka
 
 


Sziasztok!

27 éves vagyok, a férjem nemsoká betölti a 31-et.
Tavalyra terveztünk babát, de lett egy betegségem :(, így tavaly dec.-ben hagytam abba a fogamzásgátlót, febr.-ban a gyógyszeremet, és áprilistól próbálkozunk. A ciklusom idáig rendben megjött, 36,31,35 napra. Ebben a hónapban csináltunk hormonvizsgálatot, ami kimutatta, hogy nincs progreszteron a véremben. Mondta a nődoki, hogy closti. Én meg mondtam, hogy várjunk. Ekkor 41, majd 44 napos ciklusom lett. Végül a nyarat 72 napos ciklussal és Norcoluttal fejeztem be, és beláttam, hogy muszáj elkezdenem a gyógyszert. ez az első clostis hónapom. Múlt hét szerdán a 17. ciklusnapon csak 13 mm-es volt a tüszőm, szóval most készülök pé-re. Így clostival 40 nap körül lesz az első.

röviden ennyi.

Meséltek magatokról? Hogy nagyjából tudjam ki kicsoda:). Köszönöm.
Vendég
 


Sziasztok!

Először is:
Puszedli!
Üdv köztünk! Reméljük sikert hoz neked is a Closty!

Annus!
Te jó ég, hogy megy az idő!!!! már 7 hetes és 3 napos vagy!!!!

Timejka!
Hogy vagy mostanában??

Én most így állok:
Kép

Úgyhogy ma este: apára fel!!! :wink: :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Andy:Mi is mától akciózunk! :D

Kép

Kép
syl100
 
 


Sly!
Akkor hajrá!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Andy, syl: akkor hajrá!!

A tegnapi lh-tesztem hasonló, mint neked a szept. 22.-ei :wink: .
Vendég
 


Szia Puszedli! Előbb elfelejtettem köszönni. sok sikert a babához.

Andi én múlt hónapba voltam inszemen, ami nemsikerült. Most nem szedek clostit se semmit, a természetre bízom, de azért jövő héten elmegyek egy másik dokihoz, hátha hajlandó lesz valami vizsgálatot csinálni, mert a mostani dokim nem akar. Nem mondom, hogy teljesen leálltam a témáról gondolatban, mert sajnos nem megy. Remélhetőleg sikerülni fog most már végre. A Bence most megint minden nap megkérdezi, hogy mikor lesz már tesója.

timejka
 
 


Puszedli: nekem is azt mutatta ki a hormonvizsgálat, hogy kevés a progi szintem és mondta a doki, hogy így ebből nem lesz baba. Szóval ne aggódj a closti segíteni fog. Én tavaly júliusban hagytam abba a gyógyszert és rendesen megvoltak a menzieim egészen januárig, amikor is nem jött meg. Akkor csiáltuk a hormonvizsgálatot és kaptam a clostit. Szerintem a closti segíteni fog. Nekem valszínű azért ment el a baba, mert alacsony volt a progi szintem, így ha ismét terhes leszek, akkor kapok majd pótlást.
Sly, Oriandy: hajrá nektek, mindent bele :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csajok mindent bele!!!!Apára fel!

Puszedli!
Hát rövid storym:tavaly augusztusban abbahagytam a gyogyót,elsőre teherbe is estem,de a baba nem fejlődött,így okt végé műteni kellett.Aztán nem jött meg 3 hónapig,ekkor dokit váltottam.Ő nézett hormonokat,voltunk kiskatona vizsgálaton de minden oké volt.Felírta a clostyt,4 hónapig szedtem,majd végül az 5.gyógyszermentesben estem teherbe.Amúgy épp az átjárhatóságira készültem menni,de így megúsztam :lol:

Köszi csajok,remélem h igazatok van.Hát semmiség ez...a végeredményhez képest :lol: Akkor mindenkihez küldöm vukot :lol: :lol:

annus11
 
 


Köszi Annus, de egész jól megvagyok vuk nélkül. :D Majd ha lesz baba, akkor szívesen látom őt is. Mindent a célért :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Én is így gondoltam :lol: Hogy a baba miatt jöjjön a vuk nálatok is :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Timejka: ha most nem sikerül teherbe esned? lesz még inszem? vagy...?

Csige-bige: felhívtam ma a nődokim, mondom nem kellene vmi, mert alacsony a progreszteronom, és nehogy elmenjen a baba, aggódok..ő meg azt mondta, hogynem kell, majd ha terhes leszek kapok rá. Erre kíváncsi leszek.

Annus: gratulálok a babához!! Küldheted a rókát, ha baba miatt van, simán bevállalom :D , csak legyek már terhes:).

Sly, Andi: elkaptátok apát?

Én igen tegnap:), és volt a bal oldalom egy szúrás érzetem :o.
Ma feljebb ment a hőm 2 tizeddel, remélem holnap még feljebb megy, és akkor megvolt a pé:).

Szép napot!
Vendég
 


Puszedli: én sem kaptam semmit az alacsony progira. Nekem a closti előtt néztek hormonokat és (csak így tudom leírni) a női hormon alacsony volt, a férfi hormon magas és a progi is alacsony. Akkor szedtem a clostit két hónapig és nem tudom, hogy mennyire tette helyre a dolgokat, de utána gyógyszer nélkül lettem terhes. Most hogy elment a baba, azt mondta a doki, hogy amikor egy napot késik a menzi, azonnal tesztelnem kell és ha pozitív, akkor kapok majd gyógyszert. Azt mondta a doki, hogy ha alacsony a progiszint, akkor a terhesség ötödik hetéig el kell kezdenem a progipótlást. Tehát minél előbb kapom annál jobb. Eleinte nekem is parám volt, hogy az nem lesz e késő, de azt mondta nem. Remélem igaza van. Szóval most várom, hogy megjőjjön és akkor a következő hónapban már jöhet a baba. Annus, küld a vukkolt légyszi minél hamarabb. Mondjuk be is írhatná az októbert magának a naptárába, nehogy elfelejtsen jönni hozzánk :lol: Jaj lányok én annyira boldog lennék, ha már az első hónapban sikerülne. Viszont egy kicsit aggódok is, mert ugye akkor maradok otthon veszélyeztetett terhesként és kevesebb pénzt kapok majd, pedig arra most nagy szükség lenne, mert kívül van még mit csinálni a házon. Szóval nagy dilemma. Megpróbálok erre nem gondolni és úgy felfogni, hogy majd kécsit lassabban, de be lesz fejezve a ház kívülről. Viszont annyira szeretnék már babázni.

KépKép
csige-bige
 
 


Akkor te most várod, hogy megjöjjön, és ha elmúlt akkor hajrá!
Kellett vmennyi szünetet tartanotok?

Gondolkoztam azon, hogy mikor teszteljek. Mert idáig úgy voltam vele, hogy várok pár napot, hetet, mire tesztelnék. Csak félek, h alacsony a progreszteron szint és elmegy. Azt meg nem szeretném.
Szóval inkább késik, és két-3 napon belül tesztelek majd.

Remélem minél előbb eljön ez az idő:).
Meg persze a tietek is!

Nektek nem volt, szokott mensis görcs, mensis megjövős érzésetek lenni a hó közepén? nekem van pár napja, a nődokim szerint normális, hisz hónapok után nem működtem.
Vendég
 


Puszedli!
A hónap közepén ezek a pét jelenthetik,szerintem :wink:
Én is kapom az utrogestant,bár nem az alacsony progi miatt.De én is hamar teszteltem,és 4+4 hetesen már a dokinál voltam aki már látta is a petezsákot és rögtön felírta a gyógyszert!Szóval ha ilyen korán megkapjátok nem hiszem h gond lehetne...de ha mondjuk vársz 1 hetet h késik,aztán mire időpontot kapsz...szóval az már lehet késő!Amúgy 2 nappal a menszi elött már a 25ös érzékenységű tezst is kimutatja,a 10es meg ugye már 4 nappal elötte!

annus11
 
 


Annus: köszi szépen neked is, megnyugodtam!

Majd látjuk, hogy alakulnak a dolgok. Még van két hetem.
Vendég
 


Nektek hány naposak a ciklusaitok, és a clostival, ill. utána mennyi lett?
Mármint milyen változást tapasztaltatok.

Nekem ebben az évben volta 36, 31, 35, 41, 44 majd 72 napos ciklusom. Szóval én oan 36-40 között várom az enyémet. És úgí néz ki most is így lesz. vagy nem, ha nem jön meg :x.
Vendég
 


Hát én ugye szedtem a gyógyszert,mikor abbahagytam ugye nem is jött meg.Aztán a műtét után mikor végre megjött volt egy 42 napos ciklusom,majd elkezdtem a clostyt és azzal beállt szépen 35 naposra :wink: Tehát szerintem neked is rövidíti majd ezt a nagyon hosszú ciklust,ha nem jön meg akkor meg ott a baba :lol:

annus11
 
 


Ja, igen, mert babás lettél. Csak a baba sajnos beteg volt :( .

De most kárpótolva vagy :wink: .

mikor voltál először UH? Hány hetesen, mikor mész legközelebb?
Vendég
 


Puszedli nekem nem sikerült az első inszem. Most szünetet tartok, nem szedek clostit.

Syl, vagy valaki a folsavból mennyit kell szedni, és minden nap kell szedni?

timejka
 
 


Sziasztok!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 00800_.png

Itt a görbém, úgy nézem kedden megvolt a pé:).
Két hét és mensi (vagy nem), de inkább azt várom, és majd esetleg kellemesen meglepődök:).

Én a folsavból egy szemet eszek, amikor eszembe jut. A görbémen látod is, hogy mikor.

Mától lehet inni a palástfű teát.

Timejka: szorítok nagyon, hogy összejöjjön!! Meg persze mindenkinek!
Vendég
 


Puszedli!

Okt.8án megyek dokihoz...úgy érzem ki is tudom várni....már csak 2 hét!Először 4 hét 4 naposan voltam amúgy.

annus11
 
 


Szia!

És 4 hetesen akkor látott már vmit. Petezsákot gondolom.
Mindjárt itt van az az okt. 8. :wink:

És rosszullétek? vannak?
Vendég
 


:lol:
Igen,akkor 5 mm volt a petezsák!Rosszullét is van,most is hányinger....ma megint erősebb,pedig mennem kéne a várba....

annus11
 
 


Timejka:Én is napi egy folsavat szedek 3mg-at!Meg még mellé szedem az e-vitamint is!Abból is napi egy szemet a 100mg-ból!

Puszedli:Nekem a kislányom 2005-ben a closti segítségével sikerült a 6.hónapban.Most meg már beszedtem a 6.havi clostit is és nem jött össze vele,most szünetet tartok!Amúgy nekem átlagba 32 napos ciklust csinált,de úgy,hogy előtte kb.:5 napig barnázok! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Köszi a segítséget mindenkinek.

Annus zavard el rókácskát. Én befogadnám most.

timejka
 
 


Syl: gratulálok a nagylányhoz! 6 hónapig akkor folyamatosan szedted a clostit? Én úgy tudtam, hogy max. 3 havi kúra, majd szünet.
Drukkolok neked is, hogy minél előbb legyen kistesó!

Én is hajlamos vagyok barnázni. Volt, hogy 3 napot erősebben, volt hogy kettőt, és épp csak reggel volt vmi. Most meg egynappal előtte volt egy icipici folt.
Vendég
 


Sziasztok!
Puszedli: a műtét után nekünk 2-3 hónapot mondott a doki, hogy várni kell. Hat hét után mentem a kontrolra és akkor azt mondta a doki, hogy várjuk meg még a második menzit, mert nehogy korán legyen még a babásodás. Szóval vártunk. Most úgy tűnik megjött. Tegnap fájt is egy kicsit a hasam, szóval remélem beindul és szép menzi lesz belőle, mert akkor már mehet a dolog élesben :lol: annyira boldog lennék, ha egyből babásodnák. Elég izgatott vagyok, mésfelől pedig tartok tőle, hogy megint minden hónap úgy fog eltelni, hogy teljesen transzban vagyok, amikor nem jön meg, majd tesztelek és a teszt negatív. Tudjátok, az olyan rossz érzés. Jó lenne ha most megkímélne a sors ettől a hosszú várakozástól.

KépKép
csige-bige
 
 


csige: gondolom első baba lesz. Mennyi ideig próbálkoztatok, mennyi idő alatt jött össze?
Van egy barátnőm, akinek márciusban volt terhességmegszakítása, és végül is a 3 hónap letelt után a 2. ciklusban megbabásodott :wink: , hátha sikerül gyorsan neked is!

annus: sikerült elmenni a várba?

én kicsit tele vagyok..meg kellene inni a palástfű teát, de nagyon szörnyű az íze :shock: :? .
Vendég
 


Puszedli!

Üdv itt, és mielőbbi babásodást Neked is a többiekkel együtt!!!

Próbáld meg mézzel inni a teát.. A cél érdekében
szilvia80
 
 


Én citromot tettem a teába,azzal is jó!

Igen,voltam.Túléltem,de pénteken mennem kell majd vissza az elkészült cuccért...De hamar ott agyok.Metróval a Deákig,aztán 16os bussszal át Budára.Ott mrá fel is lehetne sétálni a lépcsőn(kivételesen felvitettem magamat amíg tudtam)de lefelé már gyalog jöttem,annyira szép volt :roll:

annus11
 
 


Igen első baba lesz. Hát én tavaly júliusban hagytam abba a gyógyszert és tavaly novemberben kezdtünk próbálkozni. Januárban nem jött meg a menzim és elküldött a doki hormonvizsgálatra. Akkor kaptam a clostit amit két hónapig kellett szednem. Amikor elfogyott a gyógyszer visszamentem a dokihoz és szép tüszőket látott, így azt mondta, hogy próbálkozzunk spontán. Kicsit elkeseredtem, de az első gyógyszermentes hónapban valóban sikerült. Szóval júniusban teherbe esetem. Július közepén volt a vetélésem. Most két menzit kellett kivárnunk és akkor próbálkozhatunk.
Hát igaz úgy tűnt hogy tegnap megjött, de igazából még nem idult be a dolog, csak maszatolgatok. Semmi hasfájás, semmi. Remélem megjön rendesen és nem járok úgy mint januárban. Most utoljára, még ismét nagyon várom :lol: következő hónapban már örülni fogok neki, ha nem jön meg :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Szóval citrom, vagy méz.
Este veszek is.
mondjuk arra gondoltam, hogy összekeverem citromfűvel, kamillával a teát. Azt lehet?

Annus: hogy vitetted fel magad a lépcsőn? egyszer voltam a várban, rémlik, hogy van nagyon sok lépcső...

Csige: na, beindult már a mensid?

ÉN meg tök morcos vagyok. Mondom mielőtt lebabásodok, megnézetem, hogy rendben vannak-e az eredményeim, szóval bejelentkeztem a tüdőkórházamba, hogy hello, itt vagyok, mennék. 10 km a kórház, és azt mondták be kell feküdnöm :shock: :cry: pont aznap, mikor nem kellene megjönnie. amúgy is utálom őket..de nem tudom mit csináljak...el kellene mennem...de lehet keresek másik orvost, csak aza baj, hogy az már megyén kívüli...na, alszok rá egyet.

A hőm tegnaphoz képest esett egy tizedet, remélem ez nem jelent rosszat :x.
Vendég
 


nem is tettem be az az utolsó smilet :shock: .
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?